Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

966247mn6lidxqrb.gif

Χρόνια πολλά στον Αντρίκο!!!!!

Να τον χαίρεστε Λιτσάκι!!!!!!!!!!!!!!

υγεια και χαμόγελα να έχει σε όλη του τη ζωη!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σας!!!!!

αααα δεν σας ξαναγραφω τιποτα.....ολο μου την λετε!!!Εγω δεν την βρησκω την Αννα στο parents εχω να μπω και κατι καιρους.........της στελνω ομως ολη την θετικη μου ενεργεια....και να ειναι κατι περαστικο και ασημαντο αυτο που βρηκαν στην Ειρηνουλα της!!!

ΛΙΤΣΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣΑ ΣΑΣ!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΚΟΜΑ......[/b][/b][/b]

Διαφημίσεις

Bonjour kai Bon fillet!!!!

τι κάνετε???

εμεις πηγαμε χθες να πούμε τα χρόνια πολλά στην ανιψιά που γιόρταζε....

κάτσαμε 2 ωρες και κουράστηκα τόσο πολύ λες και ημουν 8 ωρες εκεί...

απαπαπαπα....

αγρίμι η ανιψιά, πολλά νευρα, χτυπάει τη Βαλέρια, τη σπρώχνει, δεν της δίνει εύκολα τα παιχνίδια της....και έπρεπε όλη την ωρα να είμαι κοντά τους για να μην έχουμε δράματα...

συν οτι όποτε γκρίνιαζε η ανιψιά απευθείας έβλεπες 2 χέρια να σηκωνονται να της ριξουν ξυλο....

ε δε θέλω να τα βλέπει αυτα η Βαλ. και να τρομάζει...

η ανιψια έχει ξεφυγει....δε μαζευεται με τιποτα...

κακομαθημενη, αγενης, χτυπάει τους πάντες....

πάνε στο νεκροταφειο να ανάψουν κεράκι στον παππού και πάει και κυλιέται πάνω στα μνηματα ή χοροπηδάει πάνω τους....

χθες είχαν φωναξει τον παπά για τρισάγιο γιατί ήταν η γιορτη του πεθερού μου και ενω έψελνε ο παπάς, του φωναζε η μικρη:

κάνε στην άκρη ντε!!! δε βλέπω!!!

και συγχρονως τραγουδουσε, χτυπουσε την πεθερά μου...

υπόδειγμα παιδιού λέμε......

αφου φυγαμε άρον άρον το βραδυ!!!

η Βαλέρια δε.....τρεχοντας!!! είχα παέι να μαζέψω το δωμάτιο της ανιψιάς γιατί είχαν βγάλει τα παιχνιδια έξω και μεχρι να τελειωσω η Βαλ. τους ειχε καληνυχτισει και με περίμενε στην πόρτα!!!:D:D:D

χμμμμμμμμμμ veramant (βεραμαν) βλεπω! χα χα χα χ α ασχετο αλλα και σχετικο με το γαλλικο που πεταξες συμπι πρωι πρωι :)

καλε τι παιδι ειναι το ανηψιδι σου; απα παααααα... θα ειχαν πεσει τα μουτρα μου από την ντροπή! μακρια από μας!

κατα τα αλλα κοπελουδες πως ειστε; εγω καλα, εκανα και περμαναντ σημερα! ειμαι επισημως μια κατσαρομαλλα. ελπιζω να μην παθει εγκεφαλικο ο Αρης αυριο που θα ερθει και θα με δει :confused:

τωρα ειμαι γραφειο και ελπιζω να βρω την ορεξη να δουλεψω λιγακι αλλα μπαααααααααα :tongue: . θα πηγαινω συνεχει αστο μπανιο να βλεπω το μαλλι μου :rolleyes:

γεια σας!!!!!!!!τι κανετε?????πω πω Σοφακι, θηριο η ανηψια.και εγω θα ντρεπομουν αν εκανε εξω ετσι ο Αναστασης.ευτυχως οταν παμε καπου συμπεριφερεται καλα .μονο μεσα σπιτι τα διαλυει ολα....:-(

χρονια πολλα και ευτυχισμενα Ανδρεα .να εχεις υγεια και πολυ χαρα στην ζωη σου:D:DΛΙτσα να τον χαιρεστε.χιλιοχρονος.

XWF8p2.png

1546944f8b3ulyr2y.gif

704912m2vzw333oh.gifΕυμορφάκι μου γλυκια διπλομανούλα να τα εκατοστησεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη και να καμαρωνεις τα παιδάκια σου!!!!!

χμμμμμμμμμμ veramant (βεραμαν) βλεπω! χα χα χα χ α ασχετο αλλα και σχετικο με το γαλλικο που πεταξες συμπι πρωι πρωι :)

καλε τι παιδι ειναι το ανηψιδι σου; απα παααααα... θα ειχαν πεσει τα μουτρα μου από την ντροπή! μακρια από μας!

κατα τα αλλα κοπελουδες πως ειστε; εγω καλα, εκανα και περμαναντ σημερα! ειμαι επισημως μια κατσαρομαλλα. ελπιζω να μην παθει εγκεφαλικο ο Αρης αυριο που θα ερθει και θα με δει :confused:

τωρα ειμαι γραφειο και ελπιζω να βρω την ορεξη να δουλεψω λιγακι αλλα μπαααααααααα :tongue: . θα πηγαινω συνεχει αστο μπανιο να βλεπω το μαλλι μου :rolleyes:

καταρχην περιμενουμε φωτο να σε δούμε κατσαρομάλλα!!!

αν και στανταρ θα εισια κούκλα!!!

και γουλί να τα ξυριζες πάλι ωραία θα ησουν!!!

άντε....εύχομαι οι μπουκλες να σου φερουν γουρι και να σκαρωσετε το μπεμπε με τον Άρη τωρα που θα έρθει!!!!:D:D:D:D:D

η ανιψιά έχει ξεφυγει....

δεν της θετει κανενας όρια οπότε είναι λογικό να μην τα γνωρίζει....

πρωτα την κακομαθαινουν με ένα σωρο δωρα, άχρηστα φυσικά και μετά τη χτυπάνε όταν δε φέρεται καλά....

πως να φερθει σωστα όταν κανεις δεν της έχει εξηγησει ποιό είναι το σωστό????????

και αυτα που σας έγραψα δεν είναι τιποτα....

εμένα σε ένα γάμο που είχαμε πάει τον Ιουλιο μου είχε σκάσει μπουνιά στο κεφάλι....:shock::shock::shock::shock:

και κατα τη διάρκεια του μυστηριου φωναζε στους γονείς της οτι λένε βλακείες....

και άλλα πολλά.....

γεια σας!!!!!!!!τι κανετε?????πω πω Σοφακι, θηριο η ανηψια.και εγω θα ντρεπομουν αν εκανε εξω ετσι ο Αναστασης.ευτυχως οταν παμε καπου συμπεριφερεται καλα .μονο μεσα σπιτι τα διαλυει ολα....:-(

χρονια πολλα και ευτυχισμενα Ανδρεα .να εχεις υγεια και πολυ χαρα στην ζωη σου:D:DΛΙτσα να τον χαιρεστε.χιλιοχρονος.

οι γονεις της Σοφάκι ντρεπονται αλλά όχι όσο θα έπρεπε....

αν αντιλαμβάνονταν πόσο λάθος φέρονται θα βελτιωνόταν και ο τρόπος που μεγαλώνουν τη μικρη....

προς το παρόν βρίσκονται σε πολύ λάθος δρόμο....

και συγχρόνως μου δίνουν οδηγίες για το πως να μεγαλώσω εγω τη Βαλέρια.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ευχομαι στο σχολείο να μαθει 5 σωστα πράγματα....αλλιως θα δυσκολευτει στη ζωη της...

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααα!

συμπι μου με τις φωτος δεν τα παω καλα αλλα εαν απο σποντα βγαλω μια με κατσαρο μαλλι θα την ποσταρω αμεσα χα χα χα χα... ευχαριστω και για τα κοπλιμαν!!!!!

να χαιρομαστε και το Ευμορφακι μας, να ειναι παντα καλα και ευτυχισμενη στην οικογενεια της! κοριτσακι μου όλα τα καλα του κοσμου σου ευχομαι μεσα από την καρδια μου!!!!

καλημέρα!!!

εγω δέχομαι και mms με το καινουριο μαλλί!!!!:D:D:D:D

επίσης, θα ήθελα να πω στην Τάτι αν μας διαβάζει οτι παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό χθες το βράδυ εξαιτίας της!!!

είχα αυπνίες και χάζευα στο πάρεντς...

και στο θέμα των αγορων μεσω ιντερνετ, διαβαζω ποστ της Τάτι που έτσι απλά γραφει οτι η Ραφ. είναι 97 εκατοστά!!!!!!!!!

τι λες κοπελιά????????????

με τον πόνο μου παίζεις?????????????????

μας ριχνετε 11 πόντους καλέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!

εφτασε 2 η ωρα για να κοιμηθω μετα απο αυτό!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

πλακα κανεις; που θα φτασει αυτο το κοριτσι καλε; ουτε ο δικος μου ο γιγας δεν ειναι 97 (αντε να ειναι 95 :P)

βεβαια στανταρντ της ριχνουμε στο παπουτσακι (παρηγορια στον αρρωστο χα χα χα χα)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...