Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σοφακι εχεις κανα site υποψη σου?

ασχετο...θα παμε λονδινο με τον αντρα μου για χριστουγεννα...κ ηθελα να ρωτησω,περα απο τα mothercare που θα τα σηκωσω:tongue:τι αλλα καταστηματα παιδικων να κοιταξω?

θα το κοιταξω να σου πω μόλις βρω λίγο χρόνο Σοφάκι....οκ?

Λονδίνο εεεε???

σούπερ!!!

λες να σας κάτσει λονδρεζικο σποράκι???? ;););)

εγω εκτός απο μάδερ θα σου έλεγα να επισκεφθείς και τα next τα οποία έχουν πολύ όμορφα και χαρούμενα ρουχαλάκια!!!!

άλλες μάρκες δε μου έρχονται στο μυαλό ρε γμτ....

για ρωτα και την Ελευθερία (female) απο του Αυγούστου που τα ξέρει καλύτερα!!!;)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερααααα!!!!τι κανετε????χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν προχθες εστω και καθυστερημενα......

Ελενιτσα συλληπητηρια κουκλα μου:(ο χρονος να απαλυνει τον πονο σας.

Σοφακι ...καλα η κορη σου δεν παιζεται λεμε....ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ:D

Μαρακι περαστικα.παλι τα ιδια ε?υπομονη θα περασει.

elizabeth καλως ηρθες.συνονοματες ειμαστε:Dνα σου ζησει το κοριτσι σου και περαστικα.Λονδινο πηγαμε και εμεις τελη Οκτωβρη και ψωνισα για τον μικρο απο mothercare,next ,Marks and Spencer.Φοβερεσ τιμες ,οχι οπως εδω....θα δεις.να σου πω μονο πως αγορασα στον μικρο μια βαλιτσα ρουχα.καλα να περασετε:Dπρωτη φορα θα πατε????

εμεις καλα ειμαστε.ο μικρος θηριο ανημερο....ολη μερα μιλαει.....και γκρινιαζει.....τις τελευταιες μερες δεν τρωει και καθολου οποτε μαλλον δοντι <μυριζει>δεν εχω αλλα νεα να σας πω....ησυχια.....περιμενουμε τα χριστουγενα......στολισε χθες ο Τ.εξω την αυλη και ο μικροσ κοιταει συνεπαρμενος τα φωτακια και τα στολιδια.το Σαββατο λεω να στολισω και το δεντρο μας:D

XWF8p2.png

Bonjour!!!

Καλά μιλάμε σας έχουμε σκίσει τις υπόλοιπες!!!

της Σοφίας γίνεται εδω μέσα!!!

3 είμαστε πλέον!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Σοφάκι Κερκυραικο και εσείς δόντι εεε???

και η Βαλ βγάζει έναν τραπεζίτη....

το καταλαβαίνω πλεόν χωρίς καν να την κοιτάξω....

όταν τσακωνόμαστε τα μεσημέρια τουλάχιστον 1 ώρα για να βάλει πυτζάμες και να πάει για ύπνο και ο άντρας μου προσπαθεί να δουλέψει και τραβάει τα μαλλιά του, λεω οκ....έρχεται δόντι!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

βγήκαμε χθες βολτίτσα, έφεραν το καρουζέλ και φέτος και απόψε θα ανάψουν το δέντρο!στάνταρ θα πάμε!!!:D

πάνε τα λεφτάκια μας με το καρουζέλ....τουλάχιστον φέτος είναι μεγαλη και θα μπορεί να ανεβαίνει μόνη της....πέρσι είχα τραβήξει τρελή ζαλάδα που ανέβαινα μαζί της....και έκανε και 2 φορές σερί!!!

έχω ενθουσιαστεί για άλλη μια φορά με το άμαζον!!!

εκτός των άλλων που έβαλα σε μια παραγγελία (μη γελάσετε) πήρα και φαίρυ για τα πιάτα....

ήρθε η παραγγελία και είχε χυθεί μέσα στην κούτα, χαμός γινόταν!!!

τους στέλνω μέιλ και τους το λέω και στα καπάκια μου λένε σας στέλνουμε άλλη παραγγελία με ΟΛΑ τα πράγματα ή αν θέλετε σας επιστρέφουμε τα χρήματα....

λέω τι να τα κάνω πάλι τόσα πράγματα ας μου επιστρέψουν τα λεφτά καλύτερα....τους το λέω και μου λένε :

το στείλαμε το πακέτο ήδη με την παραγγελία αλλά θα σας κάνουμε ριφάντ και όταν έρθει το πακέτο αρνηθείτε παραλαβή για να επιστρέψει σε εμάς....αν όμως δεν μπορέσετε να κάνετε αρνηση παραλαβης κρατηστε τα πράγματα χωρίς χρεωση!

επειδη στέλνω τα πράγματα στη δουλειά του άντρα μου και στανταρ δε θα έκαναν άρνηση παραλαβής, έπρεπε να πιέσω πολύ το άμαζον για να μπορέσουν να ειδοποιήσουν το μεταφορέα να τους επιστρέψει το πακέτο!!!!γιατί το θεωρω βλακεία να πάρω και τα χρηματα και την παραγγελία...

έρχεται και 2η παραγγελία χθες πάλι με φαίρυ(μη γελάτε, δεν είναι όλα δικά μου!!!),πάλι χυμένα....τους το ξαναλέω και μου αρχίζουν πάλι για ριφάντ,κλπ!!!

ε τους στέλνω ένα μέιλ και τους λέω όχι βρε παιδιά....δε θέλω τίποτα....απλά να μάθετε στους υπαλλήλους σας να συσκευάζουν σωστά!!!

ακολούθησε μέιλ τους τιγκα στα ευχαριστώ,κλπ....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα.....ολα καλα? καλε τι παγο ειχε σημερα το πρωι....

ποποπο πολλες Σοφιες εχουμε τωρα.....πως θα σας ξεχωριζουμε τωρα?

Ο Μαρινουλης μου το βραδυ ηπιε λιγο αντιουτερικο gantil και ηταν πιο ησυχος...αλλα εχω 2 λογους τωρα που δεν κοιμαται.....ή το δοντι ή ουρολοιμωξη!!!!κατι φορες που κανει τσισα του μου λεει "καιει καιει" και οταν τον αλλαξα ειχε κανει βλεννες στο πουλακι του και ηταν λιγο ανοιγμενο μπροστα και ερεθισμενο...δεν με αφηνε να τον αγγιζω.Αντε να συλλεξουμε ουρα τωρα.....

καλημέρα Ελενάκι....

ωχ τι έπαθε ο Μαρινούλης.....λες να είναι ουρολοίμωξη ε?:(

στα αγοράκια πως παίρνουν ούρα???

έχετε πάγο??? θα μου πεις Τρίπολη είναι αυτη!!!!:tongue::tongue::tongue:

την Κυριακη αν πάτε πλατεία ετοιμάσου να ξηλωθείς....στάνταρ θα θέλουν να κάνουν καρουζέλ τα παιδιά!!!:D:D:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα Ελενάκι....

ωχ τι έπαθε ο Μαρινούλης.....λες να είναι ουρολοίμωξη ε?:(

στα αγοράκια πως παίρνουν ούρα???

έχετε πάγο??? θα μου πεις Τρίπολη είναι αυτη!!!!:tongue::tongue::tongue:

την Κυριακη αν πάτε πλατεία ετοιμάσου να ξηλωθείς....στάνταρ θα θέλουν να κάνουν καρουζέλ τα παιδιά!!!:D:D:D

στην κεντρικη πλατεια ειναι?να ενημερωσω και τους υπολοιπους......ωραια θα ειναι.

υπαρχουν ειδικα σακουλακια αλλα φοβαμαι κιολας.....μηπως να τον παω στο νοσοκομειο....εκει θα τσιριξει το καημενο!!!ποποπο και μονο που το ανεφερα δακρυσα....

πολυ παγο ....σου πεφτουν τα αυτια το πρωι!!!εγω που εχω κανει και πλαστικη το καταλαβαινω περισσοτερο απ τους αλλους!!!!

καλημερα κ απο μενα!!

χαχαχχα ναι οντως της σοφιας γινεται!!

ελενιτσα τι επαθε ο μαρινουλης!περαστικα οτι και να ναι!

σοφακι ευχαιρστω για τις πληροφοριες κ εσενα cat ανυπομονω να περασουν οι μερες!λες να μας κατσει λονδρεζικο σπορακι?πλακα θα χει!

εγω σπιτι παλι σημερα εχουμε γενικη καθαριοτητα για να στολισουμε το σκ...εκανα ντουλαπια και κουζινα κ εχω ακομα τζαμια πατζουρια κ σφουγγαρισμα...ουφ δεν ειμαι εγω γι αυτα....μαλλον θα περιμενω τον αντωνη να γυρισει απ τη δουλεια να κανει αυτος τις βαριες δουλειες:tongue:εχω κ οδοντιατρο...ευτυχως τελειωνω σημερα...3 σφραγισματα κ απονευρωση εκανα...σημερα καθαρισμος και τελος...οσο θυμαμαι τι τραβηξα στην εγκυμοσυνη με τα κολοδοντα....αστο καλο!

η ελισαβετ σα να συνηρθε σημερα κοιμηθηκε καλυτερα το βραδυ...βηχει παλι αλλα λιγοτερο...πιστευω απο δευτερα να παει κανονικα στο σταθμο.

φιλια πολλα σε ολες!

υ.γ η λια και η γιωτα εχουν καιρο να μπουν η μου φαινεται?η ευμορφια?καπου νομιζω οτι διαβασα ποστ της...κοριτσια μπειτε να μας πειτε καμια καλημερα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

στην κεντρικη πλατεια ειναι?να ενημερωσω και τους υπολοιπους......ωραια θα ειναι.

υπαρχουν ειδικα σακουλακια αλλα φοβαμαι κιολας.....μηπως να τον παω στο νοσοκομειο....εκει θα τσιριξει το καημενο!!!ποποπο και μονο που το ανεφερα δακρυσα....

πολυ παγο ....σου πεφτουν τα αυτια το πρωι!!!εγω που εχω κανει και πλαστικη το καταλαβαινω περισσοτερο απ τους αλλους!!!!

ναι στην κεντρική πλατεία!!! διπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο!!!

α και τα αγοράκια σε σακκουλάκι εεε??? πιστευα οτι θα μπορούσες να τα παρεις κανονικά σε κυπελάκι...

ωχ μωρέ ταλαιπωρία....

καλέ τι πλαστική έχεις κάνει???????

ωωωωωωωωωωωωωω δε μας τα έχεις πει αυτά!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κ απο μενα!!

χαχαχχα ναι οντως της σοφιας γινεται!!

ελενιτσα τι επαθε ο μαρινουλης!περαστικα οτι και να ναι!

σοφακι ευχαιρστω για τις πληροφοριες κ εσενα cat ανυπομονω να περασουν οι μερες!λες να μας κατσει λονδρεζικο σπορακι?πλακα θα χει!

εγω σπιτι παλι σημερα εχουμε γενικη καθαριοτητα για να στολισουμε το σκ...εκανα ντουλαπια και κουζινα κ εχω ακομα τζαμια πατζουρια κ σφουγγαρισμα...ουφ δεν ειμαι εγω γι αυτα....μαλλον θα περιμενω τον αντωνη να γυρισει απ τη δουλεια να κανει αυτος τις βαριες δουλειες:tongue:εχω κ οδοντιατρο...ευτυχως τελειωνω σημερα...3 σφραγισματα κ απονευρωση εκανα...σημερα καθαρισμος και τελος...οσο θυμαμαι τι τραβηξα στην εγκυμοσυνη με τα κολοδοντα....αστο καλο!

η ελισαβετ σα να συνηρθε σημερα κοιμηθηκε καλυτερα το βραδυ...βηχει παλι αλλα λιγοτερο...πιστευω απο δευτερα να παει κανονικα στο σταθμο.

φιλια πολλα σε ολες!

υ.γ η λια και η γιωτα εχουν καιρο να μπουν η μου φαινεται?η ευμορφια?καπου νομιζω οτι διαβασα ποστ της...κοριτσια μπειτε να μας πειτε καμια καλημερα!!

αχ μη μου λες για οδοντίατρο....

θα ξεκινησω κι εγω απο Δευτερα μάλλον και τρέμω....

άνοιγε τα παραθυρα να μπαίνει καθαρός αέρας για τη μικρη....κάνει πολύ καλό!!!

αχ μη μου λες για γενική.....εγω τα κάνω λίγα λίγα γιατί η "βοηθός" μου όλο ανακατεύεται στα πόδια μου και τίποτα δεν κάνω στο τέλος!!!

καλά λήσταρχος Νταβέλης μου βγήκε η μικρη!!!

χθες ήμασταν στο σαλόνι με τον άντρα μου και η Βαλ εξαφανισμένη....

κοιτάμε να δούμε που πήγε και τι είχε κάνει η τρελή η γλυκατζού μου???

είχε πάει στην κουζίνα μέσα στο σκοτάδι, είχε τραβήξει την τουρτιέρα που έχω πανω στο τραπέζι, είχε βγάλει το καπάκι και είχε απλώσει το χέρι για να πάρει ένα cupcake με επικάλυψη σοκολάτας που εχω φτιάξει!!!!

παραλίγο να πάθει έμφραγμα μόλις άνοιξα ξαφνικά το φως και της είπα:

"εεεεππππ!!! τι κάνεις εδώ???"

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

χαλια διαθεση εχω και δεν μπορω να σχολιασω τιποτα! με εχει παρει πολυ από κατω η οικονομικη κατασταση. μιζερα χριστουγεννα θα περασω φετος :-(τεσπα.

με την ουρολοιμωξη καλα τα παω, εχουν υποχωρησει τα συμπτωματα αλλα η αντιβιωση που παιρνω δινεται στην εσχατη περιπτωση. ειναι πολύ βαρια και ελπιζω να λειτουργησει αυτη τη φορα γιατι πολύ εχω κουραστει.

καλα....εκανα φιλη στο φεις τη Σοφια από την Κερκυρα. δεν εχετε ιδεα τι κουκλι ειναι ο Αναστασης και δεν το λεω από ευγενεια! ειναι η πραγματικοτητα.... ίοσο και ζωηρος να ειναι Σοφακι ειναι τοσο γλυκας που του συγχωρουνται ολα!

πηγαμε και παιδιατρο εχθες, ολα καλα με τον Κων/νο αν και θα κανουμε προληπτικα καμια 10αρια μερες ακομα εισπνοες flixotide. το γελιο ειναι πως οταν τον εξεταζε ο γιατρος γυρναει ο μικρος και του λεει: "γιατι βηχει Ντα; γιατιιιι;" Ντα = Κων/νος:tongue:

Διαφημίσεις

Σοφια 3 ειδες που ειπα οτι ειναι πολυ γκρινιαρης και ανησυχος. Ολη νυχτα χτυπιεται μες την κουνια......και εγω με το ενα ματι ανοικτο. Κατι τους φταιει ....για αυτο ειπα αυτους τους δυο λογους.

Εγω παντως αυτο με την ασταφτερη καθαριοτητα δεν το κανω......επειδη θα στολισω.!!!!ειναι πολυ κουραστικο.....και δεν εχω τοοοοοοσο χρονο.Καθε Σαββατο που καθαριζω το σπιτι φτανει....αντε και σε δικες μας γιορτες που ερχεται κοσμος......!!!!Μια στο τοσο θα καθαρισω και απο κατι οπως ντουλαπες η κατι αναλογο και αυτο λογω της υγρασιας!!!!

καλημερα!

χαλια διαθεση εχω και δεν μπορω να σχολιασω τιποτα! με εχει παρει πολυ από κατω η οικονομικη κατασταση. μιζερα χριστουγεννα θα περασω φετος :-(τεσπα.

με την ουρολοιμωξη καλα τα παω, εχουν υποχωρησει τα συμπτωματα αλλα η αντιβιωση που παιρνω δινεται στην εσχατη περιπτωση. ειναι πολύ βαρια και ελπιζω να λειτουργησει αυτη τη φορα γιατι πολύ εχω κουραστει.

καλα....εκανα φιλη στο φεις τη Σοφια από την Κερκυρα. δεν εχετε ιδεα τι κουκλι ειναι ο Αναστασης και δεν το λεω από ευγενεια! ειναι η πραγματικοτητα.... ίοσο και ζωηρος να ειναι Σοφακι ειναι τοσο γλυκας που του συγχωρουνται ολα!

πηγαμε και παιδιατρο εχθες, ολα καλα με τον Κων/νο αν και θα κανουμε προληπτικα καμια 10αρια μερες ακομα εισπνοες flixotide. το γελιο ειναι πως οταν τον εξεταζε ο γιατρος γυρναει ο μικρος και του λεει: "γιατι βηχει Ντα; γιατιιιι;" Ντα = Κων/νος:tongue:

α καλά για τον Αναστάση ήθελα να το σχολιάσω κι εγω!!!!!

κουκλί απιστευτο είναι και έχει και πολύ σκανταλόφατσα βρε παιδί μου!!!

:D:D:D:D:D:D

σύμπι μου μη μιζεριάζεις....είναι ωραίες μέρες....γιορτινές....

έστω και με λιγότερα καλά θα περάσουμε....

εγώ αρνούμαι να μιζεριάσω!!! δε μπορώ!!!

άντε ανέβα λίγο!!!!

χαχαχαχ!!!!

γιατι βηχει αναρωτιέται ο Κων/νος εεε????

εμείς χθες περνούσαμε κάτω απο το ιατρείο του παιδατρου και αναγνωρισε την πολυκατοικία η Βαλ και φωναζε:

"ατούλη Αντώνηηηηηηη!!!! μέλα και μπα(λ)όνι θέλω!!!! τσίμπι!!!!"

:D:D:D:D:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

ωχ μωρε το αντρακι μου...γιατι βηχει.....ειναι να τα πιασεις απ τα μαγουλακια οταν λενε κατι τετοια!!!εμεις εχουμε μεινει πολυ πισω με τα εμβολια....

Μαρακι μου οι περισσοτεροι ετσι ειμαστε........ας κανουμε υπομονη....ευελπιστουμε να περασει ολο αυτο.Εμεις γιορτες θα κανουμε με το επιδομα που παιρνω για τα παιδια.

αντε να περασει και η ουρολοιμωξη.......

πραγματι ειναι πολυ φατσουλα ο Αναστασης!!!!!

Σοφια ο Κωστας δεν εχει λαβει ακομα κατι για να παει εξωτερικο που ειχαμε πει.......αναμενουμε αλλα ταυτοχρονως ψαχνουμε και για κατι αλλο.

μαρακι σε καταλαβαινω...ηταν ανεργος ο αντρας μου ενα χρονο και...ζουσαμε με τα λεφτα που εβγαζα εγω κ οτι μας εδιναν οι γονεις μου-να ναι καλα-...τωρα βρηκε μια δουλεια προσωρινη μεχρι το γεναρη...και μετα στο ψαξιμο παλι...μη σε παιρνει απο κατω...εχουμε τα παιδακια μας που μας χρειαζονται...αυτα να ναι καλα υγεια να εχουμε ολοι κα ολα τ αλλα θα φτιαξουν που θα παει...ελα ν ανεβαινουμε!!ερχονται και γιορτες...για να μπαινουμε σιγα σιγα στο γιορτινο κλιμα...βρηκα μια συνταγη για μπισκοτοσπιτο και λεω ν ατη φτιαξω δε θυμαμαι το site τωρα...θα το βρω και θα σας το βαλω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ελενακι μου περαστικα στο παιδακι σου! σαν ουρολοιμωξη φαινεται! αχ καρδουλα μου..."καιει καιει " ελεγε ε; ψυχουλα.... ακου πως θα παρεις ουρα... τον πλενεις πολύ καλα με σαπουνι, τον καθαριζεις με ορο και τον σκουπιζεις με αποστειρωμενη γαζα ετσι ωστε να μην παρει μικροβιο από την πετσετα. αν δεν εχεις γαζα σιδερωσε καλα την καθαρη πετσετα!

λιχουδα η Βαλ ε;:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...