Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα(η μαλλον καλησπερα τετοια ωρα:P) τι κανετε?

σοφακι μακαρι να βγει καλη η βιοψια καλα αποτελεσματα!ελπιζω να βαλει μυαλο μετα απ αυτο ο θειος σου.

μακμαρακι περιμενουμε κ απο σενα ευχαριστα νεα με το νεο ετος:P

η ελενιτσα δε μπηκε σημερα?ελπιζω να ειναι καλα!

εγω εδω στη δουλεια κανονισαμε να παμε το μεσημερι για φαγητο ωραια θα ναι.κατα τ αλλα ολοι καλα...τη δευτερα εχουνε γιορτη στο παιδικο αλλα ειναι μονο για τα παιδακια κριμα που δε μπορουμε να παμε κ εμεις..

ειδα και κατι που με χαλασε σημερα αλλα εχω αποφασισει να μη χαλαω τη ζαχαρενια μου για οσους δε το αξιζουν;)(δεν αφορα εσας προς θεου:P)

αυτα τα νεα μου.ελπιζω να εχετε ολες μια ομορφη μερα!φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας!!!!εδω ειμαι και εγω......ειχα βγει με την μαμα μουνα ψωνισουμε για την ξαδερφη μου....τελικα ολο το σοι μας θα της παρει δωρα.....εκτος απο μενα που εχω χρυσαφικο!!!!θα σας πω την βλακεια μου....ειχα ενα δαχτυλιδι το οποιο δεν το φορεσα ποτε.....ειναι πολυ καλο και ακριβο....πηγα και το γυαλισα και θα της το δωσω....κακο ειναι?????μηπως δεν πρεπει?δεν βγαινω με τιποτα να της παρω κατι αλλο......εδω με το ζορι θα παμε και εκει....

Σοφακι το βρηκες το παπλωμα.....????σε τι οροφο εισαι καλε?Μια φορα ειχα απλωσει ρουχα....οπως πηγα να τα μαζεψω....κοιταω εξω και ελειπαν ολα....τα ειχε μαζεψει η σπιτονοικοκυρα....γιατι θα εψηναν για να μην τσικνιστουν!!!!!ευχομαι να το βρεις.....

Σοφια 3 πως εισαι? Αυτο που λες με τις πανες εχεις δικιο.....αμα εχεις και δασκαλες που σε βοηθανε...μια χαρα!!!!ετσι εγινε με την Ευη μου....Με τον Μαρινο μου κατα Μαιο θα ξεκινησουμε.Παντως τα παιδακια του καλοκαιριου κοβουν πολυ ευκολα την πανα και πιο γρηγορα.....

Αντε μετα τις γιορτες θελω ανακοινωση για μπεμπε!!!!ακουτε......????ΚΟΡΗ για το Μαρακι... και ΓΙΟ στις Σοφουλες.....!!!

γεια σου ελενιτσα!δεν ειναι κακη ιδεα αυτο με το δαχτυλιδι δε νομιζω να υπαρχει προβλημα.

οσο για το μπεμπε κ εγω κορη θελω-παλι-οποτε ευχησου μου για κοριτσακι:P

σοφια τι εγινε το βρηκες το παπλωμα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

άφαντο το πάπλωμααααα!!!!!

ουφ....και είμαι στο 2ο όροφο!!!!

Ελενίτσα μια χαρα το δαχτυλίδι!!!!

μη το σκέφτεσαι καθόλου!!!!

μπήκα στα γρηγορα γιατι περιμένω την αδερφη μου οικογενειακώς!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

άφαντο το πάπλωμααααα!!!!!

ουφ....και είμαι στο 2ο όροφο!!!!

Ελενίτσα μια χαρα το δαχτυλίδι!!!!

μη το σκέφτεσαι καθόλου!!!!

μπήκα στα γρηγορα γιατι περιμένω την αδερφη μου οικογενειακώς!!!!

κανε κατι παντως.....μην το αφησεις ετσι!!!εγω θα ειχα ξεσηκωσει την πολυκατοικια.......:mad:

αντε με το καλο να τους δεχτεις!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

τελικά βρεθηκε το πάπλωμα!!!

η καλή γιαγιά που μένει στο ισόγειο το είχε!!!

έπεσε απευθείας στα σύρματα που απλώνει εκείνη και επειδή δεν ακούμπησε κάτω και δε λερωθηκε, το πήρε μέσα και το έβαλε στο καλοριφέρ να στεγνωσει!!!

και το μεσημέρι το έδωσε στον άντρα μου τυλιγμένο σε ένα σεντόνι για αν μη σκονιστεί!!!

να'ναι καλά η γυναίκα!!!

αχ τι ωραία που περάσαμε χθες!!!

πήγαμε τα κορίτσια στο καρουζέλ και ξετρελάθηκε η ανιψιά μου!!!

δεν ήθελε να κατέβει με τίποτα!!!

έβγαλε και φωτο η αδερφη μου....μόλις μου τις στείλει, θα σας βάλω καμία!!!

καλά μόλις μπήκαν στο σπίτι η αδερφη μου με την ανιψιά μου, έπρεπε να δείτε τη Βαλέρια πως έκανε απο τη χαρά της!!!!

έτρεχε πέρα δώθε και έλεγε έλεγε και δε σταματούσε!!!

με ρωτούσε η αδερφη μου τι της δίνω και κάνει έτσι!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!

Σοφάκι3 τι έπαθες βρε??? τι είδες και δε θες να χαλάσεις τη ζαχαρένια σου???

μα τι περίεργη είμαι εεεε??????? χαχαχαχαχα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

σοφακι πολυ χαιρομαι που βρεθηκε το παπλωμα!για το αλλο θεμα σου στελνω πμ.

εμεις καλα βγηκα χθες για φαγητο περασαμε πολυ ωραια φαγαμε και ηπιαμε τα κερατα μας ομως χαχαχχα!ωραια ηταν γυρισα σπιτι 8 η ωρα κ επεσα για υπνο.εντωμεταξυ με κολλησε για τα καλα η ελλη εχω μπουκωμα απιστευτο δε μπορω να παρω ανασα...ελπιζω μεχρι τη τριτη να μου χει περασει.

σημερα εχει γενεθλια ο αντρας μου και θα φυγω νωρις απ τη δουλεια μηπως παμε καμια βολτα με το παιδι...δε την εστειλα και παιδικο γινοταν χαμος με τη βροχη το πρωι κ ειχε τρελη κινηση στους δρομους...εκανα 40 λεπτα να φτασω στη δουλεια.

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου Σοφάκι!!!

βάλε οτριβίν να φυγει το μπουκωμα να ηρεμησεις!!!

βγήκες για φαγητάκι τυχερη ε?

αυτά είναι....

κι εγω θεώρησα κατόρθωμα που κατάφερα να πάω μόνη μου μέχρι την οδοντίατρο!!!! χαχαχαχαχαχα!!!!

βρε κορίτσια να σας ρωτήσω αν ξέρετε....

Επειδη τωρα τελευταία έχω πολλάαααααα νεύρα κι εγω γενικά ήμουν πολύ ήρεμος άνθρωπος,ξέρετε αν ο υποθυρεοειδισμός προκαλέι κάτι τέτοιο?

επειδη θα έπρεπε να πίνω Τ4 εδω και καιρό αλλά το έχω αμελήσει και μου βγήκε σχετικα αυξημένη η TSH...πρέπει να πάω για ρύθμισμα...

Ωστόσο σκέφτηκα μήπως επηρρεάζει....

μην με κοροιδέψετε εεεε????????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα.....εχω εναν τρομερο πονοδοντο που με χτυπαει στο αυτι και συν της αλλης αδιαθετησα κιολας!!!παναω παντουουουουουου.....τι να πιω τωρα?

Σοφια για κανονισε μια επισκεψη στον ενδοκρινολογο!!!!ευτυχως που βρεθηκε το παπλωμα...ειδες τελικα υπαρχουν και καλοι ανθρωποι......

Σοφια 3 να τον χαιρεσαι τον συζυγο!!!!παρε οτριβιν οντως κανει δουλεια.....

Ελενίτσα όποιο παυσίπονο σε πιάνει καλύτερα πιες....

σου έπεσαν και τα 2 μαζί....

ναι μωρέ....είναι καλή γυναίκα η κυρία Χρίστίνα...

παρόλου που επιμένει αν φωνάζει τη Βαλέρια Μαρία!!!χαχαχαχαχα!!!

είναι της εκκλησίας και θέλει να τη φωνάζει με το όνομα της Παναγίας!!!!

πρέπει να πάω στον ενδοκρινολόγο μου αλλά υπάρχει ένα θεματάκι....αυτός που με παρακολουθεί είναι στην Αθήνα....

οπότε θέλουμε 150 ευρω μόνο για το πηγαινέλα βενζίνες και διόδια....

+100 ευρω η επίσκεψη....

συν οτι θέλω να ξαναπάω τη Βαλ σε παιδοδερματολόγο γιατί παρόλο που το καλοκαίρι είχε καθαρίσει το προσωπάκι της, τωρα ξαναέχει τις κοκκινίλες που σας είχα πει παλιότερα...

τουτέστιν θέλουμε ένα 500άρικο στο νερό....

με τον καινούριο χρόνο μάλλον....:rolleyes:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ για τις ευχες!

σοφακι μη το αμελησεις να πας σε ενδοκρινολογο ο αρυθμιστος θυρεοειδης σιγουρα φερνει σκαμπανεβασματα στη διαθεση...συνδυασε το με την επισκεψη στη παιδοδερματολογο γαι τη βαλ...κ ελπιζουμε να σε δουμε και απο κοντα!

ελενιτσα εγω γι ατο πονοδοντο περνω niflalmol η αλλιως mesulid με πιασει το πρωτο.περαστικα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

πωπω γκούγκλαρα λίγο για τον αρρυθμιστο θυρεοειδή και φρίκαρα....

βρηκα πολλά που έχουν επηρρεαστεί προφανως λόγω του οτι τον έχω αφησει στο ελεος τόσο καιρό....

και η διαταραχη του κύκλου μου και η τριχόπτωση (μαδάω σα γατί!) και η κοπωση+ατονία και τα νεύρα.....

και είμαι σίγουρη οτι μόλις κάνω και γενικές αίματος και ο σίδηρος θα είναι στα ταρταρα....

μάλλον θα παω εδω στον ενδοκρινολόγο του ΤΕΒΕ και αργότερα πάω και στον δικό μου στην Αθήνα...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας κοπέλες (έτσι λέει όλα τα16χρονα ο Νικολιός χαχαχα) και τις φωνάζει «κοπέλα, κοπέλα»

Στο τρέξιμο είμαι (ως συνήθως δλδ) . Σχολιάζω ότι έπιασα , γιατί διάβασα μόνο τελευταία σελ. πολύ γρήγορα, Ελενίτσα ελπίζω να είσαι ήδη καλλίτερα , για το δαχτυλίδι μη το συζητάς , βρες ένα ωραίο κουτάκι , βαλε κ μια κάρτα με ευχές κ όλα καλά.

Σοφία της Ελισάβετ, καλώς το βρε ! Πάτε εξωτερικό??? Καλά να περάσετε !!!! Να χαίρεσαι και τον Α.

Βρε Σοφία της Βαλ, μην αφήνεις έτσι το θυρεοειδή . Έχει η αδερφη μου κ ξέρω πως είναι, το χάπι καθημερινά ότι και να γίνει. ;)

Εμείς είμαστε καλά, το Νικακι πρέπει να πάει για ένα εμβόλιο που το έχουμε αφήσει από το καλοκαίρι αλλά όποτε κανόνιζα να πάω ήταν άρρωστος.

Εντωμεταξύ περίμενα πως κ πώς να μου δώσουν την άδεια που μου οφείλουν να γυρίσουμε λίγο Αθήνα κ Πειραιά , τώρα τις γιορτές και μου την έκοψαν.:-(

XwAPp3.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?εγω ειμαι ξυπνια απ τις 8...εχω συνηθισει και σηκωνομαι νωρις ακομα και τα σκ...

κατερινακι ευχαριστω για τις ευχες!ναι παμε λονδινο τη τριτη φευγουμε!καλα σοβαρα σου εκοψαν την αδεια?δηλαδη δε θα παρεις καθολου για τις γιορτες?τι μ@##κες!

εμεις ολοι καλα περιμενω να ξυπνησει η ελλη και να παμε καμια βολτα...εβγαλε κρυο ρε γμτ σημερα...αλλα δε θα κλειστουμε μεσα;)

να εχετε ολες ενα ομορφο σκ!φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα!!!

αχ Κατερινάκι σπάσιμο αυτό με την άδεια....

μα τι βλάκες....

αυτό με τις κοπέλες το λέει και η Βαλ!!!

πάμε στο φούρνο και λέει στην υπάλληλο:

"κοπέλα λαλάγγι θα φάωωωω!!!"

ή στη μητέρα μιας φιλης μου:

"κοπέλα θέλω κέικ!!!"

Καλά χίλια ευχαριστω της είπε η γυναίκα που την είπε κοπέλα!!! χαχαχαχα!!!!

και όπως καταλάβατε η Βαλ είναι μέγας πεινάλας....όλο φαί ζητάει!!!

άντε να δούμε μπας και πιάσουμε ποτέ τα 12 κιλά!!!

εμάς είχε έρθει ο μπαμπάς μου για 2 μερούλες....χόρτασε παιχνίδι η Βαλ!!!

άσε που εμάς μας είχε στο φτύσιμο!!! παππού, παππού, παππου όλη τη μέρα!!!

σημερα ανοιχτα τα μαγαζιά...πρέπει να παώ τζάμπο....έχει γενέθλια αυριο η ανιψιά του άντρα μου και δεν έχει έρθει η παραγγελία μου με τα ρούχα απο το μαντκο οπότε πρέπει να της πάρουμε κανένα παιχνιδάκι και θα της δωσω τα ρούχα την Πρωτοχρονιά!

σας φιλώ!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...