Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελευθερια μου οπως ολες εχετε καταλαβει ανηκω κ εγω στον ιατρικο χωρο(δεν ειμαι γιατρος-νοσηλευτρια κ τεχνολογος ιατρικων εργαστηριων ειμαι) και δε μπορω ν ακουω πια τις βλακειες του καθε ασχετου που χωρις να χει τις γνωσεις μου το παιζει ειδικος!!εχετε μπει στο αλλο παρεντς να διαβασετε τι γραφουν για το εμβολιο κ τη νεα γριππη?ε λοιπον μπειτε κ διετε μονοι σας-τρομολαγνια κ θεωριες συνωμωσιας σε ολο τους το μαγαλειο!!αυτα βλεπω κ λεω δε θελω να γυρισω στη δουλεια απ τη μια κ απ την αλλη θελω να παω να δω τι γινεται τελος παντων μ αυτη τη νεα γριππη μπας κ βγαλω ακρη!

δλδ το θέμα του ήταν το εμβόλιο για Η1Ν1?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δλδ το θέμα του ήταν το εμβόλιο για Η1Ν1?

ναι η μιση εκπομπη αυτο ειχε θεμα κ η αλλη μιση συνεντευξη του α.σπηλιωτοπουλου.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα κοριτσια!!!!

Σημερα κοιμηθηκαμε 10-6:30 και μετα ξυπνησαμε 9:30!!!!!!!!!!!!!!!

Μαλλον καταλαβε ο μικρουλης οτι χρειαζομαι ξεκουραση.

Evmo καλο κουραγιο κοπελα μου.Μην ξεχνας οτι και ο μικρος χρειζεται να προσαρμοστει γι αυτο ισως και να μην πηρε πολυ βαρος αυτο το μηνα.

Σοφακι χαιρομαι που εισαι καλα και ομολογω αρχιζω να σε συμπαθω πολυ με τις αποψεις σου...

Και εω συμφωνω οτι τα παιδια πρεπει να τα αφηνεις ελευθερα να κανουν τις επιλογες τους βεβαι 8-10 ειναι πολυ μικρα αλλα ετσι κι αλλιως δεν νομιζω οτι υπηρχε τετοια ηλικια στις συγκρουσης τα λενε για εντυπωσιασμο και για να στρεψουν την κοινη γνωμη εναντιον τους...Εκτος και αν ηταν παιδια που βρισκονται ηδη στο δρομο....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλημέρα από την ηλιολουστη Αμαλιάδα! πολύ ωραία μέρα και σήμερα. εγω είμαι στο γραφειο και ετοιμαζομαι να πετχτω για δουλίτσες!

Μαράκι να σου ζήσει ο μπέμπαρος, χίλια του χρόνια!

Λία περασαν οι κολικοι; πόσο σε ζηλεύω! αν ειμαστε τυχεροι εχουμε γυρω στις 3 εβδομαδες εμεις ακομα ε; αντε να ηρεμησει το παιδακι μου...

Αρρωστουλάκια περαστικά, υπομονή και κουράγιο!

Λευτέρω που εισαι; να σου πω: Θεσσαλονικη μενεις είπαμε; αχ... σας εχω πει ότι σπούδασα Θεσσαλονικη; τα καλυτερα χρόνια της ζωής μου χωρις υπερβολή (επαιρνα δυναμη χωρις να το ξερω για τα παλουκια που εφαγα μετα ....τεσπα). έμενα Β. Όλγας με Μπότσαρη. Ερμα μου νιάτα....:-(

Καλημερούδια στις κοπελιές μου!Κι εμείς κοιμηθήκαμε πολύ καλά!!!!Δυο μέρες τώρα κοιμάται 11 και ξυπνάει 9!!!!Τώρα ξανακοιμάται το αγγελούδι μου!

Μαράκι χρόνια σας πολλά!!!!!!Να χαίρεσαι τον Νικόλα!!!!!!

Σοφία τι έγινε δηλαδή στον Τριανταφυλλόπουλο;γιατί δεν παρακολούθησα καθόλου χθες.

Ευμορφία καλή δουλειά κοριτσάκι.Γιατί όμως τόσες πολλές ώρες και κάθε μέρα;Με τι ασχολείσαι αν επιτρέπεται;Είναι σεζόν τώρα;

Όλο ερωτήσεις είμαι σήμερα!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα από την ηλιολουστη Αμαλιάδα! πολύ ωραία μέρα και σήμερα. εγω είμαι στο γραφειο και ετοιμαζομαι να πετχτω για δουλίτσες!

Λία περασαν οι κολικοι; πόσο σε ζηλεύω! αν ειμαστε τυχεροι εχουμε γυρω στις 3 εβδομαδες εμεις ακομα ε; αντε να ηρεμησει το παιδακι μου...

Λευτέρω που εισαι; να σου πω: Θεσσαλονικη μενεις είπαμε; αχ... σας εχω πει ότι σπούδασα Θεσσαλονικη; τα καλυτερα χρόνια της ζωής μου χωρις υπερβολή (επαιρνα δυναμη χωρις να το ξερω για τα παλουκια που εφαγα μετα ....τεσπα). έμενα Β. Όλγας με Μπότσαρη. Ερμα μου νιάτα....:-(

,

Αλήθεια έχετε ωραία μέρα;Γιατί εμείς εδώ στη Σαλόνικα έχουμε μια συννεφιά άλλο πράγμα.Σκοτείνιασε το σπίτι.Κι έλεγα να τον πάω βολτίτσα σήμερα. Ωραία είναι η πόλη μας, αλλά αν είσαι και φοιτητής ακόμα καλύτερα.Εγώ πάλι δεν κατάλαβα φοιτητικά χρόνια γιατί εδώ σπούδασα. Εμένα πάλι μ' αρέσει πολύ η Αθήνα.Ίσως επειδή κατεβαίνω 1-2 βδομάδες το χρόνο και κυρίως γιορτές που είναι ψιλοάδεια!

Λια και εγω θα συμφωνησω για τα ρουχα ειναι αναλογα την μαρκα.Λοιπον εμενα μου φεραν δωρο μια φορμιτσα για 6 μηνων και δεν του την φορουσα και καποια στιγμη ειπα να την βαλω και δεν του εκανε!!!!!!!!!!!!!

Εμεις παντως αγορασαμε 3 φορμιτσες απο τα energiers που εχουν νουμερα με το υψος και ειμαστε ευχαριστημενοι....

γεια σας κ παλι!

ζωιτσα σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια να σαι καλα!

βουλα ειχε θεμα το εμβολιο της νεας γριππης κ τα βαλε με το keelpno ο παπαρας!

ηρθε ο παιδιατρος πριν λιγο-μια ωρα τον ειχα εδω κ τον ρωταγα διαφορα θα σας τα πω αργοτερα γιατι θελει ταισμα η μικρη...ειναι κ ομοιοπαθητικος κ δε το ξερα μου πε για τα δοντακια ν αδωσω ομοιοπαθητικο σκευασμα, μου πε ν ακοψουμε την αποστειρωση, η αναπτυξη μας ειναι πολυ καλη ειμαστε 4940γραμ και 62 εκατοστα, μου πε να ξεκινησουμε να της δινουμε φρουτακια στο δευτερο γευμα μου πε για το εμβολιο να μη το κανουμε ουτε εμεις ουτε οι γονεις μας μου πε πολλα..μου πε κ γι ατπ θηλασμο κ μου ανοιξε επιτελους τα ματια κ ενιωσα πολυ καλυτερα...παρα πολλα θεματα συζητησαμε κ μου ειπε οτι με βρισκει πολυ ενημερωμενη σε ολα:P;)-και να μη συγκρινω το παιδακι μου με αλλα μια χαρα παει φοβερη αναπτυξη εχει-χαχαχα η μανα κουκουβαγια χαρηκε πολυ!!!

παω να την ταισω κ επανερχομαι!νομιζω εχω βρει τον καλυτερο παιδιατρο!!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

μακμαρακι καλημερα κουκλα!πως εισαι σημερα εσυ κ ο μπεμπουλης σου?>

τι σπουδασες θεσσαλονικη?αχ κ εγω ηθελ ανα σπουδασω επαρχια αλλα ο καλος μου δε μ αφησε:(

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Μακμαρακι κανε υπομονη,,στον μηνα ακριβως που βρισκεσαι εσυ η παιδιατρος μας ειπε πως εχουν εξαρση οι κολικοι για 2 βδομαδες και μετα τελος...μερικοι το συνδεουν με το εμβολιο που κανει το παιδι,αλλα τπτ δεν ειναι σιγουρο!!2 βδομαδουλες αγκαλιτσα κ χαδακια περισσοτερα στο μικρουλινακι σου και μετα θα ηρεμησει!!!

Σοφακι μπραβο,αντε που στεναχωριοσουνα χαζουλα,,,για τον θηλασμο τι σου ειπε??

Εγω μολις της τηλεφωνησα την παιδιατρο αλλα δεν το σηκωνε γμτ(μου την σπαει οταν το κανει αυτο)..ταιζα την μικρη κατα τις 10 κ μου κοκκινιζε το προσωπακι της γυρω απο τα ματακια,φρυδακια,στομα,,,σε συγκεκριμενα σημεια,,σαν αλλεργια καπως,,,οταν την σταματησα μετα απο λιγο ηρεμουσε!Φοβηθηκα γιατι πρωτη φορα το κανει!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλημέρα!

αχ ευτυχώς είμαι πολύ καλύτερα σήμερα!

αν και η παιδίατρος μου είπε οτι μπορεί να περνάω τη νέα γρίπη σε ελαφριά μορφή!

Μακάρι της είπα να έχω τη νέα γρίπη!

να την περάσω, να δώσω και τα αντισώματα στο παιδάκι μου και να μη μας νοιάζει τίποτα μετά!!!

Αλλά κάποιος με έχει μουτζώσει...δεν είναι δυνατόν τόση γκαντεμιά...

Πρώτα αρρωστήσαμε και χθες μου χάλασε και το πλυντήριο....το ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ μου πλυντήριο!!!

έλεος επιτέλους!

ήρθε σήμερα ο τεχνικός και είπε οτι θέλει αλλαγή πλακέτας...ουφ πια!!

μωρέ ξέρω εγώ ποια μας γκαντέμιασε....η πεθερά η σαύρα....

]Σοφάκι μοντέλο η δεσποινίς μπουμπού σου!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημέρα!

αχ ευτυχώς είμαι πολύ καλύτερα σήμερα!

αν και η παιδίατρος μου είπε οτι μπορεί να περνάω τη νέα γρίπη σε ελαφριά μορφή!

Μακάρι της είπα να έχω τη νέα γρίπη!

να την περάσω, να δώσω και τα αντισώματα στο παιδάκι μου και να μη μας νοιάζει τίποτα μετά!!!

Αλλά κάποιος με έχει μουτζώσει...δεν είναι δυνατόν τόση γκαντεμιά...

Πρώτα αρρωστήσαμε και χθες μου χάλασε και το πλυντήριο....το ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ μου πλυντήριο!!!

έλεος επιτέλους!

ήρθε σήμερα ο τεχνικός και είπε οτι θέλει αλλαγή πλακέτας...ουφ πια!!

μωρέ ξέρω εγώ ποια μας γκαντέμιασε....η πεθερά η σαύρα....

]Σοφάκι μοντέλο η δεσποινίς μπουμπού σου!!!

σοφακι μου περαστικα σου!μην ανησυχεις κ η νεα γριππη να ειναι οπως βλεπεις κ εσυ εχει ηπια συμπτωματολογια.

τωρα γ το πληντυριο τι να πω ρε παιδι μου γκαντεμια οντως!χαχαχαχ γελασα με το πεθερα σαυρα πολυ...καλο:P:tongue:

ναι η δικια μας μοντελακι θα γινει τ αποφασισαμε οικογενειακως!!:P;)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Μακμαρακι κανε υπομονη,,στον μηνα ακριβως που βρισκεσαι εσυ η παιδιατρος μας ειπε πως εχουν εξαρση οι κολικοι για 2 βδομαδες και μετα τελος...μερικοι το συνδεουν με το εμβολιο που κανει το παιδι,αλλα τπτ δεν ειναι σιγουρο!!2 βδομαδουλες αγκαλιτσα κ χαδακια περισσοτερα στο μικρουλινακι σου και μετα θα ηρεμησει!!!

Εγω μολις της τηλεφωνησα την παιδιατρο αλλα δεν το σηκωνε γμτ(μου την σπαει οταν το κανει αυτο)..ταιζα την μικρη κατα τις 10 κ μου κοκκινιζε το προσωπακι της γυρω απο τα ματακια,φρυδακια,στομα,,,σε συγκεκριμενα σημεια,,σαν αλλεργια καπως,,,οταν την σταματησα μετα απο λιγο ηρεμουσε!Φοβηθηκα γιατι πρωτη φορα το κανει!!

Λια μου μην στεναχωριεσαι.Μηπως σφιγγοταν για να φαει?Μηπως πνιγηκε?για να ηρεμει οταν σταματαει δεν πρεπει να ειναι κατι....

λια μου πολλα κ διαφορα μου ειπε...οτι δε φταινε οι γιατροι που οι γυναικες σημερα δε θηλαζουν οτι οι λογοι ειναι περιβαλλοντικοι κ ο τροπος ζωης-διατροφη ψυχολογια-παιζουν ρολο οτι στο ελενας εχουν καταστρεψει τις γυναικες μ αυτα που κανουν-θηλαστρα ματωμενες θηλες πονος αγνοια-οτι στο τοκετο δινουν φαρμακα για να κοπει το γαλα-οχι μονο στη καισαρικη-εκει πολυ περισσοτερο μου ειπε λες κ το ξερα:(-οτι να μην νιωθω τυψεις που δε θηλασα το μωρακι μου αναπτυσσεται μια χαρα..πολλα δε τα θυμαμαι ολα τωρα...κ για το συνδεσμο θηλασμου μου ειπε διαφορα..

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...