Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

χάλασε ο καιρός....άντε μπας και καταλάβουμε λίγο χειμώνα!

αν και μας χάλασε λίγο τη βόλτα μας χθες που ήταν και ανοιχτά τα μαγαζιά...

ούτε Καρουζέλ δεν πρόλαβε να κάνει η Βαλ!!!

καλά ο Κωτσόβολος δεν παίζεται....

είδα μια φωτογραφική μηχανή στο σάιτ τους που θέλω να αγοράσω...η τιμή της 199 ευρώ...

λέω στον άντρα μου να μην την παραγγείλουμε απο το σάιτ αλλά απο το κατάστημα, να ενισχύσουμε το τοπικό μαγαζί...

πάμε λοιπόν χθες, τους λέμε ποιά θέλουμε και τι μας λένε??????????

Αν την πάρετε απο εμάς στο μαγαζί, η τιμή της είναι 249!!!!!!!!!!!

ρε άντε γειαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σύμπι....δεν ξερω αν διαβαζεις καθόλου δίπλα τα κορίτσια του Αυγούστου αλλά η Νεκ μου έλεγε για γαλακτοβάκιλλους και απο μια γρήγορη ματιά που έριξα, είμαι σιγουρη οτι σε ενδιαφέρει....πιστευω οτι αν πάρεις ασιντόφιλους που μου είπε η Νεκ, θα σε βοηθήσει πολύ με τις ουρολοιμώξεις,κλπ....κοίταξε το....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σου ρε Σοφακι...τι κανετε???? με εφαγε το περα δωθε αυτες τις μερες.........

ειχα κανονισει απο τον Σεπτεμβρη να συναντησω την Κυριακη που περασε τους συμμαθητες μου που εχω να τους δω 15 χρονια....αλλα ηρθε σαν την οργη ο αρραβωνας και δεν πηγα....και στεναχωρηθηκα πααααρα πολυ γιατι ειναι η δευτερη φορα που το οργανωνω εγω και δεν μπορεσα παλι να παω!!!!Αμαν πια.....και ηθελα και 60 με 70 ευρω να παω!!!!!

Σοφια και οι υπολοιπες δηλαδη να ξερετε οτι θελετε απο Κωτσοβολο παντα απο το ιντερνετ....ειναι κατα πολυ φθηνοτερα απο το καταστημα....εχει παρει ο αδερφος μου ολες τις συσκευες για το σπιτι του......

Κατερινακι κριμα για την αδεια...φιλακια πολλα στον Νικολη σου!!!!οι υπολοιπες καλα?

εχτες φτιαξαμε στο σχολειο σελιδοδεικτες και αλλα δωρα για τα παιδια στο σχολειο.....φοβερα ομως!!!!θα σας βαλω φωτο.....

Διαφημίσεις

αχ κρίμα βρε Ελενάκι για τη συναντηση.....

και μάλιστα και 2η φορά ε???

πωπω...πες τους να σου στείλουν φωτο έστω!!!

με τον Κωτσόβολο τσαντίστηκα γιατί είπα ρε παιδί μου να ψωνίσουμε απο το κατάστημα για να έχει "κίνηση" και να συμβάλλουμε με κάποιο τρόπο ώστε να έχουν οι άνθρωποι τις δουλειές τους....

αλλά με γείωσαν και επειδη τους τα έχω γενικά μαζεμένα εκεί μέσα, δεν ξαναπατάω το πόδι μου....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

γεια σας!!!!!!!!!!!!!

ΕΛπιζω ολες να εισε καλα!!1

Σοφια μια και καθαρισες ειπα να ερθω να πω ενα γεια!!!!!

Λοιπον εμεις δυστυχως αρρρωσησαμε!!!!!!!!!!!!!

Πρωτα ο θοδωρης

Μετα εγω

και επομενο ηταν να αρρωστησει και η μικρη.....

ο μπαμπας μας μονο την γλιτωσε.......

εγω την περασα πιο ασχημα απο ολους με πυρετο.....τωρα ευτυχως ειμαι στην αναρρωση ο θοδωρης απλλα με μυξα και ελαφρυ βηχα

και η Λυδια που δεν μπορω να καταλαβω αν τελικα οντως αρρωστησε αφου απλα ειχε πολυ λιγη μυξα που και που....Ανεπνεε ομως κανονικοτατα ετρωγε κανονικοτατα και απλα που και που ακουγες ενα ρουθουνισμα ή εβηχε με ξερο βηχω...πολυ λιγο 3-4 φορες την ημερα χωρις βλεγματα και τετοια....Σημερα ομως μου παρουσιαζει την εξης συμπεριφορα που με κανει και αγχωνομαι!!!!Κοιμαται ολη την ημερα!!!!εφαγε χθες στις 9 μετα στις 3 που αυτο ειναι το φυσιολογικο της.....ειδαμε και παθαμε να την κοιμισουμε ομως...κοιμηθηκε στις 5 το πρωι και ξυπνησε κανονικα στις 9 παρακαλω ενω επρεπε να ξυπνησει για φαει στις 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και στις 9 ξυπνησε επειδη ξυπνησε ο Θοδωρης αλλιως δεν το εβλεπα!!!!Απο μυξες δεν ακουγεται να εχει τιποτα...απο πυρετο τιποτα.....βηχα καθολου....Εμεινε 1:30 ωρα ξυπνια οπου φαινοτανε μια χαρα ζωντανη με τα χαμογελα της και μετα ξανακοιμηθηκε...Δηλαδη στις 10:30 μεχρι και τωρα!!!!!!!!!!!!!!Εννοειτε φυσικα οτι 12 την ξυπνησα για να φαει ε?οχι που θα την αφηνα....εφαγε και κοιμηθηκε....Τωρα σαν να ξυπναει μου φαινεται αλλα δεν παιρνω αι ορκο....Ανησυχω γιατι αυτη δεν μου τα εκανε ατα....Τα βλεπω ολα και παρακαλαω συνηθως να καταφερει να κοιμηθει τουλαχιστον μια ωρα!!!!Ολο ξυπνια ειναι!!!!!

ΑΝ συνεχιστει αυτο το απογευμα θα παρω την γιατρο τηλεφωνο.....Ελπιζω να μην εχει τιποτα..........:-(:sad:

Κατα τα αλλα εγω χθες ημουν με πυρετο...και το πρωι εντελως μονη με 2 παιδια!!!!!!!τα ειδα ολα...εβαλα στον μικρο να βλεπει παιδικα (και του εξηγησα οτι επειδη ειμαι αρρωστη δεν μπορω να παιξω μαζι του) και την μικρη την ειχα συνεχεια αγκαλια με μασκα εγω εννοειτε.....Δεν κοιμοτανε με τιποτα!!!!!Τα επαιξα παντως...Καποια στιγμη που ανεαινα τις σκαλες με την μικρη αγκαλια και κρατουσα απο το χερι το θοδωρη ζαλιζομουν τοσο πολυ που νομιζα θα πεσω!!!!!!!!Τελοσπαντων ευτυχως περασε και αυτο..Πηρα βεβαια ενα depon...Δεν ξερω αν κανει αλλα δεν επεφτε με τιποτα ο πυρετος μου............

ΣΟφακι η βαλ εγινε ενα σωστο κοριτσακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΕλεια!!!!!!!!!!!!!Γλυκια και ειναι ιδια εσυ μιλαμε!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατερινα γιατι στραω=βωσαν ετσι με την αδεια?μονο σε εσενα δεν δινουν ή ειναι τακτικη τους να μην παιρνει κανεις αδεια τα χριστουγεννα?

Ελενιτσα!Πως ηταν βρε ο αρραβωνας?αξιζε τουλαχιστον τον κοπο?ξεφυγες καθολου?Οσο για το δαχτυλιδι εννοειτε οτι δεν πειραζει καολου ετσι?

Αυτα!!!!!!!!η Μακ που χαθηκε παλι ε?

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Ζωίτσα περαστικά σας!!!

το Λυδιάκι λόγω θηλασμού παίρνει αντισώματα απο εσένα γιαυτό το πέρασε πιο ελαφριά απο όλους....;););)

βρε αφού κοιμήθηκε στις 5, μετα απο 2ωρο ξύπνημα, σιγά μην ξαναξύπναγε για να φάει....κουραστηκε το κορίτσι!!!:D

μπορεί να αλλάζει το πρόγραμμα της ή ίσως επειδή βάρυνε ο καιρός να της έφερε νύστα!!!

παρακολουθησε τη εσυ πάντως καλού κακού....κι αν δεις οτιδήποτε μη φυσιολογικό πήγαινε τη απευθειας στο γιατρό.

Ευχαριστω πολύ για τα καλά λόγια για το κορίτσι μου!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

η σύμπι μου μάλλον θα πήρε τα αποτελέσματα της καλλιέργειας και θα ήταν καλά και θα το έχει ρίξει στην αναπαραγωγη του είδους!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

αχ καλέ ξέχασα να ευχηθω στο Σοφάκι3, καλά να περάσει!!!!

Σημερα δεν είπε οτι θα πήγαινε Λονδίνο????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Σας έχω ξεχάσει.. Αλλα έχει 3-4 μέρες που κάπως έχω χαλαρώσει.. Είναι κ το κινητο που με δυσκολεύει να γράφω.. Υπολογιστή θ έχω απο την νέα χρόνια..

Τα νέα μας.. Πλησιάζουμε 2 μηνών κ πεινουμε μόνο γάλατακι της μαμάς.. Είμαστε ήσυχα πολυ εκτός απο λίγες μέρες που μου είχε πονακια στο μήνα επάνω.. Υπεθεσα πως ήταν κολικοι κ της έδωσα 2 μέρες ινφακολικ..το κανε το παιδάκι μου χειρότερα.. Βογκουσε για 2 μερεσ΄΄σταματησα να το δίνω κ είναι μια χαρΑ !! Χτυπάμε 5 ώρα το βράδυ.. Παίρνει 250 γραμμάρια την εβδομάδα.. Άρα δεν χρειάζεται να την ξύπνησω είπε η Παιδιατρος..μοιάζουμε την μανούλα χιχιχι, όλοι αυτο λένε.. Αλλα κ στην χρυσοβαλαντου τα ίδια λέγανε κ έγινε φτηστη ο Νίκος...

Κουραζομαι πολυ ολη μερα.. Αφήνω τομωρο και αρχιζω με την μεγάλη..την μερα είμαι με την μπεμπα στο στήθος κ συγχρόνως να παίζουμε με την μεγάλη!!

Υπομονή κάνω αλλα μερικές φορες με παίρνει απο κάτω..πολυ κλείσουρα!

Τελος πάντων..ευτυχώς είναι ήσυχη η μπεμπα...

Καλο βράδυ.. Είχα τόσα πολλα ακόμη να γράψω αλλα θα βρω ευκαιρία αύριο...τα ξέχασα!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλημερα από τον παγωμενο Νοτο! χα χα χα χα :P. κανει κρυο αλλα πολύ μου αρεσει! τις βροχες δεν θελω ειδικα τωρα που θα μετακινειται ο κοσμος λογω των εορτων!

Λιακι μου εισαι πολύ τυχερη που εχεις ενα τοσο ησυχο μωρακι. για τα 5ωρα που κοιμασαι δεν το συζητω! ξεκουραζεσαι αρκετα και αυτο σου δινει και την ευκαιρια να θηλασεις για πολύ ακομα την μπουμπου σου. εμενα το γαλα από την κουραση μου ελαττωθηκε πολύ στο 2μηνο που θηλαζα. νομιζα πως κατι δεν εκανα καλα αλλα διαβασα στο βιβλιο του Παπαβεντση ότι η αυπνια, η κουραση και το στρες συντελουν στο να "κοπει" το γαλα! φαντασου δε οτι ο Κωνσταντινος ακομα ξυπναει τη νυχτα ;)

Σοφακι για ποια αναπαραγωγη μιλας; αν δεν περασουν 15 μερες από τοτε που εκοψα την αντιβιωση για να ξανακανω γενικη και καλλιεργεια ουρων δεν το συζητω για σεχ! σημερα περιμενω να αδιαθετησω κιολας. αρα στις γιορτες των Χριστουγεννων θα ειμαι off!

κατα τα αλλα ευελπιστω η καινουργια χρονια να με βρει χωρις ουρολοιμωξη ετσι ωστε να ξεκινησω εντατικα. μου ηρθαν και τα τεστακια από amazon αγορασα φολικο οξυ και σαλοσπιρ και ελπιζω!

αυταααααααααα.... κατα τα αλλα τρεχω με την δουλεια γιατι ως γνωστον στο τελος του ετους ολοι βιαζονται!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

καλώστο το Λιάκι μας!!!

α η μπουμπού σου μια χαρά ε????

και κοιμάται και τρωεί καλά!!!

φτου σκόρδα στο κορίτσι σου!!! έτσι και καλύτερα να είναι!!!

η Χρυσοβαλαντούλα πως είναι με τη μπέμπα? πως εκδηλώνει τη ζήλια της?

κούραση και με τα 2 ε?ε σε λίγο καιρό θα ξεπεταχτεί η μικρη και θα είσαι λίγο πιο χαλαρή πιστευω...

σύμπι μου πλήρως επανδρωμένη σε βρίσκω!!! με τα φολικά σου, με όλα σου!!!

έτσι θα μπεις δυναμικά στο παιχνίδι με το νέο έτος!!!

πάντως κοίταξε και ααυτό πυο σου είπα με τους γαλακτοβάκιλους...έτσι όπως τα διάβασα πιστευω θα σε βοηθήσουν...

εμείς χθες είχαμε πάει επίσκεψη σε κάτι γνωστούς μας με ένα παιδάκι 16 μηνών...καλά με κούφανε η μάνα του....επικίνδυνη λόγω άγνοιας η γυναίκα...αφήνει το παιδί μόνο του μέσα στη μπανιερίτσα του να παίζει με τα νερά κι αυτη πάει και κάνει δουλειές στο σπίτι!!!

επίσης μου έλεγε οτι δεν τον έχει μεταφέρει ακόμα στο δωμάτιο του και τωρα που θα το κάνει, θα του βάλει και μια τηλεόραση να κάθεται να βλέπει για να κάνει τις δουλειές της....

γενικά απ'οτι καταλαβα αυτη και ο άντρας της έχουν ένα θέμα με το σπίτι...το θέλουν να είναι στην εντέλεια....αφού του μικρού του απαγορεύουν να μπαίνει στο σαλόνι!!! κατ'εξαίρεση μπήκε χθες επειδη ήμασταν εμείς!!!:shock::shock::shock::shock:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα!!!

εμείς χθες είχαμε πάει επίσκεψη σε κάτι γνωστούς μας με ένα παιδάκι 16 μηνών...καλά με κούφανε η μάνα του....επικίνδυνη λόγω άγνοιας η γυναίκα...αφήνει το παιδί μόνο του μέσα στη μπανιερίτσα του να παίζει με τα νερά κι αυτη πάει και κάνει δουλειές στο σπίτι!!!

επίσης μου έλεγε οτι δεν τον έχει μεταφέρει ακόμα στο δωμάτιο του και τωρα που θα το κάνει, θα του βάλει και μια τηλεόραση να κάθεται να βλέπει για να κάνει τις δουλειές της....

γενικά απ'οτι καταλαβα αυτη και ο άντρας της έχουν ένα θέμα με το σπίτι...το θέλουν να είναι στην εντέλεια....αφού του μικρού του απαγορεύουν να μπαίνει στο σαλόνι!!! κατ'εξαίρεση μπήκε χθες επειδη ήμασταν εμείς!!!:shock::shock::shock::shock:

τραγικοι;;;;; καημενο παιδακι! ο θεος να το φυλαει γιατι ειναι επικινδυνοι! της ειπες καμια κουβεντα βρε Σοφακι; το πρωτο τους ειναι;

τραγικοι;;;;; καημενο παιδακι! ο θεος να το φυλαει γιατι ειναι επικινδυνοι! της ειπες καμια κουβεντα βρε Σοφακι; το πρωτο τους ειναι;

ναι το πρωτο τους είναι αλλά για το μπάνιο δεν της είπα τίποτα....

είναι λίγο περίεργος ο άντρας της και δεν ξέρω πως θα αντιδρούσε...

της είπα για την τηλεόραση στο δωμάτιο οτι καλύτερα να μην τη βάλει για να μη μάθει το παιδί,κλπ....δεν την είδα να πείθεται ιδιαίτερα....

αλλά ο άντρας της βρε παιδί μου αγενής με τη γυναίκα του...

συζητούσαμε πότε είναι καλά να έρθει ένα 2ο παιδί και εκείνος θέλει τωρα...οι υπόλοιποι του λέγαμε οτι εφόσον δεν έχει βοήθεια η κοπέλα, καλύτερα να περιμένουν λίγους μήνες ακόμα να αρχίσει να μιλάει ο μικρός για να συνεννοούνται καλύτερα....και τι γυρνάει και λέει αυτός????

"ε εσάς δε σας πειράζει αν περιμένετε γιατί η Σοφία είναι μικρή....άλλο 30 άλλο 40...."

η γυναίκα του έγινε σαν πατζάρι....

βάζουν σκαμπό ενδιάμεσα στην κουζίνα και το σαλόνι για να μην περνάει ο πιτσιρικάς...φροντίζουν το πάρκο του, το κάθισμα του φαγητού, γενικά όπου κάθεται ο μικρος να έχει ορατότητα σε τηλεόραση....

τεσπα...αυτά είναι επιλογές που είναι ακίνδυνες σε σχέση με το να αφήνεις ένα μωρό μόνο του σε γεμάτη μπανιέρα....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Δεν ξέρω βρε σύμπι....τι να πω....

και δεν ανέφερα τη διατροφή του....έφαγε 3 μελομακάρονα και ένα σακουλάκι φουντούνια!!!!

και με κοιτούσε σαν εξωγηινο η μαμα του όταν της είπα οτι η Βαλ δεν έχει καν δοκιμάσει γαριδάκια!!!

τεσπα....επιλογές τους είναι....

ο γαμπρούλης μου τι κάνει????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...