Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

ήλιο έχει σήμερα αλλά κρύοοοο.....μπρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!

Ζωίτσα μου πολύ χαίρομαι που σε "βλέπω" πιο χαλαρή...

έτσι....μπαίνετε σε μια σειρά και ηρεμείς κι εσύ....;)

καλέ 2 μηνων μωρό και κοιμάται 8ωρο το βραδυ??????????

τέλεια!!!!!

σύμπι μια χαρα λοιπόν!!!

ο υπέρηχος οκ....

απο αυγουλάκια είσαι οκ....

άντε να ξεμπερδευεις με την παλιοουρολοίμωξη και να ξαναμπείς δυναμικά στο παιχνίδι!!!!;););)

εγω νυσταζω....

έβαλα χθες τη Βαλ για ύπνο στις 11:15....

ε μέχρι τις 12:30 κουβέντιαζε βρε παιδιά η γλωσσοκοπάνα!!!!!!!!!!!!

πήγαινα κάθε ένα τέταρτο στο δωμάτιο της και της έλεγα: "ησυχία....κοιμησου...."

σταματούσε για 5 λεπτά και μετά ξανα μανα μπιρι μπιρι....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε αφου κοιμαται ως αργα το κοριτσακι σου γιατι δεν κοιμασαι και εσυ λιγο παραπανω το πρωι; πω πω πηγε 12.30 για να κοιμηθει; εμενα ο Κων/νος εχθες κοιμηθηκε 11 και κατι αλλα ειχε κοιμηθει σχεδον 3 ωρες το μεσημερι. καλα από τον απογευματινο υπνο τον ξυπναω με γαντζο. "παλι νανι" μου λεει! και εδω από καιρο τα ιδια.... υπεροχη μερα και κρυο. μου αρεσειειειειει! λοιπν παω στον γιατρο .... αργοτερα θα εχει νεοτερο ιατρικο ανακοινωθεν!

καλημερα.......ηλιο σημερα με -1 βαθμους τωρα !!!!

Ζωιτσα μου γιατι κλαιει ετσι η μικρη σου? μηπως ποναει? ενδεχεται και να κρυωνει ομως αμα λες οτι στην αγκαλια σου κουρνιαζει και μολις την αφηνεις πεταγεται και κλαιει......ρωτησες τον παιδιατρο γιατι μπορει να το κανει αυτο?

Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω...αλλα ειμαι μακρια....ξερω τι περνας οταν λες οτι δεν ξεκουραζεσαι......εγω ακομα τρεχω και ας μεγαλωσαν....ο Μαρινουλης εγινε γλωσσοκοπανας σαν το Βαλεριακι και ολο αγριευει.....αμα τον πειραζουν τα μεγαλα και δεν θελει να κανει αυτο που του λενε.....τα αρχιζει στις μπουνιες.....και λεει και "ντε τελω"!!!!!Αυτες τις μερες ειμαστε και στο τρεξιμο...μαζευουν ελιες ο Κωστας με την πεθερα μου και τον πατερα μου.....και μια να βγαλουμε λαδι....μια να παμε μαζι να βοηθησουμε.....να καθαρισουμε τα μπιτονια για το λαδι.....εν τω μεταξυ ειμαι και αλλεργικη στις ελιες....το ανακαλυψα πριν 10 χρονια που ειχα πρωτοπαει......επρεπε να κανω καποια εμβολια τα οποια κοστιζαν τοτε 50.000 δρχ.....φυσικα δεν τα εκανα.....και τωρα εχω παλι τρελλη φαγουρα και σπυρακια παντου!!!!

πολυ δυσκολα τα παργματα.....εμας οι δασκαλες στο σχολειο μας ζητησανε 15 για να νοικιασουμε στολη για τα Χριστουγεννα συν 10 ευρω το dvd της γιορτης.......20 ευρω για την εκδρομη......πολλα εξοδα....βαλε την Δεη που ηρθε εχτες και με βαρεσε εγκεφαλικο.....πως θα τα κανω ολα μονη μου?

Μαρακι τα καλυτερα ευχομαι...αντε στις γιορτες να μας πεις ευχαριστα νεα......Σοφακι για αντε και εσυ απο πισω.........και φαντασου να κανεις δευτερο και να βγει γλωσσοκοπανα σαν την Βαλερια....χιχιχιχιχ πλακα θα εχει!!!!!

βρε αφου κοιμαται ως αργα το κοριτσακι σου γιατι δεν κοιμασαι και εσυ λιγο παραπανω το πρωι; πω πω πηγε 12.30 για να κοιμηθει; εμενα ο Κων/νος εχθες κοιμηθηκε 11 και κατι αλλα ειχε κοιμηθει σχεδον 3 ωρες το μεσημερι. καλα από τον απογευματινο υπνο τον ξυπναω με γαντζο. "παλι νανι" μου λεει! και εδω από καιρο τα ιδια.... υπεροχη μερα και κρυο. μου αρεσειειειειει! λοιπν παω στον γιατρο .... αργοτερα θα εχει νεοτερο ιατρικο ανακοινωθεν!

ε καλά δε σηκωνομαι χαραματα.....

9 η ωρα σηκωνομαι!!!!

δεν μπορω να κοιμηθω παραπάνω....ο οργανισμός μου λειτουργεί με χρονοδιακόπτη....χρειάζεται 8 ώρες ύπνο....ούτε λεπτό παραπάνω!!!

και η Βαλ το μεσημέρι κοιμηθηκε 2,5 ώρες! αλλά κοιμάται ελαφρά και με το που θα ανοίξω τη πόρτα του δωματίου της ακούω μια φωνούλα:

"γεια σας.....τι κάνετε??? καλά??? εγώ νάνι!!!"

μα την πιανει λογοδιάροια βρε παιδί μου....τη βάζω για ύπνο και κάθεται και λέει ιστοριες για αγρίους το θέατρο...

χθες έλεγε στην αρχή αυτό:

"ατούλης Αντώνης έπεσε χαλί....μπουμ....έβαλε νελάκι και πήγε άλλο γιατούλη και μετά χαχαχαχαχαχα!!!!"

μετάφραση:

ο γιατρούλης ο Αντώνης έπεσε στο χαλί και χτύπησε και έβαλε νεράκι για να του περάσει και μετά πήγε σε άλλο γιατρούλη και έγινε καλά και γελούσε!!!!:D:D:D:D:D:D:D

βάζω την ενδοεπικοινωνία και ακούμε κανονικά την "εκπομπή" της με τον άντρα μου!!!!

άντε καλά αποτελέσματα στο γιατούλη!!!!!:D:D:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα.......ηλιο σημερα με -1 βαθμους τωρα !!!!

Ζωιτσα μου γιατι κλαιει ετσι η μικρη σου? μηπως ποναει? ενδεχεται και να κρυωνει ομως αμα λες οτι στην αγκαλια σου κουρνιαζει και μολις την αφηνεις πεταγεται και κλαιει......ρωτησες τον παιδιατρο γιατι μπορει να το κανει αυτο?

Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω...αλλα ειμαι μακρια....ξερω τι περνας οταν λες οτι δεν ξεκουραζεσαι......εγω ακομα τρεχω και ας μεγαλωσαν....ο Μαρινουλης εγινε γλωσσοκοπανας σαν το Βαλεριακι και ολο αγριευει.....αμα τον πειραζουν τα μεγαλα και δεν θελει να κανει αυτο που του λενε.....τα αρχιζει στις μπουνιες.....και λεει και "ντε τελω"!!!!!Αυτες τις μερες ειμαστε και στο τρεξιμο...μαζευουν ελιες ο Κωστας με την πεθερα μου και τον πατερα μου.....και μια να βγαλουμε λαδι....μια να παμε μαζι να βοηθησουμε.....να καθαρισουμε τα μπιτονια για το λαδι.....εν τω μεταξυ ειμαι και αλλεργικη στις ελιες....το ανακαλυψα πριν 10 χρονια που ειχα πρωτοπαει......επρεπε να κανω καποια εμβολια τα οποια κοστιζαν τοτε 50.000 δρχ.....φυσικα δεν τα εκανα.....και τωρα εχω παλι τρελλη φαγουρα και σπυρακια παντου!!!!

πολυ δυσκολα τα παργματα.....εμας οι δασκαλες στο σχολειο μας ζητησανε 15 για να νοικιασουμε στολη για τα Χριστουγεννα συν 10 ευρω το dvd της γιορτης.......20 ευρω για την εκδρομη......πολλα εξοδα....βαλε την Δεη που ηρθε εχτες και με βαρεσε εγκεφαλικο.....πως θα τα κανω ολα μονη μου?

Μαρακι τα καλυτερα ευχομαι...αντε στις γιορτες να μας πεις ευχαριστα νεα......Σοφακι για αντε και εσυ απο πισω.........και φαντασου να κανεις δευτερο και να βγει γλωσσοκοπανα σαν την Βαλερια....χιχιχιχιχ πλακα θα εχει!!!!!

Καλημέρα Ελενάκι μου!!!

και ο άντρας μου είναι αλλεργικός στην ελιά και τις αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι....

ο άντρας σου θα φυγει τελικά που έλεγες???

ρε συ στο σχολείο μήπως έχουν πολλές απαιτήσεις???

15 ευρω η στολή + 10 ευρω το ντιβιντι???

και δε συνενοείσαι με καμια άλλη μαμά να το παρει η μια και να το αντιγραψει??? μα 10 ευρω για ένα απλό αντίγραφο??????????

+20 για εκδρομή....

μαζευονται....:(

εγω θέλω να μεινω έγκυος με το καλό απο Γενάρη και μετά....

δε θέλω να ξαναγεννήσω Σεπτέμβρη γιατί θέλω να κάνω πάρτυ γενεθλίων στη Βαλ που δεν της έκανα φέτος λόγω πένθους!!!

μα πόσο τρελή είμαι τελικά???????????:rolleyes:

Λενιώ αν βγάλω και το 2ο γλωσσοκοπάνα μια χαρα θα είναι!!!

θα χορταίνουν κουβέντα με τη βαλ!!!

Θα τσακώνονται για το ποιος θα πρωτομιλήσει!!!

θα φοράω κι εγω τις ωτοασπίδες μου και μια χαρά θα είμαστε!!!!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ελενάκι μου!!!

και ο άντρας μου είναι αλλεργικός στην ελιά και τις αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι....

ο άντρας σου θα φυγει τελικά που έλεγες???

ρε συ στο σχολείο μήπως έχουν πολλές απαιτήσεις???

15 ευρω η στολή + 10 ευρω το ντιβιντι???

και δε συνενοείσαι με καμια άλλη μαμά να το παρει η μια και να το αντιγραψει??? μα 10 ευρω για ένα απλό αντίγραφο??????????

+20 για εκδρομή....

μαζευονται....:(

εγω θέλω να μεινω έγκυος με το καλό απο Γενάρη και μετά....

δε θέλω να ξαναγεννήσω Σεπτέμβρη γιατί θέλω να κάνω πάρτυ γενεθλίων στη Βαλ που δεν της έκανα φέτος λόγω πένθους!!!

μα πόσο τρελή είμαι τελικά???????????:rolleyes:

Λενιώ αν βγάλω και το 2ο γλωσσοκοπάνα μια χαρα θα είναι!!!

θα χορταίνουν κουβέντα με τη βαλ!!!

Θα τσακώνονται για το ποιος θα πρωτομιλήσει!!!

θα φοράω κι εγω τις ωτοασπίδες μου και μια χαρά θα είμαστε!!!!:tongue::tongue::tongue:

ειναι το πιο ακριβο σχολειο της πολης!!!ζητανε πολλα και δεν ρωτανε αν εχεις η οχι......ευτυχως ο Μαρινουλης για δυο χρονια ακομα δεν εχει τετοια.

για το ντιβιντι το ειχαμε σκεφτει και περσυ να το αντιγραψουμε αλλα ειναι κλειδωμενα.....να φανταστεις ο Κωστας που εχει προγραμμα τετοιο δεν μπορουσε να το φτιαξει.

βαλε και στο δημοτικο που θελουν οι δασκαλες τετραδια με σκληρο εξωφυλλο και χρωματιστα......κυρα μου ρωτα πρωτα αν εχει ο αλλος...να φανταστεις τα σχολικα της Ευης απ την λιστα που μας εδωσαν δεν τα εχω παρει ολα....περιμενω το επιδομα το οποιο θα το παρω την αλλη εδβομαδα....καθυστερημενα...ειχα κανονοσει να πληρωσω την στολη και την εκδρομη και τωρα εμεινα πισω....γαμ%το!!!!

καλε μπας και εχει ωροσκοπο Διδυμο η κορη σου και λεει το στομα της συνεχεια?εμενα ο Μαρινουλης εχει παντως...τα Διδυμακια ειναι πολυ πολυλογαδες!!!!!για πες τι ωρα γεννηθηκε?

ειναι το πιο ακριβο σχολειο της πολης!!!ζητανε πολλα και δεν ρωτανε αν εχεις η οχι......ευτυχως ο Μαρινουλης για δυο χρονια ακομα δεν εχει τετοια.

για το ντιβιντι το ειχαμε σκεφτει και περσυ να το αντιγραψουμε αλλα ειναι κλειδωμενα.....να φανταστεις ο Κωστας που εχει προγραμμα τετοιο δεν μπορουσε να το φτιαξει.

βαλε και στο δημοτικο που θελουν οι δασκαλες τετραδια με σκληρο εξωφυλλο και χρωματιστα......κυρα μου ρωτα πρωτα αν εχει ο αλλος...να φανταστεις τα σχολικα της Ευης απ την λιστα που μας εδωσαν δεν τα εχω παρει ολα....περιμενω το επιδομα το οποιο θα το παρω την αλλη εδβομαδα....καθυστερημενα...ειχα κανονοσει να πληρωσω την στολη και την εκδρομη και τωρα εμεινα πισω....γαμ%το!!!!

καλε μπας και εχει ωροσκοπο Διδυμο η κορη σου και λεει το στομα της συνεχεια?εμενα ο Μαρινουλης εχει παντως...τα Διδυμακια ειναι πολυ πολυλογαδες!!!!!για πες τι ωρα γεννηθηκε?

α καλά.....θέλουν και συγκεκριμένα τετράδια???

δεν πάμε καλά μου φαίνεται.........

αχ απο ζωδια και ωροσκόπους δεν ξέρω καθόλου!!!

10:30 το πρωί Κυριακή 13/09/2009 γεννήθηκε!

για βγάλε διάγνωση!!!!:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

μακμαρακι αντε να ξεμπερδευεις με την ουρολοιμωξη και βαλε μπρος;)

εμενα μολις μου τελειωσε η περιοδος οποτε θα περιμενω 5-6 μερες και μετα βουρ:P γαι να δουμε θα χω κ αλλο αυγουστιατικο μωρο?

ζωιτσα μια χαρα η μπουμπου σουπερ αναπτυξη!τη θηλαζεις?ο θοδωρης πως την αντιμετωπιζει?

ελενιτσα καλα λεει η σοφια μαζευονται αρκετα...ειναι ακριβο το σχολειο σας ε?εγω την παω σε δημοτικο σταθμο κ ετσι πληρωνουμε λιγα.

σημερα εκατσα σπιτι γιατι η ελισαβετ εχει λαρυγγιτιδα μαλλον...εβηε χθες και προχθες το βραδυ μ αυτο το χαρακτηριστικο βηχα σαν του σκυλου...ευτυχως κοιμηθηκε ομως.ξεκινησαμε ομοιοπαθητικα και βλεπουμε...τουλαχιστον σημερα δεν εχει πυρετο κατι ειναι κ αυτο..ξερετε κανενα γιατροσοφι για τη λαρυγγιτιδα?ο παιδιατρος(ο συμβατικος) ειπε να της δωσω σταγονες soldesanil αν κανει κριση βηχα αλλα ελπιζω να τις αποφυγω...βαρυ φαρμακο η κορτιζονη και δε θελω να δωσω χωρις λογο.

κατα τ αλλα εχει ωραια μερα σημερα κ ηθελα να παμε καμια βολτα αλλ δε το βλεπω...θα τη κρατησω μεσα να συνελθει και την κυριακη να στολισουμε το δεντρο!εσεις στολισατε?

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Σοφάκι να μην την αναβάλλεις τη βόλτα σας!!!

ο καθαρός αέρας κάνει καλό για τη λαρυγγιτιδα!!!

επίσης βοηθάνε πολύ και οι υδρατμοί!!!

άντε με το καλό να έρθει και σε σένα το 2ο!!!

εμεις φέτος δε θα στολίσουμε γιατί πριν 4 μήνες χάσαμε τον πεθερό μου....

πήγα όμως χθες τζάμπο και πήρα στολιδάκια για το δωμάτιο της Βαλ....

δεντράκι δε βρηκα στο μέγεθος που ήθελα και προς το παρόν της πήρα ένα δεντρο απο φωτάκια!!!! της πήρα και μαι μπότα με φωτάκια!!!

και μου λέει η Βαλ:

μαμάκα μου σέλω ιτούγεννα!!!

για να τα βάλω στη μπρίζα αυτυα τα φωτεινά και να κάνουμε τα Χριστούγεννα!!!:D:D:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

μακμαρακι αντε να ξεμπερδευεις με την ουρολοιμωξη και βαλε μπρος;)

εμενα μολις μου τελειωσε η περιοδος οποτε θα περιμενω 5-6 μερες και μετα βουρ:P γαι να δουμε θα χω κ αλλο αυγουστιατικο μωρο?

ζωιτσα μια χαρα η μπουμπου σουπερ αναπτυξη!τη θηλαζεις?ο θοδωρης πως την αντιμετωπιζει?

ελενιτσα καλα λεει η σοφια μαζευονται αρκετα...ειναι ακριβο το σχολειο σας ε?εγω την παω σε δημοτικο σταθμο κ ετσι πληρωνουμε λιγα.

σημερα εκατσα σπιτι γιατι η ελισαβετ εχει λαρυγγιτιδα μαλλον...εβηε χθες και προχθες το βραδυ μ αυτο το χαρακτηριστικο βηχα σαν του σκυλου...ευτυχως κοιμηθηκε ομως.ξεκινησαμε ομοιοπαθητικα και βλεπουμε...τουλαχιστον σημερα δεν εχει πυρετο κατι ειναι κ αυτο..ξερετε κανενα γιατροσοφι για τη λαρυγγιτιδα?ο παιδιατρος(ο συμβατικος) ειπε να της δωσω σταγονες soldesanil αν κανει κριση βηχα αλλα ελπιζω να τις αποφυγω...βαρυ φαρμακο η κορτιζονη και δε θελω να δωσω χωρις λογο.

κατα τ αλλα εχει ωραια μερα σημερα κ ηθελα να παμε καμια βολτα αλλ δε το βλεπω...θα τη κρατησω μεσα να συνελθει και την κυριακη να στολισουμε το δεντρο!εσεις στολισατε?

φιλια πολλα σε ολες!

Σοφια η κορη μου παει νηπιαγωγειο....συστεγαζεται μαζι με το δημοτικο που παει ο μεγαλος μου γιος.Οι νηπιαγωγοι εχουν θεματακι.....περσυ ημασταν καλα που ηταν αλλη φετος που αλλαξαν τμηματα τα βρηκαμε σκουρα......ασε που εχθες η Ευη εχασε το σκουλαρικι της στο σχολειο...το οποιο ηταν κατα καποιο τροπο κολλημενο στο αυτι της και ηξερα πως δεν θα της φυγει..ελα ομως που καπου τραβηχτηκε και το καταλαβε το παιδι , το λεει στην νηπιαγωγο αλλα εκεινη τον χαβα της......σημερα που πηγαμε και της το ειπα μου ειπε πως δεν βρηκαμε κατι......στεναχωρηθηκα πολυ. Το μεσημερι που θα την παρω θα ειναι η αλλη νηπιαγωγος....(ειμαστε σε ολοημερο τμημα) αν δεν το εχει πει στην καθαριστηρια θα την βαλω να το πληρωσει......ειχαν 60 ευρω τα σκουλαρικια της και ηταν δωρο στην Βαφτιση της.

Εμεις δεντρο εχουμε στολισει απο 15 Νοεμβρη......να το χορτασουμε!!!

Ο Μαρινος μου εχει κατι μερες και εχει πολυ ανησυχο υπνο....ολη την νυχτα νιαουριζει...κατι του φταιει αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι.....και να φανταστειτε οτι του εχω δωσει και ντεπον να ηρεμησει λιγο......μες στην γκρινια......

Σοφακι τι ειναι ο ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ? το μηχανημα που βγαζει ατμο?

Διαφημίσεις

Σοφια η κορη μου παει νηπιαγωγειο....συστεγαζεται μαζι με το δημοτικο που παει ο μεγαλος μου γιος.Οι νηπιαγωγοι εχουν θεματακι.....περσυ ημασταν καλα που ηταν αλλη φετος που αλλαξαν τμηματα τα βρηκαμε σκουρα......ασε που εχθες η Ευη εχασε το σκουλαρικι της στο σχολειο...το οποιο ηταν κατα καποιο τροπο κολλημενο στο αυτι της και ηξερα πως δεν θα της φυγει..ελα ομως που καπου τραβηχτηκε και το καταλαβε το παιδι , το λεει στην νηπιαγωγο αλλα εκεινη τον χαβα της......σημερα που πηγαμε και της το ειπα μου ειπε πως δεν βρηκαμε κατι......στεναχωρηθηκα πολυ. Το μεσημερι που θα την παρω θα ειναι η αλλη νηπιαγωγος....(ειμαστε σε ολοημερο τμημα) αν δεν το εχει πει στην καθαριστηρια θα την βαλω να το πληρωσει......ειχαν 60 ευρω τα σκουλαρικια της και ηταν δωρο στην Βαφτιση της.

Εμεις δεντρο εχουμε στολισει απο 15 Νοεμβρη......να το χορτασουμε!!!

Ο Μαρινος μου εχει κατι μερες και εχει πολυ ανησυχο υπνο....ολη την νυχτα νιαουριζει...κατι του φταιει αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι.....και να φανταστειτε οτι του εχω δωσει και ντεπον να ηρεμησει λιγο......μες στην γκρινια......

Σοφακι τι ειναι ο ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ? το μηχανημα που βγαζει ατμο?

ευχαριστω για τις πληροφοριες για το παιδί μου!!!;)

έλα ρε...κριμα το σκουλαρίκι του παιδιού....και πως στο καλό τραβήχτηκε και βγηκε....νομίζω κι αυτό πρέπει να το ψάξεις....:confused:

ο αφυγραντήρας Λενιώ είναι το αντίθετο απο αυτό που είπες!!!

μαζεύει την υγρασία καθότι την έχουμε μπόλικη εμείς εδω και το δωμάτιο της Βαλ έχει την περισσότερη!!!

σώθηκα τωρα που τον έβαλα....μέσα σε 3 μέρες γέμισε ο κάδος του με νερό!!! και νομίζω οτι η χωρητικότητα του είναι πάνω απο 2 λίτρα!!!!:shock::shock::shock:

σκέψου τι υγρασία ανέπνεε το παιδι μου εκεί μέσα....:(

ο Μαρινούλης έχει βγάλει όλα τα δοντάκια???

μήπως σας έρχεται κανενας τραπεζίτης???:confused:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

να μου πεις απο που το πηρες....νομιζω πως ειχα δει και στο πρακτικερ κατι τετοιο. Ειχα παρει ενα τετοιο μικρο και το εβαλα στην ντουλαπα και γεμισε σε μια μερα........

Μπορει να ειναι και τα δοντια....μας λειπουν οι δευτεροι τραπεζιτες.....τους πρωτους τους βγαλαμε στην αρχη.Ειμαστε και λιγο αναποδοι........

Θα ρωτησω την Ευη πως της βγηκε το σκουλαρικι....ειναι πολυ περιεργο.Μας ματιασε η κατσικοποδαρη η κουνιαδα μου......ειπε μια μερα: "Ευη τι ωραια σκουλαρικια που εχεις? να μας πεις που τα πηρες να παρει και η ξαδερφη σου.":rolleyes:

αυτο το πραγμα να φορανε και να εχουν τα ιδια πραγματα η Ευη με την ξαδερφη της επειδη εχουν ενα μηνα διαφορα ποτε δεν το καταλαβα!!!!!ενω στον Μαρινο και τον ξαδερφο του που εχουν 6 μηνες...εκει εμεις ειμαστε μωρα και ο ξαδερφος μεγαλος!!!!!ελεοσ

σοφακι δεν ηξερα για το πεθερο...τα συλλυπητηρια μου.ευχαριστω γαι τις συμβουλες...το βραδυ θα κανω αυτο με τους υδρατμους.βολτα ισως τη βγαλω αυριο...εχει λιγο πυρετο.

ελενιτσα κριμα για το σκουλαρικι ισως ομως το βρουνε που ξερεις?νωρις στολισατε...καλα κανατε βεβαια να το ευχαριστηθουν τα παιδια!

ο αφυγραντηρας ειναι αυτο που ειπε η σοφια...εγω ψαχνω υγραντηρα...κοιταξα στα λητω αλλα ειναι πανακριβοι...90-100 ευρω!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

να μου πεις απο που το πηρες....νομιζω πως ειχα δει και στο πρακτικερ κατι τετοιο. Ειχα παρει ενα τετοιο μικρο και το εβαλα στην ντουλαπα και γεμισε σε μια μερα........

Μπορει να ειναι και τα δοντια....μας λειπουν οι δευτεροι τραπεζιτες.....τους πρωτους τους βγαλαμε στην αρχη.Ειμαστε και λιγο αναποδοι........

Θα ρωτησω την Ευη πως της βγηκε το σκουλαρικι....ειναι πολυ περιεργο.Μας ματιασε η κατσικοποδαρη η κουνιαδα μου......ειπε μια μερα: "Ευη τι ωραια σκουλαρικια που εχεις? να μας πεις που τα πηρες να παρει και η ξαδερφη σου.":rolleyes:

αυτο το πραγμα να φορανε και να εχουν τα ιδια πραγματα η Ευη με την ξαδερφη της επειδη εχουν ενα μηνα διαφορα ποτε δεν το καταλαβα!!!!!ενω στον Μαρινο και τον ξαδερφο του που εχουν 6 μηνες...εκει εμεις ειμαστε μωρα και ο ξαδερφος μεγαλος!!!!!ελεοσ

τον είχα πάρει Ελενάκι πριν κανένα 5άρι χρόνια απο Κωτσόβολο 250 ευρω...

μη φανταστείς οτι είναι κανένα μικρουλι....σε ύψος είναι όσο μια σόμπα αλογόνου και βάθος όσο 2 σόμπες αλογόνου!!!

Γιατί είναι αφυγραντηρας σπιτιού ο δικός μου και όχι δωματίου!!!!:rolleyes:

φανταζομαι θα υπάρχουν και πιο οικονομικοί που θα είναια ποκλειστικά δωματίου....

εμένα καλύπτει αν θυμαμαι καλά 80 τετραγωνικά....πόσο πιο γηργορα ζεσταίνεται το σπίτι να δεις όταν τον δουλεύω.!!!!!

βρε την κουνιάδα.....:D

καλά σαν τη δική μου δεν είναι παντως.....

που έλεγε στη μανα της, μπροστα στον άντρα μου, οτι το στουμπώνουμε το παιδί στο φαγητό και τι πράγματα είναι αυτά....

και γιατί το είπε αυτό?????????

γιατί δίνω στη Βαλ το απόγευμα τα φρούτα της και το βράδυ άκουσον άκουσον της δίνω και φαγητό!!!!

μα τι μάνα είμαι πια.....

τςτςτςτςτςτςτςτςτςτς!!!!

να δίνω στο παιδί μου βραδυνο φαγητό.....

σας παρακαλώ τωρα που σας το είπα μην καλέσετε την πρόνοια!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

επειδη εκείνη θεωρεί οτι αν η κορη της φάει πχ στις 7 το απόγευμα ένα κρουασαν, το βραδυ δε χρειαζεται να της δωσει κάτι εκτός κι αν το ζητησει η ίδια!!!!!:shock::shock::shock:

εύχομαι αν είναι δοντάκια να ξεμπερδέψει σύντομα ο μαρινούλης!!!!

σοφακι δεν ηξερα για το πεθερο...τα συλλυπητηρια μου.ευχαριστω γαι τις συμβουλες...το βραδυ θα κανω αυτο με τους υδρατμους.βολτα ισως τη βγαλω αυριο...εχει λιγο πυρετο.

ελενιτσα κριμα για το σκουλαρικι ισως ομως το βρουνε που ξερεις?νωρις στολισατε...καλα κανατε βεβαια να το ευχαριστηθουν τα παιδια!

ο αφυγραντηρας ειναι αυτο που ειπε η σοφια...εγω ψαχνω υγραντηρα...κοιταξα στα λητω αλλα ειναι πανακριβοι...90-100 ευρω!

Σε ευχαριστω Σοφάκι μου...

περαστικά στο κοριτσάκι σου.....

για υγραντηρα κοίταξε απο εξωτερικό να παραγγείλεις....δεν έχω δει τιμές εδω αλλά πιστευω θα είναι φθηνότεροι....νομίζω καλύτεροι είναι αυτοί του ψυχρού αέρα....δεν είμαι σίγουρη....

καλύτερα πριν παρεις να ζητησεις τη γνωμη του παιδιατρου σας.....;)

σύμπιιιιιιιιιιιιι!!!!

τι εγινε με το γιατρο καλέεεεε???????????????

τι είπε???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σοφακι εχεις κανα site υποψη σου?

ασχετο...θα παμε λονδινο με τον αντρα μου για χριστουγεννα...κ ηθελα να ρωτησω,περα απο τα mothercare που θα τα σηκωσω:tongue:τι αλλα καταστηματα παιδικων να κοιταξω?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...