Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Λοιπόν σε άλλα ένα κορίτσια μου πήγαμε ανδρολόγο σήμερα. Το σπερμα είναι μια χαρά απλά μας είπε πως καλό ειναι εφόσον φαίνεται πως τα ωάρια δεν είναι βέλτιστης δυναμικής να φέρουμε κ το σπερμα σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ώστε να μη χρειάζεται το ωάριο να το «διορθώσει».», ειδικά ένα ωάριο ήδη κουρασμένο.  Μας είπε πως το βακτήριο που υπάρχει κ δε φεύγει σίγουρα κουράζει το σπερμα οπότε δεν είναι στο 100% της δυναμικής του. Δεν ισχύει αυτό που λένε στα κέντρα δλδ πώς το βακτήριο δεν επηρεάζει .Θα κάνει πάλι σπερμοδιάγραμμα, θα παρακολουθούμε αν οι βιταμίνες που παίρνει έχουν αποτέλεσμα και θα παίρνει αντιβίωση κάθε φορά πριν την ωοληψια. Γενικά το βακτήριο στο σπερμα δύσκολα φεύγει δια παντός.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

τι κάνετε???

εμεις εδω....την παλεύουμε....

πήγαμε χθες στον παιδίατρο....τραχειοβρογχίτιδα ελαφριά έχει και ακούει στο βαθος και λίγα ακροαστικά...δεν ηθελε να αμς φορτωσει με φάρμακα....είπε μόνο μασκα αερολιν φλιξοτάιντ και αν δε δούμε προκοπή μέχρι την Παρασκευη να τον παρω τηλ...

η ίωση που έχει είναι φρέσκια....τουτέστιν μας την "έφερε" δώρο προχθές η ανιψιά....τα νευρα μου....

12170γρμ το βαρος της!!! μας ειπε οτι ο μέσος όρος στα 2,5 είναι τα 13 κιλά αλλά για το ύψος της είναι μια χαρά!

καλά απο μπόι....89 πόντους λέμε!!!! αμέεε!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

τέλεια τη βρηκε όμως!!!

εντάξει ενθουσιάστηκε πάλι μαζί της....μας λέει:

"χάθηκε να είναι έτσι όλα τα παιδάκια που εξετάζω???"

μπήκε στο ιατρείο η Βαλ και του λέει:

"γιατούλη μου να με κάνεις καλά....έχω μυτσούλες και βήχω!!! α!!! και πομάει και το πόδι μου!!!"

πολύ γέλιο!!!

το βραδυ έβηχε,στριφογυρνούσε, στον ύπνο της έβγαζε τον υπνόσακο....οπότε πήγα και ξάπλωσα μαζί της....ως δια μαγείας ζητημα αν έβηξε 3 φορές!!!

έκατσα μέχρι τις 3:30 και μετά πήγα στο κρέβατι μου!

πήγα και στο γυναικολόγο να γράψω τις εξετάσεις...άντε τωρα να υποχρεωθω στην ηλίθια την κουνιάδα να μείνει σπίτι με τη Βαλ για να πάω να τις κάνω...:rolleyes:

κατά τα άλλα όλα καλά!!!

ερωτηση: το φιλισιν το παίρνουμε με αδειο στομάχι έτσι????

πόση ώρα μετα μπορούμε να φάμε???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κ απο μενα!

ειχαμε δυσκολη νυχτα χθες...σηκωσε πυρετο η ελλη χτυπησε 39 και...δε κοιμηθηκε ουτε λεπτο ολο το βραδυ ολο κλαψουριζε...την πηραμε τα ξημερωματα στο κρεβατι μας να κοιμηθουμε ολοι μαζι...αλλα 8 μιση ξυπνησε.και τωρα το πρωι εχει παλι ακετα υψηλο πυρετο...θα δω πως θα παει και θα παρω τον παιδιατρο τ απογευμα...μαλλον ιωσουλα ειναι..

θα παω κ εγω σημερα στο γυναικολογο(κανονικα δευτερα ειχα ραντεβου) μιας και τη πεμπτη θα περασω επιτροπη για την αδεια να εχω προσφατο υπερηχο..

σοφακι για το φιλισιν εγω το περνω αλλες φορες αφου εχω φαει αλλες πριν το φαγητο...δε μου ειπε τιποτε ο γιατρος να το περνω νηστικη...θα τον ρωτησω ομως σημερα που θα παω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα κ απο μενα!

ειχαμε δυσκολη νυχτα χθες...σηκωσε πυρετο η ελλη χτυπησε 39 και...δε κοιμηθηκε ουτε λεπτο ολο το βραδυ ολο κλαψουριζε...την πηραμε τα ξημερωματα στο κρεβατι μας να κοιμηθουμε ολοι μαζι...αλλα 8 μιση ξυπνησε.και τωρα το πρωι εχει παλι ακετα υψηλο πυρετο...θα δω πως θα παει και θα παρω τον παιδιατρο τ απογευμα...μαλλον ιωσουλα ειναι..

θα παω κ εγω σημερα στο γυναικολογο(κανονικα δευτερα ειχα ραντεβου) μιας και τη πεμπτη θα περασω επιτροπη για την αδεια να εχω προσφατο υπερηχο..

σοφακι για το φιλισιν εγω το περνω αλλες φορες αφου εχω φαει αλλες πριν το φαγητο...δε μου ειπε τιποτε ο γιατρος να το περνω νηστικη...θα τον ρωτησω ομως σημερα που θα παω.

ωχ περαστικούλια στο κορίτσι σου Σοφάκι...

πρόσεχε κι εσυ....

πήγαινε τη καλύτερα στον παιδίατρο να είσαι σίγουρη...και αν ην ταλαιπωρείται κιόλας...

α καλά...για το φιλισίν δε θυμάμαι αν μου είπε ο γιατρός μου να το παίρνω νηστικη...έτσι θυμόμουν απο την 1η εγκυμοσύνη...

φυσικά παίζει και το γεγονός να το μπερδεύω με το χαπι για το θυρεοειδή!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ωχ περαστικούλια στο κορίτσι σου Σοφάκι...

πρόσεχε κι εσυ....

πήγαινε τη καλύτερα στον παιδίατρο να είσαι σίγουρη...και αν ην ταλαιπωρείται κιόλας...

α καλά...για το φιλισίν δε θυμάμαι αν μου είπε ο γιατρός μου να το παίρνω νηστικη...έτσι θυμόμουν απο την 1η εγκυμοσύνη...

φυσικά παίζει και το γεγονός να το μπερδεύω με το χαπι για το θυρεοειδή!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

σ ευχαριστω κοριτσι μου!μωρε λεω μη τη βγαλω εξω με τον πυρετο...δε ξερω θα δω...δευτερο τετοιο βραδυ δεν αντεχεται!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

σ ευχαριστω κοριτσι μου!μωρε λεω μη τη βγαλω εξω με τον πυρετο...δε ξερω θα δω...δευτερο τετοιο βραδυ δεν αντεχεται!

δεν παίζει να έρθει σπίτι ο παιδίατρος???

δυσκολάκι βέβαια αλλά λέω μήπως....

ε μωρε είναι ταλαιπωρία για το παιδί τέτοιος πυρετός....

ευχομαι να της περάσει σύντομα...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

δεν παίζει να έρθει σπίτι ο παιδίατρος???

δυσκολάκι βέβαια αλλά λέω μήπως....

ε μωρε είναι ταλαιπωρία για το παιδί τέτοιος πυρετός....

ευχομαι να της περάσει σύντομα...

αν του το ζητησουμε ερχεται σπιτι εννεοιται..αλλα δε το θεωρει απαραιτητο τωρα φαινεται..τωρα τον πηρε ο αντωνης τηλ...να την εχουμε με αντιπυρετικο και θα ξαναμιλησουμε αυριο...τωρα καθεται και φτιαχνει παζλ με τον πατερα της...τουλαχιστον δεν ειναι μαραμενη βλεπω παιζει...αντε να δουμε.θα παρω και τον ομοιο να δω τι να δωσω για τον πυρετο...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

bonjour!!!!τι κανετε? κοριτσια μου περαστικα σας.......και εγω την Ευη δεν την εστειλα σχολειο σημερα....εχει το λαιμο της μαλλον κατι σαν της Βαλεριας υποψιαζομαι.....

με το φιλισιν.....τρως μετα απο μιση ωρα αλλα οχι γαλακτοκομικα ετσι!!!

καλε μια χαρα ειναι το Βαλεριακι...φτου φτου....

Αννουλα με το καλο το 3ο σου αγορακι.....οσο για το σπορι της Μαριας μας μπορει να ειναι προικισμενο το παιδι και το ειδε ο γιατρος οτι ειναι αγορι.......!!!:rolleyes:

Σοφια αυτο που μου ειπες σχετικα με την γιαγια μου το εχω σκεφτει και εγω.....και θα το κανω πιστεψε με!!!

οι υπολοιπες μανουλες καλα?

ωχ περαστικά και στο δικό σου το κορίτσι Ελενάκι!!!!

πολλές ιωσεις....

ο παιδιατρος μου είπε οτι κυκλοφορεί ίωση τωρα που ξεκινάει με τα συμπτωματα της Βαλ και συνεχίζει αγρια...φτανει σε βρογχοπνευμονία και κάτι άλλα που δεν τα θυμάμαι....ελπίζω να ξεμπερδέψουμε πιο απλά εμείς....

δεν κάνει γαλακτοκομικά μετα το φιλισίν???????

ούτε αυτό το ήξερα!!!!:D

ναι το Βαλεριάκι μου μια χαρα είναι!!!

λίγο μικροκαμωμένο αλλά οκ!!!

δε γινεται να είναι όλα τα παιδάκια ψηλά!!!!:D:D:D

άλλωστε το αντισταθμίζει με την κοινωνικότητα της!!!

τι πράγμα κι αυτό!!!

χθες βγηκαμε για καφε μετα τον γιατρό και είχε πάει σε κάτι παλικάρια που είχαν τα λαπτοπ τους και τους έλεγε να της βάλουν το Μπάμπη το φλού να ακούσει!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

μετα πήγε σε μια παρέα 60άρηδες οι οποιοι αποτι καταλαβα έχουν εγγόνια σαν τη Βαλ και είχαν κατουρηθει απο τη χαρα τους με τα νάζια της!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

KΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!

γελασα πολύ με την Αννουλα! προσοντουχος ο υιος ετσι; χα χα χα χα.... με το καλο ο παιδαρος ο γαλανοματης λοιπον :)

Συμπι μου περαστικα στην τσαχπινα Βαλερια! τι παιδι, θελω πολύ πολύ να την γνωρισω! μακαρι να αρκουν οι εισπνοες. ααα και με την 1η ευκαιρια πες στη κουνιαδα σου ότι η κολλησε η ανιψιά σου την μικρα!:mad:

Ελενακι τι να σου πω; διωξτε την! αν νομιζεις ότι κανει κακο στη γιαγια σουταρε την ! ειναι πολύ πολύ κριμα στην ηλικια της, ανυμπορη ουσα, να ταλαιπωρειται από ενα παλιογυναικο που φανταζομαι της παιρνει και ολη τη συνταξη!

Σοφακι περαστικα στο κοριτσι σου και καλο κουραγιο σε σενα! πολύ πυρετο εκανε το πουλακι μου μωρε! εχει και βηχα;

KΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!

γελασα πολύ με την Αννουλα! προσοντουχος ο υιος ετσι; χα χα χα χα.... με το καλο ο παιδαρος ο γαλανοματης λοιπον :)

Συμπι μου περαστικα στην τσαχπινα Βαλερια! τι παιδι, θελω πολύ πολύ να την γνωρισω! μακαρι να αρκουν οι εισπνοες. ααα και με την 1η ευκαιρια πες στη κουνιαδα σου ότι η κολλησε η ανιψιά σου την μικρα!:mad:

Ελενακι τι να σου πω; διωξτε την! αν νομιζεις ότι κανει κακο στη γιαγια σουταρε την ! ειναι πολύ πολύ κριμα στην ηλικια της, ανυμπορη ουσα, να ταλαιπωρειται από ενα παλιογυναικο που φανταζομαι της παιρνει και ολη τη συνταξη!

Σοφακι περαστικα στο κοριτσι σου και καλο κουραγιο σε σενα! πολύ πυρετο εκανε το πουλακι μου μωρε! εχει και βηχα;

ευχαριστω συμπι μου!!!

στην κουνιάδα δεν πρόκειται να πω κουβέντα....

καταρχην δεν πρόκειται να το παραδεχτεί...

κατα δευτερον μου έστειλε το άρρωστο παιδί της σπίτι γιατί αυτη είχε βγει για καφέ....

κατα τριτον είναι τόσο ηλίθια που δε θέλω να ασχολούμαι καθόλου μαζί της....

αλλά του είπα του άντρα μου, ας πάνε όλα καλά και με το 2ο και θα το δει στη βάπτιση με τα μυαλά που κουβαλάει...

παιδι-κουμπί είναι η Βαλ!!!χαχαχαχαχαχα!!!

δεν παίρνεις το γαμπρούλη μου να έρθετε καμια εκδρομούλα κατα δω????????

να έρθει και η Λενιώ με τη συμμορία της??????????:D:D:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

θα το ηθελα πολύ αλλα να σου πω οτι φοβαμαι πολύ το δρομο! πριν ενα τριμηνο εκει στο Κοπανακι (ο φοβος μου!) τρακαρε ενας συναδελφος μου και σκοτωθηκε η γυναικα του!

θα το ηθελα πολύ αλλα να σου πω οτι φοβαμαι πολύ το δρομο! πριν ενα τριμηνο εκει στο Κοπανακι (ο φοβος μου!) τρακαρε ενας συναδελφος μου και σκοτωθηκε η γυναικα του!

το καταλαβαίνω να φοβάσαι....

ρε γμτ ζαλίζεται και η Βαλ στο αυτοκίνητο να έλεγα στον άντρα μου να μας έφερνε μια εκδρομούλα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

κατσε τοτε μην κουνιεσαι καθολου Μαρω....και σημερα ερχεται κατα εκει ο Κωστας δρομολογιο.....μεχρι Πυργο θα φτασει.Οποτε καποια στιγμη θα ερθω εγω εκει να σε δω....χιχιχιχιχιχι

Καλε για το δικο σου παιδι λεγαμε οτι ειναι προσοντουχο!!!:tongue:

κριμα που ζαλιζεται η Βαλ.... :(

Ελενακι εσενα σε περιμενω από περισυ! αντε βρε πουλακι μου! μολις φτιαξει ο καιρος ελατε γιατι εσας σας εχω για πιο θαραλεες!

μωρε το δικο μου λεγαμε προσοντουχο αλλα κρατω μια πισινη μη μου βγει κανας κοριτσαρος ακομα!:P

κριμα που ζαλιζεται η Βαλ.... :(

Ελενακι εσενα σε περιμενω από περισυ! αντε βρε πουλακι μου! μολις φτιαξει ο καιρος ελατε γιατι εσας σας εχω για πιο θαραλεες!

μωρε το δικο μου λεγαμε προσοντουχο αλλα κρατω μια πισινη μη μου βγει κανας κοριτσαρος ακομα!:P

κρατα την πισινή....

βιαστηκες να το βγάλεις το νινί αγορι με προσόντα!!!:tongue::tongue::tongue:

ναι ρε γμτ....σε άσχημους δρόμους μου ζαλίζεται...δηλαδή για να παμε Αθήνα, μέχρι Μεγαλόπολη κάθομαι πίσω μαζί της για να είμαι μαζί της αν κάνει εμετό....ε μετα που είναι όλο ευθείες, μεταφέρομαι μπροστά...

και προς τα εσάς είναι λίγο χάλια οι δρόμοι για να έρθουμε....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...