Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλύτερα. Αν νιώσεις το οτιδήποτε πας για υπέρηχο. Το έχω κάνει 4 φορές σε όλη την κύηση. 

και εγώ το έκανα και δεν βρήκα τίποτα. Το κόστος των ανακαινίσεων έχει πάει στο θεό. Οπότε μια καλή σωστή ανακαίνιση όλο το σπίτι θες 40κ περίπου. 

Ξέρουμε αν το σπίτι 2 έχει τα ίδια κριτήρια με το σπίτι 1; Δε το έχω ψάξει καθόλου 

πρίν από 43 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι γλυκό αυτό που είπες μου έφτιαξες τη διάθεση, θα το πως στον άντρα μου να χαρεί που είναι λίγο σοκαρισμένος σήμερα. Έκανα την υστεροσκοπηση μου και τον βρήκαν οι γιατροί και του έλεγαν τι έκαναν και έπαθε σοκ! 

Τελικά κορίτσια να το θυμάστε, ακούτε το σώμα σας και την διαίσθηση σας! Την υστεροσκοπηση την ζήτησα μόνη μου και μάλιστα επέμενα (για όσες δεν διαβάσατε παλιότερο σχόλιο μου) και τελικά ενώ η μήτρα μου εξωτερικά ήταν οκ (έχω κάνει  προηγούμενα χειρουργεία ανοιχτά και την έχουμε δει), εσωτερικά ήταν στενή, σαν κανάλι, δεν είχε σωστό σχήμα, ο πυθμένας προς τον θόλο δλδ, ήταν σαν ένα στενό κανάλι και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο ούτε στην σαλπιγγογραφια. Το διορθώσαμε και περιμένω να προχωρήσουμε στον μεθεπόμενο κύκλο για εμβρυομεταφορά. 

Αυτό όμως φάνηκε μόνο με την υστεροσκοπηση κ όχι με τα χειρουργεία, σωστά ; Εμενα στη διαγνωστική υστεροσκοπηση δεν είδε κάτι αλλά διήρκησε και 1 λεπτό. Δε ξέρω τι πρόλαβε να δει 😂

πρίν από 44 λεπτά , linaa είπε:

Αφού σε είδε εχθές μην ανχωνεσε τα έχουν αυτά τα διδιμμα . Γενικά πρέπει πλέον να ξεκουράζεσε όλο Κ περισσότερο Κ όχι καθιστη η ξεκούραση ξαπλωμένη Κ στο πλάι όχι ανάσκελα . 

Κατάλαβα όλες για σπίτι ψάχνουμε.... Κ εμείς όλο κάτι ερείπια βρίσκουμε που θέλουν αλλά τόσα για ανακαίνιση. Εμεις ψάχνουμε μονοκατοικία αλλά οκ να μην θέλει αλλά 200 για ανακαίνιση 

Εγώ είχα σπίτι αλλά αφού μπλέχτηκαν άτομα στα κληρονομικά αποφασίσαμε να ψάξουμε αλλά θέλει γερή προκαταβολή το δάνειο την οποία δε διαθέτουμε αυτή τη στιγμή με τόσα έξοδα. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

βρεχει εδω....ουτε καν υποψία για χιόνι!!!

δεν πειράζει....συνηθισμένοι είμαστε!!!

πραγματικα και εγω δεν ηξερα τι σημαινει αυτη η λεξη......μεχρι που την εψαξα!!!!χαχαχαχαχα ειμαι περιεργη να δω τι συνωνυμα θα βρει σε αυτες τις λεξεις.......

αστο μωρε ειναι αρρωστουλι......εμενα παντως ο Μαρινος εχει μεγαλη αδυναμια στα χορτα και στο τυρι...ααααα και στα οσπρια...ιδιος ο πατερας μου!!!

και μενα Λενιώ μου η Βαλ υπό κανονικές συνθηκες γενικα τρωει απ'όλα σχεδόν!

μόνο μπρόκολο και πατζάρια δεν τρωει!

χόρτα ειδικα τα λατρευει!!!!

τυρι προσπαθω να της δίνω αραιά για να μη χάνει το σίδηρο απο τα φαγητά...

αλλά τωρα περνάμε τη φάση που τρωει λίγο και επιλεκτικά...

ειπα του άντρα μου να της πάρουμε καμια τσιπουρίτσα που της αρέσει πολύ!

Καλα πολυ θα αγαπησει η ΒΑλ το καινουριο Μωρακι!!!!!

Ειναι οτι καλυτερο της συνεβη!!!!!:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχα!!!

καλά όταν λέω οτι της δινω σκατολοιδια, για μας η υπέρβαση είναι το να φάει 5 μπισκότα μιράντα!!!

άλλες βλακείες δεν της δινω...

αλλά μου κακοφαινεται και να της δινω και μπισκότα για δεκατιανό επειδή βαριέμαι να την πείσω να φάει κάτι άλλο!:rolleyes:

εμεις απο χθες ειμαστε στεναχωρηνενοι.η θεια του αντρα μου ειναι ετοιμοθανατη.της απομενουν λιγες ωρες ζωης.κριμα... ειναι 70 χρονων...θα μπορουσε να ζησει ανετα 10-15 χρονια ακομα:-(:sad:

τον λατρευε τον Ανασταση μου:-(:sad::-(

Σοφακι μου κριμα για τη θεια σας....

70 χρονων δεν είναι μεγάλη η γυναικα...

και μένα ο πεθερός μου 69 ήταν...το Σάββατο έχουμε το μνημόσυνο για τους 6 μήνες.

Ευχομαι τουλάχιστον να μην πονέσει η θεια σας αφού ελπίδα δεν υπάρχει...

Μπήκα μετά από πολύυυυυυυυ καιρό και εξεπλάγην πολύ-πολύ ευχάριστα!!!! Μαρία μου,σοφάκι-παραμυθένιο και σοφάκι μαμά της ελισάβετ, με το καλό τα καινούρια μωράκια!!!!Χαρηκα πολύ και για τις 3 σας!! Μπράβοοοοοο! Με το καλό να κρατήσετε τα ζουζουνάκια σας αγκαλίτσα!!

Εμείς είμαστε καλά. Μεγαλώνουν τα παιδάκια μου,μπήκαμε στο καινούριο μας σπίτι,και τον απρίλη θα βαφτίσουμε τον μπέμπη! Πέτρο θα τον πούμε. Ο ευθύμης είναι ακόμη σε έξαρση και παιδευόμαστε..

Αυτά! Σας φιλώ γλυκά και πάλι Συγχαρητήρια στις εγκυούλες!!!

Καλώστο το κορίτσι!!!!

ευχαριστούμε για τις ευχες κοριτσάκι!!!

Καλορίζικο το σπιτι σας και μόνο χαρές να ζησετε σ'αυτό!

Ελπίζω και ο Ευθύμης να ανακάμψει συντομα...

Πέτρος ο μπεμπίτος ε??? ωραίο όνομα!!!! με το καλό να κάνει τη βουτιά του!!!!

Έχω χαθεί κ ζητώ συγνώμη.. Δεν δικαιολογού μαι!!!

Λοιπόν, λίγα διάβασα... Καταρχήν περαστικα στον Κωνσταντίνο μας, μαρακι δεν θέλω να στεναχώριεσαιι, όλα καλα θα είναι, δεν θα χει του το παιδάκι σου, ακούς;;; Φαεεεε κ του καλύτερα να φας κ να το βγάλεις παρα να μην φας καθόλου..εγω με ψωμί σκέτο ζούσα τους 3 πρώτους μήνες!!

Σοφάκι όλα καλα θα πανε, θα ακούσετε κ καρδούλα κ θα φύγει όλο το άγχος,, ποτέ έχεις ραντεβού ξανα;;

Σοφακιιιιιιι να χερεσαι τον Αντρουλης σου... Να είσαι αγαπημένοι- ευτυχισμένοι- ερωτευμένοι μέχρι τα βαθιά γεράματα!!!!!

Η χρυσοβαλαντουέκανε κακα κανονικά εδω κ δυο μέρες... Δεν πονάνε πια.. Μάλλον ψυχολογικό ήταν περισσότερο!!!!

στις 20 του μήνα έχουμε ραντεβού Λιάκι!!!

λίγο αργά είναι σε σχέση με το πότε άκουσα καρδούλα στη Βαλ αλλά οκ!!!

προσπαθω να μην έχω άγχος!!!

σε ευχαριστω πολύ!!!!

καλά του αντρούλη αντί για τούρτα γενεθλίων του κόψαμε σοκολατόπιτα γενεθλίων!!!! πήγε στο ζαχαροπλαστείο και δεν το άρεσε καμία απο τις τούρτες που είχε και δεν πήρε!!!

οπότε έφτιαξα εγω μια υπέροχη σοκολατόπιτα, της έβαλα και ένα κεράκι και μια χαρά!!!!

μπράβο στη Χρυοβαλαντούλα!!!

είδε μωρε....φόβος ήταν και όχι πόνος....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα από μια βασανισμενη!

πειτε μου πως ειναι δυνατο να μην τρωω πολύ, να ξερναω επιπλεον και το νερο που πινω και να ειμαι 1,5 κιλό +; ΠΩΣ :mad::mad::mad::mad:?

Συγχιστηκα πρωι πρωι με τη ζυγαρια και μετα εκανα παλι εμετο. οσο καθομαι ή ειμαι ξαπλωμενη ολα καλα. μολις σηκωθω και μετακινηθουν τα υγρα του στομαχου, σερνομαι κυριολεκτικα..... τεσπα.... ουτε την πανα του μικρου δεν μπορω να αλλαξω και οχι μονο αυτη με τα κακα αλλα και με τα τσισα αναγουλιαζω. τραγικό!

Γιωτα μου τι καλα που μπηκες και μαθαμε νεα σου :P. καλοριζικο το σπιτακι σας, υγεια να εχετε, και κυριως ο Ευθυμης σου που τοσο εχει ταλαιπωρηθει, να το χαρειτε! τα παιδακια σου ειναι κουκλια, η δε Ευφροσύνη φαινεται τοσο καλο παιδακι και δε δειχνει να ζηλευει καθολου.

ωραια η σοκολατοπιτα συμπι; τη συνταγη μας την εχεις δωσει; αν ναι παιζει replay? σε αυτη την εγκυμοσυνη να σου πω θελω σοκολατα :tongue:

συμπι μου το +1,5 παίζει να είναι κατακράτηση υγρων...μην αγχωνεσαι...

δε μπορείς να μεινεις σπίτι να συνέλθεις λίγο ρε συ????

η συνταγη για τη σοκολατόπιτα ειναι αυτη:

http://argiro.gr/recipes/%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1-%CE%B5-%CF%83%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%B9

τέλεια!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

allo!!!!!!!!

που είστε όλες καλέ????????

εξαφανιζόλ όλες σημερα!!!!

έχω φάει απο το πρωί 6 κομμάτια σοκολατόπιτα!!!

και μου αρέσει που δεν πίνω καφε λόγω της καφείνης!!!!:tongue::tongue::tongue:

συμπι πως πάνε οι αναγούλες???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας και παλι!!!!!Σερνομαι.....Πρεπει να κοιμηθω .....Δεν την παλευω με τιποτα!!!!!

Μαρακι μου υπομονη!!!ΘΑ τελειωσει που θα παει!!!!

Μπραβο βρε Σοφακι!!!Τρως εσυ και εμεις εδω μενουμε με την ορεξη!!!!!!Ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Λιακι αν και παλι μας ξεχασες αλλα το παραβλεπω ηθελα να σου πω οτι οι ιχθεις ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου ζωδια (οι 2 καλυτερες μου φιλες ειναι ) και εχουν κατι για το οποιο παντα τους ζηλευα!!!Ειναι τρομερα κοινωνικοι!!!ΚΑτι που δεν ειχα και δεν θα εχω ποτε εγω!!!!

Σοφακι εκ κερκυρας ξεχασα ρε να σου πω για την θεια του αντρα σου....70 χρονων μη λεμε βλακειες νεα ειναι!!!!ή τελοσπαντων ειχε χρονια να ζησει μπροστατης.....

Κουραγιο Σοφακι μου.......

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Α να θυμηθηκα τι ηθελα να γραψω!!!!

Τι μου ειπε χθες ο μικρος και τρελλαθηκα!!!

Γενικα σας εχω πει που δεν του αρεσει καολου ουτε τα τραγουδια ουτε ο χορος....Σε αντιθεση με την Λυδια που τρελλαινεται ε και τις τραγουδαω και χορευω συνεχεια πανω απο το κεφαλι της και αυτη χαιρεται ενω ο θοδωρης φωναζεις συνεχεια "Μαμα μη κουκουδας"

Χθες το απογευμα ομως που του εφτιαχνα την φρουτοκρεμα του υριζει και μου λεει "μαμα θελω ενα λεπτο κρεμμυδι πηρε ο βαγγελης κουκουδισεις":tongue::tongue::tongue::tongue:

Πεθανα στο γελιο!!!!

Αρχιζω και εγω να το τραγουδαω και αρχισε και αυτος να λεει "τις δινουμε ενα βασιλια με το σπαθι στο χερι!!!!!'

Τρελλαθηκα εκτος του οτι με αφησε επιτελους να τραγουδήσω τελικα ναι τραγουδαει και αυτος!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ ελιωσα που τον ακουσα..........................

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Περιμένω παιδιατρο για εμβολιο, 5-6 είπε θα ρθει αλλα εγω την κόβω 6 μιση,, λείπει ο άντρας μου κ είπα την αδερφή να ρθει γιατι αν την δει η μεγάλη θα αρχίσει να κλαίει κ δεν θα ξέρω ποια να πρωτοηρεμησω!!!

Ας αυτά τα γλυκαααα,, μιλάμε σαν τρελή τα τρώω απο την πρώτη μέρα που γεννησα, θηλαζα κ κατευθείαν γλυκό!!

Προχθές έκανα αυτο το ρόλο παντεσπάνι με γέμιση μερεντασ μέχρι το βράδυ τελείωσε,, χθες το ξανακάνει, κράτησαν λίγο κ για την χρυσοβαλαντουλα γιατι έχει πολλά αυγά μέσα κ μόνο έτσι το τρώει το αυγό,,

Ζωιτσα καλα παιδάκια είμαστε τα ψαράκια, απλά μου την σπάει που κλεμμένων με το παραμικρό...

Θα μπω να σας δώσω την συνταγή απο το ρόλο,, κάντε το για τα παιδάκια κ θα με θυμήθηκαν,, καθόλου βιταμ.. Μόνο αυγά αλεύρι ζάχαρη κ την μετρ τα στο τέλος η οποία είναι μηδαμινή ποσότητα όταν κόβουμε φετουλα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Όλα καλα, είμαστε 6300 63 ποντακια κ υγιεστατα!! Ριξαμε πολυ κλαμΑ κ αμέσως μετα πέσαμε ξερά στην αγκάλιασαν της μανούλα... Η δε μεγάλη είχε κρυφτεί με τον Ξαδερφουλη της στο δωμάτιο της μέσα στην ντουλάπα χαχαχα χαχα !!! Απορώ πως θα την κάνουμε εμβολιο τον Μάρτιο!!!!

Λοιπόν συνταγή οποία θέλει ας την δοκιμάσει!!!

8 αυγά

8 φλυτζ. Του καφε φαριναπ

4 φλυτζ. Του καφε ζάχαρη

2 βανιλιες

Χτυπάμε αυγα με ζάχαρη μετα αλεύρι κ τις βανιλιες... Βάζουμε μια λαδοκολα σε ορθογωνιο ταψακι κ κ κ λαδακι κάτω απο την λαδοκολα για να κολλήσει στα τοίχωμα τα του κ λίγο πάνω στην λαδοκολα...ψηνουμε στους 180 για μιση ωριτσα.. Ίσα να ροδισει.. Δεν θελουμε να ξεροψηθει γιατι θα σπάσει στο τυλιγμα!!!μολις ψηθειιιι το αναποδογυριζουμε πάνω σε μια πετσέτα κ τυλιγουμε μαζι με αυτή... Το αφήνουμε να κρυωσειι για ένα τέταρτο κ μετα ξετυλιγουμε σιγα σιγα κ απλωνουμε μαρμελαδα η μερεντα... Τυλιγουμε με λαδοκολα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Ζωή αυτΑ που λένε τα παιδάκια μας πρέπει να τα γράφουμε σε ένα ημερολόγιο.. Αργότερα θα τα διαβάζουμε κ θα γελάμε!!!

Η δικΙα μου έχει λυθεί η γλώσσα της.. Ολη μέρα μιλάει κ τραγουδάει.. Δεύτερη βαλερια μας προέκυψε χαχαχα!

Προχθές ανέβηκε στην καρέκλα κ έπλενε τα χέρια της στην κουζίνα, επειδή κοιμιζα την μικρη δεν την έδωσα σημασιΑ, κάποια στιγμή βλέπω πως ρίχνει τα νερά κάτω στο πάτωμα, τρέχω την κατεβάζω κάτω κ της λέω τελοσσσσσς δεν έχει άλλο νερό εγινες μουσκεμα και συνεχίζω να λέω διάφορα ενώ καθαρίζω το πάτωμα... Φεύγει παει στο σαλόνι κ ξαναγυρίζειμε τα χέρια τεντωμενα λέγοντας " σταματά λίγο, αμάν".....

Έμεινα κάγκελο, κ συνεχίζει να το λέει 5-6 φορές... Έπεσα κάτω απο τα γέλια... Ε μετα ξανά ανέβηκε στην καρέκλα αφού απο τα γέλια δεν μπορούσα να κάνω τίποτα...

Μετα σκεφτομουνα... Βρε μήπως το καυμενο το μαλωνω πολυ κ το είπε αυτο επειδή έτσι νιώθει ;;; Αχχχχ κ ποσά ακόμη περίεργα λέει κ κάνει,, ολη μέρα με το κινητο τραβάω βίντεο

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλησπέρεεεεεεεςςςςς!!!

πωπω λιώμα είμαι....με έπιασε η προκοπή και έφτιαξα μπισκότα με σταγόνες σοκολάτας, κεφτεδάκια και πατατοσαλάτα....

μισομάζεψα την κουζίνα και ευτυχως μετα την τελειοποίησε ο άντρας μου!!!

δεν είχα κουράγιο!!!!

Α να θυμηθηκα τι ηθελα να γραψω!!!!

Τι μου ειπε χθες ο μικρος και τρελλαθηκα!!!

Γενικα σας εχω πει που δεν του αρεσει καολου ουτε τα τραγουδια ουτε ο χορος....Σε αντιθεση με την Λυδια που τρελλαινεται ε και τις τραγουδαω και χορευω συνεχεια πανω απο το κεφαλι της και αυτη χαιρεται ενω ο θοδωρης φωναζεις συνεχεια "Μαμα μη κουκουδας"

Χθες το απογευμα ομως που του εφτιαχνα την φρουτοκρεμα του υριζει και μου λεει "μαμα θελω ενα λεπτο κρεμμυδι πηρε ο βαγγελης κουκουδισεις":tongue::tongue::tongue::tongue:

Πεθανα στο γελιο!!!!

Αρχιζω και εγω να το τραγουδαω και αρχισε και αυτος να λεει "τις δινουμε ενα βασιλια με το σπαθι στο χερι!!!!!'

Τρελλαθηκα εκτος του οτι με αφησε επιτελους να τραγουδήσω τελικα ναι τραγουδαει και αυτος!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ ελιωσα που τον ακουσα..........................

καλέ εγω δεν το ξερω αυτό το τραγούδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ε αφού είδε κι αποείδε το παιδί οτι εσύ δε σταματας να τραγουδάς, λέει ας της ζητησω τουλάχιστον μια παραγγελιά!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Όλα καλα, είμαστε 6300 63 ποντακια κ υγιεστατα!! Ριξαμε πολυ κλαμΑ κ αμέσως μετα πέσαμε ξερά στην αγκάλιασαν της μανούλα... Η δε μεγάλη είχε κρυφτεί με τον Ξαδερφουλη της στο δωμάτιο της μέσα στην ντουλάπα χαχαχα χαχα !!! Απορώ πως θα την κάνουμε εμβολιο τον Μάρτιο!!!!

Λοιπόν συνταγή οποία θέλει ας την δοκιμάσει!!!

8 αυγά

8 φλυτζ. Του καφε φαριναπ

4 φλυτζ. Του καφε ζάχαρη

2 βανιλιες

Χτυπάμε αυγα με ζάχαρη μετα αλεύρι κ τις βανιλιες... Βάζουμε μια λαδοκολα σε ορθογωνιο ταψακι κ κ κ λαδακι κάτω απο την λαδοκολα για να κολλήσει στα τοίχωμα τα του κ λίγο πάνω στην λαδοκολα...ψηνουμε στους 180 για μιση ωριτσα.. Ίσα να ροδισει.. Δεν θελουμε να ξεροψηθει γιατι θα σπάσει στο τυλιγμα!!!μολις ψηθειιιι το αναποδογυριζουμε πάνω σε μια πετσέτα κ τυλιγουμε μαζι με αυτή... Το αφήνουμε να κρυωσειι για ένα τέταρτο κ μετα ξετυλιγουμε σιγα σιγα κ απλωνουμε μαρμελαδα η μερεντα... Τυλιγουμε με λαδοκολα

8 αυγά?????????????????????????????????????????????????????????

πολλά ρε συ......

έχω παρόμοια συνταγη αλλά σίγουρα με λιγότερα αυγα...

θα μου πεις εσυ την κάνεις γιατί η μικρη δεν τρωει το αυγό...

εμένα τωρα μου έχουν φέρει φρέσκα και της δίνω κάθε μέρα...

έμοιασε στη μαμά της και τρελαίνεται για αυγό το κορίτσι μου!!!!

εγω που τρελαίνομαι για αυγό, έχω πάθει το εξης κουφό:

κάθε φορά που τρώω αυγό, με πιάνει ζαλάδα!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused:

Ζωή αυτΑ που λένε τα παιδάκια μας πρέπει να τα γράφουμε σε ένα ημερολόγιο.. Αργότερα θα τα διαβάζουμε κ θα γελάμε!!!

Η δικΙα μου έχει λυθεί η γλώσσα της.. Ολη μέρα μιλάει κ τραγουδάει.. Δεύτερη βαλερια μας προέκυψε χαχαχα!

Προχθές ανέβηκε στην καρέκλα κ έπλενε τα χέρια της στην κουζίνα, επειδή κοιμιζα την μικρη δεν την έδωσα σημασιΑ, κάποια στιγμή βλέπω πως ρίχνει τα νερά κάτω στο πάτωμα, τρέχω την κατεβάζω κάτω κ της λέω τελοσσσσσς δεν έχει άλλο νερό εγινες μουσκεμα και συνεχίζω να λέω διάφορα ενώ καθαρίζω το πάτωμα... Φεύγει παει στο σαλόνι κ ξαναγυρίζειμε τα χέρια τεντωμενα λέγοντας " σταματά λίγο, αμάν".....

Έμεινα κάγκελο, κ συνεχίζει να το λέει 5-6 φορές... Έπεσα κάτω απο τα γέλια... Ε μετα ξανά ανέβηκε στην καρέκλα αφού απο τα γέλια δεν μπορούσα να κάνω τίποτα...

Μετα σκεφτομουνα... Βρε μήπως το καυμενο το μαλωνω πολυ κ το είπε αυτο επειδή έτσι νιώθει ;;; Αχχχχ κ ποσά ακόμη περίεργα λέει κ κάνει,, ολη μέρα με το κινητο τραβάω βίντεο

ε σταμάτα λίγο..............αμάν!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

φοβερη ατάκα!!!

δευτερη Βαλέρια έγινε εεε????????

μπαααα...έχετε δρόμο για να την φτάσετε τη γλωσσοκοπάνα μου!!!!!:D:D:D

η Βαλ σταματαει να μιλάει μόνο τις ωρες που κοιμάται....όλη μα όλη την υπόλοιπη μέρα είναι στο μπουρου μπουρου!!!!!

πάντως όντως....έχουν πολύ γέλιο τωρα!!!!

το πρωι μαγειρευα και είχε κλείσει την πόρτα στο δωμάτιο της και στεκόταν απέξω....χτυπούσε την πόρτα και έλεγε:

"κουμπάρα ήρθα!!! κοιμάσαι???"

όπου κουμπάρα μια κούκλα Ντόρα που την είχε βάλει στο κρεβάτι της και την είχε σκεπάσει!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Ρε Σοφάκι να τα βιντεοσκοπεις αυτά.. Το βαλεριακι θα έχει πολυ υλικό αργότερα όταν μεγαλώσει.. Εγω κάθομαι τα βραδιά και τα βλέπω όσα τράβηξα ολη μέρα.. Πολυ γέλιο!

Ααααα εσυ δεν πας παρακάτω.. Μια σοκολατοπιτα, μια μπισκοτακια.. Μάλλον χειρότερη είσαι απο εμένα!! Εγω να πω την αλήθεια αν ο άντρας μου δεν ήταν τόσο φαγανος δεν θα κανά τπτ απ όλα αυτα γιατι σίγουρα θα τα τρωγα μονη!!

Απο αύριο ξεκινω λίγο γυμναστική.. Σε αυτή την εγκυμοσύνη η χαλάρωση είναι μεγαλύτερη, ευτυχώς δεν έκανα ραγαδες, πολυ άγχος το είχα.. Για την κοιλιά μιλάω γιατι στο στήθος κάνουν πάρτυ... Δηλαδή αν κάνω 3ο παιδι με βλέπω για απόσυρση!!!!

Αυτα... Μετα λέτε δεν μπαίνω,, ολη μέρα μονη μιλάω :P

Φιλακια!! Καλο ξημέρωμα!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημέρα!!!

Ρε Σοφάκι να τα βιντεοσκοπεις αυτά.. Το βαλεριακι θα έχει πολυ υλικό αργότερα όταν μεγαλώσει.. Εγω κάθομαι τα βραδιά και τα βλέπω όσα τράβηξα ολη μέρα.. Πολυ γέλιο!

Ααααα εσυ δεν πας παρακάτω.. Μια σοκολατοπιτα, μια μπισκοτακια.. Μάλλον χειρότερη είσαι απο εμένα!! Εγω να πω την αλήθεια αν ο άντρας μου δεν ήταν τόσο φαγανος δεν θα κανά τπτ απ όλα αυτα γιατι σίγουρα θα τα τρωγα μονη!!

Απο αύριο ξεκινω λίγο γυμναστική.. Σε αυτή την εγκυμοσύνη η χαλάρωση είναι μεγαλύτερη, ευτυχώς δεν έκανα ραγαδες, πολυ άγχος το είχα.. Για την κοιλιά μιλάω γιατι στο στήθος κάνουν πάρτυ... Δηλαδή αν κάνω 3ο παιδι με βλέπω για απόσυρση!!!!

Αυτα... Μετα λέτε δεν μπαίνω,, ολη μέρα μονη μιλάω :P

Φιλακια!! Καλο ξημέρωμα!!!

δεν κάθεται αν την τραβηξω ούτε βιντεο ουτε φωτο!!!

αν με δει με το κινητό ή τη μηχανή στο χερι σταματάει οτι κάνει!!!

είναι ντροπαλό το παιδί μου!!!

εγω αυτα που φτιάχνω μόνη μου τα τρωω....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

με τον άντρα μου έχουμε πολύ διαφορετικά γούστα...για την ακρίβεια εγω τρωω τα πάντα κι αυτός απο γλυκά τρωει μους σοκολάτα και αν τυχει κανενα αγοραστό γλυκό...

δηλαδη τσιζκέικ που φτιάχνω για παράδειγμα, δεν έχει καν δοκιμάσει!!!

καλή η γυμναστικούλα αν έχεις χρόνο Λιάκι....

αναζωογονητική!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

κοριτσουδια μου....τι κανετε?εχτες δεν μπηκα λογω χιονιου , πολυ το χιονι αλλα σημερα ελιωσε.Λοιπον Σοφακι και Μαρια,,,,μυριζομαι οτι τα σπορια σας θα ειναι αγορια!!!!Καλα το Βαλεριακι ειναι απιστευτο....ακου " κουμπαρα ηρθα"......εχω λιωσει...

Λιακι μου ο συζυγος ειναι λιγακι γκρινιαρουλης?ειναι ομως πολυ δεμενος με την οικογενεια του ετσι? για σενα το ψαρακι θα συμφωνησω.....οχι οτι εισαι γκρινιαρα αλλα τους τρωω εις διπλουν στον σπιτι μπαμπας και κορη....ειναι στον δικο τους κοσμο!!!καρκινακι ειναι ο Ανδρεας μου.

Μαρακι τι εγινε με τις εξετασεις του μικρου?

οι υπολοιπες τι κανετε?Ζωη φιλια στα αστερια σου!!

Καλημερα Ελενάκι!!!

αχ ειδατε χιονακι κι εσεις εεε???

εδω το πρωι έριξε ένα χαλάζι άλλο πράγμα!!!

χαμός έγινε!!!

θα την πω στον άντρα μου την πρόβλεψη σου για αγόρι να χαρεί!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!

εμένα πάλι οτι κι αν είναι δε με πειράζει!!!

έχουμε γέλιο σημερα....η Βαλ μου ζητησε να φορέσει βρακί αντί για πάμπερς....το ένα το κατούρησε....οκ ξεχάστηκε....

ε έλα όμως που έχουμε πάει 6 φορές για τσίσα και κάνει 3 σταγόνες τη φορά!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

την αφηνω όμως....οτι καταφέρει....

ναι συμπι κανενα νεο απο τον μικρό?????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλησπερα!

μπαινω γρηγορα να σας πω τα νεα μας αλλα δεν θα σχολιασω γιατι ισα που προλαβαινω...

λοιπον ο μικρος από νεφρα και κυστη οκ, αιματολογικες οκ, σιδηρος-φεριτινη στα ταρταρα ως εκ τουτου ξεκιναμε σιδηρο σε σιροπι, πορτοκαλαδες και γενικως οτι δεν τρωει ο Κων/νος. ειμαι να σκασω τι θα κανω, πως θα φαει αυτα που πρεπει; ο δε αντρας μου πυρ και μανια που το παιδι θα παρει σιδηρο λες και του ειπανε οτι πρεπει να παρει κωνειο "γιατι το δικο μου το παιδι να παρει σιδηρο";:shock: ακουστε προβλημα.... εγω στεναχωριεμαι που εχει αποδιοργανωθει ο οργανισμος του και που εχει σιδηροπενια και αισθανομαι σκατα σαν μανα, αθλια, αχρηστη και δε συμμαζευεται αλλα αν πρεπει να παρει σιδηρο θα παρει. ενα αλλο που με προβληματιζει ειναι ότι οι αιματολογικες του δειχνουν υποψια στιγματος αλλα υποτιθεται (εκτος αν εχουν κανει λαθος οι εξετασεις) πως ουτε εγω ουτε ο Αρης εχουμε στιγμα. βρε λετε να εχουν κανει κανα λαθος στο νοσοκομειο και να μου δωσανε αλλο αντρακι; εγω δεν τον δινω πισω, ας κρατησουν το δικο μου!

επισης με την ευκαιρια που εκανε τον υπερηχο ο Κων/νος εκανα και εγω εναν στα πεταχτα να δω τι κανει και η αλλη ψυχουλα... καλα μου φανηκε, η καρδουλα χτυπαει, εχει χερακια, ποδαρακια, μια κεφαλα μεγαλη και χοροπηδαει ασταματητα. να δουμε και σε 2 εβδομαδες τι θα μας πουν οι εξετασεις. τελος αν και ειναι πολυυυυυυυ νωρις κατι κρεμεται αναμεσα στα ποδια του και με ζωσανε τα φιδια ότι θα πλενω σωβρακα μια ζωη!:tongue:

αυταααα...... παω να κανω εμετο, σας φιλω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...