Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αλοοοοοοοοο!!!τι κανετε??ουφ ψοφια ειμαι ,μολις καθισα.τρεχω σημερα απο το πρωι .πρωτα για δωρα για την Δευτερα,εχουμε επισημη αργια εδω του Αγιου Σπυριδωνα.ειχα και τον Ανασταση μαζι μου και ειχε μια γκρινια .....απιστευτη.πονοκεφαλο εχω.γυρισαμε το μεσημερι δεν ηθελε να φαι και επεσε ξερος για υπνο.μολις τελειωσα με το καθαρισμα και το συγυρισμα.σιδερο τωρα!!!!!

κοριτσια ευχαριστω για τα καλα σας λογια για τον Ανασταση:Dοχι πως τα δικα σας πανε πισω....κουκλια ειναι ολα:Dμωρε γερα να ειναι πανω απο ολα....

κανει σκανταλιες και δεν μπορουμε πια να τον μαλωσουμε:Dειναι πολυ γλυκουλης και χαδιαρης.Μασ κανει και γελαμε πολυ....ερχεται με αγκαλιαζει και μου λεει ΜΑΜΑ ΠΑΠΑΠΩ =Σ'ΑΓΑΠΩ.λιωνω λεμεεεεεεεεεε:-D:grin:κουκου βαου κουκου βαου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελενιτσα περαστικα.ωχ ο Μαρινουλης.τον τσουζει ε??

αν θες στειλε μου το ονομα σου στο facebook να σου στειλω αιτημα:-D

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!τι κανετε?πως περασατε το σκ?εμεις καλα στολισαμε μου βγηκε ο πατος 3 μερες να καθαριζω ευτυχως σημερα ηρθα για δουλεια να ξεκουραστω:-)

μαρακι πως εισαι?

ελενιτσα ο μαρινουλης καλα?

σοφια καλα κουκλος ο αναστασης ειδα τις φωτο στο φεις...ειδα κ αυτες απο λονδινο και ενθουσιαστηκα πρεπει να ναι πολυ ωραια!

κατα τ αλλα ολα καλα η ελισαβετ συνηλθε σημερα πηγε κανονικα παιδικο βηχει βεβαια λιγο ακομα αλλα πιστευω να της περασει μεχρι τελος της βδομαδας...κολλησε μαλλον και μας με ποναει λιγο ο λαιμος μου...οχι που θα τη γλιτωνα:-(

αντε μπειτε να πουμε κανα νεο!φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Bonjour!!!

τι κάνετε???

πως περασατε το ΣΚ???

Σοφάκι έχετε τον πολιούχο σας σημερα που γιορτάζει ε?

Να χαίρεστε στους Σπύρους και τις Σπυριδουλες σας!!!

Ελενάκι μου τι κάνει ο Μαρινούλης???

του πήρες ούρα???

τελικά κατεβήκατε???? δε με πήρες τηλ και ήμουν και μέχρι τις 2 στην πλατεια!!!

αφού τσακωνόμουν μέχρι τις 12:30 με τη Βαλ στο σπίτι για να ντυθεί...:twisted:

Σοφάκι3 τι κάνει η Ελισάβετ???

είναι καλύτερα???

είδα κάτι υγραντηρες στο αμαζον γυρω στα 40 ευρω αλλά δεν ξέρω τι δουλειά κάνουν...καλοί ή μούφα....

και ρε γμτ δουλεύει ο άντρας μου αυτες τις μερες πολύ στον υπολογιστη και δεν προλαβαίνω να κοιτάξω εκτενέστερα να σου πω προς το παρόν...

σύμπι!!!!!

ουουουουουουου!!!

έλα!!! θα κάνουμε μπανάνα!!!!!

τι κάνεις???αισθανεσαι καλύτερα???

για καλό και για κακό....ας ριξω ένα:

1529417d1lvplqgmc.gif

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!τι κανετε?πως περασατε το σκ?εμεις καλα στολισαμε μου βγηκε ο πατος 3 μερες να καθαριζω ευτυχως σημερα ηρθα για δουλεια να ξεκουραστω:-)

μαρακι πως εισαι?

ελενιτσα ο μαρινουλης καλα?

σοφια καλα κουκλος ο αναστασης ειδα τις φωτο στο φεις...ειδα κ αυτες απο λονδινο και ενθουσιαστηκα πρεπει να ναι πολυ ωραια!

κατα τ αλλα ολα καλα η ελισαβετ συνηλθε σημερα πηγε κανονικα παιδικο βηχει βεβαια λιγο ακομα αλλα πιστευω να της περασει μεχρι τελος της βδομαδας...κολλησε μαλλον και μας με ποναει λιγο ο λαιμος μου...οχι που θα τη γλιτωνα:-(

αντε μπειτε να πουμε κανα νεο!φιλια πολλα!

ουπς!!!

μέχρι να γραψω εγω, δεν είχα δει οτι έγραψες!!!!

μια χαρα η Ελισάβετ ε???

να τον προσέξετε αυτό τον λίγο βήχα....

εμείς έτσι την πατήσαμε...

έγινε καλά η βαλ και είχε λίγο βηχα....

βγήκαμε την Παρασκευη το βραδυ βόλτα και ξανάρχισε πάλι ο βηχας πιο έντονα.....θκατούλες....:(

πότε φευγετε για Λονδίνο???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλως τη σοφια!την αλλη τριτη φευγουμε το πρωι...εχω μια βδομαδα ακομα.

για τον υγραντηρα δε πειραζει θα δω μπορει να παρω απ το λητω αν ξαναχρειαστω.αν συνεχισει αυτος ο βηχας θα την παω αυριο μεθαυριο στο παιδιατρο να τη δει μηπως της το γυρισε σε βρογχιτιδα(ελπιζω οχι!)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλως τη σοφια!την αλλη τριτη φευγουμε το πρωι...εχω μια βδομαδα ακομα.

για τον υγραντηρα δε πειραζει θα δω μπορει να παρω απ το λητω αν ξαναχρειαστω.αν συνεχισει αυτος ο βηχας θα την παω αυριο μεθαυριο στο παιδιατρο να τη δει μηπως της το γυρισε σε βρογχιτιδα(ελπιζω οχι!)

να ρωτησεις και τον παιδιατρο για τον υγραντηρα....

γιατί για τη λαρυγγιτιδα κάνει καλό ενω για τη βρογχίτιδα όχι....θέλει προσοχή...

λοιπόν έχει και με 50 λίρες το mothercare...

http://www.mothercare.com/Vicks-Paediatric-Ultra-Sonic-Humidifier/dp/B004H5PJKA?ie=UTF8&ref=sr_1_1&nodeId=42764041&sr=1-1&qid=1323676133&pf_rd_r=155BB573JKXRCT4EYKC9&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=301&pf_rd_i=0&pf_rd_p=231490887&pf_rd_s=center-7

κοίταξε το μηπως το πα΄ρεις απο Λονδίνο....εδώ μην κάνεις καν τον κόπο να δεις τιμη!!!! φανταζομαι θα ειναι η διπλάσια....:rolleyes:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ναι θα δω μηπως το παρω απο λονδινο θα μου ρθει πολυ πιο φθηνα εχεις δικιο ευχαριστω!ναι το εχω υποψη μου οτι δε κανει στη βρογχιτιδα γι αυτο θελω να τη δει ο παιδιατρος να ειμαι σιγουρη.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα!!!!

περασαμε πολυ ωραια εχτες Σοφακι.......εμεις μεχρι τις 2 ημασταν στο θεατρο.Πηγαμε στα Goodys μετα να φαμε ενα πανικος.....ηταν και αλλο ενα σχολειο απο Τριπολη το οποιο ειχε κατι γονεις απαραδεκτους.Βρισανε μεχρι και το προσωπικο....δεν φτανει που τους ειχαν κανει τα νευρα κροσια.....μια τους εφταιγε το αρκουδακι και το αλλαζανε 2 με 3 φορες, την αλλη η σαλτσα στο φαι....αστα σου λεω!!!Μολις τελειωσαμε πηγαμε διπλα για καφε.....για να μπορουν να παιζουν τα παιδια στην πλατεια.Μου αρεσε παρα πολυ......αισθανθηκα πολυ περηφανη που τους πηγα στα πατρια εδαφη μου και το ευχαριστηθηκαν οι περισσοτεροι!!!Σορρυ που δεν σε πηρα......αλλα θα ξανακατεβουμε συντομα παλι.....

ο Μαρινος ειναι καλυτερα....περασε το σ/κ στο χωριο με τους παππουδες του αλλα γυρισε ολο τσιμπιματα......ολη νυχτα ειχε μια φαγουρα απιστευτη.Τι στο καλο ειναι αυτο?

εσεις καλα?Μαρακι πως εισαι? Σοφια 3 ....περαστικα

καλημερα!!!!

περασαμε πολυ ωραια εχτες Σοφακι.......εμεις μεχρι τις 2 ημασταν στο θεατρο.Πηγαμε στα Goodys μετα να φαμε ενα πανικος.....ηταν και αλλο ενα σχολειο απο Τριπολη το οποιο ειχε κατι γονεις απαραδεκτους.Βρισανε μεχρι και το προσωπικο....δεν φτανει που τους ειχαν κανει τα νευρα κροσια.....μια τους εφταιγε το αρκουδακι και το αλλαζανε 2 με 3 φορες, την αλλη η σαλτσα στο φαι....αστα σου λεω!!!Μολις τελειωσαμε πηγαμε διπλα για καφε.....για να μπορουν να παιζουν τα παιδια στην πλατεια.Μου αρεσε παρα πολυ......αισθανθηκα πολυ περηφανη που τους πηγα στα πατρια εδαφη μου και το ευχαριστηθηκαν οι περισσοτεροι!!!Σορρυ που δεν σε πηρα......αλλα θα ξανακατεβουμε συντομα παλι.....

ο Μαρινος ειναι καλυτερα....περασε το σ/κ στο χωριο με τους παππουδες του αλλα γυρισε ολο τσιμπιματα......ολη νυχτα ειχε μια φαγουρα απιστευτη.Τι στο καλο ειναι αυτο?

εσεις καλα?Μαρακι πως εισαι? Σοφια 3 ....περαστικα

εντάξει βρε!!!

αφού μέχρι τις 2 ήσασταν στο θέατρο, έτσι κι αλιώς δε θα με προλάβαινες!!!

και νωριτερα, κατα τη 1, είχε στην πλατεια μια σχολή χορού και χόρευαν τα παιδιά....πολύ ωραία ήταν!!!

Καρουζέλ κανατε???????

τα τσιμπήματα του μαρίνου με τι μοιάζουν????

υπάρχουν 3 εκδοχές:

1. να τον τσιμπησε κουνούπι

2. να τον τσίμπησε ψύλλος

3. να σκεπάστηκε με καμία κουβέρτα που να τον πέιραξε...

λέω εγω τωρα....:confused:

ε αυτο τους έλειπε στους Τριπολιτσιώτες.....να έρθουν Καλαμάτα και να μην περάσουν και καλά!!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

μαλλον το 2 αλλα παιζει και το 3....καθε φορα που παει καποιο παιδι στο χωριο ερχεται ολο τσιμπηματα!!!!

Καρουζελ δεν καναμε γιατι ειχε απιστευτο κοσμο.....μετα που ειχαμε χρονο δεν ηταν κανεις εκει!!!!

καλε οι περισσοτεροι θελανε παραλια....αλλα που θα επαιχαν τα παιδια? Μας ειπαν οτι στα goodys ειχε παιδοτοπο.....αλλα εγω δεν ειδα κατι....και το πιο κουφο....για να πας τουαλετα ειχε κωδικο η πορτα!!!!

μαλλον το 2 αλλα παιζει και το 3....καθε φορα που παει καποιο παιδι στο χωριο ερχεται ολο τσιμπηματα!!!!

Καρουζελ δεν καναμε γιατι ειχε απιστευτο κοσμο.....μετα που ειχαμε χρονο δεν ηταν κανεις εκει!!!!

καλε οι περισσοτεροι θελανε παραλια....αλλα που θα επαιχαν τα παιδια? Μας ειπαν οτι στα goodys ειχε παιδοτοπο.....αλλα εγω δεν ειδα κατι....και το πιο κουφο....για να πας τουαλετα ειχε κωδικο η πορτα!!!!

καλά κι εμείς στο καρουζέλ περιμέναμε κανένα τέταρτο στην ουρά για να κάνουμε....

αλλά το παραφορτωνουν και πάει πολύ αργάαααα................:D

στα γκούντυς στην παραλία έχει "παιδότοπο"...

βασικά δεν το λες ακριβως παιδότοπο...

μια τρύπα είναι που έχει μια πισίνα με μπαλάκια και κάτι στρωματα που σκαρφαλώνουν....για μικρα παιδάκια είναι....

ναι τον κωδικό τον καθιερώνουν σιγά σιγά παντού....στην Αθήνα, στο mall, νομίζω τα περισσότερα μαγαζιά έχουν....

στα γκούντυς φαντάζομαι οτι τον έβαλαν γιατί συχνά έπρεπε να τραβολογάνε κάποιο πρεζόνι να βγει....:rolleyes:

και καλά έκαναν....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

μολις παρηγγειλα αφυγραντηρα 100 ευρω!!!θα ψαξω και σωματα θερμανσης μαρμαρου τα οποια καινε οσο 2 τηλεορασεις και αποροφουν την υγρασια απο τους τοιχους καθως και την μουχλα. Τα εδειξε ο Σπυρος Σουλης προχθες......

μολις παρηγγειλα αφυγραντηρα 100 ευρω!!!θα ψαξω και σωματα θερμανσης μαρμαρου τα οποια καινε οσο 2 τηλεορασεις και αποροφουν την υγρασια απο τους τοιχους καθως και την μουχλα. Τα εδειξε ο Σπυρος Σουλης προχθες......

αν βρεις αυτα τα σωματα, ρίξε κανένα λινκ....πρώτη φορά τα ακούω!!!!

μεγεια τον αφυγραντηρα!!!

ποιόν πηρες???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...