Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα συμπι μου!

αυπνια ε; κι αλλο συμπτωμα για να μην παραπονιεσαι :P. εγω μπορει να κοιμαμαι ωρες αλλα ο υπνος ειναι χαλια ειδικα τα βραδυα. μιλαμε για εφιαλτες!

παω μεχρι το σουπερ μαρκετ να αγορασω μαστιχα Χιου να μασησω γιατι τσιχλα δεν μπορω και επανερχομαι...

άσε μη μου λες για εφιάλτες....και όχι μόνο....άσχημες σκέψεις....πολλές....

δε μπορω να το εξηγησω....

σκέφτομαι κάτι ανατριχιαστικά πράγματα....απαπαπαπα....αφού κλαίω με τις σκεψεις που κάνω...

αλλά μόνο τέτοια συμπτωματα....

η κοιλιά μου μια πρήζεται μια ξεπρήζεται....

το στηθος τιποτα....

ούτε μια αναγούλα βρε παιδί μου...

και ειχα και τη νονά μας χθες που φυσικά δεν της ειπα τιποτα για την εγκυμοσύνη κι αυτη λες και ήταν βαλτη μου ειπε κάτι περιπτωσεις με παιδάκια και αυτισμό,κλπ και μου σηκωσε την τριχα κάγκελο!!!:(

μαστίχα Χίου ε? έχω πολλά χρόνια να φάω!!!!

Σοφάκι που εισαι???

έκανες τις εξετάσεις?

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

επεστρεψα.... μαστιχα Χιου οχι τις τσιχλες αλλα την ακατεργαστη που βαζουμε στο αγητο. τετοια μασαω.... τι τις θες τις αναγουλες μου λες;

α οσο για ασχημες σκεψεις: η ειδικοτης μου! το θεμα ειναι οτι αφορουν όχι μονο το μωρο αλλα και τον Κων/νο :-(. το 1ο τριμηνο ειναι απαισιο!

επεστρεψα.... μαστιχα Χιου οχι τις τσιχλες αλλα την ακατεργαστη που βαζουμε στο αγητο. τετοια μασαω.... τι τις θες τις αναγουλες μου λες;

α οσο για ασχημες σκεψεις: η ειδικοτης μου! το θεμα ειναι οτι αφορουν όχι μονο το μωρο αλλα και τον Κων/νο :-(. το 1ο τριμηνο ειναι απαισιο!

την ακατεργαστη????????????

απαπαπα.....

θα μου πεις οτι ανακουφίζει τον ακθένα....

καλά άσχημες σκέψεις για τη Βαλ κάνω....:(

το σπορί το έχω στην άκρη....δεν το σκέφτομαι μέχρι να ακούσω καρδούλα!!!

και αργούμε γμτ!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Κόλλημα με τις μπαρμπι το βαλεριακι;; Τι καλα;;

Εγω είχα κόλλημα μεγάλο μέχρι κ πριν 3-4 χρόνια.. Τις Πήγα όλες στο πατρικό μου να τις προσέχει η μάνα μου κ πήγε η ανιψιά μου κ τις διέλυσε, μιλάμε κ συλλεκτικες που τις αγόραζα πανάκριβα .. Μαλωνα με την μάνα μου δεν μιλιομασταν για μήνα.. Τελικά το κακο έγινε.. ΚριμΑ και έλεγα θα τις κράτησω για τα παιδάκια μου!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Κόλλημα με τις μπαρμπι το βαλεριακι;; Τι καλα;;

Εγω είχα κόλλημα μεγάλο μέχρι κ πριν 3-4 χρόνια.. Τις Πήγα όλες στο πατρικό μου να τις προσέχει η μάνα μου κ πήγε η ανιψιά μου κ τις διέλυσε, μιλάμε κ συλλεκτικες που τις αγόραζα πανάκριβα .. Μαλωνα με την μάνα μου δεν μιλιομασταν για μήνα.. Τελικά το κακο έγινε.. ΚριμΑ και έλεγα θα τις κράτησω για τα παιδάκια μου!

εμμμ....βασικα η νονά έχει κόλλημα με τις Μπάρμπι!!!

η Βαλ χαίρεται να τις γδυνει και να τις βαζει στο γιογιο να κανουν τσισα!!!

κόλλημα δεν έχει πάντως!!!

αφου και να της τις κρυψω πιστευω δε θα το πάρει χαμπάρι!!!!

αχ κριμα για τις κουκλίτσες σου....

και μενα μου τη δινει να φυλάω κάτι σαν τα μάτια μου και να ερχονται τριτοι και να τα χαλάνε....

εμενα μου συμβαίνει με τα βιβλία μου....

τα διαβαζω ωραία ωραια εγω και πολλές φορές τα δανείζω και μου τα επιστρέφουν τσαλακωμενα, σκισμένα, μουτζουρωμένα....

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

χαλαρα θα ειχα σκοτωσει τη μανα μου! δεν τις φυλαγες και εσυ σε κανα παταρι βρε κοριτσακι μου; πω πω εγκεφαλικο.......

Η Αννουλα του Αυγουστου 3ο αγορακι ε; ενα κουκλακι θα ειναι και αυτο, να της εθει με το καλο το μωρακι της!

χαλαρα θα ειχα σκοτωσει τη μανα μου! δεν τις φυλαγες και εσυ σε κανα παταρι βρε κοριτσακι μου; πω πω εγκεφαλικο.......

Η Αννουλα του Αυγουστου 3ο αγορακι ε; ενα κουκλακι θα ειναι και αυτο, να της εθει με το καλο το μωρακι της!

στανταρ κουκλάκι!!!!

αν κρινω απο τα 2 πρώτα!!!!!

δεν τιθεται καμια αμφιβολία περί τούτου!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D

κοπελιά πλησιαζει και σένα ο καιρός σου για αυχενική εεε???

σούπερ!!!!!!!!!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ναι 20/2 μαζι με σενα :)

α τέλεια!!!

στην κανει ο γιατρος σου ή πας αλλού???

εμενα την αυχενικη την κανει ο γιατρος μου...μόνο για τη Β' επιπεδου στέλνει Αθηνα...καλά εννοείται οτι δεν ξαναπάω σε αυτόν που συνεργαζεται....έχω βρει ηδη σε ποιόν θα παω!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κοριτσακια!!

σοφακι δεν εκανα εξετασεις τελικα μιλησαμε τηλεφωνικα και μου πε να βαλω υποθετα και μια αλοιφη μαλλον μυκητες εχω-λογικο αφου ειχα παρει και αντιβιωση-και θα με δει τη δευτερα.

εντωμεταξυ μας κολλησε παλι η ελλη ιωση...αυτη τη φορα και τον αντωνη...κ αυτη εννοειται τιποτε ε?2 μερες ειχε λιγες μυξες και βηχα και τωρα ειναι μες τη καλη χαρα!!

αχ για τους εφιαλτες που λετε δραμα η κατασταση...και βλεπω και την ελλη που ποτε δε την ειχα δει στον υπνο μου...ασχημα πραγματα...ουφ

λιακι κριμα για τις κουκλες!θα χα τσαντιστει κ εγω πολυ στη θεση σου.

η αννα εχει αγορι?τι ωραια!θα παω να της ευχηθω!

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

μου την κανει ο γιατρος μου και πιο συγκεκριμενα ο συνεργατης του ο οποιος εχει κανει το μεταπτυχιακο του στους υπερηχους και την εξωσωματικη. ευτυχως γινεται στο γραφειο του. β επιπεδου ειχα κανει στο ιασω σε εναν κρυοπλαστο ονοματι Παρτιδα (νομιζω)! δεν τον διαλεξα απλα αυτος εκανε τη β επιπεδου εκεινη την ημερα. δεν γελουσε καθολου και με αποπηρε κιολας! τεσπα... παντως εμενα οι γιατροι μου επιμενου ότι στην αυχενικη δεν μπορεις να διακρινεις το φυλο και οτι ειναι πολύ νωρις. τι να πω :confused:

καλημερα απο την πνιγμενη Τριπολη.....δεν μπορειτε να φανταστειτε τι χαλασμο εκανε εδω!!!ειχα μαθημα εχτες το απογευμα σε καποια ομαδα γονεων και οταν τελειωσα το νερο εφτανε μεχρι την γαμπα μου...αληθεια λεω....τοοοοοοοοσο πολυ στην περιοχη του πεζοδρομου οποια εχει ερθει.Το χαλαζι ειχε στρωθει σαν χιονι...η πολη ηταν κατασπρη....

Η Ευη μου ειναι λιγο αρρωστουλα...ολη την νυχτα εβηχε....ειχε βραχει πολυ εχτες η καημενη......καλα εγω μεχρι τα εσωρουχα ..εσταζα...Δεν ξερω αν ακουσατε που ειπαν στις ειδησεις οτι επεσε η μαντρα του στρατοπεδου εδω.....!!!!!Λιακι μου περαστικα....Μαρακι καλυτερα σημερα?Καλα Σοφια η κορη σου πια....ηθοποιος!!!!να δω ποτε θα την δω απο κοντα.....αμα της φερω και την Ευη θα κανουν θεατρικη ομαδα.....με αυτοσχεδιες ιστοριες.......

κ ο δικος μου ετσι λεει οτι ειναι πολυ νωρις γαι φυλο στην αυχενικη...δε ξερω..υπαρχουν περιπτωσεις που ειναι εμφανες παντως;)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Με το καλο να έρθει το ζουζουνακι της!! 3ο παιδάκι;; Μπράβο της!! Να ναι γερά!!

Μαρακι κ εγω με αυτές τις τσίχλα ανακουφιζομουνα.. Πολυ σκληρή όμως γμτ, στο τέλος πονουσε όλο το κεφάλι μου μετα!!!

Ασε δεν θέλω να το σκέφτομαι γιατι θα την πάρω κ θα ξαναμαλωσουμε χαχαχα, οπότε πάω στο χωριό κ τις βλέπω έτσι πάντα μαλωνουμε!!

Εμείς πλέον έχουμε κόλλημα με τα πλειμομπιλ και τα στρουμφακια τα μεγάλα όχι αυτα απο τα κοντέρ... Τα έχουμε ονομάσει όλα, ποια είναι η μαμά ποιος ο μπαμπάς ο θείος θεία... Πανάκριβα όμως.. Ένα πλειμομπιλ με μια πισινουλα μικρη 20 ευρω.. Αλλα παίζει με τις ώρες!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλημερα κοριτσακια!!

σοφακι δεν εκανα εξετασεις τελικα μιλησαμε τηλεφωνικα και μου πε να βαλω υποθετα και μια αλοιφη μαλλον μυκητες εχω-λογικο αφου ειχα παρει και αντιβιωση-και θα με δει τη δευτερα.

εντωμεταξυ μας κολλησε παλι η ελλη ιωση...αυτη τη φορα και τον αντωνη...κ αυτη εννοειται τιποτε ε?2 μερες ειχε λιγες μυξες και βηχα και τωρα ειναι μες τη καλη χαρα!!

αχ για τους εφιαλτες που λετε δραμα η κατασταση...και βλεπω και την ελλη που ποτε δε την ειχα δει στον υπνο μου...ασχημα πραγματα...ουφ

λιακι κριμα για τις κουκλες!θα χα τσαντιστει κ εγω πολυ στη θεση σου.

η αννα εχει αγορι?τι ωραια!θα παω να της ευχηθω!

φιλια πολλα σε ολες!

περαστικα βρε κοριτσάκι....

ρε συ μήπως να την κρατούσες σπίτι κανένα μηνα την Έλλη? να ηρεμησετε λίγο απο τις ιωσεις???

μου την κανει ο γιατρος μου και πιο συγκεκριμενα ο συνεργατης του ο οποιος εχει κανει το μεταπτυχιακο του στους υπερηχους και την εξωσωματικη. ευτυχως γινεται στο γραφειο του. β επιπεδου ειχα κανει στο ιασω σε εναν κρυοπλαστο ονοματι Παρτιδα (νομιζω)! δεν τον διαλεξα απλα αυτος εκανε τη β επιπεδου εκεινη την ημερα. δεν γελουσε καθολου και με αποπηρε κιολας! τεσπα... παντως εμενα οι γιατροι μου επιμενου ότι στην αυχενικη δεν μπορεις να διακρινεις το φυλο και οτι ειναι πολύ νωρις. τι να πω :confused:

ασε μη μου θθυμιζεις τη Β' επιπεδου με τον ηλίθιο που μου πέταξε:

"έχετε ιστορικό για συνδρομο Νταουν στην οικγένεια? βλέπω υπερηχογενες έντερο στο μωρό...."

και σηκωθηκε και εφυγε και τριγυρνούσα εγω με το τζελ στην κοιλια στους διαδρόμους να τον ψαχνω να μου εξηγησει τι εννοούσε και τι είναι το υπερηχογενες έντερο και αυτός εξαφανιζόλ....

οπότε απο τωρα ξέρω....

Β' επιπεδου στον Κούρτη....

Ο κορυφαίος!!!

για το φυλο που λες....και ο γιατρός μου συμφωνει οτι καλό είναι να λέμε αργότερα το φυλο αλλά αποτι καταλαβα απλα για να είναι πιο σιγουρος και να μην εκτεθει....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...