Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια, ευχαριστώ για τις συμβουλές δυσκοιλιότητας, δυστυχώς τα έχω κάνει όλα, έβαλα και δαμάσκηνα -απο μόνη μου- γιατί άρχισα στο 2ο ζουζουνιον να έμπιστευομαι πολύ το ένστικτο μου-είναι και το επάγγελμα ίσως και η εμπειρία με το Φίλιππο...- και έκανα και αλλά κόλπα και με το χυμό στη φρουτόκρεμα, έκοψα προς το παρον τα καρότα...αλλα τιποτε η κατσικούλα μου καλά κρατεί!Θα φάω κάτι μπισκότα που διάβασα για την περίπτωση απο το καρφουρ, τι αλλο, ευκαιρία να παχύνω...Θεε μου!:confused:

Ήθελα να πω αγαπητές ότι εμεις παιδότοπο δεν πάμε, 1 μόνον φορά πήγαμε πέρισυ και το μετανιώσαμε, είμασταν όλοι άρρωστοι, ήμουν έγκυος και έτρεμα επίσης την περίπτωση να πρέπει να πάρω φαρμακα. Γενικά η παιδική χαρά πιστεύω, όσο κρύο και να εχει ή η βολτα έστω βρε αδερφέ στο τετράγωνο, εάν δεν βρέχει ή χιονίζει βέβαια, είναι το καλύτερο για τα παιδάκια μας. Ασε τις γιαγίαδες να λένε...θα κρυώσει, εξάλλου νομίζω ότι είναι πλεον γνωστο ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΥΩΜΑ, ΑΛΛΑ ΙΟΣ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΟΣ που είναι συνήθεις παλιοι γνώριμοι ύποπτοι ΙΟΙ που θα μας τα χτυπήσουν τα ζουζουνια, μέσα ή έξω, με κουκούλα ή χωρίς καποια στιγμή σε μεγαλύτερη συχνότητα την περίοδο του χειμώνα κ του συνωστισμού! Άσε και το μεγαλο προσωπικό μου ΟΧΙ στις ατιμες αντιβιώσεις που Εξ ορισμου ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΩΝ και αναρωτιέμαι (ξέρω βασικά...), γιατί κάποιοι γιατροί συνέχίζουν να τις γράφουν στα παιδάκια για ψύλου πήδημα. Οκ να τα προφυλάσσουμε, να βάζουμε τα αξεσουάρ για να μην κρυώνουν, αλλά η υπερβολή έχω΄δει και από τον ανηψίο μου, οδηγεί σε χειρότερες καταστα΄σεις και εμας ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ αν είμαστε κλεισμένες συνέχεια μέσα με μόνιμο ΆΓΧΟς ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ ΤΑ ΜΠΙΖΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.

Ουφ τα είπα και ξαλάφρωσα, ευχαριστώ μανούλες που με ακόυσατε και σορρυ για τα πολλά λογια.

Πάω καρφουρ τα λέμε έυχομαι αργότερα ΝΤΙΑΡΣ, που λενε και τα Αγγλακια.

Α και παρεπιπτόντως τα καταφέρνω με τα 2 παιδάκια μου, χάρη στη μητέρα μου που έρχεται 2,3 φορές την βδομάδα τουλάχιστον και την πεθερά που πάμε τον μεγάλο που και που ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ και αυτές τις γιαγιάδες μας! Όμως κυρίες που δουλέυετε θα ήθελα πολυ φιλικά να σας πω, να το χαρείτε όσο μπορείτε γιατί κατεμέ δεν υπάρχει καλύτεροπράγμα από την επίτευξη της ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ μεταξύ του χρόνου για τα παιδιά, για το σπίτι και για τον εαυτό σου...με το επάγγελμα που εξασκείς. Αυτά σας φιλώ και ΠΕΡΑΣΤΙΚΚΚΚΑΑ στα αρρωστα βηχοζουζούνια σας

γεια σας ομορφιες μου!!!ειπα να σας γραψω για να μην ανησυχειτε.......ειμαι πολυ χαλια ....οσες μπαινετε στο φεισ θα εχετε καταλαβει το ακριβως εχει γινει. Δυστυχως το φιλαρακι του αδερφου εφυγε........και με εχει παρει απο κατω γιατι τον ειχα σαν αδερφακι μου.....δεν ξερω αν θα το ξεπερασω ποτε....θα σας πω περισσοτερα απο βδομαδα.τα ζουζουνια μου ειναι καλα.....λιγο μπουκωμενα ομως!!φιλια πολλα σας αγαπαω πολυ.....θελω στηριξη πολυ για να ξεχνιεμαι.....

Γεια σας φιλεναδιτσες μου!

Μου λειψατε ολες παρα πολυ :(

Εγω τρεχω και δεν φτανω...το 24ωρο ειναι λιγο...

Ξεκινησα δουλεια εδω και 3,5 εβδομαδες και δεν εχω καθολου χρονο.

Θελω να βαψω μαλλια,να βγαλω φρυδι,να κανω αποτριχωση και δεν εχω καθολου χρονο.

Το σπιτι μου ειναι ενα ματσο χαλια.

Δεντρο δεν εχω στολισει ακομα...μαλλον το αλλο Σ/Κ.

Την προηγουμενη βδομαδα δουλευα ολη μερα και το Σ/Κ.Καναμε μετακομιση τους οροφους.

Και δωστου παλι να βγαζω γαλα και να φευγω απο την δουλεια για να την θηλασω.

Και στα 2 μου τα παιδια ημουν πολυ ατυχη.Στον Παντελη στηναμε το μαγαζι και στην μπουμπου ανακαινιση.

Παει τωρα προς το παρον μεχρι να αρχισει το εορταστικο και να δουλευω παλι ολη μερα.

Σημερα πηγαμε παιδιατρο για το δευτερο εμβολιο.Της εκανε 2 και σπαραξε στο κλαμα το κοριτσακι μου :(

Ειναι 6530 και 60,5 ποντους.Μας εδωσε και παραπεμπτικο για να κανουμε υπερηχο το εντερακι της που το ειχανε βρει υπερηχογενες στον μεγαλο υπερηχο.

Ειναι πολυ καλη και ησυχη.Κοιμαται κατα τις 24.00 και ξυπναει γυρω στις 7-8,θηλαζει και ξανακοιμαται μεχρι τις 12!!!!

Ο Παντελης ειναι θηριο.Δεν καθεται στιγμη στο κωλι του.Εχω θεμα με το φαγητο του.Κραταει τις μπουκιες στο στομα του.

Γαλα δεν πινει ακομα αλλα του δινω γιαουρτακι πριν τον βραδυνο υπνο.

Αυτα τα νεα μας πανω κατω.

Σας καληνυχτω και πολυ αργησα μαλιστα.

Ευχομαι να ειστε ολες καλα και τα ζουζουνακια σας το ιδιο.

Πολλα φιλακια!Να ξερετε οτι σας σκεφτομαι...

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

allo!!!!

κριμα δε σε πρόλαβα Ελενάκι....

δυσκολα περνάς....το καταλαβαίνω απόλυτα....

κρίμα τόσο μικρό παιδί ρε γμτ....να σκέφτεσαι όμως οτι είναι εκεί ψηλά και σας βλέπει και δε θα θέλει να σας βλέπει στεναχωρημένους....να χαμογελάτε και να τον σκέφτεστε....αυτό θα τον έκανε χαρούμενο...

Ευμορφάκι μου τις μικρές ώρες κυκλοφορείς εσύ εεε???

καλά πραγματικά respect που περνάς τετοιο λούκι με τη δουλειά και είσαι απίκο στο θηλασμό....σου βγάζω το καπέλο κοπέλα μου!!!!

καλά τι ύπνους κάνει καλέ το κορίτσι σου???? φτου φτου!!!! θα στρωσει τέλεια επιδερμίδα!!!! και απο ανάπτυξη σούπερ είναι!!!

και ο υπέρηχος μια χαρα θα βγει!!!

να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου Ευμορφάκι μου!!!!

ο Παντελάκος το έριξε στη δίαιτα????

έχεις δοκιμάσει να του τα αλέθεις πάλι για να τρωει έστω και λίγο???

αφού να μασάει ξέρει, δε διακινδυνεύεις τίποτα αν για λίγο καιρό τρωει αλεσμένα....αν και υποτπευομαι οτι μπορει να είναι και τρόπος έκφρασης ζηλιας για τη μικρη τον α κραταει τις μπουκιές του....ένας τροπος να ασχολείστε μαζί του....

και για το γάλα να μην ανησυχείς....

κανονικά κανένα θηλαστικό δεν καταναλωνει γαλακτοκομικά αφού αποθηλάσει! υπάρχουν άλλες τροφές που καλύπτουν τις ανάγκες σε ασβέστιο! κι εγω δεν τρελαίνομαι για τη Βαλ και το πόσο γάλα πίνει...

Για την ακρίβεια δεν ξέρω καν πόσο γάλα πίνει!!!

της φτιαχνω πρωι και απόγευμα απο ένα ποτήρι και όσο θέλει πίνει! δε με προβληματίζει καθόλου!!!

ωχ ξύπνησε το αστερι μου!!!!

Φιλάκια!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα girlies!

Sunny δε σε γνωρίζω γιατί έχω λίγο χρόνο που μπαίνω καθημερινά, αλλά θέλω να σου πώ΄ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, εγώ είμαι οπαδός του θηλασμού για πολλόυς και διαφορους λόγους, αλλά συμφωνώ ότι αυτότο πάθος πολλών γυναικών ειτε για το θηλασμό έιτε κατά του θηλασμού μπορεί να καταντήσει εκνευριστικότατο και να σε κάνει να νιωσεις κάπως ... Πάντως ορισμενες μανούλες -αν κρίνω από τη δυσκολία της εμπειρίας του θηλασμού για μένα- κόπιασαν τόσο πολύ που ίσως έτσι εξηγείται γιατί το φωνάζουν περίτρανα, όλα είναι θέμα ψυχολογίας σε μεγάλο βαθμό και όταν έχεις άγχος και πίεση καμμια φορα δε φτάνει η διαδικασία της σκέψης ώστε να σκεφτέις΄΄πως θα εκλάβει ο συνανθωπος το σχόλιο σου.

Λοιπον επαυξάνω ότι όντως η επιλογή διατροφής πρεπει πάντω να γίνεται απο τους γονεις και οχι απο τον παιδιάτρο, τις γιαγιαδες κτλ και ειναι αληθεια ότι τα γνωστα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ή οι τασεις καμμια φορά σε πολλάθεματα κ οχι μονο σε αυτό των παιδιών μας (πχ στην υστερία της διάιτας, του στερεοτύπου της γυνάικας νυκοκοιράς κτ) μας κάνει να νιώθουμε καπως ούφο. Το λέει αυτό μια γυναίκα που είχε φτάσει τα 92 κιλά!!!!!!!!Προτεραιότητα αυτων των ιστοτόπων έχει για μένα η επικοινωνία και η αλληλοβοήθεια, γιατί αυτό λείπει όλο και περισσότερο απο την εποχή μας και από τις μαμάδες που ξαφνικά κλείστηκαν στασπίτια τους με τα ζουζούνια να κλαινε!

Φιλικά, καλή σας Κυριακή

υ.σ Στη Θεσσαλονίκη πάντως οήλιος λάμπει!!!!!!!:cool:

Καλημερούδια!!!

Ευμορφάκι μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!:D

πως περάσατε το ΣΚ???

εμείς κλασικά....βολτίτσες, καφεδάκι, "μυρίσαμε" και λίγο Χριστουγεννα στην πλατεία μια και έχουν στησει το δέντρο και κατι πολύχρωμα σπιτάκια!!!

τη βγάλαμε χθες στην πλατεία τη Βαλ με την ηλεκτροκίνητη μηχανή της!!!

καμάρι να δειτε.....αλλά απο οδήγηση....άστα βραστα!!!!

όλο άφηνε τα χέρια απο το τιμόνι για να χαιρετάει όποιον περνούσε!!!

κι έτσι τράκαρε με ένα σκουπιδοτενεκέ του δήμου, απο τους μικρούς που εχουν στον πεζόδρομο!!!! χαχαχαχαχαχα!!!!

Καλά το τι γέλιο έριξα χθες το απόγευμα.....είχα πέσει στο χαλί κανονικά απο τα γέλια!!!

Ξυπνάει η Βαλ....δεν πάω μέσα στο δωμάτιο....την αφήνω....

και αρχίζει ένα τρελό κουβεντολόι μόνη της μέσα στα σκοτάδια....θα σας πω μερικά απο τα άσχετα που έλεγε:

"όχι νερόοοοοοο!!!! γάλα θέλωωωωω!!!!"

"ιγκουάνα ιγκουανα....χαχαχαχαχαχαχαχαχα"

"μούσι σούσι κατσίκα κατσίκα ιτσιρίκα!!!"

"θρυλε ολε ολε ολε!!!"

"παττυ μπούζα θέλω!!! ονέλλα βρακί!!!"

"μπαμπάς πάει ντουλειά τζάμπο!!!"

"τώ(ρ)α γ(ρ)άφω....2 καφέδες και χυμό!!!" (κάνει οτι παίρνει παραγγελία με το ηλεκτρονικό σύστημα που έχουν πλέον οι καφετέριες!)

"χαλί Λέλιας λοζ και κίτινο!"

και πολλά πολλά άλλα που δε θυμάμαι!!!

μίλαγε 20 λεπτά non-stop λέμε!!!:D:D:D:D:D

σύμπι τι κάνει ο γαμπρούλης μου???????????????

εμεις ρε γμτ ακόμα βήχα....όποτε πέφτει για ύπνο στάνταρ την πιάνει για ένα 5 λεπτο....θα παρω το γιατρό αργότερα....:(

Αλεξία έχεις μπερδευτεί λίγο με το φόρουμ εεε???

αυτα που σχολιάζεις κοίτα ημερομηνίες που έχουν γραφτεί!!!!

είναι πολύυυυυυ παλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Αφού βρήκα λίγο χρόνο μπήκα και εγω να σας γράψω κάτι πριν αλλάξει ο χρόνος!!!χαχα!Μη με ρωτάτε που χάθηκα!Το 24ωρο δε μου φτάνει!!!Μάλλον κάποιο λάθος έχω κάνει και έχω απειροελάχιστη ώρα για τον εαυτό μου!!Το βράδυ δεν τελειώνω με το βασίλη πριν τις 10:30 με 11!!Μετά πλύσιμο, μαγείρεμα μπάνιο συμμάζεμα κτλ!Πού καιρός για ιντερνετ!!Το πρωί αφιερωμένο στο αντράκι μου και μεσημέρι δουλίτσα!!!Διάβασα όσο μπορούσα τα νέα σας!!Να εύχηθώ αν και πολύ καθηστερημένα να ζήσουν τα νέα μωράκια σας και να τα χαίρεστε!!!Αντε και στα δικά μας!!!

Ελπίζω να τα καταφέρω να ξαναμπώ σύντομα, σας φιλώ και σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για την προ-εορταστική περίοδο !!Θέλω και άλλο μωρόοοοοοοοοοοοοο!!!Φιλάκια!!!

O40a.jpgO40ap3.png

Σίφουνας είσαι βρε Μαριάνθη!!!!:D:D:D

τι κάνει ο Βασιλάκης????

ζουζουνεύει φαντάζομαι εεε???

έχετε βάλει μπρος για 2ο??? αν ναι, με το καλό!!!

εύχομαι η επιθυμία σου να γίνει πραγματικότητα συντομα!!!;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Αν ζουζουνεύει!!Κόλαση λέμε!!Είμαστε στη φάση που λέει όλο όχι!Δεν ντύνεται, φοράει μόνο το πάνω μέρος της πυντζάμας του και όχι παντελόνι, ούτε κάλτσες!!Με τίποτα!Δεν τρώει καθόλου εύκολα, αλλά αυτό το έχω ξεπεράσει!Είμαστε μόλις και μετά βίας 12 κιλά!!Αλλά όλη την ώρα θέλει να παίζουμε μαζί!Ζωγραφίζουμε, κάνουμε κολλάζ, διαβάζουμε βιβλία, βλέπυμε ζουζούνια, πάμε βόλτες, μαγειρεύουμε και φτιάχνουμε καφέ!Ακόμα σφουγγαρίζουμε και καθαρίζουμε ντουλάπια με βετεξ και αζαξ αν ενδιαφέρεστε!!!χαχα!!

Ειλικρινά δεν μου μένει χρόνος!!Για να βάψω κανένα νύχι κάθομαι μέχρι τη 1 το πρωί και μετά ο άντρας μου έχει κλείσει τα φώτα και την τηλεόραση και σκοτώνομαι!!!

Δεν έχουμε βάλει μπρος για δεύτερο γιατί ο σύζυγος δε θέλει ακόμα!!Μάλλον του χρόνου αν είμαστε καλά!!Επειδή ο Βασιλάκης μου είναι πολύ ζουζούνι( είναι δύσκολος στο φαγητο και στον ύπνο ακόμα ξυπνάει 2 φορές μέσα στη νύχτα) καλό είναι να έχει μεγαλώσει μια σταλια να μη φρικάρω τελείως με το δεύτερο αν βγει και αυτό βασιλάκης-τουρμπο!!

Εσενα ΄βλέπω η ζουζούνα σου δίνει και παίρνει!!!Πάντως δε μπορώ στιγμή χωρίς τον Βασίλη μου!!Τώρα τον πήγε ο άντρας μου στη μαμά μου από το πρωί και το σπίτι μου φαίνεται εντελώς άδειο!!!

O40a.jpgO40ap3.png

αχ αυτό το όχι......

κι εμείς με το όχι ζούμε!!!

τωρα τελευταία κάπως έχει βελτιωθεί αλλά και πάλι....ρίχνω πολύ μπλα μπλα για να την πείσω να κάνει οτιδήποτε!!!

άσε για κιλά μη μου λες....εκεί που κοντεύαμε να πατήσουμε τα 12, ήρθε η γαστρεντερίτιδα και μας ξανάριξε στα 11!!!!:rolleyes:

ωστόσο τρωει αρκετά η δικιά μου!

νοικοκύρης ο βασιλάκης εεε??? μια χαρά!!! έχεις βοηθό!!!

εγω βρε κορίτσια να ανησυχήσω που η Βαλ απασχολείται αρκετά μόνη της???

Βέβαια το κάνει μόνο όταν είναι ο μπαμπάς της σπίτι....όταν είμαστε οι δυο μας, θέλει να είμαστε σχεδόν συνέχεια μαζί!

όταν όμως είναι ο μπαμπάς της, κάθεται και 2 ώρες και παίζει χωρις να μας ενοχλήσει!

άσε που τωρα τελευταία της φτιάχνω κρέπες κάτι απογέυματα και καλόμαθε και με το που ξυπνάει απο τον μεσημεριανό της ύπνο αρχίζει:

κέπα θέλω....κολάτα....:D:D:D

εγω πάλι δεν ξέρω αν είμαι άκαρδη μάνα αλλά μακάρι να μπορούσα να τη στείλω έστω για μια ώρα τη μικρη κάπου....

έχω πάθει λίγο overdose.....:rolleyes:

θέλω να κάνω τις δουλειές μου μια μέρα χωρίς να χρειάζεται να λέω 100 φορές τα ίδια πράγματα....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλά μη νομίζεις οτι εγω τον στέλνω με ελαφρά την καρδία!!!Εχουμε να βγούμε μόνοι μας με τον άντρα μου 2 μήνες τουλάχιστον!Πολύ δύσκολα πάντως να τον αφήσω όλη νύχτα πια!!Αλλά δε με νοίαζει!Θέλω 2-3 ώρες μόνο λίγο να ισιώνω!Τίποτα άλλο!

Ο Βασίλης παίζει μόνος του για λίγο μετά θέλει να ανκατεύεται σε όοολα οσα κάνουμε!Σκούπα, μαγείρεμα, σφουγγάρισμα, υπολογιστή όολα!Αυτό ειναι διασκεδαστικό αλλά και λίγο κουραστικό θα έλεγα γιατί κάνουμε δέκα ώρες!!!Σκέφτομαι όμως πως σε κάποια φάση δε θα με θέλει καν κοντά του, κάνω υπομονή και απολαμβάνω την κάθε στιγμή μαζί του!!Τον ΛΑΤΡΕΥΩ!!

O40a.jpgO40ap3.png

Καλά μη νομίζεις οτι εγω τον στέλνω με ελαφρά την καρδία!!!Εχουμε να βγούμε μόνοι μας με τον άντρα μου 2 μήνες τουλάχιστον!Πολύ δύσκολα πάντως να τον αφήσω όλη νύχτα πια!!Αλλά δε με νοίαζει!Θέλω 2-3 ώρες μόνο λίγο να ισιώνω!Τίποτα άλλο!

Ο Βασίλης παίζει μόνος του για λίγο μετά θέλει να ανκατεύεται σε όοολα οσα κάνουμε!Σκούπα, μαγείρεμα, σφουγγάρισμα, υπολογιστή όολα!Αυτό ειναι διασκεδαστικό αλλά και λίγο κουραστικό θα έλεγα γιατί κάνουμε δέκα ώρες!!!Σκέφτομαι όμως πως σε κάποια φάση δε θα με θέλει καν κοντά του, κάνω υπομονή και απολαμβάνω την κάθε στιγμή μαζί του!!Τον ΛΑΤΡΕΥΩ!!

2 μήνες???? αχαχαχαχαχαχαχαχα!!! και παραπονιέσαι?????????

εμεις έχουμε να βγούμε μόνοι μας 27 μήνες!!!! απο τότε που γεννήθηκε!!!!

όχι όλη νυχτα, χωρίς σοβαρό λόγο δεν παίζει να την αφησω!!!

όχι οτι έχω που να την αφησω αλλα λέμε!!!!:tongue:

μήπως να την ξυπνησω σιγά σιγά????

μεσημέριασε Βαλέριαααααα!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας κορίτσια

Fairytale thanks απο οτι καταλαβα κάτι γίνεται με τα settings καιή βλέπω αλλα αντι αλλων. Ευχαριστώ παντως για το tip

Ποια γιορτή είναι σήμερα και γιορτάζει ο άνδρας της Ευμορφίας; Παπεπιπτόντως ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ λοιπον!:D

Ευχαριστώ για τις συμβουλές της δυσκοιλιότητας, τελικά έστρωσε κάπως η κατάσταση με σκέτο χυμό πορτοκάλι και αγόρασα σήμερα βανίλιες για να δω αν θα βελτιωθεί το πρόβλημα της μικρούλας.

Ακούω εσάς που δουλεύετε και αλήθεια, μου λείπει η δούλεια και βαριέμαι το νυκοκαιριό σαν τρελλληηηηηη:confused: Εσεις που μένετε σπίτι με 2 παιδιά πως την παλεύετε αγαπητές;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...