Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Για τις αιμορροϊδες μην αγχωνεσαι.. ειναι πολυ ενοχλητικό αλλα συμβαίνει δυστυχως μετα απο εντονη δυσκοιλιοτητα.. και εγω το έπαθα περυσι.. ενδεχεται να ματωσει να ξερεις μην τρομαξεις.. εγω μετα απο συσταση του γυναικολογου μου φαντασου που τον ειχα ρωτήσει τοτε εβαζα την κρεμα proctosynalar και ενα σαπουνακι για την περιοχη της anfonet και περασε μετα απο λίγες μερες. Ρωτα τον γιατρό σου..  προσέχε τη διατροφή σου οπως σου λενε και θα ηρεμησει.. τωρα αν ειναι απο στρες ή αγχος η δυσκοιλιότητα και βλεπεις οτι δεν περναει παρε τα φακελάκια τα tanilas, ειναι φυτικα και βοηθανε!! Προβιοτικα φουλ παντως που βοηθανε και στο εντερο

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω παρηγγειλα αυτη:

http://www.ebay.co.uk/itm/Children-Toddler-quality-Plush-BUMBLE-BEE-Halloween-dress-costume-1-2-yr?item=230676444310&cmd=ViewItem

αφου δε βρηκα ουτε γαιδαρο ουτε γουρουνι που ηθελε η Βαλ!!!

αχ τελεια ειναι!θα ναι μια γλυκα η βαλ!

καλα που μας ειπες το ονομα του αχρειου να ξερουμε...μα τι γιατροι υπαρχουν ρε παιδι μου...

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

παρατηρησε στη φωτο που της εχει βγει το παπουτσακι της πιτσιρικας!!! τρέλα!!!

είναι στην Εμβρυοιατρικη Γενετικη ο Νικολαιδης στην Κηφισίας....

μακριάαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι οντως :), θεα!

αχ τελεια ειναι!θα ναι μια γλυκα η βαλ!

καλα που μας ειπες το ονομα του αχρειου να ξερουμε...μα τι γιατροι υπαρχουν ρε παιδι μου...

τον συγκεκριμένο αρνούμαι να τον χαρακτηρισω γιατρό....

δεν είναι...

αν ήταν και σεβόταν λίγο τη δουλειά που κάνει και τη σημασία της, θα είχε φερθεί καλύτερα....

η στολή και μένα μου αρέσει πολύ!!!

βεβαια θα μου κοστίσει λίγο παραπάνω απο οτι υπολόγιζα γιατί πρέπει να αγοράσω και μαυρο καλσόν και μαυρο μπλουζάκι αλλά οκ!!!

τουλάχιστον θα τα βγάλει τα λεφτα της!!!

θα της τη φοράω κάθε μέρα!!!

πέρσι που είχαμε ραντεβού στην παιδιατρο Τσικνοπέμπτη την πήγα ντυμένη και εγινε χαμός!!!

η γραμματεας τη διέκοψε απο το ραντεβού της για να βγει να δει τη Βαλ και όλοι την έβγαζαν φωτο τη φραουλίτσα μου!!!!:D:D:D:D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφακι 3 περαστικα.......

αααα εμεις πηραμε στολη γιατι την Κυριακη ειχε μασκε παρτυ ο μικρος της κουνιαδας μου.....και πηραμε αυτη....http://www.bigstore.gr/popup_image.php?pID=12069.............ειναι πολυ ωραια και λεει" εν γιο εν γιο το νατακι ειμαι εγω"

Σοφια εγω θα τον κυνηγουσα μεσα στο ιατρειο μεχρι να τον βρω.....το μετα δεν σας το λεω.......παντως εχω ακουσει και εγω διαφορα γι αυτον.

Διαφημίσεις

εντός θέματος είμαι! σοφάκι σε εσένα ερχόμουν! η μαμά μου έχει μια κολλητή που η νύφη της είχα γράψει στο καφέ μας έχει ένα μεγάλο ινομύωμα και έμεινε έγκυος, το κράτησε με την ψυχή στο στόμα κάθε μέρα που περνάει με γιατρούς και γιατρούς να συμβουλεύονται άλλους μεγαλογιατρούς και πάει λέγοντας. προχθές μου είπε η μαμά μου ότι η φίλη της είναι να σκάσει γιατί έκανε σε έναν πολύ σπουδαίο γιατρό εδώ τη β επιπέδου (πολύ καλός από δική μου εμπειρία) βρήκαν λέει κάτι στο έντερο του μωρού και την έστειλε στο πανεπιστημιακό στο ηράκλειο να την επαναλάβει και καπάκι για να μην πηγαινοέρχεται επειδή το εύρημα παραμένει, την κράτησαν για άμνιο.

εγώ της είπα της μαμάς μου ότι μάλλον πρέπει να είναι υπερηχογενές έντερο αυτό που είδαν και ότι το πιο πιθανό είναι να είναι από αίμα που έχει καταπιεί το μωρό επειδή λόγω ινομυώματος έκανε και αιμορραγίες στην εγκυμοσύνη. βέβαια οι γιατροί μίλησαν και για κυστική ίνωση και για σύνδρομο ντάουν. εξετάσεις για κυστική ίνωση αποκλείεται να έχει κάνει γιατί είχαμε τον ίδιο γιατρό ο οποίος εμένα τουλάχιστον δε μου είχε πει τπτ γιαυτές τις εξετάσεις και η κοπέλα είναι εντελώς άσχετη με όλα αυτά οπότε αν δεν ήμουν εγώ μία φορά ενημερωμένη να κάνω αυτό στον προγεννητικό έλεγχο αυτή δεν ήταν δέκα. εσύ έκανες εξετάσεις για κυστική ίνωση εκ των υστέρων? έκανες άμνιο? πού σου είπαν ότι οφειλόταν τελικά το εύρημα αυτό?? ή έμεινες με την απορία τελικά??

εντός θέματος είμαι! σοφάκι σε εσένα ερχόμουν! η μαμά μου έχει μια κολλητή που η νύφη της είχα γράψει στο καφέ μας έχει ένα μεγάλο ινομύωμα και έμεινε έγκυος, το κράτησε με την ψυχή στο στόμα κάθε μέρα που περνάει με γιατρούς και γιατρούς να συμβουλεύονται άλλους μεγαλογιατρούς και πάει λέγοντας. προχθές μου είπε η μαμά μου ότι η φίλη της είναι να σκάσει γιατί έκανε σε έναν πολύ σπουδαίο γιατρό εδώ τη β επιπέδου (πολύ καλός από δική μου εμπειρία) βρήκαν λέει κάτι στο έντερο του μωρού και την έστειλε στο πανεπιστημιακό στο ηράκλειο να την επαναλάβει και καπάκι για να μην πηγαινοέρχεται επειδή το εύρημα παραμένει, την κράτησαν για άμνιο.

εγώ της είπα της μαμάς μου ότι μάλλον πρέπει να είναι υπερηχογενές έντερο αυτό που είδαν και ότι το πιο πιθανό είναι να είναι από αίμα που έχει καταπιεί το μωρό επειδή λόγω ινομυώματος έκανε και αιμορραγίες στην εγκυμοσύνη. βέβαια οι γιατροί μίλησαν και για κυστική ίνωση και για σύνδρομο ντάουν. εξετάσεις για κυστική ίνωση αποκλείεται να έχει κάνει γιατί είχαμε τον ίδιο γιατρό ο οποίος εμένα τουλάχιστον δε μου είχε πει τπτ γιαυτές τις εξετάσεις και η κοπέλα είναι εντελώς άσχετη με όλα αυτά οπότε αν δεν ήμουν εγώ μία φορά ενημερωμένη να κάνω αυτό στον προγεννητικό έλεγχο αυτή δεν ήταν δέκα. εσύ έκανες εξετάσεις για κυστική ίνωση εκ των υστέρων? έκανες άμνιο? πού σου είπαν ότι οφειλόταν τελικά το εύρημα αυτό?? ή έμεινες με την απορία τελικά??

εγω τις εξετασεις για την κυστικη ινωση τις έκανα τον προηγούμενο μήνα Νεκ.....

αν ήμουν λίγο πιο ενημερωμένη τότε στάνταρ θα έκανα αμνιοπαρακέντηση παρόλο που και ο γιατρός μου και ο γενετιστης ο βλάκας επέμεναν οτι δεν είναι τιποτα....

και σημερα το πρωι, τυχαία διαβασα στο θέμα της ΚΙ στο παρεντς την ιστορία μιας μανούλας της οποίας το παιδάκι νοσεί....ειχαν βρει υπερηχογενες έντερο και έκαναν αμνιοπαρακέντηση και είδαν οτι το παιδάκι νοσεί....άστα να πάνε....και αυτα που περιγράφει μου θυμισαν παρα πολύ εμάς....

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=43682&highlight=%EA%F5%F3%F4%E9%EA%E7+%E9%ED%F9%F3%E7&page=12

ποστ νουμερο 592...

έτσι πλεον απλά με θεωρω τυχερη που δε μας έτυχε κάτι...

στη γνωστη σου θα συστηνα αμνιοπαρακεντηση πάντως...οι κινδυνοι είναι ελάχιστοι σε σχέση με τις πληροφορίες που παίρνεις...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφακι 3 περαστικα.......

αααα εμεις πηραμε στολη γιατι την Κυριακη ειχε μασκε παρτυ ο μικρος της κουνιαδας μου.....και πηραμε αυτη....http://www.bigstore.gr/popup_image.php?pID=12069.............ειναι πολυ ωραια και λεει" εν γιο εν γιο το νατακι ειμαι εγω"

Σοφια εγω θα τον κυνηγουσα μεσα στο ιατρειο μεχρι να τον βρω.....το μετα δεν σας το λεω.......παντως εχω ακουσει και εγω διαφορα γι αυτον.

περιμενουμε φωτο με το ναυτάκι εεεεεεεεεεε????????????????

ρε συ πόσο πια να τον κυνηγησω.....

σου λέω βγηκα με το τζελ στην κοιλια και τον έψαχνα και ειχε εξαφανιστει ο κυριος....

και μετα απο το σοκ είχα μουδιάσει....δεν ηξερα τι μου γινόταν....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εγω τις εξετασεις για την κυστικη ινωση τις έκανα τον προηγούμενο μήνα Νεκ.....

αν ήμουν λίγο πιο ενημερωμένη τότε στάνταρ θα έκανα αμνιοπαρακέντηση παρόλο που και ο γιατρός μου και ο γενετιστης ο βλάκας επέμεναν οτι δεν είναι τιποτα....

και σημερα το πρωι, τυχαία διαβασα στο θέμα της ΚΙ στο παρεντς την ιστορία μιας μανούλας της οποίας το παιδάκι νοσεί....ειχαν βρει υπερηχογενες έντερο και έκαναν αμνιοπαρακέντηση και είδαν οτι το παιδάκι νοσεί....άστα να πάνε....και αυτα που περιγράφει μου θυμισαν παρα πολύ εμάς....

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=43682&highlight=%EA%F5%F3%F4%E9%EA%E7+%E9%ED%F9%F3%E7&page=12

ποστ νουμερο 592...

έτσι πλεον απλά με θεωρω τυχερη που δε μας έτυχε κάτι...

στη γνωστη σου θα συστηνα αμνιοπαρακεντηση πάντως...οι κινδυνοι είναι ελάχιστοι σε σχέση με τις πληροφορίες που παίρνεις...

καλα επαθα σοκ....τι μπορεις να παθεις με καποιους ηλιθιους μονο και μονο γιατι δεν κανουν την δουλεια τους σωστα.....ανατριχιασα......!!!1

θα σου βαλω και με τα 3 μαζι.....

καλα επαθα σοκ....τι μπορεις να παθεις με καποιους ηλιθιους μονο και μονο γιατι δεν κανουν την δουλεια τους σωστα.....ανατριχιασα......!!!1

θα σου βαλω και με τα 3 μαζι.....

αυτο το "έλα μωρέ...είναι μικρές οι πιθανότητες...δε θα τυχει σε εσάς..."

μερικές φορές οδηγει σε άσχημα μονοπάτια....

αλλά ας μη γραφω άλλα τέτοια.....

αχ εχεις και τα 3 ντυμενα?????????

βάλε φωτο ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

καμια βόλτα στα πατρια εδάφη δε σκέφτεσαι να κάνεις???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

αυτο το "έλα μωρέ...είναι μικρές οι πιθανότητες...δε θα τυχει σε εσάς..."

μερικές φορές οδηγει σε άσχημα μονοπάτια....

αλλά ας μη γραφω άλλα τέτοια.....

αχ εχεις και τα 3 ντυμενα?????????

βάλε φωτο ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

καμια βόλτα στα πατρια εδάφη δε σκέφτεσαι να κάνεις???

θα σου βαλω αυριο γιατι τις εχω στην ψηφιακη......

θελω να ερθω κατω γιατι η γιαγια μου δεν ειναι πολυ καλα......

την προσεχει και καλα μια γυναικα αλλα δεν της ειχα ποτε εμπιστοσυνη...και προχθες μου ειπε η μαμα μου που πηγαν να την δουν οτι εχει αδυνατισει πολυ....την ειχε κλειδωσει στο σπιτι και εκεινη ειχε παει για καφε....εν τω μεταξυ η γιαγια μου ειναι 90 χρονων, συνονοματη...δεν μπορει να καταπιει και προχθες εκεινη της ειχε ανοιξει το στομα και της εβαζε το φαι αλεσμενο μεσα και την μπουκωνε χωρις η γιαγια να κανει την κινηση που κανουμε εμεις για να καταπιουμε....κοντευε να την πνιξει.......οταν μου το πε τρελαθηκα.......ειπα θα παω κατω με τα ποδια...της εχω τρελλη αδυναμια...οπως ειχα και στον παππου μου που πεθανε οταν κοντευα να γεννησω τον Ανδρεα!!!!πρεπει να μαζεψω τα αδερφια του πατερα μου...να τους τα πω λιγο.....δεν μπορω να ακουω οτι "φερετε¨" ετσι στην γιαγια μου......αι στο καλο εβαλα τα κλαματα παλι.....ποποπο ειμαι πολυ επιρρεπης.....τωρα τελευταια.....

Μαρακι καλα?

γιατι βρε συμπι μου; ειμαι που ειμαι για δεσιμο.... αχ χριστε μου ας μην εχουμε τετοιο θεμα.... παντως δεν ηξερα οτι φαινεται στην αμνιο....

να γιαυτό δε θέλω να γραφω τέτοια...

εισαι που είσαι αγχωδης, στο τέλος θα τρελαθείς εσύ!!!

είμαι σίγουρη οτι τωρα σκέφτεσαι να κάνεις αμνιο....

θα σου βαλω αυριο γιατι τις εχω στην ψηφιακη......

θελω να ερθω κατω γιατι η γιαγια μου δεν ειναι πολυ καλα......

την προσεχει και καλα μια γυναικα αλλα δεν της ειχα ποτε εμπιστοσυνη...και προχθες μου ειπε η μαμα μου που πηγαν να την δουν οτι εχει αδυνατισει πολυ....την ειχε κλειδωσει στο σπιτι και εκεινη ειχε παει για καφε....εν τω μεταξυ η γιαγια μου ειναι 90 χρονων, συνονοματη...δεν μπορει να καταπιει και προχθες εκεινη της ειχε ανοιξει το στομα και της εβαζε το φαι αλεσμενο μεσα και την μπουκωνε χωρις η γιαγια να κανει την κινηση που κανουμε εμεις για να καταπιουμε....κοντευε να την πνιξει.......οταν μου το πε τρελαθηκα.......ειπα θα παω κατω με τα ποδια...της εχω τρελλη αδυναμια...οπως ειχα και στον παππου μου που πεθανε οταν κοντευα να γεννησω τον Ανδρεα!!!!πρεπει να μαζεψω τα αδερφια του πατερα μου...να τους τα πω λιγο.....δεν μπορω να ακουω οτι "φερετε¨" ετσι στην γιαγια μου......αι στο καλο εβαλα τα κλαματα παλι.....ποποπο ειμαι πολυ επιρρεπης.....τωρα τελευταια.....

Μαρακι καλα?

ωχ....δύσκολη κατάσταση....

καμια καμερούλα κρυφη δε βάζετε να δειτε πως φερεται η κυρια στη γιαγιάκα σου όταν δεν είναι άλλος μπροστά??

γιατι δυστυχως κάτι μου λέει οτι δε θα σας αρεσουν αυτα που θα δείτε...

δε θέλω να σε συγχίζω αλλά έτσι πιστευω...

οτι μπορείς κάνε το...κριμα να την ταλαιπωρεί τη γιαγια σε αυτη την ηλικία...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μου την κανει ο γιατρος μου και πιο συγκεκριμενα ο συνεργατης του ο οποιος εχει κανει το μεταπτυχιακο του στους υπερηχους και την εξωσωματικη. ευτυχως γινεται στο γραφειο του. β επιπεδου ειχα κανει στο ιασω σε εναν κρυοπλαστο ονοματι Παρτιδα (νομιζω)! δεν τον διαλεξα απλα αυτος εκανε τη β επιπεδου εκεινη την ημερα. δεν γελουσε καθολου και με αποπηρε κιολας! τεσπα... παντως εμενα οι γιατροι μου επιμενου ότι στην αυχενικη δεν μπορεις να διακρινεις το φυλο και οτι ειναι πολύ νωρις. τι να πω :confused:

:lol::lol::lol: δε φαντάζεσαι μαράκι μου πως φαίνεται!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχα! το βλέπουν και οι ανειδίκευτοι!!!!!!!!!!

μπήκα να σας ευχαριστήσω φιλενάδες και να πω ότι ανυπομονώ και για τα δικά σας ευχάριστα νέα με τους πρώτους και επόμενους υπερήχους!!!

:lol::lol::lol: δε φαντάζεσαι μαράκι μου πως φαίνεται!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχα! το βλέπουν και οι ανειδίκευτοι!!!!!!!!!!

μπήκα να σας ευχαριστήσω φιλενάδες και να πω ότι ανυπομονώ και για τα δικά σας ευχάριστα νέα με τους πρώτους και επόμενους υπερήχους!!!

καλέ η συμπι μου ισχυρίζεται οτι είδε τσουτσούνι στο 9 εβδομάδων σπορί!!!!

τι λέμε τωρα!!! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

ευχαριστούμε Αννούλα!!!

άντε να περάσουν οι μέρες να πάει 20 ο μήνας!!!:D:D:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...