Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κι απο μένα στα γρηγορα!!!

πήγαμε γιατρό, ήμασταν 1 ωρα στην αναμονή, τους ζάλισε όλους με την πολυλογία της η Βαλ:cool: και τελικά μπηκαμε!!!

όλα καλά, το σπορί είναι όπως πρέπει να ειναι για την ηλικία του, είδαμε σάκο και μια κουκίδα!!!

καρδιά εννοείται δεν ακούσαμε....θα την ακούσουμε μια και καλή σε 20 μέρες που μου είπε να ξαναπάω!

αργα μου φαίνεται αλλά αφού ξεαγχωθηκα τωρα, θα την παλέψω!!!

ο γιατρός ξετρελάθηκε με την Βαλ!!! η οποία αισθάνθηκε τόσο άνετα που έβγαλε τα παπούτσια και τις κάλτσες της και ξάπλωσε στο καναπεδάκι μέσα στο ιατρείο όσο εμεις κουβεντιάζαμε με το γιατρό!!!!:tongue::tongue::tongue:

ο γιατρός μου είπε οτι κανονικά συστηνει στις έγκυες να παίρνουν 12-14 κιλά αλλά σε μένα αρνείται να πει οτιδηποτε!!! ξεκινάω λοιπόν με 51 κιλά....για να δούμε....θα τα πιάσω τα 70 αυτη τη φορά????:D:D:D

μου ειπε οτι η ΠΗΤ μου κανονικά είναι 30 Σεπτέμβρη αλλά θα με βάλει γυρω στις 18 λόγω της καισαρικης....καλά θα του το παζαρέψω τότε να με αφησει για λίγο αργότερα!!!!

είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ αισιόδοξη πλέον!!!!

μετα πήγαμε για καφε με την αδερφη μου και αργησαμε να μαζευτούμε!!!

Ζωίτσα δε με κατάλαβες....και μένα δε με νοιάζει για τη φιλη μου αν την παρεξηγεί ο κόσμος....εγω θέλω να της μιλήσω γιατί αισθάνομαι οτι ξεφευγει λίγο πλέον ο τρόπος σκέψης της χάρη στην άλλη...

δηλαδή δεν περίμενα ποτέ να ακούσω απο εκείνη οτι δεν υπάρχει περίπτωση να παντρευτεί άντρα χωρίς λεφτά....αυτα ειναι λόγια της άλλης κοπέλας....

και αν της μιλήσω, δε θα κατηγορήσω την άλλη κοπέλα....

απλά θέλω να της πω απέξω απέξω οτι έχει αλλάξει και καλό θα ήταν να σκεφτεται όπως πριν...είναι λίγο αγαθιάρα η συγκεκριμένη ρε γμτ....

θα δω.....δεν ξέρω πως να το χειριστω γιατι σε καμία περίπτωση δε θέλω να ρισκάρω το να παρεξηγηθεί....ίσως της πετάξω καμια σπόντα για πλάκα και καλά...

ουφ πάω γιατι νυσταξα!!!!

Φιλάκια!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

εχω φουλ δικαστηρια σημερα και δεν ξερω αν θα μπορεσω να μπω αργοτερα!

Σοφακι μου μπραβο για τα καλα σας νεα. Ξε-αγχωσου όσο το δυνατον τωρα γιατι κατα πως δειχνει το πραγμα και το 2ο παιδακι ειναι τουρμπο σαν την Βαλ!:tongue:

Εγω παλι δεν ειμαι τοσο στα καλα μου από πολλές απόψεις. Κατ'αρχην δεν μπορω να φαω- μυρισω- πιω τιποτα χωρις να μου ερθει αναγουλα. δεν μπορω να αλλαξω καν το Κων/νο (πανες). από εχθες το μεσημερι ειμαι νηστικη πραγμα το οποιο σημαινει οτι καθε φορα που παω να κανω εμετο βγαζω μονο νερο. πως θα αντεξω σημερα στη δουλεια δεν ξερω! το μονο που αποζηταω σαν φαγητο ειναι χορτα με λεμονι όπου υπό Κ.Σ (κανονικες συνθηκες) αντε να ετρωγα σαν σαλατα μια πηρουνια. επίσης η φιλη μου που σας εγραψα αδιαθετησε εχθες το μεσημερι και ειναι χαλια. θα επικοινωνησει με γνωστο γιατρο της στο Ελενα να ξεκινησει σειρα εξετασεων και αυτη και ο αντρας της :-(.

του Κων/νου μου του εκλεισα ραντεβου για υπερηχο νεφρων την πεμπτη και την παρασκευη το πρωι θα κανουμε γενικη αιματος να δουμε που βρισκομαστε.

ολα τα ωραιααααααααααααα.....

λοιπον σας φιλω, ισως τα πουμε αργοτερα!

Καλημέρα!!!

Καλό μηνα!!!

Να χαίρομαι τον αντρούλη μου που έχει γενέθλια σημερα!!!!

συμπι μου και γεματη ημερα και γεμάτη εβδομαδα έχεις....

αφού χόρτα λαχταρας, να φας χόρτα....δεν κάνει και να μένεις νηστικιά!

για τη φιλη σου εύχομαι οι εξετάσεις να μη δείξουν τιποτα και απλά να είναι το άγχος της...και η κουνιαδα μου 2,5 χρόνια προσπαθούσε για παιδί και τίποτα...το άγχος της έφταιγε...μόλις ειπε τέλος δεν προσπαθω άλλο, έμεινε έγκυος!!!

και ο Κωνσταντινούλης μια χαρα θα είναι!!! θα το δεις!!!

κάνε εσυ οτι πρέπει να κάνεις και όλα καλά!!!

χθες λέει η Βαλ στο γιατρό μόλις τελειώσαμε τον υπέρηχο:

"γιατούλη έκανες καλά τη μαμά μου τωρα???"

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα σας!!!!καταρχην ειμαι πολυ χαρουμενη με τα νεα της Σοφιας......

Μαρακι μου μην αγχωνεσαι....το ειχα περασει και εγω με τον Μαρινο αυτο πριν λιγο καιρο....μου ελεγε ποναει και εδειχνε το πουλακι του .....η αληθεια ειναι οτι και εγω σκεφτηκα την ουρολοιμωξη....αν βεβαια εχει και πυρετο.....αλλα μετα το ξεπερασε...η παιδιατρος που παει στον παιδικο σταθμο μου ειπε πως εγινε αυτο γιατι αρχιζει και καταλαβαινει ποτε γεμιζει η ουροδοχος κυστη του και θελει να κανει τσισακια......καντου εσυ τον υπερηχο....αλλα θα δεις πως δεν θα ειναι κατι!!!Εσυ παλι ....το σπορακι σου ολο νυστικο το αφηνεις.....δεν λες να σου δωσει κατι ο γιατρος σου για τις αναγουλες.....

εγω παντως θυμαμαι οτι στα αγορια πηρα πολλα κιλα και ετρωγα αρκετα γλυκα ενω στην Ευη μου ετρωγα κυριως γαλακτοκομικα και πηρα μονο 14 κιλα.......

Σοφακι στο θεμα με την φιλη σου συμφωνω με αυτο που λες..μιλησες της γιατι ειναι επηρεασμενη απο την αλλη και ειναι κριμα....

Κατερινακι.....καλα εχω κοψει .....πως μπερδευτηκα ετσι ....χιχιχιχιχιχιχιχιχι

Ζωιτσα μου και ολες τις υπολοιπες σας ευχαριστω για την συμπαρασταση .......θα σας πω σε λιγες μερες περι τινος προκειται.......σας αγαπω πολυ!!!!

Καλημέρα Λενιώ!!!

εγω στη Βαλ έφτασα τα 20 κιλά!!!

τωρα θα δούμε πόσο θα φτασω!!!!

μόνο τις ραγαδες φοβαμαι γιατι στη Βαλ εμφάνισα 1 εβδομάδα πριν γεννησω!!!

λες και με είχες μαστιγωσει είχε γίνει το δέρμα μου!!!

ναι με τη φιλη μου λέω να της μιλήσω....θα το κάνω πιο πολύ στην πλακα γιατί φοβάμαι πολύ μην παρεξηγηθεί....δεν είναι μόνο φίλη, είναι και συγγενης...

και στο κατω κατω κυριως θα της παραπονεθω που έχει εξαφανιστεί...

απο όταν άρχισε να κανει παρέα με εκεινη, πιο εύκολα μπορώ να βρω το δημαρχο παρα εκείνη...:rolleyes:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και καλο μηνα!!

σοφακι μπραβο ολα πανε μια χαρα!να χαιρεσαι και τον αντρα σου!

μαρακι καλα αποτελεσματα για τον κωνσταντινο!εφοσον η καλλιεργεια ειναι καθαρη δε νομιζω οτι ειναι θεμα ουρολοιμωξης...καλα κανεις και το ψαχνεις παντως κ εγω το ιδιο θα εκανα.

ελενιτσα οτι κ αν ειναι αυτο που σε απασχολει σου στελνω ολη τη θετικη μου ενεργεια να πανε τα πραγματα οπως θελεις!

εμεις ολοι καλα...εδω χιονιζει!!!αν συνεχισει ετσι πιστευω θα το στρωσει σημερα...και εγω η κακουργα μανα εστειλα την ελλη παιδικο...θα παει να την παρει νωρις μην αποκλειστουμε(ειμαστε και στο βουνο κοντα)και τρεχουμε!!

κατα τ αλλα πηγα χθες παλι στο ικα και μου κλεισανε ραντεβου σε αλλη περιοχη για την αδεια...αντε να δουμε τι θα γινει...μιλησα και με το γιατρο μου και μου ειπε θα με στειλει αυτος σ ενα γνωστο του να μου τη γραψει...

φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

να τον χαιρεσαι τον συζυγουλη σου!!!!Υδροχοακι εεεεε..και εσυ Διδυμακι...απολυτα ταιριαστα!!!!αν θυμαμαι καλα αυτες τις μερες συγκεκριμενα στην Παρασκευη εχει και ο Αρης της Μαριας γενεθλια.....σωστα τα λεω Μαρω?

καλημερα και καλο μηνα!!

σοφακι μπραβο ολα πανε μια χαρα!να χαιρεσαι και τον αντρα σου!

μαρακι καλα αποτελεσματα για τον κωνσταντινο!εφοσον η καλλιεργεια ειναι καθαρη δε νομιζω οτι ειναι θεμα ουρολοιμωξης...καλα κανεις και το ψαχνεις παντως κ εγω το ιδιο θα εκανα.

ελενιτσα οτι κ αν ειναι αυτο που σε απασχολει σου στελνω ολη τη θετικη μου ενεργεια να πανε τα πραγματα οπως θελεις!

εμεις ολοι καλα...εδω χιονιζει!!!αν συνεχισει ετσι πιστευω θα το στρωσει σημερα...και εγω η κακουργα μανα εστειλα την ελλη παιδικο...θα παει να την παρει νωρις μην αποκλειστουμε(ειμαστε και στο βουνο κοντα)και τρεχουμε!!

κατα τ αλλα πηγα χθες παλι στο ικα και μου κλεισανε ραντεβου σε αλλη περιοχη για την αδεια...αντε να δουμε τι θα γινει...μιλησα και με το γιατρο μου και μου ειπε θα με στειλει αυτος σ ενα γνωστο του να μου τη γραψει...

φιλια πολλα!!

καλημερα Σοφάκι!!!

αχ σας χιονιζει?????

εμεις εδω πάλι λιακάδα έχουμε ρε γμτ!!!

έπρεπε να ήσουν εδω ρε συ....

ο γιατρός μου είναι και στο ΙΚΑ και θυμαμαι στη Βαλ μου έλεγε συνεχεια:

θες καμια αναρρωτικη να σου γραψω??? οτι θες πες μου!!!

και χθες μου ειπε οτι παρόλο που είμαι πλεόν στο ΤΕΒΕ, λόγω της ενοποίησης των ταμείων, εξετάσεις ,φάρμακα και οτι χρειαστω θα τα γραφει εκείνος!!!

πολύ με ανακούφισε γιατί αλλιως θα έπρεπε να πηγαινω στο γυναικολόγο του ΤΕΒΕ να μου τα γραφει και πολλές φορές επειδη αυτοι δε σε έχουν πελάτισα σου το βγάζουν λίγο απο τη μυτη μέχρι να στα γραψουν!!!!

να τον χαιρεσαι τον συζυγουλη σου!!!!Υδροχοακι εεεεε..και εσυ Διδυμακι...απολυτα ταιριαστα!!!!αν θυμαμαι καλα αυτες τις μερες συγκεκριμενα στην Παρασκευη εχει και ο Αρης της Μαριας γενεθλια.....σωστα τα λεω Μαρω?

Ευχαριστω Ελενακι!!!

ειμαστε ταιριαστοι συμφωνα με τα ζωδια???

δεν το έχω καθόλου με αυτα....

η Μαρω τωρα θα τρεχει πεινασμενη και αναγουλιασμένη στα δικαστηρια!!!!

καλε που τα θυμασαι όλα εσυ??????????????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα!!!

Με πεθανε χθες η μικρη...Σερνομαι............ΚΑι εχω πρωι πρωι εγω να μην μπορω να ανοιξω το ματι μου και ο μικρος να εχει μια απιστευτη γκρινια και να εχει κολλησει πανω μου!!!!!!Δεν μπορωωωωωωωωωω

Αντε ΜΑρακι φαε καλε κατι!!!!!Και μετα ας τα βγαλεις....δεν κανει να μενεις ετσι!!Εγω στον θοδωρη ημουν ετσι μονο που δεν ξερνουσα....κατα τα αλλα δεν ηθελα να μυρισω τιποτα!!!!Μου μυριζε ως και το σπιτι που μεναμε τοτε και ηθελα απεγνωσμενα να μετακομισω τοτε....:tongue::tongue::tongue:

Σοφακι τελεια τα νεα τελεια και η βαλ ομως!!!!χαχαχα!!!!!

Οσο για την φιλη σου ενταξει μπορει να μην καταλαβα καλα στην κατασταση που ειμαι ειναι πολυ λιγα τα πραγματα που καταλαβαινω τελικα!!!!!:confused::confused:

Σοφια εκ Κερκυρας σου εστειλα αιτημα....

Σοφια απο Αθηνα αν σε στειλει ο γιατρος αλλου εισαι μια χαρα μην ανησυχεις!!!ΘΑ τις παιρνεις και τις αδειουλες σου...Μονο μετα απο καποιο σημειο θα πρεπει να περασεις απο επιτροπη.....Αντε καλα χιονια εμεις εδω παγωνια....κατω απο το μηδεν ειναι το θερμομετρο αλλα ο ηλιος ηλιος!!!και αυτος ο κ@#%&κααιρος παει μεχρι και την αλλη εβδομαδα ε?

Θελω λιγο ζεστηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Ελενιτσα!!!!καλημερα και σε εσενα !

μεσα σε ολα αυτα δεν μας ειπες τι κανουν και τα καμαρια σου!!!

Εγω παντως και στις δυο εκυμοσυνες τα εφτασα τα 70 κιλα αλλα και εγω ειχα ξεκινησει απο χαμηλα 52 στην μικρη 53 στον θοδωρη!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

ΝΑ ειδατε παλι κατι ξεχασα να γραψω...Βρε Σοφακι να χαιρεσαι τον τρομερο αντρουλη σου ρε!!!ΝΑ ειστε παντα αγαπημενοι

Αχ εγω τους υδροχοους δεν τους μπορω καθολου!!!!τους αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανη ....:tongue::tongue::tongue:

Τους βρισκω πολυ εγωκεντρικους παρολο που πολυ τους βρισκουν ψυχουλες.....(ταυρος ειμαι...δεν γινεται να τα βρουμε με τιποτα :tongue::tongue::tongue:)

Διαφημίσεις

τι έπαθε το Λυδιακι και σε πέθανε βρε Ζωίτσα???

βυζοκατασταση ή γκρινίτσα???

ε ο Θοδωράκης τα έχουμε πει....ζηταει το χωρο και το χρόνο του μαζί σου....λίγη υπομονή κάνε....τι σου λέω τωρα ε???

αληθεια?συνεχιζει μεχρι την άλλη εβδομαδα ο παλιόκαιρος....

ουφ.....

η Βαλ όλο το βραδυ έβηχε....εκεί που κόντευε να γινει καλά, χθες που κυκλοφορησαμε στο κρυο, κακό της έκανε....κι ας την ειχα τυλίξει σαν κρεμυδι!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ΝΑ ειδατε παλι κατι ξεχασα να γραψω...Βρε Σοφακι να χαιρεσαι τον τρομερο αντρουλη σου ρε!!!ΝΑ ειστε παντα αγαπημενοι

Αχ εγω τους υδροχοους δεν τους μπορω καθολου!!!!τους αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανη ....:tongue::tongue::tongue:

Τους βρισκω πολυ εγωκεντρικους παρολο που πολυ τους βρισκουν ψυχουλες.....(ταυρος ειμαι...δεν γινεται να τα βρουμε με τιποτα :tongue::tongue::tongue:)

ευχαριστω πολύ!!!

πραγματικα απο ζωδια δεν έχω ιδέα....

αλλά αν μου έλεγε κάποιος οτι ο άντρας μου είναι εγωκεντρικός θα γελούσα 3 μέρες!!!

μάλλον είναι η εξαίρεση του ζωδίου του!

πάντως για τους διδύμους που ειμαι εγω λένε τα χειρότερα εεε??????

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

τι έπαθε το Λυδιακι και σε πέθανε βρε Ζωίτσα???

βυζοκατασταση ή γκρινίτσα???

ε ο Θοδωράκης τα έχουμε πει....ζηταει το χωρο και το χρόνο του μαζί σου....λίγη υπομονή κάνε....τι σου λέω τωρα ε???

αληθεια?συνεχιζει μεχρι την άλλη εβδομαδα ο παλιόκαιρος....

ουφ.....

η Βαλ όλο το βραδυ έβηχε....εκεί που κόντευε να γινει καλά, χθες που κυκλοφορησαμε στο κρυο, κακό της έκανε....κι ας την ειχα τυλίξει σαν κρεμυδι!

ελα ντε τι εχει παθει???Μπα γκρινια καθολου...Απλα ξυπναει και αν δεν την παρω καθεται και τρωει την κουβερτα της ή στριφογυριζει γυρω γυρω στο κρεβατι για να βρει κατι να πιασει....Τελευταια εχουμε μια μανια με τα ποδια μας!!!!

Εμεις παντως Σοφακι οταν ειχαμε αρρωστησει και ο βηχας δεν εφευγε με τιποτα....καλο μας εκανε μονο η ζεστη!!!!Ανεβασαμε θερμοκρασια στο σπιτι ντυσαμε καλα τον Θοδωρη και μεσα σε δυο μερες περασαν ολα1!!!

Βεβαια διναμε και σιροπακι αυτο με τον κισσο που δεν θυμαμαι πως λεγεται.....

ΚΑλα για το ζωδιο εγραψα οτι πολυ δεν το βλεπουν ετσι......:tongue::tongue::tongue:

ε αστο το κοριτσι να στριφογυριζει!!!

τι σε πειράζει?????????

αχαχαχαχα!!!!

εγω της δινω mucosolvan σιροπι...και ζεστη έχουμε ρε γμτ...

σχεδον ειχε γινει καλά αλλά με το παλιοκρυο που βγηκαμε χθες υποτροπίασε....

θα μου πεις....εδω εγω και ακόμα βηχω....:rolleyes:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ε αστο το κοριτσι να στριφογυριζει!!!

τι σε πειράζει?????????

αχαχαχαχα!!!!

εγω της δινω mucosolvan σιροπι...και ζεστη έχουμε ρε γμτ...

σχεδον ειχε γινει καλά αλλά με το παλιοκρυο που βγηκαμε χθες υποτροπίασε....

θα μου πεις....εδω εγω και ακόμα βηχω....:rolleyes:

Καλα εσυ ειπαμε θα αργησει λιγο παραπανω να περασει!!!Ολοκκληρι σπορι εχουμε στην κοιλιτσα μας!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...