Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα σας! Το παιδάκι μου συμπλήρωσε το πρώτο τέρμινο ζωής, το πιο ευτυχισμένο της ζωής μου! Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας και ο Νικόλας σας στέλνει πολλά ροκ φιλιά!

Πάω να σας απαντήσω τώρα...

3 μηνών ο Νικόλας ε?

άντε μπράβο να τους διπλοχιλιάσει και σε όλη του τη ζωή να παίρνει όση αγάπη του δίνετε εσείς αυτούς τους 3 μήνες!

Και πάντα υγιής και καλότυχος να είναι!

(μαράκι εσύ πρέπει να του ψωνίσεις κάτι τέτοιο κανονικά:

http://www.rockyourbaby.com/pullover.shtml?d=ON )

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα!

αχ ευτυχώς είμαι πολύ καλύτερα σήμερα!

αν και η παιδίατρος μου είπε οτι μπορεί να περνάω τη νέα γρίπη σε ελαφριά μορφή!

Μακάρι της είπα να έχω τη νέα γρίπη!

να την περάσω, να δώσω και τα αντισώματα στο παιδάκι μου και να μη μας νοιάζει τίποτα μετά!!!

Αλλά κάποιος με έχει μουτζώσει...δεν είναι δυνατόν τόση γκαντεμιά...

Πρώτα αρρωστήσαμε και χθες μου χάλασε και το πλυντήριο....το ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ μου πλυντήριο!!!

έλεος επιτέλους!

ήρθε σήμερα ο τεχνικός και είπε οτι θέλει αλλαγή πλακέτας...ουφ πια!!

μωρέ ξέρω εγώ ποια μας γκαντέμιασε....η πεθερά η σαύρα....

]Σοφάκι μοντέλο η δεσποινίς μπουμπού σου!!!

Βρε τις μεσσήνιες πεθερές :) Περαστικά μικρή μου!

ηρθε ο παιδιατρος πριν λιγο-μια ωρα τον ειχα εδω κ τον ρωταγα διαφορα θα σας τα πω αργοτερα γιατι θελει ταισμα η μικρη...ειναι κ ομοιοπαθητικος κ δε το ξερα μου πε για τα δοντακια ν αδωσω ομοιοπαθητικο σκευασμα, μου πε ν ακοψουμε την αποστειρωση, η αναπτυξη μας ειναι πολυ καλη ειμαστε 4940γραμ και 62 εκατοστα, μου πε να ξεκινησουμε να της δινουμε φρουτακια στο δευτερο γευμα μου πε για το εμβολιο να μη το κανουμε ουτε εμεις ουτε οι γονεις μας μου πε πολλα...

πρώτη φορά ακούω να κόβεται η αποστείρωση τόσο νωρίς, τα μωρά μας δεν έχουν ακόμα αντισώματα, ακόμα και αυτά που θηλάζουν!

Από όσο ξέρω επίσης, η εισαγωγή στερεών τροφών γίνεται πρώτα με κρέμες και συνήθως στον 6ο μήνα και όχι με φρούτα τα οποία είναι αρκετά όξινα για το ανώριμο πεπτικό των μπεμπακίων...

λια μου πολλα κ διαφορα μου ειπε...οτι δε φταινε οι γιατροι που οι γυναικες σημερα δε θηλαζουν οτι οι λογοι ειναι περιβαλλοντικοι κ ο τροπος ζωης-διατροφη ψυχολογια-παιζουν ρολο οτι στο ελενας εχουν καταστρεψει τις γυναικες μ αυτα που κανουν-θηλαστρα ματωμενες θηλες πονος αγνοια-οτι στο τοκετο δινουν φαρμακα για να κοπει το γαλα-οχι μονο στη καισαρικη-εκει πολυ περισσοτερο μου ειπε λες κ το ξερα:(-οτι να μην νιωθω τυψεις που δε θηλασα το μωρακι μου αναπτυσσεται μια χαρα..πολλα δε τα θυμαμαι ολα τωρα...κ για το συνδεσμο θηλασμου μου ειπε διαφορα..

Και όμως φταίνε οι γιατροί! Δεν ενημερώνονται στην πλειοψηφία τους για το θηλασμό και δεν τους ενδιαφέρει.

Εγώ κατάφερα να θηλάσω παρόλες τις καταχρήσεις που έχω κάνει (καφές, αλκοόλ, τσιγάρο), την ηλικία μου (34), τις περιβαντολογικές συνθήκες (έχω ζήσει Λονδίνο και Αθήνα) και την άθλια διατροφή μου (κρέας, ζυμαρικά).

Τύψεις δε χρειάζεται να έχεις, αλλά ο γιατρός με χάλασε άσχημα...

nai δινουν φαρμακα μεσα στον ορο για να συσταλει η μητρα τα οποια προκαλουν αναστολη η μειωση της γαλακτοροιας,ετσι μου ειπε.

Συγνώμη ειλικρινά και μη μου κακιώσετε αλλά μεγαλύτερη παπαριά δεν έχω ακούσει! Η μήτρα θα συσταλεί ούτως ή άλλως μετά από ένα τοκετό και στην περίπτωση του θηλασμού, η ουσία που εκρίνεται (συγνώμη δε τη θυμάμαι τώρα, θα ψάξω να το βρω) προκαλεί συσπάσεις και κατά συνέπεια η μήτρα επανέρχεται πολύ πιο γρήγορα στις θηλάζουσες μητέρες. Εμένα έτσι με κατεύθυνε ο γυναικολόγος μου πάντως και επειδή δεν τον έχω αφήσει σε χλωρό κλαρί, πάντα ελέγχω αυτά που μου λέει και ξέρει ότι είμαι ενημερωμένη :)

κοιτα εμενα ετσι μου ειπε κ δεν εχω λογο να τ αμφισβητησω...εσυ ειχες υπερπαραγωγη απ οτι καταλαβα-αλλη φαση αυτη.εγω παντως θυμαμαι οτι μου δωσανε mitrotan το οποιο στο χαρτακι γραφει οτι μειωνει την γαλουχια.

Δεν ήταν ακριβώς υπερπαραγωγή. Πέρασα τη δύσκολη τρίτη μέρα αν έχεις ακουστά...τότε κατεβαίνει το πολύ γάλα και η μπέμπα εννοείται οτι δε μπορούσε να πιεί όλη αυτή την ποσότητα που κατέβαινε και πέτρωσε το στήθος μου...ένα βράδυ ολόκληρο το πέρασα στο μπάνιο να κάνω μασάζ στο στήθος κι να βγάζω γάλα με το χέρι και την επόμενη μέρα άρχισα να το αντλώ.

Ευτυχώς μου είχε κόψει και είχα νοικιάσει το Symphony της Medela απο πριν γεννήσω και σώθηκα!

Γιατί στο μαιευτήριο μου έφεραν ένα απαρχαιωμένο θήλαστρο που η παιδίατρος μου είπε οτι αν το είχα χρησιμοποιήσει στάνταρ δε θα κατάφερνα να θηλάσω....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Μια ερωτηση..τι νουμερα περνετε τα παιδακια σας ρουχακια??Εμενα 3-6 μηνων της ειναι ισα-ισα!

Ενα φορεματακι που της πηρε ο Νικολας 3-6 μηνων,το πλυνα της το φορεσα χθες κ της ειναι κοντο,ολος ο κωλαρικος της ειναι εξω,στα χερακια ισα ισα παλι!Τζαμπα τα λεφτα

,ηταν και allouette :):D

Εξαρτάται από που τα παίρνεις! Ο Νικόλας παρόλο που είναι στις ανώτατες καμπύλες, στου mothercare 0-3 χωράει ίσα ίσα τώρα και είναι πολύ άνετος όμως στα 3-6. Στα benetton του πάνε τέλεια αυτή τη στιγμή τα 62 και του είναι πολύ άνετα τα 68 αλλά όχι μεγάλα. Άλλα δεν ξέρω, δεν του έχω ψωνίσει από αλλού...

Σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας!

Λοιπον Μαρακι αρχιζω

Γεννηθηκε 3380

Βγηκαμε απο την κλινικη 3350

9 ημερων 3670

20 ημερων 4200

28 ημερων 4320

2 μηνων 5120

3 μηνων 5390

Απο την γεννηση βαλαμε 12.50 ποντους.Ειμαστε 62.50.

Τι εχουμε γιατρε μου?

Τα μωρά που θηλάζουν βάζουν κατά μέσο όρο 2 πόντους το μήνα. Εσείς βάλατε 4 και κάτι ψιλά το μήνα :) Μπράβο σας :D

Για το βάρος έχουμε και λέμε, μέσα στις 9 πρώτες μέρες έβαλε 35,5 γρ κατά μέσο όρο τη μέρα όταν το σύνηθες είναι 20-30γρ. Στις επόμενες 11 έβαλε μέσο όρο 48γρ!!!

Να μην τα πολυλογώ από τη μέρα που γεννήθηκε βάζει 33,5γρ τη μέρα μέσο όρο. Το ότι φρέναρε το βάρος που βάζει είναι φυσιολογικό, γιατί αλλιώς θα γινόταν το ανθρωπάκι της michelin :)

Και ο Νικόλας από κει που έβαζε 400γρ τη βδομάδα, έχει δυο-τρεις βδομάδες τώρα που βάζει 150-170γρ. Ευτυχώς!

Θα το επιβεβαίωσω και με τον παιδίατρο την Πέμπτη που θα πάω και θα σου πω, αλλά πραγματικά σας βρίσκω πολύ καλούς! Συνέχιζε να θηλάζεις όλα είναι σούπερ :D

Α και δεν είμαι γιατρός, ούτε προσπαθώ να το παίξω έξυπνη. Απλά επειδή είμαι πολύ αγχώδης, από έγκυος ακόμα έχω ψάξει και έχω διαβάσει πολύ! Παραξενιές :rolleyes:

πρώτη φορά ακούω να κόβεται η αποστείρωση τόσο νωρίς, τα μωρά μας δεν έχουν ακόμα αντισώματα, ακόμα και αυτά που θηλάζουν!

Από όσο ξέρω επίσης, η εισαγωγή στερεών τροφών γίνεται πρώτα με κρέμες και συνήθως στον 6ο μήνα και όχι με φρούτα τα οποία είναι αρκετά όξινα για το ανώριμο πεπτικό των μπεμπακίων...

Και όμως φταίνε οι γιατροί! Δεν ενημερώνονται στην πλειοψηφία τους για το θηλασμό και δεν τους ενδιαφέρει.

Εγώ κατάφερα να θηλάσω παρόλες τις καταχρήσεις που έχω κάνει (καφές, αλκοόλ, τσιγάρο), την ηλικία μου (34), τις περιβαντολογικές συνθήκες (έχω ζήσει Λονδίνο και Αθήνα) και την άθλια διατροφή μου (κρέας, ζυμαρικά).

Τύψεις δε χρειάζεται να έχεις, αλλά ο γιατρός με χάλασε άσχημα...

Συγνώμη ειλικρινά και μη μου κακιώσετε αλλά μεγαλύτερη παπαριά δεν έχω ακούσει! Η μήτρα θα συσταλεί ούτως ή άλλως μετά από ένα τοκετό και στην περίπτωση του θηλασμού, η ουσία που εκρίνεται (συγνώμη δε τη θυμάμαι τώρα, θα ψάξω να το βρω) προκαλεί συσπάσεις και κατά συνέπεια η μήτρα επανέρχεται πολύ πιο γρήγορα στις θηλάζουσες μητέρες. Εμένα έτσι με κατεύθυνε ο γυναικολόγος μου πάντως και επειδή δεν τον έχω αφήσει σε χλωρό κλαρί, πάντα ελέγχω αυτά που μου λέει και ξέρει ότι είμαι ενημερωμένη :)

προς θεου μαρακι ουτε εγω ειμαι γιατρος ουτε ειδικη....

αυτα που ειπε ο γιατρος μου τα θεωρω σωστα κ τον εμπιστευομαι απολυτα.απο κει κ περα ο καθενας εχει τις γνωσεις κ την αποψη του;)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Σοφάκι (fairy) εννοείται ότι με την εγγυηση δεν πληρωνεις τιποτα για το πλυντήριο. τι μάρκα είναι και σου χάλασε τόσο γρήγορα; :confused: Περαστικούλια κιόλας στην Η1Ν1 (χι χι) ;)!

Ποια κοπέλα είχε δημοσιευσει κάποια στιγμή τις καμπύλες ανάπτυξης; μπορώ να τις έχω; θέλω να δω που βαδίζει ακριβώς το καμάρι μου διότι τον είχα για ψηλότερο!

Σοφάκι (ναι ναι εσυ με την κορη μοντελο) με καισαρικη γέννησα και θηλάζω αποκλειστικά. αυτό που ξέρω εγω με την καισαρική και την γαλουχία είναι ότι αργεις απλά να "κατεβασεις" γάλα όχι οτι δεν ειναι εύκολο να θηλάσεις. τωρα δεν ξέρω, τι να σου πω...

Βουλάκι φιλιά πολλα στη Θεσσαλονικη μας! ω,ω,ω,ωωωω, όμορφη Θεσσαλονιιιιιιιίκη.... ω,ω,ω,ωωω τα μαγικα σου βράδυα νοσταλγω (εμοτικον που κλαιει βαθιά συγκινημένο)

μαρακι οσον αφορα την αποστειρωση εχω διαβασει οτι πολες φορες την κοβουν απ τον τριτο-πεμπτο μηνα κ ο λογος ειναι οτι τα μωρα σ αυτην την ηλικια βαζουν χιλιαδες πραγματα στο στομα τους-οπως κανει κ η δικια μου-οποτε πιοις ο λογος της αποστειρωσης?τα μπουκαλια θα συνεχισω να τ αποστειρωνω μεχρι τον 6ο τουλαχιστων αλλα τις πιπιλες οχι-θα της καιω με βραστο νερο.

οσο γ τα φαρμακα οπως εγραψα παραπανω εγω πηρα mitrotan-οπως κ πολλες αλλες γυναικες απ οσο ξερω που μειωνει τη γαλουχια.τωρα γ την καισαρικη δε μπορω να ειμαι βεβαιη τι μου βαλανε στον ορο γιατι ολος ο νους μου ηταν στο ποτε θα βγει το μωρο μου και αν θα ναι γερο κ σε τπτ αλλο.

για το θεμα του θηλασμου σαφως κ ξερεις παραπανω πραγματα απο μενα μιας κ θηλαζεις αποκλειστικ ατοσο καιρο.ο γιατρος μου εχει βοηθησει πολλες μανουλες να θηλασουν κ περα του χρονου γ αυτο κ οι αποψεις του απο μενα ειναι σεβαστες ασχετα αν τις δεχομαι η οχι.

ελπιζω να μην παρεξηγηθηκες.;):P

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

προς θεου μαρακι ουτε εγω ειμαι γιατρος ουτε ειδικη....

αυτα που ειπε ο γιατρος μου τα θεωρω σωστα κ τον εμπιστευομαι απολυτα.απο κει κ περα ο καθενας εχει τις γνωσεις κ την αποψη του;)

καλά κάνεις Σόφη μου.

Εγώ είμαι καχύποπτη πάντα και πρέπει να μου αποδείξει κάποιος ότι αξίζει να τον εμπιστεύομαι. Οπότε ειδικά τους γιατρούς τους τεστάρω :tongue:

Ποια κοπέλα είχε δημοσιευσει κάποια στιγμή τις καμπύλες ανάπτυξης; μπορώ να τις έχω; θέλω να δω που βαδίζει ακριβώς το καμάρι μου διότι τον είχα για ψηλότερο!

Για δες εδώ:

http://www.kellymom.com/babyconcerns/growth/chart1.html

http://www.kellymom.com/babyconcerns/growth/weight-gain-metric.html

Φιλιά στην όμορφη μουρίτσα σου...τι έγινε με το δικαστήριο; Το'χασες; :tongue:

καλά κάνεις Σόφη μου.

Εγώ είμαι καχύποπτη πάντα και πρέπει να μου αποδείξει κάποιος ότι αξίζει να τον εμπιστεύομαι. Οπότε ειδικά τους γιατρούς τους τεστάρω :tongue:

κ καλα κανεις κουκλα!!κ εγω τον συγκεκριμενο τον εχω τεσταρει απειρες φορες μιας κ με τον γυναικολογο μου την εχω πατησει;):(

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

τι άλλα νέα;

Σας είπα ότι έφτιαξα την σοκολατόπιτα του Παρλιάρου χθες και κοντεύει να τελειώσει;;;

Απλά τέλεια και πανεύκολη!!!

Επίσης περιμένω πως και πως τα παιχνίδια από Γερμανία. Στάλθηκαν χθες :)

Α και ο καιρός είναι χαζός...δεν έχει ήλιο αλλά ούτε και φυσάει και τα ρούχα δεν στεγνώνουν με τίποτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...