Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλέ αν είχα τέτοιο πράγμα θα 'παιρνα τα βουνά να μην κολλήσω τον πρίγκηπά μου.

ασχετο αλλα πηγα σημερα στο παθολογο κ μου ειπε να κανω εγω κ ο αντωνης το εμβολιο...του λεω οτι εχει παρενεργειεσ και μου λεει ειναι δικη σας αποφαση αν θα το κανετε η οχι...δεν υπαρχει περιπτωση να το κανω εγω μια κ δε πολυβγαινω απ το σπιτι...τωρα γ τον αντρα μου τι να πω..ε ας το κανει το πολυ πολυ να ψοφησει:P:p:p:tongue:

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ασχετο αλλα πηγα σημερα στο παθολογο κ μου ειπε να κανω εγω κ ο αντωνης το εμβολιο...του λεω οτι εχει παρενεργειεσ και μου λεει ειναι δικη σας αποφαση αν θα το κανετε η οχι...δεν υπαρχει περιπτωση να το κανω εγω μια κ δε πολυβγαινω απ το σπιτι...τωρα γ τον αντρα μου τι να πω..ε ας το κανει το πολυ πολυ να ψοφησει:P:p:p:tongue:

xixixixixixixixi!!!

Χωρίς πλάκα τώρα κι εμένα η παιδίατρος έτσι μου είπε:"it' s up to you.Λένε ότι δεν έχει παρενέργειες αλλά δεν έχουν γίνει αρκετές μελέτες γι' αυτό".Και η πεθερά του αφεντικού μου που είναι μεγάλογιατρός στο Θεαγένειο τους ειπε να μην το κάνουν ούτε αυτός ούτε η γυναίκα του κι ας έχουν κι αυτοί ένα κοριτσάκι 6 μηνών.

επίσης σήμερα κοιμάται με γκρίνια...

και μας ο παιδίατρος μας είπε να το κάνουμε, αλλά αποφασισαμε να μην...θα κάνουμε του πνευμονιόκοκκου αντ'αυτού...

α και δεν σας είπα...με πήρε η πεθερομαρμάγκα κατά τις 2 και με ρώτησε με ένα μυστηριώδες ύφος αν το μωρό είναι ήρεμο...

δεν μου το βγάζετε από το μυαλό ότι αυτή πιστεύει ότι το παιδί μου έχει πρόβλημα που κλαίει υστερικά όποτε είναι αυτή κοντά (να σημειώσω ότι το παιδί μου κλαίει σπανίως)...

γεια σας κοριτσια!!! να μαι κ γω.. ταιζω τον μικρουλη μου γιατι κατα τις 5.30-6 την κοπαναω για δουλεια.. κομματια ειμαι σημερα παλι, καθως το καμαρι μου δεν μ αφησε να κοιμηθω! παλι δεν διαβασα τα προηγουμενα σας... θα βραδυαστω παλι, δεν θα προλαβω να σας γραψω τιποτα.. οσες ειχατε εορταζομενους να τους χαιρεστε, Μαρια για τον μικρο θα στα πω του χρονου! Κατερινα κ εσυ Νικολα δεν ειχες πει πως θα το βγαλεις το παιδι?

Λιτσακι, ο γιος σου ειναι κουκλος!!! ευχαριστω για το ενδιαφερον! Ολες σας βεβαια! Η μακ μας που ειναι βρε κοριτσια? Τι αλλα νεα? εγω εφτιαξα κ το μοντεμ κ τωρα εχω ενσυρματο ιντερνετ, γιατι εφαγα μια φρικη με τις κεραιες κ τα κλεισα ολα! Κ κατι αλλο, μην κανετε κανενα εμβολιο κοριτσια, ουτε οι δικοι σας.. γινετε χαμος! υπαρχει το λεγομενο "σχεδιο εξοντωσης" ευχομαι μονο να μη με περασετε για τρελη... αλλωστε σκεφτητε πως με το εμβολιο εισαγουν μια μικρη δοση του ιου, οποτε δεν εχει νοημα να το κανουν οι αντρες σας κ να "φερουν" τον ιο.. αυτο δεν θα προστατευσει εσας,(ουτε κ αυτους που το κανουν βεβαια, αλλα τελοσπαντων) τελοσπαντων, ο θεος να βαλει το χερι του!

αν μπορεσω το βραδακι να μπω να μιλησουμε, καλα θα ναι... ειδωμεν! μεχρι τοτε φιλακια!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Καλησπέρα κι απο μένα!

χάλια είμαι...έχω ίωση με βήχα και πυρετό και ο άντρας μου γαστρεντερίτιδα!

είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα όπως καταλαβαίνετε μέσα στο σπίτι...

με τις μάσκες κι εγώ δεν έχω κουράγιο ούτε αγκαλιά να πάρω τη μπεμπίτσα μου...

ουφ χάλια...

ελπίζω να ανακάμψουμε σύντομα!

Φιλιά!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!! να μαι κ γω.. ταιζω τον μικρουλη μου γιατι κατα τις 5.30-6 την κοπαναω για δουλεια.. κομματια ειμαι σημερα παλι, καθως το καμαρι μου δεν μ αφησε να κοιμηθω! παλι δεν διαβασα τα προηγουμενα σας... θα βραδυαστω παλι, δεν θα προλαβω να σας γραψω τιποτα.. οσες ειχατε εορταζομενους να τους χαιρεστε, Μαρια για τον μικρο θα στα πω του χρονου! Κατερινα κ εσυ Νικολα δεν ειχες πει πως θα το βγαλεις το παιδι?

Λιτσακι, ο γιος σου ειναι κουκλος!!! ευχαριστω για το ενδιαφερον! Ολες σας βεβαια! Η μακ μας που ειναι βρε κοριτσια? Τι αλλα νεα? εγω εφτιαξα κ το μοντεμ κ τωρα εχω ενσυρματο ιντερνετ, γιατι εφαγα μια φρικη με τις κεραιες κ τα κλεισα ολα! Κ κατι αλλο, μην κανετε κανενα εμβολιο κοριτσια, ουτε οι δικοι σας.. γινετε χαμος! υπαρχει το λεγομενο "σχεδιο εξοντωσης" ευχομαι μονο να μη με περασετε για τρελη... αλλωστε σκεφτητε πως με το εμβολιο εισαγουν μια μικρη δοση του ιου, οποτε δεν εχει νοημα να το κανουν οι αντρες σας κ να "φερουν" τον ιο.. αυτο δεν θα προστατευσει εσας,(ουτε κ αυτους που το κανουν βεβαια, αλλα τελοσπαντων) τελοσπαντων, ο θεος να βαλει το χερι του!

αν μπορεσω το βραδακι να μπω να μιλησουμε, καλα θα ναι... ειδωμεν! μεχρι τοτε φιλακια!!!

Γεια σου Μαριάνθη, τρέχεις και δε φτάνεις ε; Καλό κουράγιο

Καλησπέρα κι απο μένα!

ουφ χάλια...

Φιλιά!

Γεια σου Σοφούλα! Μην ανησυχείς για το μωράκι σου, της έχεις φτιάξει ήδη αντισώματα. Συνέχιζε να τη θηλάζεις όσο αντέχεις, είναι το καλύτερο γι'αυτήν! Μακριά όμως ο άντρας σου με τη γαστρεντερίτιδα (ευκαιρία να δει τη μανούλα του; :tongue:)

Εξετάστηκες για τη νέα γρίπη;

Περαστικά κοριτσάκι μου γλυκό!

Ευχαριστώ πολύ!

Δεν εξετάστηκα για τη νέα γρίπη Μαράκι. μου είπε ο γιατρός οτι μια ίωση είναι κ θα περάσει.

είχα κ κάτι στεναχώριες με το θηλασμό και γενικά το ΣΚ δε μου πήγε καλά...

ο άντρας μου κοιμάται στο σαλόνι!

άραγε η μικρή να προστατεύεται απο τη γασρεντερίτιδα καθόλου μια κ έκανε το εμβόλιο ρον προηγούμενο μήνα????

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ευχαριστώ πολύ!

Δεν εξετάστηκα για τη νέα γρίπη Μαράκι. μου είπε ο γιατρός οτι μια ίωση είναι κ θα περάσει.

είχα κ κάτι στεναχώριες με το θηλασμό και γενικά το ΣΚ δε μου πήγε καλά...

ο άντρας μου κοιμάται στο σαλόνι!

άραγε η μικρή να προστατεύεται απο τη γασρεντερίτιδα καθόλου μια κ έκανε το εμβόλιο ρον προηγούμενο μήνα????

το εμβόλιο είναι μόνο για έναν ιό, υπάρχουν δεκάδες άλλοι...απομάκρυνε τον μπαμπά της όσο μπορεις :-(

Διαφημίσεις

καλως τη μαριανθη!!

σχετικα με το εμβολιο...δε νομιζω οτι υπαρχει σχεδιο εξοντωσης μου φαινεται πολυ τραβηγμενο δε ξερω..ο ιος που εισαγουνε ειναι νεκρος ιος...μονο το καψιδιο του εισαγουνε..οχι το γενετικο υλικο-αν καταλαβα καλα απο μια κυρια που το ελεγε στο γιατρο που πηγα...τι να πω ο καθενας ας κρινει γ τον ευατο του;)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλησπέρα κι απο μένα!

ουφ χάλια...

Φιλιά!

περαστικα σοφακι!κ εγω με γαστεντεριτιδα ειμαι..ιωση ειναι θα περασει.καλη αναρρωση ευχομαι!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Γεια σας κοριτσια και απο εμενα.Μαριανθη η αληθεια ειναι οτι και εγω αποφευγω οτιδηποτε ασυρματο αλλα προσφατα διαβασα αυτο...

http://www.studentsinxanthi.gr/newsmenu/news/941-mobilecancerresearch09.html

οχι οτι τωρα θα αγοραζω ασυρμαα αλλα λεμε τωρα....

Βουλα χιλια ευχαριστω να σαι καλακαι να χαιρεσαι τους αριανους τους αντρες σου......

Περαστικα στις αρρωστουλες μανουλες και συντομα να ειναι κοντα στα παιδακκια τους...

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

καλησπέρα από την Μαίρη Παναγιωταρά μια εργαζόμενη μητέρα μια καλή νοικοκυρα (που λεει και το ασμα) επειδη η ζωή μου τελευταιως είναι κάπως ετσι: 496527tpx6kfr25h.gif

τα έχω φτυσει και γι αυτο εξαφανίστηκα. Το ΣΚ μας για άλλη μια φορά ήταν πολύ πλούσιο σε γκρίνια, κλάμα, παραξενιά, αέρια, κολικούς, σκατακια! όπως καταλαβαίνετε σέρνομαι η γυναίκα και προσπαθώ να επιβιώσω διότι εχω και μια δουλειά την οποία εχω γράψει στα παλιά μου τα υποδήματα (όπως έχει κανει και αυτή βέβαια :-(). τέλος πάντων σας γράφω να σας πω ότι δεν σας ξεχνάω έχω μπει μια δυο φορές να σας διαβάσω αλλα ούτε αυτο δεν πρόλαβα να κάνω...

περαστικά στις αρρωστούλες, να προσέχετε τα μωρακια σας και ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

1861454rhgqc5f308.gif

Που είστε καλέ κοριτσάκια σήμερα;

Σοφία μου περαστικά και σ' εσένα κορίτσι μου και στον άντρα σου.Άντε να περάσει η παλιοίωση,μην κολλήσετε το μπουμπούκι σας.

Μαράκι κουράγιο κορίτσι μου.Όλες κάπως έτσι είμαστε(έγραψες πάλι με τη φώτο)αλλά εσύ έχεις και τη δουλειά που σε περιμένει.Υπομονή, υπομονή, υπομονή.Να'ναι γερό το μπεμπάκι σου και όλα τ' άλλα έρχονται δεύτερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...