Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

ευχαριστω πολύ Ελενίτσα μου!!!

να είσαι καλά και να χαίρεσαι κι εσυ τα όμορφα παιδάκια σου!!!

εγω ξενυχτισμένη είμαι....με πήρε 1:30 τη νυχτα να φτιάξω την τούρτα της Βαλέριας και η μικρά ξύπνησε στις 8 και φωναζε:

"έλα Ελένη!!!!!"(όπου Ελένη η Ράντου στο Κωνσταντίνου και Ελένης για το οποίο τρελαίνεται η Βαλ.!!!)

καλά για αυτό που περασες με τα παιδιά τι να πω....λιποθύμησε κιόλας το κορίτσι σου....απαπαπαπα....

ευτυχως πέρασε.....ευτυχως είσαι ψυχραιμη Ελενάκι!!!

Χρόνια πολλά στον Χρηστο και στο Βασιλάκη!!!!

να τα χαιρεστε τα παιδάκια σας κοριτσια!!!

τη Μαριάνθη με το Βασιλάκη αν δεν κάνω λάθος την πέτυχα δίπλα στο πάρεντς σε ένα θέμα....αν είναι όντως αυτη, που να προλάβει να μπει....σίφουνας ο Βασιλάκης!!!!!:tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βαλεριακι μου γλυκο χρονια σου πολλα!Να τα εκατοστησεις!

Να σε χαιρονται η μανουλα και ο πατερουλης σου!

Να εισαι παντα ευτυχισμενη και ναζιαρα,οπως εισαι τωρα για να τρελαινεις την μαμα και τον μπαμπα!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

καλημερα!

δεν μπορω να γραψω τιποτα... εχω συγκλονιστει από την ιστορια της ευμορφιας μας ειλικρινα! εχω εναν κομπο στο λαιμο από τη συγκινηση. Ευμορφια μου να ξερεις ότι παντα σε συμπαθουσα αλλά πραγματικα σε αγαπησα από τοτε που ειπες ότι αποφασισατε με το Σαββα να κρατησετε το μωρο ακομα και όταν οι εξετασεις δεν ηταν καλες. τωρα που διαβασα και την ιστορια του τοκετου ξερω ότι δεν επεσα εξω με σενα. εισαι καταπληκτικος ανθρωπος και δεν υπερβαλω! να εισαι παντα καλα, ευτυχισμενη με την οικογενεια σου και χαρουμενη παντα....

ετοιμη ειμαι να με παρουν τα ζουμια για αυτο θα μπω αργοτερα!

Μαρακι μου με συγκινησες ειλικρινα με τα καλα σου λογια :D

Σ'ευχαριστω παρα πολυ!Δεν βρισκω λογια να σου περιγραψω την ευγνωμοσυνη μου...και παλι σ'ευχαριστω!

Βαλεριακι μου γλυκο χρονια σου πολλα!Να τα εκατοστησεις!

Να σε χαιρονται η μανουλα και ο πατερουλης σου!

Να εισαι παντα ευτυχισμενη και ναζιαρα,οπως εισαι τωρα για να τρελαινεις την μαμα και τον μπαμπα!

Σε ευχαριστω πολύ Ευμορφάκι μου!!!

κι εσυ να χαίρεσαι τα ζουζουνάκια σου!!!

περιμένουμε φωτο της μπεμπούλας εεεε???????????????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

γεια σας και απο εμενα....

Ειπα να την πεσω λιγο αλλα τον τελευυταιο καιρο με εχει φαει το αγχος και η αγωνια για την γεννα και δεν μου κολλαει υπνος....ΤΙ να πεις....

ΕΥμορφσκι μου τι συγκινητικη ιστορια ηταν αυτη!!!!!Τελεια!!!!Χαρα στο κουραγιο σου!!!!!Εγω ειλικρινα στο λεω θα καθομουν εγω στο αμαξι και δεν θα εβγαινα αν δεν ερχοτανε ο Κοσμας!!!!!Μπραβο βρε Ευμορφια!!!!

Εμεις πινουμε γαλα και νερο σε ποτηρια πλεον αλλα με καλαμακι...Βεβαια πολλες φορες το βγαζει και το πινει απο το ποτηρι και παλι τιποτα εννοειτε οτι δεν του λεω....Κατα τα αλλα πιπιλα εχουμε μονο το βραδυ και δεν το βλεπω να την κοβουμε συντομα γιατι δεν ειναι ετοιμος....Για να κοιμηθει πρεπει να εχει απαραιτητα πιπιλα και να πιανει την κουνουπιερα......

ΛΕω να γεννησω στο Γενεσις Γιατι για το διαλβακανικο δεν εχω ακουσει καλα λογια για την παιδιατρικη παρ'ολο που εχω και 2 γειτονισσες νοσοκομες που δουλευουν εκει....Εσυ που γεννησες?Αληθεια για φυικο τοκετο ποσες μερες καθεσαι μεσα?

Εντωμεταξυ με τρομαξες λιγο γιατι και εγω εχω συσπασεις χωρις πονο αλλα δεν εκατσα ποτε να τις μετρησω.....Ερχονται και φευγουν....Φαινεται πρεπει να το παρω πιο σοβαρα το θεμα......

ΣΟφακι απο κερκυρα συμφωνω με τις υπολοιπες φαση ειναι και θα περασει....Που θα παει....Υπομονηηηηηη

Μαρακι τι κανεις?Καιρο εχω να σε ακουσω!!!!Πως ειναι η ζωη χωρις τον σύζυγο?

Σοφια εγω με κατι τετοια τα παιρνω πολυ ασχημα....Νευριαζω οταν βλεπουν το παιδι μου σαν παιχνιδι και οχι σαν ανθρωπο που πρεπει να σεβαστουν....ΤΟν παιρνω κατευθειαν απο εκει....Δεν τους αφηνω πειθωρια για πολλα πολλα και δεν με νοιαζει και τι γνωμη εχουν.....

Η Ελενιτσα ειπε οτι ειχε θεμα με το ψαρι που το ξεπερασε ο μΑρινουλης αλλα αμα δωσεις ψαρι με τυρι σε ενα παιδι ή και σε μαγαλο που εχει καποια ευαισθησια τοτε οντως παθαινει δηλητηριαση....Αυτο ξερω και εγω οτι συμβαινει και δεν τα συνδιασω ποτε αυτα τα δυο.....Οσο για το αυγο θα συμφωνησω με την Σοφια οτι πρεπει να ταιριαζει αφου εχει και η μαγιονεζα....

Πολλα μαλλον εγραψα....

Αντε φιλακια!!!!

Γεια σου Ζωιτσα μου!

Μην αγχωνεσαι βρε:-P Το αγχος ειναι κακος συμβουλος και ιδιαιτερα στην εγκυμοσυνη και ποσο μαλλον στον τοκετο.

Ειναι λογικο να εχεις συσπασεις σ'αυτην την φαση που βρισκεσαι.

Κι εγω ειχα αλλα οχι τοσο συγχρονισμενους οπως εκεινη την νυχτα.

Εγω γεννησα στο Γενεσις και τα 2 και εμεινα πολυ ευχαριστημενη.

Για το Διαβαλκανικο δεν εχω ακουσει κι εγω καλα λογια.

Στον φυσιολογικο καθεσαι 4 βραδια ενω στην καισαρικη 5.

Αν θελεις να φυγεις στα 3 βραδια και στο επιτρεπει ο γυναικολογος σου και ο παιδιατρος, μπορεις να το κανεις, αλλα δεν συμφερει γιατι κερδιζεις μονο 100 ευρω.Το μωρο πρεπει να μεινει τουλαχιστον 72 ωρες για να δουν την κλινικη του εικονα και να δουν τις τιμες του ικτερου.

Εμενα οποιος με ρωταει το Γενεσις του προτεινω ανεπιφυλακτα.

Εκει εκανα και την εξωσωματικη.

Ασε που πρεπει να ειναι και πιο φτηνο απο το Διαβαλκανικο.

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω πολύ Ευμορφάκι μου!!!

κι εσυ να χαίρεσαι τα ζουζουνάκια σου!!!

περιμένουμε φωτο της μπεμπούλας εεεε???????????????????

Εννοειται οτι θα σας δειξω.

Περιμενω να τις περασει ο Σαββας απο το κινητο στον υπολογιστη.

καλημερα σας!!!ολα καλα?ελειψα λογω σχολειων......ο Μαρινος ευτυχως μετα τον εμετο εκεινο το βραδυ συνηλθε...σε αντιθεση με τα αδερφια του που ειναι χαλια......ξημερωματα Δευτερας κατα τις 2 η Ευη να εχει κανει το κρεβατι της χαλια απο τον εμετο...ευτυχως που ειχε ζεστο νερο και την επλυνα..... το πρωι ξυπναει η καημενη γεματη απο διαρροια...ο Ανδρεας να ποναει η κοιλια του...και να θελει εμετο.....δεν ηξερα τι να πρωτοκανω.......ετοιμαζομαστε εν τελει για το σχολειο....η Ευη να εχει γινει ασπρη σαν το πανι...ωσπου μου λιποθυμαει......εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου.......αφου την συνεφερα....μας ειπαν τα σχετικα οι παιδαγωγοι και τα πηγα σπιτι για υπνο......τους εδωσα λιγη κοκακολα για να μην κανουν εμετο....και τους εφτιαξα μακαρονια με μυνζηθρα....ειναι το καλυτερο για γαστρεντεριτιδα.

Συν της αλλης εχω και τον Κωστα μπουκωμενο να τρεχει η μυτη του και σημερα να τον ποναει και ο λαιμος του......κανει λες και θα πεθανει.Εμενα με ποναει το στομαχι μου σημερα.....ημουν και εγω λιγο μπουκωμενη με συναχι αλλα εβαλα τον ορο του Μαρινου και συνηλθα.

λοιπον να πουμε και τα δικα σας.......Ευμορφακι μου αρεσε η ιστορια της γεννας σου καθως και ο πεθερουλης........μην ανησυχεις για τον Παντελακο.....τα εκανε και ο Ανδρεας και η Ευη να κοψουν το γαλα σε τετοια φαση και ηλικια....μετα το ζητησαν μονα τους αλλα μπορεις να το καλυψεις με τυρι η γιαουρτακι......

Σοφακι εχεις δικιο με αυτα που λες για τους συγγενεις.....και εγω νευριαζω...αλλα τους απανταω ομως!!!!την πιπιλα να την κοψεις οπως λες....ειναι ο πιο σωστος τροπος...την κοβεις σιγα σιγα στο πισω μερος απο λιγο και σε καποια φαση θα την πεταξει απο μονη της....εμεις που βγαζουμε τους τραπεζιτες και εναν κυνοδοντα.....την θελει ολη την ωρα στο στομα αλλα προσπαθω να την δινω μονο την νυχτα.Ζωιτσα μου εχεις δικιο για το ψαρι επειδη ο Μαρινουλης ειχε θεμα με το ψαρι....οταν εφαγε την φετα τον πειραξε...αλλα μπορει και αυτη να ηταν αλοιωμενη.

Τελικα γενεθλια ειχε ο Χρηστος την Μαριανθης εκ Παρου.......πολυχρονος να ειναι φιλεναδιτσα.......να τον χαιρεσαι, γερος και ευτυχισμενος!!!!

Εχθες ομως πρεπει να ειχε και της αλλης Μαριανθης...ο Βασιλακης..... χρονια πολλα αστερι.....να σε χαιρονται οι γονεις σου

Καλε που ειναι εκεινο το κοριτσι?χαθηκε εντελως.....

Πωπω Ελενιτσα...ηρωας...ηρωας!Τι τραβηξες βρε παιδι μου:-(

Πως την συνεφερες την Ευη?Ειναι καλα τωρα τα αγγελουδια σου?

Περαστικα σας!

τσα... να'μαι παλι!

Μαρακι μου με συγκινησες ειλικρινα με τα καλα σου λογια :D

Σ'ευχαριστω παρα πολυ!Δεν βρισκω λογια να σου περιγραψω την ευγνωμοσυνη μου...και παλι σ'ευχαριστω!

δεν σου τα ειπα αυτα για να μου πεις ευχαριστω, τα ειπα γιατι τα αισθανομαι και ηθελα να το ξερεις, τιποτε αλλο ;)

Εννοειται οτι θα σας δειξω.

Περιμενω να τις περασει ο Σαββας απο το κινητο στον υπολογιστη.

εγω στο λεω εξ' αρχης: ΘΑ ΛΙΩΣΩ!

947907z6mrx9pw2t.gif

1877667edq77hhazd.png

να σε χαιρομαστε ζουζουνα μου!!!!! να τους τρελαινεις με τα σκερτσα σου όλους, να εισαι γερη και δυνατη!

ελενιτσααααααααα... φρικαρα με αυτα που εγραψες! 3 παιδια με γαστρεντεριτιδα; 28η Οκτωβριου πρεπει να γιορταζεις εσυ με τους ΗΡΩΕΣ! απα πα... τελικα δεν ηταν ο συνδυασμος τυριου με ψαρι :(

περαστικα σε όλους σας!

Χρονια Πολλα Στο κουκλακι του καφε μας!!!

Βαλερια γλυκια και τσαχπινα να τα εκατοστησεις!!!

Να σαι γερο και ευτυχισμενο κοριτσακι μας για ολη σου την ζωη!!!

Σοφακι να την χερεσται και να την καμαρωνεται!!

σας φιλω θα μπω το βραδακι!!!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλησπερα.τι κανετε????πρωτα να ευχηθω στην Βαλερια

χρονια πολλα και ευτυχισμενα κουκλιτσα μου.να εισαι παντα γερη και να τρελαινεις την μαμα και τον μπαμπα με τα ναζια σου:D:DΣοφακι μου να την χαιρεστε,χιλιοχρονη.ενα μεγαλο φιλι απο εμας:D:D

πω πω ελενιτσα.....περαστικα στα μικρα σου.νωρις ξεκινησαν οι ιωσεις φετος.με την ζεστη ακομα......που να χειμωνιασει δηλαδη.....

ευμορφια μου πολυ ωραια η ιστορια της γεννας....και εσυ πολλη ψυχραιμη...εχω μια ψιλοφρικη θα την περναγα!!!να την χαιρεσε την μπουμπου σου και παλι...

χρονια πολλα και στον Χρηστο και Βασιλη.Να ειστε παντα γερα .κοριτσια να τα χαιρεστε!!!!:D:D

εμεις πιπιλα εχουμε νυχτα και καποιες ωρες μεσα στην ημερα.εχει λατρεια με την πιπιλα του.δεν βλεπω να την κοβει συντομα αλλα δεν θελω να τον πιεζω.εχουμε 4 μεγαλα δοντια ακομα......τραπεζιτες τα λενε τα τελευταια?????τι κανει ο παιδαρος ο Κωνσταντινος???πως τα παει Μαρακι τωρα που λειπει ο μπαμπας του???

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολύ κοριτσάκια μου για τις ευχές σας!!!!

να είστε καλά!!!!

περιμένω τη Βαλέρια να ξυπνησει και μόλις έρθει κι ο μπαμπάς της να κόψουμε την τούρτα!

σύμπι....άσε τον Κωνσταντίνο στη μαμα σου και πήγαινε επίσκεψη στον αντρούλη σου....

ξέρεις τι είναι αυτό????

1894418ffamg7qufl.gif

το βιολογικό σου ρολόι που χτυπάει κοπελιάαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

είναι έτοιμο για 2ο μπεμπέ!!!!!!!

βάλτε μπρος!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα σας!!!!ολα καλα? ευτυχως εμεις ειμαστε πολυ καλυτερα σημερα.....μονο ο Κωστας ειναι ακομα στα χαλια του.Μαρακι θα συμφωνησω με την συμπι σου.....για κανε κατι....το ρολοι χτυπαει για τα καλα!!!αντε και ειναι και οι μερες ωορηξιας τωρα......τρεξε(χιχιχιχιχιχι)!!!

οι υπολοιπες καλα?ρε συ Σοφια ειχες πει οτι ο Νικολας της Μαριας παει σχολειο?που την πετυχες?

καλημερα!!!!!!!!!!

συμπι το βιολογικο μου ρολοι δεν μοιαζει καθολου ετσι! μοιαζει με ανεμιστηρα χα χα χα χα εχει τρελαθει! ασε που μου εχει μπει και μια αλλη τρελη ιδεα! να κανω και τριτο παιδι μεχρι τα 40! χα χα χα... παει το εχασα...

τεσπα περα από την πλακα και τα γελια το θελω πολύ αλλα .... υπαρχει και το αλλα.... ειναι 2-3 σοβαροι λογοι που αυξανουν την επιθυμια μου και καμια 10αρια λογοι που επιτασσουν να περιμενω. όλα ειναι θεμα ζυγισματος. θα τα βαλω στην πλαστιγγα να δω κατα που γερνει και θα αποφασιω :P

κατα τα αλλα τι κανετε κοριτσουδια μου; πως ξημερωθηκατε; περιμενω νεακια!

καλημερα σας!!!!ολα καλα? ευτυχως εμεις ειμαστε πολυ καλυτερα σημερα.....μονο ο Κωστας ειναι ακομα στα χαλια του.Μαρακι θα συμφωνησω με την συμπι σου.....για κανε κατι....το ρολοι χτυπαει για τα καλα!!!αντε και ειναι και οι μερες ωορηξιας τωρα......τρεξε(χιχιχιχιχιχι)!!!

οι υπολοιπες καλα?ρε συ Σοφια ειχες πει οτι ο Νικολας της Μαριας παει σχολειο?που την πετυχες?

μαρη εσυ και την ωορρηξια μου ξερεις; ημαρτον χα χα χα χα χα εισαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!:tongue:

Καλημερούδια!!!!

οι άντρες πάντα αρρωσταίνουν πιο "βαριά" Ελενάκι....δεν το ξέρεις??????????:tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχα!!!!

Για το Νικόλα το είχα διαβάσει στο πάρεντς κάπου που το έλεγε....αν θυμαμαι καλά στο θέμα με τις αγορές μέσω ίντερνετ....δεν είμαι σίγουρη...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλημερα!!!!!!!!!!

συμπι το βιολογικο μου ρολοι δεν μοιαζει καθολου ετσι! μοιαζει με ανεμιστηρα χα χα χα χα εχει τρελαθει! ασε που μου εχει μπει και μια αλλη τρελη ιδεα! να κανω και τριτο παιδι μεχρι τα 40! χα χα χα... παει το εχασα...

τεσπα περα από την πλακα και τα γελια το θελω πολύ αλλα .... υπαρχει και το αλλα.... ειναι 2-3 σοβαροι λογοι που αυξανουν την επιθυμια μου και καμια 10αρια λογοι που επιτασσουν να περιμενω. όλα ειναι θεμα ζυγισματος. θα τα βαλω στην πλαστιγγα να δω κατα που γερνει και θα αποφασιω :P

κατα τα αλλα τι κανετε κοριτσουδια μου; πως ξημερωθηκατε; περιμενω νεακια!

μπορεί αν σου κάτσουν τα 3 πριν τα 40 συμπι....

αν έρθουν τωρα διδυμα????????

εεεεεεεεεεεεεεεε??????????????

είμαι σιγουρη οτι οι 2-3 λόγοι που αυξάνουν την επιθυμια σου είναι αρκετά σοβαροί ώστε να υπερτερούν των λόγων που σε κάνουν να περιμένεις....

άμα θες λίγο "σπρώξιμο" για να το αποφασίσεις, πες μας να αρχίσουμε τα επιχειρηματα!!!

απο χθες η Βαλ. με λέει:

"μαμά μου!!!

ε απο το μάνα που με έλεγε τόσο καιρό....ήρθα και έλιωσα!!!!:D

επίσης δεν ξερω αν σας το εχω πει....η Βαλ. έχει κόλλημα με τα λεωφορεία!!!! μια απο αυτες τις μερες θα τη βάλω στο αστικό να την πάω βόλτα!!! κέντρο-παραλία!

θα κατουρηθεί απο τη χαρα της!!!

βρε κορίτσια τα δικά σας τα συμπαθούν τα ρούχα ή η δικιά μου μου βγήκε τσιτσιολίνα?????????

χθες κυκλοφορούσε τσιτσιδι!!!!

δεν ήθελε ούτε πάμπερς!!!

με το ζόρι της φόρεσα βρακάκι γιατί δε θέλω να κάθεται κατω γυμνη...

όποτε της λέω έλα να ντυθούμε αρχίζει τα :"ντε τέλω....":cool:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...