Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η τατι μου ειπε πολύ νερο μεταξυ των αλλων... 2 λιτρα την ημερα τουλαχιστον! και από τα αυτια θα βγαζω..... τι να σου λεω.... την επρηξα την κοπελα, χιλια ευχαριστω της χρωσταω....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια μου...Σοφακι καλως ηρθες παλι!!!!και εμενα ο Μαρινουλης ειναι 2η χρονια στον παιδικο αλλα δεν αρρωσταινει εκτος απο σπανιες περιπτωσεις!!!

Μαρακι μου γιατι ετσι? ειναι πολυ ευαισθητο το ανοσοποιητικο σου συστημα......οταν κανεις την θεραπεια ξεκινα βιταμινουλες και να πινεις αρκετο νερο........και κανε κατι να ανεβει και η διαθεση!!!!πριν 10 χρονια το παθαινα και εγω πολυ συχνα.....ευτυχως μετα τις γεννες σταματησαν αυτα.....αλλα θελει και προσοχη!!!!περαστικα σου!!!

Κατερινακι καλα καταλαβες......σιγα σιγα θα το ξεπερασουμε!!!και οπως μου ειπε και η Τατι ο πονος θα υπαρχει παντα αλλα δεν θα ποναει τοσο!!!!!

τι αλλα?

αν το πολύ νερό βοηθάει, πίνε....τι να κάνεις....

αχ τι βλακεία ρε γμτ....

ελπίζω να περάσει πολύ πιο γρηγορα απ'οτι τις άλλες φορές....

ο Κων/νος τι κάνει??? είναι οκ τωρα???

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ελενακι μου εχω και βιταμινες, θα παρω και κατι αλλα χαπια για τους μυκητες και βλεπουμε. το πιο πιθανο ειναι τις προηγουμενες φορες να μην ειχε εξαλειφθει το μικροβιο 100% (εκτος αν εχω καμια πετρα πραγμα που θα το διαπιστωσω σημερα με τον υπερηχο).

Σοφακι μου καλυτερα ειναιι ο Κων/νος αυριο θα τον παω στον γιατρο. σημερα μαλλον τελειωνουμε αντιβιωση...

εγω δεν ειχα παθει ουρολοιμωξη ΠΟΤΕ στο παρελθον. τις επαθα ολες μαζεμενες!

Διαφημίσεις

σύμπι αν με τη συμβατικη ιατρικη δε βλέπεις προκοπη, θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και την ομοιοπαθητική...

καλέ μην την παραγεμίσεις την κύστη σου!!!!

έτσι κι εγω μια φορά που ήταν να κάνω υπέρηχο, έπινα έπινα νερό και κρατιόμουν και μόλις πήγα μου λέει ο γιατρός καλέ εσύ θα σκάσεις....άντε αδειασε λίγο και έλα!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ΠΗΡΑ ΤΗΝ Γ ΙΑΤΡΟ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ "ΑΔΕΙΑΣΩ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΩ ΑΛΛΑ 2 ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΝΕΡΟ! ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΑ, ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΑ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΩ!

εμ στο είπα καλέ!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!

ξύπνησε η Βαλ!!!

αντίος αμιγκος!!!:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σας ευχαριστω ολες για το καλωσορισμα!ηρθα για να μεινω:P

makmaraki περαστικα!!συμφωνω με την σοφια παντως δε χανεις κατι να δοκιμασεις ομοιοπαθητικη.εμεις κανουμε στην μικρη κ εχουμε δει αποτελεσμα.σκεφτομαι να κανω κ εγω για τα δερματικα μου αλλα επισης σκεφτομαι τα 90ευρω της επισκεψης!

κατα τ αλλα εδω στη δουλεια ψιλοχαζευω να περασει η ωρα μιας κ αυτη η βδομαδα κυλαει χαλαρα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

σοφακι ευχαριστω για τη συνταγη τωρα την ειδα!!θα τη κανω κ ελπιζω να πετυχει!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

εγω Μαρακι στανταρ θα τα ειχα κανει πανω μου!!!!δεν μπορω να κρατηθω.....μαλλον εχει χαλαρωσει πολυ η ουροδοχος κυστη.....μετα απο 3 γεννες!!!!βαλε οτι τα παιδια μου ηταν και θηρια....πρεπει να το ψαξω.....οπως λεει και η Σοφια τα λεφτα της επισκεψης σκεφτομαι......να φανταστειτε η γαιδουρα ουτε τεστ παπ μετα την γεννα δεν εχω κανει!!!!!

σοφακι ευχαριστω για τη συνταγη τωρα την ειδα!!θα τη κανω κ ελπιζω να πετυχει!

είναι πανεύκολη και πεντανόστιμη!!!!:D

μια έξτρα συμβουλή....

το σιροπάκι πυο προσθέτεις στο τέλος, αν θες βάλε λίγο σε μια σύριγγα και ρίχνε το ανάμεσα στα κομμάτια που θα έχεις κόψει....θα τα "πιάσει" καλύτερα!!!

εγω Μαρακι στανταρ θα τα ειχα κανει πανω μου!!!!δεν μπορω να κρατηθω.....μαλλον εχει χαλαρωσει πολυ η ουροδοχος κυστη.....μετα απο 3 γεννες!!!!βαλε οτι τα παιδια μου ηταν και θηρια....πρεπει να το ψαξω.....οπως λεει και η Σοφια τα λεφτα της επισκεψης σκεφτομαι......να φανταστειτε η γαιδουρα ουτε τεστ παπ μετα την γεννα δεν εχω κανει!!!!!

κοπελιά....άντε να κάνεις καλέ τεστ παπ!!!

εγω έχω κάνει 2 φορές απο όταν γέννησα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

γεια σας και απο εμενα!!!!

Σοφακι χαρηκα πολυ που ξαναγυρισες!!!!!

Ελενιτσα συλληπητηρια Κοριτσακι και πολυ κουραγιο σε εσας και στην οικογενεια του!!!!

Κατερινακι σε διαβασα οτι εγραψες αλλα δεν θυμαμαι καθολοου τι για να σχολιασω.....

Εγω εδω στο τρεξιμο!!!Σημερα μεχρι το βραδυ θα ειμαι μονη με τα μικρα!!!!!!

Κατι επαθε και η μικρη και εκει που ελεγα επιτελους στρωσαμε τωρα παλι εχουμε αυπνιες τολη την ημερα!!!Κοιμαται δεν κοιμαται κανενα μισαωρο στην αγκαλια μου σε καθε γευμα....Μολις την αφησω κατω ξυπναει....Και απο πιπιλα ενω την πρωτη φορα την επιασε με την μια και την κρατησε και λεω μπραβο τωρα καθε φορα που της την δινω αναγουλιαζει και κλαιει...ΟΠοτε ττζιφος και με αυτο.....

Μονο ευτυχως τα βραδια εχει κανα 2 μερες τωρα που μου κοιμαται 10 -6 και ξεκουραζομαι λιγο.....Τωρα την εχω διπλα μου στο γυμναστηριο ετοιμη να γκρινιαξει....Τον μικρο τον εβαλα για υπνο...Οποτε και εγω παλι δεν θα ξεκουραστω....ΚΑτα τα αλλα αρχιζουμε να μμπαινουμε σε μια σειρα....Εγω βασικα αρχιζω να ηρεμω....

Χθες πηγαμε και στο γιατρο καναμε το πρωτο μας εμβολιο....Πολυ λιγο εκλαψε η κκαημενουλα μου....Με το που την πηρα αγκαλια σταματησε αμεσως....ειμαστε 61 εκ και 5800......Καλα θα ελεγα οτι παμε...

Ο θοδωρακης μεγαλωνει και προσπαθω να βρισκω τροπους να μην ξεσπαει....Γιατι αμα ξεσπαασει γινεται πανικος εδω μεσα....Εχω 2 μερες που τον εχω στα καλα του παντως....

Σοφακι ηθελα να ρωτησω τη θεραπεια με ομοιοπαθητιικη κανατε στην μικρη?Αν δνεν κανω λαθος ειχε και αυτη καποιο προβλημα με το γαλα ε?

Αχ δεν προλαβαινω αλλο ερχισε να κλαιει...τι να πω....

Τα λεμε.............

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Επ!!! να μαι παλι....Την ταισα την κοιμισα και επανηλθα....Να δω για ποση ωρα...

Ηθελα να πω για την ευμορφια οτι πολυ χαιρομαι να την διαβαζω....Τα βλεπεις τοσο αισιοδοξα ολα και ωραια που δινεις ελπιδες ακομα και σε μενα την απαισιοδοξη....

ΜΑρακι ετσι και την αδερφη μου δεν τς εφευγε με τιποτα η ουρολοιμωξη και εφταιγε η αντιβιωση...Κοιταξε το...Αντε και καλα αποτελεσματα...

Χθες ηταν να παμε σε ενα μουσικοχορευτικο εργαστηρι...Αλλα με τον γιατρο και τους θηλασμους δεν προλαβαμε...Ελπιζω την αλλη εβδομαδα να τα καταφερουμε....Να δω αν θα αρεσει και στο θοδωρακη!!!!

Αλεξια θεσσαλονικη μενεις? ΚΑι εγω!!!!

Ωχ σαν να την ακουω να ξυπναει... Αχ δεν αντεχω αλλο ειμαι τοσο κκουρασμενη........................

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλημερα!

τι κανετε κοριτσακια μου;

Ζωη η μπουμπου μου φαινεται οτι ακολουθει τα χναρια του αδερφου της.... 61 ποντους; θηριακι μυ κανει! φτου φτου φοβερη αναπτυξη! οσο για σενα τι να πω ... ευχομαι καθε μερα που περναει να καταφερνεις να ξεκουραζεσαι περισσοτερο ;)

εγω εκανα χθες υπερηχο κυστης νεφρων ολα οκ, θα παρωω σημερα και τα αποτελεσματα της γενικης ουρων,, της καλλιεργειας και του αντιβιογραμματος και θα παω να στηθω στο ιατρειο του παθολογου να δω τι θα μου πει!

κατι που μου εκανε τρομερη εντυπωση εχθες ειναι το εξης. μιας και βρισκομουν στην 14η μερα του κυκλου μου ειπα στην ακτινολογο να κοιταξει το ωαριο μου. ο διαλογος εχει ως εξης:

"Μαρακι κοιτας λιγο τα γυναικολογικα μου γιατι ειμαι 14η μερα του κυκλου και θελω να δω τι παιζει"

"οκ κατσε να δουμε.... δεν βλεπω ωαρια.... ποσοο χρονων εισαι;"

"35"

"σε αυτην την ηλικια δεν κανουμε καθε μηνα ωορρηξια. κατσε να δω καλυτερα.... α κατι βλεπω..... στην δεξια ωοθηκη.... ειχες ωαριο και εχει σπασει"

"ποτε εσπασε καλε;"

"από ότι μπορω να δω χθες, προχθες"

"τοσο νωρις;"

"ε ναι συμβαινει"

"κυστη σε καμια ωοθηκη εχω γαιτι πασχω από ενδομητριωση;"

¨οχι εισαι καθαρη"

το δια ταυτα: γιουπι δεν εχω κυστη!

τον Κωνσταντινο τον "επιασα" 17η μερα και επαθα μεγαλο σοκ οταν διαπιστωσα οτι το αβγουλακι εσπασε τοσο νωρις. επισης μου ειπε ότι το ενδομητριο μου ειναι παχυ πραγμα που σημαινει οτι με υπολογιζει να αδιαθετησω στην 25η μερα του κυκλου.... λετε να ειναι παχυ από τιποτε αλλο:rolleyes: χλωμο.... επαφη ελευθερη ειχα την 10η μερα

και μετα παπαλα λογω της ουρολοιμωξης.αφηστε που παιρνω και αντιβιωση... τεσπα αυτα...:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...