Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σοφάκι συγχαρητηριαααα κορίτσαρα μου!!! Εύχομαι όλα να πανε καλα κ να έχεις μια όμορφη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη..μΑκαρι να ναι και δυδυμακια..το όνειρο του άντρα μου να κάνουμε δίδυμα.. Το χάσαμε το τρένο!!!

Ρε σοφία τόσο χάλια είσαι;; Δεν το κατάλαβα.. Περαστικαααα κ γρήγορα.. Θα συμφωνήσω με το μαρακι σε αυτα που σου λέει!!!

Σοφία αντε με το καλο κΙ εσείς.. Σύντομα να μας πεις όμορφα νεακια... Γεμίσαμε γκαστρούλες..... Ζηλευωωωωωω

Ζωή ποσοσκεφτεσαι να θηλασεις;

Λια μου στο εξαμηνο αν ολα πανε καλα λεω να σταματησω...Οπως και με τον Θοδωρη....

Βεβαια ποτε δεν ξερεις γιατι ας πουμε τωρα περναμε μια φαση που την βλεπω δυσανασχετεί με το θηλασμο κυριως το βραδυ.....ΘΑ δουμε που θα παει....

Εσυ μεχρι ποτε σκεφτεσαι?Νομιζω και εσυ στο εξαμηνο σταματησες με την χρυσοβαλαντω ε?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στο εξάμηνο σχεδόν στην χρυσόβαλαντου αλλα της έδινα 1 μπουκάλι το βράδυ ξένο.. Την μικρη την θηλαζω αποκλειστικά.. Αλλα δεν νομίζω να συμπληρώσω εξάμηνο.. Έτσι λέω

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Στο εξάμηνο σχεδόν στην χρυσόβαλαντου αλλα της έδινα 1 μπουκάλι το βράδυ ξένο.. Την μικρη την θηλαζω αποκλειστικά.. Αλλα δεν νομίζω να συμπληρώσω εξάμηνο.. Έτσι λέω

κουραστηκες ή βλεπεις οτι δεν τραβαει?

Και εγω με πολυ υπομονη και μετρωντας τις μερες να σου πω θηλαζω...Αλλα δεν θα σταματησω αν βεβαια ειναι στο χερι μου γιατι το εκανα στον θοδωρη και δεν θελω να ριξω αυτην....

Ρε σοφία τόσο χάλια είσαι;; Δεν το κατάλαβα.. Περαστικαααα κ γρήγορα.. Θα συμφωνήσω με το μαρακι σε αυτα που σου λέει!!!

Σοφία αντε με το καλο κΙ εσείς.. Σύντομα να μας πεις όμορφα νεακια... Γεμίσαμε γκαστρούλες..... Ζηλευωωωωωω

ναι Λιάκι μου....χάλι μαύρο είμαι....βασικά με την ασθένεια την πάλευα....αλλά ηρθε η όλη φάση με τη Βαλ και με έριξε στα Τάρταρα....

Σήμερα μπόρεσα να ξαναμιλήσω μετα απο 5 μέρες!!!

ελπίζω σύντομα να σας έχω κι εγω νέα για εγκυμοσύνη!!!

κάτσε βέβαια να αρχίσουμε τις προσπάθειες με το καλό!!!! χαχαχα!!!

μια και λέτε για θηλασμό....μου φαίνεται οτι τσάμπα χαιρόμουν οτι θα αποθηλάσει εύκολα η Βαλ....

το μεσημέρι έκανα μια απόπειρα να την κοιμίσω χωρίς να θηλάσει αλλά δεν.....

δεν μπορούσε με τίποτα να κοιμηθεί...

καλά βέβαια κι εγω πολύ απότομα της το έκανα αλλά διαπίστωσα οτι πρέπει σύντομα να βρω μια λύση....:rolleyes:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλησπερα!!!!δεν με περιμενατε ε???μπηκα να σας διαβασω κ ειπα να πω μια καλησπερα μιας κ τελευταια ειμαι λιγο γουρουνακι....

να πω κ στο λιακι καλη χρονια!!!!και ναι λιακι μου η βασιλοπιτα εγινε σουπερ!

σε καταλαβαινω για την πανα εγω ειχα βοηθεια απο το σταθμο κ την εκοψε ευκολα κ με ελαχιστα ατυχηματα κ μες στο καταχειμωνο.παντως ειναι αλλο πραγμα να μην φορανε παμπερς...πιο ωραια βρε παιδι μου.βεβαια εχει κ την δυσκολια του οταν βγαινεις εξω αλλα οκ το κουμανταρεις καπως.

σας διαβαζω απο το κινητο καθε μερα αλλα για εναν περιεργο λογο αυτο το βλαμενο δεν με αφηνει να συνδεθω να σας γραψω....

να ευχηθω στη ζωιτσα μας καλη χρονια να χαιρεσαι τα αστερακια σου κ την οικογενεια σου, κ στην σοφια μια καλη εγκυμοσυνη!!!!λες να ειναι διδυμα?

και στο μακμαρακι μου βεβαια αλλα με τη μαρια μιλαμε κ στο τηλ και της τα λεω....και με το αλλο σοφακι στελνουμε κανενα μειλ οποτε μαθαινει κ κανενα νεο απο εμας....

ποια ξεχασα?ααα ναι την κατερινα μας!!!καλη χρονια κατερινακι να χαιρεσαι το νικολιο σου!!!!

το ελενακι μας?ελενακι μου θα σου στειλω μειλ!σε ξεχασα ειμαι απαραδεκτη το ξερω...

τι αλλο να σας πω???η ραφ ολο σκερτσα κ καμωματα!εγω κλασσικα δουλεια σπιτι δουλεια σπιτι....μια ρουτινα γενικα...

ελπιζω να συναντησω κ το μαρακι αυτες τις μερες...μαρακι αυριο εχεις γιατρο νομιζω?

σοφακι μου παραμυθενιο (για να σε ξεχωριζω)σου ευχομαι οτι επιθυμεις μεσα απο την καρδια μου...συντομα μια νεα εγκυμοσυνη να χαρισεις στη βαλερια ενα αδερφακι....λοιπον σας καληνυχτιζω...αν ξεχασα καμια συγγνωμη!πολλα φιλια σε ολες σας!σας σκεφτομαι!καλη χρονια με υγεια!!!!και.......λεφτα!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

Έτσι ακριβώς σκέφτομαι κ εγω.. Δεν θελω να ρίξω την μπεμπουλα..ύστερα λυπάμαι ρε γμτ γιατι μου έκατσε πολυ εύκολα ο θηλασμος κ στα δυο παιδιά.. Δεν είχα προβλήματα.. Απο την πρώτη μερα έπιασαν χωρις να ζωριστω.. Στην χρυσοβαλαντου έκανα βλακεία γιατι το παιδι έκανε τα κακα του ανά 3-4 μέρες κ εγω αγχωνομουνα .. Έτσι άρχισα να της δίνω ειδικό ξένο για την δυσκοιλιοτητα.. Τπτ δεν έκανε.. Μόνο να σταματήσει να θέλει στήθος στους 5 μιση μηνες... Και η μικρη κανει ανά 2 μέρες μπορεί κ 3 αλλα δεν την ξαναπαταω με το ξένο ..

Αν ήταν καλοκαίρι θα είχα σταματήσει στις 40 μέρες,,, ευτυχώς είναι χειμώνας κ βοηθάει γιατι δεν μπορείς να πας τα παιδιά πουθενά Κ να θες.. Το μόνο που μου λείπει πολυ είναι να καπνισω κ να πιω ένα ποτό- κρασί..

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Έτσι ακριβώς σκέφτομαι κ εγω.. Δεν θελω να ρίξω την μπεμπουλα..ύστερα λυπάμαι ρε γμτ γιατι μου έκατσε πολυ εύκολα ο θηλασμος κ στα δυο παιδιά.. Δεν είχα προβλήματα.. Απο την πρώτη μερα έπιασαν χωρις να ζωριστω.. Στην χρυσοβαλαντου έκανα βλακεία γιατι το παιδι έκανε τα κακα του ανά 3-4 μέρες κ εγω αγχωνομουνα .. Έτσι άρχισα να της δίνω ειδικό ξένο για την δυσκοιλιοτητα.. Τπτ δεν έκανε.. Μόνο να σταματήσει να θέλει στήθος στους 5 μιση μηνες... Και η μικρη κανει ανά 2 μέρες μπορεί κ 3 αλλα δεν την ξαναπαταω με το ξένο ..

Αν ήταν καλοκαίρι θα είχα σταματήσει στις 40 μέρες,,, ευτυχώς είναι χειμώνας κ βοηθάει γιατι δεν μπορείς να πας τα παιδιά πουθενά Κ να θες.. Το μόνο που μου λείπει πολυ είναι να καπνισω κ να πιω ένα ποτό- κρασί..

Λιακι μου ποσο σε καταλαβαινω δεν μπορεις να φανταστεις!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑταρχην και εμενα κακα κανει καθε 2-3 μερες.....Και η παιδιατρος μου ειπε αν δεν ειναι σαν της κατσικας να μην ανησυχω καθολου....Και ετσι δεν με νοιαζει....ΕΝταξει το εχω στο μυαλο μου εννοειτε αλλα δεν ασχολούμαι και πολυ.....

ΚΑι εγω καθε βραδυ που ολα κοιμουνται θελω απεγνωσμενα ενα ποτο και ενα τσιγαρο αλλα παντα κανω υπομονη και λεω οτι ο θηλασμος ειναι μονο για τοσο λιγο χρονο ακομα και τσιγαρα και ποτα θα εχω μετα ολη την ζωη μου να κανω.....Και το εχω ριξει στα σπορια σε πατατακια ....καταλαβαινεις.....

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πως ξυπνησατε σημερα?Πολυ χαλια καιρο εδω .......

Εχει μια ομιχλη που δεν βλεπεις ουτε τον κηπο σου....

Εχω βγαλει κατι στα ματια σαν αλλεργια μαλλον απο τα καλλυντικα και δεν περναει γμτ...Πρεπει να παω σε δερματολογο αλλα που χρονος...ΜΑλλον θα επισκεφτω κανενα φαρμακειο μηπως μου δωσουν κατι...Θηλαζω κιολας και δεν ξερω αν επιτρεπετε και τιποτα να βαλω.....Αλλα τα ματια μου .....χαλια.......

καλημερα!!τι κανετε?

σοφακι πως εισαι σημερα?ελπιζω να εισαι καλυτερα!

λιακι μην απογοητευεσαι...μπορει την τριτη φορα να σας κατσουν διδυμα:tongue:δε το σκεφτεστε καθολου για τριτο?

τατιανα να μπαινεις να μας γραφεις νεα σου!

μακ εισαι αθηνα?αθηνα ειναι ο γιατρος σου?περιμενουμε νεα σου!

ζωιτσα να πας στο φαρμακειο..ολο και κατι θα σου δωσουν.

εγω καλα ηρθα νωρις στη δουλεια θα φυγω και νωριτερα σημερα...λενε χαλαει ο καιρος απο αυριο...ελπιζω οχι πολυ μη κλειστουμε και σπιτι.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα!!!

τι κάνετε???

άντε Τατιανάκι να "περνάς" πιο συχνά εεε???????????

εγω σηκωθηκα λίγο νωρίτερα σημερα για να μαζέψω το σπίτι γιατί περνάει ο παπάς σημερα για την πρωταγιαση...αν το γραφω σωστά....

αν και την ξέρω τη μοίρα μας....επειδή είναι γείτονας ο παπάς, τη γειτονιά του την αφηνει τελευταία....οπότε κατά τις 2 θα εμφανιστεί!!!:tongue::tongue::tongue:

Λιάκι και Ζωίτσα κακώς καταπιέζεστε βρε κορίτσια μου...

και τσιγαράκι μπορείτε να κάνετε και ποτάκι να πιείτε...

με λίγη προσοχή όλα μπορούν να γίνουν...

μπορείτε να καπνίσετε απλά μετά αλλάξτε ρούχα και αν είναι εύκολο κάντε και ένα ντουζάκι...

και ποτάκι μπορείτε να πιείτε απλά φροντίστε να το πιείτε αμέσως αφού θηλάσετε και κατά προτίμηση να το κάνετε ανάμεσα στους 2 θηλασμους που έχουν τη μεγαλύτερη χρονική απόσταση.;););)

Ζωίτσα περαστικά με τα ματάκια σου....

βράσε λίγο χαμομήλι και κάνε κομπρεσούλες μέχρι να πας στο φαρμακείο....

εγω πρέπει να βγω το απόγευμα για ψωνια....

έχω 2 μπουμπούκες που γιορτάζουν αύριο και μεθαύριο....

μια Φωτεινή και μια Ιωάννα!!!

ρουχαλάκια θα τους πάρω γιατί φαντάζομαι πως ο Οτίλης θα τους έφερε πολλά παιχνίδια! καλά η Φωτεινή που μένει απο κάτω μας, έτσι κι αλλιώς έχει πάαααααρα πολλά παιχνίδια!!!!! 17 μηνων και της έχουν πάρει όλο το τζάμπο!!!:tongue:

και το Σάββατο γιορτάζει και ο μπαμπάς μου και έχει και γενέθλια!

σύμπι περιμένουμε νέα απο τον ντόκτορ εεεε??????????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Να ευχηθώ όλα να πανε καλα στο μαρακι μας.. Περιμένουμε νεακια σου, μη μας ξεχάσεις!!

Σαν σήμερα το 2009 έμαθα πως είμαι έγκυος στην χρυσοβαλαντου.. Κρυφά πήγα να πάρω τεστ γιατι την επόμενη ήταν κλειστά όλα.. Το έκρυβα στο μανίκι του μπουφάν μου και σκεφτομουνα τι θα πω αν με συναντούσε ο άντρας μου στο δρόμο.. Μου τα είχε απαγορεύει τα τεστ.. Πολυ κλάμα οταν πήρα κ τα Ποτελεσματα της χοριακης!! Αγκαλιαζομασταν κ κλαίγαμε.. Πρώτη φορα στα 3 μιση χρόνια προσπαθειών είδα θετικό τεστ.. Ουφφφφ ωραίες στιγμές!!

Τι

Τατιανα εγω σκέφτομαι του χρόνου παιδικό.. Λέγαμε για φέτος αλλα λόγω της μπεμπας την κρατήσαμε.. Μη μας αρωσταινει.. Άρα μέχρι Σεπτέμβριο πρέπει να την κόψουμε.. Ασε που δεν προλαβαίνουμε να αγοράζουμε παμπερσς κ Μαντιλακια .. Εσυ δουλεύεις κ ξεσκας λιγάκι.. Μέσα στο Σπιτι συνεχώς είναι χειρότερα.. Ακόμη κ η μεγάλη μου λέει να κάτσω Σπιτι κ να μην παω μαζι τους κούνια.. Με συνήθιζε έτσι χαχαχα!!

Σοφάκι πως είσαι σήμερα;;

Εδω Αθήνα δεν περνάει κανένας παπας δυστυχως..στο χωριο κ εμείς τον περιμέναμε απο το πρώι κ ερχόταν πάντα μεσημέρι..

Ξέρω πως κανει να κάνουμε ένα τσιγαρο αλλα φοβάμαι μην γίνουν την επόμενη δυο.. Αν ξεκινήσω με ένα θα τα κάνω χειρότερα... Κρασακι ήπια την πρωτοχρονιά , μισό ποτηρακιαα μιλάμε τραβούσε τσιγαρο το ατιμο κ το σταμάτησα ..

Σοφάκι ο άντρας μου είναι διδυμος... Η μητέρα του οταν γεννήθηκαν τα χώρισε κ έδωσε τον αδερφό του για υιοθεσία.. Συναντήθηκαν οταν ήταν 15 σε κάτι αγώνες σχολικούς για πρώτη φορα κ μετα το μάθανε.. Τεσπα... Μάλλον γι αυτο είναι το όνειρο του τα δίδυμα.. Ίσως μέσα απο αυτα να θέλει να ζήσει στιγμές που δεν έζησε με τον αδερφουλης του.. Παντως είναι πολυ αγαπημένοι.. Αυτός μας βάφτισε την χρυσοβαλαντου....αν πανε καλύτερα τα οικονομικά μας ναι θελω κ τρίτο.. Μη σου πω κ γρήγορα χαχα!!!

Αδιαθετησα σήμερα!!! Είναι καλο αυτο για τον θηλασμο;; Κάτι άκουσα παλιά πως μειώνεται το γάλα;;

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Ζωηηηη περαστικα.. Γιατι ρε απο καλλυντικά;; Είσαι γενικά ευαίσθητη;;

Ομιχληηηηη;;;την απεχθανομαιιι

Οταν ήμουνα μικρούλα κ γυρίζαμε Σπιτι με την αδερφή μου τρεμΑμε ολόκληρες γιατι δεν βλέπαμε μπροστά μας.. Τότε είχαν αρχίσει να ρχονται κ αλλοδαποί στα χωριά κ να σου κ ένας στο ένα μετρό στα ξαφνικά... Χαχαχα..τρομοσ μεχρι να φτασουμε σπιτι..το χωριο μου είναι ανάμεσα σε δυο ποτάμια..φαντασου τι ομίχλη υγρασία είχε μετα τις 9 το χειμώνα.. Όσο για το μαλλί.. Έβγαινες με ίσιο κ γηρνουσες μπουκλα αλά φουρειρα.

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Ξαπλωμένη στον καναπέ με την μπεμπα να κοιμαται μπρουμητα πάνω μου,,, η μεγάλη κοιμάται κάτω στρωματσαδα.. Με την κούκλα αγκαλια.. Σηκώθηκε πριν λίγο και παρα μιλούσε.. ''ντααα,κο μου αυγκο κιντετ'' θα βλέπε πως της παίρνει το αυγό κιντερ ο ξαδερφουλησ της χαχαχα.. Προβλήματα που χουν τα καημεναααα

Επεξεργάστηκαν by Λια1111
,,,,,,

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλησπερα..τι κανετε????εμεις χαλια:(ο μικρος συνεχιζουμε αντιβιωση και εγω με τον αντρα μου φαρυγγυτιδα.ο Τ παιρνει αντιβιωση εμενα ο γυναικολογος δεν με αφησε.μονο κορτιζονη για τον βηχα:(σερνομαιιιιιιιιιιιιιιιι.....πονανε τα πνευμονια μου απο τον βηχα...εχουμε να κοιμηθουμαι μια βδομαδα!!!τεσπα ...θα περασει

εφτιαξα μια πορτοκαλοπιτα και την εχω τσακισει.ειναι της Αργυρως!!!θεικηηη!!!

Ζωη μου να πας στον οφθαλμιατρο καλυτερα.κατι αντιστοιχο ειχχα παθει και εγω πριν καποια χρονια και αργησε πολυ να μου περασει.4 μηνες!!!!!μου ειχε δωσει μια κρεμα.μην το αφησεις .

Λια πολυ σκληρο να το μαθει ετσι ο αντρας σου!!!φανταζομαι το σοκ που θα επαθε:-(ευτυχως τωρα που ειναι αγαπημενοι....τι να πω.....

και εμεισ εδω εχουμε ομιχλη...και βρεχει πολυ και εχει και μια απιστευτη μουνταδα.....και βαριεμαι.......τα αγορια μου κοιμουνται και εγω χαζολογαω.εχω κακη ορεξη σημερα:-(

XWF8p2.png

Σοφάκι περαστικα κ σε εσάς.. Τι πράμα κ αυτο;; Ευτυχώς δεν έχουμε αρρωστησει ακόμη.. Φτου μακρυα..

Αν σου πω πως έψαχνα να βρω συνταγή χθες βράδυ κ βρήκα μια κριτική πορτοκαλοπιταααα αλλα δεν είχα όλα τα υλικά .. Για να δω της αργυρως

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...