Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι εμενα θηλαζει πολυ περισσοτερο απο τον Παντελη.

Μπορει και καθε μιση ωρα.

Ειχα πει να παρω μισο σαραντισμο αλλα και που να παω χωρις την μικρη?

Αν εκεινη την ωρα που ειμαι εξω αυτη θελει να φαει?

Και μην φανταστεις οτι θελω να παω μακρια.

Μεχρι το σουπερμαρκετ με το καροτσι.

Να παρω και τον Παντελη.Δεν τον ευχαριστιεμαι οπως πριν.

Ειμαι τοσο κουρασμενη που δεν εχω τις αντοχες να ασχολουμαι και να παιζω μαζι του οπως επαιζα.

Εχω τυψεις για αυτο βεβαια αλλα πιστευω οτι θα ειναι μεχρι να σαραντισω.

Μετα θα μπουν ολα σε μια σειρα,θελω να πιστευω

σε καταλαβαίνω....κι εγω δε μπορουσα αν την αφησω με το μπαμπά της γιατί δεν ξέραμε πότε θα θέλει να θηλάσει....

οπότε έμεινα κλεισμένη μέσα!!!

βέβαια αν εγω έλεγα στον παπα της ενορίας μας για μιση ευχη θα με μάλωνε!!!:rolleyes: είναι αυστηρός αν και πολύ καλός άνθρωπος!

κάνε λίγη υπομονή Ευμορφάκι μου και θα στρωσει και η μπουμπού με τους θηλασμούς....

να παίξεις και λίγο παραπάνω με τον Παντελάκο σου!!!

καλά δε σας το είπα!

μετα απο 2 χρόνια, χθες βγηκα για πρώτη φορά μόνη μου για καφέ!!!

άφησα τη Βαλ. με το μπαμπά της και βγηκα με μια φίλη....ή για την ακρίβεια φίλη to be!

γνωριστηκαμε πρόσφατα και ταιριάζουμε πολύ!

και μια και εγώ εδω δεν έχω κανέναν, μου έκατσε κουτί!!!

ωραία περάσαμε!

μόλις γυρισα μου λέει ο άντρας μου:

η Βαλ.δε σταματαει να μιλάει ποτέ?????????

Όχι του λέω....non stop το παει!!!:D:D:D:D

αμάν....πως το αντέχεις όλη μέρα!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας!!!!!!!τι κανετε???????

Σοφακι χρονια πολλα για την γιορτη μας.και του χρονου κοριτσι μου.να χαιρεσε την οικογενεια σου:D:D

Εχω τον Ανασταση με εμπυρετη γαστρεντεριτιδα απο χθες:-(:-(χαλια το μαναρι μου ειναι.δεν τρωει τιποτα απολυτως και δεν θελει ουτε τα φαρμακα.κανει και ζεστη ,φοβαμαι μην μου παθει αφυδατωση ......

ελενιτσα και εγω ασπρομαυρο με κοκκινες γοβες λεω.θα εισαι υπεροχη...:D:D

Μαρακι με γεια το μαλλι:D

Ευμορφια μου χρονια πολλα.χιλιορονη.να χαιρεσε τα ζουζουνια σου.

οι υπολοιπεσ καλα????

XWF8p2.png

Καλησπέρα!!!

Σοφάκι μου Χρόνια Πολλά, ό,τι επιθυμείς καλό μου και σύντομα με μια γεμάτη κοιλίτσα!!

3084092nv0wo4kjt3.gif

Ευχαριστω πολύ Ελευθερία μου και εσυ με το καλό να υποδεχθεις τη μπουμπού σου!!!

Σοφακι χρονια πολλα για την γιορτη μας.και του χρονου κοριτσι μου.να χαιρεσε την οικογενεια σου:D:D

Εχω τον Ανασταση με εμπυρετη γαστρεντεριτιδα απο χθες:-(:-(χαλια το μαναρι μου ειναι.δεν τρωει τιποτα απολυτως και δεν θελει ουτε τα φαρμακα.κανει και ζεστη ,φοβαμαι μην μου παθει αφυδατωση ......

Σε ευχαριστω πολύ Σοφάκι μου!!!

Χρόνια πολλά και σε σένα!!!

ωχ γαστρεντερίτιδα και μάλιστα με πυρετό ο Αναστάσης?

ταλαιπωρείται το μαναράκι μου ε?:(

δίνε του ανα μιση ωρα ένα κουταλάκι νερό..όχι παραπάνω....

περαστικα και γρηγορα να ειναι...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Χρονια Πολλα στις Σοφιες μας τις γλυκες!!

Οτι επιθυμειτε..υγεια και ευτυχια πανω απ ολα!!!

αντε ζουζουνες βαλτε μπρος και για το 2ο ζουζουνακι σας μεχρι να γεννησετε τα παιδακια σας θα ειναι 3..μια χαρα!!

Εγω ειμαι ψιλοχαλια...αρχισω φουσκωνω-βαραινω και δεν κοιμαμαι τα βραδυα..ξεκινησαν οι καουρες..ευτυχως τις 2 τελευταιες μερες κατι εγινε και σταματησαν,μαλλον η διατροφη θα φταιει...ο αντρας μου ολη μερα λειπει κ ειμαι σε μια φαση κουρασης-μελαγχολιας-βαρεμαρας...δεν εχω δυναμη ουτε να σκουπισω..σημερα τα εκανε ολα μαζεμενα,σκουπισμα,σφουγγαρισμα,μπανια,σιδερο και η μπεμπα διαμαρτυροταν!!

δυσκολα...

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

Συμπεθερακι μου γλυκο χρονια σου πολλα! να εισαι καλα και ότι επιθυμεις να το αποκτας στη ζωή σου από εδω και περα χωρις καθολου κοπο!

Σοφακι από Κέρκυρα να εισαι γερη και δυνατη, να χαιρεσαι την οικογενεια σου και πολλά περαστικα στον Ανασταση σου!:P

αντε ζουζουνες βαλτε μπρος και για το 2ο ζουζουνακι σας μεχρι να γεννησετε τα παιδακια σας θα ειναι 3..μια χαρα!!

Εγω ειμαι ψιλοχαλια...αρχισω φουσκωνω-βαραινω και δεν κοιμαμαι τα βραδυα..ξεκινησαν οι καουρες..ευτυχως τις 2 τελευταιες μερες κατι εγινε και σταματησαν,μαλλον η διατροφη θα φταιει...ο αντρας μου ολη μερα λειπει κ ειμαι σε μια φαση κουρασης-μελαγχολιας-βαρεμαρας...δεν εχω δυναμη ουτε να σκουπισω..σημερα τα εκανε ολα μαζεμενα,σκουπισμα,σφουγγαρισμα,μπανια,σιδερο και η μπεμπα διαμαρτυροταν!!

δυσκολα...

Λιακι μου κουραγιο! για τον αντρα σου μην σκας! αν μια στο τοσο κανει και καμια δουλεια δεν εγινε και τιποτα! εσυ να εισαι καλα και το μπεμπε! μια χαρα τα καταφερνες ως τωρα ολομοναχη και με την κοιλια τουρλα! no mercy χα χα χα χα :cool:

ελενιτσα και εγω ασπρομαυρο με κοκκινες γοβες λεω.θα εισαι υπεροχη...:D:D

Μαρακι με γεια το μαλλι:D

Ευμορφια μου χρονια πολλα.χιλιορονη.να χαιρεσε τα ζουζουνια σου.

οι υπολοιπεσ καλα????

Σ'ευχαριστω Σοφια μου!Περαστικα στον Ανασταση.Αχ,το πουλακι μου:-(

Ταλαιπωρειται...Υπομονη...θα περασει...

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

δυσκολα...

Λια μου...ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.Ετσι ακριβως αισθανομουν κι εγω.Δεν εχεις καποιον να σε βοηθησει?Να σου κανει τις δουλειες?

Υπομονη...θα περασει ο καιρος,θα εχεις στην αγκαλια σου την μπουμπου σου και ολα αυτα θα ειναι μια αναμνηση.

Καλησπέρα!!!!

Σοφούλα μου χρόνια σου πολλά και καλά! Να χαίρεσαι την κουκλάρα σου και με το καλό να της χαρίσεις και ένα αδερφάκι!!!! :D:D:D

Σε ευχαριστω πολύ Νεκταρίτσα μου!!!

κι εσυ να χαίρεσαι σημερα τη γλυκουλίνα σου την Αριαδνούλα!!!

δυσκολα...

Ευχαριστω πολύ Λιάκι μου!!!!

δεν ξερω τι σκοπευει να κανει το Σοφάκι απο Κέρκυρα αλλά εγω σε κανένα 3μηνο θα το βάλω μπρος το 2ο!!!:D:D:D

αχ πόσο σε καταλαβαίνω....

ειδικά όσον αφορά τις καούρες....

τις τελευταίες εβδομάδες κοιμόμουν καθιστη για να ανακουφιζόμαι απο τις έντονες καούρες!!!

βάλε τον άντρα σου να σε βοηθησει με τις δουλειές βρε....

μην πιέζεσαι....

Συμπεθερακι μου γλυκο χρονια σου πολλα! να εισαι καλα και ότι επιθυμεις να το αποκτας στη ζωή σου από εδω και περα χωρις καθολου κοπο!

Σοφακι από Κέρκυρα να εισαι γερη και δυνατη, να χαιρεσαι την οικογενεια σου και πολλά περαστικα στον Ανασταση σου!:P

Ευχαρισώ πολύ σύμπι μου!!!

κι εσυ οτι επιθυμεις και συντομα να μας ανακοινωσεις καμια μεγαλη τιμη χοριακής!!!!!;);););)

Χρονια πολλα στις εορταζουσες Σοφιες μας!

Να χαιρεστε τα παιδακια σας και του χρονου διπλες!

Ευχαριστω πολύ Ευμορφάκι μου!!!!

κι εσυ να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!!

τι άλλα νέα????

τι κάνουν τα παιδάκια σας?

η Βαλέρια τωρα χρησιμοποιει τις κτητικες αντωνυμίες...

νελό μου, μαλλιά μου, γκυαλιά σου!

έχει πολύ γέλιο!

επίσης έχει κολλήσει και λέει η μπαμπάς μου!!!

βρε καλό μου βρε χρυσό μου Ο μπαμπάς είναι το σωστό....

"όσιιιιιιιιι.....Η μπαμπάς μου!!!!"

χαχαχαχαχα!!!!

Επίσης το παιδί μου τρωει κρεμμύδι!!!!

δεν πάμε καλά!!!

όποτε κόβω κρεμμυδια για να μαγειρέψω, έρχεται και τρωει!:shock::shock::shock:

άντε περιμένω να πείτε κανένα νέο απο αυριο εεε??????????

Φιλάκια!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα και καλη εβδομαδα! πως ειστε φιλεναδες;οι εγκυουλες μας; εγω αρκετα καλα αν και η εβδομαδα προβλεπεται δυσκολη! ξεκινηνανε τα δικαστηρια και για εμενα οποτε ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ χα χα χα χα...

τελος και τα μπανια μαλλον. εχθες πηγαμε παραλια και ηταν σουπερ! ζεστη θαλασσα, καθαρη και πολύς κόσμος βρε κοριτσια! σαν αυγουστος ενα πραγμα. ειμαστε πολύ τυχεροι που εχουμε τη θαλασσα στα ποδια μας!

συμπι μου δεν ξεκινας από αυτο το μηνα για μπεμπε; θελω να ξεφωνισω, να ζητωκραυγασω , να κλαψω από χαρα βρε παιδι μου! καλα .... θα το κανω και με τις εγκυουλες μας μολις γεννησουν αλλα θελω να ακουσω και για θετικα τεστ αυτη την περιοδο! εγω ειπα του αρη εχθες ότι πρεπει να κανουμε δευτερο παιδι, χαμογελασε αλλα απαντηση δεν πηρα :-(. τεσπα....ξερετε τι με προβληματιζει; ο Κων/νος εχει κολλησει επανω μας και ακομα και στον παιδοτοπο μαζι μας θελει να παιζει και όχι με τα αλλα παιδακια. εμαθε με τη γερουσια το παιδι τι να πεις! νομιζω ότι πρεπει πια να αποκτησει παρεουλα!

ασχετο: συμπι τι παιζει με τα νουμερα στο inch blue? ο Κων/νος φοραει 25 σε παπουτσι. υπαρχει πληρης αντιστοιχια στα παντοφλακια ή εχουν μεγαλυτερη φόρμα;

σας φιλω και περιμενω να μπει καμια σας να πουμε μια καλημερα!:D

καλημερα σας!!!!!ολα καλα? Σοφακι και Σοφακι 2 χρονια σας πολλα....με υγεια και αγαπη....και συντομα και με ενα δευτερο παιδακι και οι δυο σας!!!

οι εγκυουλες μας πως ειναι....ζοριζεστε τωρα εεεε υπομονη λιγο εμεινε ακομα......Λιακι μου ξεκουρασου οσο μπορεις....!!!!

Ευμορφακι μου....νομιζω οτι δεν ισχυει ο μισος σαραντισμος...κανονικα ή σου διαβαζουν μια ευχη οταν φευγεις απο το μαιευτηριο ή 40 μερες μετα .Βεβαια εσυ κανονιζεις τι θελεις να κανεις....

Μαρακι τι νεα? ο Κωνσταντης σου?

Καλημερα!

Μετα απο ενα δυσκολο βραδυ...να'μαι κι εγω.Ψιλοκουτουλαω απο την νυστα.

Η μπουμπου γκρινιαζει το μεσημερι και το βραδυ επειδη εχει αερια.

Τοτε που κοιμουνται ολοι και λεω να κοιμηθω κι εγω για να παρω δυναμεις.

Την υπολοιπη μερα κοιμαται του καλου καιρου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...