Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να προσθέσω επίσης ότι τα ciclacur δεν τα παίρνουμε στην διέγερση αλλά στην προετοιμασία του ενδομητρίου για εμβρυομεταφορά. Ciclacur είναι και αντισυλληπτικά αν πάρεις και τα καφέ. Οιστρογόνα είναι. Οιστρογόνα περνούμε και για άλλους λόγους, πχ για να μαλακώσουν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Ή σε περίπτωση που για κάποιο λόγω μιωθουν και δεν έχει κύκλο. Αντισυλληπτικά περνούμε είτε για προφύλαξη, κάποιοι τα δίνουν για να φύγουν κύστες , για την ακμή και γενικότερα την ομαλή λειτουργία των ορμονών. Οπως λες και εσύ, το τι τρώμε μόνο από αυτό μπορούμε να πάθουμε 10000 δύο. Αντιωβιωσεις, εμβόλια, αναψυκτικά, τα τσιγάρα, το καυσαέριο… ουυυυυυ και λίστα συνεχίζεται. Πλέον μετά από τόσα χρόνια που κάνουμε εξωσωματική, τα φάρμακα είναι πολύ ποιο ασφαλές από ότι ήταν το 80 που έπαιρναν για μήνες φάρμακα για να πετύχουν την διέγερση που πετυχενοθμε εμείς πλέον. 1-2 εβδομάδες.

εμενα η μαστολόγος μου που έχω κάτι στο αριστερό στήθος, μου έχει πει ότι η εξωσωματική δεν θα μου κάνει τίποτα, οι ορμόνες πλέον που περνούμε είναι πολύ λίγες για να προκαλέσουν κάτι. Την εγκυμοσύνη φοβάται. Και τώρα αναμένω το ραντεβού μου μαζί της. 

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαρη εσυ και την ωορρηξια μου ξερεις; ημαρτον χα χα χα χα χα εισαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!:tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

δεν το πρόσεξα αυτό που σου έγραψε!!!!!!!!!!!!!!!

γεια σου ρε Ελενίτσα!!!

σε λίγο ούτε χριακή δε θα χρειαζόμαστε εμείς!!!

θα μας λέει η Ελενίτσα πόσο είναι!!!!!

χαχαχαχαχα!!!

έχετε κανένα Σταυρο-Σταυρούλα σημερα???

να τους χαίρεστε!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

δεν το πρόσεξα αυτό που σου έγραψε!!!!!!!!!!!!!!!

γεια σου ρε Ελενίτσα!!!

σε λίγο ούτε χριακή δε θα χρειαζόμαστε εμείς!!!

θα μας λέει η Ελενίτσα πόσο είναι!!!!!

χαχαχαχαχα!!!

έχετε κανένα Σταυρο-Σταυρούλα σημερα???

να τους χαίρεστε!!!

βρε αμεσως να μου την πειτε......απλα επειδη αδιαθετησαμε την ιδια μερα το ηξερα!!!!!:-)

εχω μια θεια που γιορταζει σημερα......

Μαρακι παντως υπολογισε τα υπερ......στο ζυγισμα!!!!εεεεε τοτε να σου ευχηθω να κανεις διδυμα...καλα λεει η Σοφια!!!!:tongue:

Σταυρουλα ειναι η μαμα μου και εχω και εναν πρωτο ξαδερφο!

να τους χαιρομαι!

συμπι εμενα παλι ο Κων/νος δεν θελει να του βγαζεις τα ρουχα. μια μερα πηγα σπιτι και φορουσε καλτσες και παπουτσια. της λεω της μανας μου: ρε μανα τι φοραει το παιδι; θα σκασει;" "αφου μου τα ζητουσε και εκλαιγε τι να εκανα;" μου απανταει. ασε που φοραει και τα γυαλια ηλιου μεσα στο σπιτι ακομα και βραδυ γιατι του εχω πει ότι ειναι κουκλος με αυτα! τα φοραει και μου κανει: "μαμα πσσσσσσσσσσσσ"... τι ωραιος που ειναι δηλαδη χα χα χα

Μαράκι να χαίρεσαι τη μανούλα σου και τον ξαδερφο!!!!

μην ανησυχεις!!!

θα τον τσιτσιδωνει η Βαλέρια τον Κων/νο!!! θέλει δε θέλει!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!

η Βαλέρια τωρα έχει πάρει μια κουτάλα και τρωει.....σταφυλια!!!

άντε βγάλε άκρη!!!!:D:D:D:D

κουνηθηκατε εσεις απο σεισμό ή μόνο εμεις???

αν και εγω καταλάβα μόνο τον ένα...

μακάρι να σου έρθουν διδυμάκια!!!

τέλεια θα είναι!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

πολυ μου τα μελετανε τα διδυμα τελευταια... λες να κατσει και ας μην εχω κληρονομικοτητα; :confused:

δεν ξερεις καμια φορα!!!!να την χαιρεσαι την μανουλα σου και τον ξαδερφο!!!!πολυχρονοι να ειναι....

εμενα η Ευη ολο ξεβρακωνεται........ασε που και τον χειμωνα το στριμμενο τα μανικια τα θελει ψηλα...αμα μπορουσε θα φοραγε κοντομανικα.Αχ αυτο με τα γυαλια ηλιου το κανει και το δικο μου πιτσιρικι.....πολυ μουρη......και με ρωταει οταν τα φοραει......"μαμα ντατσει?"

εκανε δυο σεισμους 4.5 και 4.7 εναν εχτες το απογευμα και εναν σημερα τα ξημερωματα στις 3!!!!!ευτυχως που δεν καταλαβα κατι......ηταν και πολυ επιφανειακοι!!!!!

εκανε πολλους σεισμούς....

αν δεις τη σελίδα αυτη:

http://www.earthquakes.gr/loc_eq/earthquakes-greece.asp

απο τις 06:29 και μετα κοίτα ποσους σεισμους έκανε στην ιδια περιοχη....

έρχεται ο μεγάλος....το βλέπω εγω....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

εκανε πολλους σεισμούς....

αν δεις τη σελίδα αυτη:

http://www.earthquakes.gr/loc_eq/earthquakes-greece.asp

απο τις 06:29 και μετα κοίτα ποσους σεισμους έκανε στην ιδια περιοχη....

έρχεται ο μεγάλος....το βλέπω εγω....

σωπα καλε!!!!!!!!!!!!

σωπα καλε!!!!!!!!!!!!

στις 6:35 ανα ενα δευτερολεπτο έκανε σεισμο σε διπλανα σημεια!!!

τι να πω....ελπίζω τουλάχιστον αν κανει μεγάλο να μην ειναι επιφανειακός γιατί δε θα μείνει τιποτα...

πειτε καμια ιδέα....λοιπόν 1η και 2 Οκτωβρη έχουμε 2 βαφτισεις....

για τη μια που ειναι καλοί μας φιλοι τα παιδιά έχω βρει δωρο....δωρα για την ακριβεια....

για τη 2η που δεν έχω και μεγάλη υποχρεωση συν οτι θα μας σερνουν στην άκρη της γης για τη βάφτιση, τι να πάρω???

βασικά παιχνιδι θέλω αλλά τι????

15 μηνων κοριτσάκι είναι....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

στις 6:35 ανα ενα δευτερολεπτο έκανε σεισμο σε διπλανα σημεια!!!

τι να πω....ελπίζω τουλάχιστον αν κανει μεγάλο να μην ειναι επιφανειακός γιατί δε θα μείνει τιποτα...

πειτε καμια ιδέα....λοιπόν 1η και 2 Οκτωβρη έχουμε 2 βαφτισεις....

για τη μια που ειναι καλοί μας φιλοι τα παιδιά έχω βρει δωρο....δωρα για την ακριβεια....

για τη 2η που δεν έχω και μεγάλη υποχρεωση συν οτι θα μας σερνουν στην άκρη της γης για τη βάφτιση, τι να πάρω???

βασικά παιχνιδι θέλω αλλά τι????

15 μηνων κοριτσάκι είναι....

παρε το εκπαιδευτικο γιογιο! εγω αυτο ζητησα από εναν συναδελφο μου :P

κι ομως ερχεται ενας μεγαλος...τον περιμενουν!!!!ρε συ εδω δειχνει 3 σεισμους ταυτοχρονως......ποποποπο τρομαρα που θα πηρατε....εγω θα τα ειχα κανει πανω μου.....

παρε το εκπαιδευτικο γιογιο! εγω αυτο ζητησα από εναν συναδελφο μου :P

καλή ιδέα αλλά για κάποιον άλλο....

αυτο το ζευγαρι το έχουν πολύ χυμα το παιδί....

παραπάνω απ'όσο πρέπει κατα τη γνωμη μου αλλά δικό τους θέμα....

οπότε το βλέπω να μαθαίνει να τα κάνει στην εξοχη το πιτσιρικι!

όχι να ασχοληθούν να το βάλουν και στο γιογιό!!!

τα παιρνω με κατι τέτοιες καταστάσεις αλλά δε μπορώ και να μιλήσω....

όταν ηταν 3 μηνων το μωρό, έβαφε ο μπαμπας του το σπίτι και το είχε μέσα μαζί του στο καρότσι!!!! και απορούσε που ήταν σα ζαβλακωμένο....

τι να του πεις μετά....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...