Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ωραιο δεντρο Σοφακι! αντε χρονια μας πολλα! κοιμαται η Βαλερια ε; τωρα με το καινουργιο κρεβατι δενν σας κανει επισκεψεις τη νυχτα; ο δικος μου 3 η ωρα το εχει στανταρντ!:P

να σου πω....εκανες εξετασεις σε μικροβιολογικο εκει και θα τα στειλουν με ευθυνη τους στο Χωρεμειο; και πότε πληρωνεις; μόλις βγουν τα αποτελέσματα;

Η Βαλέρια απαξ και πέσει στο κρεβάτι δεν ξανασηκώνεται!!! ξεραινεται!!!!

άσε που ακόμα και όυταν ξυπνησει αν δεν μπω εγω στο δωμάτιο δεν κάνει κίνηση να κατέβει απο το κρεβάτι!!!!

Παρέλαβα χθες απο άμαζον τον υπνόσακο και ένα κάλυμα για το κρεβάτι αδιάβροχο....το οποίο είχε ένα μικρο λεκε απο μελάνι....τους έστειλα μέιλ στο αμαζον και στο καπάκι μου απάντησαν οτι μου στέλνουν ένα 2ο και αν κρατησω το 1ο!!!

ναι μου έκαναν την αιμοληψία στο μικροβιολογικό και θα το στείλουν με κούριερ στο Χωρέμειο. Αν θες μπορείς αν το στείλεις και μόνη σου γιατι δε χρειάζεται παγοκύστες ή οτιδήποτε...για 48 ωρες αντέχει εκτός ψυγείου μου είπαν απο το Χωρέμειο.

Τους πληρωνεις με τραπεζικη εντολή στο όνομα μιας κυρίας και σου στέλνουν απόδειξη μαζί με τα αποτελέσματα.

Εμεις βάλαμε τα λεφτα σήμερα γιατι αν θυμαμαι καλά μου είχαν πει όταν τους στειλω το αίμα να κάνω και την κατάθεση.

Τωρα περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο να επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία.

Και έκανα βλακεία....πήγα το πρωί στο ΤΕΒΕ να αλλάξω στο βιβλιάριο τον γυναικολόγο το βλάκα και αν βάλω έναν άλλο και η χαζη ξέχασα να ρωτήσω αν καλύπτουν τιποτα για την κυστική!!!:confused::confused::confused:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια και ευχαριστώ για το Καλωσήλθες, αυτές τις ημέρες χρειαζόμαστε έναν καλό λόγο!

makarinaerthei όσον αφορά στο leizer ως Βιολόγος έχω να πω προσωπικά, δε νομίζω να υπάρχει κα΄ποιος φόβος αρκεί να ξέρεις που το κάνεις και να εμπιστεύεσαι το κέντρο. Είχα ξεκινήσει όταν ήμουν Αθήνα κατι συνεδρίες αλλά μετά έφυγα και δεν τις ολοκλήρωσα!

Μια ερώτηση κυρίες μου: Έχετε καμιά πρόταση ενναλακτική, ασφαλές γιατροσόφι ίσως, οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει;

Στη μικρή μου, έχω μερικές βδομάδες που άρχισα στερεες τροφές και με τα φρούτα παρουσιάστηκε αμέσως πρόβλημα δυσκοιλιότητας. Μιλάμε είναι να την λυπάσαι την ζουζούνα μου, πονάει, φωνάζει και δεν ξέρω πως να τη βοηθήσω. Το θέμα είναι τελικα κάνει κακκάκια αλλά μετα κόπων και βασάνων! Εγώ μιας και τη θηλάζω τρωω, αυτά που πρέπει δαμάσκηνα, μπρόκολα χαμομήλια, δημητριακά...Ο παιδιάτρος είπε ότι δεν πιστεύει πως σχετίζεται με την εισαγωγή στερεών τροφών, να μην ανησυχώ και ότι θα στρωσει. Περίμενα, της έδωσα χυμό πορτοκάλι, εισήγαγα πρώτα μπρόκολο και σπανάκι και της έδωσα και ακτινίδιο(δεν φαίνεται να έχει αλλεργία, το είχα ξεκινήσει έτςσι και στο γιό μου ππου τρελένεται..) και δεν είδα διαφορά...Αναρωτιέμαι πότε θα στρώσει και τελικα θα στρώσει μόνο του;τι να κάνω...ιδέες παρακαλώ δεκτές!:-(

αλοοοοοοοο!!!!τι κανετε???Αλεξια καλως ηρθες στην παρεα μας.να σου ζησουν τα ζουζουνια σου:Dεμεισ την δυσκοιλιοτητα την αντιμετωπισαμε με ακτινιδια αλλα απο'τι διαβασα δεν σας πιανει:(οποτε δεν ξερω κατι αλλο να σου προτεινω.

Σοφακι μια χαρα το κοριτσι σου κοιμαται στο καινουργιο κρεβατι ε?θελω και εγω να τον αλλαξω.η κουνια δεν τον χωραει αλλο,αλλα θα εχουμε επισκεψεισ ολη νυχτα στανταρ.Ασε που θα κοψει και τον μεσημεριανο υπνο:-(ολο βολτες θα κανει ο κυριος!!!ευχομαι να βγουν τελειες οι εξετασεις σου Σοφακι μου.

οι δικεσ μου παλι βγηκαν και ειναι....αστα.6 φερριτινη,33 αιματοκριτης.αρχιζω αμπουλες παλι.

Μαρακι τι κανετε??περαστικα στον Κωνσταντινο.ειναι δεν ειναι οι μερες γλεντα το κοριτσι μου εσυ:Dοταν ερθει βαλτον κατω και............:D:D:D

εγω παλι δεν ξερω τι με εχει πιασει.απο προχθεσ το απογευμα ξεκινησε ενασ πονοσ δυνατος στην πλατη και στο στηθος,δυσφορια-δυσπνοια.ηταν 17.30.παιρνω τηλ.τη μαμα μου και τησ λεω να με ξεματιασει.ε...κατα τησ 21.00 ημουν καλα.χθεσ το απογευμα ημουν τα ιδια και ειχα και κοσμο στο σπιτι.δεν επιανε το ξεματιασμα:rolleyes:και χειροτερευα συνεχεια.νομιζα μηπως ηταν πιεση η καρδια γιατι μου ειχαν μουδιασει και τα χερια.πηγα στισ 22.00 στο κεντρο υγειας ,μου εκαναν καρδιογραφημα ,κορεσμο, πιεση και με ακροαστικε.οι εξετασεις ηταν μια χαρα, μου ειπε ενας πολυ νεος γιατρος,οτι ειναι αγχος και οπως εφευγα γυριζει και μου λεει να μην το αφησω πολυ καιρο και να παω σε.........ψυχολογοΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΠΛΕΟΝ.:D:D:Dεννοειται πως αν συνεχισει ο πονος εφυγα για καρδιολογο την Δευτερα.

(η να παω κατεθειαν στον ψυχιατρο βρε κοριτσια??????:rolleyes::rolleyes:)χαχαχα

XWF8p2.png

o Kων/νος εχει βρογχιτιδα και ασχημη μαλιστα. εχει δυσπνοια...

αερολιν καθε 3 ωρες,flixotide καθε 12, κατι σταγονες ηπιε (20 τον αριθμο), το απογευμα πρεπει να ξαναπαμε παιδιατρο, από το βραδυ και αντιβιωση... ειμαι χαλια...

Σοφακι μου περαστικα σου κοριτσακι μου, το αγχος κανει πολλα να το προσεχεις...

Συμπι μου ευχαριστω για τις πληροφοριες

Αλεξια μου χαμομηλακι να δωσεις στην μικρη βοηθαει πολύ

αυτα κοριτσια.... σας αφηνω δεν εχω καθολου ορεξη....

καλησπέρα!

Αλεξία δοκίμασε να βρασεις λίγα ξερα δαμάσκηνα και πρόσθεσε το ζουμάκι τους στη φρουτόκρεμα της μικρης....ίσως βοηθήσει....φυσικά ρωτα πρωτα τον παιδιατρο αν το επιτρέπει ε??? κάπου το είχα διαβάσει αυτό....

άσε Σοφάκι....δεν έκανα γενική αίματος και σιδηρο τωρα γιατί είμαι αδιαθετη....αλλά όταν θα κάνω, κάπως σαν και σένα θα είναι τα αποτελέσματα μου....μη σου πω χειρότερα....

κι εγω για άγχος θα σου έλεγα οτι μου μοιάζει αυτό.....ωστόσο να το ψάξεις....τωρα για το να πας σε ψυχολόγο....εγω δεν το βρισκω τραγικό....αλλά μόνο αν αισθανεσαι εσυ οτι θες κάπου να μιλήσεις....αν εισαι πιεσμένη γενικά...

βέβαια υπάρχει και πιο οικονομικη λύση....πες τα εδω να ξεσπάς!!!!!:D

ωχ συμπι μου περαστικούλια....στανταρ σολντεσανίλ ήταν οι σταγόνες που ήπιε ο Κων/νος ε?βαρβάτη κορτιζόνη....

Και για να τις έδωσε ο παιδιατρος θα ειναι πολύ αρρωστούλης....

εύχομαι συντομα να του περάσει...ταλαιπωρούνται μωρε τα παιδάκια μας....

και η ανιψιά μου χάλια....

ακροαστικά, ωτιτιδα και δε συμμαζευεται....

είπε η παιδίατρος στην αδερφη μου οτι είναι στο τσακ πριν την πνευμονία η μικρη....:(

κουραγιο και πολλή προσοχη....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

σύμπι μου πως είναι ο Κωνσταντίνος???

το έχω έννοια το αγόρι σου μωρέ...

εσύ έκανες το λέιζερ? πόσες συνεδρίες θέλει για να ξεμπερδέψεις?

εμείς εδώ καλά.

Βγήκαμε για καφεδάκι χθες (πάλι:D) και η Βαλ ενώ της είχα πάρει λαλάγγι και έτρωγε, μου ζητούσε και κρέπες!!!

της έχω φτιάξει 2-3 φορές τωρα τελευταία και έχει ξετρελλαθεί! 3 έφαγε προχθές!!!

και τραγουδάει συνέχεια τα τρίγωνα κάλαντα!

την πήγαμε στα τζάμπο χθες μήπως της βρω κανέναν Άγιο Βασίλη να τα τραγουδάει αλλά τελικά βρηκαμε έννα που λέει τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Πάντως δεν ξέρω αν είναι θετικό στοιχείο του παιδιού μου ή έτσι είναι όλα σε αυτη την ηλικία αλλά στα τζάμπο δε μου ζητάει πράγματα....

της δείχνω εγω διάφορα και στο τέλος πάλι εγω επιλέγω τι θα παρει!

τωρα περνάει κόλλημα με την Πάττυ και την Αντονέλλα οπότε χθες πήρε ένα ρολόι με την Αντονέλλα! 3 ευρω!

βρε της έλεγα πάρε και κάτι ακόμα....τίποτα εκείνη...ε της πήρα και ένα φουσκωτό Άγιο Βασίλη πιο ψηλό απο εκείνη και στο σπίτι τον αγκάλιαζε και χορευαν μπλουζ!!!!:D:D:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

η επισκεψη μας εχθες το απογευμα στον παιδιατρο ηταν αρκετα ενθαρρυντική. ο μικρος ακροαστικά τουλαχιστον ηταν κατα 80% καλυτερα. εμ βεβαια με τοση κορτιζονη που εφαγε. τις διαβασα τις σταγονες συμπι μου. για βαρειες καταστασεις βρογχικου ασθματος και χιλιες μυριες αλλες ασθενειες. με επιασε η καρδια μου. τεσπα.... το βραδυ δεν εβηξε αλλα εχθες μου ειπε οο παιδιατρος ότι ηταν όλος κλεισμενος ο μικρος. οχι βεβαια 100% γιατι θα ειχε μελανιασει αλλα ηταν πολύ ασχημα. ελπιζω να ειναι περαστικα και αγυριστα. οπως και να'χει θα κανουμε να δουμε τον παιδοτοπο κανα εξαμηνο..... εχω φοβηθει πολύ....

καλημερα!

η επισκεψη μας εχθες το απογευμα στον παιδιατρο ηταν αρκετα ενθαρρυντική. ο μικρος ακροαστικά τουλαχιστον ηταν κατα 80% καλυτερα. εμ βεβαια με τοση κορτιζονη που εφαγε. τις διαβασα τις σταγονες συμπι μου. για βαρειες καταστασεις βρογχικου ασθματος και χιλιες μυριες αλλες ασθενειες. με επιασε η καρδια μου. τεσπα.... το βραδυ δεν εβηξε αλλα εχθες μου ειπε οο παιδιατρος ότι ηταν όλος κλεισμενος ο μικρος. οχι βεβαια 100% γιατι θα ειχε μελανιασει αλλα ηταν πολύ ασχημα. ελπιζω να ειναι περαστικα και αγυριστα. οπως και να'χει θα κανουμε να δουμε τον παιδοτοπο κανα εξαμηνο..... εχω φοβηθει πολύ....

άσε συμπι....η Βαλ τις σταγόνες αυτες τις πηρε 5-6 μηνών....μη μου το θυμίζεις....

αχ μωρέ το ψυχούλι....τουλάχιστον σχεδόν έφυγαν τα ακροαστικά....

για παιχνίδι καλύτερα να τον ντυνεις καλά και να τον πηγαίνεις μεσημέρια σε παιδικη χαρά....

εμείς παιδότοπο δεν έχουμε πάει ακόμα σε κλειστό....αν πάμε, θα ψάξω για εκείνον με τα λιγότερα παιδάκια!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

κατι θυμομουν ότι τις ειχατε παρει και εσεις αυτες τις σταγονες....

ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι πολύ μικρος ακομα για να του βαλουμε καποια "ταμπελα" αλλα αν και στα 3 και στα 4 χρονια του με το που θα κολλαει καποιον ιο θα του το γυρναει σε βρογχιτιδα τότε πολύ πιθανο να μιλαμε για αλλεργικο ασθμα το οποιο σε 95% των περιπτωσεων εξαφανιζεται γυρω στα 6 :(....ελπιζω να μην εχει κατι τετοιο αν και οπως ειπε ο παιδιατρος δεν ειναι και τραγικο. σιγουρα αν σκεφτεις οτι υπαρχουν πολλα χειροτερα.... κατα τα αλλα μου ειπε να κανουμε και μια γενικη αιματος μολις γινει καλα για αιματοκριτη και φεριτινη μιας και τον βλεπει λιγο ασπρο (καλα ειναι και το δερμα του τετοιο) και ισως κανουμε και μια εξεταση για αλλεργιες γενικη , η οποια ομως δεν λεει και τιποτα....

κατι θυμομουν ότι τις ειχατε παρει και εσεις αυτες τις σταγονες....

ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι πολύ μικρος ακομα για να του βαλουμε καποια "ταμπελα" αλλα αν και στα 3 και στα 4 χρονια του με το που θα κολλαει καποιον ιο θα του το γυρναει σε βρογχιτιδα τότε πολύ πιθανο να μιλαμε για αλλεργικο ασθμα το οποιο σε 95% των περιπτωσεων εξαφανιζεται γυρω στα 6 :(....ελπιζω να μην εχει κατι τετοιο αν και οπως ειπε ο παιδιατρος δεν ειναι και τραγικο. σιγουρα αν σκεφτεις οτι υπαρχουν πολλα χειροτερα.... κατα τα αλλα μου ειπε να κανουμε και μια γενικη αιματος μολις γινει καλα για αιματοκριτη και φεριτινη μιας και τον βλεπει λιγο ασπρο (καλα ειναι και το δερμα του τετοιο) και ισως κανουμε και μια εξεταση για αλλεργιες γενικη , η οποια ομως δεν λεει και τιποτα....

αυτο το αλλεργικό άσθμα το φοβάμαι και για εμάς γιατι το έχει ο άντρας μου....και η Βαλ έχει ευαισθητο αναπνευστικό απ'οτι μας έχει πει ο παιδίατρος....αχ αυτα είναι απλά μωρέ...σε σχεση με το τι συμβαίνει γυρω μας....

άντε αβ βγουν και καλές οι εξετάσεις....γιατι εμάς ο σίδηρος ήταν χαμηλά και δε μας έδωσε συμπληρωμα επειδη ήταν καλή η φεριτίνη....γενικα ο καινουριος μας παιδίατρος είναι κατά των πολλών φαρμακων....η προηγούμενη μας ειχε δωσει ήδη 2 φορές 2 μπουκάλια σίδηρο....

με πήραν τηλ απο το Χωρέμειο!

η κουριερ πήγε άλλα ντ'άλλων το αιμα μου!!!

τους πήρα τηλ και το ξεκαθαρίσαμε ευτυχως....σε ένα μήνα τα αποτελέσματα!!!!

να το ξέρεις κι εσυ αν τους στείλεις αίμα: στο φάκελο εκτός απο τη διευθυνση που θα σου πουν, να σημειωσεις και οτι πρόκειται για εξεταση κυστικης!!!;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

ευτυχως που το πηρες ειδηση με το αιμα Σοφακι...

α εχει και ο συμπεθερος αλλεργικο ασθμα ε; πρεπει να προσεχει γενικοτερα καποια πραγματα ετσι δεν ειναι; εμας μας ειπε να μην τον βαζουμε σε χωρους που καπνιζουν (καλα αυτο ουτως η αλλως το κανεις για τα παιδακια), να μην τον πηγαινεουμε εκει που μπορει να καινε ξυλα για παραδειγμα,να μην χρησιμοποιω μπροστα του λακ και σπρευ γενικοτερα...

ευτυχως που το πηρες ειδηση με το αιμα Σοφακι...

α εχει και ο συμπεθερος αλλεργικο ασθμα ε; πρεπει να προσεχει γενικοτερα καποια πραγματα ετσι δεν ειναι; εμας μας ειπε να μην τον βαζουμε σε χωρους που καπνιζουν (καλα αυτο ουτως η αλλως το κανεις για τα παιδακια), να μην τον πηγαινεουμε εκει που μπορει να καινε ξυλα για παραδειγμα,να μην χρησιμοποιω μπροστα του λακ και σπρευ γενικοτερα...

ναι έχει αλλά ευτυχως τα τελευταία χρόνια σχεδόν δεν τον ενοχλεί καθόλου....έχεις δίκιο για τις προφυλάξεις...

άσε τα πρωτα χρόνια που ήμασταν μαζί τι υπομονή έκανε ο άνθρωπος που με είχε να καπνίζω σαν φουγάρο....:rolleyes:

Τώρα παντως είναι πολύ καλά!!!άντε σε κανένα ζορι να τραβηξει 2 τζουρες αερολίν!:D

για το αίμα ευτυχως που τους πήρα τηλ γιατί μου είπε η κοπέλα οτι τους συμβαίνει συχνά και πολλές φορές τα πετάνε τα δείγματα αν δε βρουν που πρέπει να πάνε!!!

απαπαπα!!!!! με ρούφηξαν σαν το βαμπιρ για να πεταχτει το αιματάκι μου???????? 4 μπουκαλάκια μου πήραν χθες!!!! τα 2 για τις ορμονικες και τα άλλα 2 για την κυστικη! βασικα 1 έπρεπε για την κυστικη αλλά αγχωθηκε η μικροβιολόγος μήπως δεν τους φτάσει και τους έστειλε 2!!!!:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια σας και απο εμενα!!!

Αν και κανονικα ηταν να καθαριζω το σπιτι τωρα μια και ο συζυγος εχει ρεπο δεν μπορουσα να μην πω στην ΜΑρια περαστικα και αγυριστα!!!Τι να πω...Πως την πατησε ετσι μωρε?

Ασθμα αλλεργικο ειχε και ο Κοσμας ΜΑρακι...Μεχρι τα 12...Και τωρα περιμενω να πω την αληθεια να εμφανισει και ο μικρος γιατι λενε οτι οσα παιδια εχουν αλλεργια στο γαλα ειναι πιθανο να εμφανισουν αλλεργικο ασθμα αργοτερα.....Τωρα θα δουμε...Προς το παρων δεν ειχαμε θεμα με αναπνευστικα αν και ειναι νωρις ακομα......

Κουραγιο ΜΑρακι καταλαβαινω πολυ καλα πως αισθανεσαι!!!!!

Σοφακι και εμας ο μικρος δεν ζηταει ποτε τιποτα και επειδη ειμαστε και στην ηλικια της αντιδρασης οταν τον ρωταμε θελεις αυτο το παιχνιδι?ΑΥτος λεει οχι!!!!!Γενικα τα παιχνιδια τα εχουμνε στο φτυσιμο να πω την Αληθεια και με ανησυχει γιαστι εχει παρα πολλα και με τιποτα δεν παιζει...ΠΑιζει δηλαδη για λιγο καιρο και μετα ουτε που τα ξανακοιταει!!!!!!

Την Τριτη εχουμε Γιατρο παμε για εμβολια και για τους 2!!!ΑΝτε να δουμε τι κανει και η Λυδια Μεγαλωσε?

ΑΛεξια καλως ηρθες!!!!ΚΑι εγω 2 παιδια εχω οπως εχεις καταλαβει....Και μου αρεσε αυτο που ειπες οτι στην αρχη τον καλομαθατε τον μικρο...Γιατι και εγω πιστευω οτι ο μικρος ειναι ετσι αναποδος και απαιτει συνεχεια πραγματα γιατι εκμεταλευεται τις τυψεις μου.....Μονη σου τα μεγαλωνεις και τα 2 ΄η εχεις βοηθεια απο γονεις?Πως τα καταφερνεις?

Οσο για την δυσκοιλιοτητα που λες το ειχαμε και εμεις...Μονο που σε εμας συνεπεσε και με την αλλαγη απο θηλασμο σε ξενο γαλα και μαλιστα υποαλλεργικο...Καταλαβαινεις τι τραβουσε το παιδι μου.....Εμεις λοιπον βαζαμε για αρκετο καιρο χαμομηλι στο γαλα....Μετα βαλαμε το ακτινιδιο στην διατροφη και τελος 7 μηνων δοκιμασαμε το πορτοκαλι το οποιο εκανε και το θαυμα του!!!!Πλεον αν εχει να κανει κακα μια μερα του δινω χυμο απο φρεσκο πορτοκαλι και πηγαινουμε μετα απο καμια ωρα τουαλετα!!!!!

Δεν ξερω αν πιανει τιποτα απο αυτα σε εσας....

Αυτα...ΠΑω να καθαρισω.....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλα μωρε πως κανεις ετσι; εσυ εισαι και παχια.... τι ειναι τωρα 4 μπουκαλακια αιμα; ελεος πια με την υπερβολη σου χα χα χα χα:tongue:

έλα ντε!!!

Κανονικα θα έπρεπε να γινω και αιμοδότρια εγω!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

πάω να φτιαξω τον αρακα μας σιγα σιγά.....πολύ χάζεψα και σήμερα....:rolleyes:

Επιτέλους ξύπνησε η Βαλ!!!!!!!!!!!! όοοολεεεεε!!!!!:D:D:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...