Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βαριεμαι να δουλεψω και πρεπει....βρηκα μια ωραια συνταγη για κατσικακι. λεω να το φτιαξω την παραμονη...

http://www.sintagespareas.gr/sintages/katsiki-me-lemoni-kai-skordo.html

ωραία φαίνεται η συνταγη!!!

αν και έχει πολύ σκόρδο καλέ!!!

θα σας πέσει η πίεση!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

εγω δεν έχω ιδέα τι θα φτιάξω.....

σίγουρα κάτι απλό θα είναι πάντως!!!!

καμια γαλοπούλα γεμιστη, κανένα μπούτι χοιρινό με σάλτσα πορτοκάλι...θα δω....δε θέλω πολύπλοκα πραγματα....βαριέμαι λίγο φέτος....:rolleyes:

προτιμω να κάνουμε καμια βόλτα!!!

η Βαλέρια άρχισε πάλι τις ερωτησεις.....αν όσοι έχουν βυζί έχουν και γάλα!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

έχει πιάσει με τη σειρά όλους τους γνωστούς μας και με ρωτάει:

"μαμά μου....Μαρ(ί)να βυζί γάλα??? "

"όχι αγάπη μου...."

"μαμά μου......Βούλα βυζί γάλα???"

"όχι αγάπη μου...."

"μαμά μου....μπαμπάς βυζί γάλα???"

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και απο εμενα!!!!!!!!!Βρε Μακ μην σκοτωνεσαι τοσο στη δουλεια βρε!!!!!1:tongue::tongue::tongue:

Εμεις επειδη τρωμε πλεον κατσικι λεω για χριτουγεννα να φαμε κουνελι!!!

Αληθεια να σας ρωτησω χοιρινο τα δινεε τα παιδια σας?Δεν προσφερει τιποτα?υπαρχει κινδυνος αλλεργιας?Εμεις δεν εχουμε φαει ποτε και θελω να του δωσω...αλλα φοβαμαι ρε γμτ!!!Με αυτες τις αλλεργιες ειλικρινα εχει φοβηθει το ματι μου!!!!

Βρηκα προσφατα κατι γαλοπουλες βραστες χωρις συντηριτικα και του πηρα να δοκιμασει αλλα δεν του αρεσε..........:confused::confused:

Ψαχνω ψαχνω να βρω και τιποτα δεν βρισκω....Ανε περιμενω την ανοιξη να ξανακανουμε εξετασεις....Πολυ δυσκολο να βρεις κατι χωρις αυγο γαλα και ντοματα ρε γμτ............Του εδωσα σημερα πατατακια να φαει...Αυτα με χωρις συντηρητικα!!!ξετρελλαθηκε ο καημενος.....ε δεν τρωμε και τετοια καθε μερα.....

Σοφακι η μικρη σου ειναι πολυ τσαουσα λεμε!!!!μες στην τσαχπινια ρε!!!!!!!!!!!!!Τι να πω γι αυτην την τρελλοκοτσιδου!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Εσυ ΜΑρακι που θα κανετε γιορτες?Αν το εγραψες δεν το διαβασα....sorry

εμεις εδω παραμονη θα φαμε οικογενειακα και ανημερα θα ερθουν τα πεθερικα μου.....Βεβαια αυτοι θα μαγειρεψουν......χαχχαχαχα!!!Θα ερθουν μαζι με τα φαγητα ενα πραγμα..................

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Γεια σας και απο εμενα!!!!!!!!!Βρε Μακ μην σκοτωνεσαι τοσο στη δουλεια βρε!!!!!1:tongue::tongue::tongue:

Εμεις επειδη τρωμε πλεον κατσικι λεω για χριτουγεννα να φαμε κουνελι!!!

Αληθεια να σας ρωτησω χοιρινο τα δινεε τα παιδια σας?Δεν προσφερει τιποτα?υπαρχει κινδυνος αλλεργιας?Εμεις δεν εχουμε φαει ποτε και θελω να του δωσω...αλλα φοβαμαι ρε γμτ!!!Με αυτες τις αλλεργιες ειλικρινα εχει φοβηθει το ματι μου!!!!

Βρηκα προσφατα κατι γαλοπουλες βραστες χωρις συντηριτικα και του πηρα να δοκιμασει αλλα δεν του αρεσε..........:confused::confused:

Ψαχνω ψαχνω να βρω και τιποτα δεν βρισκω....Ανε περιμενω την ανοιξη να ξανακανουμε εξετασεις....Πολυ δυσκολο να βρεις κατι χωρις αυγο γαλα και ντοματα ρε γμτ............Του εδωσα σημερα πατατακια να φαει...Αυτα με χωρις συντηρητικα!!!ξετρελλαθηκε ο καημενος.....ε δεν τρωμε και τετοια καθε μερα.....

Σοφακι η μικρη σου ειναι πολυ τσαουσα λεμε!!!!μες στην τσαχπινια ρε!!!!!!!!!!!!!Τι να πω γι αυτην την τρελλοκοτσιδου!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Εσυ ΜΑρακι που θα κανετε γιορτες?Αν το εγραψες δεν το διαβασα....sorry

εμεις εδω παραμονη θα φαμε οικογενειακα και ανημερα θα ερθουν τα πεθερικα μου.....Βεβαια αυτοι θα μαγειρεψουν......χαχχαχαχα!!!Θα ερθουν μαζι με τα φαγητα ενα πραγμα..................

αχ πολύ νόστιμο το κουνέλι!!!!

γιάμι γιάμι που λέει και η Βαλ!!!

εγω της δίνω χοιρινό Ζωίτσα αλλά σπάνια...

όχι για θέμα αλλεργιών αλλά θεωρω οτι δεν προσφέρει και πολλά....

τα πατατάκια τα τσέκαρες καλά?

είχα πάρει μια φορά κάποια με ρίγανη και έγραφαν οτι έχουν πρωτείνη γάλακτος....

για τις συνταγες, να ψάχνεις στα σάιτ στην κατηγορία νηστίσιμα....υπάρχουν πολυ καλές συνταγές και πολύ νόστιμες χωρίς αυγα και γάλα!!!

καλά η Βαλ είναι θέατρο....ολόκληρος θίασος μόνη της!!!

τωρα την έχω βάλει για ύπνο υποτίθεται κι αυτή τραγουδάει:

"τζινγκο μπελ τζινγκο μπελ"!!!!

=jingle bells jingle bells!!!!

θέλω κι εγω να μου μαγειρέψει κάποιος τα Χριστούγεννα!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

επι της ευκαιριας εσυ ΠΑραμυθενια τι ξερεις και τι μπορεις?

ΟΛΑ τα ξέρω και ΟΛΑ τα μπορώ Ζωίτσα!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αχ πολύ νόστιμο το κουνέλι!!!!

γιάμι γιάμι που λέει και η Βαλ!!!

εγω της δίνω χοιρινό Ζωίτσα αλλά σπάνια...

όχι για θέμα αλλεργιών αλλά θεωρω οτι δεν προσφέρει και πολλά....

τα πατατάκια τα τσέκαρες καλά?

είχα πάρει μια φορά κάποια με ρίγανη και έγραφαν οτι έχουν πρωτείνη γάλακτος....

Ναι και εγω πιστευω οτι δεν προσφερει πολλα αλλα εχω ξεμεινειι απο ιδεες.....

Σοφακι τα πατατακια με ριγανη ειναι ολα ετσι...Τα απλα θα δεις οτι δεν εχουν τιποτα....Εμεις πηραμε τα lays σπιτικα που ειναι τηγανισμενα σε ελαιολαδο και χωρις συντηρητικα και ειναι μονο η πατατα και το λαδι.....

καλά η Βαλ είναι θέατρο....ολόκληρος θίασος μόνη της!!!

τωρα την έχω βάλει για ύπνο υποτίθεται κι αυτή τραγουδάει:

"τζινγκο μπελ τζινγκο μπελ"!!!!

=jingle bells jingle bells!!!!

ΝΑ 'σαι καλα ρε Σοφακι το ποσο γελασα!!!!!!!!!!!!!πολυ μου αρεσε το "τζινγκο μπελ".

Εμεις σημερα ευτυχως προλαβαμε να παρουμε δωρα!!!λιγο στο τρεξιμο ειμασταν αλλα ολα καλα.....ΕΛπιζω να μην τα αρρωστησα μονο γιατι πολυ κρυο ρε παιδια!!!!

ΚΑληνυχτα!!!!Ελπιζω ανα μπειτε αυριοο για χρονια πολλα ε?

Η σοφια from England ποτε γυρναει στ'αληθεια?

ΚΑληνυχτα!!!!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!γυρισαμε σημερα απο λονδινο βασικα πριν μια ωρα!περασαμε τελεια!!μας εκανε και καλο καιρο ψωνισα παρα πολλα ρουχα για την ελλη(να ναι καλα τα μοδερ τα σηκωσα-της πηρα ρουχα μεχρι 4 χρονων χειμερινα και καλοκαιρινα εδωσα 270 λιρες και γεμισα ολοκληρη βαλιτσα!ειχε απιστευτες τιμες και εκπτωσεις-για να τα παρω ολα αυτα απο ελλαδα θα εδινα τα διπλασια μη πω τριπλασια χρηματα).ειχε παρα πολυ κοσμο πολυ κινηση στολισμενους δρομους παρα πολλα πραγματα να δεις-εννοειται οτι δε προλαβαμε να ατ δουμε ολα...ανετα θα ξαναπηγαινα παντως-και για μονιμα ακομα!ολοι ηταν πολυ ευγενικοι και εξυπηρετικοι...ευγενεστατος λαος!

αυτα σε γενικες γραμμες...παω να ξεραθω γιατι 4 μερες ξεποδαριαστηκαμε-πολυ περπατημα!!

δε σας διαβασα ειδα μονο οτι εγραψε η ζωιτσα και η λια...ζωιτσα περαστικα σας!ολα καλα με τη λυδια?πηρες τη παιδιατρο?

σας φιλω ολες και θα μπω αυριο να τα πουμε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα!!!χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα σε ολες!να χαιρεστε τισ οικογενειες σας και να περασετε τελεια!!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλημερα σας!

μιας και εχει τοση ησυχια ειπα να ταραξω τα νερα...;)

λοιπον.... ειμαι εγκυος!

η συμπι μου το ξερει, οι υπολοιπες οχι...ειμαι πολυ προβληματισμενη και δεν μπορω να χαρω ακομα οσο θα ηθελα.

ως γνωστον από αρχες Οκτωβριου ταλαιπωρουμαι από απανωτες ουρολοιμωξεις. στις 3/12 και ενω νομιζω οτι εχω ξεμπερδεψει σεξουαλιζομαι κανονικως ούσα στην 10η μερα του κυκλου μου. 3 μερες μετα ξαναεχω συμπτωματα ουρολοιμωξης, κομμενα τα σεξοπαιχνιδακια και ξεκιναω αντιβιωση βαρυτατη τριτης γενιας για 10 μερες. η αντιβιωση τελειωνει 16/12. 21/12 (προχθες) περιμενω να αδιαθετησω και παραλληλα εχω κλεισει ραντεβου για αποτριχωση με λειζερ σε κοιλια μπικινι. εχω κανονικα πονους περιοδου αλλα επειδη κατι με τρωει και θα κανω και το λειζερ κανω ενα τεστ εγκυμοσυνης (σημειωση ειχα παραγγειλει από αμαζον τεστ ωορρηξιας και εγκυμοσυνης για να ξεκινησω τις προσπαθειες από το νεο ετος). αφηνω το τεστακι επανω στο φουρνο μικροκυμματων και σιγουρη οτι θα βγει αρνητικο κανω τις δουλειες μου. το κοιταω καποια στιγμη και βλεπω (ηταν ψηφιακο) pregnant 2-3 (εβδομαδων). παθαινω σοκ, βαζω τα κλαματα, φοβαμαι να τηλ στο γιατρο γιατι ειμαι σιγουρη οτι θα μου πει ελα για διακοπη λόγω της αντιβιωσης κλπ κλπ κλπ.

τελικα ο γιατρος μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα και ετσι την Τριτη (αυριο) θα παω για τον πρωτο υπερηχο να δουμε αν η κυηση ειναι ενδομητρια ή εξωμήτρια (ξου)... για καρδια ειναι πολύ νωρις....

οπως και να'χει ειμαι σε αναμμενα καρβουνα.... ηαντιβιωση που επαιρνα ηταν βαρυτατη τριτης γενια και δε λεω να το ξεπερασω. αυριο θα κανω μια γενικη ουρων, καλλιεργεια και χοριακη. το θεμα ειναι πως δεν γνωριζω αν εχω ξεμπερδεψει και με το κεφαλαιο ουρολοιμωξη.....

τεσπα.... σας το ειπα γιατι ειστε φιλες μου αλλα ας μην χαρουμε ακομα ετσι;ειναι πολύ νωρις και το μελλον αβεβαιο.... ηθελα παντως να το μοιραστω μαζι σας!

καλημερα σας!

μιας και εχει τοση ησυχια ειπα να ταραξω τα νερα...;)

λοιπον.... ειμαι εγκυος!

η συμπι μου το ξερει, οι υπολοιπες οχι...ειμαι πολυ προβληματισμενη και δεν μπορω να χαρω ακομα οσο θα ηθελα.

ως γνωστον από αρχες Οκτωβριου ταλαιπωρουμαι από απανωτες ουρολοιμωξεις. στις 3/12 και ενω νομιζω οτι εχω ξεμπερδεψει σεξουαλιζομαι κανονικως ούσα στην 10η μερα του κυκλου μου. 3 μερες μετα ξαναεχω συμπτωματα ουρολοιμωξης, κομμενα τα σεξοπαιχνιδακια και ξεκιναω αντιβιωση βαρυτατη τριτης γενιας για 10 μερες. η αντιβιωση τελειωνει 16/12. 21/12 (προχθες) περιμενω να αδιαθετησω και παραλληλα εχω κλεισει ραντεβου για αποτριχωση με λειζερ σε κοιλια μπικινι. εχω κανονικα πονους περιοδου αλλα επειδη κατι με τρωει και θα κανω και το λειζερ κανω ενα τεστ εγκυμοσυνης (σημειωση ειχα παραγγειλει από αμαζον τεστ ωορρηξιας και εγκυμοσυνης για να ξεκινησω τις προσπαθειες από το νεο ετος). αφηνω το τεστακι επανω στο φουρνο μικροκυμματων και σιγουρη οτι θα βγει αρνητικο κανω τις δουλειες μου. το κοιταω καποια στιγμη και βλεπω (ηταν ψηφιακο) pregnant 2-3 (εβδομαδων). παθαινω σοκ, βαζω τα κλαματα, φοβαμαι να τηλ στο γιατρο γιατι ειμαι σιγουρη οτι θα μου πει ελα για διακοπη λόγω της αντιβιωσης κλπ κλπ κλπ.

τελικα ο γιατρος μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα και ετσι την Τριτη (αυριο) θα παω για τον πρωτο υπερηχο να δουμε αν η κυηση ειναι ενδομητρια ή εξωμήτρια (ξου)... για καρδια ειναι πολύ νωρις....

οπως και να'χει ειμαι σε αναμμενα καρβουνα.... ηαντιβιωση που επαιρνα ηταν βαρυτατη τριτης γενια και δε λεω να το ξεπερασω. αυριο θα κανω μια γενικη ουρων, καλλιεργεια και χοριακη. το θεμα ειναι πως δεν γνωριζω αν εχω ξεμπερδεψει και με το κεφαλαιο ουρολοιμωξη.....

τεσπα.... σας το ειπα γιατι ειστε φιλες μου αλλα ας μην χαρουμε ακομα ετσι;ειναι πολύ νωρις και το μελλον αβεβαιο.... ηθελα παντως να το μοιραστω μαζι σας!

Mακ!!!ΣΥγκρατημενα σου λεω μπραβοοοοοοοοοοο.....

Μετα το γιατρο θα σου πω αλλα.....:tongue::tongue::tongue:

ΠΑντως αν ο γιατρος λεει δεν υπαρχει προβλημα τοτε μαλλον δεν υπαρχει.....Τα χαρτια της αντιβιωσης τι γραφανε για την εγκυμοσυνη διαβασες?ο γιατρος ξερει ποια αντιβιωση πηρες?ΕΓω οπως γνωριζεις ειχα παρει αντιβιωση στον Θοδωρη γιατι επαθα ουρολοιμωξη....Εγω επαιρνα amoxil που λεει οτι δεν επηρεαζει το εμβρυο και μαλλον αν συνεχισεις να εχεις ουρολοιμωξη αυτη θα παρεις και εσυ οχι για να την καταπολεμησεις αλλα για να την κρατησεις σε χαμηλα επιπεδα μεχρι να γεννησεις...Τουλαχιστον αυτο εκανα και εγω αλλα τελικα με την αντιβιωση μου περασε εντελως.....

ΑΥτα ξερω για θεματα εγκυμοσυνης και ουρολοιμωξης....ΕΙμαι συγκρατημενα χαρουμενη λοιπον και περιμενω την επισημη ανακοινωση!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΚΑτα τα αλλα εμεις καλα λεω οτι περασαμε αν εξαιρεσουμε τον βηχα που εχει ο μικρος και ημουνα πολυ κοντα στο να παρβω την παιδιατρο τηλ χριστουγεννιατικα και να την τρεχω...ΑΛλα με κρατησαν....ΣΗμερα ειμαστε λιγο καλυτερα...Οχι οτι δεν βηχουμε απλα δεν ειναι τοσο δυνατος ο βηχας.....ΕΝνοειτε οτι αυριο θα τρεξουμε στο γιατρο!!!!

ΜΑ ειναι δυνατον εχει περασει ηδη μια εβδομαδα απο τοτε που αρρωστησαμε και ο μικρος συνεχιζει να εχει μυξα και βηχα....εγω μπουκωμα και η μικρη μυξα.........Τι αρρωστια ηταν αυτη δεν ξερω.....ΑΠο εδω και περα μονο με ιατρικη γνωματευση θα ερχεται κοσμος στο σπιτι μου...Τι να πω.....Ας μην αναφερω οτι χθες η πεθερα μου ηταν αρρωστη και παρολα αυτα διπλα απο τον θοδωρακη συνεχεια ητανε!!!!!!Νευριασα πολυ ασχημα με την ολη φαση.....

Αυτα!!!ΑΝτε μπειτε να μας πειτε πως περασατε καλεεεεεεε

Σοφια from London.....Το πιασαμε το δευτερο τι εγινε?Πηγες ηρθες και δεν μας ειπες και πολλα!!!!!!

καλησπερα κοριτσακια!

μακ τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα?μπραβο κοριτσι μου!!μην ανησυχεις αφου λεει ο γιατρος δεν υπαρχει θεμα με την αντιβιωση μη βασανιζεσαι αδικα...ολα καλα θα πανε!!!περιμενουμε νεα αυριο!!πολυ χαρηκα συγχαρητηρια!!

ζωιτσα περαστικα στο θοδωρη!εχεισ σκεφτει καθολου την ομοιοπαθητικη?οσο για το σπορακι...ειμαι στην αναμονη...λογικα μεχρι τα φωτα θα ξερω...περιμενω περιοδο τη πρωτοχρονια-ελπιζω να μην ερθει!!

εμεις ολοι καλα τωρα γυρισαμε απ τις παππυδογιαγιαδες ειχαμε παει για φαγητο.εγω αυριο εχω αδεια τεταρτη θα ξαναπαω για δουλεια.

παω να ξαπλωσω λιγακι!θα τα πουμε αργοτερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Μακ μου πολύ χάρηκα. Θετική σκέψη και το σποράκι θα αντέξει!! Πολλές ξεκινούν με χίλια δυο προβλήματα και όλα πάνε καλά. Να σου θυμίσω πως και εγώ ξεκίνησα με 3,27 χοριακή και κύστη στην δεξιά ωοθήκη που εμπόδιζε την εγκυμοσύνη, ο γιατρός δεν ήταν καθόλου αισιόδοξος!!!

Όλα καλά, περιμένουμε νεάκια και σου εύχομαι από καρδιάς σε λίγο καιρό να χαζεύεις και πάλι μωρουδιακά:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...