Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

2 μήνες νομίζω είναι καλή περίοδος αναμονής, όταν έρθει η ώρα της βόλτας υποθέτω θα νιώθεις σαν κοριτσάκι που παει εκδρομή με το σχολείο μετά από κλείσιμο στο σπίτι για πολλυυυυ διάβασμα

Εγώ πάντως αδημονώ να παω και αληθινή εκδρομή με τον αντρα μου, οι 2 μας έστω για ενα βράδυ...δεν νομίζω να το κάνουμε, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. :PΕσεις πάτε τέτοια ταξιδάκια χωρίς παιδιά, έχετε άτομο να τα κρατήσουν; νιώθετε καθόλου τύψεις, εγω πολυ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα.....ολα καλα?

αχ Αλεξια μου εγω ειμαι τριτεκνη μανουλα και 29 χρονων.....εχω ξεχασει προ πολλου τις εκδρομες με τον συζυγο!!!!Αν τυχει να παμε καπου θα εχω οπωσδηποτε τον μικρο μαζι αντε και καποιο απ τα μεγαλα.Μονο σε γαμους καμια φορα δεν τα παιρνω αλλα ο νους μου ειναι συνεχεια εκει.......

δεν παραπονιεμαι ομως...καποιες στιγμες τα αφηνω στην μαμα μου ή στην πεθερα μου......

εχει βροχη παλι σημερα.....χειμωνιατικη μερα......ο Μαρινουλης σηκωθηκε απ τα χαραματα σημερα.....νυχτοπουλι αυτο το παιδι...σαν τον παππουλη του!!!!

Χρονια πολλα στους Νικολες μας σημερα.......Λια να χαιρεσαι τον συζυγο,Κατερινα και Μαρια Σ. να χαιρεστε τα αντρακια σας!!!!

Καλημέρα!!!

Χρόνια πολλά στου Νικολήδες και στις Νικολέτες!!!!

Λιάκι να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και Κατερίνα να χαίρεσαι το ζουζουνάκι σου!!!!

Ελενίτσα έλα κάτω καλέ που έχει λιακάδα να ανοίξει το μάτι σου!!!!

και φέρε και το Μαρινούλη να του κάνει μαθήματα ύπνου η Βαλ!!!

χθες ξύπνησε 12 παρά τέταρτο για πρωί!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

δεν ήξερα τι να της δωσω....πρωινό ή μεσημεριανό!!!!:tongue::tongue::tongue:

πωπω μου έδωσε ο άντρας μου να του κάνω μια δουλειά και είναι παλούκι.....ξεκίνησα χθες και με έπιασε ζαλάδα απο την πολλή χαρτούρα....

μα δουλειά είναι αυτη????? απαπαπαπαπαπα.....

είμαι πολύ χαρούμενη γιατί θα έρθει να μας επισκεφθεί τέλος του μήνα μια πολύ καλή μου φίλη ή μάλλον η μοναδική τόσο καλή μου φίλη, απο Αθήνα με το αγόρι της!!!! θα έρθει 27/12-30/12 ενδιάμεσα δηλαδή σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά!

πάω να βάλω το φαί μου να γίνεται και επιστρέφω!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ευχομαι Σοφακι να εχει καλο καιρο και την Κυριακη που θα ερθω κατω!!!μετα θα παμε για καφε...πολυ θα ηθελα να σε δω!!!!!

ααααααα ρε και να ημουν στην θεση της Βαλεριας!!!!!

Μαρακι εισαι εδω?

ευχομαι Σοφακι να εχει καλο καιρο και την Κυριακη που θα ερθω κατω!!!μετα θα παμε για καφε...πολυ θα ηθελα να σε δω!!!!!

ααααααα ρε και να ημουν στην θεση της Βαλεριας!!!!!

Μαρακι εισαι εδω?

στείλε μου μηνυματάκι και αν δεν κοιμάται η Βαλ θα έρθω!!!!

χαχαχαχααχαχαχαχαχα!!!!!

κατά τι ωρα υπολογίζεις Ελενάκι μου????

εμεις συνηθως Κυριακή πρωί είμαστε στην πλατεία της Καλαμάτας πάντως....καλά όταν λέμε πρωί εννοούμε μετά τις 12 ε?????????

μας βγηκε υπναρού η Βαλ!!!

και φαγανη βρε παιδιά.....

όσο κουράστηκα για να μάθει να τρωει στερεες στις αρχές, τωρα δε σταματαει!!! κλαίει όταν την βγάζω απο το τραπέζι!!!!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

φτου!!!!!!!!!

κοίταξα την πρόγνωση του καιρού για Κυριακη και δείχνει βροχές ρε γμτ.....

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

βολτες και εκδρομες; μονη με τον αντρα μου; τι ειναι αυτο οεο; και εγω το εχω ξεχασει προ πολλου αλλα δεν με νοιαζει και πολύ στην παρουσα φαση. χθες ειχαμε κατα τυχη την κουβεντα αυτη με τον αντρα μου.με ρωτουσε ποιο ταξιδι θα ηθελα να κανω στην ευρωπη. που θα ηθελα να παω.... του ειπα καποιους προορισμους αλλα στη συνεχεια του εξηγησα ότι προς το παρον δεν με απασχολουν τετοια θεματα. αυτο που με ενδιαφερει ειναι μολις μεγαλωσει ο Κων/νος και καταλαβαινει (εκει γυρω στα 4 με 5) να κανουμε -αν μπορουμε - ταξιδακια ολοι μαζι με σκοπο να αποκομιζει ο μικρος (ή τα μικρα) εμπειριες! μια disneyland βρε αδερφε :tongue:

Ελενακι μου καλως ηρθες! τα θερμα μου συλληπητηρια για το "αδερφακι σου"... το "κριμα" ειναι πολύ λιγο σαν λεξη για να περιγραψει αυτο εγινε.... δεν ξερω τι να πω. κουραγιο στους γονεις του και ευχομαι ο χρονος να απαλυνει τον πονο για ολους τους υπόλοιπους....:-(

φτου!!!!!!!!!

κοίταξα την πρόγνωση του καιρού για Κυριακη και δείχνει βροχές ρε γμτ.....

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

αν υπαρχει καλη διαθεση η βροχη δεν ειναι προβλημα!

καλημερα!

βολτες και εκδρομες; μονη με τον αντρα μου; τι ειναι αυτο οεο; και εγω το εχω ξεχασει προ πολλου αλλα δεν με νοιαζει και πολύ στην παρουσα φαση. χθες ειχαμε κατα τυχη την κουβεντα αυτη με τον αντρα μου.με ρωτουσε ποιο ταξιδι θα ηθελα να κανω στην ευρωπη. που θα ηθελα να παω.... του ειπα καποιους προορισμους αλλα στη συνεχεια του εξηγησα ότι προς το παρον δεν με απασχολουν τετοια θεματα. αυτο που με ενδιαφερει ειναι μολις μεγαλωσει ο Κων/νος και καταλαβαινει (εκει γυρω στα 4 με 5) να κανουμε -αν μπορουμε - ταξιδακια ολοι μαζι με σκοπο να αποκομιζει ο μικρος (ή τα μικρα) εμπειριες! μια disneyland βρε αδερφε :tongue:

Ελενακι μου καλως ηρθες! τα θερμα μου συλληπητηρια για το "αδερφακι σου"... το "κριμα" ειναι πολύ λιγο σαν λεξη για να περιγραψει αυτο εγινε.... δεν ξερω τι να πω. κουραγιο στους γονεις του και ευχομαι ο χρονος να απαλυνει τον πονο για ολους τους υπόλοιπους....:-(

βρε κοπελιά μπορεί να ήθελε ο άντρας σου να σου κάνει δωρο κανένα ταξιδάκι έκπληξη....γιατί του το χάλασες του ανθρωπου και του είπες οτι δε σε ενδιαφέρει??????????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εγω εξωτερικό δεν έχω πάει και ούτε πρόκειται.....μόνο με ολική νάρκωση μπαίνω σε αεροπλάνο!!!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!

οπότε Ελλαδιστάν!!!!

αχ όμως για τη disneyland....μπορεί να ναρκωνόμουν για να πάω!!!

πήγαν τα αφεντικά μου πριν 2 χρόνια....καταπληκτικά!!!!!!!! τους κόστισαν βέβαια οι 5 μέρες 5 χιλιαρικάκια.....:rolleyes:

σύμπι διακρίνω μια μελαγχολία στα γραφόμενα σου??? ένα πέσιμο ψυχολογικό να το πω??? γιατί?????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

αν υπαρχει καλη διαθεση η βροχη δεν ειναι προβλημα!

απο διάθεση άλλο τίποτα!!!!

αλλά και το να βλέπεις τη Βαλ να στουκάρει στους σκουπιδοτενεκέδες με τη μηχανή της έχει άλλη χαρη απο το να πίνεις καφε σε μια καφετερια!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

απο διάθεση άλλο τίποτα!!!!

αλλά και το να βλέπεις τη Βαλ να στουκάρει στους σκουπιδοτενεκέδες με τη μηχανή της έχει άλλη χαρη απο το να πίνεις καφε σε μια καφετερια!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

χαχαχαχαχαχα ποτε εγινε αυτο?δεν εχω διαβασει τις προηγουμενες σελιδες ακομα.......καλα ειναι απιστευτη.....!!!

Σοφακι ειναι 12μμ η παρασταση και διαρκει μιαμιση ωρα...αρα καλες 2 θα εχω ξεμπερδεψει!!!θα ειμαι κοντα στα Δικαστηρια....στο κεντρο της πολης αν θυμαμαι καλα.θα σε παρω τηλ σιγουρα!!!

Μαρακι σε ευχαριστω.......ειναι νωπο ακομα αλλα θα το ξεπερασουμε!!!!θελω να βοηθησω για αρχη τον αδερφο μου και τους φιλους του....

ρε συ Μαρακι οντως να ηθελε να σου κανει εκπληξη το ταξιδι ο Αρης.....αλλα οπως λες προεχουν αλλα πραγματα τωρα!!!!

χαχαχαχαχαχα ποτε εγινε αυτο?δεν εχω διαβασει τις προηγουμενες σελιδες ακομα.......καλα ειναι απιστευτη.....!!!

Σοφακι ειναι 12μμ η παρασταση και διαρκει μιαμιση ωρα...αρα καλες 2 θα εχω ξεμπερδεψει!!!θα ειμαι κοντα στα Δικαστηρια....στο κεντρο της πολης αν θυμαμαι καλα.θα σε παρω τηλ σιγουρα!!!

Μαρακι σε ευχαριστω.......ειναι νωπο ακομα αλλα θα το ξεπερασουμε!!!!θελω να βοηθησω για αρχη τον αδερφο μου και τους φιλους του....

ρε συ Μαρακι οντως να ηθελε να σου κανει εκπληξη το ταξιδι ο Αρης.....αλλα οπως λες προεχουν αλλα πραγματα τωρα!!!!

"Καλημερούδια!!!

Ευμορφάκι μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!:-D

πως περάσατε το ΣΚ???

εμείς κλασικά....βολτίτσες, καφεδάκι, "μυρίσαμε" και λίγο Χριστουγεννα στην πλατεία μια και έχουν στησει το δέντρο και κατι πολύχρωμα σπιτάκια!!!

τη βγάλαμε χθες στην πλατεία τη Βαλ με την ηλεκτροκίνητη μηχανή της!!!

καμάρι να δειτε.....αλλά απο οδήγηση....άστα βραστα!!!!

όλο άφηνε τα χέρια απο το τιμόνι για να χαιρετάει όποιον περνούσε!!!

κι έτσι τράκαρε με ένα σκουπιδοτενεκέ του δήμου, απο τους μικρούς που εχουν στον πεζόδρομο!!!! χαχαχαχαχαχα!!!!

Καλά το τι γέλιο έριξα χθες το απόγευμα.....είχα πέσει στο χαλί κανονικά απο τα γέλια!!!

Ξυπνάει η Βαλ....δεν πάω μέσα στο δωμάτιο....την αφήνω....

και αρχίζει ένα τρελό κουβεντολόι μόνη της μέσα στα σκοτάδια....θα σας πω μερικά απο τα άσχετα που έλεγε:

"όχι νερόοοοοοο!!!! γάλα θέλωωωωω!!!!"

"ιγκουάνα ιγκουανα....χαχαχαχαχαχαχαχαχα"

"μούσι σούσι κατσίκα κατσίκα ιτσιρίκα!!!"

"θρυλε ολε ολε ολε!!!"

"παττυ μπούζα θέλω!!! ονέλλα βρακί!!!"

"μπαμπάς πάει ντουλειά τζάμπο!!!"

"τώ(ρ)α γ(ρ)άφω....2 καφέδες και χυμό!!!" (κάνει οτι παίρνει παραγγελία με το ηλεκτρονικό σύστημα που έχουν πλέον οι καφετέριες!)

"χαλί Λέλιας λοζ και κίτινο!"

και πολλά πολλά άλλα που δε θυμάμαι!!!

μίλαγε 20 λεπτά non-stop λέμε!!!:-D:grin::-D:grin::grin:"

αυτό είναι το ποστ μου για να μην ψάχνεις!!!

αχ ρε γμτ 2 στάνταρ δε θα είμαι μέσα γιατί είναι η ώρα που τρωει η Βαλ.....

αν οδηγούσα θα την αφηνα με τον άντρα μου και θα ερχόμουν αλλά.....με το πεζό το 2 μου πέφτει μακριά!!!!:(

M1XEp3.png

D0MBp3.png

βρε κοπελιά μπορεί να ήθελε ο άντρας σου να σου κάνει δωρο κανένα ταξιδάκι έκπληξη....γιατί του το χάλασες του ανθρωπου και του είπες οτι δε σε ενδιαφέρει??????????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εγω εξωτερικό δεν έχω πάει και ούτε πρόκειται.....μόνο με ολική νάρκωση μπαίνω σε αεροπλάνο!!!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!

οπότε Ελλαδιστάν!!!!

αχ όμως για τη disneyland....μπορεί να ναρκωνόμουν για να πάω!!!

πήγαν τα αφεντικά μου πριν 2 χρόνια....καταπληκτικά!!!!!!!! τους κόστισαν βέβαια οι 5 μέρες 5 χιλιαρικάκια.....:rolleyes:

σύμπι διακρίνω μια μελαγχολία στα γραφόμενα σου??? ένα πέσιμο ψυχολογικό να το πω??? γιατί?????

με διαβαζεις σαν βουλωμενο γραμμα πια,δεν μπορω να σου κρυφτω....:P

λοιπον θα σας πω το προβλημα μου.... ο Α. εχει ενα κακο ελαττωμα. δανειζει χρηματα...μεχρι στιγμης εχει δανεισει σε 2 ατομα 6000ευρω (3000 ευρω στον καθενα) τα οποια φυσικα δεν του περισσευαν αλλα τα ειχε παρει δανειο από το Ταμειο Παρακαταθηκων για να αγορασουμε αυτοκινητο. μεχρι στιγμης του κρατανε τη δοση από το μισθο του, αυτοκινητο εννοειται οτι δεν εχουμε αγορασει ακομα ,εμεις στερουμαστε ακομα και τον καφε και οι αλλοι χρωστανε δεξια και αριστερα και τους κοινοποιουνται εξωδικα και διαταγες πληρωμης. τα κλαιω τα λεφτακια μας....

θεα η Βαλ θεα θεαααααααααααααααα!

τι πλακα που εχει!

θα μας τρελανουν μου φαινεται!

καλα η Ελενιτσα τα ακουει τωρα αυτα τοσο ψυχραιμα και μας θεωρει μουρλαμενες αλλα ειμαστε και πρωτομανες! δικαιολογουμαστε!

αααα το ξεχασα respect και από εμενα στην Ευμορφια! την μεγαλυτερη ταλαιπωρια από ολες τραβαει και δεν παραπονιεται ποτε!

προσκυνω!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...