Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα από την Μαίρη Παναγιωταρά μια εργαζόμενη μητέρα μια καλή νοικοκυρα (που λεει και το ασμα) επειδη η ζωή μου τελευταιως είναι κάπως ετσι: 496527tpx6kfr25h.gif

τα έχω φτυσει και γι αυτο εξαφανίστηκα. Το ΣΚ μας για άλλη μια φορά ήταν πολύ πλούσιο σε γκρίνια, κλάμα, παραξενιά, αέρια, κολικούς, σκατακια! όπως καταλαβαίνετε σέρνομαι η γυναίκα και προσπαθώ να επιβιώσω διότι εχω και μια δουλειά την οποία εχω γράψει στα παλιά μου τα υποδήματα (όπως έχει κανει και αυτή βέβαια :-(). τέλος πάντων σας γράφω να σας πω ότι δεν σας ξεχνάω έχω μπει μια δυο φορές να σας διαβάσω αλλα ούτε αυτο δεν πρόλαβα να κάνω...

περαστικά στις αρρωστούλες, να προσέχετε τα μωρακια σας και ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

1861454rhgqc5f308.gif

χαχαχαχαχα τέλειο! κουράγιο μαιρούλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Βουλιτσα με τα Αρειανακια σου !!!

Μακ Μαράκι, εκτός από το σιδέρωμα με το πόδι όλα τα άλλα κάπως έτσι γίνονται !!!:D Θα στρώσει και το μωράκι σιγά σιγά και θα δεις όλα θα πηγαίνουν καλλίτερα (αφού το δόλιο έχει κολικούς & αέρια είναι λογικό να έχει κλάματα και παραξενιά) αλλά θα τελειώσουν σύντομα, έχω διαβάσει μέχρι να κλείσει τους 3 μήνες , υπομονή πλησιάζετε . ;)

XwAPp3.png

καλησπέρα από την Μαίρη Παναγιωταρά μια εργαζόμενη μητέρα μια καλή νοικοκυρα (που λεει και το ασμα) επειδη η ζωή μου τελευταιως είναι κάπως ετσι: 496527tpx6kfr25h.gif

τα έχω φτυσει και γι αυτο εξαφανίστηκα. Το ΣΚ μας για άλλη μια φορά ήταν πολύ πλούσιο σε γκρίνια, κλάμα, παραξενιά, αέρια, κολικούς, σκατακια! όπως καταλαβαίνετε σέρνομαι η γυναίκα και προσπαθώ να επιβιώσω διότι εχω και μια δουλειά την οποία εχω γράψει στα παλιά μου τα υποδήματα (όπως έχει κανει και αυτή βέβαια :-(). τέλος πάντων σας γράφω να σας πω ότι δεν σας ξεχνάω έχω μπει μια δυο φορές να σας διαβάσω αλλα ούτε αυτο δεν πρόλαβα να κάνω...

περαστικά στις αρρωστούλες, να προσέχετε τα μωρακια σας και ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

1861454rhgqc5f308.gif

καλα που τα βρισκεις ρε παιδακι μου;;; Εσκασα στα γελια!!!! Παντως η φωτο απεικονιζει και τη δικη μου καθημερινοτητα...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Μολις εκανα το μπανακι μου, την μπεμπα την ταιζει ο μπαμπας της σχεδον κοιμισμενη και σε λιγακι, αφου κοιμηθει εντελως, θα ανοιξω ενα ωραιο κρασακι ασπρο που πηρα σημερα να πιω με το αγορακι μου...Αχ χαλαρωνω...Η ιωση ακομα καλα κρατει, ο λαιμος δε με ποναει αλλα η μυτη ειναι βουλωμενη. Κυκλοφορω με μασκα, σαν το Ζορο, πλενω διαρκως τα χερια με ντετολ, τα εχω κανει αχρηστα. Αυτα τα ολιγα... Α πηρα για το μπαλκονι αλλα φωτακια χρωματιστες "ψειρες", γιατι τα περσινα καηκαν. Καλα μιλαμε μεγαλη απατεωνια. Περυσι τα αγορασαμε 40 ευρω και η μια σειρα δεν αναψε καθολου φετος και η αλλη καηκε πριν 2 μερες. Τι να πω..

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

τον καναμε μπανιο και τωρα κοιμαται το παιδακι μου.

Αχ ρε κοριτσια ειμαι τοσο κουρασμενη που σημερα αντι να του βαλω υδατικη στο κεφαλι για την νινιδα τι του εβαλα???????????????????????????

κρεμα συγκαματος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρειαζομαι ξεκουραση.............................

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Μολις εκανα το μπανακι μου, την μπεμπα την ταιζει ο μπαμπας της σχεδον κοιμισμενη και σε λιγακι, αφου κοιμηθει εντελως, θα ανοιξω ενα ωραιο κρασακι ασπρο που πηρα σημερα να πιω με το αγορακι μου...Αχ χαλαρωνω...Η ιωση ακομα καλα κρατει, ο λαιμος δε με ποναει αλλα η μυτη ειναι βουλωμενη. Κυκλοφορω με μασκα, σαν το Ζορο, πλενω διαρκως τα χερια με ντετολ, τα εχω κανει αχρηστα. Αυτα τα ολιγα... Α πηρα για το μπαλκονι αλλα φωτακια χρωματιστες "ψειρες", γιατι τα περσινα καηκαν. Καλα μιλαμε μεγαλη απατεωνια. Περυσι τα αγορασαμε 40 ευρω και η μια σειρα δεν αναψε καθολου φετος και η αλλη καηκε πριν 2 μερες. Τι να πω..

Καλη χαλαρωση.Πολυ μ'αρεσει....Μηπως να πινατε κοκκινο που βοηθαει και στις ιωσεις???

Αχ ρε κοριτσια ειμαι τοσο κουρασμενη που σημερα αντι να του βαλω υδατικη στο κεφαλι για την νινιδα τι του εβαλα???????????????????????????

Καλα σοβαρα;;; Και ;;; την εβγαλες μετα;; Γιατι τοσο κουρασμενη;;; Σε ξενυχταει;;

ovvZp2.png

Καλη χαλαρωση.Πολυ μ'αρεσει....Μηπως να πινατε κοκκινο που βοηθαει και στις ιωσεις???

Δεν εχουμε καλο κοκκινο. Ειμαι και λιγο εως πολυ εκλεκτικη στο κρασι, οποτε ασπρο για σημερα!!!

ovvZp2.png

Καλα σοβαρα;;; Και ;;; την εβγαλες μετα;; Γιατι τοσο κουρασμενη;;; Σε ξενυχταει;;

τον ξαναεκανα μπανιο!!!!!!!!!!!!!

μια φορα με ξυπναει στις 5 και μετα στις 8 αλλα να μην κατσω και εγω λιγο να δω τον Κοσμα το βραδυ?Τα λεμε τοσο σπανια....Οποτε να μην κοιμαμαι κατα τις 1?

Διαφημίσεις

Δεν εχουμε καλο κοκκινο. Ειμαι και λιγο εως πολυ εκλεκτικη στο κρασι, οποτε ασπρο για σημερα!!!

Αχ αννουλα και εγω.Μονο με τις μπυρες δεν εχω προβλημα!!!!:):):)

Τωρα πινω λιγο κοκκινο που μου μυριζει μουχλα να παρει....Και δεν εχω και τιποτα αλλο.

Αχ αννουλα και εγω.Μονο με τις μπυρες δεν εχω προβλημα!!!!:):):)

Τωρα πινω λιγο κοκκινο που μου μυριζει μουχλα να παρει....Και δεν εχω και τιποτα αλλο.

Αυτο ειναι το κακο με το κοκκινο, χαλαει πολυ ευκολο. Εμεις δεν μπορουμε να πιουμε πανω απο δυο ποτηρια ο καθενας και οποτε παμε να ξαναπιουμε ή θα εχει ξινισει ή θα μυριζει μουχλα. Αν και μου αρεσει περισσοτερο το κοκκινο το χειμωνα, το ασπρο δε χαλαει. Α οσο για τις μπυρες και γω πινω ο,τι να ναι...

ovvZp2.png

τον ξαναεκανα μπανιο!!!!!!!!!!!!!

μια φορα με ξυπναει στις 5 και μετα στις 8 αλλα να μην κατσω και εγω λιγο να δω τον Κοσμα το βραδυ?Τα λεμε τοσο σπανια....Οποτε να μην κοιμαμαι κατα τις 1?

Τα ιδια και μεις. Δεν κοιμομαστε πριν τις 12.30-1. Εμενα ξυπναει κατα τις 8.30 αλλα μετα δεν ξανακοιμαται, οποτε στο ποδι και γω απο τοτε. Ε λιγη κουραση δεν μπορω να πω την εχω, ασε που ειμαι, μαλλον ημουν, και υπναρου και τωρα μου κακοφαινεται απο τις 8 στο ποδι.

ovvZp2.png

Καλά το ίδιο πάθαμε και μεις με τα φωτάκια έξω! Ένα σκασμό λεφτά και τα ξαναπήραμε φέτος :mad:

Χαχα δεν πειράζει βρε...εγώ του βάζω στο λαιμό :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...