Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω Ευμορφια με ειχε διαβασει ο παπας στην 5-6 μερα που γεννησα,,καπου τοτε ητανε,,για να μπορω να βγω απο το σπιτι αν χρειαστει(φορουσα και την κοκκινη κορδελα αυτη που φορανε η λεχωνες,δεν ξερω αν το χετε εσις,για να μην σε ματιαζουν οι αλλοι) και μετα με διαβασε στις 40 μερες μαζι με το μωρο στην εκκλησια,,αλλα ξερω φιλες μου που πηραν μισο σαραντισμο και προσφατα,,ειναι στον παπα νομιζω

Αυριο θα παμε στον παιδιατρο χωρις να εχουμε διαβαστει.Θα ειμαστε το πρωτο ραντεβου.Και στον Παντελη ειχαμε παει και βραδυ μαλιστα χωρις να διαβαστει.

Αν ηταν ετσι τοτε πριν βγουμε απο την κλινικη για το σπιτι θα επρεπε να τα διαβαζουν ολα τα παιδια.Δεν ξερω σ'αυτο ειμαι πολυ ελαστικη.

Σιγουρα θα παρω σαραντισμο και μετα δεν θα μαζευομαστε.

Την ζωνη της Παναγιας λες?Κι εγω φορουσα μια μπεζ απο πριν μεινω ακομα εγκυος οταν εκανα ακομα την προσπαθεια για εξωσωματικη.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευμορφακι μου ζορικα τα πραγματα ετσι; ασε μη μου μιλας για κολικους καθολου! το εζησα 4 μήνες γεματους, το σπουδασα κανονικα το ζητημα. ακου λοιπον αλλο ενα γιατροσοφι: βραζεις χαμομηλακι, τηλιο και γλυκανισο. τηλιο μην βαλεις πολύ γιατι φερνει υπνηλια. της δινεις καποιες γουλιτσες από αυτο όταν περιπου υπολογιζεις ότι θα ξεκινησουν οι κολικοι. ανακουφιζει αρκετα. προσεχε ομως γουλιτσες όχι πολύ γιατι το χαμομηλακι κανει και λίγο διαρροια. αστη να ρουφηξει λιγακι, θα τη χαλαρωσει. εμενα με βοηθησε αρκετα αυτο. κατα τα αλλα πιπιλα, αγκαλιτσα, χιλιομετρα στο σαλονι πανω κατω και υπομονη :)

Θεά Ελενιτσα απαιτουμε φωτος ΤΩΡΑ! το αγχος σου το καταλαβαινω απολυτα για τα παιδια. και εγω ετσι θα ημουν :P

συμπι μουουουουου!!!!! η νυφη μυριζει κρεμμυδιλα;:shock: απα πα παααααα..... να πω και του δικου μου να μασουλαει λιγο για να μην καταλαβαινει την αναπνοη της :tongue::tongue::tongue::D:D:D:D... παντως χωρις πλακα ειναι πολύ καλο το κρεμμυδι! βοηθαει σε πολλά. προσεξε μονο λιγο το στομαχι της! Α καλααααααααα... αυτο με τον καφε ΘΕΙΚΟ!

Σ'ευχαριστω Μαρακι μου!Θα το εχω υποψην μου

όχι Λιακι μου ο μικρος δεν εχει παιδακι να παιζει αλλα ρε γμτ καθε δευτερη μερα ειμαστε στον παιδοτοπο. εχω πουληθει πια αλλα προοδο δεν βλεπω :(, θα δουμε!

όσον αφορα στο θεμα παιδι ενταξει δεν αγχωνομαι αλλα το θελω πολύ πια, εφτασε το πληρωμα του χρονου :P. πρεπει να ψησω και το ετερο ημισυ ομως γιατι μονη μου δεν μπορω χα χα χα. εχει αγχωθει πολύ βρε παιδι μου ο αρης με τα οικονομικα μας. εμενα δε με νοιαζει και ριζες να τρωω αρκει νακανω κι αλλο μωρο. ειμαι τρελη;

για να πω τωρα και εγω κατορθωμα του Κωνσταντή:

τελευταια ειδε αυτη τη διαφημιση της δελτα με τις "μικρες οικογενειακες φαρμες" όπου ο τυπος παιρνει τηλ τη μανα του και της λεει "ελα μανα δοκιμασα το γαλα σου κλπ κλπ κλπ" οποτε ο μικρος μου λεει όταν θελει γαλα: "Ααα μανα... για" μεταφραση: "Ελα μανα.. γαλα!"

:D:D:D:D:D:D:D:D

καταρχην θα συμφωνησω με την ΜΑΡΙΑ για το θεμα φαγητο......εμενα ο Μαρινος θελει παντα να τρωει στο τραπεζι...και τωρα τελευταια τρωει συνεχεια με τα αδερφια του μαζι και το χαιρεται πολυ αν και γινεται πολυ γουρουνι.......

Λιακι αυτο με την κορδελα ξερω οτι το κανουν οι μουσουλμανοι απο τα σηριαλ που δειχνει......

Μαρακι ξεραθηκα στο γελιο με τον γιο σου...."ελα μανα"......χαχαχαχαχαχα

Σοφακι πρεπει να συναντηθουν τα τεκνα μας...ετσι κανει και η δικη μου η σουρλουλου.........ασε που μου ειπε οτι θελει να γινει Τζενη Κατσιγιαννη(ειναι μια κοπελα απ τα μερη μας που ειναι τραγουδιστρια δημοτικων τραγουδιων)......εχουμε κοψει λεμε!!!!αααα και αυτο που λες με τα ρουχα οτι δεν τα αφηνουμε εξω απλωμενα το ηξερα και εγω......δεν το πολυπιστευα μεχρι που μου ειπε μια ιστορια μια θεια του Κωστα και απο τοτε φοβηθηκα....το ειχε παθει η ιδια......

Ευμορφακι εγω απο την πειρα μου πιστευω οτι ο Παντελακος ζηλευει....και δεν το δειχνει και ειναι απολυτα φυσιολογικο......θελει πιο πολυ την προσοχη σας..μου θυμισε τον Ανδρεα μου.....ειδες μολις τον ταισε ο Σαββας εφαγε.....

κοιτα εφοσον απεδωσε καλα εκανες αλλα θα σου πω τι εχω καταλαβει από αυτα που εχω διαβασει: 1) πρεπει να βαζεις το παιδι να τρωει μαζι σας στο τραπεζι και όχι μονο του γιατι δεν αισθανεται καλα 2) να τρωει οσο θελει και κατα προτιμηση μονο του και ας γινει χαλια 3) να μην ασχολεισαι με το πιατο του την ωρα που τρωει 4) να μην το ζοριζεις ΠΟΤΕ

Κι αυτα τα εχω δοκιμασει Μαρακι μου!Εχω και την πεθερα μου που αγχωνεται και με αγχωνει και μενα.

Γιατι δεν τρωει το παιδι?

Μηπως να του δωσουμε κατι αλλο να φαει?

Μημως να πουμε τον παιδιατρο να του δωσει κανενα σιροπακι για να του ανοιξει η ορεξη?

Εκεινο το παιδακι της ταδε εφαγε τον απακο γιατι δεν τρωει ο δικος μας κ.τ.λ.

Μπηκα στο parents προχθες και διαβασα οτι πολλα παιδακια στην ηλικια των δικων μας περνανε αυτην την φαση και ηρεμησα.

πες της πεθερας σου με ολο το θαρρος αλλα το καθε παιδακι εχει την δικη του νοοτροπια στο καθε τι....δεν σημαινει οτι επειδη το αλλο τρωει τον απακο πρεπει και ο Παντελακος να κανει το ιδιο....και καταρχην το μεγαλυτερο λαθος ολων ακομα και των δικων μου ειναι που συγκρινουν το ενα παιδακι με το αλλο....ειναι το χειροτερο για το παιδι..το λενε και οι παιδιψυχολογοι...πεισμωνει το παιδι χειροτερα....μην αγχωνεσαι ειναι φυσιολογικα ολα αυτα που κανει......θα περασει με τον καιρο.......παω να παρω τον Ανδρεα απο το σχολειο.

Διαφημίσεις

πες της πεθερας σου με ολο το θαρρος αλλα το καθε παιδακι εχει την δικη του νοοτροπια στο καθε τι....δεν σημαινει οτι επειδη το αλλο τρωει τον απακο πρεπει και ο Παντελακος να κανει το ιδιο....και καταρχην το μεγαλυτερο λαθος ολων ακομα και των δικων μου ειναι που συγκρινουν το ενα παιδακι με το αλλο....ειναι το χειροτερο για το παιδι..το λενε και οι παιδιψυχολογοι...πεισμωνει το παιδι χειροτερα....μην αγχωνεσαι ειναι φυσιολογικα ολα αυτα που κανει......θα περασει με τον καιρο.......παω να παρω τον Ανδρεα απο το σχολειο.

Της το λεω καθε φορα βρε Ελενιτσα μου!

Ειναι πολυ αγχωδης τυπος η πεθερα μου.

Ειναι καλη,χρυση αλλα αυτο το αγχος της δεν παιζεται.

καταρχην θα συμφωνησω με την ΜΑΡΙΑ για το θεμα φαγητο......εμενα ο Μαρινος θελει παντα να τρωει στο τραπεζι...και τωρα τελευταια τρωει συνεχεια με τα αδερφια του μαζι και το χαιρεται πολυ αν και γινεται πολυ γουρουνι.......

Λιακι αυτο με την κορδελα ξερω οτι το κανουν οι μουσουλμανοι απο τα σηριαλ που δειχνει......

Μαρακι ξεραθηκα στο γελιο με τον γιο σου...."ελα μανα"......χαχαχαχαχαχα

Σοφακι πρεπει να συναντηθουν τα τεκνα μας...ετσι κανει και η δικη μου η σουρλουλου.........ασε που μου ειπε οτι θελει να γινει Τζενη Κατσιγιαννη(ειναι μια κοπελα απ τα μερη μας που ειναι τραγουδιστρια δημοτικων τραγουδιων)......εχουμε κοψει λεμε!!!!αααα και αυτο που λες με τα ρουχα οτι δεν τα αφηνουμε εξω απλωμενα το ηξερα και εγω......δεν το πολυπιστευα μεχρι που μου ειπε μια ιστορια μια θεια του Κωστα και απο τοτε φοβηθηκα....το ειχε παθει η ιδια......

Ευμορφακι εγω απο την πειρα μου πιστευω οτι ο Παντελακος ζηλευει....και δεν το δειχνει και ειναι απολυτα φυσιολογικο......θελει πιο πολυ την προσοχη σας..μου θυμισε τον Ανδρεα μου.....ειδες μολις τον ταισε ο Σαββας εφαγε.....

Μπορει να ειναι κι αυτο Ελενιτσα μου.Να ζηλευει οπως λες.Θα κανουμε υπομονη και δεν θα τον πιεζουμε.

Σοφακι απο που παραγγελνεις ρουχα της Βαλεριας?

Ψηνομαι να της παρω μερικα.

Για αυτην την ηλικια δεν εχω τιποτα.Τι θα της φοραω οταν αρχισουμε τις εξωρμησεις?

ναι βρε....μην τον πιέζετε...

άσε την πεθερά να λέει και δωσε στον Παντελάκο χρόνο....

Λοιπόν για ρούχα ψωνίζω απο εδω:

www.mandco.com

και είναι άλλο ένα (θα το βρω και θα στο βάλω) το οποίο έχει ρουχα για μωρά μέχρι 24 μηνων μόνο!

δεν έχω ψωνίσει προσωπικά αλλά τα κοριτσια στο θέμα με τις αγορές μέσω ιντερνετ έχουν μεινει ευχαριστημενα...και έχει πολύ καλές τιμές!!!

αρκει να το βρω ποιό είναι!

εντιτ:

αυτο:http://www.littleonesclothing.co.uk/index.asp

Παρολαυτά, φέτος θα κανω μια μαζική παραγγελία για τη Βαλ για να ξεχειμωνιάσει με την πέρσοναλ σόπερ!

είναι μια Ελληνίδα στην Αγγλία, που αναλαμβάνει να σου ψωνίσει ακόμα και απο μαγαζιά που δε στέλνουν Ελλάδα και στα στέλνει με μια αμοιβη 10% επι του ποσού των αγορων σου.

εγω θα της ψωνισω απο τα νεξτ της Βαλ και θα βάλω παραγγελία μαζί με την αδερφη μου οπότε θα μας έρθουν και φθηνοτερα τα μεταφορικά...;)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

γεια σας και απο εμενα!!!!

Οχι οχι δεν γεννησα ακομα αλλα πολ θα το ηθελα γιατι πλεον ειναι αδυνατον να κανω το οτιδηποτε με αυτη τη κοιλια!!!!!

Τον Θοδωρακη τον εχω συνεχεια οχι δεν κανουμε την μαμα ετσι μαζεψε το αυτο αν μπορεις γιατι η μαμα δεν μπορει να σκυψει και αλλα τετοια ωραια πραγματα!!!!Εχουν ειλικρινα σπασει τα νευρα μου πο δεν γενναω θα φτασω στο τελος μου φαινεται....Και ας λενε οτι τα δευτερα παιδια γεννουνται πιο γρηγορα.....

Τεσπα...Εκτος απο τανευρα το αγχος και το τρεξιμο κατα τα αλλα ειμαστε ολοι καλα!!!!Ο θοδωρακης μεγαλωνει...ΑΥριο εχουμε και παιδιατρο για εμβολιο αντε να δουμε και εκει.....θα ζητησω και απο την παιδιατρο να του κανουμε και εξετασεις για τις αλλεργιες του και αν συνεχιζουν(που θα συνεχιζουν)θα τον παω σε αλλεργιολογο να δουμε τι θα μας πει....

Μπηκα βασικα να σας πω Χρονια πολλα σε ολα τα μωρακι που γιορτασαν τα 2 τους χρονια μεχρι τωρα!!!!!Να ειναι καλα και παντα ευτυχισμενα!!!

Συγνωμη που δεν ευχηθηκα μεχρι τωρα αλλα πραγματικα εχω ξεσκιστει στο τρεξιμο.....Και λεω αν ειναι ετσι τωρα πως θα ειναι με την μικρη???????Δεν τολμω να το σκεφτω!!!!Λιακι και εγω σαν εσενα δεν εχω καμια βοηθεια απο πουθενα!!!!Δεν εχω ιδεα πως θα τα καταφερω με 2 μικρα!!!Ελπιζω μονο να μην τρελαθω......

Δεν θα σχολιασω τιποτα αλλο γιατι ειμαι πολυ κουρασμενη!!!!Θα τα ξαναπουμε συντομα!!!!

Καληνυχτα!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Ζωίτσα μου κουράγιο!!!

τελευταιες μέρες είναι!!!

έχεις συζητησει με τη γιατρό σου μέχρι πότε θα σε αφησει?

προφανως πάτε για φυσιολογικό οπότε σου έχει πει αν παίζει να σε αφησει μηπως και γεννησεις μεχρι τις 42 εβδομαδες?

ο Θοδωρακης πολύτιμος βοηθος ε?

έτσι θα σε βοηθαει και με τη μπέμπα!:D

κι εγω πρέπει να κοιτάξω το θέμα της αλλεργίας....

όλο λέω να φάω κανενα παγωτακι για να δω πως θα αντιδρασει ο οργανισμος της Βαλέριας τωρα που θηλαζει ακόμα και να μην της δωσω απευθειας αγελαδινό αλλά δε θα το πιστεψετε....νιωθω τυψεις!!!

σχεδον 20 μηνες δεν εχω αγγιξει τιποτα αγελαδινό και τωρα μου φαίνεται κάπως εστω και να δοκιμάσω....

τι να πω....

Κατα τα άλλα μου ερχεται να τη φαω τη Βαλέρια!!!

όλο γλύκες μου κάνει η σκατουλα!

χθες το βραδυ ξαπλώσαμε μαζί στο διπλό και με τραβηξε να είμαστε πρόσωπο με πρόσωπο και με σκέπασε με το σεντόνι και όλο φιλάκια μου έδινε!!!!

το κορυφαιο ειναι που βαζει τον μπαμπα της να της κάνει μασαζ!!!

μπαμπα μου....μασαζζζζ.....

ξαπλωνει μπρουμυτα στον καναπέ και της κανει τσιμπηματακια στην πλατη ο άντρας μου και καμαρωνει η μανταμ!!!:D:D:D:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα και απο εμενα!!!!!!

Ζωιτσα υπομονη,λιγες μερες μεινανε,εγω την Χρυσοβαλαντου την γεννησα 39 και 5,,2 μερες πριν μπω για προκληση με πιασαν οι πονοι,ευτυχως!!Θυμαμαι ομως οι τελευταιες μερες ηταν ανυποφορες,δεν αντεχα αλλο!!Τωρα με το θεμα του θηλασμου γι αυτο αγχωνομαι και ρωταω την Ευμορφουλα..στεναχωριεμαι περισσοτερο αν καταφερω να θηλαζω και προσεχω συγχρονως την Χρυσοβαλαντου,ολη μερα μονη με το μπεμπε στο στηθος τι θα πρωτοκανω??Μακαρι να μην μου ερθουν δυσκολα!!

Ευμορφια την Χρυσοβαλαντου την θηλασα σχεδον εξι μηνες,,πανευκολα,δεν ειχα προβληματα...σε ρωταω πως ειναι να θηλαζεις και συγχρονως να κοιτας τον μικρο,,,αλλα οπως λες εσυ θα χεις βοηθεια..τι καλα!!Για την ζωνη δεν εννοω αυτη που λες,αυτη την βαζουμε στην κοιλιτσα,την φορουσα και εγω,αλλα οταν εκανα προσπαθεια στην Χρυσοβαλαντου με σπερματεγχυση φορουσα της Αγ.Ειρηνης Χρυσοβαλαντου!!Εννοω μια απλη κορδελιτσα που την βαζουμε στο χερακι η την κρφιτσονουμε στο πιτζαμακι μας..ενα εθιμο ειναι για τις 40 μερες της λοχειας,αλλα μαλλον στα Σερρας το χουμε μονο :):)..βαζουμε και ενα μαχαιρι και μια πετρα εξω απο την πορτα,ρουχα δεν απλωνουμε μετα τις 7 και δεν αφηνουμε να μπει ξενος κοσμος μετα τις 7,,και καλα,αλλα επειδη ειχα την μαμα μου εδω εκεινες τις πρωτες μερες τα ακολουθησα κατα γραμμα!:):)

Λοιπον εμεις δεν κοιμηθηκαμε πολυ χθες,εκτος του οτι πονουσε ολο το κορμι μου και σηκωνομουνα για τουαλετα ανα μιση ωρα,η Χρυσοβαλαντου ξυπνουσε ανα δεκαλεπτο απο τις 10 που κοιμηθηκε και γκρινιαζε,,,ωσπου κατα τις 12μισι ξυπνησε με κλαμματα και επιανε τον λαιμουδακι της..την σηκωσαμε και μετα απο λιγο εκανε εμετουλι,κρυωσε..και μαλλον την κρυωσα εγω που αναβω το κλιματιστικο καποιες φορες...σημερα ειναι καλα,μονο λιγο η μυτουλα της τρεχει αλλα δεν ειναι βουλωμενη!!Λετε να παρω την παιδιατρο μηπως και προλαβουμε τα χειροτερα??

Ελενιτσα δεν ξερω αν προερχεται απο εκει αυτο το εθιμο,θρακιωτισα ειμαι...λολ!!!!

Παω να κανω καμια δουλιτσα!!!

Σας φιλω!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημέρα!!!

Λιάκι υπομονη κι εσυ κοριτσάκι μου....οι τελευταιες εβδομαδες είναι λίγο δυσκολες....

Περαστικά στο κοριτσι σου!ελπίζω η Χρυσοβαλαντούλα να τη γλιτωσει με απλή καταρροή....πάρε καλού κακού την παιδιατρο!

εμεις χθες πήγαμε να πάρουμε αθλητικά στο κοριτσι μου!

πήραμε κάτι πολύ όμορφα adidas και η Βαλ. ήθελε να τα φορέσει στο μαγαζί για να φυγουμε!

θέλαμε να πάμε και βόλτα μετα αλλά ο καιρός είχε αντίθετη άποψη....:(

Βαριέμαι απίστευτα τις τελευταίες μερες....

και πρέπει οπωσδηποτε να πάω να αγοράσω βιβλία για τη Βαλ. γιατί όλο μου ζητάει να της διαβάζω παραμύθια και έχω βαρεθεί (κι εκεινη νομιζω...) όλο τα ίδια!!!

τα διαβαζουμε καθε μερα τουλάχιστον 3 φορές!!

απέξω τα έχω μαθει!!!

έχετε καμια πρόταση για βιβλία??? τι να της πάρω???

θέλω σιγουρα να έχουν πολλές εικόνες γιατί της αρέσει πριν διαβασω το παραμυθι να βλέπουμε τις εικόνες και να μου λέει τι δειχνουν.

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ευχαριστω σοφακι για τι ευχουλεσ σου>>>μειναμε στην καταρροη τελικα>>δεν εχουμε αλλα συμπτωματα!!Ευτυχως δεν εκανε ουτε πυρετο!!

Μεγιες τα καινουργια σας παπουτσακια,,και εμεις λεμε απο εβδομαδα να κανουμε ενα ντου για καινουργια παπουτσακια και ρουχαλακια!!

Η δικια μου εχει κολλησει τελευταια μρ το λαπτοπ και το παραμυθι της χιονατης απο τα ζουζουνια,,,μπορει να καθεται στον καναπε και να το ακουει 5-6 φορες συνεχομενα...

Το καλο με την Χρυσοβαλαντου ειναι πως ασχολειται πολυ με τις κουκλες της..καθε μερα 2 ωριτσες το πολυ τις τρωει μοναχουλα με το να παιζει με αυτες..τις σκεπαζει με σεντονακια-πετσετες κ οτι βρει,,τις ταιζει με μπιμπερα..τις μαλωνει..τις χτυπαει την πλατιτσα κπα...χαιρομαι πολυ οταν την βλεπω ετσι!!

Αυτα..αυριο παω γυναικολογο,αργα το βραδυ εχω σχεδον 25 μερες να δω το μπουμπουκακι μου,!!φιλακια σε ολες!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Καλημέρα!!!!

Μπράβο στη Χρυσοβαλαντούλα που το πέρασε στο πόδι!

καλέ τι παιδί είναι αυτό?????

παίζει 2 ωρες μόνη της????????????

η Βαλέρια ζητημα να κάθεται 10 λεπτά μόνη της!!!

ή μάλλον καθεται αλλά κάθε λιγο και λιγάκι με φωναζει και πρέπει να πηγαινω να μου δείχνει τι κανει!!!

χθες τι μου έλεγε το τρελοκομείο???????

μαμά μου.....ζιζιά...(και μου έδειχνε τα βυζάκια της)....γάλια....

άντε να της εξηγησεις οτι τα δικά της δεν έχουν γάλα!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

τωρα τελευταια γενικα ασχολείται πολύ με το σωμα...και στις κουκλες της κάθεται και δειχνει:

κώλιος, πιπί, αταλός(αφαλός), ντοντια(δοντια),κλπ...

αχ θα δεις το νινακι σου σημερα Λιάκι μου ε?

τέλεια!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...