Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Για τις αιμορροϊδες μην αγχωνεσαι.. ειναι πολυ ενοχλητικό αλλα συμβαίνει δυστυχως μετα απο εντονη δυσκοιλιοτητα.. και εγω το έπαθα περυσι.. ενδεχεται να ματωσει να ξερεις μην τρομαξεις.. εγω μετα απο συσταση του γυναικολογου μου φαντασου που τον ειχα ρωτήσει τοτε εβαζα την κρεμα proctosynalar και ενα σαπουνακι για την περιοχη της anfonet και περασε μετα απο λίγες μερες. Ρωτα τον γιατρό σου..  προσέχε τη διατροφή σου οπως σου λενε και θα ηρεμησει.. τωρα αν ειναι απο στρες ή αγχος η δυσκοιλιότητα και βλεπεις οτι δεν περναει παρε τα φακελάκια τα tanilas, ειναι φυτικα και βοηθανε!! Προβιοτικα φουλ παντως που βοηθανε και στο εντερο

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα απο την πνιγμενη Τριπολη.....δεν μπορειτε να φανταστειτε τι χαλασμο εκανε εδω!!!ειχα μαθημα εχτες το απογευμα σε καποια ομαδα γονεων και οταν τελειωσα το νερο εφτανε μεχρι την γαμπα μου...αληθεια λεω....τοοοοοοοοσο πολυ στην περιοχη του πεζοδρομου οποια εχει ερθει.Το χαλαζι ειχε στρωθει σαν χιονι...η πολη ηταν κατασπρη....

Η Ευη μου ειναι λιγο αρρωστουλα...ολη την νυχτα εβηχε....ειχε βραχει πολυ εχτες η καημενη......καλα εγω μεχρι τα εσωρουχα ..εσταζα...Δεν ξερω αν ακουσατε που ειπαν στις ειδησεις οτι επεσε η μαντρα του στρατοπεδου εδω.....!!!!!Λιακι μου περαστικα....Μαρακι καλυτερα σημερα?Καλα Σοφια η κορη σου πια....ηθοποιος!!!!να δω ποτε θα την δω απο κοντα.....αμα της φερω και την Ευη θα κανουν θεατρικη ομαδα.....με αυτοσχεδιες ιστοριες.......

τι λες βρε Ελενάκι!!!

χαμός κι εκεί!!!

εδω δεν ξερω τι γινεται έξω....δεν εχω βγει απο το σπίτι!!!!

περαστικά στο κορίτσι σου!!!

φερτη να στησουμε καμια παρασταση!!! δυσκολοι καιροι είναι....να βγαλουμε κανένα φράγκο!!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Με το καλο να έρθει το ζουζουνακι της!! 3ο παιδάκι;; Μπράβο της!! Να ναι γερά!!

Μαρακι κ εγω με αυτές τις τσίχλα ανακουφιζομουνα.. Πολυ σκληρή όμως γμτ, στο τέλος πονουσε όλο το κεφάλι μου μετα!!!

Ασε δεν θέλω να το σκέφτομαι γιατι θα την πάρω κ θα ξαναμαλωσουμε χαχαχα, οπότε πάω στο χωριό κ τις βλέπω έτσι πάντα μαλωνουμε!!

Εμείς πλέον έχουμε κόλλημα με τα πλειμομπιλ και τα στρουμφακια τα μεγάλα όχι αυτα απο τα κοντέρ... Τα έχουμε ονομάσει όλα, ποια είναι η μαμά ποιος ο μπαμπάς ο θείος θεία... Πανάκριβα όμως.. Ένα πλειμομπιλ με μια πισινουλα μικρη 20 ευρω.. Αλλα παίζει με τις ώρες!!

η Βαλέρια έχει φάει κόλλημα με τα παζλ και τα ενσφηνωματα!!!

όλη την ωρα, τα φτιαχνει τα χαλάει, τα φτιάχνει, τα χαλάει....

αλλιως μαγειρευει κέικ για τον Κεν τον "πίγκηπα"!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σοφακι δε νομιζω πως θα της εκανε καλο να μεινει τοσο καιρο σπιτι...βγαζει πολυ γκρινια κλεισμενη μεσα και την καταλαβαινω απολυτα...ειναι και χαλια ο καιρος δε μπορεις να βγεις εξω...ξερω οτι στον παιδικο περναει καλα...οποτε θα κανω υπομονη..

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλα και δω χθες εριχνε καρεκλοποδαρα...τοση βροχη ειχε πολυ καιρο να ριξει!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα απο την πνιγμενη Τριπολη.....δεν μπορειτε να φανταστειτε τι χαλασμο εκανε εδω!!!ειχα μαθημα εχτες το απογευμα σε καποια ομαδα γονεων και οταν τελειωσα το νερο εφτανε μεχρι την γαμπα μου...αληθεια λεω....τοοοοοοοοσο πολυ στην περιοχη του πεζοδρομου οποια εχει ερθει.Το χαλαζι ειχε στρωθει σαν χιονι...η πολη ηταν κατασπρη....

Η Ευη μου ειναι λιγο αρρωστουλα...ολη την νυχτα εβηχε....ειχε βραχει πολυ εχτες η καημενη......καλα εγω μεχρι τα εσωρουχα ..εσταζα...Δεν ξερω αν ακουσατε που ειπαν στις ειδησεις οτι επεσε η μαντρα του στρατοπεδου εδω.....!!!!!Λιακι μου περαστικα....Μαρακι καλυτερα σημερα?Καλα Σοφια η κορη σου πια....ηθοποιος!!!!να δω ποτε θα την δω απο κοντα.....αμα της φερω και την Ευη θα κανουν θεατρικη ομαδα.....με αυτοσχεδιες ιστοριες.......

καλως το! ελα βρε χαμος και εκει ετσι; όλη η ελλαδα πνιγηκε! αφου σκεφτομαι από τωρα τι θα κανω αν στις 20 που πρεπει να ανεβω αθηνα εχει τετοια κακοκαιρια! ειδατε τι αισιοδοξα σκεφτομαι η εγκυμονουσα;

καλημερα κοριτσακια!!

σοφακι δεν εκανα εξετασεις τελικα μιλησαμε τηλεφωνικα και μου πε να βαλω υποθετα και μια αλοιφη μαλλον μυκητες εχω-λογικο αφου ειχα παρει και αντιβιωση-και θα με δει τη δευτερα.

εντωμεταξυ μας κολλησε παλι η ελλη ιωση...αυτη τη φορα και τον αντωνη...κ αυτη εννοειται τιποτε ε?2 μερες ειχε λιγες μυξες και βηχα και τωρα ειναι μες τη καλη χαρα!!

αχ για τους εφιαλτες που λετε δραμα η κατασταση...και βλεπω και την ελλη που ποτε δε την ειχα δει στον υπνο μου...ασχημα πραγματα...ουφ

λιακι κριμα για τις κουκλες!θα χα τσαντιστει κ εγω πολυ στη θεση σου.

η αννα εχει αγορι?τι ωραια!θα παω να της ευχηθω!

φιλια πολλα σε ολες!

αχ καλη μου περαστικα σας! δεν επαιρνες γαλακτοβακιλους με την αντιβιωση; κοιτα να τους καταπολεμησεις καλα τωρα γιατι το ανοσοποιητικο σου ειναι στα κατω του και δεν ειναι ευκολα τα πραγματα. ό,τι καλυτερο!

ασε μη μου θθυμιζεις τη Β' επιπεδου με τον ηλίθιο που μου πέταξε:

"έχετε ιστορικό για συνδρομο Νταουν στην οικγένεια? βλέπω υπερηχογενες έντερο στο μωρό...."

και σηκωθηκε και εφυγε και τριγυρνούσα εγω με το τζελ στην κοιλια στους διαδρόμους να τον ψαχνω να μου εξηγησει τι εννοούσε και τι είναι το υπερηχογενες έντερο και αυτός εξαφανιζόλ....

οπότε απο τωρα ξέρω....

Β' επιπεδου στον Κούρτη....

Ο κορυφαίος!!!

για το φυλο που λες....και ο γιατρός μου συμφωνει οτι καλό είναι να λέμε αργότερα το φυλο αλλά αποτι καταλαβα απλα για να είναι πιο σιγουρος και να μην εκτεθει....

πλακα κανεις;;;;;;;;:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

μα ποσο ηλιθιος; α καλα ο δικος μου τοτε ηταν αστερι! καλα δεν λεω για αυτους ειναι απλα μια δουλεια αλλα βρε ζωον σκεψου ποιον εχεις επανω στο κρεβατι, σκεψου ότι ειναι το πρωτο της παιδι, σκεψου την αγωνια ηλιθιε. και να ξερετε.... όταν χρειαζεται οι γιατροι να κανουν εξετασεις σε δικα τους ατομα δεν μπορουν καθολου!

μαρακι σ ευχαριστω!γαλακτοβακιλους?δε το ηξερα να σου πω την αληθεια!σε τι μορφη τους περνεις δηλαδη?χαπακια ειναι?πολυ πεσμενο το ανοσοποιητικο μου χαλια...γι αυτο και κολλαω τα παντα...

καλα σοφακι πολυ μ@@λκας ο γιατρος!δε τον εβρισες τον αχρηστο?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=9002

εμεις το τελευταιο τριημερο εχουμε κολλησει με αυτο! εχει κατσαβιδακι που σου επιτρεπει να διαλυσεις το αυτοκινητο (το οποιο εχει τεραστιες βιδες) και να το ξαναφτιαξεις. επίσης τρελη αγαπη στα παζλ. ταιριαζουν με την Βαλ παιδι μου!

μαρακι σ ευχαριστω!γαλακτοβακιλους?δε το ηξερα να σου πω την αληθεια!σε τι μορφη τους περνεις δηλαδη?χαπακια ειναι?πολυ πεσμενο το ανοσοποιητικο μου χαλια...γι αυτο και κολλαω τα παντα...

εγω επαιρνα το ultra levure πρωι μεσημερι βραδυ και σωθηκα!

σοφακι δε νομιζω πως θα της εκανε καλο να μεινει τοσο καιρο σπιτι...βγαζει πολυ γκρινια κλεισμενη μεσα και την καταλαβαινω απολυτα...ειναι και χαλια ο καιρος δε μπορεις να βγεις εξω...ξερω οτι στον παιδικο περναει καλα...οποτε θα κανω υπομονη..

μωρε για να ηρεμουσατε λίγο απο τις ιωσεις....

βεβαια αμα ειναι να σας τρωει και η γκρίνια....καλύτερα στον παιδικό!!!

πλακα κανεις;;;;;;;;:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

μα ποσο ηλιθιος; α καλα ο δικος μου τοτε ηταν αστερι! καλα δεν λεω για αυτους ειναι απλα μια δουλεια αλλα βρε ζωον σκεψου ποιον εχεις επανω στο κρεβατι, σκεψου ότι ειναι το πρωτο της παιδι, σκεψου την αγωνια ηλιθιε. και να ξερετε.... όταν χρειαζεται οι γιατροι να κανουν εξετασεις σε δικα τους ατομα δεν μπορουν καθολου!

καθόλου πλάκα δεν κάνω....

συν το γεγονός οτι μου έλεγαν οτι η Β' επιπέδου κραταει πολύ και χορταινεις να βλέπεις το μωρό....

ούτε 5 λεπτά δεν κράτησε, πέταξε τη βόμβα του και έφυγε....

και ήταν Παρασκευη....το Σάββατο παντρευόταν ο ξαδερφός μου , καταλαβαίνεις πόσο ωραία πέρασα....

μέχρι να παω τη Δευτερα στο γιατρό μου, πέρασα μια κόλαση....

καλά ο γιατρός μου μου έβαλε τις φωνές μόλις με είδε σε μαυρο χάλι, γιατι δεν τον επαιρνα τηλ να μιλησουμε....πήρε επιτόπου και τον βλάκα που μου έκανε τη Β επιπεδου γιατι φωναζα και επέμενα να κάνουμε αμνιοπαρακέντηση...

άσε....χαλια κατασταση....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εγω επαιρνα το ultra levure πρωι μεσημερι βραδυ και σωθηκα!

ευχαριστω!θα το χω υποψη μου!

εμεις το σαβατο πηγαμε και πηραμε στολη...τελικα φετος θα ντυθει κοκκινοσκουφιτσα!τα δικα σας εχουν διαλεξει στολες?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

πως να τον βρισω???????

πέταξε τη βόμβα του, επιτόπου εμένα πάγωσε ο εγκέφαλος μου και σταματησα να ακουω τι γίνεται γυρω μου και αυτος εξαφανιστηκε!

καιμετα που τον έψαχνα να μου εξηγησει, δεν ηρθε....και καλά οτι ειχε ραντεβού....

έπρεπε να πω οτι δε στα σκάω τα 150 ευρω, να δεις πως θα εμφανιζόταν....

και ετσι για να ξερετε....ο Νικολαίδης ήταν...

http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=9002

εμεις το τελευταιο τριημερο εχουμε κολλησει με αυτο! εχει κατσαβιδακι που σου επιτρεπει να διαλυσεις το αυτοκινητο (το οποιο εχει τεραστιες βιδες) και να το ξαναφτιαξεις. επίσης τρελη αγαπη στα παζλ. ταιριαζουν με την Βαλ παιδι μου!

ε μα.....ταιριαστό ζευγαρι τα παιδια μας!!!!:D:D:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω!θα το χω υποψη μου!

εμεις το σαβατο πηγαμε και πηραμε στολη...τελικα φετος θα ντυθει κοκκινοσκουφιτσα!τα δικα σας εχουν διαλεξει στολες?

εγω παρηγγειλα αυτη:

http://www.ebay.co.uk/itm/Children-Toddler-quality-Plush-BUMBLE-BEE-Halloween-dress-costume-1-2-yr?item=230676444310&cmd=ViewItem

αφου δε βρηκα ουτε γαιδαρο ουτε γουρουνι που ηθελε η Βαλ!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εγω ουτε που εχω ασχοληθει με το θεμα στολη! δεν ξερω αν θα κανει και καλο καιρο να τον παω καπου γιατι τον πολύ κλειστο χωρο θελω να τον αποφυγω. θα μπω σε ενα μαγαζι και αν μου κανει καμια στολη κλικ βλεπουμε

εγω παρηγγειλα αυτη:

http://www.ebay.co.uk/itm/Children-Toddler-quality-Plush-BUMBLE-BEE-Halloween-dress-costume-1-2-yr?item=230676444310&cmd=ViewItem

αφου δε βρηκα ουτε γαιδαρο ουτε γουρουνι που ηθελε η Βαλ!!!

υπεροχη! και μην σου πω ότι το κοριτσακι θυμιζει την Βαλ σε ξανθια εκδοση! :P

εγω το Νικολαιδη δεν τον ξερω! εχει δικο του ιατρειο;

υπεροχη! και μην σου πω ότι το κοριτσακι θυμιζει την Βαλ σε ξανθια εκδοση! :P

εγω το Νικολαιδη δεν τον ξερω! εχει δικο του ιατρειο;

παρατηρησε στη φωτο που της εχει βγει το παπουτσακι της πιτσιρικας!!! τρέλα!!!

είναι στην Εμβρυοιατρικη Γενετικη ο Νικολαιδης στην Κηφισίας....

μακριάαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εγω ουτε που εχω ασχοληθει με το θεμα στολη! δεν ξερω αν θα κανει και καλο καιρο να τον παω καπου γιατι τον πολύ κλειστο χωρο θελω να τον αποφυγω. θα μπω σε ενα μαγαζι και αν μου κανει καμια στολη κλικ βλεπουμε

σου βρηκα!!!

http://www.epilegin.gr/apokriatiki-stoli-mikros-mixanikos-p-4069.html

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...