Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!

πως ειστε;

εγω χαλια στομαχικως... ποτε θα σταματησουν οι αναγουλες οεο; δεν την παλευω κοριτσια, ζορικο το μικρο. οταν καθομαι καπου ή ειμαι ξαπλωμενη ολα καλα. με το που θα σηκωθω και θα μετακινηθω, μαλλον κουνιουνται τα υγρα του στομαχου και γινομαι χαλια....

ο Κων/νος μου καλα, το σιδηρο κλασσικα κανουμε ενα μισαωρο με κλαματα και απειλες για να το πιει κατα τα αλλα με μενα ειναι μεσ'την αγαπη. με προβληματιζει βεβαια λιγο το κολληματακι του αλλα για να δουμε... εχθες πριν φυγει ο αρης για αθηνα καθομασταν στον καναπε και με ειχε αγκαλια. ο Κων/νος πυρ και μανια :"σηκω επανω" , μου ελεγε, "σηκω!" με φιλουσε ο αρης στα μαλλια και ερχοταν μου επιανε τα μαλλια και εκανε οτι πεταει τα φιλια του αρη κατω στο πατωμα. τον δε Αρη τον κλωτσαγε , τον χτυπαγε. Φανταστειτε ωραιες στιγμες που εχω να ζησω μολις ερθει με το καλο το μωρο. του ελεγα εχθες "Κων/νε μου εσυ εχεις 2 Αγκαλιτσες (τους Φωτεινουληδες) μολις ερθει το μωρο μας να του δωσεις τον εναν ενταξει;", 'οχι μαμα και τους δυο Κωκαντινος. Μωρακι μονο πανακι, πιπιλα" "Και αγκαλιτσα δεν θα εχει αγαπη μου;", "οχι τιποτα"!!!!

αυτααααααααααααα...

κατα τα αλλα respect στη Ζωη που ζει τον απόλυτο χαμο καθε βραδυ και δεν εχει σαλταρει! συμφωνω με την Κλεοπατρα την οποία επισης θαυμαζω απεριοριστα και το ξερει. υπομονη κοριτσια. εσεις προηγειστε κιολας θα "ξεμπερδεψετε" νωριτερα από εμας που αποφασισαμε τωρα για το 2ο! αντε να ειστε καλα να μας δινετε κουραγιο!!

οσο για το ζαχαρο δεν ρωταω τον γιατρο γιατι δεν θελω να ακουσω τιποτα από τον φοβο μου. απλα σε κανενα διμηνο που θα του επαναλαβω όλες τις εξετασεις θα δω!

αντε σας φιλω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφάκι καλά αποτελέσματα στις εξετασεις....να ξεμπερδέψεις γρηγηρα!!!

φιλισιν γιατι επαιρνε η Ελλη???

σε λίγο θα παρω τηλ το γιατρό να κλείσω ραντεβού για τη Βαλ....

συμπι κουραγιο....πιστευω οτι συντομα θα τελειωσουν οι αναγούλες....συνηθως στο πρωτο τριμηνο υφίστανται και μετα οκ!!!

μάλλον κόρη ειναι το σπορί....πωπω συντομα θα μαθεις και φυλο εεε???

τέλεια!!!!!!!!!!!!

ρε συ φυσιολογικό ίναι το κόλλημα του παιδιού μαζί σου....εσένα έχει κάθε μέρα....και στο κλάμα και στο γέλιο!!!

αγαπάει το μπαμπά του αλλά νομίζω οτι αυτη τη στιγμη λόγω των συνθηκων τον βλέπει ως επισκέπτη που όποτε έρχεται του αφαιρεί χρόνο απο την αποκλειστικότητα της μαμάς....

και σιγα μη δωσει τους αγκαλίτσες του στο μωρό....ακόμα δεν το είδε και θα του χαρίσει τα παιχνίδια του??????? ε όχι!!!!

κάτσε να γεννηθεί, αν δείξει καλή διαγωγη και θα το σκεφτεί αν θα του δωσει κάτι....

πωπω κορίτσια έχω μεγάλο θέμα αυτη τη στιγμή....

υπνηλία που χτυπάει κόκκινο....δε μπορώ να κρατησω τα μάτια μου ανοιχτά....τι πράγμα κι αυτό....λες και εχω παραλύσει.....

επίτηδες κάθομαι στον υπολογιστη και γραφω και έχω αφησει τη Βαλ και παίζει μόνη της γιατι αν κάτσω στον καναπέ θα με πάρει ο ύπνος στάνταρ!!!

καλά ρισπεκτ και στην Ζωή και στην Κλεό!!!!

λίγο παραπάνω στην Κλεό που ειχε το θαρρος παρα τα 2 παιδιά να προχωρησει σε άνοιγμα επαγγελματικό μόνη της!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

να τα τα συμπτωματακια, να τα!

καλα συμπι θα χορτασεις υπνο! εγω ξυπναω στις 6.30 το απόγευμα και ξανακοιμαμαι στις 11 το βραδυ. εχω να το ζησω χρονια αυτο!!!!!!!!

πως το καταλαβες οτι ειναι κορη καλε; εδω μιλαμε για αγορι και προσοντουχο από τη 10η εβδομαδα της συλληψης! κατι μας κρεμεται σου λεω!!!!!!!!!!!!:tongue:

το Βαλεριακι μαλλον εχει επιμονη ιωσουλα που της εχει αφησει ξερο βηχα αλλα αν δεν ακους "βρασιμο" εισαι καλα! τι ωρα εκλεισες γιατρο;

Σοφακι 2 ελπιζω να μην εχεις τιποτα για να μην ταλαιπωρηθεις παλι με φαρμακα! καλα αποτελεσματα να εχεις μωρε!

καλημερα σας......καλε Μαρακι ποποπο με πονεσε το στομαχι απ την στεναχωρια......γιατι αγχωνεσαι ετσι βρε παιδι μου?οταν χρειαστηκε ο Ανδρεας να βγαλει τα κρεατακια μικρος.....στην ηλικια των 2,5 χρειαστηκε να πιει σιδηρο γιατι ειχε οντως το στιγμα ειπιε σιδηρο σε σταγονες...τιποτα ομως....μετα σε σιροπι....τιποτα παλι...οπου διπλασιασαμε την δοση για να ανεβασουμε τα ποσοστα για λιγο......αλλα και παλι να ξερεις πως τα παιδια μεχρι τα 3 το πολυ δεν δειχνουν οι εξετασεις αιματος καθαρα αν εχουν στιγμα....και με τον σακχαρο που ειπες...ηταν απολυτως φυσιολογικο.....ηταν πολλες ωρες νηστικο το παιδι και ειχε πιει το γαλα του οποτε απο αυτο εδειξε λιγο παραπανω!!!!τωρα για το φαγητο θελει υπομονη και τροπο...παρτον λιγο με πιο χαλαρο αλλα και επιβλητικο τροπο....με καταλαβαινεις πιστευω....θα ηθελα πολυ να ερθω να σε βοηθησω.....!!!!οσο για το φυλο του μπεμπε...θελω πολυ να κανεις μια κορη...αλλα κατι μου λεει οτι θα κανεις παλι γιο!!!!!γερο να ναι ομως......και ας ειναι και αγορι.....

Ζωιτσα μου υπομονη ...δεν εχω κατι αλλο να πω...αααα και ο παππους χαριτολογωντας θα το ειπε το"νταρντανα"......

Σοφακιιιιιιιιιιιιι τι κανει η ψιψινελ?Λια κατι τετοια με ενοχλουν και εμενα οταν τσιριζουν σε κοσμο...αλλα τι να τα κανεις......

να τα τα συμπτωματακια, να τα!

καλα συμπι θα χορτασεις υπνο! εγω ξυπναω στις 6.30 το απόγευμα και ξανακοιμαμαι στις 11 το βραδυ. εχω να το ζησω χρονια αυτο!!!!!!!!

πως το καταλαβες οτι ειναι κορη καλε; εδω μιλαμε για αγορι και προσοντουχο από τη 10η εβδομαδα της συλληψης! κατι μας κρεμεται σου λεω!!!!!!!!!!!!:tongue:

το Βαλεριακι μαλλον εχει επιμονη ιωσουλα που της εχει αφησει ξερο βηχα αλλα αν δεν ακους "βρασιμο" εισαι καλα! τι ωρα εκλεισες γιατρο;

Σοφακι 2 ελπιζω να μην εχεις τιποτα για να μην ταλαιπωρηθεις παλι με φαρμακα! καλα αποτελεσματα να εχεις μωρε!

ρε συ δεν υπάρχει αυτό που ζω σήμερα....

αισθανομαι οτι αν αφήσω τον εαυτό μου θα κοιμηθω όρθια....

μα να μην έχω έναν άνθρωπο να αφησω τη Βαλ να πάω να ξεραθω 2 ώρες.....:rolleyes:

οι κόρες λένε οτι παιδεύουν με αναγούλες,κλπ.....

καλά εσύ με τον προσοντούχο γιο!!!

και μενα ο γιατρός στη Βαλ για αγόρι μου την είχε πει στις 10 εβδομάδες!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

στην αυχενικη μου λέει:

-το φύλο το έχουμε πει ε?

-ναι...αγόρι είχατε πει....

-μπα.....ακυρο! κοράκλα έρχεται!!!

σκέψου οτι ειχαμε προλάβει και είχαμε τσακωθεί και για το όνομα του γιου με τον άντρα μου!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

γιατρό ακόμα δεν έχω κλεισει....

εχει συνεχεια τον τηλεφωνητη γιατι οποτε παίρνω τον πετυχαίνω σε εξέταση αλλά δε μου αρεσει να αφηνω μηνυμα στον τηλεφωνητη οπότε παίρνω και ξαναπαίρνω μέχρι να τον πετύχω!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας......καλε Μαρακι ποποπο με πονεσε το στομαχι απ την στεναχωρια......γιατι αγχωνεσαι ετσι βρε παιδι μου?οταν χρειαστηκε ο Ανδρεας να βγαλει τα κρεατακια μικρος.....στην ηλικια των 2,5 χρειαστηκε να πιει σιδηρο γιατι ειχε οντως το στιγμα ειπιε σιδηρο σε σταγονες...τιποτα ομως....μετα σε σιροπι....τιποτα παλι...οπου διπλασιασαμε την δοση για να ανεβασουμε τα ποσοστα για λιγο......αλλα και παλι να ξερεις πως τα παιδια μεχρι τα 3 το πολυ δεν δειχνουν οι εξετασεις αιματος καθαρα αν εχουν στιγμα....και με τον σακχαρο που ειπες...ηταν απολυτως φυσιολογικο.....ηταν πολλες ωρες νηστικο το παιδι και ειχε πιει το γαλα του οποτε απο αυτο εδειξε λιγο παραπανω!!!!τωρα για το φαγητο θελει υπομονη και τροπο...παρτον λιγο με πιο χαλαρο αλλα και επιβλητικο τροπο....με καταλαβαινεις πιστευω....θα ηθελα πολυ να ερθω να σε βοηθησω.....!!!!οσο για το φυλο του μπεμπε...θελω πολυ να κανεις μια κορη...αλλα κατι μου λεει οτι θα κανεις παλι γιο!!!!!γερο να ναι ομως......και ας ειναι και αγορι.....

Ζωιτσα μου υπομονη ...δεν εχω κατι αλλο να πω...αααα και ο παππους χαριτολογωντας θα το ειπε το"νταρντανα"......

Σοφακιιιιιιιιιιιιι τι κανει η ψιψινελ?Λια κατι τετοια με ενοχλουν και εμενα οταν τσιριζουν σε κοσμο...αλλα τι να τα κανεις......

ε μα όταν μιλάει η εμπειρία εμείς απλά σιωπούμε...;)

τον βρηκα τον γιατρό....αυριο ραντεβου στις 7:30....σημερα δεν έχει....δεν πειράζει....

πρεπει να παω και να γραψω τις εξετάσεις να τις κάνω τις δικές μου....

δε σας είπα γέλιο ΜΕ το γυναικολόγο μου....θυμάστε που σας έλεγα που πριν καιρό με κοροιδευε για την εξεταση της κυστικης....

προχθες στο ραντεβού μου λέει:

είναι και άλλη μια εξέταση που θέλω οπωσδήποτε να κάνεις για τη ΔΦ508... του λέω: γιατρέ έχω κάνει για το 90% των μεταλλάξεων στο Χωρέμειο...

γούρλωσε τα μάτια!!!

μου λέει που το ξέρεις καλέ σύ αυτό....

δεν του ανεφερα οτι του το είχα ξαναπεί!!!

τεσπα....μου είπε οτι πλέον τη συστηνει σε όλες και πιέζει μαζί με άλλους γιατρούς την ενωση μαιευτηρων/γυναικολόγων να τη βάλουν υποχρεωτικά στον προγεννητικό έλεγχο!!!

ε πήγα να του πω...όταν στα έλεγα με κοροιδευες....:rolleyes:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μπραβο συμπι!

εκει που προσπαθεις να με κανεις να ξε- αγχωθω μου υπενθυμιζεις ότι ΔΕΝ εχω κανει εξετασεις για κυστικη ινωση! μπραβο βαλε μου τωρα ιδεες ότι κινδυνευει το τεκνο μου! δεν κανω πλακα αγχωθηκα τωρα :(

Ελενακι μου εισαι σιγουρη για το ζαχαρο; δεν τολμαω να ρωτησω ουτε τον γιατρο! του μικρου του εκοψα πασης φυσεως γλυκο (γιατι ειναι γλυκατζης) και του δινω μονο μπισκοτακια νουτριτσια εμπλουτισμενα με σιδηρο φυσικα!

σε ευχαριστω πολύ που με καθησυχαζεις και εσυ γιατι ειναι διαφορετικο όταν -οπως λεει και η συμπι- μιλαει η εμπειρια ;)

Α συμπι δεν ειναι διφορουμενο το αν εχει ο Κων/νος στιγμα διοτι κανονικα ΔΕΝ πρεπει να εχει ! οι εξετασεις του δειχνουν υποψια αλλα πως αφου ΟΥΤΕ εγω ΟΥΤΕ ο Αρης εχουμε; ισως η σιδηροπενια που εχει ναδινει αυτες τις τιμες στα ερυθρα του;:confused:

μπραβο συμπι!

εκει που προσπαθεις να με κανεις να ξε- αγχωθω μου υπενθυμιζεις ότι ΔΕΝ εχω κανει εξετασεις για κυστικη ινωση! μπραβο βαλε μου τωρα ιδεες ότι κινδυνευει το τεκνο μου! δεν κανω πλακα αγχωθηκα τωρα :(

Ελενακι μου εισαι σιγουρη για το ζαχαρο; δεν τολμαω να ρωτησω ουτε τον γιατρο! του μικρου του εκοψα πασης φυσεως γλυκο (γιατι ειναι γλυκατζης) και του δινω μονο μπισκοτακια νουτριτσια εμπλουτισμενα με σιδηρο φυσικα!

σε ευχαριστω πολύ που με καθησυχαζεις και εσυ γιατι ειναι διαφορετικο όταν -οπως λεει και η συμπι- μιλαει η εμπειρια ;)

Α συμπι δεν ειναι διφορουμενο το αν εχει ο Κων/νος στιγμα διοτι κανονικα ΔΕΝ πρεπει να εχει ! οι εξετασεις του δειχνουν υποψια αλλα πως αφου ΟΥΤΕ εγω ΟΥΤΕ ο Αρης εχουμε; ισως η σιδηροπενια που εχει ναδινει αυτες τις τιμες στα ερυθρα του;:confused:

αααααααααααααααα!!!!!!

θα σε δαγκώσω!!!!!

όλο ψάχνεις κάτι για να αγχωθείς εσύ πια!!!!

στειλε τον αρη να την κανει τη ρημαδα την εξεταση αλλιως άντε εσυ σε ένα μικροβιολογικό και κάνε τουλάχιστον για την ΔΦ508 που ειναι η πιο συχνη μετάλλαξη!!!!

τα μπισκοτάκια τα νουτριτσια δεν έχουν ζάχαρη???

ρε κοπελιά ρωτα το γιατρό....μη του κόβεις τα γλυκάκια του παιδιού χωρίς λόγο!!!!

για τοστιγμα αν θυμαμαι καλά ουτε οι γονεις μου έχουν αλλά εμένα διφορούμενο μου βγαινει....οπότε είναι πολύ πιθανό να επηρρεαζεται απο τη σιδηροπενία!

ρε συ δε σε ρωτησα....πως ειστε εσεις με τις βροχες....χαμός έβλεπα στις ειδησεις στην Ηλεία...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

1) τον γιατρο δεν τον ρωταω μεχρι τις επομενες εξετασεις παει και τελειωσε

2) αφου τα νουτριτσια του αρεσουν οκ. δεν λενε ζαχαρη αλλα σουκροζη αρα κατι υποκαταστατο μαλλον

3) δεν κανω εξετασεις τωρα με τιποτα! ειμαι τοσο αγχωμενη με αυτο το παιδι (λογω της αντιβιωσης)!

4) αφου δεν μιλαω με μπουρμπουληθρες σημαινει οτι ειμαστε οκ απο πλημμυρες. ζορι ειχαν από τον Πυργο και νοτιοτερα!

κι εγω απο τη μερια μου να σου προτείνω βαθιές ανάσες και χαλαρωση.....

με τα νευρα τεντωμένα θα βγει το μωρό απο το άγχος σου!!!!!!!!!

άντε ηρέμησε λίγο.....

όλα είναι μια χαρα κι εσυ φέρνεις την καταστροφή!!!

άντε συνελθε μην ερθω εκεί και απαγάγω το γαμπρούλη μου να τον έχω παρείτσα με τη Βαλ!!!!:tongue::tongue::tongue:

έφτιαξα μια σοκολατόπιτα τωρα γιατι θα έρθει η νονά μας το απόγευμα!!!!

και καλά.....όχι επειδη τσάκισα την προηγούμενη.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

πάω να βάλω και τα λαζάνια τωρα....γιάμι γιάμι!!!!

φιλάκια!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

κι εγω απο τη μερια μου να σου προτείνω βαθιές ανάσες και χαλαρωση.....

με τα νευρα τεντωμένα θα βγει το μωρό απο το άγχος σου!!!!!!!!!

άντε ηρέμησε λίγο.....

όλα είναι μια χαρα κι εσυ φέρνεις την καταστροφή!!!

άντε συνελθε μην ερθω εκεί και απαγάγω το γαμπρούλη μου να τον έχω παρείτσα με τη Βαλ!!!!:tongue::tongue::tongue:

έφτιαξα μια σοκολατόπιτα τωρα γιατι θα έρθει η νονά μας το απόγευμα!!!!

και καλά.....όχι επειδη τσάκισα την προηγούμενη.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

πάω να βάλω και τα λαζάνια τωρα....γιάμι γιάμι!!!!

φιλάκια!!!!!

filakiaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Καλημέρα κοριτσακια γλυκά!!!

Τι κρύο είναι αυτο.. Χθες βράδυ χαμός απο αέρα κ βροχή,, κάποια στιγμή νόμιζα θα ξήλωνε την τενταα! Κόπηκε και το ρεύμα ευτυχώς είχα αναμμένα κεράκια κ δεν φοβήθηκε η χρυσοβαλαντουλα, άρχισε να τραγουδάει " καπι πεντευ του γιου" ΧαχαχαχΑ !

Περιμένω να ξυπνήσουν, έχω τρελο πονοκέφαλο και δεν έχω να πάρω ντεπον!!

Ζωιτσα υπομονή, εγω τα βγάζω πέρα γιατι είναι λίγο πιο ήσυχη η μικρη,παίρνω την μπεμπα με το ριλαξ μέσα στο μπάνιο κ ξεκινω με την μεγάλη, έχουμε κ τρέλα τελευταία θέλει να την κάνω μπάνιο όπως την μπεμπα.. Να την λέω ""μπεμπα μην κλαις" να την βάζω στην αλλαξιερα με πετσέτα της μπεμπας,και αυτη κάνει πως κλαίει σαν μωρό,, θέατρο λέμε!!!μια ώρα πριν κάνω την μπεμπα μπάνιο την βάζω την χρυσοβαλαντουλα,, την αφήνω να παίζει κ ξεκιναω με την μικρη!!

Ζόρι είναι μεγάλο..αν δεν έχεις κάποιον να σου τα κρατήσει έστω κ λιγάκι!!!

Πάντως προσπάθησε να βγαίνεις λίγο απο το σπίτι.. Εγω όπου και να πάω την θηλαζω στο αυτοκίνητο.. Ακόμη κ φαγωμενη να είναι για να την κρατήσει..παίρναει κ η ώρα κ κεχνιεμαι κι εγω!!

Έχω μια ρίζα μαύρη στο μαλλι 4 δάχτυλα... Με σκουφακια τριγυρνω!!! Χθες εβαψα κ νύχια . ΧαχαχαχΑ.. Αυτα με μαραναν,, ολη μέρα με τα νερά είμαι.. Χάλια γίνανε!

Φιλακια σε όλες.. Άντε μπείτε να μιλήσουμε

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημέρα!!!

καλέ χαμός έγινε απο τον αερα και τη βροχη....

έπρεφταν πράγματα στο μπαλκόνι....

είχα και μια ανεξηγητη αυπνια το βραδυ....

η Βαλ έβηχε συνεχεια....πήγα πάνω απο 10 φορές να της δωσω νεράκι και ξάπλωνα λίγο και δίπλα της γιατί κατα έναν περίεργο τρόπο ηρεμούσε έτσι....

έχουμε παιδίατρο το απόγευμα...

Θέατρο η Χρυσοβαλαντούλα ε???

αφού βλέπει οτι η μπέμπα έχει την προσοχη σου, σου λέει κάτσε να το δοκιμάσω κι εγώ!!!

εμας είχε έρθει η νονά μας χθες και το τι της έλεγε η Βαλ....

"θα φορέσω μαγιώ και θα κολυμπήσω μαζί με τη Μπάμπι γογόνα...να έρθεις κι εσύ νονά μου με τη βάρκα!!!"

χαχαχαχα!!!

κλασικά της έφερε κι άλλη Μπάρμπι η νονά....να είναι η 8η ή η 9η Μπάρμπι στη συλλογή????????

έχω χάσει το μέτρημα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

περαστικα Λιακι μου με τον πονοκεφαλο!

και εδω εχθες το βραδυ-ξημερωματα νομιζα ότι περνουσε τυφωνας... απα πα κολαση! τωρα ειμαι γραφειο και χαζολογαω πριν ξεκινησω δουλιτσες!

τα μπουμπουκια σου κοιμουνται;

καλημερα συμπι μου!

αυπνια ε; κι αλλο συμπτωμα για να μην παραπονιεσαι :P. εγω μπορει να κοιμαμαι ωρες αλλα ο υπνος ειναι χαλια ειδικα τα βραδυα. μιλαμε για εφιαλτες!

παω μεχρι το σουπερ μαρκετ να αγορασω μαστιχα Χιου να μασησω γιατι τσιχλα δεν μπορω και επανερχομαι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...