Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

με διαβαζεις σαν βουλωμενο γραμμα πια,δεν μπορω να σου κρυφτω....:P

λοιπον θα σας πω το προβλημα μου.... ο Α. εχει ενα κακο ελαττωμα. δανειζει χρηματα...μεχρι στιγμης εχει δανεισει σε 2 ατομα 6000ευρω (3000 ευρω στον καθενα) τα οποια φυσικα δεν του περισσευαν αλλα τα ειχε παρει δανειο από το Ταμειο Παρακαταθηκων για να αγορασουμε αυτοκινητο. μεχρι στιγμης του κρατανε τη δοση από το μισθο του, αυτοκινητο εννοειται οτι δεν εχουμε αγορασει ακομα ,εμεις στερουμαστε ακομα και τον καφε και οι αλλοι χρωστανε δεξια και αριστερα και τους κοινοποιουνται εξωδικα και διαταγες πληρωμης. τα κλαιω τα λεφτακια μας....

;);););););)

ωχ ρε γμτ......και ειναι και πολλά λεφτά....6 χιλιάρικα....

δυστυχως συμπι πολύ φοβάμαι οτι δε θα τα παρετε πίσω...κυρίως αφού χρωστάνε παντού, στανταρ δε θα είστε οι πρωτοι στους οποίους θα θελήσουν να επιστρέψουν τα χρωστούμενα....

ο άντρας σου τι λέει??? έχει καταλάβει οτι έκανε βλακεία???σκοπεύει να τα διεκδικήσει????

αν ναι, ας κοιτάξει να τους πάρει έστω κάτι....δηλαδή να μην τους ζητησει στον καθένα και τα 3 χιλιάρικα ντούκου....πχ ας του δωσουν 300 ευρώ τωρα και σε 15 μέρες άλλα 200....σιγά σιγά....να πάρετε έστω κάτι....

ευτυχως ο άντρας μου είναι κάθετος σε αυτό.....δε δανείζει ποτέ!

μια φορά υπέγραψε εγγυητής στο γαμπρό του για κάτι ηλεκτρικές συσκευες απο τον Κωτσόβολο κι εκείνος άφηνε απλήρωτες τις δόσεις και έπαιρναν τηλ τον άντρα μου και έγινε χαμός!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

;);););););)

ωχ ρε γμτ......και ειναι και πολλά λεφτά....6 χιλιάρικα....

δυστυχως συμπι πολύ φοβάμαι οτι δε θα τα παρετε πίσω...κυρίως αφού χρωστάνε παντού, στανταρ δε θα είστε οι πρωτοι στους οποίους θα θελήσουν να επιστρέψουν τα χρωστούμενα....

ο άντρας σου τι λέει??? έχει καταλάβει οτι έκανε βλακεία???σκοπεύει να τα διεκδικήσει????

αν ναι, ας κοιτάξει να τους πάρει έστω κάτι....δηλαδή να μην τους ζητησει στον καθένα και τα 3 χιλιάρικα ντούκου....πχ ας του δωσουν 300 ευρώ τωρα και σε 15 μέρες άλλα 200....σιγά σιγά....να πάρετε έστω κάτι....

ευτυχως ο άντρας μου είναι κάθετος σε αυτό.....δε δανείζει ποτέ!

μια φορά υπέγραψε εγγυητής στο γαμπρό του για κάτι ηλεκτρικές συσκευες απο τον Κωτσόβολο κι εκείνος άφηνε απλήρωτες τις δόσεις και έπαιρναν τηλ τον άντρα μου και έγινε χαμός!

δεν θα τα διεκδικησει.... ειναι δικα του προσωπα....ξερεις τι μου ειπε σημερα το πρωι; εμεις να ειμαστε καλα και το παιδακι μας.... ναι .... οκ αλλα για να ειμαστε καλα δεν πρεπει να εχουμε και τα λεφτα μας; εδω τα καλα δανεικα!.... ασε εχω σκασει.... ααα και δεν θεωρει οτι εκανε βλακεια σε καμια περιπτωση....:-(

δεν θα τα διεκδικησει.... ειναι δικα του προσωπα....ξερεις τι μου ειπε σημερα το πρωι; εμεις να ειμαστε καλα και το παιδακι μας.... ναι .... οκ αλλα για να ειμαστε καλα δεν πρεπει να εχουμε και τα λεφτα μας; εδω τα καλα δανεικα!.... ασε εχω σκασει.... ααα και δεν θεωρει οτι εκανε βλακεια σε καμια περιπτωση....:-(

αχ.....θεωρει οτι ήταν και σωστό δηλαδή????

κι ας στερείστε εσείς.....πακέτο.....

μήπως να του έλεγες να αναλάβεις εσύ τη διαχείριση των οικονομικών σας και όταν κάποιος του ζητάει δανεικά να τον παραπέμπει σε εσένα???

αν και για να λες δικά του πρόσωπα.....παίζει να είναι και συγγενείς....οι οποιοι στάνταρ γνωρίζουν την "αδυναμία" του άντρα σου....

ήξεραν απο που τα πήραν....

αν τα διεκδικήσεις εσύ, θα του κακοφανεί???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ναι θα του κακοφανει πολύ και θα γινουμε μυλος! δυστυχως δεν μπορω να ανακατευτω... αστα Σοφακι σου λεω πακετο... ετσι ηταν μια ζωη ο Α. εδινε... εδινε... εδινε .... εδινε.... και στο τελος ο πιο αδικημενος θα ειναι.... βραστα σου λεω.

ε τότε άστο να πάει σύμπι....πες πως σας τα έκλεψαν και πήγαινε παρακάτω....

απλά τόνισε του οτι δε θέλεις να δίνει χρήματα χωρίς τη συναίνεση σου....

κρίμα είναι τόσα χρηματα να φεύγουν έτσι.....

φεύγω γιατί μου έκανε την τιμη να ξυπνήσει το παιδί μου!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Φιλάκια!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

ποποπο ρε Μαρακι κριμα να χαθουν ετσι τοσα λεφτα.....και ο δικος μου ετσι ειναι!!!!δεν ρωταει κιολας πρωτα....και παντα την παταει!!!!ετσι δανεισαμε και εμεις στον κουμπαρο μου πριν 3 χρονια που ανοιξαμε το μαγαζι 8.000 ευρω και τωρα τα κλαιμε......του εκανε εξωδικο ο Κωστας και θα τον παει δικαστικως μπας και τα παρουμε......και το γελιο ξερεις ποιο ειναι οτι ο κουμπαρος μου γυρισε και ειπε στον νονο του Ανδρεα...."αφου δεν ειχε τι το ανοιξε το μαγαζι της Ελενης?" ......

τι να πω Ελενακι μου δεν ξερω.... εγω μαλλον θα ειμαι κακος ανθρωπος γιατι δεν το βλεπω οπως ο Α. παιδι μου μεχρι και εγγυητης εχει υπογραψει σε δανεια. ευτυχως δεν εχει τιποτα στο ονομα του! τι να πω.... οποιος του ζητησει βοηθεια κοβει τον σβερκο του δικος μου :-(

Γεια σας κοριτσάκια,

Ευχαριστούμε για τις ευχές σας , να είστε καλά ! Βαρανε συνεχώς και τα καράβια , είμαστε κοντά στον Πειραιά και ακούγονται , πολιούχος-προστάτης των ναυτικών βλέπεις.

Μόλις γύρισα από τη δουλειά κ κάνω κάτι δουλίτσες , ψάχνω και κάτι συνταγές

Ελενακι μου, από ότι κατάλαβα «έφυγε» ο φίλος του αδελφού σου ? Συγγνώμη πάντως αν δεν έχω καταλάβει καλά. Δύσκολες στιγμές, τι λόγια να πεις συλλυπητήρια

Βρε Σοφια , τι ωράρια είναι αυτά ? Μέχρι τις 12 ??? Κοιμάται μετά κ το μεσημέρι ? Εμένα ρολόι 7 άντε 7-30, άμα κοιμηθεί μέχρι τις 8 και δε δουλεύω κάνω πάρτι. Κι εγώ τα ίδια με το αεροπλάνο, μια φορά μπήκα και δε το ξανά τολμώ.

Κι εγώ σαν τον Α. ρε συ Μαράκι , αλλά όχι με τέτοια ποσά , με μικρότερα . Απλά όταν κάποιος κοντινός μου άνθρωπος είναι σε ανάγκη δε μπορώ να πω όχι , κι ας τραβαω μεγάλο ζόρι μετά γιατί φυσικά και δε μου περισσεύουν, απλά θα προτιμήσω να στερηθώ παρά να αρνηθώ. Ίσως είναι χαζομάρα στις εποχές μας , αλλά δεν αλλάζει εύκολα ο άνθρωπος.

Φιλάκια κούκλες.

XwAPp3.png

Μια σούπερ γρηγορη καλησπέρα και μετα βουρ για δουλειές!!!

η Βαλ πήγε επίσκεψη στη γιαγια της!!! όοοολεεεε!!!!

ποποπο ρε Μαρακι κριμα να χαθουν ετσι τοσα λεφτα.....και ο δικος μου ετσι ειναι!!!!δεν ρωταει κιολας πρωτα....και παντα την παταει!!!!ετσι δανεισαμε και εμεις στον κουμπαρο μου πριν 3 χρονια που ανοιξαμε το μαγαζι 8.000 ευρω και τωρα τα κλαιμε......του εκανε εξωδικο ο Κωστας και θα τον παει δικαστικως μπας και τα παρουμε......και το γελιο ξερεις ποιο ειναι οτι ο κουμπαρος μου γυρισε και ειπε στον νονο του Ανδρεα...."αφου δεν ειχε τι το ανοιξε το μαγαζι της Ελενης?" ......

εμ Ελενάκι μου...έτσι είναι....

αφού δεν είχε ο άντρας σου???? τι στο άνοιξε το μαγαζί εεεεε??????????

και όταν λέω δεν είχε, εννοώ μυαλό και πήγε και δάνεισε τον σούπερ αχάριστο κουμπάρο σας!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Βρε Σοφια , τι ωράρια είναι αυτά ? Μέχρι τις 12 ??? Κοιμάται μετά κ το μεσημέρι ? Εμένα ρολόι 7 άντε 7-30, άμα κοιμηθεί μέχρι τις 8 και δε δουλεύω κάνω πάρτι. Κι εγώ τα ίδια με το αεροπλάνο, μια φορά μπήκα και δε το ξανά τολμώ.

Κι εγώ σαν τον Α. ρε συ Μαράκι , αλλά όχι με τέτοια ποσά , με μικρότερα . Απλά όταν κάποιος κοντινός μου άνθρωπος είναι σε ανάγκη δε μπορώ να πω όχι , κι ας τραβαω μεγάλο ζόρι μετά γιατί φυσικά και δε μου περισσεύουν, απλά θα προτιμήσω να στερηθώ παρά να αρνηθώ. Ίσως είναι χαζομάρα στις εποχές μας , αλλά δεν αλλάζει εύκολα ο άνθρωπος.

Φιλάκια κούκλες.

ε τωρα αν σου πω οτι κοιμάται και 4-6:30 για μεσημέρι......:D:D:D:D:D

μου βγήκε υπναρού καλέ το παιδί μου!!!!

και παρατηρησα πόσο καλύτερα κοιμάται τις τελευταίες μέρες που την κοιμίζω με τον υπνόσακο και που δουλεύω όλη μέρα στο φουλ τον αφυγραντηρα στο δωμάτιο της.....σταματησε και ο βηχας που την έπιανε μόλις ξάπλωνε!!!!

την ενοχλούσε η υγρασία φαίνεται....

αχ Κατερινάκι κι εσυ δινεις ε????

μικροποσά κι εγω....όποιον δω και έχει αναγκη, δίνω όσο με παίρνει....

να μην πω για τηλεμαραθωνιους,κλπ και με κράξετε!!!

και τωρα έχω στεναχωρηθεί γιατί έχουμε βγει λίγο εκτός μπάτζετ και δεν έχω καταφέρει ακόμα να βάλω κάτι στα παιδιά που μας έλεγε η Ζωίτσα....:-(:sad::-(:sad::-(:sad:

πάω για δουλειέεεεεεεςςςςςςςςςςςςςς!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλησπερα!τι κανετε?ελπιζω να ειστε ολες καλα!

καταρχην να ευχηθω χρονια πολλα στο νικολα της κατερινας και στον αντρα της λιας!να τους χαιρεστε!επισης evmo lia zoi kai genuine να σας ζησουν τα μωρακια σας.ευχομαι συντομα να ακουσουμε χαρμοσυνα νεα και απ τα υπολοιπα μελη της παρεας(βαζω και τον εαυτο μου μεσα:P)

εμεις ειμαστε καλα η ελισαβετ πηγαινει παιδικο και το ευχαριστιεται μου χει φυγει μεγαλο βαρος με το θεμα του φαγητου(εκει τρωει τα παντα στο σπιτι συνεχιζει και μας βγαζει τη πιστη) εχει αρχισει και λυνεται η γλωσσα της κ επιτελους επικοινωνουμε σχετικα καλα.εγω εχω αλλαξει τμημα και αντικειμενο στη δουλεια ειμαι πολυ καλυτερα στο νεο μου χωρο και επιτελους κανω αυτο που εχω σπουδασει.

διαβασα μονο τη τελευταια σελιδα οποτε συγχωρεστε με αν μου ξεφυγε κατι βασικο.

makmaraki ελπιζω συντομα να μας ανακοινωσεις ευχαριστα νεα!

ελενιτσα τα συλληπητηρια μου δεν υπαρχει κατι να πω κριμα για το παιδι:-(

fairytale καλα η βαλερια ειναι απιστευτη εχει πολυ πλακα με τις ατακες της!

φιλια πολλα σε ολες σας κ ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Καλωσήρθες (πάλι) Σοφάκι!!!

πάει παιδικό η Ελισάβετ ε??? τέλεια!!!

οτι καλύτερο είναι!!!

α θες κι εσυ 2ο ε???

άντε βάλτε τα δυνατά σας με τη σύμπι μου!!!;)

με το καλό σας ευχομαι και στις 2 και το συντομότερο!!!!

ναι είδες η Βαλ είναι λίγο θεατράκι!!!

και πολύ γλωσσού!!!! :tongue::tongue::tongue:

κάτσε τωρα....ετοιμάζομαι να με εντυπωσιάσω με τη μνήμη μου....

θυμάμαι καλά οτι δούλευες στο ΚΕΕΛΠΝΟ???

αν όχι μην παρεξηγήσεις....απο μνήμη δεν το'χω απλά μου έρχονται κάτι αναλαμπές ώρες ώρες!!!:D

και να μπαίνεις συχνα να μας λες τα νέα σου εεε????

πάντως χθες έκανα τις δουλειές μου μια χαρά που έλειπε η Βαλ!!!

πήγε με τον αντρα μου στο μαγαζί της γιαγιάς της και μετα πήγαν σπίτι της....10 παρά μαζέυτηκαν!!!

σκούπισα, σφουγγάρισα,ξεσκόνισα, έφτιαξα cupcakes και μια σοκολατόπιτα και κάθισα και λίγο και άκουσα μουσική....

και μετά επέστρεψαν οι βαρβαροι, έφαγαν και η Βαλ έπαιζε 11 η ωρα το βραδυ φλογερα!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχ το κοριτσάκι απο κάτω μας σκέφτομαι....που βγάζει και δόντια τωρα και ταλαιπωρείται και έχει να υπομένει και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες της Βαλ!!!!:lol:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα συνονοματη!ευχαριστω για το καλωσορισμα!

ναι προσπαθουμε για δευτερο κ εμεις:Pελπιζω με το νεο ετος να σας εχω ευχαριστα!με τον παιδικο ολα καλα ειναι η δευτερη χρονια φετος και τα παμε καλυτερα κ απο θεμα ιωσεων...προς το παρον δεν εχει αρρωστησει καθολου..χθες εκανε λιγα δεκατα κ ειπα σημερα να μη τη στειλω...κατα τ αλλα μια χαρα.

μια χαρα θυμασαι στο κεελπνο ειμαι..απλα τωρα δουλευω στο εργαστηριακο κομματι;)

σοκολατοπιτα ε?μμμ μου βαζεις ιδεες...εχεις τη συνταγη?εγω εκανα μελομακαρονα και κουραμπιεδες και θα δοκιμασω να κανω και τη βασιλοπιτα φετος...εχει ωραιες συνταγες στο internet.

οι υπολοιπες που ειστε?μπειτε να πουμε κανα νεο!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλά εντυπωσίασα τον εαυτό μου που θυμήθηκα που δουλεύεις!!!

μπράβο μου!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

Λοιπόν συνταγη για σοκολατόπιτα:

http://argiro.gr/recipes/%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1-%CE%B5-%CF%83%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%B9

εγω μελομακάρονα και κουραμπιέδες δε φτιάχνω γιατί δεν τρωει ο άντρας μου και θα πρέπει να τα φάω όλα μόνη μου!!!! χαχαχαχα!!!

βασιλόπιτα φτιάχνω κάθε χρόνο πάντως!

μια χαρα η μικρη σου που δεν αρρωσταίνει....η ανιψιά μου παρόλο που φέτος είναι 2η χρονιά παιδικό, μια βδομάδα πάει και 2 εβδομάδες είναι άρρωστη....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

γεια σου Σοφακι! καλως ηρθες και παλι και ελπιζουμε να μεινεις :)

εγω ειμαι να σκασω.... επρηξα την τατι εχθες γιατι ειχε το ιδιο θεμα και ξερει... 3η φορα ουρολοιμωξη σε διαστημα 2 μηνων. από εχθες εχω παλι τα συμπτωματα....:-( στις 12 εχω κανονισει υπερηχο νεφρων , κυστης κλπ κλπ κλπ και για την ωρα πινω νερα να γεμισω την κυστη μου για τον υπερηχο... εδωσα ουρα πρωι πρωι αγορασα και την αντιβιωση να την εχω stand by και bye bye προσπαθεια για μωρο και αυτον τον μηνα....

αχ δεν ειμαι καλααααααααααααα:-(

καλημερα!

γεια σου Σοφακι! καλως ηρθες και παλι και ελπιζουμε να μεινεις :)

εγω ειμαι να σκασω.... επρηξα την τατι εχθες γιατι ειχε το ιδιο θεμα και ξερει... 3η φορα ουρολοιμωξη σε διαστημα 2 μηνων. από εχθες εχω παλι τα συμπτωματα....:-( στις 12 εχω κανονισει υπερηχο νεφρων , κυστης κλπ κλπ κλπ και για την ωρα πινω νερα να γεμισω την κυστη μου για τον υπερηχο... εδωσα ουρα πρωι πρωι αγορασα και την αντιβιωση να την εχω stand by και bye bye προσπαθεια για μωρο και αυτον τον μηνα....

αχ δεν ειμαι καλααααααααααααα:-(

καλημέρα σύμπι μου....

πάλι ουρολοίμωξη ρε γμτ???

έχεις κάνει αντιβιόγραμμα για αν παίρνεις τη σωστη αντιβίωση???

τι στο καλό....ρωτησες το γιατρό γιατί επιμένει ακόμα???

ενταξει για το μπεμπε μην αγχωνεσαι....κοίτα να γίνεις καλά και θα έρθει η ώρα του....

Η Τάτι τι λέει ως ειδικός στο θέμα???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...