Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαρακι απ την εμπειρια μου θα λεγα η φιλη σου να μη βασιζεται στα τεστ...στην ελλη και τα 3 που εκανα ειχαν βγει αρνητικα...να παει να κανει μια χοριακη να σιγουρετει!καλα αποτελεσματα ευχομαι!

σοφακι ευχομαι να πανε ολα καλα στο γιατρο να δειτε και σακο και εμβρυακι...περιμενουμε νεα!!οσο για αυτο που ρωτας θα σε στενοχωρησω...δε νομιζω οτι πρεπει να πεις κκατι..ειναι δικη της αποφαση με ποιον θα κανει παρεα και πως την αντιμετωπιζει...βεβαια αν ειναι κοντινο σου προσωπο μπορεις απεξω απεξβ να κανεις μια συζητηση αλλα μη περιμενεις πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρακι απ την εμπειρια μου θα λεγα η φιλη σου να μη βασιζεται στα τεστ...στην ελλη και τα 3 που εκανα ειχαν βγει αρνητικα...να παει να κανει μια χοριακη να σιγουρετει!καλα αποτελεσματα ευχομαι!

σοφακι ευχομαι να πανε ολα καλα στο γιατρο να δειτε και σακο και εμβρυακι...περιμενουμε νεα!!οσο για αυτο που ρωτας θα σε στενοχωρησω...δε νομιζω οτι πρεπει να πεις κκατι..ειναι δικη της αποφαση με ποιον θα κανει παρεα και πως την αντιμετωπιζει...βεβαια αν ειναι κοντινο σου προσωπο μπορεις απεξω απεξβ να κανεις μια συζητηση αλλα μη περιμενεις πολλα!

γενικα δεν είμαι άνθρωπος που ανακατεύεται σε ξένες υποθέσεις....

αλλά αυτό το πρόσωπο το αγαπάω και θα ήθελα να της παρουσιάσω μια άλλη οπτική....πως δηλαδή βλέπουν οι τρίτοι τη συμπεριφορά τους....λίγο να αφυπνιστεί....

δε θα κατηγορησω τη φιλη της απλά θέλω να της πω με όμορφο τρόπο οτι με αυτα που κάνουν ευκολα μπορούν να κακοχαρακτηριστούν....

να πω ένα παραδειγμα....

αυτο το κοντινό μου πρόσωπο το γουστάρει ένα παλικάρι πολύ πλούσιο...αλλά εκείνη δεν τον θέλει με τ'ίποτα....ωστόσο κάνουν κολλητη παρέα, αυτός κερνάει διάφορα, πάνε μαζί σε σαλέ για σκι, Αθηνα σε μπουζουκια....και δεν ξέρω αν καταλαβαίνει οτι ίσως του δίνει την αίσθηση οτι θα γίνει κάτι....και ξερω οτι τα κάνει επειδη την παρασέρνει η άλλη κοπέλα...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

γενικα δεν είμαι άνθρωπος που ανακατεύεται σε ξένες υποθέσεις....

αλλά αυτό το πρόσωπο το αγαπάω και θα ήθελα να της παρουσιάσω μια άλλη οπτική....πως δηλαδή βλέπουν οι τρίτοι τη συμπεριφορά τους....λίγο να αφυπνιστεί....

δε θα κατηγορησω τη φιλη της απλά θέλω να της πω με όμορφο τρόπο οτι με αυτα που κάνουν ευκολα μπορούν να κακοχαρακτηριστούν....

να πω ένα παραδειγμα....

αυτο το κοντινό μου πρόσωπο το γουστάρει ένα παλικάρι πολύ πλούσιο...αλλά εκείνη δεν τον θέλει με τ'ίποτα....ωστόσο κάνουν κολλητη παρέα, αυτός κερνάει διάφορα, πάνε μαζί σε σαλέ για σκι, Αθηνα σε μπουζουκια....και δεν ξέρω αν καταλαβαίνει οτι ίσως του δίνει την αίσθηση οτι θα γίνει κάτι....και ξερω οτι τα κάνει επειδη την παρασέρνει η άλλη κοπέλα...

χμμμ ειναι λιγο πολυπλοκα τα πραγματα...εφοσον νοιαζεσαι γι αυτην μιλησε της...εσυ την ξερεις καλυτερα...αλλα αν επηρεαζεται τοσο ευκολα απο αλλους στη θεση σου δε θα περιμενα πολλα..

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα!!!

δεν εχω χρονο να γραψω πολλα....τρεχωωωωωωωωω

λοιπον σημερα ειμαι στο ποδι απο τις 5 παρακαλωωωωωωωωωωωωω

Σοφακι μεγαλο θεμα ανοιξες ελπιζω να βρω χρονο το μεσημερι να σου πω την δικη μου αποψη....

γεια σας προς το παρων....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Κοριτσακια μου ομορφαααααα τι κανετε?Η Ελενιτσα ειναι εδω ξανα....και ηρθε για να μεινει!!!!ειμαι τοσο χαρουμενη με τα νεα σας.....Σοφακι συγχαρητηρια!!!!δεν ξερεις ποσο χαιρομαι......Μαρακι πως πας?περαστικα στο παλλικαρακι σου!!!!Ζωιτσα ,Ευμορφακι, Λια φιλια στα μπουμπουκακια σας μικρα και μεγαλα!!!!Κατερινακι......τι κανει ο Μπιλακος σου?Σοφια2 και 3 εγκυουλα.....ολα καλα?

Ελε να σου ζησει η πριγκιπισσα σου.......να ειναι παντα γερη και καλοτυχη!!!

Η αληθεια ειναι πως δεν το εχω ξεπερασει το θεμα μου......δεν εχει επιλυθει....παρολα αυτα θα ακολουθησω την συμβουλη μιας φιλης που μου ειπε πανω απ ολα εγω και τα παιδια μου!!!!τεσπα......διαβασα κατι νεα στα πεταχτα........αλλα δεν θυμαμαι και πολλα.....

Διαφημίσεις

Ελενακι καλως ορισες!

αν δεν ειναι θεμα υγειας δικο σου και των παιδιων δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ! ολα καλα και παντα ανεβασμενη να εισαι από εδω και στο εξης!

εγω ειμαι προβληματισμενη.... και η καλλιεργεια ουρων αρνητικη. αρα ουχί ουρολοιμωξη αρα αναγκη για περαιτερω ελεγχο. θα κανονισω υπερηχο νεφρων και κυστεογραφια ή καπως ετσι τελοσπαντων να δουμε.....:-(

Κοριτσακια μου ομορφαααααα τι κανετε?Η Ελενιτσα ειναι εδω ξανα....και ηρθε για να μεινει!!!!ειμαι τοσο χαρουμενη με τα νεα σας.....Σοφακι συγχαρητηρια!!!!δεν ξερεις ποσο χαιρομαι......Μαρακι πως πας?περαστικα στο παλλικαρακι σου!!!!Ζωιτσα ,Ευμορφακι, Λια φιλια στα μπουμπουκακια σας μικρα και μεγαλα!!!!Κατερινακι......τι κανει ο Μπιλακος σου?Σοφια2 και 3 εγκυουλα.....ολα καλα?

Ελε να σου ζησει η πριγκιπισσα σου.......να ειναι παντα γερη και καλοτυχη!!!

Η αληθεια ειναι πως δεν το εχω ξεπερασει το θεμα μου......δεν εχει επιλυθει....παρολα αυτα θα ακολουθησω την συμβουλη μιας φιλης που μου ειπε πανω απ ολα εγω και τα παιδια μου!!!!τεσπα......διαβασα κατι νεα στα πεταχτα........αλλα δεν θυμαμαι και πολλα.....

καλά δε θα το πιστεψεις!!!

ετοιμαζόμουν να σου στείλω μηνυμα!!!

σε ευχαριστω πολύ Ελενάκι μου!!!

ευχομαι και για σένα τα πράγματα να πάρουν την καλύτερη δυνατη τροπή!!!

(δεν ειχα πει στα κοριτσια αυτα που μου είχες πει γιατί θεωρησα οτι μπορεί να μη θες....)

φυσικα και πάνω απόλα είσαι εσύ και τα παιδιά σου απλά επειδή τα πάντα έχουν ένα κόστος, οποιαδήποτε απόφαση κι αν πάρεις φρόντισε να έχει το μικρότερο κόστος για όλους...μη βιαστείς.....συζητησε το πολύ και στην αναγκη ζητα και τη βοηθεια ειδικού...

πραγματικα ευχομαι να βρεις την καλύτερη λύση!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ελενακι καλως ορισες!

αν δεν ειναι θεμα υγειας δικο σου και των παιδιων δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ! ολα καλα και παντα ανεβασμενη να εισαι από εδω και στο εξης!

εγω ειμαι προβληματισμενη.... και η καλλιεργεια ουρων αρνητικη. αρα ουχί ουρολοιμωξη αρα αναγκη για περαιτερω ελεγχο. θα κανονισω υπερηχο νεφρων και κυστεογραφια ή καπως ετσι τελοσπαντων να δουμε.....:-(

ρε συ συμπι δεν παίζει το γεγονός απλά να έτυχε να πονέσει και να φοβηθηκε ο Κων/νος να κάνει τσίσα???

καλά εννοείται να το ψάξεις αλλά πολλές φορές είναι κάτι απλό....

στο λέω για να μην αγχωνεσαι....

σε 5 ωρες εχω γιατρό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Όντως φοβερό τραγούδι, μόλις το έκανα like στο Ελενάκι στο fb !

Ελένη μου , εύχομαι ότι συμβαίνει να ξεπεραστεί το συντομότερο .Θετική σκέψη κ όλα θα πάνε καλά ! Εντωμεταξύ ο Μπιλακος είναι ο άντρας μου, αν με ρωτάς γι αυτόν μια χαρά είναι χαχαχα , μήπως εννοούσες το Νικολιο ? χαχαχα , μου έφτιαξες τη διάθεση πάντως ! :lol::lol::lol::lol:

Γιατί μη νομίζεις , όλοι έχουμε τα θεματακια μας , μικρά –μεγάλα, σοβαρά –λιγότερο σοβαρά κλπ κλπ… Εγώ προσωπικά με αυτό που μου συμβαίνει (για το οποίο δε θέλω να μιλήσω) νιώθω ότι έχω με έχουν μουντζώσει με χέρια και πόδια μαζί. Όμως έχω το Νικακι μου και αυτό μου δίνει όση δύναμη χρειάζομαι για να κοιταω μπροστά !

Εσύ λοιπόν με τρία (!!!) είσαι κ πρέπει να νιώθεις υπερηρωας !!! ;)

Ζωηηηη, έχεις πανέμορφα παιδιά !!! Δεν έχω να πω κάτι άλλο, δώσε τα συγχαρητήρια μου κ στον μπαμπά, μην τα ακούς όλα εσύ. :tongue::tongue::tongue::tongue:

Σοφάκι , νιώθω ότι για σένα αυτή τη στιγμή, δε περνανε οι ώρες έτσι ?

Φεύγω για δουλειά σε λίγο, φιλιά

XwAPp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και παλι!!!!!!!!!!Βρηκα λιγο χρονο να γραψω!!!!

Ελενιτσα δεν ξερεις ποσο χαιρομαι που ξαναηρθες!!!!!Σου εστειλα και μηνυμα στο facebook αλλα μετα σκεφτηκα οτι δεν εχεις ιντερνετ...:confused::confused::confused:

Οτι και να ειναι βρε Ελενακι μου χαιρομαι καταρχην που το αντιμετωπιζεις τοσο αισιοδοξα!!!1Ελπιζω να ειναι περαστικο και να βγεις νικητης αποο την ολη ιστορια ε?

Σοφακι δεν ξερω σε προλαβα ή πηγες στο γιατρο?

Αντε ευχομαι να δεις το σακουλακι σας με το σπορακι!!!!!

Οσο για την φιλη σου εγω διαφωνω καταρχην για το πως φαινεται στον κοσμο!!!!Δεν μπορει κανεις να ζει συμφωνα με το πως δειχνει στον κοσμο...στον ιδιο σου τον εαυτο μονο λογοδοτεις για οτι εχεις κανει και για οποια ααποφαση εχεις παρει....

Τωρα για την φιλη σου εγω δεν θα της μιλουσα....Εχει δικη της αποψη...Δεν νομιζω να μην ξερει τι κανει....Θα της ελεγα ομως την γνωμη μου π.χ. για το περιστατικο που περιγραφεις θα της ελεγα οτι ξερεις μπορει ο ταδε με αυτα που κανεις να νομιζει οτι τον θελεις και ειναι αδικο γι αυτον...δεν θα εμπαινα στο θεμα φιλιας με την αλλη δηλαδη...Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις τι θελω να πω....

Αυτα δεν προλαβαινω να πω τιποτα αλλο τα εχω και τα δυο ξυπνια τωρα!!!!

Κατερινακι μου δεν ξερω και εσυ τι εχεις χαιρομαι ομως που σε ακουω τοσο αισιοδοξη!!!Μπραβο σου!!!

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια για την Λυδια!!!! Μου εφτιαξες την διαθεση.....:tongue::tongue::tongue:

καλησπερα ...πως ειστε???ελενιτσα χαιρομαι που εισαι καλυτερα :Dολα περαστικα να ειναι.εισαι δυνατη κοπελα εσυ:Dεχεις 3 αστερια βρε!!!!!:D:D:D

Σοφακιιιιιιιιιι περιμενουμε τα νεα σου !!!!!!ολα καλα να ειναι:D η Βαλ. πως ειναι σημερα????

απο χθες ξεκινησε να τρωει ο Αναστασης Σοφια μου...τα ειχα παιξει 2 μηνες...σαν το κοριτσι σου.προσπαθησε να της δινεις εστω και μια κουταλια απο το καθε γευμα ....ξερεισ τωρα πως ειναι ,οταν τα πιανει φαση η περνανε ιωση:-(

τι κρυο ειναι αυτο???παντου χιονιζει εκτος απο εδω:(:(

Ζωη τι κανουν τα κουκλια σου???η κορη η θεα???

XWF8p2.png

Αντε βρε Σοφια μπες να μαθουμε νεα πια!!!!

ΜΑς εσκασες.....

ΜΑρακι ξεχασα να σχολιασω εσενα πριν!!!

Να πω την αληθεια εγω το περιμενα οτι δεν θα ηταν ουρολοιιμωξη......Αυτο που θα εκανα στη θεση σου παντως ειναι να παω σε ενα μικροβιολογικο να ξανακανω εξετασεις αιματος γιατι τα νοσοκομεια δεν τα εχω σε καμια εκτιμηση......

Ζωη τι κανουν τα κουκλια σου???η κορη η θεα???

χαχαχαχα!!! Σ'ευχαριστω βρε Σοφακι για τα καλα σου λογια!!!Παντα ενας καλος λογος με ανεβαζει ψυχολογικα!!!!!!Αληθεια εχεις faceboook?εχω βαλει εκει φωτογραφιες....ΚΑλα ειναι και τα δυο ευτυχως.....

Καλη ορεξη στον Ανασταση βρε.....Ειναι να μην αρχισει να τρωει ε?Ετσι και αρχισει ποιος τον φτανει!!!!!

Ζωη εχω φεισμπουκ.θα στο στειλω με π.μ.κανω τον σταυρο μου με τον μικρο γιατι κατα καιρους μας ταλαιπωρει πολυ.Σημερα εφαγε 2 πιατα σουπα με 3 κομματια μοσχαρι και τυρι και 2 φετες ψωμι!!!!Ασε ολο το απογευμα τι εχει φαει!!!

Αντε βρε Σοφακι:Dπεριμενουμε!!!!!μαλλον πηγες και για καφε οπως ειπες ε??

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...