Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!

αννα ευχαριστουμε για τις ευχες να χαιρεσαι κ εσυ το κοριτσακι σου και με το καλο να του χαρισεις ενα αδερφακι!

ευμορφια σ ευχαριστω και σενα να εισαι καλα!τι κανεις?δυσκολη η καθημερινοτητα με 2 παιδια φανταζομαι ε?

σοφακι χαιρομαι που η βαλ ειναι καλυτερα.καλα οι στολες τελειες!μελισσουλα ειχα ντυσει περισυ την ελλη.φετος θελει να τυθει τιγρης λεει...γενικως εχουμε φαει ενα κολλημα με τη τιγρη αυτο το καιρο...οσο για τα συμπτωματα μη βιαζεσαι θα ερθουν κ αυτα...εκτος κ αν εισαι απ τις τυχερες;)οσο γι ατο αγχος καλα λεει η ελευθερια...δε τελειωνει ποτε.κ εγω εχω σαφως περισσοτερο τωρα παρα στη πρωτη εγκυμοσυνη που δεν ηξερα τιποτε κ ημουν χαλαρη.

κ εμεις ολοι καλα ειμαστε η ελλη στο παιδικο κ εγω σπιτι...εχει πολυ κρυο παντως...λενε θα χιονισει και την αθηνα!για να δουμε...

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κ απο μενα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!

αννα ευχαριστουμε για τις ευχες να χαιρεσαι κ εσυ το κοριτσακι σου και με το καλο να του χαρισεις ενα αδερφακι!

ευμορφια σ ευχαριστω και σενα να εισαι καλα!τι κανεις?δυσκολη η καθημερινοτητα με 2 παιδια φανταζομαι ε?

σοφακι χαιρομαι που η βαλ ειναι καλυτερα.καλα οι στολες τελειες!μελισσουλα ειχα ντυσει περισυ την ελλη.φετος θελει να τυθει τιγρης λεει...γενικως εχουμε φαει ενα κολλημα με τη τιγρη αυτο το καιρο...οσο για τα συμπτωματα μη βιαζεσαι θα ερθουν κ αυτα...εκτος κ αν εισαι απ τις τυχερες;)οσο γι ατο αγχος καλα λεει η ελευθερια...δε τελειωνει ποτε.κ εγω εχω σαφως περισσοτερο τωρα παρα στη πρωτη εγκυμοσυνη που δεν ηξερα τιποτε κ ημουν χαλαρη.

κ εμεις ολοι καλα ειμαστε η ελλη στο παιδικο κ εγω σπιτι...εχει πολυ κρυο παντως...λενε θα χιονισει και την αθηνα!για να δουμε...

φιλια πολλα σε ολες!

Καλημέρα Σοφάκι!!!

είσαι καλύτερα σημερα???

ωωωωω τίγρης η Έλλη??? ωραία θα είναι!!!!

κι εγω λέω για μελισσούλα γιατι απο του χρόνου θα διαλέγει μόνη της τίποτα πριγκήπισες και τέτοια!!!!:tongue::tongue::tongue:

καλά όντως......καμία σχεση τωρα με την 1η εγκυμοσύνη....τότε ήμουν 3 λαλούν και 2 χορεύουν!!!!:tongue::tongue::tongue:

κρυοοοοο......αυριο που έχω ραντεβού στο γιατρό, λένε οτι η θερμοκρασία θα είναι απο -2 έως -9!!!! μπρρρρρρ!!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλυτερα ειμαι ναι....αφου τωρα ανησυχω γιατι ειμαι καλυτερα και δεν ανακατευομαο τοσο...ασε σου λεω απο αγχος αλλο τιποτε...

κ εγω περιμενω τη στιγμη να διαλεξει καμια στολη πριγκιπισσας αλλα φευ...ολο κατι ασχετες διαλεγει...μα τιγρη?που να τη βρω?

ναι πολυ κρυο...τουλαχιστον να χιονισει να δουμε ασπρη μερα χαχαχα:tongue:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλυτερα ειμαι ναι....αφου τωρα ανησυχω γιατι ειμαι καλυτερα και δεν ανακατευομαο τοσο...ασε σου λεω απο αγχος αλλο τιποτε...

κ εγω περιμενω τη στιγμη να διαλεξει καμια στολη πριγκιπισσας αλλα φευ...ολο κατι ασχετες διαλεγει...μα τιγρη?που να τη βρω?

ναι πολυ κρυο...τουλαχιστον να χιονισει να δουμε ασπρη μερα χαχαχα:tongue:

α όχι ρε συ!!!

εγω δε θέλω να ντυνεται με στολές πριγκηπισας!!!

προτιμω ζωάκια και άλλα περιέργα.....

αυτη σου αρέσει???

http://www.ebay.co.uk/itm/Lil-Tiger-Child-Costume-Size-18-24m-/350365997851?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item519370db1b

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ωραια ειναι αλλα αν καταλαβα καλα εχει 24$ συν 13 τα μεταφορικα?χμ...ακριβουτσικη μου φαινεται.ασε που δεν εχω παραγγειλει ποτε απο εβαυ ουτε ξερω πως λειτουργει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλημερα από μια ταλαιπωρη μανα!

εχθες ειχα μια πανεμορφη Κυριακη στο εξωτικό Ριο της Πατρας και μαλιστα μες το νοσοκομειο :-(

ξυπναει το πρωι ο μικρος και μου λεει:

"ποναει ο κωλαρακος μου"

"που αγαπη μου για δειξε μου"

"εδω" και μου δειχνει το πουλακι του

κοιταω την πανα του ουτε ιχνος από τσισα και ειχε πιει 250μλ γαλα στις 10 το βραδυ και αλλα 250 στις 7 το πρωι αρα αδιανοητο να μην εχει ουρησει!

τον ντυνω, σηκωνεται από το κρεβατι. καθε πεντε λεπτα να κουναει φρενιασμενα τα χερακια του, να δειχνει ότι ποναει και να μου λεει "αγκαλιτσα".

παιρνω τον παιδιατρο του λεω τα καθεκαστα - εντωμεταξυ δεν ειχε κανει και την προηγουμενη κακα- και μου λεει να του κανω κλισμα μηπως εχει δυσφορια. του κανω κλισμα, τιποτα.

τον βαζω κατω καποια στιγμη μετα από καμια ωρα τιποτα και απο τσισα ακομα.

τον παμε παιδιατρο με την κοιλια τουμπανο ,να μην ζουλιεται.

μας στελνει στο νοσοκομειο με πιθανη γνωματευση ουρολοιμωξη. εκει του κανουν γενικη αιματος που εδειξε αυξημενα λευκα και πολυμορφοπυρηνα (εικονα λοιμωξης και δη ουρολοιμωξης) αλλα η γενικη ουρων καθαρη. Αναμενεται η καλλιεργεια την τριτη το μεσημερι. Για την ωρα του κανω κεφαλοκλειδωματα να πιει μια βρωμερη αντιβιωση την οποια δεν εχω ξανακουσει στη ζωη μου pricefil. εντωμεταξυ και σημερα το πρωι ξυπνησε χωρις τσισα στην πανα. υποψιαζομαι ότι ποναει ακομα. χθες του βγαλανε τα ουρα από την κυστη με καθετηρα! ελπιζω να κατουρησει γιατι αλλο αγχος θα εχω...... αχ δεν μπορω.... ελπιζω να μην αρπαξαμε και τιποτε αλλο από το νοσοκομειο γιατι μιλαμε για πολύ μικροβιο και πολύ γυφταριο εκει μεσα...:(

καλημερα από μια ταλαιπωρη μανα!

εχθες ειχα μια πανεμορφη Κυριακη στο εξωτικό Ριο της Πατρας και μαλιστα μες το νοσοκομειο :-(

ξυπναει το πρωι ο μικρος και μου λεει:

"ποναει ο κωλαρακος μου"

"που αγαπη μου για δειξε μου"

"εδω" και μου δειχνει το πουλακι του

κοιταω την πανα του ουτε ιχνος από τσισα και ειχε πιει 250μλ γαλα στις 10 το βραδυ και αλλα 250 στις 7 το πρωι αρα αδιανοητο να μην εχει ουρησει!

τον ντυνω, σηκωνεται από το κρεβατι. καθε πεντε λεπτα να κουναει φρενιασμενα τα χερακια του, να δειχνει ότι ποναει και να μου λεει "αγκαλιτσα".

παιρνω τον παιδιατρο του λεω τα καθεκαστα - εντωμεταξυ δεν ειχε κανει και την προηγουμενη κακα- και μου λεει να του κανω κλισμα μηπως εχει δυσφορια. του κανω κλισμα, τιποτα.

τον βαζω κατω καποια στιγμη μετα από καμια ωρα τιποτα και απο τσισα ακομα.

τον παμε παιδιατρο με την κοιλια τουμπανο ,να μην ζουλιεται.

μας στελνει στο νοσοκομειο με πιθανη γνωματευση ουρολοιμωξη. εκει του κανουν γενικη αιματος που εδειξε αυξημενα λευκα και πολυμορφοπυρηνα (εικονα λοιμωξης και δη ουρολοιμωξης) αλλα η γενικη ουρων καθαρη. Αναμενεται η καλλιεργεια την τριτη το μεσημερι. Για την ωρα του κανω κεφαλοκλειδωματα να πιει μια βρωμερη αντιβιωση την οποια δεν εχω ξανακουσει στη ζωη μου pricefil. εντωμεταξυ και σημερα το πρωι ξυπνησε χωρις τσισα στην πανα. υποψιαζομαι ότι ποναει ακομα. χθες του βγαλανε τα ουρα από την κυστη με καθετηρα! ελπιζω να κατουρησει γιατι αλλο αγχος θα εχω...... αχ δεν μπορω.... ελπιζω να μην αρπαξαμε και τιποτε αλλο από το νοσοκομειο γιατι μιλαμε για πολύ μικροβιο και πολύ γυφταριο εκει μεσα...:(

τι λες τωρα βρε συμπι.....

πωπω ταλαιπωρία το παιδί.....

περαστικά και γρηγορα να είναι.....

κοιτα ρε γμτ τι γινεται στα καλά του καθουμένου.....

ποναει ο καημενούλης γιαυτό δεν κάνει τσισα ε?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

το πιο πιθανο ειναι πως ναι!

ο γιατρος μου ειπε πως πρωτη φορα το συναντησε αυτο σε παιδακι, το να κρατει δηλαδη τα τσισα σου τοσο πολύ γιατι ποναει. βεβαια αυτο λεει ειναι που μας βοηθησε να καταλαβουμε και 5 πραγματα γιατι αλλιως θα το παιρναμε ειδηση μολις ανεβαζε 40 πυρετο :-(

το πιο πιθανο ειναι πως ναι!

ο γιατρος μου ειπε πως πρωτη φορα το συναντησε αυτο σε παιδακι, το να κρατει δηλαδη τα τσισα σου τοσο πολύ γιατι ποναει. βεβαια αυτο λεει ειναι που μας βοηθησε να καταλαβουμε και 5 πραγματα γιατι αλλιως θα το παιρναμε ειδηση μολις ανεβαζε 40 πυρετο :-(

πωπω ρε γμτ....ποναει ο καημενούλης...

μακαρι να περάσει σύντομα....

ευτυχως που το αντιληφθηκες εσυ οτι δεν είχε κάνει τσίσα τόσες ωρες....εγω να πω την αλήθεια λόγω αφηρημαδας μπορεί να μην το έπαιρνα χαμπάρι...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μια νησταγμενη καλμερα και απο εδω....!!!

Μαρακι δεν εχω τι να σου πω....Πως ρε ουρολοιμωξη?ΕΙναι δυνατον?Ειναι σιγουρο?

ΠΑντως αφου αρχισατε την αντιβιωη ειστε καλα...Τωρα γιατι δεν κατουραει αγνωστο!!!!

Πες μου οτι ησουν και μονη σου σε ολο αυτο να φρικαρω...

ΚΑνε ον καραγκιοζη ρε..Βαλτον μεσα στην μπανιερα ανοιξε και τ η βρυση να του θυμιζει οτι θελει να κατουρισει αρχισε τα καραγκιοζιλικα να ξεχαστει και μπορει να κατουρησει.....

Σοφακι τελειες ποι στολες...Ευχαριστω και για το ψαξιμο....Σιγουρα θα της παρω....Το ποτε δεν ξερω μονο....ΑΛηθεια ποτε ειναι το καρναβαλι ρε παιδια?

και αυτος ο κ@#$καιρος ποτε θα φτιαξει....Εχω πατησει γερη φρικη εδω μεσα!!!!Δεν την παλευω αλλο.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα Ζωιτσα μου!

κατ'αρχην χαρουμενα μηνο-γενεθλια στην πεταλουδα σου! εγινε 4 μηνων σημερα ετσι ;:P να τους διπλοχιλιασει τους μηνες η μπουμπου σου!

οχι Ζωιτσα μου δεν ημουν μονη μου ευτυχως αλλα και να μου συνεβαινε ουσα μονη μου τι θα εκανα; θα "χορευα" μονη μου, γινεται αλλιως; αν ειναι οντως ουρολοιμωξη δεν ξερω πως την επαθε αλλα εικαζω ότι ειναι από τα κακα στην πανα του. τα κανει και πολλες φορες δεν μου τα λεει και περιμενει να τα ανακαλυψω μονη μου από τη μυρωδια :(

παντως μιλησα τωρα με τον Αρη και εκανε τσισακια, αμην!

Μια νησταγμενη καλμερα και απο εδω....!!!

Μαρακι δεν εχω τι να σου πω....Πως ρε ουρολοιμωξη?ΕΙναι δυνατον?Ειναι σιγουρο?

ΠΑντως αφου αρχισατε την αντιβιωη ειστε καλα...Τωρα γιατι δεν κατουραει αγνωστο!!!!

Πες μου οτι ησουν και μονη σου σε ολο αυτο να φρικαρω...

ΚΑνε ον καραγκιοζη ρε..Βαλτον μεσα στην μπανιερα ανοιξε και τ η βρυση να του θυμιζει οτι θελει να κατουρισει αρχισε τα καραγκιοζιλικα να ξεχαστει και μπορει να κατουρησει.....

Σοφακι τελειες ποι στολες...Ευχαριστω και για το ψαξιμο....Σιγουρα θα της παρω....Το ποτε δεν ξερω μονο....ΑΛηθεια ποτε ειναι το καρναβαλι ρε παιδια?

και αυτος ο κ@#$καιρος ποτε θα φτιαξει....Εχω πατησει γερη φρικη εδω μεσα!!!!Δεν την παλευω αλλο.....

εσυ γιατι νυσταζεις καλη μου; ταλαιπωρηθηκες με την μικρη; νομιζω εχουν ενα θεμα οταν αλλαζουν μηνα!

Αχ Ζωιτσα σε καταλαβαινω που εχεις φρικαρει όχι από προσωπικη εμπειρια αλλα γιατι εγω φρικαρω με λιγοτερα από αυτα που φρικαρεις εσυ!

Αντε ευτυχως!!!!ΠΟλυ αγχωθηκα ρε συ ΜΑρακι....Εκλαιγε οταν τα εκανε ΄η σαν να μην συνεβαινε τιποτα?

Ρε μηπως ειναι απλα αυτο το πετσακι που λενε και μπορει να παει να κοπει και του τσουζει.

ΜΑκαρι να μην ειναι τιποτα...

ΣΗμερα ειμαι απο της 6:30 στο ποδι...Ξυπνησε μια στις 3 και μια στις 6 ...Το προβλημα με τα ξυπνηματα ειναι οτι εχει ενα μηνα σχεδον που μου ξυπναει ανα 2 ωρες μεσα στη νυχτα!!!Εδω και δυο μερες δεν παραπονιεμαι ειναι καλα...αλλα πολυ φοβαμαι οχι για πολυ!!!!Υποψιαζομαι δοντι γιατι κλαιει στον υπνο της αλλα δεν θα επρεπε και το πρωι να μασουλαει συνεχεια τα χερια της?Αυτη δεν το κανει ιδιαιτερα......

ΜΑρακι απο την κλεισουρα δεν ειμαι καθολου καλα και φοβαμαι μην δημιουργω ψυχολογικα προβληματα και στα παιδια μου....:(:(:(:(:(

Αντε ευτυχως!!!!ΠΟλυ αγχωθηκα ρε συ ΜΑρακι....Εκλαιγε οταν τα εκανε ΄η σαν να μην συνεβαινε τιποτα?

Ρε μηπως ειναι απλα αυτο το πετσακι που λενε και μπορει να παει να κοπει και του τσουζει.

ΜΑκαρι να μην ειναι τιποτα...

ΣΗμερα ειμαι απο της 6:30 στο ποδι...Ξυπνησε μια στις 3 και μια στις 6 ...Το προβλημα με τα ξυπνηματα ειναι οτι εχει ενα μηνα σχεδον που μου ξυπναει ανα 2 ωρες μεσα στη νυχτα!!!Εδω και δυο μερες δεν παραπονιεμαι ειναι καλα...αλλα πολυ φοβαμαι οχι για πολυ!!!!Υποψιαζομαι δοντι γιατι κλαιει στον υπνο της αλλα δεν θα επρεπε και το πρωι να μασουλαει συνεχεια τα χερια της?Αυτη δεν το κανει ιδιαιτερα......

ΜΑρακι απο την κλεισουρα δεν ειμαι καθολου καλα και φοβαμαι μην δημιουργω ψυχολογικα προβληματα και στα παιδια μου....:(:(:(:(:(

ναι ρε συ το καταλαβα οτι ειναι από την κλεισουρα. υπομονη να περασει κανα τριμηνο ακομα, μετα θα φτιαξει και ο καιρος, θα ξεπεταχτει και η μικρη. Ζωιτσα ζητα από τον Κοσμα τα Σαββατοκυριακα να κανετε βολτες, να πηγαινετε Θεσσαλονικη εστω στην παραλια για περπατημα. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ! εισαι και σε ασχημη φαση, εισαι λεχωνα ακομα!

Με αυτο το κρυο που να παμε...Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι βολτες με το αμαξι...Δεν ξεσκας.....ΕΙναι και η Λυδια μικρη και αν κατσουμε ε κανενα μαγαζι ξυνο θα μας το βγαλει......Εντω μεταξυ εχει χαλασει και το αμαξι μου τοσο καιρο αχρησιμοποιητο....και δεν μπορω να το παρω να παω μια βολτα μονη μου βρε παιδι μου....ΕΠομενως......Μεσα και παλι μεσα.....

Σοφακι ηθελα να σου πω οτι ειναι λογικο ρε συ σε συτην την εγκυμοσυνη να αγχωνεσαι περισσοτερο...Στην πρωτη ειχες και μια αγνοια που οσο να πεις βοηθουσε να εισαι τρεις λαλουν και δυο χορευουν...:tongue::tongue::tongue:

Τωρα εμαθες οσο να πεις πραγματα ολα τα σκεφτεσαι....:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...