Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , mariamik είπε:

Η Αληθεια είναι ότι εκανα 3 χειρουργια 2009 2011 2019 κανενας δεν μου ειπε κανε αμη ποτε μονη πηρα την απόφαση....ίσως αν μου λέγανε νωριτερα να ήτανε αλλιως τα πραγματα!!επίσης ο γιατρος στο τελευταιο χειρουργειο μου είπε ειναι όλα τελεια...και να πω την αληθεια μετά τις εξετάσεις όση γιατροι με ειδανε που της ειπα τι χειρουργια εχω κάνει και με ειδα μου ειπανε σου κανανε πολυ καλη δουλεια...αλλά αμη πατωμα fsh diaforvn timvn

Πιστεύω πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και σε λίγο καιρό θα γίνεις μανούλα ❤️Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ και εύχομαι να έρθουν όλα όπως τα θέλεις 😊

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια σήμερα ήταν τραγικά.. Πολυ κλαμΑ η χρυσοβαλαντω.. Επι 40 λεπτα έκλαιγε κ σφιγγοταν να μην βγουν τα κακά της !! Έκλαιγα μαζί της, υπέφερε το κοριτσάκι μου.. Δεν μας αφήνει πλέον ούτε με μαντίλακι να την καθαρίσουμε,, αναγκάζονται να την κάνω ντουζακι... Ίσως έχει τραυματιστεί κ πονάει.. Δεν βγαίνουν σκληρά... Δεν μπορώ να το βλέπω έτσι.. Αν έρθει κ η παιδιάτροσ να την δει θα Λιωσει στο κλαμΑ μέχρι να την εξετάσει!φρουτα δεν τρώει.. Μόνο χυμούς .. Λαχανικά μόνο αυτές τις μπάρες τις κατεψυγμένες.. Νερό πίνει πολυ.. Τι να πω.. Τώρα κοιμάται, πρώτη φορά τόσο νωρίς, κουράστηκε απο το κλαμΑ!!

Ρε συ Λιακι και πληγουλα να εχει τοσο πονος πια???

Ε την καημενουλα.....Και πως να τραυματιστηκε ....Τι να πω δεν ξερω....Εγω στανταρ θα επαιρνα τον γιατρο τηλεφωνο....

Οπως λεει η Σοφια θελει πολυ μπλα μπλα για να της φυγει η φοβια!!!!

ΠΑντως ρε παιδια εμας και φακες αν φαμε παλι παμε τουαλετα......:confused::confused:

Υ.Γ. ποιες ειναι οι μπαρες οι κατεψυγμενες ρε συ?

θα τα βρω καποια στιγμη και θα στα βάλω Ζωίτσα αυτά που λέω να πάρω γιατι δεν τα 'έχω κρατησει....

βασικά εγω ευκολάκια θα της πάρω γιατι κληρονόμησε το "ταλέντο" μου στα παζλ μάλλον η Βαλ και δεν το'χει ακόμα για να φτιάξει με πολλα κομματια....

τα κυβάκια είναι δυσκολα ρε συ....

Ναι ειναι εντελως....Απλα καποια στιγμη τρελλαινοταν για παζλ και τα δοκιμαζαμε ολα....Τωρα δεν εξερω τι αλλλο να του παρω γιατι τα βαρεθηκε αυτα που εχει......Γι αυτο ρωταω......

πωπω πίτσα εεε???

καλά έκανες και την έφαγες!

εμένα μου τρεχουν τα σάλια για το εξης:

πιτούλες απο αυτες που βάζουν στο πιτόγυρο, με ψιλοκομμένη ντοματούλα,κρεμμυδάκι, πιπερίτσα, λαδάκι και φέτα απο πάνω και ψημένη στο φούρνο!!!!

κόλαση!!!!

φτιάξτο και θα με θυμηθεις!!!

και αν έχεις κόψει τα λαχανικά απο το μεσημέρι και τα έχεις στο λαδάκι να πάρει τη γευση τους μέχρι το βραδυ......γιαμι γιαμι!!!!!!!!

κομπόστα ροδάκινο....τι είπες τωρα!!!!

θα στειλω τον αντρα μου να πάρει!!! τρελαίνομαι!!!!:D:D:D

Εεεεεε Αντε εσεις ειστε εγκυες και μπορειτε να φατε..Εμεις που πρεπει να χασουμε κιλα τι φταιμε να μας κολάζετε μεσημεριατικα?

ΚΑι τα μμισα απο αυτα που λετε δεν κανει να τα φαμε κιολας.....:mad::mad::mad:

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτο το πραγμα τι θα μαγειρεψουμε καθε μερα ειναι απιστευτο!!!:mad:

Ζωη τα παιδια σου ειναι κουκλια:Dη Λυδια φοεβερη!!!τι ωραια φωτογραφια !!!!φτου σας:D

Ευχαριστω Σοφακι μου....Τι εσυ δεν την ειδες σε φωτο την Λυδια????

Αυτο με το φαγητο ειναι πολυ πακετο οντως....και ειδικα για εμας που δεν τρωμε γαλακτοκομικα αυγα μοσχαρι και ντοματα!!!!!!'Εχουμε πολυ περιορισμενο διαιτολογιο...Ευτυχως που ο Θοδωρης βγηκε φαγανος και τρωει σχεδον τα παντα βασικα γιατι αλλιως...Με ορο μας εβλεπα να τρεφομαστε.....

Καλημερουδιααααα!!!

Ζώιτσα τα παιδάκια είναι πανέμορφα- κουκλιαααα λέμε, να ναι γερά κ ευτυχισμένα!!

Εγώ θα πω την βλακεία μου.. Όταν γεννήθηκε η χρυσοβαλαντουλα ήταν απο τα άσχημα μωρά μια, πιεσμενη πολυ, με ένα καρουμπαλο στο κεφάλι απο την πίεση να βγει, μετα τον τρίτο άρχισε να ομορφαίνει.. Η μπεμπα δε ήταν λίγο σε καλύτερη κατάσταση επειδή δεν πείστηκε βγήκε κατευθείαν και πάλι δεν την λες απο τα όμορφα μωρά...

Οι μπάρες είναι του μπαρμπασταθη.. Ίσως να μην είναι ότι καλύτερο αλλά απο το τίποτα για μένα μια χαρά είναι . Έχουν άρακα καλαμπόκι καροτοο διάφορα, τα γίνω στο φούρνο κ της κάνω κ μια αγγοροντοματα με 2-3 κουταλιες λάδι.. Παίρνει ένα κομματάκι κ το Βουταει μέσα στο ζουμί της σαλατας. Έχει κ με μπροκολοοο... Είναι όμως με κασερακι μέσα

Θα ξανά πω σε λιγο

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

ΚΑλημερα Λιακι!!!!

Εγω αυτες τις μπαρες πρωτη φορα τις ακουω!!!Δεν τις εχω δει ή δεν τις εχω προσεξει καθολου!!!!1

Τι κανει η χρυσοβαλαντω σημερα?

Λια δεν ειναι βλακεια αυτο που ειπες...Και εμενα η μικρη οταν γεννηθηκε δεν μου φανηκε καθολου ωραια.....Αν και με καισαρικη που την εκανα και βγηκε φρεσκια φρεσκια δεν μου αρεσε...ΚαΙ μαλιστα φοβομουν οτι θα εχω ενα ασχημο κοριτσακι...Σε αντιθεση με τον Θοδωρη που ηταν πανεμορφος!!!!!Πιστευα οτι επρεπε να κανει καποια διαφημηση....(κουκου βα)

Τωρα πια δεν ξερω αν ειναι ομορφη ξερω ομως οτι ειναι ππολυ γλυκια...ΚΑι επειδη οι περισσοτεροι γονεις που ξερω πιστευουν οτι τα κοριτσακια τους οταν γεννηθηκαν δεν ηταν ομορφα εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι τα κοριτσακια μεγαλωνοντας ομορφαινουν.......

Αυτα τα συμπερασματα μου....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κατα τα αλλα περασα αλλη μια κολασμενη νυχτα...η μικρη κοιμηθηκε 9 ξυπνησε 11:30 μετα 2 μετα 4 οπου δεν ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 6:30!!!!!και ξυπνησε 7:30!!!

Στις 4 την αφησα στο κρεβατι της δεν την σηκωσα να την ταισω γιατι ειπα αποκλειετε να πειναει......Επαιξε επαιξε εφαγε κουβερτες καγκελα πετσετες ποδια χερια και μετα βαρεθηκε και αρχισε να γκρινιαζει....ΤΗν ταισα στις 5 αλλα....δεν κοιμηθηκε!!!!!Καταφερα να την κοιμισω 6:30!!!

Πρεπει να της μαθω πιπιλα ρε γμτ....δεν γινεται αλλο αυτη η κατασταση...

Αυτη με τον παραμικρο τριξιμο πεταγεται!!!!!Τι να πω...

Αμάν ρε ζωιτσα.. Πιπιλα δεν πιάνει;εγώ με τις νουκ έχω σωθεί,ήρεμοι κατευθείαν το παιδι και τις πιάσανε κατευθείαν!!

Το ξενύχτι δεν αντεχετε, εγώ ήθελα δεν ήθελα της δίνω το βράδυ 60 μλ ξένο,εκτός ότι άρχισε να κάνει κάθε μέρα κακα, κοιμάται μέχρι το πρωί χωρίς να ξυπνήσει ενδιάμεσα!ολη μέρα θηλασμο κ το βράδυ, απλά κατα τις 10 μιση καμία ωριτσα μετα τον θηλασμο της δίνω το μπουκάλι κ πέφτει ξερο!!τι να κάνω, αφού την πιάνει δεν έχω καθόλου ενοχές που το δίνω.. Ασε που όπως με βλέπω θα αποθηλασω σύντομα λόγω ψυχολογίας κ κούρασης.. Την χρυσοβαλαντουλα την έχω παρατημενη ολη μέρα.. Αν είχα κάποια βοήθεια ίσως θηλαζα κ μέχρι τον χρόνο.. Αλλα με δυο παιδιά κ να κάθεσαι ολη μετα καναπέ είναι δύσκολα..

Η χρυσοβαλαντουλα πονάει κ σήμερα... Την παιδι αυτό την πήρα τηλ λ είπε να κόψουμε ρύζι μακαρόνια μπανάνα κ να της βάζουμε κάθε βράδυ στο γάλα ένα λαδακι να βγαίνουν μαλακα!!

Δοκίμασα να της δώσω μέλι.. Μπλιαχχχ Μπλιαχχχ κανει.. Σε λίγο θα της δώσω χυμο φρέσκο να δούμε,, ζόρι μεγάλο.. Πιστεύω φοβάται.. Αλλα απο την άλλη γιατι λέει μανούλα πονάει συνεχώς;;

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Τελικά τα κάναμε.. 1 ώρα ακριβώς βασανιζομασταν,σήμερα έκλαιγε λιγότερο.. Της έδωσα χυμο πορτοκαλί κ λίγο γαλακτοφετα , μετα απο 10 λεπτα τα έκανε!!

Σοφάκι δεν έχει ντροπής σε αυτο που λες.. Την έχω βάλει στην τουαλέτα μαζί μου πολλές φορές.. Το βλέπει σαν παιχνίδι;; Πονας;; Θέλεις κρεμουλα;; Κ καλα εγω είμαι κοριτσάκι κ αυτή μανούλα!!!

Άρχισε να μιλάει κανονικούς τα ρε κορίτσια.. Τα πάντα.. Μετράει μέχρι το 8 αλλα τρώει το 6 .. Λέει τα χρώματα.. Λέει όλο τραγουδάκια, το κουπεπε, το μαύρο αρνάκι,.. Κοπέλα ολόκληρη!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Μπραβο σας Λιακι!!!

Αντε η καημενη μπας και ηρεμισει λιγο.......

Εμεις πιπιλα δεν δεχομαστε με τιποτα!!!1Και εγω αρχικα νουκ τις πηρα αλλα δεν θελει καν να την βαλει σο στομα!!!1Με το που την βαζει την φτυνει και αρχιζει να κλαιει.....Τωρα της πηρα avene μπας και....αλλα τιποτα...πιπιλισε λιγο και μετα νευριασε και την πεταξε ....τωρα δεν μπορω να την ηρεμισω .....Και εννοειτε οτι οι πιπιλες ηρεμουν....Τι να πω....Μα ακομα και να την πιπιλισει το κανει γκρινιαζοντας και με τοσοο δυναμη ταυτοχρονα που βγαινει το σχημα του πλαστικου της πιπιλας γυρω απο τα χειλια της....

Και δεν με νοιαζει να ηρεμει...θελω να παρει πιπιλα για να κοιμαται!!!!Εχουμε σχεδον ενα μηνα πλεον που σταματησαμε να κοιμομαστε ολο το βραδυ!!!!!και δεν ειναι οτι πειναει η κατι....Ξυπναει και δεν κλαιει αρχιζει μονο και παιζει στο κρεβατι της για κανενα μισαωρο και μετα αφου βλεπει οτι δεν εχει τιποτα να πιασει και να το βαλει στο στομα της ή αφου τα εχει φαει ολα τοτε αρχιζει να γκρινιαζει για να την παρω αγκαλια!!!!Μολις την βαλω στο στηθος κοιμαται.....

Αντε βγαλε ακρη τωρα.....

Μπραβο βρε Λιακι στην χρσοβαλλαντω...Εξυπνο κοριτσακι ε?Μετρατε κιολας?????

Για εμας δεν θα ελεγα οτι ο θοδωρακης ειναι εξυπνος ιδιαιτερα...ΕΝταξει τα χρωματα τα ξερει απο ενος ετους αλλα να μετραει ξερει μεχρι το 3.....χαχαχαχα!!!

Τον βλεπω ειναι περισσοτερο των χειρονακτικων.....καλα απο τραγουδια δεν λεει κανενα!!!!Δεν του αρεσει καθολου να τραγουδαει....Και εμενα με σταματαει αμα πω κανενα τραγουδι.... μου λεει "μαμα μην κουκουδας.....παιζω τωρα....."

Οπως και να εχει οχι οτι με ανησυχει φυσικα!!!!Φυσιολογικα παιδακια ειμαστε!!!!!!!

Καλημέρα!!!

πωπω .....θυμιτικα απο τωρα ??????στον 6-7 τι θα λετε?????καλα και εγω που δεν ειμαι εγκυος λιγωσα ετσι που τα περιγραφεται:D

αυτο το πραγμα τι θα μαγειρεψουμε καθε μερα ειναι απιστευτο!!!:mad:

Σοφάκι εγω με το φαγητο ασχολούμαι ασχετως εγκυμοσύνης!!!!

το έχω ξαναπεί : είμαι λιχούδα και φαγάνα!!!

χαχαχαχαααχαχα!!!!

ΚΑλημερα Λιακι!!!!

Εγω αυτες τις μπαρες πρωτη φορα τις ακουω!!!Δεν τις εχω δει ή δεν τις εχω προσεξει καθολου!!!!1

Τι κανει η χρυσοβαλαντω σημερα?

Λια δεν ειναι βλακεια αυτο που ειπες...Και εμενα η μικρη οταν γεννηθηκε δεν μου φανηκε καθολου ωραια.....Αν και με καισαρικη που την εκανα και βγηκε φρεσκια φρεσκια δεν μου αρεσε...ΚαΙ μαλιστα φοβομουν οτι θα εχω ενα ασχημο κοριτσακι...Σε αντιθεση με τον Θοδωρη που ηταν πανεμορφος!!!!!Πιστευα οτι επρεπε να κανει καποια διαφημηση....(κουκου βα)

Τωρα πια δεν ξερω αν ειναι ομορφη ξερω ομως οτι ειναι ππολυ γλυκια...ΚΑι επειδη οι περισσοτεροι γονεις που ξερω πιστευουν οτι τα κοριτσακια τους οταν γεννηθηκαν δεν ηταν ομορφα εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι τα κοριτσακια μεγαλωνοντας ομορφαινουν.......

Αυτα τα συμπερασματα μου....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Κατα τα αλλα περασα αλλη μια κολασμενη νυχτα...η μικρη κοιμηθηκε 9 ξυπνησε 11:30 μετα 2 μετα 4 οπου δεν ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 6:30!!!!!και ξυπνησε 7:30!!!

Στις 4 την αφησα στο κρεβατι της δεν την σηκωσα να την ταισω γιατι ειπα αποκλειετε να πειναει......Επαιξε επαιξε εφαγε κουβερτες καγκελα πετσετες ποδια χερια και μετα βαρεθηκε και αρχισε να γκρινιαζει....ΤΗν ταισα στις 5 αλλα....δεν κοιμηθηκε!!!!!Καταφερα να την κοιμισω 6:30!!!

Πρεπει να της μαθω πιπιλα ρε γμτ....δεν γινεται αλλο αυτη η κατασταση...

Αυτη με τον παραμικρο τριξιμο πεταγεται!!!!!Τι να πω...

εγω όταν γεννηθηκε η Βαλ περίμενα οτι θα μου φέρουν ένα ξανθό μωράκι και σκάει μυτη η Βαλ με τη μαλλουρα την καταμαυρη....και λέω: βρε λες να έκαναν λάθος???

χαχαχαχαχαχα!!!!

ωχ το Λυδιάκι νυχτερινός τύπος βγηκε ε???

υπομονη Ζωίτσα....

να σου πω....μόμπιλε της έχεις στην κούνια??? να της το βάζεις να χαζεύει οταν δεν κοιμάται!

Τελικά τα κάναμε.. 1 ώρα ακριβώς βασανιζομασταν,σήμερα έκλαιγε λιγότερο.. Της έδωσα χυμο πορτοκαλί κ λίγο γαλακτοφετα , μετα απο 10 λεπτα τα έκανε!!

Σοφάκι δεν έχει ντροπής σε αυτο που λες.. Την έχω βάλει στην τουαλέτα μαζί μου πολλές φορές.. Το βλέπει σαν παιχνίδι;; Πονας;; Θέλεις κρεμουλα;; Κ καλα εγω είμαι κοριτσάκι κ αυτή μανούλα!!!

Άρχισε να μιλάει κανονικούς τα ρε κορίτσια.. Τα πάντα.. Μετράει μέχρι το 8 αλλα τρώει το 6 .. Λέει τα χρώματα.. Λέει όλο τραγουδάκια, το κουπεπε, το μαύρο αρνάκι,.. Κοπέλα ολόκληρη!!

πστευω πιο πολύ φοβάται παρά πονάει Λιάκι μου....

η Βαλ μετράει μέχρι το 10 αλλά ξεχνάει το 1!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

απο χρωματα....χμμμ......με έχει μπερδέψει....άλλες φορές τα λέει, άλλες μου τα βαφτιζει όλα κιτρινα!!!:tongue::tongue::tongue:

Μπραβο σας Λιακι!!!

Αντε η καημενη μπας και ηρεμισει λιγο.......

Εμεις πιπιλα δεν δεχομαστε με τιποτα!!!1Και εγω αρχικα νουκ τις πηρα αλλα δεν θελει καν να την βαλει σο στομα!!!1Με το που την βαζει την φτυνει και αρχιζει να κλαιει.....Τωρα της πηρα avene μπας και....αλλα τιποτα...πιπιλισε λιγο και μετα νευριασε και την πεταξε ....τωρα δεν μπορω να την ηρεμισω .....Και εννοειτε οτι οι πιπιλες ηρεμουν....Τι να πω....Μα ακομα και να την πιπιλισει το κανει γκρινιαζοντας και με τοσοο δυναμη ταυτοχρονα που βγαινει το σχημα του πλαστικου της πιπιλας γυρω απο τα χειλια της....

Και δεν με νοιαζει να ηρεμει...θελω να παρει πιπιλα για να κοιμαται!!!!Εχουμε σχεδον ενα μηνα πλεον που σταματησαμε να κοιμομαστε ολο το βραδυ!!!!!και δεν ειναι οτι πειναει η κατι....Ξυπναει και δεν κλαιει αρχιζει μονο και παιζει στο κρεβατι της για κανενα μισαωρο και μετα αφου βλεπει οτι δεν εχει τιποτα να πιασει και να το βαλει στο στομα της ή αφου τα εχει φαει ολα τοτε αρχιζει να γκρινιαζει για να την παρω αγκαλια!!!!Μολις την βαλω στο στηθος κοιμαται.....

Αντε βγαλε ακρη τωρα.....

Μπραβο βρε Λιακι στην χρσοβαλλαντω...Εξυπνο κοριτσακι ε?Μετρατε κιολας?????

Για εμας δεν θα ελεγα οτι ο θοδωρακης ειναι εξυπνος ιδιαιτερα...ΕΝταξει τα χρωματα τα ξερει απο ενος ετους αλλα να μετραει ξερει μεχρι το 3.....χαχαχαχα!!!

Τον βλεπω ειναι περισσοτερο των χειρονακτικων.....καλα απο τραγουδια δεν λεει κανενα!!!!Δεν του αρεσει καθολου να τραγουδαει....Και εμενα με σταματαει αμα πω κανενα τραγουδι.... μου λεει "μαμα μην κουκουδας.....παιζω τωρα....."

Οπως και να εχει οχι οτι με ανησυχει φυσικα!!!!Φυσιολογικα παιδακια ειμαστε!!!!!!!

καλέ τι χαζομάρες λες????

ακου εκει δεν είναι ιδιαιτερα έξυπνος ο Τεό!!! μια χαρα ειναι το παιδί!!!!

καταρχην για το μετρημα να ξέρεις οτι είναι απλή απομνημόνευση...

το οτι λένε τους αριθμούς, δε σημαίνει οτι αντιλαμβάνονται κιόλας....

εχεις σκεφτει μήπως με το που ξυπνάει η Λυδία να την θηλάζεις?? μη την αφηνεις να χαζευει και σου ξυπνάει τελείως....θηλασε τη και μπορεί να κοιμηθει μετα αμέσως!!!

εμεις δυσκολο βραδυ ειχαμε....

η Βαλ ζει την ιωση σε όλο της το μεγαλείο....

βηχας τρελός....σηκωνόμασταν συνεχεια εναλλάξ με τον άντρα μου να της δίνουμε νερό....

38,5 πυρετό έκανε.....

και ο άντρας μου χθες τι να πω....με σκλάβωσε.....

σηκωθηκε το πρωί, πήγε ψωνισε μαναβική και ψάρια, μόλις γυρισε έβαλε σκούπα και σφουγγάρισε όλο το σπίτι, καθάρισε το μπάνιο και το απόγευμα μου έφτιαξε και ένα γαλακτομπούρικο!!!!

το οποίο δεν απόλαυσα δυστυχως ζεστο γιατί η Βαλ απο τα φλέματα έκανε έναν βαρβάτο εμετό....:rolleyes:

εγω ακομα βηχω και χθες που κοιτούσα τον καιρό, είδα οτι την Τριτη το απόγευμα που έχω γιατρό θα έχει πολικές θερμοκρασίες....

να δω πως θα βγάλω τη Βαλ που είναι άρρωστη, μέσα στο κρυο....

και θέλω να την πάω και παιδίατρο....:confused:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφακι μου παραμυθενιο...ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη, να την απολαυσεις κ να κανεις με το καλο ενα υγιεστατο πανεμορφο παιδακι!!!!!! Αλλωστε τη συνταγη την ξερεις....Ευχομαι κ στις υπολοιπες εγκυουλες, Μακ κ Σοφακι (δεν ξερω αν ξεχναω καμια...) τα ιδια ακριβως!!!!! Με το καλο σε ολες σας...Σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια πολλα πολλα φιλια!!!!!!!

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Καλως την Αννουλα!!!!!!!

Σοφακι τρομερος ο αντρουλης σου!!!!Ετσι πρεπει...χρειαζεται περιποίηση ο γιος του.......:tongue::tongue::tongue::tongue:

Δεν το ειχα σκεφτει για τον θοδωρη ετσι...Μπορει να εχεις δικιο.....Οπως και να εχει δεν τον θεωρω και χαζο ετσι???????????

ΚΑτα τα αλλα πως εισαι σημερα Σοφακι?ΤΑλαιπωρειτε και η βαλερια για τα καλα....Μωρε αυτη η ιωση παρα ηταν βαρβατη...ΝΑ δουμε εσυ ποτε θα ξεμπερδεψεις απο αυτη που εισαι και εγκυος.....Να προσεχεις Σοφακι και να ξεκουράζεσαι.....

Διαφημίσεις

Σοφακι μου παραμυθενιο...ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη, να την απολαυσεις κ να κανεις με το καλο ενα υγιεστατο πανεμορφο παιδακι!!!!!! Αλλωστε τη συνταγη την ξερεις....Ευχομαι κ στις υπολοιπες εγκυουλες, Μακ κ Σοφακι (δεν ξερω αν ξεχναω καμια...) τα ιδια ακριβως!!!!! Με το καλο σε ολες σας...Σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια πολλα πολλα φιλια!!!!!!!

Σε ευχαριστω πολύ Αννούλα μου!!!

Να είσαι καλά και να χαίρεσαι την κουκλίτσα την Ειρηνούλα!!!

και όποτε με το καλό το αποφασίσεις, να της κανεις ένα αδερφάκι!!!

Καλως την Αννουλα!!!!!!!

Σοφακι τρομερος ο αντρουλης σου!!!!Ετσι πρεπει...χρειαζεται περιποίηση ο γιος του.......:tongue::tongue::tongue::tongue:

Δεν το ειχα σκεφτει για τον θοδωρη ετσι...Μπορει να εχεις δικιο.....Οπως και να εχει δεν τον θεωρω και χαζο ετσι???????????

ΚΑτα τα αλλα πως εισαι σημερα Σοφακι?ΤΑλαιπωρειτε και η βαλερια για τα καλα....Μωρε αυτη η ιωση παρα ηταν βαρβατη...ΝΑ δουμε εσυ ποτε θα ξεμπερδεψεις απο αυτη που εισαι και εγκυος.....Να προσεχεις Σοφακι και να ξεκουράζεσαι.....

είναι μάλαμα ο αντρούλης μου!!!!

με προσέχει πολύ είναι η αλήθεια!

απο όταν μαθαμε για την εγκυμοσύνη, δε με αφηνει να κανω τίποτα!!!

αγχωνεται κιόλας και με ρωτάει κάθε μέρα:

πως αισθάνεσαι??? έχεις τίποτα????

εγω τωρα ανησυχω που δεν έχω συμπτωματα αλλά τεσπα!!! δεν του το λέω!!!:tongue::tongue::tongue:

όντως πολύ βαρβατη η ιωση....εγω ειμαι 9 μερες άρρωστη....και η Βαλ δεν βλέπω να τη γλιτώνει την αντιβίωση....

δεν τρωει τίποτα το καημενούλι μου και συνεχεια βηχει....:(

καλέ τι λες??????? σιγα να μη θεωρεις χαζό τον Θοδωράκη!!!

κατάλαβα πως το εννοούσες αυτό που είπες!!!

κι εγω για τη Βαλ ξέρω ποιά είναι τα αδύνατα σημεία της...δεν έχουν όλα τα παιδάκια τις ίδιες δυνατότητες και στα ίδια πράγματα!

άσχετο:

σκεφτηκατε τι θα ντυσετε τα παιδάκια σας τις Απόκριες????

εμενα η Βαλ μου ζητησε να ντυθει ή γουρούνι ή γαιδαρος!!!!!!!!!

αλλά εγω λέω να τη ντυσω μέλισσα ή αγελαδα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΜΙΛΑΜΕ!!!!!

ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΟΟΟΟΣ?

ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ....ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ!!!!!

ΑΝΟΙΞΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΣΤΑ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!

ΜΑΚΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ Ε?

ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ Η ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΦΑΚΙ ΕΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ(αν καταλαβα καλα)

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!

Σας ζηλευω,με την καλη εννοια το λεω ε?

Οσο ημουν εγκυος ελεγα οτι δεν θελω αλλη εγκυμοσυνη,ειδικα τους τελευταιους μηνες,αλλα τωρα το εχω ξεχασει.

Κοιταξτε να χαρειται οσο μπορειτε αυτην την τελεια περιοδο της ζωης σας οσο μπορειτε.

Ξερουμε τι περιμενουμε ή ειναι νωρις ακομα?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

ΚΑλα Σοφακι εμενα τα συμπτωματα στη δευτερη εγκυμοσυνη...μην σου πω και στην πρωτη τωρα που το σκεφτομαι αρχισαν σιγουρα μετα τις 7 εβδομαδες.....Γι αυτο μην αγχωνεσαι....Εχεις καιρο να τα περασεις....Θυμαμαι την Μακ ποου μου ελεγε οτι θα ερθουν και τα συμπωματα.....

χαχαχαχα!!!!

Μπορει παλι να εισαι απο τις τυχερες και να μην εχεις καθολου....Και η κουμπαρα μου και η αδελφη μου δεν καταλαβαν τιποτα στην εγκυμοσυνη!!!!

Ο θοδωρης θελει να ντυθει καρχαριας και αναρωτιεμαι που στο καλο να βρω τετοια στολη...και την Λυδια θελω να την ντυσω πεταλουδα γιατι ειναι η μικρη μου ομορφη πεταλουδιτσα......:tongue::tongue::tongue:

Αλλα αυτην ειναι ευκολη το πολυ πολυ αγοραζω μια στεκα με κεραιες και τις βαζω και 2 φτερα και ειναι ετοιμη.....

Αγελαδα η ΒΑλ???????ΚΑλα δεν υπαρχει το κοριτσι σου!!!πως της ηρθε τωρα αυτο??? χαχαχαχαχα

ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΜΙΛΑΜΕ!!!!!

ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΟΟΟΟΣ?

ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ....ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ!!!!!

ΑΝΟΙΞΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΣΤΑ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!

ΜΑΚΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ Ε?

ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ Η ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΦΑΚΙ ΕΞ ΚΕΡΚΥΡΑΣ(αν καταλαβα καλα)

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!!

Σας ζηλευω,με την καλη εννοια το λεω ε?

Οσο ημουν εγκυος ελεγα οτι δεν θελω αλλη εγκυμοσυνη,ειδικα τους τελευταιους μηνες,αλλα τωρα το εχω ξεχασει.

Κοιταξτε να χαρειται οσο μπορειτε αυτην την τελεια περιοδο της ζωης σας οσο μπορειτε.

Ξερουμε τι περιμενουμε ή ειναι νωρις ακομα?

Ευχαριστω πολύ Ευμορφάκι μου!!!!

το άλλο Σοφάκι εξ Αθηνών ειναι έγκυος!!!

αλλά και το Σοφάκι απο Κέρκυρα ετοιμάζεται.....;););)

είναι για όλες νωρίς πάντως για να ξερουμε τι κρυβει το κιντερ!!!!:D:D:D

εσυ τι κανεις???

τι κανουν τα αστεράκια σου?????????

βάλε μας καμια φωτο να τα δουμε!!!!

ΚΑλα Σοφακι εμενα τα συμπτωματα στη δευτερη εγκυμοσυνη...μην σου πω και στην πρωτη τωρα που το σκεφτομαι αρχισαν σιγουρα μετα τις 7 εβδομαδες.....Γι αυτο μην αγχωνεσαι....Εχεις καιρο να τα περασεις....Θυμαμαι την Μακ ποου μου ελεγε οτι θα ερθουν και τα συμπωματα.....

χαχαχαχα!!!!

Μπορει παλι να εισαι απο τις τυχερες και να μην εχεις καθολου....Και η κουμπαρα μου και η αδελφη μου δεν καταλαβαν τιποτα στην εγκυμοσυνη!!!!

Ο θοδωρης θελει να ντυθει καρχαριας και αναρωτιεμαι που στο καλο να βρω τετοια στολη...και την Λυδια θελω να την ντυσω πεταλουδα γιατι ειναι η μικρη μου ομορφη πεταλουδιτσα......:tongue::tongue::tongue:

Αλλα αυτην ειναι ευκολη το πολυ πολυ αγοραζω μια στεκα με κεραιες και τις βαζω και 2 φτερα και ειναι ετοιμη.....

Αγελαδα η ΒΑλ???????ΚΑλα δεν υπαρχει το κοριτσι σου!!!πως της ηρθε τωρα αυτο??? χαχαχαχαχα

έλα.....δε σε έχω απογοητευσει ποτέ....έτσι δεν είναι????

ορίστε οι στολές για τα ζουζούνια σου:

http://www.sandra-costumes.gr/product_details.php?cat_id=35&id=1299

ή

http://www.epilegin.gr/apokriatiki-stoli-karxarias-p-1048.html?osCsid=d116d814b032cc8f7688cea51cfdb418

http://www.ebay.co.uk/itm/Deluxe-Butterfly-Baby-Bunting-Costume-0-6-months-/190584668193?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c5fbb4021

εμένα η Βαλ θέλει να ντυθεί γουρούνι ή γαιδαρος!!!

εγω θέλω να τη ντυσω αγελάδα!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

αν και βρηκα πολύ ωραία στολή μελισσούλας:

http://www.ebay.co.uk/itm/Children-Toddler-quality-Plush-BUMBLE-BEE-Halloween-dress-costume-1-2-yr-/230676444310?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5956736703644634589

όσο για τα συμπτωματα άσε....

εφιάλτης μου έχουν γίνει....

βάλε οτι έχω και κάτι περίεργα υγρα....λίγο φοβάμαι να πω την αλήθεια....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...