Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστω συμπι!!!

καλά με το αιθεροβάμονες με πέθανες λέμεεεε!!!!!!!!!!!!

που πας και τα βρισκεις καλέ!!!!

χαχαχαχα!!!!

έπρεπε να κάνω την ετυμολογία της λέξης για να καταλάβω τι σημαίνει!!!!:rolleyes:

μην αγχωνεσαι....μια χαρα θα ειναι το παιδι σου!!!

δεν παίζει να πέρασε καμια ιωση και να μην την πήρατε χαμπάρι και γιαυτό να έδειξε έτσι η εξεταση?

καλά ζηλεψα τρελαα με τη μπουγάτσα.....

εγω πήρα τηλ τον άντρα μου να παέι να παρει καμια τούρτα γιατί αρνούμαι να βγω στο κρυο να πάω εγω να του πάρω!!!

για να του φτιαξω δε.....ντροπή μου αλλά βαριέμαι....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ο επανελεγχος εδειξε ότι ειναι καθαρος από ακροαστικά.... τι να πω....

εγω σε καταλαβαινω συμπι μου που βαριεσαι. μην το γελας αλλα ειναι και η εγκυμοσυνη στη μεση :P

σου αρεσε ο "αιθεροβαμων" ε; θα σε μαθω κι αλλες λεξεις αν θες :tongue:

ο επανελεγχος εδειξε ότι ειναι καθαρος από ακροαστικά.... τι να πω....

εγω σε καταλαβαινω συμπι μου που βαριεσαι. μην το γελας αλλα ειναι και η εγκυμοσυνη στη μεση :P

σου αρεσε ο "αιθεροβαμων" ε; θα σε μαθω κι αλλες λεξεις αν θες :tongue:

να με μάθεις....να τις λέω στην κουνιαδα μου να τη βριζω χωρις να καταλαβαίνει!!!!

χαχααχαχαχαχαχαχα!!!!

λοιπόν θέλω λέξεις συνωνυμες για:

ψευτρα σε επίπεδο Μινχαουζεν, φαντασιόπληκτη, χαζή, κουτσομπόλα

αυτα για αρχη!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

πολύ βαρεμάρα αυτες τις μερες....

αφού και η Βαλ που αρνείται να φάει γενικά, της δινω κανένα σκατολοίδι, μπισκότο,κλπ γιατί δεν έχω κουράγιο να λογομαχησω μαζί της για να την πείσω να φάει τα σωστά.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

να με μάθεις....να τις λέω στην κουνιαδα μου να τη βριζω χωρις να καταλαβαίνει!!!!

χαχααχαχαχαχαχαχα!!!!

λοιπόν θέλω λέξεις συνωνυμες για:

ψευτρα σε επίπεδο Μινχαουζεν, φαντασιόπληκτη, χαζή, κουτσομπόλα

αυτα για αρχη!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

αφού και η Βαλ που αρνείται να φάει γενικά, της δινω κανένα σκατολοίδι, μπισκότο,κλπ γιατί δεν έχω κουράγιο να λογομαχησω μαζί της για να την πείσω να φάει τα σωστά.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

πραγματικα και εγω δεν ηξερα τι σημαινει αυτη η λεξη......μεχρι που την εψαξα!!!!χαχαχαχαχα ειμαι περιεργη να δω τι συνωνυμα θα βρει σε αυτες τις λεξεις.......

αστο μωρε ειναι αρρωστουλι......εμενα παντως ο Μαρινος εχει μεγαλη αδυναμια στα χορτα και στο τυρι...ααααα και στα οσπρια...ιδιος ο πατερας μου!!!

Εγω ακομα δεν ξερω τι σημαινει....δεν εχω χρονο να ψαξω αλλα το εκανες και ακουγεται πολυ ωραιο!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΜΑρακι ξερω ποσο πολυ αγχωνεσαι ποσο σε απογοητευει η κατασταση και ποσο στεναχωριεσαι....Ομως ρε συ πιστεψε με ο μικρος σου δεν εχει απολυτως τιποτα!!!!

Θα το δεις και αυριο με τις εξξετασεις αιματος....Δεν ξερω τι ηταν αυτο που εδειχναν οι πρωτες εξετασεις ...μπορει να εκανε λαθος το νοσοκομειο μπορει να ταν κατι που οπως ηρθε εφυγε....

Μην μου στεναχωριέσαι μαρακι!!! χρειάζεσαι αντοχες ακομα!!!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Καλα πολυ θα αγαπησει η ΒΑλ το καινουριο Μωρακι!!!!!

Ειναι οτι καλυτερο της συνεβη!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Γεια σας ....πολυ κρυοοοοοοοοο.φανταστειτε οτι χιονιζει εδω...300 απο την θαλασσα....μετα απο πολλααααα χρονια:Dωραια ειναι!!!!!

μολισ κοιμηθηκαν τα αγορια μου και εγω βαριεμαι απιστευτααααα!!!!!!τα ποδια μου δεν με κρατανε......

πολυ ψηλα τα παιδια σου ελενιτσα:D:Dο Αναστασησ κοντευει και αυτοσ το μετρο...πριν 2 μηνες ηταν 97 ποντουσ αλλα στανταρ εχει ψηλωσει γιατι μου φτανει ντουλαπια που πριν δεν μπορουσε!!!!

καλα Ζωη ειδα τις φωτο στο φεισ.ομορφοσογο ειστε βρε:Dκαι εσυ μια κουκλα.και δεν στο λεω απλα ετσι...το εννοω πραγματικα!!!!!φτου σας κοπελα μου:D

Μαρακι τι να πω με τον μικρο....ψαξτο κι αλλο....μην το αφησεις μεχρι να σου φυγουν ολες οι αμφιβολιες.μπορει να εγινε καποιο λαθος.μια χαρα θα ειναι το παιδι..μην αγχωνεσαι

εγω ζω με εναν υδροχοο και εναν ζυγο.αγυριστα κεφαλια:mad:πεισμαααααααααα

XWF8p2.png

Γεια σας ....πολυ κρυοοοοοοοοο.φανταστειτε οτι χιονιζει εδω...300 απο την θαλασσα....μετα απο πολλααααα χρονια:Dωραια ειναι!!!!!

μολισ κοιμηθηκαν τα αγορια μου και εγω βαριεμαι απιστευτααααα!!!!!!τα ποδια μου δεν με κρατανε......

πολυ ψηλα τα παιδια σου ελενιτσα:D:Dο Αναστασησ κοντευει και αυτοσ το μετρο...πριν 2 μηνες ηταν 97 ποντουσ αλλα στανταρ εχει ψηλωσει γιατι μου φτανει ντουλαπια που πριν δεν μπορουσε!!!!

καλα Ζωη ειδα τις φωτο στο φεισ.ομορφοσογο ειστε βρε:Dκαι εσυ μια κουκλα.και δεν στο λεω απλα ετσι...το εννοω πραγματικα!!!!!φτου σας κοπελα μου:D

Μαρακι τι να πω με τον μικρο....ψαξτο κι αλλο....μην το αφησεις μεχρι να σου φυγουν ολες οι αμφιβολιες.μπορει να εγινε καποιο λαθος.μια χαρα θα ειναι το παιδι..μην αγχωνεσαι

εγω ζω με εναν υδροχοο και εναν ζυγο.αγυριστα κεφαλια:mad:πεισμαααααααααα

Σοφακι τι να πρωτοσχολιασω!!!!!!

Με συγκινησες βρε!!!!

Σ'ευχαριστω παρα πολυ...Με κανεις να νιωθω καλυτερα τωρα που ειμαι τοσο πεσμενη....

Αλλα και ο Αναστασης σου ΘΕΟΣ!!!Υπεροχα ματακια!!!!

Και εσυ τωρα που σε ειδα ποσο χρονων εισαι ρε Σοφακι?Μικρο κοριτσακι εισαι!!!!απαπαπαπα

Εγω υδροχοους εχω τον μπαμπα μου και την αδερφη μου....!!!Για ζυγο εχω το Λυδακι και την μανα μου....Δεν εχω αποψη γι αυτους...Μια χαρα μου φαινονται....

Σοφακι τι να πρωτοσχολιασω!!!!!!

Με συγκινησες βρε!!!!

Σ'ευχαριστω παρα πολυ...Με κανεις να νιωθω καλυτερα τωρα που ειμαι τοσο πεσμενη....

Αλλα και ο Αναστασης σου ΘΕΟΣ!!!Υπεροχα ματακια!!!!

Και εσυ τωρα που σε ειδα ποσο χρονων εισαι ρε Σοφακι?Μικρο κοριτσακι εισαι!!!!απαπαπαπα

Εγω υδροχοους εχω τον μπαμπα μου και την αδερφη μου....!!!Για ζυγο εχω το Λυδακι και την μανα μου....Δεν εχω αποψη γι αυτους...Μια χαρα μου φαινονται....

περιτρυγυριζεσαι απο υδροχοους και ζυγους ε???τι να πεις και εσυ???χααχα(πλακα κανω)καλοι ειναι οταν θελουν:D

εκλεισα τα 30 το Σεπτεμβρη...βαδιζω στα 31.

τα ματια του Ανασταση ειναι μυστηριο.δεντα εχει κανεις σε τοσα σογια.απο πιο παλια μαλλον!!!

XWF8p2.png

μην αισθανεσαι ετσι βρε Ζωη...θα περασει κανας μηνας ακομα θα φτιαξει και ο καιροσ να αρχισετε να βγαινετε εξω και εσεις:Dλιγο υπομονη ακομα;)ολοι μεσα ειμαστε με τετοιον καιρο εξου και η βαρεμαρα:-(

ασχετο...ωραιο το σπιτι σου:Dσε ποια περιοχη μενετε Θεσσαλονικη???(αν θεσ μου λες)

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

εμεις απο χθες ειμαστε στεναχωρηνενοι.η θεια του αντρα μου ειναι ετοιμοθανατη.της απομενουν λιγες ωρες ζωης.κριμα... ειναι 70 χρονων...θα μπορουσε να ζησει ανετα 10-15 χρονια ακομα:-(:sad:

τον λατρευε τον Ανασταση μου:-(:sad::-(

XWF8p2.png

Μπήκα μετά από πολύυυυυυυυ καιρό και εξεπλάγην πολύ-πολύ ευχάριστα!!!! Μαρία μου,σοφάκι-παραμυθένιο και σοφάκι μαμά της ελισάβετ, με το καλό τα καινούρια μωράκια!!!!Χαρηκα πολύ και για τις 3 σας!! Μπράβοοοοοο! Με το καλό να κρατήσετε τα ζουζουνάκια σας αγκαλίτσα!!

Εμείς είμαστε καλά. Μεγαλώνουν τα παιδάκια μου,μπήκαμε στο καινούριο μας σπίτι,και τον απρίλη θα βαφτίσουμε τον μπέμπη! Πέτρο θα τον πούμε. Ο ευθύμης είναι ακόμη σε έξαρση και παιδευόμαστε..

Αυτά! Σας φιλώ γλυκά και πάλι Συγχαρητήρια στις εγκυούλες!!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Γιωτουλα να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!!!Πολυ χαρηκα που μπηκες.....

Κουραγιο με τον Ευθυμη...τι να πω....Απο τοτε δεν ηρέμησε καθολου δηλαδη?

Αντε συντομα να περασει να ησυχασετε και εσεις λιγο......

Σοφακι απο ΚΕρκυρα το σπιτι που βλεπεις δεν ειναι δικο μου....Ολοι μπερδευονται....:tongue::tongue::tongue:

Ειναι της πεθερας μου ......

Εμεις σε ενοικιο μενουμε και μεχρι τωρα σε ενα σπιτι δεν εχουμε κατσει πανω απο 2 χρονια!!!!Ελπιζω με αυτο που μενουμε τωρα να το σπασουμε το ρεκορ.....:tongue::tongue::tongue:

Δεν αντεχω αλλη μετακομιση!!!!!!!!!!!!!

Κατα τα αλλα μεναμε Χαριλαου και τωρα ηρθαμε στην εξωτικη επανωμη για να εχουμε αυλη να παιζει ο μικρος......

Έχω χαθεί κ ζητώ συγνώμη.. Δεν δικαιολογού μαι!!!

Λοιπόν, λίγα διάβασα... Καταρχήν περαστικα στον Κωνσταντίνο μας, μαρακι δεν θέλω να στεναχώριεσαιι, όλα καλα θα είναι, δεν θα χει του το παιδάκι σου, ακούς;;; Φαεεεε κ του καλύτερα να φας κ να το βγάλεις παρα να μην φας καθόλου..εγω με ψωμί σκέτο ζούσα τους 3 πρώτους μήνες!!

Σοφάκι όλα καλα θα πανε, θα ακούσετε κ καρδούλα κ θα φύγει όλο το άγχος,, ποτέ έχεις ραντεβού ξανα;;

Σοφια τι κάνει η ελισαβετ μας, εσυ απο αναγουλες;;;

Σοφια κερκυραια τα συλλυπητήρια μου για την θεία σας.. Ζωή σε σας .. Εντάξει δεν την λες κ μεγάλη, ιδίως αν ήταν κ γερή είναι κρίμα να φύγει τόσο νωρίς.. Απο αυτή την αρρώστια;;;

Ζωιτσα τι κανείς φιλενάδα μου;;

Υπομονή σίγουρα εεε;;;

Τι να πω πολυ ξενύχτι τραβας :(... Άρχισε η μικρη ενόχληση με τα δοντακια;; Πάρε αυτήν την φυτική κρεμουλα που έχει το φαρμακείο.. Σου δώσε του η παιδιατρος;

Εγω ευτυχώς κοιμάμαι τα βραδιά.. Φτου φτου να μην τα ματιαξωωωω

Τα φιλακια μου στο κατερινακι κ στην γιωτα μας

Σοφακιιιιιιι να χερεσαι τον Αντρουλης σου... Να είσαι αγαπημένοι- ευτυχισμένοι- ερωτευμένοι μέχρι τα βαθιά γεράματα!!!!!

Η χρυσοβαλαντουέκανε κακα κανονικά εδω κ δυο μέρες... Δεν πονάνε πια.. Μάλλον ψυχολογικό ήταν περισσότερο!!!!

Και τέλος,,, εγω είμαι ψαρακιι,,, χάλια άρα ζωοδιο... Κλαψιαρα παράπονιαρα, ονειροπολαα,

Αλλα καλο παιδι χαχα .. Ο άντρας μου καρκίνος.. Η χρυσοβαλαντουλα παρθένος κ η μικρη σκορπιος.... Καλα είμαστε;;;

Ρε ελενακι σε ξέχασα:(.. Εύχομαι ότι περάσεις να παει στον αγύριστο,,Εσυ κ το Σοφάκι είσαι οι ψυχές της παρέας...αν φύγετε διαλυθηκαμε

Αν ξέχασα καμία ζητω συγνώμη... Άντε πάω να ανέβασε κανένα τραγούδι στο φεις γιατι τέτοια ώρα με ποια νει κάτι...... Ερωτικοοοο χαχαχαχα

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημερα!!!

Ξυπνησα σημερα και τι να δω?

Το εστρωσε για τα καλα εδω.....Τι καιρος και αυτος!!!!!χρειαζομαι να δω λιγο ηλιο επιτελους!!!

Ρε Λιακι δεν σε συγχωρουμε καθολου!!!!!Να μην χανεσαι ρε......Τουλαχιστον στειλε μου το κινητο σου να σε παιρνω τηλ να σε επαναφερω....:tongue::tongue::tongue:

Τελεια νεα για την χρυσοβαλλαντω!!!Αντε να ηρεμισετε και εσεις λιγο!!!!

ΕΜεις εδω πρεπει μαλλον να το παρω αποφαση οτι θα ξυπναω 2 φορες το βραδυ!!!!

Αντε σημερα σκεφτομαι να βγαλω και τον μικρο εξω να δει και αυτος χιονι γιατι δεν ξερω ποσες φορες στη ζωη του θα εχει την ευκαιρια να το δει....Μονο που δεν ειναι τοσο πολυ να φτιαξουμε και κανεναν χιονανθρωπο....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...