Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κρασί ε; Έχω να πιω αλκοόλ από πέρσι το Γενάρη...όχι ότι ήμουν ποτέ φίλη, αλλά το έχω συνδέσει με τσιγάρο, οπότε δε με τραβάει...

πολύ καφέ πίνω εγώ, ντεκαφεϊνέ πλέον, ακόμα και τόσο αργά όπως τώρα...

Έχει 3 μέρες τώρα ο μπεμπουλίξ που θέλει να πιπιλάει με τις ώρες και πάνω που τον παίρνει ο ύπνος χέζεται! Και μετά πάλι από την αρχή! Πήγαμε για μπάνιο 9.15 και κοιμήθηκε τελικά 11.30....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερουδιααααα!!!

Αντε ξυπνηστε βρε ζουζουνες!!!!:)

Μαρια τωρα το ειδες το 'τερας' στην φωτο?Ασε,Live ειναι χειροτερα,στην φωτο ειναι στα αδυνατα της,φαντασου!!Επι 3 χρονια μου χε βγαλει την ψυχη,ευτυχως που ειμαι ησυχος ανθρωπος,αλλιως μας εβλεπα να μην μιλιομαστε!Τωρα πια, κουκλα μου με ανεβαζει κορη μου με κατεβαζει,αλλα ποιος την δινει σημασια??Την εχω γραμμενη!!!

Να σου ζησει και ο Νικολας,3 μηνων σημερα,να τα χιλιασει το παιδακι σου!

Κοριτσακια εμενα σταματησαν οι κολικοι εδω και 3-4 μερες,κατι πορδουλες τισ ριχνει,αλλα χωρις κλαμα,ειναι μαλλον επειδη δεν μασ κανει κακακια καθε μερα!!

Σοφια περαστικα κοπελα μου,,,περαστικα κ σε ολα τα κοριτσακια που ταλαιπωρουνται απο ιωση!!Εγω ευτυχως δεν εχω ακομη τπτ,αλλα εχω να βγω απο το σπιτι κατι μερες!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημερα φιλεναδιτσες!

Μου εχετε λειψει πολυ!

Καθε πρωι σας διαβαζω που αντλω γαλατακι αλλα δεν προλαβανω να σας γραψω.

Λια και Ελευθερια αν και καθυστερημε να χαιρεστε τους αντρουληδες σας!

Σοφακι (elisabeth) περαστικα κοπελα μου.

Σοφακι (fairytale) περαστικα και σε σενα κοπελα μου και στον αντρουλη σου.

Μαρακι να χαιρεσαι τον Νικολα.Σημερα κλεινετε τους 3 μηνες ετσι?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Μια ερωτηση..τι νουμερα περνετε τα παιδακια σας ρουχακια??Εμενα 3-6 μηνων της ειναι ισα-ισα!

Ενα φορεματακι που της πηρε ο Νικολας 3-6 μηνων,το πλυνα της το φορεσα χθες κ της ειναι κοντο,ολος ο κωλαρικος της ειναι εξω,στα χερακια ισα ισα παλι!Τζαμπα τα λεφτα

,ηταν και allouette :):D

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

ευχαριστω πολυ Ευμορφια.να σαι καλα φιλη μου και εσυ οτι επιθυμεις!!!

Ουτε εγω προλαβαινω να γραφω,αυτε τις μερες δεν μου κοιμαται καθολου την μερα,αν κοιμηθει λιγακι ισα που προλαβαινω να κανω καμια δουλεια!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας!

Να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου γλυκιά μου και να είστε αγκαλίτσα μέχρι τα βαθιά γεράματα!

Λοιπόν, τα 270γρ είναι όντως λιγότερα από το μέσο όρο αλλά το παιδί έβαλε βάρος.

Παίζει ρόλο πόσα κιλά γεννήθηκε και τι ανάπτυξη είχε τους 2 προηγούμενους μήνες. Για πες μου τα.

Κοριτσάκι μου, εγώ είμαι πολύ άσχημο παράδειγμα διατροφής. Δεν έχω φάει ποτέ όσπρια, λαχανικά και φρούτα. Βασικά ζω με κρέας (όλα τα κρέατα εκτός από βραστή γίδα-ψητή την τρώω), ζυμαρικά, ρύζι, πατάτες, ζάχαρη, θαλασσινά (όχι τόσο πολύ ψάρια), γάλα, τυριά. Όχι μόνο τώρα, από πάντα. Ειδικά τώρα έχω κόψει τα γαλακτοκομικά γιατί έχει αλλεργία ο μικρός και αντί για γάλα το πρωί, πίνω ένα ποτήρι χυμό. Πίνω ένα καφέ κανονικό και κάνα δυο ντεκαφεινέ. Γι'αυτό δεν πιστεύω αυτό που λένε ότι επηρεάζει η διατροφή της μάνας. Αν ίσχυε, τότε στην δική μου περίπτωση ο Νικόλας θα έπρεπε να λυσσοπεινάει και να χάνει βάρος συνέχεια :confused:

Σου είπε πόσο είναι το βάρος που πρέπει να είχε βάλει; Ξέρει ο γιατρός ότι οι μετρήσεις διαφέρουν για θηλάζοντα και μη θηλάζοντα μωρά;

Λοιπον Μαρακι αρχιζω

Γεννηθηκε 3380

Βγηκαμε απο την κλινικη 3350

9 ημερων 3670

20 ημερων 4200

28 ημερων 4320

2 μηνων 5120

3 μηνων 5390

Απο την γεννηση βαλαμε 12.50 ποντους.Ειμαστε 62.50.

Τι εχουμε γιατρε μου?

Λια κι εγω 3-6 του ψωνιζω αλλα απο τα mothercare που παρηγγειλα φορμακια 3-6 του ειναι τεραστια.Ειναι αναλογως την εταιρια απο οτι εχω καταλαβει.

Ειδικα στα jumbo.Απο κει του φοραω φορμακια για 6 μηνων.Λες και τα κανουν για κινεζακια

Καλημέρα!

Μαριάνθη κουράγιο με το τρέξιμο και τις δουλειές.

Μακ ΤΕΛΕΙΟ! έριξα πολυυυυυ γέλιο!... και κουράγιο.

Ευμορφία, σ' ευχαριστώ και συμφωνω για τα ρουχαλάκια εξαρτάται απο την εταιρεία.... καλύτερα να κοιτάτε τα εκατοστά... τουλάχιστον έτσι τα ψωνίζουμε εμείς.

Περαστικά στις αρρωστούλες!

καλημερα κοριτσακια!

μαρακι να χαιρεσαι το νικολα σου!να σου ζησει κ να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις!

ευμορφια εμενα μια χαρα μου φαινεται η αναπτυξη του μωρου σου κ σε βαρος κ σε υψος!να δουμε τι θα πει κ η μαρια που ειναι πιο ειδικη σ αυτα!

λια εμεις παιρνουμε ρουχαλακια 0-3 και 3-6 αναλογα την εταιρεια κ την εφαρμογη τους.την πεθερα δεν την εχω δει ακομα θα μπω στο φεις κ θα σου πω.

ελευθερια ολα καλα?τι κανει το μπεμπακι σου?

εγω ειμαι πολυ καλυτερα σημερα ουτε διαρροιες ουτε πονος τπτ ευτυχως.σε λιγο περιμενω κ τον παιδιατρο να κανουμε το τριτο μας εμβολιο.

καλα ειδατε χθες τριανταφυλλοπουλο?τι μαλακας θεε μου αυτος ο ανθρωπος εφτασα στο τσακ να τον παρω τηλ κ να του τα πω ενα χερακι...μα το μαλακα δηλαδη...ειχαμε τον ρελλογλου παλιοτερα τωρα εχουμε τον μακη...ελεος πια με τον καθε παπαρα που βγαινει κ το παιζει ειδικος βαρεθηκα!!!

συγχιστηκ απρωι πρωι...παω να κανω καφεδακι κ τα λεμε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ελευθερια ολα καλα?τι κανει το μπεμπακι σου?

εγω ειμαι πολυ καλυτερα σημερα ουτε διαρροιες ουτε πονος τπτ ευτυχως.σε λιγο περιμενω κ τον παιδιατρο να κανουμε το τριτο μας εμβολιο.

καλα ειδατε χθες τριανταφυλλοπουλο?τι μαλακας θεε μου αυτος ο ανθρωπος εφτασα στο τσακ να τον παρω τηλ κ να του τα πω ενα χερακι...μα το μαλακα δηλαδη...ειχαμε τον ρελλογλου παλιοτερα τωρα εχουμε τον μακη...ελεος πια με τον καθε παπαρα που βγαινει κ το παιζει ειδικος βαρεθηκα!!!

συγχιστηκ απρωι πρωι...παω να κανω καφεδακι κ τα λεμε!

Μια χαρά είμαστε μεγαλώνουμε...;)

Χαίρομαι που είσαι καλύτερα... και με το καλό να κάνετε και το 3ο να ξεμπερδεύεται.

Δεν είδα τίποτα χτες κοιμήθηκα νωρις... τι σε νευρίασε τόσο:?:

Διαφημίσεις

Ακομη κοιμαται,μπαινοβγαινω στο δωματιο για να την δω,9 ωρες συμπληρωσε!!

Σοφια τον ειδα λιγακι,ακουσα τις μ@@@ς που λεγε κ το αλλαξα!

Χαμος παλι στην Αθηνα χθες,,8-10 χρονων παδακια συμμετειχαν στα επεισοδια...μα που ειναι οι γονεις αυτων των παιδιων?Αφηνεις ελευθερο ενα παιδι σε τετοια ηλικια?Δεν ανησυχουν για το που ειναι τοσες ωρες?

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Μια χαρά είμαστε μεγαλώνουμε...;)

Χαίρομαι που είσαι καλύτερα... και με το καλό να κάνετε και το 3ο να ξεμπερδεύεται.

Δεν είδα τίποτα χτες κοιμήθηκα νωρις... τι σε νευρίασε τόσο:?:

ελευθερια μου οπως ολες εχετε καταλαβει ανηκω κ εγω στον ιατρικο χωρο(δεν ειμαι γιατρος-νοσηλευτρια κ τεχνολογος ιατρικων εργαστηριων ειμαι) και δε μπορω ν ακουω πια τις βλακειες του καθε ασχετου που χωρις να χει τις γνωσεις μου το παιζει ειδικος!!εχετε μπει στο αλλο παρεντς να διαβασετε τι γραφουν για το εμβολιο κ τη νεα γριππη?ε λοιπον μπειτε κ διετε μονοι σας-τρομολαγνια κ θεωριες συνωμωσιας σε ολο τους το μαγαλειο!!αυτα βλεπω κ λεω δε θελω να γυρισω στη δουλεια απ τη μια κ απ την αλλη θελω να παω να δω τι γινεται τελος παντων μ αυτη τη νεα γριππη μπας κ βγαλω ακρη!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Φιλεναδιτσες σας αφηνω.Παω για δουλεια.Γ@#$%ο...

Δεν ξερετε ποσο σας ζηλευω που ειστε αγκαλια με τα μπεμπακια σας ολη μερα

Φιλακια

καλη δουλιτσα ευμορφια μου!αληθεια πανω σε τι δουλευεις?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Ακομη κοιμαται,μπαινοβγαινω στο δωματιο για να την δω,9 ωρες συμπληρωσε!!

Σοφια τον ειδα λιγακι,ακουσα τις μ@@@ς που λεγε κ το αλλαξα!

Χαμος παλι στην Αθηνα χθες,,8-10 χρονων παδακια συμμετειχαν στα επεισοδια...μα που ειναι οι γονεις αυτων των παιδιων?Αφηνεις ελευθερο ενα παιδι σε τετοια ηλικια?Δεν ανησυχουν για το που ειναι τοσες ωρες?

κ η δικια μου κοιμαται απ τις 2 το βραδυ...ξυπνησε στις 7.30 τη ταισε ο αντρας μου πριν παει γ δουλεια δεν πολυεφαγε βεβεα κ ξανακοιμηθηκε.

χαμος οπως τα λες...κ ναι γνωμη μου ειναι αφηνεις το παιδι ελευθερο...ας κανει τις επιλογες του..κ φυσικα ανησυχεις ως γονιος.αλλα τι να κανεις?να τα κλεισεις σε γυαλα?δε γινεται...ας ελπισουμε ο αλεξης να ναι το τελευταιο θυμα αυτου του παρακρατους κ το πονο της κυριας τσαλικιαν να μην τον νιωσει καμια μανουλα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...