Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Περαστικα Σοφια,,μακαρι να την περασεις ετσι!!

Ποσο σου βγαινει το πλυντηριο?

Εγω κοριτσια περυσι κερδισα σε μια κληρωση ενα πλυντηριο,πηγα για ψωνια σε ενα σουπερ μαρκετ,συμπληρωσα κατα τυχη το κουπονι(δεν το κανω ποτε αυτο,γιατι βαριεμαι) και μετα απο 1 μηνα μου τηλεφωνησαν να μου το φερουν.Whirlpool 7kg...κ πριν λιγες μερες μου ειχε χαλασει το παλιο κ χρειαζοταν 80 ευρω για να γινει,,αυτο θα πει τυχη :):D

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μονο τυχη!!!!!!!!!!

Μην τα λες ομως μπροστα στην σοφια αυτα.....Περναει μια φαση Γκαντεμιας :):)

Δεν ειναι ωραιο:):):):):)

Μηπως να πηγαινε καμια βολτα στον Βασ@@@@λο???χαχαχαχαχα

Σοφια σορρυ κοπελα μου,,,βαλε κανενα σκορδο πανω σου!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Περαστικα Σοφια,,μακαρι να την περασεις ετσι!!

Ποσο σου βγαινει το πλυντηριο?

Εγω κοριτσια περυσι κερδισα σε μια κληρωση ενα πλυντηριο,πηγα για ψωνια σε ενα σουπερ μαρκετ,συμπληρωσα κατα τυχη το κουπονι(δεν το κανω ποτε αυτο,γιατι βαριεμαι) και μετα απο 1 μηνα μου τηλεφωνησαν να μου το φερουν.Whirlpool 7kg...κ πριν λιγες μερες μου ειχε χαλασει το παλιο κ χρειαζοταν 80 ευρω για να γινει,,αυτο θα πει τυχη :):D

α εσύ είσαι τυχερούλα!!!

εγώ ποτέ δεν έχω κερδίσει τίποτα!!!:(

καλά εννοείται οτι δεν πρόκειται να πληρώσω για να μου φτιάξουν το πλυντήριο!!! σχεδόν 2 μήνες το εχω μόνο!!!

Σοφάκι ο θηλασμός έχει αναδειχτεί σε δύσκολο πράγμα ενώ θα έπρεπε να είναι το πιο απλό πράγμα στον κόσμο...

Ξέρεις τι στεναχώρια πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα??? χάλια ήμουν...η μπέμπα αρνούνταν να φάει απο το αριστερό στήθος και όσο δε ζητούσε εκείνη γάλα, τόσο δεν παρήγαγε το στήθος....παραλίγο να αποθηλάσω απο αυτό το στήθος...

ευτυχώς πλακώθηκα με το θήλαστρο και έκανα αντλήσεις και κάτι γίνεται τώρα...

άστα να πάνε...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Μηπως να πηγαινε καμια βολτα στον Βασ@@@@λο???χαχαχαχαχα

Σοφια σορρυ κοπελα μου,,,βαλε κανενα σκορδο πανω σου!!

Τι να μου κάνει το σκόρδο εμένα...

ο yuri geller μου χρειάζεται για να εξαφανίσει την πεθερά μου!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σοφια ειπες κατι που δεν καταλαβα!!!!Στην καισαρικη σου δινουν κατι για να μην εχεις γαλα?

nai δινουν φαρμακα μεσα στον ορο για να συσταλει η μητρα τα οποια προκαλουν αναστολη η μειωση της γαλακτοροιας,ετσι μου ειπε.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Ρε σοφακι εσυ παλι γιατι νιωθεις τυψεις κοπελα μου??Πλακα κανεις??Σημασια εχει να μεγαλωνει το μωρακι σου,ολα τα αλλα ειναι κομπλεξισμοι!!

ενιωθα οτι δεν εκανα οτι μπορουσα..οτι δε προσπαθησα αρκετα...εχω γραψει κ στο τοπικ του θηλασμου κ πεσανε να με φανε οι ...αντε ν αμη πω τωρα κ συγχυστω παλι!!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

nai δινουν φαρμακα μεσα στον ορο για να συσταλει η μητρα τα οποια προκαλουν αναστολη η μειωση της γαλακτοροιας,ετσι μου ειπε.

δε νομίζω οτι παίζει κάτι τέτοιο...

με καισαρική γέννησα και θηλάζω...

και μάλιστα χρειάστηκε να πάρω και μερικά χάπια(απο αυτά που δίνουν σε όσες θέλουν να μη θηλάσουν) για να καταφέρουμε να μειώσουμε λίγο το γάλα μου γιατί είχα πάρα πολύ και πέτρωνε το στήθος μου!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ενιωθα οτι δεν εκανα οτι μπορουσα..οτι δε προσπαθησα αρκετα...εχω γραψει κ στο τοπικ του θηλασμου κ πεσανε να με φανε οι ...αντε ν αμη πω τωρα κ συγχυστω παλι!!!

καλέ πας καλά?????

άκου εκεί οτι δεν έκανες οτι μπορούσες...

κάθε μανούλα προσπαθεί να προσφέρει στο παιδάκι της το καλύτερο. Το να μη θηλάσεις δεν το αναιρεί αυτό...

ε στο τόπικ του θηλασμού είναι κάποιες φανατικές και ξεφεύγουν λίγο απο τα όρια...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημέρα σας! Το παιδάκι μου συμπλήρωσε το πρώτο τέρμινο ζωής, το πιο ευτυχισμένο της ζωής μου! Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας και ο Νικόλας σας στέλνει πολλά ροκ φιλιά!

Πάω να σας απαντήσω τώρα...

δε νομίζω οτι παίζει κάτι τέτοιο...

με καισαρική γέννησα και θηλάζω...

και μάλιστα χρειάστηκε να πάρω και μερικά χάπια(απο αυτά που δίνουν σε όσες θέλουν να μη θηλάσουν) για να καταφέρουμε να μειώσουμε λίγο το γάλα μου γιατί είχα πάρα πολύ και πέτρωνε το στήθος μου!

κοιτα εμενα ετσι μου ειπε κ δεν εχω λογο να τ αμφισβητησω...εσυ ειχες υπερπαραγωγη απ οτι καταλαβα-αλλη φαση αυτη.εγω παντως θυμαμαι οτι μου δωσανε mitrotan το οποιο στο χαρτακι γραφει οτι μειωνει την γαλουχια.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλέ πας καλά?????

άκου εκεί οτι δεν έκανες οτι μπορούσες...

κάθε μανούλα προσπαθεί να προσφέρει στο παιδάκι της το καλύτερο. Το να μη θηλάσεις δεν το αναιρεί αυτό...

ε στο τόπικ του θηλασμού είναι κάποιες φανατικές και ξεφεύγουν λίγο απο τα όρια...

φανατικες??χμ παρα πολλες...αλλα δε θα τις χαρακτηριζα μονο ετσι...;)

τεσπα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...