Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!

λες βρε συμπι μου; εμενα παντως η ψυχολογος μου (ναι απεκτησα και τετοια θελω να σας πω) μου ειχε πει να του μιλησω πριν φυγει ο Αρης και να του πω την αληθεια σχετικα με το που παει ο μπαμπας του. αναρωτηθηκα για το αν θα καταλαβει κατι και η ψυχολογος ήταν κατηγορηματική ότι δηλαδη ΦΥΣΙΚΑ και θα καταλαβει. τωρα τι να πω. του εχω κανει ολοκληρο μαθημα και ακομα του μιλαω :confused:

επίσης καταλαβαινω ότι μια εγκυμοσυνη μπορει να ηταν ακομα πιο δυσκολη για μενα και τον Κων/νο και ναι το ιδανικο θα ηταν να τον στελνω παιδικο εστω για λιγες ωρες αλλα no money no honey! ουτε για λιγες ωρες.... ασε που θα μου αρρωσταινει κιολας :-(

τι τυχερη που εισαι με την υπναρου την κορη σου. εγω γυρισα στις 2 και τεταρτο από το γραφειο και ο κων/νος ότι ειχε ξυπνησει από τον μεσημεριανο του υπνο ο οποιος ηταν 12.45 με 2.15. θκατουλες δηλαδη! αλλα μετα τον πηγα στην παραλια και εκανε ιππασια με αλογο. κανονικο όχι πονυ! στο 5λεπτο βεβαια ξεκινησε να φωναζει μαμα και να κλαιει οποτε να φανταστειτε οτι οι ανθρωποι ουτε λεφτα δεν μου πηραν...

ααααααααα κρεβατακι θα μας ερθει και εμας μεσα στον Οκτωβρη αλλα δεν μπορω να σας το δειξω γιατι ειναι παραγγελια. το κατω μερος του ισως το βρω γιατι ειναι dunlopillo αλλα το κεφαλαρι ειναι σιδερενιο. θα προσπαθησω!

κοιτα συμπι δε λέω οτι δεν έχει καταλάβει ο Κων/νος...

προφανως και θα εχει καταλάβει το παιδι αλλά επειδη δεν έχουν αντιληψη του χρόνου ακόμα, μέσα στο μυαλουδάκι του θα ειναι μπερδεμενος όσον αφορά τη διάρκεια αυτης της καταστασης...και τη μονιμοτητα της....

ε βάλε και την αδυναμια που σου ειχε ανέκαθεν....

λογικό είναι τωρα να προσκοληθεί ακόμα παραπάνω....:rolleyes:

ρε συ ο συμπεθερος στρατιωτικός δεν είναι???

δε δικαιούνται τίποτα για παιδικούς,κλπ???:confused:

12:45-2:15??????????

και μετά πότε ξανακοιμαται???????????

απαπαπαπα.....δε θα την πάλευα!!!

η Βαλ κοιμαται συνηθως 11 το βραδυ με 10-11 το πρωι και μετα 3 πεφτει ξερη μέχρι τις 6!!!!!!!!! υπάρχουν φορές που την ξυπναω στις 6...αν την αφησω ποιός ξέρει πότε θα ξυπνησει!!!:tongue::tongue::tongue:

αφού έλεγα στον άντρα μου πόσο θα μου κακοφανεί αν κάνουμε 2ο παιδάκι που θα χάσω τον ύπνο μου!!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!!

πωπω τι γαμπρό έχω εγω!!!

τον Αλβάρο λέμεεεεε!!!

η "Αθηνά" έχει αρκεστεί στο να χαιδεψει ένα πόνι και του χαρίσαμε μάλιστα ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά που μας ζητησε το αφεντικό του γιατί δεν έβλεπε το πόνι απο τη φραντζα που του επεφτε στα ματια!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!

σου εχω κανει Πελαγία απο προχθές!!!;););)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

947907z6mrx9pw2t.gif

Χρόνια πολλά στην Αννούλα της Μαριάννας!!!

Να τη χαίρεστε Μαριάννα και να απολαμβανετε τις σκανταλιές της!!!!;););)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γειαααααααααα

Να 'μαι και εγω!!!!!

Οχι οχι οχι......δεν γεννησα!!!!!τελειωσε και αυτος ο μηνας και εγω ακομα εδω....Εχω απελπιστει.....Τεσπα....αυριο παω γιατρο η οποια θα αποφασισει συμφωνα με τα δεδομενα ποτε και πως θα την βγαλουμε απο εκει μεσα!!!!!Τι να πω και εγω...δεν ξερω.....

Θα σχολιασω οτι θυμαμαι...

Ελενιτσα αυτο που εκανε η δασκαλα και εγω αν ημουν παιδι θα με πειραζε παρα πολυ....Στανταρ θα την επιανα....Ας ελεγε την ιστορια αν ηθελε αλλα ας μην ανεφερε ονοματα....δεν ειναι και δυσκολο.....Κατι τετοια μου την σπανε αφανταστα...δεν χρησιμοποιεις ποτε παιδια για συγκριση ή παραδειγματισμο...ειτε για καλο λογο ειτε για κακο.....

Καποια στιγμη μιλουσατε για παπουτσια ...εμεις κοριτσια φτασαμε στο 27!!!και συντομα παμε για 28...Περσι αλλαξαμε 3 ουμερα παρακαλω...Οσο για την αναπτυξη του...Φτασαμε στο 1 μετρο αλλα στα κιλα εχουμε ξεφυγει πολυ....17 και εχω στεναχωρεθει παρα πολυ....Δεν μπορω με τπτ να τον ελεγξω ρε γμτ.....Οταν γεννησω με το καλο και γυρισουμε σπιτι θα ακολουθησω αλλη μεθοδο...καε φορα που θα ζηταει να φαει αθα του δινω αλλα παντα σε μικρες ποσοτητες....π.χ. γαλα θα πινει κανονικα αλλα μετα οταν θα ξαναζητησει να φαει θα του δωσω χυμο μετα μπανανα μετα σταφυλια λιγο φαγητο το μεσημερι και οχι κανονικη μεριδα και οταν ξαναζητησει να φαει θα του δωσω παλι λιγο ακομα φαγητο....και παει λεγοντας....φαγητο με δοσεις δηλαδη....Δεν ξερω αν κανω καλα αλλα ειλικρινα δεν εχω αλλη λυση....παντα θελει να τρωει....βαριεται θελει να φαει....νυσταζει ζηται να φαει....δεν ξερει τι να παιξει θελει να φαει....Ειναι πραγματικα απιστευτο....και ποτε δεν μπορω να τον κανω να ξεχαστει.....

Σοφακι για την σταση της Βαλεριας θα σου ελεγα μην ανησυχεις....ΕΓω προσωπικα εκειν τη στιγμη θα εκανα πως δεν το εβλεπα και μετα οταν θα μεναμε μονοι μας θα του εξηγουσα οτι δεν ειναι καλο πραγμα να χτυπαμε τους αλλους γιατι πονανε κτλκτλ...και φυσικα θα της ελεγα οτι καταλαβαινω οτι και η συμπεριφορα της ξαδερφης δεν ειναι σωστη αλλα οπως και να εχει το να χτυπαμε δεν ειναι καλο.....

τι αλλο τι αλλο?

Α μαρακι ειναι δυσκολο να ειναι κολλημενος μαζι σου...δεν εχω καμια συμβουλη να σου δωσω....Αυτο που κανεις με τον παιδοτοπο ειναι καλο....να καταλαβει οτι και με αλλα παιδια μπορει να παιξει και αν θελεις να βγεις εξω για τσιγαρο θα σου προτεινα να του το λες και να του λες οτι η μαμα ομως θα σε βλεπει απο το παραθυρο να μην ανησυχεις και τετοια.....

Α και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ!!!!!!!

Και σε ολα φυσικα τα παιδακια που δεν ειχα την ευκαιρια να τους τα πω εκεινη την ημερα γιατι σαν γαιδουρα που ειμαι θα επρεπε κανονικα να μπαινω να λεω εστω ενα χρονια πολλα!!!!Σεπτεμβρης ειναι....Ειναι ο μηνας μας:tongue::tongue::tongue:

Ελπιζω πραγματικα να με συγχωρεσετε.....

Σας αφηνω....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Bonjour!!!

Ζωίτσα τον πήρες όλο το μηνα ε????

να μας πεις τα νεα απο τη γιατρό σημερα!!!

βολευτηκε η μπουμπού στην κοιλίτσα σου!!!

όπως και αν βγει, γερη να είναι πάνω απ'όλα!!!

βρε τον Τεό....1 μέτρο????????????

μπράβο!!!!!

για τα κιλά.....φαίνεται παχουλός και σε αγχωνει???

μπορεί το παιδί να έχει απλά βαρυ σκελετό ρε συ....

ο παιδιατρος τι λέει?

εμενα πάντως αναλογικα με το ύψος του, μια χαρα μου φαινεται το βαρος του!

δε σου λέω να κοιτάξεις τις καμπύλες του βιβλιαριου γιατί είστε εκτός!!!!

τωρα για τα σνακ συνεχεια επειδη βαριέται,κλπ δε συμφωνω...έτσι θα μαθει οτι όλη την ωρα τρωμε....

κανονισε του εσύ 5 γευματα την ημερα και να τρωει εκείνες τις φορές...δηλαδή να μαθει οτι το φαι δεν αποτελεί τρόπο να περνάμε την ωρα μας...

δεν ξερω....μπορεί να λέω και βλακείες...

αλλά θεωρω οτι αν μάθει να τρωει συνεχεια, ακόμα κι αν αυτό είναι 5 ρωγες απο σταφυλι, αργότερα που δε θα μπορείς εσύ να ελέγξεις τα πράγματα που τρωει, μπορεί να έχεις θέμα...

απο την άλλη πως να μη δωσεις και σε ενα παιδι που σου ζητάει να φάει??????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

2438604ywa8ct5de8.gif

Συμπι μου να χαίρεσαι το παλικαρακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να τα εκατοστησει!!!

Πάντα γερος να είναι και να εχει στη ζωη του οτι θελει και όπως το θέλει!!!!!

Και φυσικα να προσεχει τη μανούλα σαν τα μάτια του!!!!

Λίγες γραμμές πολλές ευχές

για μια ζωή όλο χαρές.

Χρόνια πολλα και ευτυχισμένα,

νά'χεις ζωή παραμυθένια,

δάκρυ ποτέ να μη γνωρίσεις

και οτι αγαπάς να αποκτήσεις.

M1XEp3.png

D0MBp3.png

284453xkt9av1bjj.gif

[ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΗ!!!ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ....ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ!!!:tongue::D

Καλημερα....Ζωιτσα ζορικη η δεσποινις βλεπω....τουλαχιστον εχει παρει θεση ή ειναι ψηλα?μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα.......Μαρακι ειπα να σου στειλω το μηνυμα στις 08:40 αλλα δεν προλαβα....πως ειστε?ολα καλα?

καλημεραααααααααααααααα!

τρεχω σαν παλαβη σημερα τοσο που ξεχασα να πω χρονια πολλα στο παιδι μου! με πηρε η κουνιαδα μου πρωι πρωι να μου ευχηθει και δεν ηξερα για ποιον ευχοταν! η μανα-ρεζιλι αυτοπροσωπως! εχω στεναχωρηθει για αυτο πηγα και πηρα δωρο στο παιδακι μου μπας και εξιλεωθω! σας ευχαριστω πολύ για τις ευχες σας, να ειστε όλες καλα να χαιρεστε τα παιδακια σας!

Συμπι το ποιηματακι τελειο!

Ελενιτσα δεν ειναι κοκκινομαλης ο υιος μου καλε! η φωτο που εχεις δει ειναι λιγο χαλια από χρωμα χα χα χα!

Ζωηηηηηηηηηηηηηηηηη εφτασε 40 εβδομαδων η μπουμπου; ρε συ βγαλ'την χα χα χα χα... θα σε παρω τηλ!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΚΟ ΜΟΥ,ΠΑΝΕΜΟΡΦΕ,ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ,ΨΥΧΗ ΜΟΥ!!!!

ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ!

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Σ'ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Κωνσταντινε μας, Χρονια Πολλα αντρακι,να τα εκατοστησεις!!!

Να σαι παντα γερο και ευτυχισμενο!!!

Μαρακι να χερεσαι το παιδακι σου..κ φυσικα συντομα να του χαρισεις κ ενα αδερφακι!!!

Πολλα φιλακια στα μαγουλακια του!!

Τι καλα να ειμασταν κοντα ολες να μπορουσαμε να ερθουμε στα γενεθλια του καθενα...θα γεμιζαν τα σπιτακια μας ζουζουνακια!!!!

Ζωιτσα περιμενουμε νεακια σας...φυσιολογικα δεν νομιζω να σε κρατησει κ αλλο!!!Τι καλα...και εγω αρχισα ετοιμασιες..πλενω πραγματακια σιγα σιγα...βαψαμε το δωματιακι μας να ειναι φρεσκο..Η χρυσοβαλαντου εχει τρελαθει,,μεχρι να το τελειωσουμε ειχε γινει ροζ χερια-ποδια,,,μπεμπε και μπεμπε!!Κατεβασα να πλυνω το ριλαξ και ολη μερα ειναι εκει μεσα κ κανει πως ειναι μωρο ουα ουα,,θα χρειαστει παλι πλυσιμο!!Ανυπομονω να δω τις αντιδρασεις της οταν γεννησω με το καλο κ φερω την μπεμπα σπιτι!!!

Ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι?

Εχετε παρει ρουχακια απο συγγενεις?Εννοω σας εχουν δωσει απο τα δικα τους παιδια?

Εγω παραπονο το χω,αν και εχω κουνιαδα και νυφη με κοριτσακια 7 κ 5χρονων αντιστοιχα δεν εχει κανει καμια κινηση εστω ενα ρουχακι..ειμαι πολυ στεναχωρημενη με αυτο το θεμα...αν ηξερα πως θελανε να κανουν κ αλλα παιδακια θα ελεγα οκ τα κρατανε γθια μετα,,αλλα ξερω πωςεχουν ''κλεισει''!!Ιδιως με την νυφη μου ειμαι πολυ θυμωμενη με αυτο το θεμα!!Την μικρη της την εχουμε βαφτισει εμεις κ την εχουμε βασιλισσα στο θεμα δωρων..υπερβολικα δωρα λεμε,ρουχα-παπυτσια,παιχνιδια,τα παντα..να φανταστειτε η νυφη μου δεν εχειπαρει το παιδι ποτε ρουχα τις γιορτες,τα στελνουμε ολα εμεισ(μαζι κ η αδερφη μου σαν θεια)!!Καποτε γυρισε κ μου ειπε πως αν κανω κοριτσακι ολα αυτα θα πανε στο δικο μου παιδακι,,τωρα ουτε συζητηση δεν κανει...η μαμαμου που της το πεταξε γυρισε κ ειπα χαριτολογωντας πως και καλα η μικρη της δεν θα τα δωσει θα κλαιει,,,πειτε μου,ειμαι υπερβολικη?Θελω να της το πω καταμουτρα πως ειναι απαραδεκτη..να το κανω??Πειτε γνωμες..εστω και αν με βρισκεται λαθος!!

Η μητερα μου λεει να μην πω τπτ.,.θα φανει πως παρακαλαω και καλα...μα ειναι δυνατον...εγω να εχω ρουχα,,να γενναει η αδερφη μου η εστω η νυφη μου και να μην τα δωσω γιατι η Χρυσοβαλαντου δεν θελει η γιατι φοβαμαι μην κανουν μαγεια το παιδι μου(ναι κ αυτο το ακουσα)..τεσπα παλι συγχυστικα!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλησπέρα!!!

περαστικά στο γαμπρούλη μου συμπι!!!!

μακαρι να μη χρειαστει αντιβιωση!!!!

πάντως ταιριαζουν τα παιδια μας!!!

όχχχιιιιι ο δικός σου....

ντε τέλω η δικιά μου....

μια χαρα!!!!

άστο καλέ το παίδι....αφού δε θέλει αν τα κανει στη λεκάνη....με το ζόρι???????

αργότερα η πάνα!!! σιγά!!!

ναι για τη Βαλ. δικιο έχεις....δράση-αντιδραση....

εγω απλά ανρωτιέμαι αν πράττω σωστα που την αφηνω χωρίς να της λέω κάτι ή πρέπει να της μιλήσω???

τι είπε ο γιατρός για τον Κωνσταντινούλη????

Ελενάκι η παιδηγωγος τι σου έιπε όμως???

όταν το κάνει αυτό να τον μαλώνεις ή αν τον αφηνεις να υπερασπιστεί τον εαυτό του όσο φυσικά δεν προκαλεί κακό στην Ευη???

εγω θεωρω οτι πρέπει αν την αφηνω να υπερασπιζεται τον εαυτό της με τον τρόπο της και απλά να επέμβω μόνο αν αγριέψουν τα πράγματα...

καλά η δασκάλα είναι ηλίθια?????????????

να της το πεις οτι αισθανθηκε άσχημα το παιδί....

δηλαδή υπήρχε λόγος που είπε την ιστορία στα άλλα παιδάκια????????????

έλεος......

καλωστο το Τατιανακι μας!!!

να φροντίσεις να έχεις πιο συχνά happy hour!!!!;););)

ξερεις τι? το θέμα της επιθετικότητας προς εμάς το ξεπεράσαμε αγνοωντας τη....

τωρα που ειναι έτσι προς την αξδερφη της νομίζω οτι μάλλον αυτοάμυνα είναι και όχι επιθετκότητα....

δεν ξερω....

δε θέλω και να την κανω άβουλη....ας μάθε να υπερασπίζεται τον εαυτό της με κάποια όρια φυσικά...

καλέ γιατι να παρεξηγηθω????

αφού το ξέρω οτι είναι νούμερο το παιδί μου!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

καλά για τον αποθηλασμό το έχω πει....

εγω έχω θέμα....

η Βαλ. είναι μια χαρά!!!

για παράδειγμα απόψε δε θηλασε....ήπιε κατσικίσιο γάλα, με πιπιλισε λίγο αλλά βαρέθηκε και ζητησε να τη βάλω στην κουνια της....

πιστευω οτι θα ειναι ευκολος ο αποθηλασμός για τη Βαλ....

για εμένα....εχμμμμ.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ξέρω οτι θα στεναχωρηθω αλλά αφού βλέπω το παιδί μου οτι είναι οκ, θα μου περάσει και μένα!!!:D

βασικά δεν αισθανομαι και περηφανη που θηλασα τόσο....απλά προέκυψε....

το ηθελε η Βαλ. μπορούσα εγω, μας βόλεψε....

αν δουλευα ίσως να μην τα καταφερνα....ίσως να μην ειχα τις αντοχες....ποιός ξέρει....

θυμαμαι που έφευγες εσυ στο διάλειμα στη δουλειά με το μηχανάκι για να πας να θηλάσεις, τρέξιμο, κούραση και με το στησιμο....

μετά έπαθες και γαστρεντεριτιδα ή κατι τέτοιο....έτσι δεν είναι? τότε που αρρωστησες δεν αποθηλασες????

φαντασου εγω που απο μνημη έχω χρυσοψαρου, τα θυμαμαι αυτα για σένα γιατί είχα εντυπωσιαστεί!!!

γιατί για μένα σιγά....σπίτι ήμουν και όποτε πείναγε η μικρη θήλαζα....

οι εργαζόμενες που θηλάζουν είναι για μένα ηρωίδες!!!

αχ μωρε ο γλυκούλης ο Παντελάκος....

καλός ο μπαμπάς αλλά σαν τη μαμά.....δεν είναι!!!

να δεις πόσο πιο πολύ θα σε πλησιάσει όταν βρεις χρόνο να πάτε καμια βολτίτσα οι δυο σας!!!!

για τα inch blue μέτρησε του αν μπορείς την πατουσίτσα να σιγουρευτεις για το νούμερο....

εγω έκανα λάθος!

τελικά αυτα που της φοράω τωρα είναι robeez παρεμφερη με τα inch blue....εξίσου καλή ποιότητα!

αλλά δεν ξερω σαν αναλογία μεγεθων πως ειναι οι 2 εταιρειες....

πάντως το 18-24 με καλτσούλα της είναι μεγαλούτσικο αλλά περπατιέται!

ωραιο σεντόνι έγραψα εεεε?????????????????

Καληνυχτιζω!!!!!

Φιλάκια!!!

Σοφακι εντυπωσιαστηκα παρα πολυ απο τις λεπτομερειες που θυμασαι για τον θηλασμο μας.:D

Αν σου πω οτι εκεινη την μερα θα πηγαινα στην τραπεζα ν'ανοιξω λογαριασμο για να μου βαλουν τα λεφτα απο τον ΟΑΕΔ και θα επαιρνα τον Παντελη μαζι μου με το καροτσι,τι θα ελεγες?Ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα απο την αγωνια μου οτι θα παμε βολτουλα μαζι,οπως πριν.Σηκωθηκαμε και του ειπα να πιει το γαλα του και να ετοιμαστουμε.Δεν το επινε(ως συνηθως) και εγω του ειπα οτι αν δεν το πιει,δεν θα παμε βολτα.Δεν τον ενοιαξε καθολου σε πληροφορω.

Ο Σαββας κοιμοταν στο κρεβατι μας με την μικρη και πηγαινε κι αυτος να ξαπλωσει.Του ειπα οτι η μαμα θα ντυθει και θα παει μονη της βολτα και δεν ιδρωσε καθολου το αυτι του.Ε,ντυθηκα κι εγω κι εφυγα μονη μου.

Τσατιστηκα παρα πολυ μαζι του αλλα πιο πολυ με πειραξε που δεν ηθελε να παμε μαζι βολτα.Μαλλον ζηλεψε γιατι ο Σαββας θα εμενε πισω με την μικρη.Εχουν γινει αυτοκολλητοι βλεπεις.

Κανω υπομονη μεχρι την Κυριακη που θα παρω σαραντισμο.Μετα δεν θα μαζευομαι.

Τα robeez τα ειδα.Εχουν πολυ ωραια σχεδια αλλα ειναι πιο ακριβα απο τα inch-blue.Μαλλον θα παρουμε αυτο για να πηγαινει με ολα και για να σηκωνει βρωμα

http://www.inch-blue.com/uk/product/sports-blackgrey

Κωνσταντινε μας, Χρονια Πολλα αντρακι,να τα εκατοστησεις!!!

Να σαι παντα γερο και ευτυχισμενο!!!

Μαρακι να χερεσαι το παιδακι σου..κ φυσικα συντομα να του χαρισεις κ ενα αδερφακι!!!

Πολλα φιλακια στα μαγουλακια του!!

Τι καλα να ειμασταν κοντα ολες να μπορουσαμε να ερθουμε στα γενεθλια του καθενα...θα γεμιζαν τα σπιτακια μας ζουζουνακια!!!!

Ζωιτσα περιμενουμε νεακια σας...φυσιολογικα δεν νομιζω να σε κρατησει κ αλλο!!!Τι καλα...και εγω αρχισα ετοιμασιες..πλενω πραγματακια σιγα σιγα...βαψαμε το δωματιακι μας να ειναι φρεσκο..Η χρυσοβαλαντου εχει τρελαθει,,μεχρι να το τελειωσουμε ειχε γινει ροζ χερια-ποδια,,,μπεμπε και μπεμπε!!Κατεβασα να πλυνω το ριλαξ και ολη μερα ειναι εκει μεσα κ κανει πως ειναι μωρο ουα ουα,,θα χρειαστει παλι πλυσιμο!!Ανυπομονω να δω τις αντιδρασεις της οταν γεννησω με το καλο κ φερω την μπεμπα σπιτι!!!

Ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι?

Εχετε παρει ρουχακια απο συγγενεις?Εννοω σας εχουν δωσει απο τα δικα τους παιδια?

Εγω παραπονο το χω,αν και εχω κουνιαδα και νυφη με κοριτσακια 7 κ 5χρονων αντιστοιχα δεν εχει κανει καμια κινηση εστω ενα ρουχακι..ειμαι πολυ στεναχωρημενη με αυτο το θεμα...αν ηξερα πως θελανε να κανουν κ αλλα παιδακια θα ελεγα οκ τα κρατανε γθια μετα,,αλλα ξερω πωςεχουν ''κλεισει''!!Ιδιως με την νυφη μου ειμαι πολυ θυμωμενη με αυτο το θεμα!!Την μικρη της την εχουμε βαφτισει εμεις κ την εχουμε βασιλισσα στο θεμα δωρων..υπερβολικα δωρα λεμε,ρουχα-παπυτσια,παιχνιδια,τα παντα..να φανταστειτε η νυφη μου δεν εχειπαρει το παιδι ποτε ρουχα τις γιορτες,τα στελνουμε ολα εμεισ(μαζι κ η αδερφη μου σαν θεια)!!Καποτε γυρισε κ μου ειπε πως αν κανω κοριτσακι ολα αυτα θα πανε στο δικο μου παιδακι,,τωρα ουτε συζητηση δεν κανει...η μαμαμου που της το πεταξε γυρισε κ ειπα χαριτολογωντας πως και καλα η μικρη της δεν θα τα δωσει θα κλαιει,,,πειτε μου,ειμαι υπερβολικη?Θελω να της το πω καταμουτρα πως ειναι απαραδεκτη..να το κανω??Πειτε γνωμες..εστω και αν με βρισκεται λαθος!!

Η μητερα μου λεει να μην πω τπτ.,.θα φανει πως παρακαλαω και καλα...μα ειναι δυνατον...εγω να εχω ρουχα,,να γενναει η αδερφη μου η εστω η νυφη μου και να μην τα δωσω γιατι η Χρυσοβαλαντου δεν θελει η γιατι φοβαμαι μην κανουν μαγεια το παιδι μου(ναι κ αυτο το ακουσα)..τεσπα παλι συγχυστικα!

Γεια σου Λιακι μου!

Ετοιμαζεσαι διαβαζω ε?

Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα ολα τα πρωτα παιδακια ζηλευουν τα δευτερα.Ειτε το δειχνουν ειτε οχι.

Εμας ερχεται στο κρεβατι μας καθε βραδυ γιατι κοιμομαστε μαζι με την μπουμπου.

Δεν το εκανε ποτε πριν ερθει η μικρη.

Τωρα οσο αναφορα τα ρουχα μπορει να με πειραζε αλλα οπως λεει και η μανουλα σου...δεν θα παρακαλαω κιολας.Αν δεν θελει εκεινη μια, εγω δεν θελω δεκα.

Εμενα ειναι η αληθεια οτι μου εχουν δωσει ρουχα συναδελφισες και φιλες.

Κι εγω εχω δωσει στην νυφη μου ολα τα ρουχα του Παντελη.Αφου δεν προκειτε να κανω αλλο.Κι αν κανω αλλο τα ξαναπαιρνω:-P

Γειαααααααααα

Να 'μαι και εγω!!!!!

Οχι οχι οχι......δεν γεννησα!!!!!τελειωσε και αυτος ο μηνας και εγω ακομα εδω....Εχω απελπιστει.....Τεσπα....αυριο παω γιατρο η οποια θα αποφασισει συμφωνα με τα δεδομενα ποτε και πως θα την βγαλουμε απο εκει μεσα!!!!!Τι να πω και εγω...δεν ξερω.....

Θα σχολιασω οτι θυμαμαι...

Ελενιτσα αυτο που εκανε η δασκαλα και εγω αν ημουν παιδι θα με πειραζε παρα πολυ....Στανταρ θα την επιανα....Ας ελεγε την ιστορια αν ηθελε αλλα ας μην ανεφερε ονοματα....δεν ειναι και δυσκολο.....Κατι τετοια μου την σπανε αφανταστα...δεν χρησιμοποιεις ποτε παιδια για συγκριση ή παραδειγματισμο...ειτε για καλο λογο ειτε για κακο.....

Καποια στιγμη μιλουσατε για παπουτσια ...εμεις κοριτσια φτασαμε στο 27!!!και συντομα παμε για 28...Περσι αλλαξαμε 3 ουμερα παρακαλω...Οσο για την αναπτυξη του...Φτασαμε στο 1 μετρο αλλα στα κιλα εχουμε ξεφυγει πολυ....17 και εχω στεναχωρεθει παρα πολυ....Δεν μπορω με τπτ να τον ελεγξω ρε γμτ.....Οταν γεννησω με το καλο και γυρισουμε σπιτι θα ακολουθησω αλλη μεθοδο...καε φορα που θα ζηταει να φαει αθα του δινω αλλα παντα σε μικρες ποσοτητες....π.χ. γαλα θα πινει κανονικα αλλα μετα οταν θα ξαναζητησει να φαει θα του δωσω χυμο μετα μπανανα μετα σταφυλια λιγο φαγητο το μεσημερι και οχι κανονικη μεριδα και οταν ξαναζητησει να φαει θα του δωσω παλι λιγο ακομα φαγητο....και παει λεγοντας....φαγητο με δοσεις δηλαδη....Δεν ξερω αν κανω καλα αλλα ειλικρινα δεν εχω αλλη λυση....παντα θελει να τρωει....βαριεται θελει να φαει....νυσταζει ζηται να φαει....δεν ξερει τι να παιξει θελει να φαει....Ειναι πραγματικα απιστευτο....και ποτε δεν μπορω να τον κανω να ξεχαστει.....

Σοφακι για την σταση της Βαλεριας θα σου ελεγα μην ανησυχεις....ΕΓω προσωπικα εκειν τη στιγμη θα εκανα πως δεν το εβλεπα και μετα οταν θα μεναμε μονοι μας θα του εξηγουσα οτι δεν ειναι καλο πραγμα να χτυπαμε τους αλλους γιατι πονανε κτλκτλ...και φυσικα θα της ελεγα οτι καταλαβαινω οτι και η συμπεριφορα της ξαδερφης δεν ειναι σωστη αλλα οπως και να εχει το να χτυπαμε δεν ειναι καλο.....

τι αλλο τι αλλο?

Α μαρακι ειναι δυσκολο να ειναι κολλημενος μαζι σου...δεν εχω καμια συμβουλη να σου δωσω....Αυτο που κανεις με τον παιδοτοπο ειναι καλο....να καταλαβει οτι και με αλλα παιδια μπορει να παιξει και αν θελεις να βγεις εξω για τσιγαρο θα σου προτεινα να του το λες και να του λες οτι η μαμα ομως θα σε βλεπει απο το παραθυρο να μην ανησυχεις και τετοια.....

Α και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ!!!!!!!

Και σε ολα φυσικα τα παιδακια που δεν ειχα την ευκαιρια να τους τα πω εκεινη την ημερα γιατι σαν γαιδουρα που ειμαι θα επρεπε κανονικα να μπαινω να λεω εστω ενα χρονια πολλα!!!!Σεπτεμβρης ειναι....Ειναι ο μηνας μας:tongue::tongue::tongue:

Ελπιζω πραγματικα να με συγχωρεσετε.....

Σας αφηνω....

Ζωιτσα!Τι εγινε?Μηπως γεννησαμε?

Τον εφαγες και τον ενατο.Τι ειπε ο γιατρος?

Εσυ τον παρακαλας να μην φαει και εγω τον παρακαλαω για να φαει.Χαχαχαχα!

Τι παιδι ειναι αυτο?:shock:Μπασκετμπολιστας θα γινει.Εμεις με το ζορι θα φορεσουμε 23 και μολις φτασαμε τα 12 κιλα!Ουαου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...