Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας πολυ γρηγορα και απο εμενα!!!!

Σας διαβασα αλλα δεν θυμαμαι να σχολιασω κατι....μονο τη συνταγη της Λιας να της πω οτι ειναι οτι πρεπει για να στειλει τον Θοδωρη στο Νοσοκομειο!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΜΑρακι μου σου ειπα οτι δεν εχει τιποτα ο Κων/νος αν θυμασαι.....Και αρα μαλλον δεν εχει και ασθμα και αυτο που λαχανιαζε ηταν απο την αναιμια....ψαξτο παλι και αυτο.....

Οσο για την αναιμια τι να σου πω...εμενα δεν μου λεει κατι...εγω ετσι μεγαλωσα ολο σιδηρο επαιρνα απο τοσο μικρη ηλικια!!!!Αλλα εξελιχθηκα μια χαρα ανθρωπος θελω να πιστευω.....:tongue::tongue::tongue:

Τωρα πια δεν εχω εννοειτε....

Εμενα δηλαδη προσωπικα τοσο δεν θα με ανσυχουσε....Νομιζω οτι ειναι και στον ανθρωπο ετσι....Δεν ειναι οτι εκανες κατι εσυ!!!Παντως ρε συ ΜΑρια καμια φορα εισαι ιδια εγω!!!!Οτι και να γινει παντα τον εαυτο σου κατηγορεις......Τι να κανουμε μερικα πραγματα δεν περνανε απο το χερι σου...

Οσο για τον Αρη δεν θα το σχολιασω....Αν κανει ετσι για μια αναιμια εμεις που εχουμε αλλεργιες ειμαστε για τα ταρταρα ε?

ΚΑτα τα αλλα ειμαι τοσο χαλια που δεν εχω ορεξη να μπαινω να γραφω....Εχω αλλαξει διαρυθμισει σε ολοκληρο το σαλονι και αν ειχα λεφτα μπορει να αγοραζα καινουριο!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Και ο καιρος συνεχιζει ετσι μεχρι την αλλη εβδομαδα!!!

Α και ηρθε ο παππους σημερα και μου ειπε την Λυδια νταρντανα!!!!!!!!

Ελεος ρε κοριτσια ενα καλο λογο δεν εχω ακουσει!!!!

Τελοσπαντων ψαχνω να βρω αφορμη να μαλωσω....Φευγω....Καληνυχτα....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αλό!!!!

καλησπερα!

μπαινω γρηγορα να σας πω τα νεα μας αλλα δεν θα σχολιασω γιατι ισα που προλαβαινω...

λοιπον ο μικρος από νεφρα και κυστη οκ, αιματολογικες οκ, σιδηρος-φεριτινη στα ταρταρα ως εκ τουτου ξεκιναμε σιδηρο σε σιροπι, πορτοκαλαδες και γενικως οτι δεν τρωει ο Κων/νος. ειμαι να σκασω τι θα κανω, πως θα φαει αυτα που πρεπει; ο δε αντρας μου πυρ και μανια που το παιδι θα παρει σιδηρο λες και του ειπανε οτι πρεπει να παρει κωνειο "γιατι το δικο μου το παιδι να παρει σιδηρο";:shock: ακουστε προβλημα.... εγω στεναχωριεμαι που εχει αποδιοργανωθει ο οργανισμος του και που εχει σιδηροπενια και αισθανομαι σκατα σαν μανα, αθλια, αχρηστη και δε συμμαζευεται αλλα αν πρεπει να παρει σιδηρο θα παρει. ενα αλλο που με προβληματιζει ειναι ότι οι αιματολογικες του δειχνουν υποψια στιγματος αλλα υποτιθεται (εκτος αν εχουν κανει λαθος οι εξετασεις) πως ουτε εγω ουτε ο Αρης εχουμε στιγμα. βρε λετε να εχουν κανει κανα λαθος στο νοσοκομειο και να μου δωσανε αλλο αντρακι; εγω δεν τον δινω πισω, ας κρατησουν το δικο μου!

επισης με την ευκαιρια που εκανε τον υπερηχο ο Κων/νος εκανα και εγω εναν στα πεταχτα να δω τι κανει και η αλλη ψυχουλα... καλα μου φανηκε, η καρδουλα χτυπαει, εχει χερακια, ποδαρακια, μια κεφαλα μεγαλη και χοροπηδαει ασταματητα. να δουμε και σε 2 εβδομαδες τι θα μας πουν οι εξετασεις. τελος αν και ειναι πολυυυυυυυ νωρις κατι κρεμεται αναμεσα στα ποδια του και με ζωσανε τα φιδια ότι θα πλενω σωβρακα μια ζωη!:tongue:

αυταααα...... παω να κανω εμετο, σας φιλω!

καλέ χαλάρωσε!!!!

με άγχωσες που σε διάβασα!!!!

λοιπόν να στα πω εν συντομία....

και η Βαλ με σίδηρο στα Ταρταρα....εχει πιει 3 φορές απο 1 μπουκάλι τη φορά σίδηρο και πάλι τα ίδια!!!! πόσο άχρηστη μάνα είμαι κι εγω εεε???

πες και του συμπέθερου να χαλαρωσει....δυναμωτικό είναι ο σίδηρος όχι δηλητήριο!!!!

για την υποψία του στίγματος να σου πω οτι εμένα με βγαζουν ακριβως το ίδιο με τον Κων/νο.....comme ci comme ca....

έχω και δεν έχω......

το ένα μικροβιολογικό λέει δεν έχω, το άλλο οτι μπορεί να το έχω.....

ο γιατρός μου λέει όχι.....

άντε βγάλε άκρη!!!

κατα πάσα πιθανότητα δεν έχει το στίγμα το παιδι απλά ίσως να βγαίνουν διφορούμενα τα αποτελέσματα λογω του χαμηλού σιδήρου...

να του δινεις πολύ συχνά κοκκινο κρεας και κατα προτιμηση κιμα που μπορεί να καταναλώσει μεγαλύτερη ποσότητα....

όταν θα του φτιάχνεις φακές να του δίνεις να πίνει μαζί και λίγο χυμό πορτοκάλι ή να του στίβεις λίγο λεμονάκι μέσα....

άντε καλέ που σε τόσο μικρό σπορί εσυ διέκρινες τσουτσούνι!!!!

τόσο προικισμένο σόι ειστε????????

ο λώρος ήταν!!!!

Γεια σας πολυ γρηγορα και απο εμενα!!!!

Σας διαβασα αλλα δεν θυμαμαι να σχολιασω κατι....μονο τη συνταγη της Λιας να της πω οτι ειναι οτι πρεπει για να στειλει τον Θοδωρη στο Νοσοκομειο!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΜΑρακι μου σου ειπα οτι δεν εχει τιποτα ο Κων/νος αν θυμασαι.....Και αρα μαλλον δεν εχει και ασθμα και αυτο που λαχανιαζε ηταν απο την αναιμια....ψαξτο παλι και αυτο.....

Οσο για την αναιμια τι να σου πω...εμενα δεν μου λεει κατι...εγω ετσι μεγαλωσα ολο σιδηρο επαιρνα απο τοσο μικρη ηλικια!!!!Αλλα εξελιχθηκα μια χαρα ανθρωπος θελω να πιστευω.....:tongue::tongue::tongue:

Τωρα πια δεν εχω εννοειτε....

Εμενα δηλαδη προσωπικα τοσο δεν θα με ανσυχουσε....Νομιζω οτι ειναι και στον ανθρωπο ετσι....Δεν ειναι οτι εκανες κατι εσυ!!!Παντως ρε συ ΜΑρια καμια φορα εισαι ιδια εγω!!!!Οτι και να γινει παντα τον εαυτο σου κατηγορεις......Τι να κανουμε μερικα πραγματα δεν περνανε απο το χερι σου...

Οσο για τον Αρη δεν θα το σχολιασω....Αν κανει ετσι για μια αναιμια εμεις που εχουμε αλλεργιες ειμαστε για τα ταρταρα ε?

ΚΑτα τα αλλα ειμαι τοσο χαλια που δεν εχω ορεξη να μπαινω να γραφω....Εχω αλλαξει διαρυθμισει σε ολοκληρο το σαλονι και αν ειχα λεφτα μπορει να αγοραζα καινουριο!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Και ο καιρος συνεχιζει ετσι μεχρι την αλλη εβδομαδα!!!

Α και ηρθε ο παππους σημερα και μου ειπε την Λυδια νταρντανα!!!!!!!!

Ελεος ρε κοριτσια ενα καλο λογο δεν εχω ακουσει!!!!

Τελοσπαντων ψαχνω να βρω αφορμη να μαλωσω....Φευγω....Καληνυχτα....

χαχαχαχαχαχα!!!

4 μηνων μωρό νταρντανα!!!!

ωραίος ο παππούς!!!

βρε κάθεσαι και σκας γιαυτα????????????

μια χαρα ειναι το κοριτσάκι σου αλλά όπως συνηθως όλοι έχουν κάτι να πουν!!!!

όσο για την κλεισουρα σου ειπα.....ντυστα καλά και πηγαινετε μια βόλτα.....αλλιως υπομονή λίγο ακόμα....συντομα θα φτιάξει και ο καιρός....

Σοφια αν δεν μου στελνεις μηνυμα στο e-mail μου ψαξ'το λιγο εχεις ιο.....

σε μενα το λες?????????

όχι δε σου εχω στειλει κατι!!!!

τι ήρθε??????????????

και τι να κάνω τωρα??????????????

εμεις αυριο έχουμε το 6μηνο μνημόσυνο του πεθερού μου αλλά εγω και η Βαλ δε θα πάμε.....

δεν εχω πει τιποτα για εγκυμοσύνη και η Βαλ στανταρ θα μου ζητάει αγκαλιά στην εκκλησία και δε θα μπορώ να την πάρω και δε θέλω να κινησω υποψίες....

οπότε δεν πειράζει....θα πάμε εμείς το μεσημερι να ανάψουμε κεράκι στον παππού....

Καληνυχταααα!!!!!!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα....

ξυπνησα χειροτερα από οτι κοιμηθηκα... ευχαριστω για τα καλα και ενθαρρυντικα σας λογια αλα αισθανομαι ότι εκανα τεραστια λαθη ως μανα και το χειροτερο ειναι ότι δεν ξερω πως να τα διορθωσω. ο γιατρος λεει να του αλλαξω τη διατροφη χωρίς να τον πιεσω. πως γινεται αυτο; συμπι μου δεν τρωει ουτε πορτοκαλια, ουτε το λεμονι του αρεσει για να του βαλω στις φακες. ειναι τοσο δυσκολο.... εχω απογοητευθει. και το χειροτερο; κοιταξα τις εξετασις του από το νοσοκομειο. ειχαν καποιες βιοχημικες που δεν ειχα προσεξει. μια ελεγε "σακχαρο ορού: 125" με οριο το 115!!!!!! τι ειναι παλι αυτος εχει το παιδι μου ζαχαρο; και να φανταστειτε ότι την ωρα που καναμε την εξεταση ηταν ωρες νηστικο και ειχε πιει μονο το γαλα του το πρωι....:( θα πεθανω σας το λεω :-(

δεν ειμαι καθολου καλη παρεα. θα συρθω μεχρι το σπιτι μου και θα δω τι θα κανω.... αντε σας φιλω....

μαρία δεν σας εξήγησαν εκει απο το νοσοκομείο;;

Αν ήταν κάτι ανησυχητικό δεν θα πρέπε να στο πουν;;πάρε ένα τηλέφωνο κ στον παιδιατρο σας να ενημερώσεις αυτός θα γνωρίζει κ θα σου εξηγήσει για τα αποτελέσματα!

Μην κάθεσαι βρε κούκλα μου και στεναχωριεσαι άδικα στην κατάσταση που είσαι..

Τι μπορείς να κανείς όταν ο Κωνσταντίνος δεν θέλει να φάει συγκεκριμένα φαγητά;;

Η δικια μου δεν τρώει καθόλου φρουτα καθόλου λαχανικα(μόνο αυτές τις μπάρες που σας είπα)όσπρια μόνο λίγο φακες, αυγό καθόλου!! Τι να κάνω;; Στεναχωριεμαι κ εγω αλλα να την βάλω κάτω να της τα δώσω με το ζόρι;;δεν γίνεται!!!

Δεν πας να κανείς μια επαναληπτική εξέταση έξω;;κάτι μου λέει πως τα αποτελέσματα δεν στέκουν...

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Πήγαμε βολτιτσα γκολντεν σήμερα..μας άκουσαν όλοι εκει!! Η χρυσοβαλαντουλα να τσιριζει, ήθελε να κρατάει το καρότσι με την μικρη κ να μην το ακουμπαμε εμείς καθόλου.. Μολις φτάσαμε στις κυλιόμενες σκάλες έπρεπε να πάρω εγω αυτήν αγκαλια κ ο Νίκος το καρότσι με την μπεμπα... Μιλάμε τέτοιο κλαμΑ μέχρι να ανέβουμε δεν το χει ξανακάνει!!αν μας έβλεπε κάποιος απο μακρυά.. Έβλεπες εμένα τον Νίκο κ στην μέση ένα καρότσι να τσουλαει μόνο του. Χαχαχα η χρυσοβαλαντουλα δεν φαινόταν καν!!

Όταν κάνει έτσι μετανιωνω την ώρα που βγαίνω έξω, καλύτερα σπίτι!!ευτυχως ήταν ήσυχη η μπεμπα κ μπόρεσα να πιω έναν καφε με την αδερφη μου!!!

Αυταααα... Πάω για νανι!!

Μαρακι εύχομαι να είσαι καλύτερα.. Δώσε ένα φιλακι το άντρακι σου!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλημερα!

Λιακι μου ευχαριστω για το ενδιαφερον, ειμαι καπως καλυτερα. οι αναγουλες βεβαια ειναι οι χειροτερες εβερ και πραγματικα αναρωτιεμαι τι θα απογινω από σημερα που φευγει παλι ο Αρης. ουτε την πανα του Κων/νου δεν μπορω να αλλαξω και το βραδυ ειδικα πριν κοιμηθω κανω εμετο γυρω στις 3 φορες :-(

ασχετο: εχθες ειδα στον υπνο μου πως ειχα 3 γιους χα χα χα χα....:tongue:

οσον αφορα στον κων/νο μου, δεν πινει το σιδηρό του (οποία η εκπληξις) κλαιει και οδυρεται και πραγματικα Σοφακι επειδη εχετε πιει ηδη 3 μπουκαλια μην εχεις να με συμβουλευσεις κατι; υπαρχει κολπακι να μην του ερχεται εμετος; κανει μιση ωρα να κατεβασει 2,5μλ. ελεος! το λυπαμαι κιολας..... καλα το 2ο θα το μαθω να τρωει και πετρες. οτι θα μου γινει τοσο δυσκολος ο μικρος δεν το περιμενα. Λιακι ουτε εμεις τρωμε φρουτα, λαχανικα, χυμους και προσφατως και αυγο. ολο ξηρα τροφη θελει, μακαρονια, καμια πατατα, μπριζολα, σουβλακι, φακες, φασολια ξερα.... αυτα....

Λια μου οι γυναικες σου πως ειναι; τι κουκλιαααααααααα!

Καλα είναι τα κοριτσακια μου, τώρα ταιζω την μικρη κ η μεγάλη παίζει μέσα!

Εκτός απο σουβλακιΑ που τρώει σπανιΑ βάλε τα αυγα κιντερ μερα παραμερα εεε σχεδόν ίδια διατροφή κάνουμε... Πίνουμε χυμούς πολλούς όμως πορτοκαλί κ μοσιον... Μάλλον πρέπει να παω να κάνω λ εγω ένα ελεγχο..

Μαρακι κ εγω είχε θέμα με τις πάνες τους πρώτους μηνες.. Θα περάσει μετα τον 3ο...

Είναι δύσκολα να είσαι μονη οταν νιώθεις έτσι.. Εγω δεν μπορούσα να κουνηθω,, μόνο ψωμί έτρωγαν,, κ το κουλουρι με αναγουλιαζε

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημερα ....

μαλλον καλησπερα.....

Λιακι μου αν δεν φτιαξει η διαθεση μου δεν το βλεπω να μπαινω συχνα εδω περα....Δεν εχω τιποτα να γραψω...

Παντως και εμεις οταν παμε βολτα ειμαστε ολο στη διαπραγματευση με τον μικρο....Τις ωρες που δεν τον κυνηγαμε γιατι τρεχει και μπαινει στα μαγαζια εννοειτε....

ΜΑρακι δεν γραφω τιποτα για την ατασταση σου γιατι θελω να σε παρω τηλ....Απλα δεν βρισκω ποτε την καταλληλη στιγμη....

Περιμενω τα παιδια μου να ξυπνησουν και να βρω να τα κανω κατι μεχρι το βραδυ....

Σας εχω πει τον πανικο που δημιουργειτε την ωρα του μπανιου? κατα τις 8:30 κανω μπανιο την Λυδια γιατι ολο το απογευμα δεν κοιμαται οποτε τετοια ωρα ειναι μεσα στην γκρινια ενω ο μικρος βλεπει παιδικα στο σαλονι.....

Την ταιζω μετα στο σαλονι αλλα επειδη ο μικρος συνεχεια ρωταει και λεει τι βλεπει αυτη ξυπναει και δεν ξανακοιμαται.....Στις 10 ομως πρεπει να κανω μπανιο τον μικρο...οποτε τι να κανω?Αφηνω την μικρη ή στο παρκο ή στο κρεβατακι της με παιχνιδια μαζι και παω να τον κανω...Αυτη ομως νυσταζει και θελει να κοιηθει οποτε κλαιει.....ΜΑλλον χτυπιεται και τσιριζει θα ελεγα....Οσο παιζει ο μικρος στην μπανιερα την εχω αγκαλια και προσπαθω να την κοιμισω.....Ομως δεν κοιμαται και καποια στιγμη πρεπει να βγαλω και τον μικρο απο το μπανιο οποτε την ξαναφηνω και γινεται παλι πανικος απο κλαματα......μετα πρεπει να πιει το γαλα του ο μικρος να του διαβασω παραμυθι και να κοιμηθει μεχρι να τα κανω ολα αυτα καταλαβαινεται τι γινεται με την μικρη....Πανικος...Στεναχωριεμαι αλλα δεν μπορω να βρω καμια αλλη λυση....Ειναι κριμα γιατι ποτε δεν θα αφηνα ενα μωρακι να κλαιει ετσι και ομως τωρα το κανω.....Ετσι προσπαθω να βρω μια λυση ωστε ολοι να ειναι ευτυχισμενοι χωρις κανενας να στερηθει τιποτα αλλα εν βρισκω......

σημερα θα την κοιμισω χωρις να την ταισω και χωρις μπανιο μηπως και ξυπνησει αφου κοιμισω τον Θοδωρη και την κανω τοτε μπανιο.....:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

καλημερα....

ξυπνησα χειροτερα από οτι κοιμηθηκα... ευχαριστω για τα καλα και ενθαρρυντικα σας λογια αλα αισθανομαι ότι εκανα τεραστια λαθη ως μανα και το χειροτερο ειναι ότι δεν ξερω πως να τα διορθωσω. ο γιατρος λεει να του αλλαξω τη διατροφη χωρίς να τον πιεσω. πως γινεται αυτο; συμπι μου δεν τρωει ουτε πορτοκαλια, ουτε το λεμονι του αρεσει για να του βαλω στις φακες. ειναι τοσο δυσκολο.... εχω απογοητευθει. και το χειροτερο; κοιταξα τις εξετασις του από το νοσοκομειο. ειχαν καποιες βιοχημικες που δεν ειχα προσεξει. μια ελεγε "σακχαρο ορού: 125" με οριο το 115!!!!!! τι ειναι παλι αυτος εχει το παιδι μου ζαχαρο; και να φανταστειτε ότι την ωρα που καναμε την εξεταση ηταν ωρες νηστικο και ειχε πιει μονο το γαλα του το πρωι....:( θα πεθανω σας το λεω :-(

δεν ειμαι καθολου καλη παρεα. θα συρθω μεχρι το σπιτι μου και θα δω τι θα κανω.... αντε σας φιλω....

καλέ κοπελιά πάρτο αλλιώς....

τι κάθεσαι και λες?????????

έκανες εσύ τεραστια λάθη σε τι????????

το κάθε παιδί έχει τα γούστα του και τις γευσεις που προτιμα!!!

αν κατι δεν το θέλει πως να του το δωσεις με το ζόρι???

αν βρεις τον τροπο να μας τον πεις!!!!

σε βρισκω πολύ ενοχική και αγχωτική χωρίς λόγο.....

για το σάκχαρο να ρωτησεις το γιατρό....αν και το πιθανότερο είναι οτι δεν είναι κάτι....

και θα συμφωνησω με τη Λία νομίζω το είπε, να επαναλάβεις τις εξετάσεις....

καλημερα!

Λιακι μου ευχαριστω για το ενδιαφερον, ειμαι καπως καλυτερα. οι αναγουλες βεβαια ειναι οι χειροτερες εβερ και πραγματικα αναρωτιεμαι τι θα απογινω από σημερα που φευγει παλι ο Αρης. ουτε την πανα του Κων/νου δεν μπορω να αλλαξω και το βραδυ ειδικα πριν κοιμηθω κανω εμετο γυρω στις 3 φορες :-(

ασχετο: εχθες ειδα στον υπνο μου πως ειχα 3 γιους χα χα χα χα....:tongue:

οσον αφορα στον κων/νο μου, δεν πινει το σιδηρό του (οποία η εκπληξις) κλαιει και οδυρεται και πραγματικα Σοφακι επειδη εχετε πιει ηδη 3 μπουκαλια μην εχεις να με συμβουλευσεις κατι; υπαρχει κολπακι να μην του ερχεται εμετος; κανει μιση ωρα να κατεβασει 2,5μλ. ελεος! το λυπαμαι κιολας..... καλα το 2ο θα το μαθω να τρωει και πετρες. οτι θα μου γινει τοσο δυσκολος ο μικρος δεν το περιμενα. Λιακι ουτε εμεις τρωμε φρουτα, λαχανικα, χυμους και προσφατως και αυγο. ολο ξηρα τροφη θελει, μακαρονια, καμια πατατα, μπριζολα, σουβλακι, φακες, φασολια ξερα.... αυτα....

Λια μου οι γυναικες σου πως ειναι; τι κουκλιαααααααααα!

μωρε σε αυτο δε μπορω να σε βοηθησω γιατι η Βαλ με κυνηγάει απο πίσω για να πιεί οποιοδήποτε φάρμακο!!!!

αν του έβαζες κανένα χυμό τυποποιημένο που είναι λίγο πιο γλυκός και το έριχνες μεσα????

ναι ονειρέψου οτι θα το μάθεις εσυ και το 2ο να τρωει τα πάντα!!!

αυτα αποφασίζουν κοπελιά!!!!!!!!!!!!

Απλά υπάρχουν πιο εύκολα και πιο δύσκολα παιδιά στο φαγητό....

αφού του αρέσει η μπριζόλα να του δίνεις συχνά να τρωει μοσχαρίσιες και γενικά να φροντίζεις να τρωει συχνα κόκκινο κρέας....

κεφτεδάκια, μπιφτεκάκια.....καμια ομελέτα???

και το ξυδι στις φακες βοηθαει στην απορρόφηση του σιδηρου...

στην ανάγκη βάλτου να χαζέψει και λίγο τηλεόραση την ωρα του φαγητού...ξερω αυτο δεν είναι σωστό αλλά όταν πρόκειται για την υγεία του, κάνεις και καμία υποχώρηση....

εμένα η Βαλ σας το έλεγα οτι έχει κόψει τα φρούτα....ε τωρα της φτιάχνω φρουτόκρεμα με 2 μπισκότα που έφτιαξα εγω γιατί δεν ήθελα να τρωει τα ετοιματζίδικα, της βάζω και ένα ντιβιντι με τη μικρη λουλού και μια χαρα κατεβάζει 300μλ!!!!

ναι οκ βλέπει τελικά λίγο παραπάνω τηλεόραση απ'όσο πρέπει και απ'όσο θα ήθελα αλλά σε σχεση με τις βιταμίνες που παιρνει....κάνω τα στραβά μάτια....

α επίσης και τα δικά σας που δεν τρωνε φρούτα, δοκιμάστε καμία νεροκομπόστα ή ακόμα έχω μια συνταγη για κουλουράκια με πολτό μήλου μέσα και κάπου ειδα και λουκουμάδες με φρούτα μέσα!!! έστω και λίγες βιταμίνες να έχουν όφελος είναι!!!

για τα λαχανικά, προτείνω γεμιστά όπυο μέσα στο ρυζι να έχετε τρίψει κανένα κολοκυθάκι ή οποιοδήποτε λαχανικό θέλετε...

και τα στικς που λέει η Λία είναι νομίζω καλή λύση....

Καλημερα ....

μαλλον καλησπερα.....

Λιακι μου αν δεν φτιαξει η διαθεση μου δεν το βλεπω να μπαινω συχνα εδω περα....Δεν εχω τιποτα να γραψω...

Παντως και εμεις οταν παμε βολτα ειμαστε ολο στη διαπραγματευση με τον μικρο....Τις ωρες που δεν τον κυνηγαμε γιατι τρεχει και μπαινει στα μαγαζια εννοειτε....

ΜΑρακι δεν γραφω τιποτα για την ατασταση σου γιατι θελω να σε παρω τηλ....Απλα δεν βρισκω ποτε την καταλληλη στιγμη....

Περιμενω τα παιδια μου να ξυπνησουν και να βρω να τα κανω κατι μεχρι το βραδυ....

Σας εχω πει τον πανικο που δημιουργειτε την ωρα του μπανιου? κατα τις 8:30 κανω μπανιο την Λυδια γιατι ολο το απογευμα δεν κοιμαται οποτε τετοια ωρα ειναι μεσα στην γκρινια ενω ο μικρος βλεπει παιδικα στο σαλονι.....

Την ταιζω μετα στο σαλονι αλλα επειδη ο μικρος συνεχεια ρωταει και λεει τι βλεπει αυτη ξυπναει και δεν ξανακοιμαται.....Στις 10 ομως πρεπει να κανω μπανιο τον μικρο...οποτε τι να κανω?Αφηνω την μικρη ή στο παρκο ή στο κρεβατακι της με παιχνιδια μαζι και παω να τον κανω...Αυτη ομως νυσταζει και θελει να κοιηθει οποτε κλαιει.....ΜΑλλον χτυπιεται και τσιριζει θα ελεγα....Οσο παιζει ο μικρος στην μπανιερα την εχω αγκαλια και προσπαθω να την κοιμισω.....Ομως δεν κοιμαται και καποια στιγμη πρεπει να βγαλω και τον μικρο απο το μπανιο οποτε την ξαναφηνω και γινεται παλι πανικος απο κλαματα......μετα πρεπει να πιει το γαλα του ο μικρος να του διαβασω παραμυθι και να κοιμηθει μεχρι να τα κανω ολα αυτα καταλαβαινεται τι γινεται με την μικρη....Πανικος...Στεναχωριεμαι αλλα δεν μπορω να βρω καμια αλλη λυση....Ειναι κριμα γιατι ποτε δεν θα αφηνα ενα μωρακι να κλαιει ετσι και ομως τωρα το κανω.....Ετσι προσπαθω να βρω μια λυση ωστε ολοι να ειναι ευτυχισμενοι χωρις κανενας να στερηθει τιποτα αλλα εν βρισκω......

σημερα θα την κοιμισω χωρις να την ταισω και χωρις μπανιο μηπως και ξυπνησει αφου κοιμισω τον Θοδωρη και την κανω τοτε μπανιο.....:confused::confused::confused:

Ζωίτσα μου λίγη υπομονή βρε....σε δυσκολεύει πολύ η κλεισούρα...το καταλαβαίνω......

Εγω πάντως θα πρότεινα να αλλάξεις το πρόγραμμα του μπάνιου των παιδιών....

8:30 κάνε τη Λυδία μπάνιο, βγάλτη, ετοίμασε τη και αμέσως βάλε το Θοδωράκη για μπάνιο...όση ωρα πλένεται ο Θοδωράκης,κάτσε δίπλα και θήλασε τη και μόλις είναι να τον βγάλεις βάλτη στην κούνια με τα παιχνιδάκια της....ετοίμασε το Θοδωρη, βάλτου τα παιδικά του και κοίμησε τη Λυδία....

και μετα κοιμίζεις και το Θοδωράκη με την ησυχία σου....

μια πρόταση κάνω μηπως τη γλιτώσεις με λιγότερο πανικό....

να σας πω και τα δικά μας νέα....

αυριο θα πάω τελικα τη Βαλ παιδατρο γιατί ακόμα βηχει και νομιζω οτι παρατράβηξε το θέμα....

το μεσημέρι με έπιασε ένας πολύ δυνατός πόνος χαμηλά αριστερά στην κοιλιά μου και τα ψιλοχρειάστηκα....ξάπλωσα λίγο και απο εκείνη την ωρα ο πόνος έφυγε αλλά αισθάνομαι ένα συνεχές τράβηγμα....

ελπίζω να μην είναι τίποτα.....αν συνεχίσει η ενόχληση άυριο, θα παρω το γιατρο μου....ελπίζω απλά να μεγαλωνει η μητρα...

και να κλείσω κλασικά με ατάκα της Βαλ!!!

γυρναμε σπίτι χθες απο τη βόλτα μας και την έχει ο άντρας μου αγκαλιά και ανεβαίνουμε τις σκάλες στο σπίτι....ψιλοσκοντάφτει ο άντρας μου σε ένα σκαλοπάτι και τι γυρνάει και του λέει η θκατούλα??????????

"μπαμπα μου κράτα με γιατί αμα πέσω θα γίνει χαμός!!!":D:D:D:D

πέσαμε κάτω απο τα γέλια!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπέρα, ήρθα να δω τι κάνουν οι φρεσκοέγκυες, και έπεσα πάνω στο ποστ της Ζωής, ήθελα πολύ να σου πω, πόσο σε καταλαβαίνω, είναι σα να το γράφω εγώ αυτό, ακριβώς όμως, προφανώς είσαι μόνη σου ε? Εγώ το ζω αυτό, ή μάλλον το ζούσα, τα μεσημερια πιο πολύ, ευτυχώς το βράδυ είναι ο άντρα μου εδώ αλλιώς θα χα σαλτάρει, και οι δυο μας που είμαστε καμιά φορά δύσκολα είναι! είσαι ήρωας δε το συζητώ.

Γενικά, για να νιώσεις καλύτερα, σκέψου ότι όλα γίνονται, και 7 παιδιά να χες θα τα κατάφερνες, απλά εσύ τωρα ζορίζεσαι γιατί θέλεις να τα κάνεις καλά, δε θες να τα ξεπετάς. Οπότε μπράβο καταρχήν που δε ρίχνες τα στάνταρ σου για να βολευτείς περισσότερο. Που θηλάζεις, που τηρείς ένα πρόγραμμα και δεν είσαι χύμα, που τα κάνεις μπάνιο κάθε βράδυ, και που σκέφτεσαι τι να κάνεις για να είναι καλύτερα.

Δε θα προτείνω κάτι συγκεκριμένο, γιατί για τον καθένα είναι διαφορετικό, θα βρεις τη συνταγή, απλά μη κολλάς σε κατι που χεις συνηθίσει, τόλμα να κάνεις αλλαγές και θα δεις τι βολεύει. Ισως να τα κάνεις μπάνιο μαζί σε λίγο καιρό, ίσως να τα κάνεις μπανιο το απόγευμα, και το βράδυ πιτζάμες αγκαλιά παραμύθι και γάλα, ίσως να διαβάζετε όλοι μαζί αγκαλιά παραμύθι, ίσως να αλλάξεις τη σειρά, ίσως να χεις τη μικρή σε ένα σλινγκ σε όλο αυτό, ίσως να τα κάνεις όλα πιο νωρίς πριν αρχίσει η γκρίνια, να κοιμούνται πιο νωρίς, να ξυπνάνε πιο νωρίς, ίσως έτσι χάσεις λίγο πρωινό ύπνο αλλά κερδίσεις πιο ήρεμα βράδια, πολλά υπάρχουν.....δοκίμασε.....και κουράγιο....!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ευχαριστω πολυ κλεοπατρα για την απαντηση σου!!!Βασικα μου δινει πολυ κουραγιο να ξερω οτι και αλλη τα περασαν και τελικα τα εχουν καταφερει....ΚΑλα καταλαβες ειμαι εντελως μονη .Ο αντρας μου δουλευει με βαρδιες οποτε υπαρχουν βραδια που δεν ειναι εδω....Οταν ειναι δεν το συζηταω τα βολευουμε!!!!!

Λοιπον τελικα εκανα αυτο που ελεγα!!!!Την κοιμισα στις 8 που ηταν κομματια χωρις να την ταισω...ξυπνησε στις 9 μεσα στην γκρινια βεβαια...εκανα τον καραγκιοζη μεχρι τις 9:30 για να ηρεμισει πηρα τον μικρο για μπανιο και την εβαλα αυτη στο ρηλαξ να μας βλεπει ε μετα την πηγαινα με το ρηλαξ οπου πγαιναμε ειχαμε λιγο γκρινια δεν λεω αλλα δεν ηταν αυτο το κλαμα που εχει ριξει τα προηγουμενα βραδια!!!!10:30 τελειωσα με τον μικρο και μετα περιελαβα την Λυδια μπανι θηλασμος υπνος!!!!Νομιζω οτι τα καταφερα καλυτερα αυτη τη φορα....Ειχα βεβαι καπου καπου και τον μικρο να σηκωνεται να ερχαιτε να βλεπει τι κανω αλλα το λυσαμε πολυ ειρηνικα το θεμα....του ελεγα πηγαινε να ξαπλωσεις και οταν τελειωσω θα ερθω...

ΑΥτη τη φορα μου εκατσε...τωρα δεν ξερω αν την επομενη θα ειμαι πιο τυχερη....

Σοφακι δεν μπορω να την θηλαζω στην τουαλετα γιατι ο μικρος παιζει στην μπανιερα και επομενως φωναζει αρα η Λυδια αποκλείεται να κοιμηθει και δευτερον δεν βολευει ιδιαιτερα.....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Επισης στο εχω ξαναπει σταματα να αγχωνεσαι!!!Δεν ξερω τι πονος ηταν αυτος αλλα σιγουρα στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν θα τον εδινες τοσο σημασια!!!Τραβηγματα μπορει να εχεις...Η μητρα σου μεγαλωνει!!!!Κοιτα να ηρεμισεις να χαρεις την εγκυμοσυνη σου............:tongue::tongue::tongue:

Καλα για την Βαλ δεν θα πω τιποτα!!!Ειναι απλα τρομερη χαιρομαι που εκτος απο εσας φτιαχνει και το δικο μας κεφι.......:tongue::tongue::tongue:

Bonjour!!!

καλή εβδομάδα!!!

Ζωίτσα "παίξε" λίγο με το πρόγραμμα των παιδιων, κάνε τις δοκιμές σου και θα βρεις το ιδανικό για όλους!!!

ήδη με την αλλαγη που έκανες ήταν καλύτερα τα πράγματα έτσι δεν είναι???

ρε συ δεν αγχώθηκα τόσο....

απλά τη στιγμη που με έπιασε ο πόνος για 5 λεπτά δε μπορούσα ούτε να κουνηθώ....πονούσε τρομερά....ε μετα τα τραβηγματα οκ! δε με πείραξαν!!!

ήπια σημερα και το τελευταίο utrogestan και συνεχίζω μόνο με filicine.

καλά στανταρ όταν θα βγουν οι εξετάσεις μου, θα με φορτώσει και με σίδηρο ο γιατρός!!!:tongue::tongue::tongue:

το κοριτσι μου όλα ατάκες πετάει τελευταία!!!

χαχαχαχαχα!!!

θα παρω αργότερα και τον "Αντώνη το γιατούλη" να κλείσω ραντεβού να τη δει....

χθες το απόγευμα μου κουβαλήθηκε ο άντρας της κουνιαδας με τη μικρη μαζί για να δει μπαλα με τον άντρα μου...

και η ανιψιά έβηχε σαν γαιδούρι και ήταν μέσα στη μύξα....

που τη φέρνεις ρε άνθρωπε????

δηλαδη να κολλησει και η Βαλ τιποτα άλλο που είναι ήδη άρρωστη???????

και το έχουν αυτό....όποτε το παιδί είναι άρρωστο δεν το κρατάνε σπίτι....

και σχολείο τη στέλνουν και στις μαζορέτες...σηλαδη τι φταίνε τα άλλα παιδάκια να κολλήσουν????????

και σκέφτομαι πόσο κακιά θα πρέπει να γίνω όταν με το καλό γεννησω....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

συμπι μου τι νέα??

είσαι καλύτερα???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!χαθηκα τις τελευταιες μερες...γενικα δεν ειμαι στα πολυ καλα μου...οι ορμονες μου χτυπανε κοκκινο...καθε βραδυ βλεπω ασχετα ονειρα και εφιαλτες...γενικα πολυ ανησυχια και αγχος.νομιζω οτι επαθα και μολυνση(κολπικη η ουρολοιμωξη δε ξερω) και θελω να παω να κανω εξετασεις...θα παρω το γιατρο σημερα να συννεννοηθω.

δε διαβασα πολλα...ειδα μονο για το κωνσταντινο της μαριας οτι βγηκαν οι εξετασεις...μαρακι μη στενοχωριεσαι...λιγο σιδηρο θα παρει και θα ναι μια χαρα...κ η δικια μου εχει παρει 2-3 φορες...δεν ανησυχησα...ημουν σιγουρη οτι θα εχει ελλειψη σιδηρου...κ εγω εχω κ η μαμα μου εχει και η γιαγια μου ειχε...ε η ελλη θα γλιτωνε?οσο για το φαγητο εχοντας δυσκολο παιδι σ αυτο το θεμα κ εχοντας δοκιμασει τα παντα εχω να σου πω οτι οτι και να κανεις αν δε θελει να φαει δε θα φαει που να χτυπιεσαι...εγω ακομα τη ταιζω δειχνοντας της βιντεακια στο νετ...για το σιδηρο εμεις περναμε σταγονες...τα εβαζα σε κουταλακι με λιγο νερο και της το δινα...δεν ειχαμε προβλημα.κ αργοτερα επερνε φιλισιν χαπακι διαλυμενο σε νερο.τις εδειξες τις εξετασεις στο παιδιατρο?αυτος τι σου ειπε?

ζωιτσα θα βρεις το τροπο σου να τα καταφερεις...μπραβο που προσπαθεις να τα κανεις ολα τοσο καλα!

σοφακι η βαλ πως ειναι?πες μας τι σου ειπε ο γιατρος.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...