Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας!!Τι κάνετε φιλεναδίτσες μου;Εμείς πολύ καλά!

Σοφάκι περαστικά κοπέλα μου!

Αχ βρε κορίτσια τι μου θυμίσατε με την εκπομπή του Θεοδωράκη για τα μωράκια.Έγκυος κι εγώ πλάνταξα στο κλάμα και μου έκλεισε την τηλεόραση ο Γιάννης.Την άλλη μέρα όμως που πήγε στη δουλειά,την έβαλα στο live movies και την είδα, φυσικά παρέα με ένα κουτί χαρτομάντηλα!

Κορίτσια τα'χω πάρει πολύ άσχημα με την πεθερά μου.Πρωτότυπο ε;Ε δεν μπορώ άλλο σας λέω.Απ' την πολύ υπερπροστατευτικότητά της θα πάθει τίποτα το μωρό.Όλη την ώρα μα όλη την ώρα αγκαλιά; Τον κράτησαν χθες οι δυο οι γιαγιάδες για να πάμε εμείς καμιά ωρίτσα στο φίλο μας τον Νίκο.Έτυχε να έρθουν και οι δύο για καφέ, οπότε το σκάσαμε για λίγο.Όταν γυρίσαμε μου λέει η μαμά μου:εγώ τον έβαζα κάτω για να ξεπιαστεί το μωρό απ' την αγκαλιά κι εκείνη το σήκωνε αμέσως. Κιόταν τα λέω στον άντρα μου μου λέει έλα μωρέ λαχταράει η γιαγιά του.Δηλαδή εμείς δε λαχταράμε ή δε λατρεύουμε το παιδί μας;Απλά υπάρχουν κάποιοι κανόνες που βάλαμε εμείς οι γονείς και θα ήθελα να τους σέβεται!!!!Και ενώ βλέπει το μωρό ότι ησυχάζει όταν το αφήνουμε κάτω( στο γυμναστήριο ή στο στρωματάκι του) αυτή το χαβά της:δεν του αρέσει κάτω λέει.Ε μαντάμ συγγνώμη όταν το έχεις το μωρό συνέχεια αγκαλιά και το περπατάς πάνω κάτω λογικό είναι μετά να μη θέλει να το αφήσεις.

Και μετά με ρωτάει γιατί βγάζει γουλίτσες!!!!!!Αει στο καλό θέλω να πω κι άλλα, αλλά σταματάω εδώ.

Εσείς τα νέα σας;Τα κορίτσια μας που γιόρταζαν οι άντρες τους πώς τα πέρασαν χθες;

βουλα μου καλησπερα!

εγω που εχασα χθες την εκπομπη του θεοδωρακη που μπορω να τη δω στο ιντερνετ?εσυ την ειδες?

ποσο δικιο εχεις για τα πεθερικα...σε καταλαβαινω.πρεπει να τους μιλησεις ετσι ωστε να μην πολυεπεμβαινουν στους κανονες που εχετε θεσει με τον αντρα σου.εγω με τα δικα μου ετσι εκανα κ απο κει κ περα αν δω οτι δε συμμορφωνονται τους το λεω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

φαίνεται ολόκληρο αντράκι! υψος; κιλά;

φαντάζομαι λες για την φωτο με το πράσινο πουκάμισο έτσι;γιατί όσοι τον είδαν εκεί αυτό είπαν:πω πω τι μεγάλο παιδί.Έτσι φαίνεται στη φωτογραφία.Από βάρος είμαστε 7 και κάτι ψιλά κι από ύψος 65.

Διαφημίσεις

φαντάζομαι λες για την φωτο με το πράσινο πουκάμισο έτσι;γιατί όσοι τον είδαν εκεί αυτό είπαν:πω πω τι μεγάλο παιδί.Έτσι φαίνεται στη φωτογραφία.Από βάρος είμαστε 7 και κάτι ψιλά κι από ύψος 65.

α εντάξει δεν απέχουμε πολύ :)

το πιστεύετε ή όχι το παιδί μου έχει χεστεί ΜΟΝΟ 2 φορές από το πρωί!

Διαφημίσεις

Σοφία μου στο livemovies.gr έχει ότι θες από ελληνική τηλεόραση.Απλά δεν ξέρω σήμερα αν το έχουν κατεβάσει ακόμα.Κάνε ένα κόπο να δεις,

βουλιτσα μου σ ευχαριστω!!θα το κοιταξω αργοτερα γιατι τωρα ξυπνησε η μικρη!

φιλακια σε ολες!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...