Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! τι κουκλια!!!! και τι ωραιο σαλονι!!!!!:tongue:

αχ ξετρελαθηκα! ο Τεο σκουρυνε και η μπουμπου ειναι για τρελο ζουληγμα! φαινεται τοοοσοοοο καλη! ο Τεο ειναι οπως παντα θεος! Αχ Ζωη μου να τα χαιρεσαι!

Ευχαριστω πολυ ΜΑρακι!!!!!!!!!!!!

Με πεισατε τελικα...ειναι αγοριστικο............Ουτε που ειχε περασει απο το μαυαλο μου................

ΑΝτε θα ψαξω για αλλο δωρο λοιπον...............

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.aion.gr/stockshop/index.php?option=com_virtuemart&category_id=208&page=shop.browse&Itemid=131&limit=36&limitstart=36〈=el

παιδικα χαλακια!

παντως ειναι αγοριστικο το χαλι το λεει και στο σαιτ!!! :tongue:

ΠΑρ'ολα αυτα ωραια και φθηνα χαλια!!!

ΚΑι ψαχνω να βρω ενα φθηνο για κατω που το εχω παιδοτοπο γιατι ωρα εχω ενα ασπρο που ολο λερωνει....

Μηπως Μακ ξερεις κιολας αν ειναι σχετικα χοντρα?

Διαφημίσεις

2027706udogomjql4.png

Καλημέρα!!!!!

τι κάνετε????????

εγώ παρόλο που ο καιρός είναι χάλια, ξύπνησα με τέλεια διάθεση!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

σε καμιά ωρα θα ξυπνήσω τη Βαλ για να ετοιμαστούμε να πάμε για καφέ στη γειτόνισα που έχουμε καιρό να πάμε.

έχω μπερδευτει....δεν ξέρω τι να της πάρω για δωρο τελικά....

όχι τίποτα άλλο αλλά θυμήθηκα η τρελή μάνα οτι το παιδί μου γιορτάζει την Πρωτοχρονιά οπότε πρέπει να της πάρω και κάτι πιο καλό!!!

Χθες πάντως της έφεραν δωρο την 9η Μπάρμπι!!!!

της έφερε και ο πατέρας μου το αυτοκίνητο της Μπάρμπι....χαμός!!!

Πάντως σκέφτομαι να της πάρω διάφορα μικρά....

παραμύθια, κουζινικά μεταλλικά για να σταματησει να παίρνει τα δικά μου....τέτοια...ουφ....θέλει σκέψη...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπερα και απο εδω!!!!

Κρυο πολυ και χιονι πολυ!!!!!

Ελπιζω να μην το στρωσει...Δεν εχουμε παρει ακομα δωρα για τα χριστουγεννα.....

Και δεν εχω ιδεα τι δωρο θα φερει ο Αη βασιλης στον Θοδωρακη ακομα.........

Εμεις θα του παρουμε lego τουβλακια αλλα ακομα δεν αποφασισαμε για τον αη βασιλη....καμια ιδεα?

Ηταν να παμε σημερα στο εργαστηρι δημιουργικης εκφρασης που θα κανουνε γιορτη και θα δωσουνε δωρα...αλλα με αυτο το καιρο δεν το βλεπω....

Κριμα γιατι θα κλεισει μετα για 2 εβδομαδες...ΑΣε που θα του δινανε και δωρο....

Λοιπον ειναι γεγονος οτι το παιδι μου ειναι λιγο ψωναρα!!!!!χθες το βραδυ μετα το μπανιο του του φοραμε τις πυτζαμες του που ηταν καινουριες και του λεει ο Κοσμας...."Για να σε δω λιγο βρε" και αυτος γγυρναει και λεει "Κουκος ειμαι"(κουκλος ειμαι)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και σημερα που πηγα να τον παρω το πρωι που ξυπνησε του λεω "Σου εχω πει οτι εισαι ενα υπεροχο αγορακι?" και τι μου απανταει? "οχι και ομοφο ειμαι"!!!!!!!

Μαλλον του λεω πολλα......:confused::confused::confused:

Ολες χαθηκατε ε?

Εγγω βασικα μπηκα για τον ωραιο καφε της Σοφιας!!!Ποσο μου εχει λειψει ενα ποτηρι ζεστο καφε !!!.....Και ενα τσιγαρο φυσικα αλλα αυτο δεν το λεω στη Σοφια που ειναι κατα.......

Σοφακι και εμεις του πηραμε κατι ωραιες μεταλλικες κατσαρολες για να σταματησει να παιρνει τις δικες μας αλλα δεν επιασε...Τις εχει βαλει στο μπανιο για να παιζει με τα νερα αυτες και παιρνει τις δικες μας για να παιζει....

Πολυ Μπαρμπι βρε η ΒΑλ!!!!!Παιζει τουλαχιστον καθολου?

Αν βρεις καμια καλη ιδεα για δωρο βαλτο και απο δω μπας και κλεψω και εγω τιποτα.....:tongue::tongue::tongue:

Αυταααααααα

Αν είμαστε άνθρωποι...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ 8 ΜΩΡΑΚΙΑ!

Τα 8 μωράκια ηλικίας 1-12 μηνών που δυστυχώς οι γονείς τους έχουν εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας χρειάζονται ρουχαλάκια, πετσετούλες, σαλιάρες και κουβερτούλες για να ζεσταθούν. Προφανώς δεν έχει μεριμνήσει κανείς γι' αυτά τα 8 αγγελούδια εκτός από τις νοσηλεύτριες που κάνουν ό, τι μπορούν...

Ενόψει λοιπόν των Χριστουγέννων ας κάνουμε όλοι μία καλή πράξη γι' αυτά τα μωρά και ας τους προσφέρουμε το ελάχιστο που μπορούμε με όλη μας την αγάπη. Τα ρουχαλάκια μπορούμε να τα πάμε στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας, στο κεντρικό κτίριο, 1ος όροφος στη νοσηλευτική υπηρεσία για τα εγκαταλελειμμένα μωρά.

Εκείνα ήδη μας το ανταποδίδουν με το πιο γλυκό χαμόγελό τους!

Πληροφοριες:

Νοσοκομειο ''Αλεξανδρα'' Βασ. Σοφίας 80 Τ.Κ 115 28

Τηλεφωνικό Κέντρο: 213-2162000,210-3381100

Αριθμος μωρων: 8 (3 κοριτσακια και 5 αγορακια)

Ηλικιες:1 και 4 μηνων και 1 ετους.

Αγαθα προς αναγκη: πετσετουλες,σαλιαρες,κουβερτες και ρουχαλακια (για τις ηλικιες αυτες μονο) και οποιος θελει παιχνιδακια. Τα πραγματα παραδιδωνται στον 4ο οροφο στο ''Γαλακτομειο'' επισης και μεταχειρισμενα ρουχαλακια απο τα μωρακια σας μπορειτε να πατε.

Οσοι μπορουν και θελουν ας χρησιμοποιησουν το συγκεκριμενο αποσπασμα για να ενημερωσουν ολους οσους μπορουν και θελουν να προσφερουν εστω και μια κουβερτουλα ή ενα φορμακι.

Καλησπερα και απο εδω!!!!

Κρυο πολυ και χιονι πολυ!!!!!

Ελπιζω να μην το στρωσει...Δεν εχουμε παρει ακομα δωρα για τα χριστουγεννα.....

Και δεν εχω ιδεα τι δωρο θα φερει ο Αη βασιλης στον Θοδωρακη ακομα.........

Εμεις θα του παρουμε lego τουβλακια αλλα ακομα δεν αποφασισαμε για τον αη βασιλη....καμια ιδεα?

Ηταν να παμε σημερα στο εργαστηρι δημιουργικης εκφρασης που θα κανουνε γιορτη και θα δωσουνε δωρα...αλλα με αυτο το καιρο δεν το βλεπω....

Κριμα γιατι θα κλεισει μετα για 2 εβδομαδες...ΑΣε που θα του δινανε και δωρο....

Λοιπον ειναι γεγονος οτι το παιδι μου ειναι λιγο ψωναρα!!!!!χθες το βραδυ μετα το μπανιο του του φοραμε τις πυτζαμες του που ηταν καινουριες και του λεει ο Κοσμας...."Για να σε δω λιγο βρε" και αυτος γγυρναει και λεει "Κουκος ειμαι"(κουκλος ειμαι)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και σημερα που πηγα να τον παρω το πρωι που ξυπνησε του λεω "Σου εχω πει οτι εισαι ενα υπεροχο αγορακι?" και τι μου απανταει? "οχι και ομοφο ειμαι"!!!!!!!

Μαλλον του λεω πολλα......:confused::confused::confused:

Ολες χαθηκατε ε?

Εγγω βασικα μπηκα για τον ωραιο καφε της Σοφιας!!!Ποσο μου εχει λειψει ενα ποτηρι ζεστο καφε !!!.....Και ενα τσιγαρο φυσικα αλλα αυτο δεν το λεω στη Σοφια που ειναι κατα.......

Σοφακι και εμεις του πηραμε κατι ωραιες μεταλλικες κατσαρολες για να σταματησει να παιρνει τις δικες μας αλλα δεν επιασε...Τις εχει βαλει στο μπανιο για να παιζει με τα νερα αυτες και παιρνει τις δικες μας για να παιζει....

Πολυ Μπαρμπι βρε η ΒΑλ!!!!!Παιζει τουλαχιστον καθολου?

Αν βρεις καμια καλη ιδεα για δωρο βαλτο και απο δω μπας και κλεψω και εγω τιποτα.....:tongue::tongue::tongue:

Αυταααααααα

χιόνι????????????????????????????????

ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!

καλά και η Βαλ μεγάλη ψωνάρα!!!!

μόλις τη ντυνω για να βγουμε μου λεει: κουκλα κουκλα!

και σιγά να μην παίζει με τις Μπάρμπι!!!!

η ένοια της είναι να τις γδύσει και μετά πάπαλα!!!

με το αυτοκίνητο της κάτι γίνεται....

λοιπόν για δωράκι για τον Τεό,έχει βάλει η Ελευθερια δίπλα ένα ωραίο εκπαιδευτικό θρανίο απο το www.perfecttoys.gr

θα το έπαιρνα κιεγω αλλά πάσχουμε απο έλλειψη χώρου...

Αν είμαστε άνθρωποι...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ 8 ΜΩΡΑΚΙΑ!

Τα 8 μωράκια ηλικίας 1-12 μηνών που δυστυχώς οι γονείς τους έχουν εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας χρειάζονται ρουχαλάκια, πετσετούλες, σαλιάρες και κουβερτούλες για να ζεσταθούν. Προφανώς δεν έχει μεριμνήσει κανείς γι' αυτά τα 8 αγγελούδια εκτός από τις νοσηλεύτριες που κάνουν ό, τι μπορούν...

Ενόψει λοιπόν των Χριστουγέννων ας κάνουμε όλοι μία καλή πράξη γι' αυτά τα μωρά και ας τους προσφέρουμε το ελάχιστο που μπορούμε με όλη μας την αγάπη. Τα ρουχαλάκια μπορούμε να τα πάμε στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας, στο κεντρικό κτίριο, 1ος όροφος στη νοσηλευτική υπηρεσία για τα εγκαταλελειμμένα μωρά.

Εκείνα ήδη μας το ανταποδίδουν με το πιο γλυκό χαμόγελό τους!

Πληροφοριες:

Νοσοκομειο ''Αλεξανδρα'' Βασ. Σοφίας 80 Τ.Κ 115 28

Τηλεφωνικό Κέντρο: 213-2162000,210-3381100

Αριθμος μωρων: 8 (3 κοριτσακια και 5 αγορακια)

Ηλικιες:1 και 4 μηνων και 1 ετους.

Αγαθα προς αναγκη: πετσετουλες,σαλιαρες,κουβερτες και ρουχαλακια (για τις ηλικιες αυτες μονο) και οποιος θελει παιχνιδακια. Τα πραγματα παραδιδωνται στον 4ο οροφο στο ''Γαλακτομειο'' επισης και μεταχειρισμενα ρουχαλακια απο τα μωρακια σας μπορειτε να πατε.

Οσοι μπορουν και θελουν ας χρησιμοποιησουν το συγκεκριμενο αποσπασμα για να ενημερωσουν ολους οσους μπορουν και θελουν να προσφερουν εστω και μια κουβερτουλα ή ενα φορμακι.

YOTOU να σε ενημερώσω οτι αυτη η ειδηση ειναι ψευδης....

αν πάρεις ένα τηλ στο Αλεξάνδρας θα στο επιβεβαιωσουν....;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερούδια!!!

2η μερα σερι που έχω ανεβασμένη διάθεση!!!!

όλα τα ωραία νέα μαζί τα μαθαίνω!!!

τέλεια!!!!:D:D:D

καλά χθες πήγαμε για λίγο στο χορό που κάνει ο πολιτιστικός σύλλογος επειδή παίρνει μέρος η κόρη της κουνιάδας...

οτι κι αν σας πω για τη Βαλ είναι λίγο!!!!

πήγε μέσα που έχουν την αίθουσα χορού και έπαιζαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και χόρευε σαν τρελό!!!!

πήρε απο το χέρι ένα κοριτσάκι 8-9 χρονων για να χορέψουν και μόλις τέλειωσε το τραγούδι χειροκροτούσε και φωναζε μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!! κυνηγούσε τα αγοράκια που έπαιζαν κυνηγητό κι αυτα τα είχαν χάσει και δεν ήξεραν αν έπρεπε να τηνα γνοήσουν ή να παίξουν μαζί της!!!!

μαζεύτηκε όλος ο κόσμος και την κοιτούσε!!!!:D:D:D:D

και μετά φυγαμε άρον άρον γιατι η ανιψιά έπεσε στα πατώματα και έκλαιγε γιατί ηθελε να φυγει η Βαλ απο εκεί.....:rolleyes:

χαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

που είστε όλες??????????????????????????????????????????

ουφ.....επιστρέψαμε στις εποχές που μιλούσα μόνη μου????????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

συμπι μουουουουου! μπαινω στα κλεφτα διαβαζω και φευγω, δεν προλαβαινω μ,ε την δουλεια. να φανταστεις τωρα κανω διαλειμμα για να τσακισω μια σπανακοπιτα και συνεχιζω....:P

καλα η Βαλ ειναι πολύ ακοινωνητη λογω του θηλασμου! ειχε δικιο η ψυχολογα!:tongue:

ειναι ψεματα, πηρα στο αλεξανδρας!:-(

δεν εχω να πω κατι! :-( αισχος!

συμπι μουουουουου! μπαινω στα κλεφτα διαβαζω και φευγω, δεν προλαβαινω μ,ε την δουλεια. να φανταστεις τωρα κανω διαλειμμα για να τσακισω μια σπανακοπιτα και συνεχιζω....:P

καλα η Βαλ ειναι πολύ ακοινωνητη λογω του θηλασμου! ειχε δικιο η ψυχολογα!:tongue:

αμαν μωρε....χριστουγεννιάτικα τους έπιασε όλους να γίνει η δουλειά τους????????????

μα είδες......φοβερη η ψυχολόγα.....:D:D:D

ειναι ψεματα, πηρα στο αλεξανδρας!:-(

δεν εχω να πω κατι! :-( αισχος!

μη σκας....κυκλοφορεί χρόνια αυτό.....κάποια στιγμή όντως χρειάζονταν....

αλλα κάθε Χριστούγεννα,κλπ το ξεθάβουν κάποιοι και δεν καταλαβαίνουν πόσο λάθος είναι να το αναπαράγουν ενω δεν υπάρχει αναγκη....:(

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...