Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπόν χτες και ενώ άλλαζα το γιο μας δημοσίως για να θαυμάσει ο κόσμος τα προσόντα μας... μας λέει φίλος και πατέρας... το πουλάκι του να το βάζεις προς τα πάνω πριν κλείσεις την πάνα.... ???? γιατί του λέω? για να κατουράει και να βρέχεται η πάνα στο επάνω μέρος και να κρυώσει η κοιλιά του? ... προσωπικά προσέχω να είναι πάντα προς τα κάτω... εσείς τι κάνετε με τα αγόρια σας? η παιδίατρος δεν μου είπε ποτέ τίποτα για το θέμα αυτό... εσας? α επίσης ο φίλος που το είπε μου είπε οτι του το ειπε ο παιδίατρος ... αλλά άρχισε να αμφιβάλλει αν θυμόταν σωστα όταν του είπα την αιτία που το βάζω προς τα κάτω (άντρες τι να πεις? χα χα χα).... τι λέτε αγορομάνες?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα καλά για μένα σκοτίστηκα, το αγγελούδι μου είχε τρελλό μάτι όμως!

και μάτι να μην είχε, τα παιδιά αισθάνονται και διαισθάνονται.... και αν τον τρέλλαναν στις αγκαλιες αστα να πάνε...!

Καλημέρα !!! Σοφακι περαστικά. Αχ τι ωραίο θέμα οι πεθερουλες .Εγώ δεν θα μιλήσω θα κρατηθώ….. Ελευθεριτσα και εμείς προς τα κάτω

Γιατί ρε Κατ???? αφήσου ελευθερη... μην καταπιέζεσαι κορίτσι μου!!! χώστα!!! χώστε και για εμένα!!

Μαρία μου του χρόνου στις 6/12 θα γιορτάζει επίσημα και το δικό σου το αστεράκι!!! ... δεν πειράζει να σας ευχηθώ τα καλύτερα και για χτες ε??? Να το χαίρεστε το αστέρι σας και να είναι πάντα καλά και ευτυχισμένος!!!

Μαρία μου του χρόνου στις 6/12 θα γιορτάζει επίσημα και το δικό σου το αστεράκι!!! ... δεν πειράζει να σας ευχηθώ τα καλύτερα και για χτες ε??? Να το χαίρεστε το αστέρι σας και να είναι πάντα καλά και ευτυχισμένος!!!

Σε ευχαριστώ Λευτεράκι μου! Υγεία και αγάπη να έχει πάντα και η δική σου οικογένεια!

ρε γμτ ήθελα να τον βγάλω βόλτα με το καρότσι μια που έχει ήλιο... αλλά πριν λίγο έγιναν φασαριες στο ΑΤ Καλλιθεας... μου φαίνεται οτι ολη την εβδομάδα θα μεινουμε μέσα!

Διαφημίσεις

μολις γυρισα απ τον γιατρο τελικα γαστρεντεριτιδα ειναι ιωση ππου κυκλοφορει δε μου δωσε φαρμακα θα περασει ειπε..ολα καλα!σας ευχαριστω για τα περαστικα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα Σοφια...Ειχε τη δολοφονια του Αλεξανδρου, τους αναρχικους που εκαψαν την Αθηνα περισυ και ολο αυτο το θεμα. Μου αρεσει και μενα πολυ ο Θεοδωρακης, απο τους αγαπημενους μου δημοσιογραφους. Με συγκλονιζουν οι εκπομπες του. Οχι δεν τα διαβασα τα Νεα. Τι εγραφαν;; Τωρα ακουω και στο Μεγκα για τα Νεα για μια φωτο;; Η νυχτα μας ηταν καλη, η μπεμπα τωρα ξυπνησε και την ταιζει ο μπαμπας της, εγω στον καναπε παλι. Στο γιατρο θα πας για τη γαστρεντεριτιδα;;

και στη εφημεριδα αυτοο το θεμα ειχε...ειχε συνεντευξη απο ενα νεαρο κουκουλοφορο..πολυ ενδιαφεροντα τα οσα εγραψε...ειναι φοβερος δημοσιογραφος...

θυμασαι την εκπομπη που εκανε για τα εγκαταλελειμενα μωρακια στο αλεξανδρας?μακραν η καλυτερη του εκπομπη..ακομα τη θυμαμαι κ κλαιω:(

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...