Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Για δες εδώ:

http://www.kellymom.com/babyconcerns/growth/chart1.html

http://www.kellymom.com/babyconcerns/growth/weight-gain-metric.html

Φιλιά στην όμορφη μουρίτσα σου...τι έγινε με το δικαστήριο; Το'χασες; :tongue:

αναβλήθηκε πανεξυπνίδη!:cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν ήταν ακριβώς υπερπαραγωγή. Πέρασα τη δύσκολη τρίτη μέρα αν έχεις ακουστά...τότε κατεβαίνει το πολύ γάλα και η μπέμπα εννοείται οτι δε μπορούσε να πιεί όλη αυτή την ποσότητα που κατέβαινε και πέτρωσε το στήθος μου...ένα βράδυ ολόκληρο το πέρασα στο μπάνιο να κάνω μασάζ στο στήθος κι να βγάζω γάλα με το χέρι και την επόμενη μέρα άρχισα να το αντλώ.

Ευτυχώς μου είχε κόψει και είχα νοικιάσει το Symphony της Medela απο πριν γεννήσω και σώθηκα!

Γιατί στο μαιευτήριο μου έφεραν ένα απαρχαιωμένο θήλαστρο που η παιδίατρος μου είπε οτι αν το είχα χρησιμοποιήσει στάνταρ δε θα κατάφερνα να θηλάσω....

Αχ σοφια μου τα ιδια περασα και εω.Εγω ειχα αγορασει θηλαστρο.Ο γιατρος μου ελεγε οτι αν συνεχιστει αυτο θα σου κοψω τον θηλασμο.Οι μαιες μου ελεγαν μην βγαζεις γαλα με το θηλαστρο θα αρχισει το στηθος σου να παραγει και αλλο.Ερχοτανε ο καθενας και με πατουσε στο στηθος....Αλλες μου λεγανε κανε κρυες κομπρεσες αλλες κανε ζεστες.Κανεις δεν ξερει τιποτα................Ολα ειναι σχετικα και ειλικρινα ειναι θεμα τυχης αν καταφερεις να θηλασεις......

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

τι άλλα νέα;

Σας είπα ότι έφτιαξα την σοκολατόπιτα του Παρλιάρου χθες και κοντεύει να τελειώσει;;;

Απλά τέλεια και πανεύκολη!!!

Επίσης περιμένω πως και πως τα παιχνίδια από Γερμανία. Στάλθηκαν χθες :)

Α και ο καιρός είναι χαζός...δεν έχει ήλιο αλλά ούτε και φυσάει και τα ρούχα δεν στεγνώνουν με τίποτα!

να μου δειξεις τι πηρες!

παω να θηλασω, σχολασα! τα λεμε το απογευμα!!!! φιλακια κοριτσια!

Καλημερα! απ το πρωι σας διαβαζω, κ τωρα που καταφερα να γραψω, δεν θα ναι για πολυ... Ο μικρος ειναι μες τη γκρινα!!! Τι εχει παθει τελευταια κ δεν κοιματε! δεν καταλαβαινω!!!

Σοφια, ισως με θεωρεις υπερβολικη, κ ισως να ειναι ετσι, αλλα εμενα δεν μου φαινετε καθολου απιθανο ουτε τρελο οτι υπαρχει σχεδιο εξοντωσης! Αλλωστε το ειχε προτεινει κ σαν λυση ενας επιστημονας πριν μερικα χρονια για την αντιμετωπιση του υπερπληθυσμου της γης... Κατα καιρους "ξεφευγει" απ τους επιστημονες (κυριως αμερικανους) κ ενας ιος ο οποιος ξεπαστρευει μερικα εκατομυρια κοσμο οπως το HIV.. Γιατι λοιπον να ειναι τοσο τρελο αυτο που λεω? Κ δεν το λεω μονο εγω, οι περισσοτεροι γιατροι ειναι κατα! Στο ονομα του χρηματος γινονται πολλα! Ενα ειδος πολεμου ειναι κ αυτο, βιολογικος πολεμος.. Χαιρομαι παντως που εχει αρχισει ο κοσμος κ το αντιλαμβανετε, κ δεν παμε ολοι σαν τα προβατα.. Ας μην συνεχισω αλλο ομως, αυτα ειναι προσωπικη επιλογη του καθενος..

Μακ πεθανα με την εικονα που εβαλες! που τα βρισκεις βρε κοπελα μου!!! Εχετε λιακαδα εκει ε? κ μεις εδω ετσι, λιακαδα αλλα το κρυο ξυριζει! Πως παει με τη δουλεια???

Εγω κοριτσια καλα, τρεχω γενικα, καθως μετα απο τοσο καιρο εχουν δημιουργηθει πολλες τρυπες! τελοσπαντων! Γυρναω σπιτι βραδυ ταιζω κοιμιζω κ μετα πεφτουμε κ μεις ξεροι, καθ οτι το καμαρι μου τελευταια μας ζοριζει πολυ μεχρι να κοιμηθει!!!

Βρε κοριτσια να θιξω το "αλλο" το θεμα? Τι μεθοδο αντισυλληψης χρησιμοποιητε???? Καθως ειναι πολυ ευκολο να μεινεις εγκυος κατα την περιοδο της γαλουχιας, το φοβαμαι πολυ...

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

τι άλλα νέα;

Σας είπα ότι έφτιαξα την σοκολατόπιτα του Παρλιάρου χθες και κοντεύει να τελειώσει;;;

Απλά τέλεια και πανεύκολη!!!

Επίσης περιμένω πως και πως τα παιχνίδια από Γερμανία. Στάλθηκαν χθες :)

Α και ο καιρός είναι χαζός...δεν έχει ήλιο αλλά ούτε και φυσάει και τα ρούχα δεν στεγνώνουν με τίποτα!

θα με βοηθησεις να παραγειλω κ εγω την κουνια?στειλε μου πμ κ πες μου τι ακριβως εκανες.πρεπει να γραφτεις μελος στο site αυτο?κ μετα οταν το βαλεις στο καλαθι αυτο που θεσ τι πατας?wieter zu kasse?και μετα?οταν βαζω τα στοιχεια μου μου βγαζει με κοκκινα γραμματα το κωδικο κ την πολη.τι κανω λαθος?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

αναβλήθηκε πανεξυπνίδη!:cool:

αμάν κακή δουλειά αυτή! ένα δικαστήριο να γινόταν στην ώρα του και τι στον κόσμο! κωλοβαράτε οι δικηγόροι στο φατσοβιβλίο και μετά ζητάτε αναβολές :tongue:

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΜΑΤΣ!

Καλημερα! απ το πρωι σας διαβαζω, κ τωρα που καταφερα να γραψω, δεν θα ναι για πολυ... Ο μικρος ειναι μες τη γκρινα!!! Τι εχει παθει τελευταια κ δεν κοιματε! δεν καταλαβαινω!!!

Σοφια, ισως με θεωρεις υπερβολικη, κ ισως να ειναι ετσι, αλλα εμενα δεν μου φαινετε καθολου απιθανο ουτε τρελο οτι υπαρχει σχεδιο εξοντωσης! Αλλωστε το ειχε προτεινει κ σαν λυση ενας επιστημονας πριν μερικα χρονια για την αντιμετωπιση του υπερπληθυσμου της γης... Κατα καιρους "ξεφευγει" απ τους επιστημονες (κυριως αμερικανους) κ ενας ιος ο οποιος ξεπαστρευει μερικα εκατομυρια κοσμο οπως το HIV.. Γιατι λοιπον να ειναι τοσο τρελο αυτο που λεω? Κ δεν το λεω μονο εγω, οι περισσοτεροι γιατροι ειναι κατα! Στο ονομα του χρηματος γινονται πολλα! Ενα ειδος πολεμου ειναι κ αυτο, βιολογικος πολεμος.. Χαιρομαι παντως που εχει αρχισει ο κοσμος κ το αντιλαμβανετε, κ δεν παμε ολοι σαν τα προβατα.. Ας μην συνεχισω αλλο ομως, αυτα ειναι προσωπικη επιλογη του καθενος..

Μακ πεθανα με την εικονα που εβαλες! που τα βρισκεις βρε κοπελα μου!!! Εχετε λιακαδα εκει ε? κ μεις εδω ετσι, λιακαδα αλλα το κρυο ξυριζει! Πως παει με τη δουλεια???

Εγω κοριτσια καλα, τρεχω γενικα, καθως μετα απο τοσο καιρο εχουν δημιουργηθει πολλες τρυπες! τελοσπαντων! Γυρναω σπιτι βραδυ ταιζω κοιμιζω κ μετα πεφτουμε κ μεις ξεροι, καθ οτι το καμαρι μου τελευταια μας ζοριζει πολυ μεχρι να κοιμηθει!!!

Βρε κοριτσια να θιξω το "αλλο" το θεμα? Τι μεθοδο αντισυλληψης χρησιμοποιητε???? Καθως ειναι πολυ ευκολο να μεινεις εγκυος κατα την περιοδο της γαλουχιας, το φοβαμαι πολυ...

μαριανθη μου κ εγω κατα του εμβολιου ειμαι!!απλα δε ξερω ισως να χεις κ δικιο βεβαια αλλα μου φαινεται καπως δυσκολο να πιστεψω τις θεωριες συνωμοσιας που διαβαζω...ειμαι κ δυσπιστη βλεπεις...;)

οσο για την αντισυλληψη εμεις χρησιμοποιουμε προφυλακτικο.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Γεια σου κουκλίτσα μου! Προφυλακτικό δυστυχώς! Ο γυναικολόγος μου απαγόρευσε το χάπι όσο θηλάζω! Και έχω ένα άγχος :(

θα με βοηθησεις να παραγειλω κ εγω την κουνια?στειλε μου πμ κ πες μου τι ακριβως εκανες.πρεπει να γραφτεις μελος στο site αυτο?κ μετα οταν το βαλεις στο καλαθι αυτο που θεσ τι πατας?wieter zu kasse?και μετα?οταν βαζω τα στοιχεια μου μου βγαζει με κοκκινα γραμματα το κωδικο κ την πολη.τι κανω λαθος?

Λοιπόν έχεις βάλει πράγματα στο καλάθι σου; Είσαι έτοιμη;

κ καλα κανεις κουκλα!!κ εγω τον συγκεκριμενο τον εχω τεσταρει απειρες φορες μιας κ με τον γυναικολογο μου την εχω πατησει;):(

αχ σοφακι και εγω απο γυναικολογο την πατησα.....

οσο για την αποστειρωση συμφωνω και εγω στην επομενη επισκεψη θα την ρωτησω αφου δεν υπαρχει παιχνιδι που να μην το πιανει και να το βαζει στο στομα.....

Διαφημίσεις

Μαριανθη θα σε σοκαρω αλλα δν χρησιμοποιουμε.Μια φορα βαλαμε προφυλακτικο και εσπασε οποτε ειπαμε καλυτερα χωρις και να προσεχουμε....Τωρα αν μεινω εγκυος που καθολου δεν ειναι η καταλληλη στιγμη τι να πω....

Πάνω δεξιά γράφει:

Mein Warenkorb (το καλάθι μου)

εκεί επιλέγεις ZUR KASSE (στο ταμείο)

Σου βγάζει αναλυτικά τι περιέχει το καλάθι σου.

Επιλέγεις το κίτρινο κουμπάκι Weiter zur Kasse

Εδώ πρέπει να κάνεις εγγραφή. Επέλεξε τοκουμπάκι δεξιά Neu anmelden

πες μου αν κάποιο πεδίο δεν ξέρεις τι ζητάει για να μην στα μεταφράζω όλα...

Μαριανθη θα σε σοκαρω αλλα δν χρησιμοποιουμε.Μια φορα βαλαμε προφυλακτικο και εσπασε οποτε ειπαμε καλυτερα χωρις και να προσεχουμε....Τωρα αν μεινω εγκυος που καθολου δεν ειναι η καταλληλη στιγμη τι να πω....

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!

πρώτη φορά ακούω να κόβεται η αποστείρωση τόσο νωρίς, τα μωρά μας δεν έχουν ακόμα αντισώματα, ακόμα και αυτά που θηλάζουν!

Από όσο ξέρω επίσης, η εισαγωγή στερεών τροφών γίνεται πρώτα με κρέμες και συνήθως στον 6ο μήνα και όχι με φρούτα τα οποία είναι αρκετά όξινα για το ανώριμο πεπτικό των μπεμπακίων...

Συγνώμη ειλικρινά και μη μου κακιώσετε αλλά μεγαλύτερη παπαριά δεν έχω ακούσει! Η μήτρα θα συσταλεί ούτως ή άλλως μετά από ένα τοκετό και στην περίπτωση του θηλασμού, η ουσία που εκρίνεται (συγνώμη δε τη θυμάμαι τώρα, θα ψάξω να το βρω) προκαλεί συσπάσεις και κατά συνέπεια η μήτρα επανέρχεται πολύ πιο γρήγορα στις θηλάζουσες μητέρες. Εμένα έτσι με κατεύθυνε ο γυναικολόγος μου πάντως και επειδή δεν τον έχω αφήσει σε χλωρό κλαρί, πάντα ελέγχω αυτά που μου λέει και ξέρει ότι είμαι ενημερωμένη :)

Συμφωνω κ συμφωνω! Το mitrotan αλλωστε ειναι για την αιμοραγια της μητρας.. ολες νομιζω το παιρνουνε.. Εγω το χω παρει 3 φορες!

Τι να πω αλλο με καλυψες Μαριω!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...