Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

https://marex.skroutzstore.gr/p.Afygrantiras-T08.408434.html

αυτον πηρα!!!

για τα σωματα εχω στειλει email για περισσοτερες πληροφοριες και τιμες

πόσο κλέφτες οι Έλληνες πια....

http://www.amazon.co.uk/Conrad-3b-Air-De-Humidifier/dp/B002F88NJA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1323681003&sr=8-1

έχεις μάρκα ή μοντέλο για τα σωματα???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πόσο κλέφτες οι Έλληνες πια....

http://www.amazon.co.uk/Conrad-3b-Air-De-Humidifier/dp/B002F88NJA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1323681003&sr=8-1

έχεις μάρκα ή μοντέλο για τα σωματα???

ελα ρε συ? να το ακυρωσω λες και να το παρω απο κει?

http://www.elith.gr/index.html τα σωματα!!!ψαχνω και για αλλα

τον αφυγραντηρα μου τον ακυρωσαν γιατι ειναι πολυ μικρος για το σπιτι.πρεπει να παρω εναν ο οποιος εχει 200 ευρω αλλα εγω αυτη την στιγμη δεν τα εχω!!!!

που ειστε καλε?

καλημερααααααα!

όλα καλα από οτ μετωπο. ωραια ηταν το ΣΚ ηρεμα αλλα με αρκετες δουλειες! ειχε ερθει και το αδερφακι το οποιο από την ωρα που παντρευτηκα δεν το χορταινω. ποτε ερχεται πότε φευγει ούτε που το καταλαβαινω!

εγω συνεχιζω την αντιβιωση, εκανα και ενα τεστ self clear να βεβαιωθω ότι δεν ειμαι εγκυος τωρα που παιρνω αντιβιωση τουρμπο, ειναι αρνητικο αρα οκ!

κατα τα αλλα αφυγραντηρες και σωματα ακουω.... κατσε να ριξω και εγω μια ματια!

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!!!!

βροχη βροχη βροχη.....

μελαγχολικη μερα, αντε να δουμε πως θα εξελιχθει. ειστε ολες καλα φιλεναδες;

καλημερα Μαρακι μου...ολα καλα!!οντως μελαγχολικη μερα σημερα.....:(

αυτα τα σωματα που ειδες εχω δει και εγω.Εχω στειλει email για περισσοτερες πληροφοριες.Το νου σου με την αντιβιωση.....γιαουρτακια να τρως και να ειναι προβειο!!!!ο Κωνσταντης?

Bonjour!!!

κι εδω βροχή.....

ήρθε ο χειμώνας άραγε επιτέλους??????????

Ελενάκι τελικά τον αφυγραντηρα δεν τον στέλνει Ελλάδα....έκανα μια δοκιμή να προχωρησω την παραγγελία αλλά δυστυχως δεν....

επειδη σήμερα θα φυγω και δε θα έχω χρόνο, θα το κοιτάξω απο αύριο μήπως βρούμε κάτι παρεμφερες και σε καλή τιμή, οκ???

Θα πάμε στη φιλενάδα μας να παίξουμε μόλις ξυπνησει η Βαλ!

καλά εννοείται οτι δε θα την αφησω να ξυπνήσει απο μόνη της εεεε??????

το βραδυ είχε βηχα πάλι ρε γμτ....το κουφό είναι οτι αν πάω και ξαπλώσω δίπλα της για λίγο, ξανακοιμάται και δεν ξαναβήχει!!!!:confused:

καλά χθες έριξα πολυ γέλιο!!!

την είχα πάρει αγκαλιά και την έκανα σβούρες στο σαλόνι....μετά την αφηνω κάτω και παώ στην κουζίνα να δω το φαί....έρχεται η Βαλ σαν το κοτόπουλο....πιάνεται απο την πόρτα, κοιτάει κάτω και μου λέει:

"μαμά μου.......γύρω γύρω όλοι το χαλί...."

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

το ζάλισα το παιδί μου απο τις σβούρες!!!!:D

σύμπι.....σε ζητάνε!!!!

131544reaheg4vv1.gif

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ελενιτσα καλα ειναι το παιδακι μου από υγεια ευτυχως! απλα εχθες εριξα κατι ματς με τον Α και το ψιλοταραξα με τις φωνες μου :-( τεσπα μην τα σκεφτομαι!

συμπι καλα να περασετε στην φιλη σας,, καλα παιχνιδια! αληθεια το κοτοπουλο σου ειπε τι με θελει; :tongue:

ελενιτσα καλα ειναι το παιδακι μου από υγεια ευτυχως! απλα εχθες εριξα κατι ματς με τον Α και το ψιλοταραξα με τις φωνες μου :-( τεσπα μην τα σκεφτομαι!

συμπι καλα να περασετε στην φιλη σας,, καλα παιχνιδια! αληθεια το κοτοπουλο σου ειπε τι με θελει; :tongue:

καλέ δεν το βλέπεις πόσο λαχανιασμένο είναι????

το έχω στειλει εγω απο εδω να σου δωσει ένα φιλάκι και έναν τόνο καλής διάθεσης!!!!:D:D:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

αγχωμενο το βλεπω χα χα χα

ευχαριστω...

εχετε στολισει εσεις; εγω τιποτα ακομα δεν εχω και πλλύ διαθεση αλλα σημερα μαλλον θα το τολμησω!

λεω να παρω και τα υλικα να φτιαξω μελομακαρονα με σοκολατα!

καλημερα κ απο μενα!τι κανετε?

βροχερος ο καιρος κ εδω σημερα καμια σχεση με τη χθεσινη μερα...οντως μελγχολικος καιρος.

εμεις καλα η ελλη βηχει λιγοτερο ευτυχως κ εγω καλυτερα...εδω στη δουλεια αρκετα φορτωμενη η σημερινη μερα για να δουμε...

εχω κ οδοντιατρο αυριο ευτυχως τελειωνω...200ευρω μου πηγε...ελπιζω να ναι τα τελευταια.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

μαρακι καλη επιτυχια με τα μελομακαρονα...εκανα κ εγω ωραια βγηκαν...εχει ωραιες συνταγες στο sintagespareas νομιζω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημερα Σοφακι!

εγω τη συνταγη την πηρα από ενα ενθετο της ελευθεροτυπιας που ηταν φουλ στη σοκολατα! τρελη αδυναμια! ευχαριστω για την "καλη επιτυχια" :P αντε και εσυ να ξεμπερδευεις με τον οδοντιατρο! μπρρρρρρρρρ

αγχωμενο το βλεπω χα χα χα

ευχαριστω...

εχετε στολισει εσεις; εγω τιποτα ακομα δεν εχω και πλλύ διαθεση αλλα σημερα μαλλον θα το τολμησω!

λεω να παρω και τα υλικα να φτιαξω μελομακαρονα με σοκολατα!

να το τολμησεις για το παιδακι σου πρωτα και για να ανεβει η δικη σου διαθεση!!!!εγω θα φτιαξω σοκολατακια σε σχημα χριστουγεννιατικου δεντρου. με φαγανε τα παιδια......

Σοφακι δεν βιαζομαι .....το ειδα και εγω στο αμαζον οτι δεν στελνει....με πηραν τηλ εχτες απο εκει που το παρηγγειλα και μου ειπε πως ηταν παρα πολυ μικρο αυτο, επρεπενα διαλεξω πιο μεγαλο.θα μαζεψω σιγα σιγα στον κουμπαρα...και με τις εκπτωσεις ισως παρω ενα....

Θελω να παω μια μερα και στα τζαμπο για παρω τα δωρα των παιδιων γιατι εκεινες τις μερες δεν βρισκεις ποτε τιποτα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...