Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!!

Σε ευχαριστω πολύ Νεκταρίτσα μου!!!

κι εσυ να χαίρεσαι σημερα τη γλυκουλίνα σου την Αριαδνούλα!!!

Ευχαριστω πολύ Λιάκι μου!!!!

δεν ξερω τι σκοπευει να κανει το Σοφάκι απο Κέρκυρα αλλά εγω σε κανένα 3μηνο θα το βάλω μπρος το 2ο!!!:D:D:D

αχ πόσο σε καταλαβαίνω....

ειδικά όσον αφορά τις καούρες....

τις τελευταίες εβδομάδες κοιμόμουν καθιστη για να ανακουφιζόμαι απο τις έντονες καούρες!!!

βάλε τον άντρα σου να σε βοηθησει με τις δουλειές βρε....

μην πιέζεσαι....

Ευχαρισώ πολύ σύμπι μου!!!

κι εσυ οτι επιθυμεις και συντομα να μας ανακοινωσεις καμια μεγαλη τιμη χοριακής!!!!!;);););)

Ευχαριστω πολύ Ευμορφάκι μου!!!!

κι εσυ να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!!

τι άλλα νέα????

τι κάνουν τα παιδάκια σας?

η Βαλέρια τωρα χρησιμοποιει τις κτητικες αντωνυμίες...

νελό μου, μαλλιά μου, γκυαλιά σου!

έχει πολύ γέλιο!

επίσης έχει κολλήσει και λέει η μπαμπάς μου!!!

βρε καλό μου βρε χρυσό μου Ο μπαμπάς είναι το σωστό....

"όσιιιιιιιιι.....Η μπαμπάς μου!!!!"

χαχαχαχαχα!!!!

Επίσης το παιδί μου τρωει κρεμμύδι!!!!

δεν πάμε καλά!!!

όποτε κόβω κρεμμυδια για να μαγειρέψω, έρχεται και τρωει!:shock::shock::shock:

άντε περιμένω να πείτε κανένα νέο απο αυριο εεε??????????

Φιλάκια!!!

Σοφακι προοδευει η Βαλερια!

Εμενα ειναι στο σταδιο της παπαγαλιας.Παλι καλα...απο κει που ελεγε μονο ατα,μπαμπα,μαμα.

Δεν τα λεει καθαρα οπως τα λεμε εμεις αλλα κατι ειναι κι αυτο.

Σε λιγο θα του λυθει η γλωσσα.

Εγω το κρεμμυδι το σιχενομαι.

Η Βαλερια το τρωει ωμο?Δεν καιγεται?

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και καλη εβδομαδα! πως ειστε φιλεναδες;οι εγκυουλες μας; εγω αρκετα καλα αν και η εβδομαδα προβλεπεται δυσκολη! ξεκινηνανε τα δικαστηρια και για εμενα οποτε ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ χα χα χα χα...

τελος και τα μπανια μαλλον. εχθες πηγαμε παραλια και ηταν σουπερ! ζεστη θαλασσα, καθαρη και πολύς κόσμος βρε κοριτσια! σαν αυγουστος ενα πραγμα. ειμαστε πολύ τυχεροι που εχουμε τη θαλασσα στα ποδια μας!

συμπι μου δεν ξεκινας από αυτο το μηνα για μπεμπε; θελω να ξεφωνισω, να ζητωκραυγασω , να κλαψω από χαρα βρε παιδι μου! καλα .... θα το κανω και με τις εγκυουλες μας μολις γεννησουν αλλα θελω να ακουσω και για θετικα τεστ αυτη την περιοδο! εγω ειπα του αρη εχθες ότι πρεπει να κανουμε δευτερο παιδι, χαμογελασε αλλα απαντηση δεν πηρα :-(. τεσπα....ξερετε τι με προβληματιζει; ο Κων/νος εχει κολλησει επανω μας και ακομα και στον παιδοτοπο μαζι μας θελει να παιζει και όχι με τα αλλα παιδακια. εμαθε με τη γερουσια το παιδι τι να πεις! νομιζω ότι πρεπει πια να αποκτησει παρεουλα!

ασχετο: συμπι τι παιζει με τα νουμερα στο inch blue? ο Κων/νος φοραει 25 σε παπουτσι. υπαρχει πληρης αντιστοιχια στα παντοφλακια ή εχουν μεγαλυτερη φόρμα;

σας φιλω και περιμενω να μπει καμια σας να πουμε μια καλημερα!:D

Καλημερα Μαρακι μου!

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

Κι εγω απο inch blue του πηρα περυσι του Παντελη.

Αν θυμαμαι καλα του ειχα παρει το 12-18 και του ηταν και μεγαλα.

Περυσι φορουσαμε το 19 αν θυμαμαι και παλι καλα.

Μαρακι μου κανε κι ενα δευτερο παιδακι,συντομα.

Να μην εχουν μεγαλη διαφορα ηλικιας.Να μπορουν να παιζουν μαζι και να κανουν παρεα μαζι.

Σου ευχομαι να μας πεις συντομα τα ευχαριστα!

καλημερα σας!!!!!ολα καλα? Σοφακι και Σοφακι 2 χρονια σας πολλα....με υγεια και αγαπη....και συντομα και με ενα δευτερο παιδακι και οι δυο σας!!!

οι εγκυουλες μας πως ειναι....ζοριζεστε τωρα εεεε υπομονη λιγο εμεινε ακομα......Λιακι μου ξεκουρασου οσο μπορεις....!!!!

Ευμορφακι μου....νομιζω οτι δεν ισχυει ο μισος σαραντισμος...κανονικα ή σου διαβαζουν μια ευχη οταν φευγεις απο το μαιευτηριο ή 40 μερες μετα .Βεβαια εσυ κανονιζεις τι θελεις να κανεις....

Μαρακι τι νεα? ο Κωνσταντης σου?

Καλημερα Ελενιτσα μου!

Τι κανουν τα παιδακια σου?Σχολειο ειναι φανταζομαι.

Τι εγινε με τον γαμο?Ποιο φορεμα εβαλες τελικα?

μια χαρα ειναι...σχολειο οπως το ειπες..ευτυχως η Ευη απο σημερα ξεκινα το ολοημερο.....οποτε θα διαβαζω πιο ησυχα τον Ανδρεα.

Στον γαμο εβαλα το ασπρομαυρο τελικα με τις κοκκινες γοβες αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μου ανεβαζει φωτο να σας βαλω.......θα προσπαθησω αυριο απο τον αλλο υπολογιστη.Εκανα και το μαλλι πιο σκουρο......περασα πολυ ωραια ομως..ειχα ομως εννοια για τα παιδια ολη την ωρα......ολο ψαχνομουν και κοιτουσα το κινητο μην με εχει παρει τηλ ο Κωστας.

Εχει κολικους η μπουμπου...καταλαβα σωστα?βρε κατι οποιες δουλειες ειναι απαραιτητες τωρα και ξεκουρασου και εσυ οσο κοιμαται.....

καλημερα και καλη εβδομαδα! πως ειστε φιλεναδες;οι εγκυουλες μας; εγω αρκετα καλα αν και η εβδομαδα προβλεπεται δυσκολη! ξεκινηνανε τα δικαστηρια και για εμενα οποτε ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ χα χα χα χα...

τελος και τα μπανια μαλλον. εχθες πηγαμε παραλια και ηταν σουπερ! ζεστη θαλασσα, καθαρη και πολύς κόσμος βρε κοριτσια! σαν αυγουστος ενα πραγμα. ειμαστε πολύ τυχεροι που εχουμε τη θαλασσα στα ποδια μας!

συμπι μου δεν ξεκινας από αυτο το μηνα για μπεμπε; θελω να ξεφωνισω, να ζητωκραυγασω , να κλαψω από χαρα βρε παιδι μου! καλα .... θα το κανω και με τις εγκυουλες μας μολις γεννησουν αλλα θελω να ακουσω και για θετικα τεστ αυτη την περιοδο! εγω ειπα του αρη εχθες ότι πρεπει να κανουμε δευτερο παιδι, χαμογελασε αλλα απαντηση δεν πηρα :-(. τεσπα....ξερετε τι με προβληματιζει; ο Κων/νος εχει κολλησει επανω μας και ακομα και στον παιδοτοπο μαζι μας θελει να παιζει και όχι με τα αλλα παιδακια. εμαθε με τη γερουσια το παιδι τι να πεις! νομιζω ότι πρεπει πια να αποκτησει παρεουλα!

ασχετο: συμπι τι παιζει με τα νουμερα στο inch blue? ο Κων/νος φοραει 25 σε παπουτσι. υπαρχει πληρης αντιστοιχια στα παντοφλακια ή εχουν μεγαλυτερη φόρμα;

σας φιλω και περιμενω να μπει καμια σας να πουμε μια καλημερα!:D

Καλημέρα και καλή σχολική χρόνια συμπι!!!!

βρε ευχαριστως να ξεκινούσα για μπεμπε αλλά λόγω της δουλειάς του άντρα μου πρέπει να το προγραμματιζουμε...

οπότε.....μέχρι τελη Ιουνίου "απαγορευεται" να γεννάω....

Ιούλιο-Αυγουστο δε θέλω εγω για να μην κλειστει μέσα το καλοκαίρι η Βαλέρια, οπότε απο Σεπτέμβρη θα έχουμε γεννητούρια καλώς εχόντων των πραγματων!!!

οικογενειακός προγρααμματισμός με τα όλα του ε???????

με τον παιδικό δεν έγινε τιποτα τελικά για τον Κων/νο???

όσον αφορά τα νούμερα για τα παντοφλάκια, εγω για μεγάλη φόρμα τα θεωρω οτι έχουν....ενταξει η Βαλ. είναι και μικροπατουσιτσα και το 18-24 που έχουμε πάρει απο πέρσι ακόμα μεγάλο της είναι!!!!

τωρα ξεκινησε να φοράει το 22 στο παπούτσι!

καλημερα σας!!!!!ολα καλα? Σοφακι και Σοφακι 2 χρονια σας πολλα....με υγεια και αγαπη....και συντομα και με ενα δευτερο παιδακι και οι δυο σας!!!

οι εγκυουλες μας πως ειναι....ζοριζεστε τωρα εεεε υπομονη λιγο εμεινε ακομα......Λιακι μου ξεκουρασου οσο μπορεις....!!!!

Ευμορφακι μου....νομιζω οτι δεν ισχυει ο μισος σαραντισμος...κανονικα ή σου διαβαζουν μια ευχη οταν φευγεις απο το μαιευτηριο ή 40 μερες μετα .Βεβαια εσυ κανονιζεις τι θελεις να κανεις....

Μαρακι τι νεα? ο Κωνσταντης σου?

Ευχαριστω πολύ Ελενάκι μου!!!!!!

κι εγω έτσι νομίζω οτι ισχυει για το 40ισμό!

Καλημερα!

Μετα απο ενα δυσκολο βραδυ...να'μαι κι εγω.Ψιλοκουτουλαω απο την νυστα.

Η μπουμπου γκρινιαζει το μεσημερι και το βραδυ επειδη εχει αερια.

Τοτε που κοιμουνται ολοι και λεω να κοιμηθω κι εγω για να παρω δυναμεις.

Την υπολοιπη μερα κοιμαται του καλου καιρου.

έχει κολικούς η μπουμπού ε?

λυγιζε της τα γονατακια προς το το στηθος της να ανακουφιζεται απο τα αερια...βάλε και κανένα ζεστο πανάκι στην κοιλίτσα της....

και κυριως οποτε βρισκεις ευκαιρια να ξεκουραζεσαι!!!!

Σοφακι προοδευει η Βαλερια!

Εμενα ειναι στο σταδιο της παπαγαλιας.Παλι καλα...απο κει που ελεγε μονο ατα,μπαμπα,μαμα.

Δεν τα λεει καθαρα οπως τα λεμε εμεις αλλα κατι ειναι κι αυτο.

Σε λιγο θα του λυθει η γλωσσα.

Εγω το κρεμμυδι το σιχενομαι.

Η Βαλερια το τρωει ωμο?Δεν καιγεται?

κι όμως ρε συ.....ωμό το τρωει!!!

εγω με την καμία ούτε να το δοκιμάσω και η Βαλέρια το τρωει κανονικότατα!!!

σιγα σιγά θα μιλήσουν όλα τα παιδάκια μας!!!

ο καθενας βρισκει και κάτι για να αγχωνεται!!!

η γειτονισα μου που μενει απο κατω είναι αγχωμένη γιατί η κόρη της παρόλο που γεννηθηκε με 2 δόντια εκ των οποίων το ένα ήταν ψευτικο και έφυγε, έχει φτάσει η μικρη 14 μηνων και δεν έχει βγάλει κανενα δοντι...

Παρολαυτα ρε παιδια με κουφανε η κοπελα....

πήγε και έβαλε σκουλαρικια στο παιδι!!!!

14 μηνων με τρυπες στα αυτιά!!!!

απαπαπαπαπα!!!!!!

με τη βαλ. έχω θεμα με το φαγητό....για να φαει πρέπεινα την πιέσω και να κανω καραγκιοζιλίκια....που δεν θελω....αλλά προκειμένου να τρωει....

απο τότε που πέρασε την τελευταία ίωση το έπαθε....ενω μεχρι τοτε έτρωγε και πολύ και χωρίς γκρίνια....

τωρα καθεται το θεατρο στον καναπέ με ένα φλιτζανακι του καφε και κανει οτι πίνει καφέ....και τον φυσάει για να κρυωσει!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Κι εμενα δεν μου ανεβαζει φωτο.

Στο προφιλ σου δεν θελεις να τις ανεβασεις?

Με γεια το μαλλι!

Δεν πρεπει να ειναι κολικοι,αλλα αερια.Αν ηταν κολικοι θα σφαδαζε απο τον πονο.Και οταν την βαζω στο στηθος ηρεμει.

Ενα περιεργο πραγμα...μολις κανω να ξαπλωσω και να ηρεμησω...θα γκρινιαξει,λες και το κανει επιτηδες εκεινη την ωρα.

Καλημερα φιλες μου!!

Ετοιμαζομαι να μαγειρεψω και ειπα να μπω να δω τι κανετε!!

Η μικρη μου χει αδειασει την ντουλαπα με τις πετσετες χειρος και ολες τις μαξηλαροθηκες,,,εχει βαλει κατω ολες τις κουκλες και απο επανω τις πετσετες κ τις μαξιλαροθηκες,,,τι να την κανω?Εχει παρει κ 2 παμπερσ και προσπαθει να τα βαλει στις κουκλες,,,νευριαζει και τις πεταει στον τοιχο...απογευμα θα σιδερωνω μαξιλαροθηκες :):)

Eυμορφουλα πως εισαι?Πως τα πας με τον θηλασμο?εμενα με αγχωνει πολυ μηπως και δεν τα καταφερω!!Τον μικρο τον εχεις συνεχεια μαζι σου η εχεις βοηθεια??Εγω δεν εχω δυστυχως,ολοι μενουν μακρυα,η μαμα θα ρθει για 20 μερες σχεδον μολις γεννησω και εκει πονταρω στο να βαλω μια σειρα,,μακαρι να ειναι ησυχο μωρο η μικρη μου οπως η χρυσοβαλαντου!!!

Σοφακι χαιρομαι πολυ για τα νεακια..αντε να ρθει γρηγορα το σπορακι σας..τον θηλασμο θα πρεπει να τον κοψεις τελειως τωρα ετσι??Η χρυσοβαλαντου αρχισε να λεει πιπιλα καθαρα(λιγο το λ το λεει οπως οι Θεσσαλονικεις χαχαχα)μεχρι προχθες την αποκαλουσε 'μα'..ελα εδω..αντε απο κει...μελα την καραμελα...ντε το κιντερ κ πολλα αλλα ..αν την πες μα-νου-λα το λεει σιγα σιγα..αλλα αυτο,απο μονη της τπτ!!

Ελενιτσα δυσκολο να ξεκουραστω,παλι καλα που κοιμαμαι κ λιγο το μεσημερι με την μικρη,,μην φανταστεις,20 λεπτα με παιρνει ο υπνος,,μετα ξυπναω απο την πολυ ζεστη η καμια κραμπα!!Μιλαμε πολυ κραμπα τις 2 τελευταιαες ημερες,,στου προσαγωγους ψηλα,,μολις σηκωνω το ποδι να κανω ενα βημα με χτυπαει εκει!!10 κιλα εχω παρει σχεδον..πως θα ημουνα αν επερνα περισσοτερα???λολ

Μαρακι δεν κανει παρεουλα με αλλα παιδακια?Ετσι ηταν η Χρυσοβαλαντου οταν ειμασταν στο Αιγιο που δεν ειχε κανενα κοριτσακι να παιζει,,ακομη και μεσα στον παιδοτοπο εμπαινε μαζι μας,,,τωρα που ηρθαμε αθηνα και κανει παρεουλα με τον ξαδερφουλη της δεν την νοιαζει τπτ..χθες πηγαμε στα αηδονακια και την εβαλα μεσα στο τραμπολινο..εεε ηταν μιση ωρα μεσα και χοροπηδουσε χωρις καν να μας ψαχνει...με τον καιρο πιστευω θα αλλαξει....Αντε Αρη βαλε μπρος λεμε..εμεις βασικα επειδη ζοριστηκαμε να τηνπιασουμε την μικρη,,,στο δευτερο απλα καναμε ελευθερα αλλα ξεραμε πως δεν προκειται να πιασουμε παλι ευκολα..το ευχαριστιομασταν στην τελικη χωρις αγχος..και τελικα ηρθε στο 2ο μηνα προσπαθειων..τι σου ειναι το αγχος!!!

Παω να παρω τον γιατρο μου τηλ να κανονισουμε αυριο συναντηση γιατι εχω που εχω τις κραμπες εκει ψηλα πετρωνει κ η κοιλια μου πολυ συχνα,..μην εχουμε εκπληξεις δυσαρεστες!!!

Φιλακια φιλες μου!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Εγω Ευμορφια με ειχε διαβασει ο παπας στην 5-6 μερα που γεννησα,,καπου τοτε ητανε,,για να μπορω να βγω απο το σπιτι αν χρειαστει(φορουσα και την κοκκινη κορδελα αυτη που φορανε η λεχωνες,δεν ξερω αν το χετε εσις,για να μην σε ματιαζουν οι αλλοι) και μετα με διαβασε στις 40 μερες μαζι με το μωρο στην εκκλησια,,αλλα ξερω φιλες μου που πηραν μισο σαραντισμο και προσφατα,,ειναι στον παπα νομιζω

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

ευμορφακι μου ζορικα τα πραγματα ετσι; ασε μη μου μιλας για κολικους καθολου! το εζησα 4 μήνες γεματους, το σπουδασα κανονικα το ζητημα. ακου λοιπον αλλο ενα γιατροσοφι: βραζεις χαμομηλακι, τηλιο και γλυκανισο. τηλιο μην βαλεις πολύ γιατι φερνει υπνηλια. της δινεις καποιες γουλιτσες από αυτο όταν περιπου υπολογιζεις ότι θα ξεκινησουν οι κολικοι. ανακουφιζει αρκετα. προσεχε ομως γουλιτσες όχι πολύ γιατι το χαμομηλακι κανει και λίγο διαρροια. αστη να ρουφηξει λιγακι, θα τη χαλαρωσει. εμενα με βοηθησε αρκετα αυτο. κατα τα αλλα πιπιλα, αγκαλιτσα, χιλιομετρα στο σαλονι πανω κατω και υπομονη :)

Θεά Ελενιτσα απαιτουμε φωτος ΤΩΡΑ! το αγχος σου το καταλαβαινω απολυτα για τα παιδια. και εγω ετσι θα ημουν :P

συμπι μουουουουου!!!!! η νυφη μυριζει κρεμμυδιλα;:shock: απα πα παααααα..... να πω και του δικου μου να μασουλαει λιγο για να μην καταλαβαινει την αναπνοη της :tongue::tongue::tongue::D:D:D:D... παντως χωρις πλακα ειναι πολύ καλο το κρεμμυδι! βοηθαει σε πολλά. προσεξε μονο λιγο το στομαχι της! Α καλααααααααα... αυτο με τον καφε ΘΕΙΚΟ!

Καλημέρα και καλή σχολική χρόνια συμπι!!!!

βρε ευχαριστως να ξεκινούσα για μπεμπε αλλά λόγω της δουλειάς του άντρα μου πρέπει να το προγραμματιζουμε...

οπότε.....μέχρι τελη Ιουνίου "απαγορευεται" να γεννάω....

Ιούλιο-Αυγουστο δε θέλω εγω για να μην κλειστει μέσα το καλοκαίρι η Βαλέρια, οπότε απο Σεπτέμβρη θα έχουμε γεννητούρια καλώς εχόντων των πραγματων!!!

οικογενειακός προγρααμματισμός με τα όλα του ε???????

με τον παιδικό δεν έγινε τιποτα τελικά για τον Κων/νο???

όσον αφορά τα νούμερα για τα παντοφλάκια, εγω για μεγάλη φόρμα τα θεωρω οτι έχουν....ενταξει η Βαλ. είναι και μικροπατουσιτσα και το 18-24 που έχουμε πάρει απο πέρσι ακόμα μεγάλο της είναι!!!!

τωρα ξεκινησε να φοράει το 22 στο παπούτσι!

Ευχαριστω πολύ Ελενάκι μου!!!!!!

κι εγω έτσι νομίζω οτι ισχυει για το 40ισμό!

έχει κολικούς η μπουμπού ε?

λυγιζε της τα γονατακια προς το το στηθος της να ανακουφιζεται απο τα αερια...βάλε και κανένα ζεστο πανάκι στην κοιλίτσα της....

και κυριως οποτε βρισκεις ευκαιρια να ξεκουραζεσαι!!!!

κι όμως ρε συ.....ωμό το τρωει!!!

εγω με την καμία ούτε να το δοκιμάσω και η Βαλέρια το τρωει κανονικότατα!!!

σιγα σιγά θα μιλήσουν όλα τα παιδάκια μας!!!

ο καθενας βρισκει και κάτι για να αγχωνεται!!!

η γειτονισα μου που μενει απο κατω είναι αγχωμένη γιατί η κόρη της παρόλο που γεννηθηκε με 2 δόντια εκ των οποίων το ένα ήταν ψευτικο και έφυγε, έχει φτάσει η μικρη 14 μηνων και δεν έχει βγάλει κανενα δοντι...

Παρολαυτα ρε παιδια με κουφανε η κοπελα....

πήγε και έβαλε σκουλαρικια στο παιδι!!!!

14 μηνων με τρυπες στα αυτιά!!!!

απαπαπαπαπα!!!!!!

με τη βαλ. έχω θεμα με το φαγητό....για να φαει πρέπεινα την πιέσω και να κανω καραγκιοζιλίκια....που δεν θελω....αλλά προκειμένου να τρωει....

απο τότε που πέρασε την τελευταία ίωση το έπαθε....ενω μεχρι τοτε έτρωγε και πολύ και χωρίς γκρίνια....

τωρα καθεται το θεατρο στον καναπέ με ένα φλιτζανακι του καφε και κανει οτι πίνει καφέ....και τον φυσάει για να κρυωσει!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!

χαχαχαχα!Πολυ νουμερο η Βαλερια!:P

Εμενα το κανει αυτο με το φαγητο εδω ακι κατι μηνες.

Εγω το δεχτηκα νομιζω.Φαση ειναι και θα περασει.

Χθες του ειχα κανει κοφτα μακαρονακια με σαλτσα.

Κατα τις 3 καταφερα και του εδωσα 3 κουταλιες.

Δεν τον πιεσα γιατι λεω νυσταξε το παιδι.

Οταν ξυπνησε μετα απο 3 ωρες,λεω θα πειναει το παιδι.

Τον εβαλα στο καθισματακι του και μπροστα τον δισκο για να φαει μονος του.

Δεν το συνηθιζω να τον βαζω μονο του στο καρεκλακι του να τρωει αν δεν τρωμε κι εμεις και φανταστηκα θα του αρεσει αυτη η ιδεα μιας και δεν το κανουμε ποτε.

Αμ,δε!Λογαριαζα χωρις τον ξενοδοχο.Εφαγε 3 κοφτα μακαρονακια με το χερι και αλλα 2 που τα εφτυσε τελικα.

Μετα ηθελε πιπιλα.Του ειπα πως αν δεν φαει δεν εχει πιπιλα.

Μετα ηθελε σταφυλια.Την ιδια τακτικη εγω.

Ωσπου αρχισε να κλαιει και να τσιριζει.

Ανενδοτη εγω.Κατσαμε και του εξηγησαμε τον λογο και τελικα τον ταισε ο Σαββας το μισο.

Μια χαρα ανοιγε το στομα του μετα.

Δεν ξερω αν επραξα σωστα αλλα ειχε καποιο αποτελεσμα.

Οταν τον ταιζω το αριστερο χερι το εχει μονιμα σηκωμενο και μου διωχνει το κουταλι ή το πιρουνι.

Δεν ξερω αν εκανα σωστα

Διαφημίσεις

όχι Λιακι μου ο μικρος δεν εχει παιδακι να παιζει αλλα ρε γμτ καθε δευτερη μερα ειμαστε στον παιδοτοπο. εχω πουληθει πια αλλα προοδο δεν βλεπω :(, θα δουμε!

όσον αφορα στο θεμα παιδι ενταξει δεν αγχωνομαι αλλα το θελω πολύ πια, εφτασε το πληρωμα του χρονου :P. πρεπει να ψησω και το ετερο ημισυ ομως γιατι μονη μου δεν μπορω χα χα χα. εχει αγχωθει πολύ βρε παιδι μου ο αρης με τα οικονομικα μας. εμενα δε με νοιαζει και ριζες να τρωω αρκει νακανω κι αλλο μωρο. ειμαι τρελη;

για να πω τωρα και εγω κατορθωμα του Κωνσταντή:

τελευταια ειδε αυτη τη διαφημιση της δελτα με τις "μικρες οικογενειακες φαρμες" όπου ο τυπος παιρνει τηλ τη μανα του και της λεει "ελα μανα δοκιμασα το γαλα σου κλπ κλπ κλπ" οποτε ο μικρος μου λεει όταν θελει γαλα: "Ααα μανα... για" μεταφραση: "Ελα μανα.. γαλα!"

χαχαχαχα!Πολυ νουμερο η Βαλερια!:P

Εμενα το κανει αυτο με το φαγητο εδω ακι κατι μηνες.

Εγω το δεχτηκα νομιζω.Φαση ειναι και θα περασει.

Χθες του ειχα κανει κοφτα μακαρονακια με σαλτσα.

Κατα τις 3 καταφερα και του εδωσα 3 κουταλιες.

Δεν τον πιεσα γιατι λεω νυσταξε το παιδι.

Οταν ξυπνησε μετα απο 3 ωρες,λεω θα πειναει το παιδι.

Τον εβαλα στο καθισματακι του και μπροστα τον δισκο για να φαει μονος του.

Δεν το συνηθιζω να τον βαζω μονο του στο καρεκλακι του να τρωει αν δεν τρωμε κι εμεις και φανταστηκα θα του αρεσει αυτη η ιδεα μιας και δεν το κανουμε ποτε.

Αμ,δε!Λογαριαζα χωρις τον ξενοδοχο.Εφαγε 3 κοφτα μακαρονακια με το χερι και αλλα 2 που τα εφτυσε τελικα.

Μετα ηθελε πιπιλα.Του ειπα πως αν δεν φαει δεν εχει πιπιλα.

Μετα ηθελε σταφυλια.Την ιδια τακτικη εγω.

Ωσπου αρχισε να κλαιει και να τσιριζει.

Ανενδοτη εγω.Κατσαμε και του εξηγησαμε τον λογο και τελικα τον ταισε ο Σαββας το μισο.

Μια χαρα ανοιγε το στομα του μετα.

Δεν ξερω αν επραξα σωστα αλλα ειχε καποιο αποτελεσμα.

Οταν τον ταιζω το αριστερο χερι το εχει μονιμα σηκωμενο και μου διωχνει το κουταλι ή το πιρουνι.

Δεν ξερω αν εκανα σωστα

κοιτα εφοσον απεδωσε καλα εκανες αλλα θα σου πω τι εχω καταλαβει από αυτα που εχω διαβασει: 1) πρεπει να βαζεις το παιδι να τρωει μαζι σας στο τραπεζι και όχι μονο του γιατι δεν αισθανεται καλα 2) να τρωει οσο θελει και κατα προτιμηση μονο του και ας γινει χαλια 3) να μην ασχολεισαι με το πιατο του την ωρα που τρωει 4) να μην το ζοριζεις ΠΟΤΕ

Σε ευχαριστω Λιάκι μου....εύχομαι να έρθει και το επόμενο μπεμπέ όσο εύκολα ήρθε και η Βαλ!

καλά ο θηλασμός έτσι κι αλλιώς στα τελειώματα είναι....

περιμένω να έρθει το κρεβάτι μας για να τον κόψω τελείως....

πήγε χθες ο πατερας μου σε μια έκθεση στο ΣΕΦ με έπιπλα και της βρηκε κρεβάτι με το κεφαλάρι σε σχημα κορωνας φούξια!!!

λέω να της το παρω!!!

μου έστειλε φωτο ο μπαμπάς μου και είναι πανέμορφο!!!

480 ευρω μαζι με στρωμα της Greco strom θα μου πάει. καλή τιμη θεωρω...

αν και υποπτεύομαι οτι ο παππούςς θα το κάνει δωρο στην εγγονη!!!

κοκκινη κορδέλα για τη λεχωνα???

πρώτη φορά το ακούω!!!

εγω γενικά δεν πολυπιστευω σε αυτά!!!

πήρα την ευχη του σαραντισμού αλλά κάτι άλλα που μου λεγανε....να μην έχω απλωμενα τα ρουχα του μωρου έξω όταν βραδιάσει,κλπ....απο το ένα αυτί έμπαιναν και απο το άλλο έβγαιναν!!!

άσε συμπι....πολλή κρεμμυδίλα!!!

πες του γαμπρού μου να το ρίξει κι αυτός στα τζατζίκια να ιισωσουμε!!!!

κάνει διάφορα η Βαλ. και γελάμε πολύ!!!!

βάζει κραγιον και κάνει την αντιστοιχη κινηση στα χειλη της και αποσμητικό στις μασχάλες της και μετά τις μυρίζει και κάνει: ααααααααααα!!!!!!!!!!!

οτι μυριζει πολύ ωραία!!!:D:D:D

Ευμορφάκι η Βαλ. αν της δωσεις μακαρόνια πετάει τη σκουφια της!!!

το ιδιο και με τις φακές....

στα υπόλοιπα....κανω τον καραγκιόζη!!!

βασικά κυρίως με παιδευει με το γιαούρτι και τα φρούτα!

για να φάει αυτα τα δυο, την παρακαλάω σχεδόν!!!!

μερικές φορές πιάνει αν της πω οτι είπε ο γιατρρούλης της να τα φάει για να γινει μεγάλη κοπέλα!!! μα να έχει τόση συμπαθεια στον καινουριο παιδιατρο!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα φιλες μου!!

Ετοιμαζομαι να μαγειρεψω και ειπα να μπω να δω τι κανετε!!

Η μικρη μου χει αδειασει την ντουλαπα με τις πετσετες χειρος και ολες τις μαξηλαροθηκες,,,εχει βαλει κατω ολες τις κουκλες και απο επανω τις πετσετες κ τις μαξιλαροθηκες,,,τι να την κανω?Εχει παρει κ 2 παμπερσ και προσπαθει να τα βαλει στις κουκλες,,,νευριαζει και τις πεταει στον τοιχο...απογευμα θα σιδερωνω μαξιλαροθηκες :):)

Eυμορφουλα πως εισαι?Πως τα πας με τον θηλασμο?εμενα με αγχωνει πολυ μηπως και δεν τα καταφερω!!Τον μικρο τον εχεις συνεχεια μαζι σου η εχεις βοηθεια??Εγω δεν εχω δυστυχως,ολοι μενουν μακρυα,η μαμα θα ρθει για 20 μερες σχεδον μολις γεννησω και εκει πονταρω στο να βαλω μια σειρα,,μακαρι να ειναι ησυχο μωρο η μικρη μου οπως η χρυσοβαλαντου!!!

Σοφακι χαιρομαι πολυ για τα νεακια..αντε να ρθει γρηγορα το σπορακι σας..τον θηλασμο θα πρεπει να τον κοψεις τελειως τωρα ετσι??Η χρυσοβαλαντου αρχισε να λεει πιπιλα καθαρα(λιγο το λ το λεει οπως οι Θεσσαλονικεις χαχαχα)μεχρι προχθες την αποκαλουσε 'μα'..ελα εδω..αντε απο κει...μελα την καραμελα...ντε το κιντερ κ πολλα αλλα ..αν την πες μα-νου-λα το λεει σιγα σιγα..αλλα αυτο,απο μονη της τπτ!!

Ελενιτσα δυσκολο να ξεκουραστω,παλι καλα που κοιμαμαι κ λιγο το μεσημερι με την μικρη,,μην φανταστεις,20 λεπτα με παιρνει ο υπνος,,μετα ξυπναω απο την πολυ ζεστη η καμια κραμπα!!Μιλαμε πολυ κραμπα τις 2 τελευταιαες ημερες,,στου προσαγωγους ψηλα,,μολις σηκωνω το ποδι να κανω ενα βημα με χτυπαει εκει!!10 κιλα εχω παρει σχεδον..πως θα ημουνα αν επερνα περισσοτερα???λολ

Μαρακι δεν κανει παρεουλα με αλλα παιδακια?Ετσι ηταν η Χρυσοβαλαντου οταν ειμασταν στο Αιγιο που δεν ειχε κανενα κοριτσακι να παιζει,,ακομη και μεσα στον παιδοτοπο εμπαινε μαζι μας,,,τωρα που ηρθαμε αθηνα και κανει παρεουλα με τον ξαδερφουλη της δεν την νοιαζει τπτ..χθες πηγαμε στα αηδονακια και την εβαλα μεσα στο τραμπολινο..εεε ηταν μιση ωρα μεσα και χοροπηδουσε χωρις καν να μας ψαχνει...με τον καιρο πιστευω θα αλλαξει....Αντε Αρη βαλε μπρος λεμε..εμεις βασικα επειδη ζοριστηκαμε να τηνπιασουμε την μικρη,,,στο δευτερο απλα καναμε ελευθερα αλλα ξεραμε πως δεν προκειται να πιασουμε παλι ευκολα..το ευχαριστιομασταν στην τελικη χωρις αγχος..και τελικα ηρθε στο 2ο μηνα προσπαθειων..τι σου ειναι το αγχος!!!

Παω να παρω τον γιατρο μου τηλ να κανονισουμε αυριο συναντηση γιατι εχω που εχω τις κραμπες εκει ψηλα πετρωνει κ η κοιλια μου πολυ συχνα,..μην εχουμε εκπληξεις δυσαρεστες!!!

Φιλακια φιλες μου!!!

Καλημερα Λιακι μου!

Μια χαρα τα παμε με τον θηλασμο.Πρεπει να εβαλε και αρκετα γρ.γιατι εχει κανει διπλες και μαγουλακια.

Γιατι βρε να μην τα καταφερεις?

Την Χρυσοβαλαντου δεν την θηλασες?

Βαλ'την στην πρωτη ευκαιρια στο στηθος και να δεις που ολα θα βρουν το δρομο τους.Εμενα με βοηθησε πολυ και η αλοιφη για τις θηλες της medela.Δεν πληγωθηκαν τοσο οσο στον Παντελη.

Στο δευτερο εισαι πιο χαλαρη γιατι δεν εχεις την απειρια του πρωτου και ολα σου φαινονται πιο απλα.

Ολα θα τα παιζεις στα δαχτυλα.

Εμενα με βοηθαει πολυ ο Σαββας γιατι δεν δουλευει.

Καθε μερα τον πηγαινει στην πεθερα μου ή στην μανα μου και το βραδακι στις κουνιες.Εγω μενω σπιτι με την μικρη.

Καλα ειναι που θα ερθει η μαμα σου για 20 μερες.

Μεχρι τοτε θα μπειτε σε μια σειρα και οταν θα φυγει δεν θα σου κακοφανει και τοσο γιατι θα τα καταφερνεις και μονη σου.

όχι Λιακι μου ο μικρος δεν εχει παιδακι να παιζει αλλα ρε γμτ καθε δευτερη μερα ειμαστε στον παιδοτοπο. εχω πουληθει πια αλλα προοδο δεν βλεπω :(, θα δουμε!

όσον αφορα στο θεμα παιδι ενταξει δεν αγχωνομαι αλλα το θελω πολύ πια, εφτασε το πληρωμα του χρονου :P. πρεπει να ψησω και το ετερο ημισυ ομως γιατι μονη μου δεν μπορω χα χα χα. εχει αγχωθει πολύ βρε παιδι μου ο αρης με τα οικονομικα μας. εμενα δε με νοιαζει και ριζες να τρωω αρκει νακανω κι αλλο μωρο. ειμαι τρελη;

για να πω τωρα και εγω κατορθωμα του Κωνσταντή:

τελευταια ειδε αυτη τη διαφημιση της δελτα με τις "μικρες οικογενειακες φαρμες" όπου ο τυπος παιρνει τηλ τη μανα του και της λεει "ελα μανα δοκιμασα το γαλα σου κλπ κλπ κλπ" οποτε ο μικρος μου λεει όταν θελει γαλα: "Ααα μανα... για" μεταφραση: "Ελα μανα.. γαλα!"

βρε κοπελιά τα λεφτα που δινεις στον παιδοτοπο μηπως να τα εδινες σε κανεναν ιδιωτικό παιδικό???????????:D:D:D

πες του Άρη να τα αφησει αυτά που ξερει και να βάλει το χερακι του ή οτι άλλο θέλει;) για να κανετε και 2ο μπεμπέ!!!

τα οικονομικά δυστυχως αν περιμένει να βελτιωθούν, θα περιμένει πολύ!!!

εντ'αξει ένα μωρό δε θέλει πολλά έξοδα θεωρω....

και κυριως τωρα που υπάρχουν η κουνια, το καρότσι και κάποια βασικά....

και αν βγει και στο ιδιο φυλο με το πρωτο....ακόμα μεγαλύτερη οικονομία στα ρούχα!!!

οχι οτι αν βγουν αντιθετα θα υπάρχει πρόβλημα αλλά λέμε...

καλέ και μένα το παιδί μου μάνα με φωνάζει!!!

μόλις ξυπνησει το πρωι αρχιζει και φωνάζει μάνααααα......μάνααααα.....

αν δει και δεν απαντάω αρχίζει τις γαλιφιές....

μαμά μουουουουου!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...