Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μια χαρα ειναι τα τεκνα μου...κοριτσια ψηλωνουν απιστευτα πολυ τα παιδια μου....τα μετρησα τα Χριστουγεννα και ηταν 1.30 ο Ανδρεας....1.21 η Ευη που παει ακομα νηπιαγωγειο και εχει αναλογιες για δευτερα δημοτικου!!!! και το ταλιμπανακι μου ηταν 93εκ και σε 2 εβδομαδες μετα εφτασε 1 μετρο!!!!βεβαια ειχαν να μοιασουν.......στην μαμα και ακομα καλυτερα στο σοι της μαμας!!!:rolleyes:

καλε τα υδροχοακια ειναι οι αδυναμιες μου......τα εχω ψυχολογησει πολυ....εχουν τον τροπο τους!!!!τα διδυμακια ειναι οπως το Σοφακι μας.......:rolleyes:

τα Ταυρακι ειστε των υλικων αγαθων ......ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ επισης!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μια χαρα ειναι τα τεκνα μου...κοριτσια ψηλωνουν απιστευτα πολυ τα παιδια μου....τα μετρησα τα Χριστουγεννα και ηταν 1.30 ο Ανδρεας....1.21 η Ευη που παει ακομα νηπιαγωγειο και εχει αναλογιες για δευτερα δημοτικου!!!! και το ταλιμπανακι μου ηταν 93εκ και σε 2 εβδομαδες μετα εφτασε 1 μετρο!!!!βεβαια ειχαν να μοιασουν.......στην μαμα και ακομα καλυτερα στο σοι της μαμας!!!:rolleyes:

καλε τα υδροχοακια ειναι οι αδυναμιες μου......τα εχω ψυχολογησει πολυ....εχουν τον τροπο τους!!!!τα διδυμακια ειναι οπως το Σοφακι μας.......:rolleyes:

πήγε 1 μέτρο ο Μαρινούλης!!!!

μπράβο!!!

καλά και ο Αντρίκος με την Ευη πολύ ψηλοί είναι!!!!

εμένα η Βαλ ακόμα ούτε 90 δεν πρέπει να είναι!!!

χαχαχαχαχα!!!

δεν πειράζει!!! τι να κάνουμε!!!!!!!

είπαμε τα ατιμα τα γονίδια φταίνε!!!!

αλλά μου κάνει και οικονομια στα ρουχα!!! χαχαχαχαχα!!!:tongue::tongue::tongue:

για πες Ελενάκι....τι εννοείς οτι τα Διδυμάκια είναι όπως εγω????

τρελά κι αλλοπαρμένα εννοείς?????????

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

την ιδια ΠΗΤ ειχα και εγω στον Μαρινουλη!!!!και σκεψου οτι πηγα και με τεχνιτους...φοβηθηκε ο γιατρος μην βγει στο δρομο το παιδι......

εμν εσυ δνε κανεις παιδια....αυγα κάνεις....τσουπ και έξω!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλα τα παιδια σου ειναι πολυ ψηλα ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!Και αποτομα το δωσανε ε?

Δεν ξερω ελενη αν ειμαστε των υλικων σαγαθων....Δεν νομιζω περισσοτερο απο αλλους...Βεβαια μιλας και με ενα ατομο που εχει διαφορετικο τροπο ζωης.....Οσο για καλοφαγαδες εννοεις μαλλον οτι προτιμουν τα εκλεπτυσμενα και οχι οτι τρωνε πολυ ε? Γιατι για πολυ φαει και για εμενα δεν ισχυει...Η διαφορα μας τελοσπαντων με τους υδροχοους ειναι οτι παταμε καλα στα ποδια μας ενω οι υδροχοοι ειναι λιγο πιο ιδεαλιστες.....

ΟΧι οτι μαλωνουμε τωρα εννοειτε ε?Κουβεντα να γινεται....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

με έκανες και γέλασα βρε Ζωίτσα!!!

σιγα μην παρεξηγηθούμε και για τα ζωδια!!!

το μάτι σου πως είναι????

μα τι ώρα θα ξυπνησει επιτέλους το παιδί μου??????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

με έκανες και γέλασα βρε Ζωίτσα!!!

σιγα μην παρεξηγηθούμε και για τα ζωδια!!!

το μάτι σου πως είναι????

μα τι ώρα θα ξυπνησει επιτέλους το παιδί μου??????????

καλυτερα!!!!!Δεν μοιαζω με τον κουασιμοδο πια και αυτο ειναι καλο!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

ελα βρε κουβεντα να κανουμε........εγω παντως τα μελετω πολυ....εχω πολλα βιβλια.....!!!!!το ξερεις το "κολπο" με τον σταυρο που κανουν στο χερι να δεις ποσα παιδια θα κανεις? λοιπον εμενα μου βγηκαν 5!!!!!!αλλο ενα κοριτσι και αλλο ενα αγορι............

ναι Σοφακι.....τρελο και αλλοπαρμενο εννοω.........

επεστρεψα.... τσακισα μια μπουγατσα το πρωι και μια λουκανικοπιτα τωρα. ελπιζω να μην το μετανιωσω!

ρε θηριο Ελενη αφου θυμασαι και τα γενεθλια του αντρα μου, τι να πω....

εισαι αστερι, καζαμιας σωστος!

συμπι μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου και να ειναι παντα γερος και να ειστε αγαπημενοι! ασε που ειναι και η εξαιρεση του ζωδιου του! συμφωνω με Ζωη: τρομερα εγωκεντρικοι, ισχυρογνωμονες, αλανθαστοι και χωρις ελαττωματα. αιθεροβαμονες, καμια επαφη με την πραγματικοτητα! αυταααααα :tongue:

Ελενακι 1μ ο Μαρινουλης ; μ'αρεσει που τον ελεγες και ότι ηταν πισω σε σχεση με τα αλλα σου παιδια! ο Κων/νος πρεπει να ειναι γυρω στους 98 ποντους... ααα και αυτο με την κυστη που σου ειπε η παιδιατρος δεν παιζει σε εμας γιατι πολύ απλα εχει αυξημενα λευκα και πολυμορφοπυρηνα, πραγμα που σημαινει φλεγμονη....:-(

καλα ελενιτσα τι ψηλα που ειναι τα παιδια σου!!!καλα για την ελλη ας μη γραψω εδω...προχθες τη μετρησε ο παιδιατρος 81ποντους....αφηστε τα...ζω ενα δραμα:tongue:ατιμα γονιδια!!

πιασατε συζητηση για τα ζωδια βλεπω...λοιπον εγω εχω να δηλωσω τα εξης...οι διδυμοι ειναι τα καλυτερα παιδια!!διδυμος ειμαι και ξερω χαχαχα:tongue:για τους υδροχοους δεν εχω ν απω κατι μιας και δεν εχει τυχει να γνωρισω κανενα...οσο για τους ταυρους...μακρια απο μενα!!!ειμαι καμενη απο ταυρο...για τις γυναικες δε ξερω...αν κρινω απ τη ζωιτσα μια χαρα πρεπει να ναι!!

γμτ σταματησε να χιονιζει και εβγαλε ηλιο!δε το πιστευω!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

τα ουδετεροφιλα νομιζω

τα ουδετεροφιλα ειναι η ομαδα των λευκων αιμοσφαιριων που καταπολεμουν τις βακτηριδιακες μολυνσεις.αν θυμαμαι καλα ο Κωνσταντινος σου ειχε περασει μια "βαρια" βροχιτιδα σωστα?ενδεχεται να ειναι απο αυτο αν δεν του εχει περασει.....

τι να σου πω Ελενακι μου.... την βρογχιτιδα την ειχε πριν από 1-2 μηνες. μεχρι τις 27/1 εκανε εισπνοες προληπτικα και παιρνει και singulair παλι προληπτικα για αλλεργικο ασθμα. γινεται να μην του εχει περασει η βρογχιτιδα; τι να πω; εχω πολύ στεναχωρηθει με το παιδι μου.....

τι να σου πω Ελενακι μου.... την βρογχιτιδα την ειχε πριν από 1-2 μηνες. μεχρι τις 27/1 εκανε εισπνοες προληπτικα και παιρνει και singulair παλι προληπτικα για αλλεργικο ασθμα. γινεται να μην του εχει περασει η βρογχιτιδα; τι να πω; εχω πολύ στεναχωρηθει με το παιδι μου.....

δεν θελω να στεναχωριεσαι στην κατασταση που εισαι...ολα καλα θα πανε!!!βηχει καθολου ο κωνσταντινος? τον ξαναειδε ο παιδιατρος οταν τελειωσει την προληπτικη θεραπεια?ξερεις τα μικρα ειναι και ευαισθητα στο κρυο......αν δεν τρωνε και σωστα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...