Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ αυτα τα παιχνιδάκια στο φέις!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

έχεις δουλειές με φούντες συμπι ε??

να στρωσεις γιατι πέφτει η θερμοκρασία λένε τις επόμενες μέρες....

εμένα μου κακοφαίνεται που δε θα στολίσουμε φέτος τα Χριστούγεννα....

μόνο το δωμάτιο της Βαλ για να καταλάβει λίγο γιορτές το παιδί μου.....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αφου εχεις μικρο παιδι δε νομιζω να σε παρεξηγησει κανεις αν βαλεις στολιδακια στο σπιτι.... μπορεις να αλλαξεις τα χρωματα της διακοσμησης και αυτο βοηθαει. αν δεν μπορεις να βαλεις κοκκινα για ευνοητους λογους βαλε κατι σε μελι- χρυσαφί, κερακια ασημενια κλπ κλπ

αφου εχεις μικρο παιδι δε νομιζω να σε παρεξηγησει κανεις αν βαλεις στολιδακια στο σπιτι.... μπορεις να αλλαξεις τα χρωματα της διακοσμησης και αυτο βοηθαει. αν δεν μπορεις να βαλεις κοκκινα για ευνοητους λογους βαλε κατι σε μελι- χρυσαφί, κερακια ασημενια κλπ κλπ

α καλά....καθόλου δε με νοιάζει αν θα με παρεξηγήσει κανείς....δεν είμαι άνθρωπος που ασχολείται με το τι θα πουν οι άλλοι....

εδώ έβαλα τραγούδια στο σπίτι 4 μέρες μετά την κηδεία επειδή μου ζητησε η Βαλ....:rolleyes:

ο άντρας μου δε θέλει να στολίσουμε....δεν έχει την ψυχολογία....

Οπότε θα περιοριστω στο δωμάτιο της Βαλ και ίσως και καμία γιορτινη πιατέλα με γλυκά στο τραπέζι....

έχει πιεστεί αυτές τς μέρες ο άντρας μου γαιτί παντρευεται το Σάββατο ο ξαδερφός του...ο οποίος μένει ακριβώς στον πανω όροφο στο πατρικό του.... κι αν έχουν το Θεό τους οι άνθρωποι, έχουν στολίσει με τούλια και κορδέλες τα μπαλκόνια λες και θα φυγει η νυφη απο εκεί!!!

που το προηγούμενο Σάββατο ήταν τα τριμηνα του πεθερού μου....:(

τη μια εβδομαδα μνημόσυνο και την επόμενη γάμος χωρίς καμία διακριτικότητα για το πένθος που υπάρχει στο σπίτι απο κάτω....

να μην αναφέρω οτι ο θείος του και αδερφός του πεθερού μου δεν πήγε καν στο μνημόσυνο....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερες πολλες!

τι κανετε κοριτσουδια; εμεις δοξα τω θεω καλα. ο μικρος ειναι οκ μετα την βρογχιτιδα μονο που εγω από εχθες ξαναπινω αντιβιωση για ουρολοιμωξη, υποτροπιασα γμτ. με την αρρωστια του μικρου το αμελησα να κανω επανεξεταση στις 10 μερες μετα την αντιβιωση και από οτι αποδειχθηκε το μικροβιο δεν ειχε εξαλειφθει εντελως... φτου... βεβαια τωρα ειμαι πιο οργανωμενοι, παιρνω και χαπακια μην ξανακανω και μυκητες. το Σαββατο ο μικρος με τον πατερα του πηγαν στην πεθερα μου από το μεσημερακι και εκανα ολες τις δουλειες του σπιτιου. κουρτινες, ξεσκονισματα κλπ κλπ και επειτελους στρωσαμε χαλια. αλλη η αισθηση οταν στρωνεται το σπιτι. αλλα νεα δεν εχω και ως εκ τουτου περιμενω τα δικα σας. φιλακια πολλα!:P

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

τι κάνετε????

κρύο έβαλε απότομα εεε???

τουλάχιστον έχει λιακάδα όμως!!!

πως περάσατε το ΣΚ???

εμείς ησυχα....βολτίτσες....χθες πήγαμε και στο παρτυ γενεθλίων ενός 5 χρονου!

εντάξει η Βαλ έδωσε ρέστα....έπρεπε να την τραβήξω βίντεο να το δείξω στην κυρία ψυχολόγο που μου έλεγε οτι το παιδί μου είναι εξαρτημένο απο μένα λόγω θηλασμού!!!!

τα περισσότερα παιδάκια (καμια 30αριά στο σύνολο) ήταν μεγαλύτερα και έπαιζαν ξύλο με τα μπαλόνια....δηλαδή έπιανε το καθένα απο 3 μπαλόνια στο χέρι του και χτυπιόντουσαν μεταξύ τους...ε κάποια στιγμή 3 πιτσιρικάδες παίζουν ξύλο με τα μπαλόνια και όπως παίζουν πάει και η Βαλ και αρχίζει κι εκείνη με το μπαλόνι της να συμμετέχει!!!!

έπρεπε να δείτε τη φάτσα των αγοριών.....

σταματάνε....κάνουν ένα βήμα πίσω και κοιτάνε τη Βαλέρια....σα να τη μετράνε για να δουν αν τους παίρνει να συνεχίσουν....τελικά διαπίστωσαν οτι ήταν πολύ μικρη και αποχωρησαν!!!

και η Βαλ τους κυνηγούσε απο πίσω για να συνεχίσουν!!!

πολύ γέλιο!!!

χόρεψε...έφαγε....

δυσκολευτηκαμε λίγο να την ξεγελάσουμε για να μη φάει τούρτα....

Ζωίτσα εσύ θα με καταλαβαίνεις με την αλλεργία του Θοδωράκη....

κατά τα άλλα καλά!

έχει πάθει μια ψύχωση με τον μπαμπά της τωρα τελευταία....

πολύ το απολαμβάνω!!!!

θέλει να την αλλάζει εκείνος, να τη ντύνει.....ξεκουράζομαι κι εγώ!!!:tongue::tongue:

χθες το βραδυ έκανε το κορυφαίο!!!

μπήκα να κάνω ένα μπανακι....ακούω τη Βαλ απέξω να χτυπάει....

"μαμά....ημια(ζημιά)!"

το λέει κανενα 5άρι φορές....

τεσπα τελειωνω, ντυνομαι κι ανοιγω την πόρτα....

και τι βλέπω??????????????

η Βαλ είχε κατεβάσει το παντελόνι της και μου έδειχνε τον πωπό της και έλεγε:

"ντα κώλο.....εγώ ημιά...."

εν ολίγοις μου ζητούσε να την κάνω ντα στον κωλο επειδή έκανε ζημιά!!!!!!!!

και να σημειωσω οτι δεν την έχω χτυπήσει ποτέ!

της το έλεγε για πλάκα ο πατέρας μου ΄'οταν είχε έρθει και το έδεσε!!!!

μα να μου ζητάει να τη δείρω???????χαχαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αχ βρε συμπι μου τι λες; αντε μωρε το παιδακι.... επιζητα την τιμωρια; χα χα χα... ειναι τοσο καλη!!!!!!! καλα δεν εχουν πολύ πλακα τωρα που μιλανε; εμενα παλι ό,τι και να κανει μου λεει "μαζι σου"! θελει να τα κανουμε όλα μαζαι και ουχί με τον συζυγο!!!!! τι πρωτοτυπο!:P

καλημερες πολλες!

τι κανετε κοριτσουδια; εμεις δοξα τω θεω καλα. ο μικρος ειναι οκ μετα την βρογχιτιδα μονο που εγω από εχθες ξαναπινω αντιβιωση για ουρολοιμωξη, υποτροπιασα γμτ. με την αρρωστια του μικρου το αμελησα να κανω επανεξεταση στις 10 μερες μετα την αντιβιωση και από οτι αποδειχθηκε το μικροβιο δεν ειχε εξαλειφθει εντελως... φτου... βεβαια τωρα ειμαι πιο οργανωμενοι, παιρνω και χαπακια μην ξανακανω και μυκητες. το Σαββατο ο μικρος με τον πατερα του πηγαν στην πεθερα μου από το μεσημερακι και εκανα ολες τις δουλειες του σπιτιου. κουρτινες, ξεσκονισματα κλπ κλπ και επειτελους στρωσαμε χαλια. αλλη η αισθηση οταν στρωνεται το σπιτι. αλλα νεα δεν εχω και ως εκ τουτου περιμενω τα δικα σας. φιλακια πολλα!:P

Καλημέρα συμπι!!!

ωχ πάλι με την ουρολοίμωξη ε?

γρηγορα περαστικά να είναι.....

καλό χειμώνα!!! ε ναι....το σπίτι με τα χαλια άλλο πράγμα!!! χουχουλιάρικο!!!!

κι εγω θα στείλω σήμερα τη Βαλ βόλτα με το μπαμπά της να ρίξω ένα καλό καθάρισμα στο σπίτι και να κρύψω και μερικά παιχνίδια της....

έχω απελπιστεί....παντού παιχνίδια....

για να βαλω σκούπα, χρειάζομαι γυρω στο μισάωρο πριν για να βάλω ψηλά όλα τα παιχνίδια....χαμός γίνεται....

απο δω και πέρα μόνο βιβλία θα της παίρνω!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αχ βρε συμπι μου τι λες; αντε μωρε το παιδακι.... επιζητα την τιμωρια; χα χα χα... ειναι τοσο καλη!!!!!!! καλα δεν εχουν πολύ πλακα τωρα που μιλανε; εμενα παλι ό,τι και να κανει μου λεει "μαζι σου"! θελει να τα κανουμε όλα μαζαι και ουχί με τον συζυγο!!!!! τι πρωτοτυπο!:P

με τρέλανε η σκατούλα μου!!!

γιατί ήξερε κιόλας οτι θα τη μάλωνα επειδή έχυσε νερά πάνω της και στο χαλί....ε τελικά πως να τη μαλώσω?????????????

καλά όταν δεν είναι ο άντρας μου σπίτι, οτι κι αν κάνω έρχεται πίσω μου:

"κι εγώ μαζί, μαμά μου"

βρε πήγαινε να παίξεις με τα παιχνίδια σου....

"όσι.....κι εγω μαζί ντουλειά!!!"

άσε που σύμφωνα με τη Βαλ ο πατέρας της και ο θείος της δουλεύουν στα τζάμπο κι ο παππούς της στα γκουντις!!!!

όπου τα τζάμπο πουλάνε παιχνίδια και λεφτά:cool: και τα γκούντις πατάτες!!!

αμέεεε!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Μακάρι να έρθει το σποράκι σύμπι μου!!!!

Στέλνω θετική ενέργεια!!!!

Τα προαισθήματα δεν είναι απαραίτητα!!!!;););)

λες να μας κάνεις καμια ανακοίνωση σε κανα μήνα???

μακάρι!!!!!

στο εύχομαι ολόψυχα!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

κανε και κανένα κατακόρυφο όπως η Σωσώ στα εγκληματα!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εφυγες; αχ ειπα για σεχ και σκανδαλιστηκες χα χα χα χα :tongue:

με εχεις αγχωσει και με την κυστικη ινωση και ειχα και τυψεις....:-(

μπα....δε σκανδαλίζομαι έυκολα!!!!! χαχαχαχαχα!!!!

για την κυστικη γιατί αγχωνεσαι καλέ????????

στείλε τον Άρη να την κάνει να ξεμπερδεύεις να σου φύγει και το άγχος!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μακάρι να έρθει το σποράκι σύμπι μου!!!!

Στέλνω θετική ενέργεια!!!!

Τα προαισθήματα δεν είναι απαραίτητα!!!!;););)

λες να μας κάνεις καμια ανακοίνωση σε κανα μήνα???

μακάρι!!!!!

στο εύχομαι ολόψυχα!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

κανε και κανένα κατακόρυφο όπως η Σωσώ στα εγκληματα!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

καλα .... τον Κων/νο πως νομιζεις ότι τον "επιασα"; με κατακορυφο και δεν σου κανω καθολου πλακα.ενα τεταρτο με τα ποδια πανω ημουν.... γελοιποιηθηκα και στον αρη !

καλα .... τον Κων/νο πως νομιζεις ότι τον "επιασα"; με κατακορυφο και δεν σου κανω καθολου πλακα.ενα τεταρτο με τα ποδια πανω ημουν.... γελοιποιηθηκα και στον αρη !

176906e4s2dtwukt.gif

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

δεν του το "πούλησες" καλά του Άρη....

έπρεπε να του πεις:

"τωρα τελευταία κάνω λίγη γιόγκα.....βοηθάει να χαλαρώσω.....κάτσε να σου δείξω...."

χαχαχαχαχαχαχαχααχα!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...