Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να προσθέσω επίσης ότι τα ciclacur δεν τα παίρνουμε στην διέγερση αλλά στην προετοιμασία του ενδομητρίου για εμβρυομεταφορά. Ciclacur είναι και αντισυλληπτικά αν πάρεις και τα καφέ. Οιστρογόνα είναι. Οιστρογόνα περνούμε και για άλλους λόγους, πχ για να μαλακώσουν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Ή σε περίπτωση που για κάποιο λόγω μιωθουν και δεν έχει κύκλο. Αντισυλληπτικά περνούμε είτε για προφύλαξη, κάποιοι τα δίνουν για να φύγουν κύστες , για την ακμή και γενικότερα την ομαλή λειτουργία των ορμονών. Οπως λες και εσύ, το τι τρώμε μόνο από αυτό μπορούμε να πάθουμε 10000 δύο. Αντιωβιωσεις, εμβόλια, αναψυκτικά, τα τσιγάρα, το καυσαέριο… ουυυυυυ και λίστα συνεχίζεται. Πλέον μετά από τόσα χρόνια που κάνουμε εξωσωματική, τα φάρμακα είναι πολύ ποιο ασφαλές από ότι ήταν το 80 που έπαιρναν για μήνες φάρμακα για να πετύχουν την διέγερση που πετυχενοθμε εμείς πλέον. 1-2 εβδομάδες.

εμενα η μαστολόγος μου που έχω κάτι στο αριστερό στήθος, μου έχει πει ότι η εξωσωματική δεν θα μου κάνει τίποτα, οι ορμόνες πλέον που περνούμε είναι πολύ λίγες για να προκαλέσουν κάτι. Την εγκυμοσύνη φοβάται. Και τώρα αναμένω το ραντεβού μου μαζί της. 

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας και απο εμενα!!!

Εδω ολα καλα!!!Οχι δεν γεννησα ακομα!!!!Η μικρη ομως πατησε αισιως τα 3 κιλα!!!!

Γεννησε ομως η κουμπαρα μου σημερα και εμενα μεεχει πιασει ξαφνικα μια αγωνια....

Ευμορφακι να τη χαιρεσαι τη κορουλα σου.....Πολυ σε ζηλευω που ειναι τοσο βολικη και εσυ τοσο ευτυχισμενη.....

Μαρακ λαθος εκανες....10 γιορταζει ογιος μου.....Απλα εκανατα γενεθλια του μια εβδομαδα πιο πριν για να μην εχουμε καμια εκπληξη.....Καταλαβαινεις,,,

Παρολα αυτα σε ευχαριστω για τιςευχες σου...Ηταν πολυ συγκινητικες.....

Σοφακι δεν ξερουμε ακομα πως θα το κανουμε....Θα δουμε μεχρι τελευταια στιγμη....Η γυναικολογος μου μου ειπε συγκεκριμενα οτι θα εξαρτηθει απο την διαστολη μου απο το βαρος της μικρης και απο την κατασταση της μτρας εκεινη τη στιγμη....οποτε αναμενουμε....Εγω πιστευω οτι μεχρι την αλλη εβδομαδα που κλεινω τις 38 εβδομαδες λογικα θα βγει μια ακρη....Εχω και εγω αγωνια βεβαια για το πως θα γεννησω....Ασε που ποτε δεν ειχα πονους γεννας και τωρα αγχωνομαι αν θα καταλαβω οτι ηρθε η ωρα....Τι να πω.....Οπως και να εχει ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!!

Κατα τα αλλα τα ιδια....Ο μικρος δοκιμαζει τα ορια μου και το τι μπορει να κανει....Αν τον αφησω για ενα λεπτο μονο του θα κανει ακριβως αυτο που του εχω απαγορευμενο.....Ειναι απιστευτο!!!!!Βεβαια δεν τον μαλωνω ποτε γιατι το βρισκω φυσιολογικο...Απλα του εξηγω ξανα και ξανα για πιο λογο δεν πρεπει να το κανει....Οχι οτι χαμπαριαζει....Και εγω πρεπει να εχω συνεχεια το νου μου στα παντα....

Κατα τα αλλα και εμεις μιλαμε αρκετα καλα μαλλον....Αρχισαμε προτασεις 3 λεξεων ...Αλλα φυσικα δεν τα λεει και ολα καθαρα...

βαβασει ειναι διαβασει.....κακασει ειναι χαλασει.....κοκοσει ειναι φουσκωσει και αλλα τετοια ωραια πραγματα που προσπαθω να αποκρυπτογραφησω καθε μερα....

Λιακι ημουν σιγουρη οτι η μικρη δεν θα ειχε τιποτα το ανησυχητικο.....Εγω θα σου ελεγα μαλιστα μηπως να την αφηνες που και που χωρις πανα για να παιρνει αερα η περιοχη.....Κατα τα αλλα τι κανει η μικρη στην κοιλιτσα σου?

Λοιπον σας αφηνω....Παω να πλακωσω το παγωτο και να δω καμια ταινια....

Ζωουλα μου υπομονη! φαση περναει ο Τεο σου όπως όλα τα φυσιολογικοτατα διχρονα απλα και εσενα σου φαινεται βουνο λογω της καταστασης σου. ειναι λογικο και επομενο να δοκιμαζουν τα ορια μας για να δουν μεχρι που τα παιρνει. καλα κανεις που δεν του πας κοντρα και δεν τον μαλωνεις απλα να φροντιζεις να μην του περναει το δικο του αν θελει νακανει κατι επικινδυνο. εγω μονο σε αυτες τις περιπτωσεις ειμαι απολυτη, κατα τα αλλα τον αφηνω να γκρεμιζει το σπιτι (το δικο μας σπιτι και μονο!). εχω δε παρατηρησει ότι όταν βρισκεται σε ξενο χωρο ειναι κυριος αρα λεω "καλα παμε" :P

καλημερα σας!!!ολα καλα?σας φανηκε περεργο που μπηκα Σαββατο..αλλα με "χωνασε" σημερα στο μαγαζι και εχει παει ο μπαμπας μας τα παιδια βολτα εκτος του Μαρινου γιατι δεν μα αφησε το βραδυ να κοιμηθουμε απο τους εμετους.....και ηταν πολυ εξαντλημενος..οποτε τον εστειλα στην πεθερα μου. Εχθες στο σχολειο του ειχαν ψαρι....αλλα ο Μαρινος τον πειραζε.....της ειπα της δασκαλας του να του δωσει γιατι το εχει ξεπερασει πλεον.....αλλα κανανε την βλακεια και του δωσανε και φετα...και επαθε δηλητηριαση το καημενο!!!!σημερα εχουμε ολα τα σεντονια της κουνιας για πλυσιμο......αλλα τουλαχιστον συνηλθε....

Ζωιτσα μου με το καλο να ερθει το κοριτσι σου......

Λοιπον να ευχηθω κιολας στα ζουζουνια μας.....ΘΟΔΩΡΑΚΟ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ..ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΚΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΣΟΥ

ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ.....ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑΖΙΑ!!!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ....

περαστικα στο Μαρινουλη Ελενιτσα μου! ετυχε μωρε με το τυρι και το ψαρι... εχω ακουσει ότι ενα από τα δυο τροφιμα πρεπει να ειναι αλλοιωμενο για να παθει δηλητηριαση. εμενα ο Κωνσταντινος, τις καλες εποχες που ετρωγε ψαρι, ειχε φαει κανα 2 φορες τυρι αλλα δεν επαθε τιποτα! τεσπα ας αναρρωσει γρηγορα το καλο μου και κοιτα να του δινεις μονο στο σπιτι σου ψαρακι με τυρι!

Καμια δεν ειναι τριγυρω ε?

Μπηκα να κανω μια ερωτηση...τα παιδακια σας τρωνε το φαγητο τους?

Γιατι ο Παντελης δεν τρωει.Συνηθως τρωει μερικες μπουκιες και μετα αφου μασησει λιγο την τροφη την βγαζει.

Εχω απογοητευτει...λετε να ειναι φαση?

Αν μπορουσε να ζησει μονο με σταφυλια...θα ετρωγε μονο σταφυλια.Τα τσακιζει.

Ολο παει στο ψυγειο και λεει "οθία" δηλαδη σταφυλια.

Και το αλλο?Δεν πινει τοσο γαλα οσο επινε παλια.Το βραδυ συγκεκριμενα,καθολου.

Τι θα το κανω αυτο το παιδι?

Δεν τρωει και απο την στεναχωρια μου εχω νευρα και του φωναζω.

Ειναι που ειμαι και αυπνη...ενα παραπανω.

Ευμορφια μη στεναχωριεσαι και μην αγχωνεσαι. ξερεις τι φαγητα εχω πεταξει εγω ανεγγιχτα; εχθες ας πουμε δεν εφαγε καθολου φρουτοκρεμα. στεναχωρηθηκα αλλα όταν τον ειδα που εκλαιγε (γιατι τον ζορισα) λεω " δε βαριεσαι ξερει αυτο;" και τον αφησα. ειλικρινα πιστευω ότι τα μωρα μας ξερουν πολύ καλυτερα από εμας ποτε θελουν να φανε και τι εχουν αναγκη να φανε. ο παιδιατρος όταν εκοψε ο Κων/νος το μεσημεριανο (τελειως όμως και για 6 μηνες περιπου!!!!) μου ειχε πει να μην τον ζορισω και ότι όταν ερθει η ωρα θα φει. ετσι και εγινε ... τωρα δοκιμαζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ και επιλεγει τι του αρεσει. εχθες ας πουμε δοκιμασε πρασινη πιπερια από τη σαλατα. ξινιζε τη μουριτσα του, την εφτυσε αλλα δοκιμασε. όταν πεινασει θα σου ζητησει μονος του να φαει μην ανησυχεις αστερι μου!

Ευμορφακι μονο εγω ειμαι εδω απο οτι φαινεται και δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω και πολυ....

Εμενα ο δικος μου παντα ετρωγε....Ομως μηπως με αυτο τον τροπο προσπαθει να σου ταβηξει την προσοχη?Μπορει βεβαια να ειναι και φαση τι να πω....Οσο να πεις η γεννηση της αδελφουλας του ειναι μεγαλη αλλαγη στη ζωη του....Εχετε δοκιμασει να φατε οι δυο σας μαζι?ή να τον ρωτησεις τι θα ηθελε να φαει σημερα δινοντας του 2 επιλογες να διαλεξει?Εγω τουλαχιστον οταν τον βλεπω να μην θελει κατι τοτε τον βαζω να διαλεξει...Ας πουμε το πρωι αν δεν θελει να πιει το γαλα του του δειχνω 2 φλιτζανια και τον ρωταω σε ποιο θελει να του κανω το γαλα....ΑΥτο παντα πιανει σε μας....Ή αμα δεν θελει να φαει τα φρουτα του τον ρωταω αν θελει να φαει ροδακινο ή σταφυλια...Καταλαβαινεις τι θελω να πω ε?

Οσο για την αυπνια φανταζομαι πως εισαι....Ετσι υποθετω θα ειιμαι και εγω σε λιγο καιρο....

Τι να πω βρε ευμορφακι μου....κουραγιο και υπομονη....

συμφωνω και επαυξανω!

αλοοοοοο!!!!νυχτοπουλι ειμαι:D τι κανετε?????

χρονια πολλα και ευτυχισμενα Θοδωρακο και Χρυσοβαλαντουλα.Να ειστε παντα γερα και ευτυχισμενα.Κοριτσια να τα χαιρεστε τα ζουζουνια σας:D:D:Dμε το καλο τα μπεμπακια σας!!!!!

ελενιτσα περαστικα στον Μαρινουλη.βρε κοριτσια γιατι δεν κανει ψαρι με τυρι????????ο Αναστασης παντα με τυρι το τρωει και δεν τον εχει πειραξει ποτε.απο 10 μηνων.....οταν πρωτο ξεκινησαμε να τρωει ψαρι το μονο φαγητο που απαγορευσε ο παιδιατρος να τρωει μαζι με το ψαρι ηταν το αβγο....ολα τα αλλα κανονικα.και εγω αυτο ηξερα .......οι περισσοτεροι που γνωριζω εδω ετσι το τρωνε......εχουμε και ενα φαγητο εδω που το κανουν με ψαρι ,γαλα και τυρι......κουταμαρα κανω που του το δινω?????:confused:αλλα ποτε δεν τον εχει πειραξει......

και εμενα δεν τρωει καθολου ουτε φαγητο ουτε τα φρουτα:-(:sad:χαμος γινεται καθε μερα.ολο το σπιτι κατεβαζω για να φαει 10 μπουκιες.......το γαλα μισοαποκοιμημενος το πινει διαφορετικα......ουτε να το φτυσει.εχω απελπιστει με τη φαση που περναει τωρα.ολο νευρα και φωνεσ.μασ χτυπαει,πεταει πραγματα,δεν μασ ακουει.και εμεισ ολο με το καλο.....αλλα ανθρωποι ειμαστε και που και που ανεβαινει και η φωνη...εκει να δειτε:-(:-(

αλλαξε αποτομα!!!:confused::-(

Σοφακι μου τι κανεις εσυ βρε ψυχη; εχεις θεμα φαγητου με τον παιδαρο; ειναι και "2 μετρα" παιδι ο δικος σου πολυ ανεπτυγμενος! μη μου αγχωνεσαι και εσυ... ασε που σε ολους υψωνεται η φωνη. οπως ειπες και μονοι σου ανθρωποι ειμαστε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΘΟΔΩΡΑΚΟ ΜΟΥ & ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ ΜΟΥ

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ! ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΟΨΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ!

964222jboqsfwbuc.gif

Καλημερούδια!!!

ζέστη και σημερα....

ελπίζω να μην αδιαθετησω και να πάμε πάλι για μπανακι σήμερα!!!

ωραία ήταν χθες!

το βράδυ θα κάτσω να φτιάξω την τούρτα της μικρης....αν και δεν έχω βρει με τι θα τη στολίσω απο πάνω...θα πάρω σβάρνα τα ζαχαροπλαστεία να της βρω καμια ωραία παράσταση! θα ήθελα hello kitty που της αρέσει αλλά δυσκολο το βλεπω....

τωρα τρωει σταφυλάκι το κορίτσι μου και κάνει αγάπη το πόδι της που έχει ένα σπυράκι!!!

χθες έφαγε μια μεγαλειώδη τούμπα απο το κρεβάτι μου.....έπεσε με το κεφάλι στα πλακάκια.....ευτυχως το ξεπέρασε γρηγορα!!!

όχι όμως και ο άντρας μου....ο οποιος αν μπορούσε θα την έκλεινε σε γυάλα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

όταν μάλιστα κατα τις 8:30 που την έκανα μπανιο αρχισε να λέει η Βαλ. καληνύχτα γιατί νόμιζε οτι είναι ωρα για ύπνο, τα είδε όλα ο άντρας μου!!!

νόμιζε οτι την έπιασε υπνηλία απο το πέσιμο!!!

ενω η Βαλ. απλά μπερδευτηκε γιατί απλά είχαμε λιγότερα φωτα ανοιχτα αποτι συνηθως και σου λέει ήρθε η ωρα να κοιμηθούμε!!!!:D:D:D:D

Σοφάκι υπομονή κι εσυ με τον Ανασταση!

της ηλικίας είναι όλα!

απλά θέλει υπομονη και ξεκαθαρισμα των ορίων...

και η Βαλ. έχει σηκώσει κάτι φορές το χέρι της πάνω μου αλλά την αγνοησα τελειως ωστε να δει οτι δε μου προκαλεί το ενδιαφέρον αυτη η συμπεριφορά και το έκοψε!

εγω νόμιζα οτι δεν κάνει ψαρι με τυρι....μάλλον λάθος νόμιζα....

για το αυγό θεωρούσα οτι δεν υπάρχει πρόβλημα μια και υποτιθεται οτι τρωμε ψαρι με μαγιονέζα....

τεσπα.....

κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και αντιδρα ο οργανισμός ανάλογα!

εγω στη Βαλ. πάντως δεν έχω δωσει ποτέ ουτε τυρι ουτε αυγο με το ψάρι!!! φοβάμαι!!!

Καλά δοκιμάσαμε προχθες ένα ψάρι που δεν το είχα ξαναφάει: μυλοκόπι το λένε!!!

πεντανόστιμο!!!

και η Βαλέρια το τσάκισε!!! το έκανα ψητό στο φούρνο με λαδολέμονο απο πάνω και ήταν φανταστικό!!!!

αν το βρείτε στον ψαρα σας, σας το συνιστω ανεπιφύλακτα!!!

και δεν έχει και πολλά κόκκαλα!!!

σεντόνι έγραψα μου φαίνεται!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

10/09 γενεθλια Τεο και Χρυσοβαλαντω

11/09 δεν θυμαμαι ποιας Μαριανθης.....θα το ψαξω

13/09 Βαλερια

15/09 Ανδρεας

23/09 Αναστασης

24/09 Μαρινος

28/09 Άννα

29/09 Κωνσταντινος

τελικά ποιάς Μαριάνθης είχε γενέθλια χτες το πιτσιρίκι βρε Ελενιτσα??????????

να ξέρουμε που να ευχηθούμε έστω και με καθυστέρηση!!!!

και αν δεν κάνω λάθος στις 18 είναι και ο Άγγελος της Ελευθερίας ε???

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα!

Σας ευχαριστω φιλεναδιτσες μου για την αμεση απαντηση στο προβλημα μου.

Να σας πω την αληθεια με καθησυχασατε γιατι ειδα οτι δεν ειμαι η μονη.

Ζωη θα το δοκιμασω αυτο με την επιλογη.

Να ρωτησω και κατι ακομα...εσας εχουνε ακομα πιπιλα και πινουν ακομα απο το μπιμπερο ή το εχουμε μονο εμεις?

Οι αναπτυξιολογοι λενε οτι μεχρι τα 2 πρεπει να κοπει το μπιμπερο και η πιπιλα.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Σοφακι μου δεν του εδωσα να πιει γιατι φοβηθηκα μην τις δαγκωσει να σου πω την αληθεια.

Ηταν και πληγωμενες και φοβηθηκα.

Ουτε κι αυτος επεμενε.

Α,ηθελα να σε ρωτησω και κατι ακομα.

Καποια στιγμη ειχες γραψει "Ωραια νεα με το Σοφακι διπλα",τι εννοουσες?

Να σχολιασω και το αλλο το κουλο.

Ποσο νευριαζω οταν λενε σε ενα παιδι κανε αυτο και κανε εκεινο.

Λες και ειναι μαριονετα οπως ειπες κι εσυ.

Αν θελει θα το πει και θα το κανει, κυρια μου...

Τι το περασες το παιδι...ρομποτ?

Κι αν δεν το κανει...στο χαρακτηριζουν και κακομαθημενο ή δυστροπο...

Αμαν...τα'πα και ξαλαφρωσα.χαχαχα!

Καλημερα!

Σας ευχαριστω φιλεναδιτσες μου για την αμεση απαντηση στο προβλημα μου.

Να σας πω την αληθεια με καθησυχασατε γιατι ειδα οτι δεν ειμαι η μονη.

Ζωη θα το δοκιμασω αυτο με την επιλογη.

Να ρωτησω και κατι ακομα...εσας εχουνε ακομα πιπιλα και πινουν ακομα απο το μπιμπερο ή το εχουμε μονο εμεις?

Οι αναπτυξιολογοι λενε οτι μεχρι τα 2 πρεπει να κοπει το μπιμπερο και η πιπιλα.

Καλημέρα Ευμορφάκι!

εμένα έχει πιπίλα αλλά μόνο στον ύπνο...

συντομα θα παρω κανένα βιβλίο σχετικό να της την κόψω και τη βραδυνη....αν και με προβληματίζει μήπως της την κόψω και δεν έχει με τι να παρηγορηθεί όταν θα βγάζει τους τραπεζίτες....

μπιμπερό δεν ειχαμε ποτέ για ευνόητους λόγους:D και τωρα που πίνει και κατσικίσιο γάλα, πίνει με γυάλινο ποτήρι κανονικά...και νερό το ίδιο....

πολλοί μου λένε οτι βιάστηκα να της δίνω σε γυάλινο αλλά αφού προσέχει και δε τα σπάει γιατί να χρησιμοποιώ εκπαιδευτικά ποτηράκια?????

Σοφακι μου δεν του εδωσα να πιει γιατι φοβηθηκα μην τις δαγκωσει να σου πω την αληθεια.

Ηταν και πληγωμενες και φοβηθηκα.

Ουτε κι αυτος επεμενε.

Α,ηθελα να σε ρωτησω και κατι ακομα.

Καποια στιγμη ειχες γραψει "Ωραια νεα με το Σοφακι διπλα",τι εννοουσες?

Να σχολιασω και το αλλο το κουλο.

Ποσο νευριαζω οταν λενε σε ενα παιδι κανε αυτο και κανε εκεινο.

Λες και ειναι μαριονετα οπως ειπες κι εσυ.

Αν θελει θα το πει και θα το κανει, κυρια μου...

Τι το περασες το παιδι...ρομποτ?

Κι αν δεν το κανει...στο χαρακτηριζουν και κακομαθημενο ή δυστροπο...

Αμαν...τα'πα και ξαλαφρωσα.χαχαχα!

το "ωραία τα νέα...." το είπα επειδή το Σοφάκι απο το καφέ του Αυγούστου είναι έγκυος!!!

ε μα πες τα βρε Μορφούλα μου!!!

παιδιά έχουμε όχι ρομπότ!!!

και γιατί να θέλει να φιλήσει το παιδί μου την κάθε γριά?????

να μην πω για μια που παραλίγο να μου κάνει μελανιά στα πλευρα απο το πολύ σκούντημα για να πάω να κοινωνησω τη Βαλέρια!!!

καλά απο εντολές όλοι.....

-κάνε μια στροφή να δούμε το φουστάνι σου....

-στειλε μας φιλάκι....

-πες γεια σου στο θείο....

-δειξε μας τα παπούτσια σου....

-κάνε το σταυρό σου.....

-πες Μάκη, Τάκη,Σούλα, Επαμεινωνδα και δε συμμαζευεται!!!

ζαλίστηκε η κακομοίρα η Βαλέρια!!!

αφού προτίμησα να την πάω μπροστά μπροστά στην εκκλησία για να μην την πειράζουν!!!

κατα τα άλλα όμως είναι στριμένη και κακομαθημένη που τους έλεγε ντε τέλω!!!:evil::evil::evil::evil:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Να σας πω και την ιστορια του τοκετου...μιας και δεν εχω δουλεια.

Ξημερωματα Πεμπτης 25/8 κατα τις 3:00 αισθανομαι συσπασεις.Στις 3:10 σηκωνεται ο Παντελης απο το κρεβατι του και ερχεται στο δικο μου (ποτε δεν το ειχε κανει ως τωρα).

Κοιμομαστε μαζι...εγω δεν κοιμομουν βεβαια...ειχα παρει το ρολοι και σημειωνα καθε ποτε ειχα συσπαση.Καθε 5-7 λεπτα...χωρις πονο ομως.Αφου κοιμηθηκε ο Παντελης τον πηγα αγκαλια στο κρεβατι του.Ξαναμετρουσα εγω...δεν ημουν σιγουρη αν γενναω γιατι δεν ειχα καθολου πονο.Στις 5.30 παιρνω τηλ.τον Σαββα που ηταν στην Χαλκιδικη και του

λεω οτι εχω συσπασεις αλλα καθολου πονο.Του ειπα να μην ξεκινησει να ερθει και τελικα ηταν λαθος συναγερμος.Πηρα τηλ.τον γυναικολογο και του ειπα τα καθεκαστα και μου ειπε να παω στην κλινικη,να με βαλουν στον καρδιοτογραφο να δουμε που βρισκομαστε.

Μπαινω κανω ενα ντουζ και παιρνω τηλ.την πεθερα μου να της πω οτι μαλλον γενναω και να ερθει να κρατησει τον Παντελη και ο πεθερος μου να με παει στην κλινικη.

Ετοιμασα τα τελαυταια πραγματα στην βαλιτσα μου και βαφτηκα να με δει ομορφη η κορη μου(ψωναρα!)

Ερχεται η πεθερα μου στο σπιτι κατα τις 7.30 και μου λεει "ο πεθερος σου ειναι χεσμενος απο τον φοβο του" (ειναι πολυ φοβιτσιαρης οσο αναφορα τα νοσοκομεια).

Κατεβαινω,μπαινω στο αμαξι και ξεκιναμε για την κλινικη.Εγω ημουν πολυ ηρεμη και αυτο βοηθησε πολυ τον πεθερο μου που μου τα εξιστορουσε αφου ειχα γεννησει.Μου ειπε οτι αν εκανα το παραμικρο ωχ,θα σταματουσε επιτοπου το αμαξι και θα καλουσε ταξι,ασθενοφορο ή οτι αλλο εβρισκε εκεινη την ωρα να με παει στην κλινικη.

Φτανουμε στην κλινικη και του λεω "θα ερθεις?"

Μου λεει "Πρεπει?"

Του λεω "Ασε,θα παω μεσα θα με συνδεσουν με τον καρδιοτογραφο και αν μου πουν οτι γενναω,θα σε παρω τηλ."

Μου λεει "θα παρκαρω το αμαξι και θα ερθω στην υποδοχη"

Μπαινω κι εγω και λεω στην υποδοχη οτι μαλλον γενναω και μου λεει "ο συνοδος σας?"

"ο πεθερος μου ειναι.Πηγε να παρκαρει το αμαξι και ερχεται."

Καθομαι στην αναμονη και περιμενω κανενα 5λεπτο.Ο πεθερος μου πουθενα.Πως σκυβω το κεφαλι μου να κοιταξω προς το παρκινγκ,βλεπω το αμαξι παρκαρισμενο και τον πεθερο μου μεσα.

Λεω στην κοπελα στην υποδοχη οτι δεν προκειται να ερθει γιατι φοβαται και παω προς την αιθουσα επιτοκων.

Ερχονται οι μαιες και με ετοιμαζουν στον καρδιοτογραφο.

Μετα απο 10 λεπτα μου λεει η μαια,αφου με εξετασε και απο κατω,οτι δεν ειμαι ετοιμη.

Εχω διαστολη 2,(επειδη ειμαι δευτεροτοκος ειναι λογικο)αλλα ο τραχηλος ειναι ακομα σκληρος.

Καλει τον γιατρο μου και ερχεται μετα απο λιγο και μου λεει οτι ο γιατρος μου συνεστησε να μεινω και να μου συντονισουν τις συσπασεις για να γεννησω.Να μην με διωξουν και γυρισω μετα απο 2 ωρες ετοιμογεννη λογω του οτι ειμαι δευτεροτοκος και ειναι αλλιως τα πραγματα.

Με ετοιμαζουν οι μαιες(εξαιρετα κοριτσια και πολυ καλες).Μου βαζουν κλυσμα(απαπαπα),ορο,το φαρμακο για τις συσπασεις και περιμενουμε.Εγω τωρα μονη μεσα στην αιθουσα του τοκετου.Δεν πανικοβληθηκα ομως ουτε μια στιγμη.Εκανα τις ανασουλες μου και ημουν μια χαρα.

Πηρα τηλ.και τον Σαββα και την μαμα μου να τους πω οτι οντως γενναω.

Πηρα και τον πεθερο μου για να ετοιμασει την εισαγωγη και μετα μου ειπαν να κλεισω το κινητο.

Εκει ενιωσα αποκομμενη απο τον εξω κοσμο αλλα δεν πανικοβληθηκα.

Ειχα τις μαιες μου που ηταν αψογες και καναμε πολυ πλακα.

Μετα απο καποια ωρα ερχεται η μαμα μου.Εκει λιγο οταν την ειδα ενιωσα εναν κομπο στο λαιμο αλλα το ξεπερασα κι αυτο γρηγορα.

Μετα απο 5 λεπτα να σου και ο Σαββας.Εφυγε η μαμα και εμεινε ο Σαββας.

Ο καημενουλης μου ηταν ολη την νυχτα αυπνος γιατι δουλευε.Και λιγο κακοκεφος απο την αυπνια θα ελεγα.Ο Σαββας γενικα εχει πολυ ανεπτυγμενη την αισθηση του χιουμορ αλλα ηταν τοσο κουρασμενος που το μονο που ηθελε ηταν ενα κρεβατι για να κοιμηθει.

Και η μικρη αργουσε να κατεβει,ο τραχηλος αργουσε να μαλακωσει και η ωρα περνουσε.

Στις 10.30 μου σπαει η μαια τα νερα και στις 11.00 κανω την πρωτη δοση επισκληριδιου.

Μου βαζουν μεσα στον ορο ενα φαρμακο για να μαλακωσει ο τραχηλος,αλλα τιποτα.

Μου ξαναβαζουν,τιποτα παλι.Μου κανουν ενεση στον πωπο αυτο το φαρμακο.Εκει κατι παει να γινει.Ολη αυτην την ωρα η μαια μου,μου κανει μασαζ (να 'ναι καλα το κοριτσι).

Κατα τη 1.00 ζηταω δευτερη δοση επισκληριδιου.

Οι μαιες σχολουσαν στις 15.00 και ελεγαν αστειευομενες οτι δεν θα σχολασουν μεχρι να αντικρυσουν την μικρη.Θα επρεπε να βγει πριν τις 15.00.

Κατα τις 14.20 λενε οτι ειμαστε ετοιμοι.Με ετοιμαζουν και ερχεται και ο γιατρος μου.

Σκουντηξα 6-7 φορες για να βγει η πριγκιπεσσα μου.

Και τελικα να την!!!

Μου την βαζουν στην αγκαλια μου και σταματαει ο χρονος!

Γυρναω να δω τον Σαββα και τον βλεπω ορθιο στην γωνια μισοκοιμισμενο.

Του κανω νοημα να ερθει να την δει και να μου δωσει ενα φιλι.

Σ'αυτην την γεννα δεν ηταν τοσο ενεργος οσο στην πρωτη.Ενταξει ηταν και αυπνος.

Εγω ημουν τρισευτυχισμενη που αντικρυσα το αγγελουδι μου!

Ο γιατρος μου ειπε την ωρα που με εραβε οτι ερχοταν με το κεφαλι να κοιταει κατα πανω γι αυτο δεν ερχοταν πιοι γρηγορα.

Δεν με νοιαζει πια!Φτανει που εχω τωρα το κοριτσακι μου στην αγκαλια μου!

Αν σας κουρασα σας ζηταω συγνωμη,αλλα ηθελα πολυ να το μοιραστω μαζι σας.

Καποια στιγμη θα σας βαλω να δειτε και φωτο.

Καλημέρα Ευμορφάκι!

εμένα έχει πιπίλα αλλά μόνο στον ύπνο...

συντομα θα παρω κανένα βιβλίο σχετικό να της την κόψω και τη βραδυνη....αν και με προβληματίζει μήπως της την κόψω και δεν έχει με τι να παρηγορηθεί όταν θα βγάζει τους τραπεζίτες....

μπιμπερό δεν ειχαμε ποτέ για ευνόητους λόγους:D και τωρα που πίνει και κατσικίσιο γάλα, πίνει με γυάλινο ποτήρι κανονικά...και νερό το ίδιο....

πολλοί μου λένε οτι βιάστηκα να της δίνω σε γυάλινο αλλά αφού προσέχει και δε τα σπάει γιατί να χρησιμοποιώ εκπαιδευτικά ποτηράκια?????

το "ωραία τα νέα...." το είπα επειδή το Σοφάκι απο το καφέ του Αυγούστου είναι έγκυος!!!

ε μα πες τα βρε Μορφούλα μου!!!

παιδιά έχουμε όχι ρομπότ!!!

και γιατί να θέλει να φιλήσει το παιδί μου την κάθε γριά?????

να μην πω για μια που παραλίγο να μου κάνει μελανιά στα πλευρα απο το πολύ σκούντημα για να πάω να κοινωνησω τη Βαλέρια!!!

καλά απο εντολές όλοι.....

-κάνε μια στροφή να δούμε το φουστάνι σου....

-στειλε μας φιλάκι....

-πες γεια σου στο θείο....

-δειξε μας τα παπούτσια σου....

-κάνε το σταυρό σου.....

-πες Μάκη, Τάκη,Σούλα, Επαμεινωνδα και δε συμμαζευεται!!!

ζαλίστηκε η κακομοίρα η Βαλέρια!!!

αφού προτίμησα να την πάω μπροστά μπροστά στην εκκλησία για να μην την πειράζουν!!!

κατα τα άλλα όμως είναι στριμένη και κακομαθημένη που τους έλεγε ντε τέλω!!!:evil::evil::evil::evil:

Ποια Σοφια ειναι εγκυος?Το ψευδονημο της ποιο ειναι?

Εμενα νερο πινει και σε γυαλινο και σε πλαστικο ποτηρι με το καλαμακι εδω και ενα χρονο.Μονο το γαλα πινει με το μπιμπερο.

Πιπιλα εμεις εχουμε 2.Μια στομα και μια στο χερι.

Πριν πολυ καιρο τις επαιρνε μονο στον υπνο,τωρα εδω και κατι μηνες τις κραταει ολη μερα.

Αν τις χασει λεει πιπια και ψαχνει γυρω γυρω.

Ενας αναπτυξιολογος που παει η ξαδερη μου τον μικρο της,της ειπε οτι για να κοψουν το μπιμπερο και την πιπιλα θα χρειαστει 5 εβδομαδες.

Κανεις λεει τρυπα στη ρωγα του μπιμπερο και οσο περναει ο καιρος την ανοιγεις και περισσοτερο.Ωσπου οταν του δινεις γαλα να βρεχεται και να το απορριψει απο μονο του.

Το ιδιο κανεις και στην πιπιλα.Κι αν σου ζητησει καινουργια,αγοραζεις και ανοιγεις τρυπα και σ'αυτην.

Καλο ειναι να τα απορριψει μονο του το παιδι και να μην του πουμε ιστοριουλες με νεραιδες και τα συναφη γιατι θα του εχει μεινει ενα αγκαθι και παντα θα ψαχνει.

Εγω σκεφτομαι να του κοψω το μπιμπερο γιατι με την πιπιλα νομιζω οτι δεν ειμαι ετοιμη εγω ακομα.Ασε που μπορει να δωσω και στην μικρη πιπιλα και να πηγαινει να την παιρνει.

Θα δουμε.

Διαφημίσεις

γεια σας και απο εμενα....

Ειπα να την πεσω λιγο αλλα τον τελευυταιο καιρο με εχει φαει το αγχος και η αγωνια για την γεννα και δεν μου κολλαει υπνος....ΤΙ να πεις....

ΕΥμορφσκι μου τι συγκινητικη ιστορια ηταν αυτη!!!!!Τελεια!!!!Χαρα στο κουραγιο σου!!!!!Εγω ειλικρινα στο λεω θα καθομουν εγω στο αμαξι και δεν θα εβγαινα αν δεν ερχοτανε ο Κοσμας!!!!!Μπραβο βρε Ευμορφια!!!!

Εμεις πινουμε γαλα και νερο σε ποτηρια πλεον αλλα με καλαμακι...Βεβαια πολλες φορες το βγαζει και το πινει απο το ποτηρι και παλι τιποτα εννοειτε οτι δεν του λεω....Κατα τα αλλα πιπιλα εχουμε μονο το βραδυ και δεν το βλεπω να την κοβουμε συντομα γιατι δεν ειναι ετοιμος....Για να κοιμηθει πρεπει να εχει απαραιτητα πιπιλα και να πιανει την κουνουπιερα......

ΛΕω να γεννησω στο Γενεσις Γιατι για το διαλβακανικο δεν εχω ακουσει καλα λογια για την παιδιατρικη παρ'ολο που εχω και 2 γειτονισσες νοσοκομες που δουλευουν εκει....Εσυ που γεννησες?Αληθεια για φυικο τοκετο ποσες μερες καθεσαι μεσα?

Εντωμεταξυ με τρομαξες λιγο γιατι και εγω εχω συσπασεις χωρις πονο αλλα δεν εκατσα ποτε να τις μετρησω.....Ερχονται και φευγουν....Φαινεται πρεπει να το παρω πιο σοβαρα το θεμα......

ΣΟφακι απο κερκυρα συμφωνω με τις υπολοιπες φαση ειναι και θα περασει....Που θα παει....Υπομονηηηηηη

Μαρακι τι κανεις?Καιρο εχω να σε ακουσω!!!!Πως ειναι η ζωη χωρις τον σύζυγο?

Σοφια εγω με κατι τετοια τα παιρνω πολυ ασχημα....Νευριαζω οταν βλεπουν το παιδι μου σαν παιχνιδι και οχι σαν ανθρωπο που πρεπει να σεβαστουν....ΤΟν παιρνω κατευθειαν απο εκει....Δεν τους αφηνω πειθωρια για πολλα πολλα και δεν με νοιαζει και τι γνωμη εχουν.....

Η Ελενιτσα ειπε οτι ειχε θεμα με το ψαρι που το ξεπερασε ο μΑρινουλης αλλα αμα δωσεις ψαρι με τυρι σε ενα παιδι ή και σε μαγαλο που εχει καποια ευαισθησια τοτε οντως παθαινει δηλητηριαση....Αυτο ξερω και εγω οτι συμβαινει και δεν τα συνδιασω ποτε αυτα τα δυο.....Οσο για το αυγο θα συμφωνησω με την Σοφια οτι πρεπει να ταιριαζει αφου εχει και η μαγιονεζα....

Πολλα μαλλον εγραψα....

Αντε φιλακια!!!!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

αχ βρε Ευμορφία μου πολύ συγκινητική εκείνη η μέρα ε???

καλά μπράβο σου που ήσουν τόσο ψύχραιμη!

κι εγω έτσι είμαι σαν άνθρωπος!

οι γυρω μου μπορεί να πανικοβάλλονται αλλά εγω βράχος!!!

καλά ο πεθερός σου φοβερός!!!

μα τι φοβόταν και δεν έμπαινε μέσα?????? χαχαχαχαχα!!!

η Σοφία που είναι έγκυος είναι η Sisi24!

Για την πιπίλα κι εγω σκεφτόμουν να την κόψω λίγο στην άκρη με το ψαλίδι...για να μην της αρέσει η αίσθηση όταν θα τη βάζει στο στόμα και να την αρνηθεί απο μόνη της...

Ζωίτσα μη νομίζεις οτι καθόμουν να της τα κάνουν όλα αυτά αδιαμαρτυρητα....

αλλά στην εκκλησία είναι περιορισμένος ο χωρος....

μέσα της έκανα νοηματα....έξω την τρελαιναν στις ερωτησεις....την πηγαινα βόλτα αλλά είχει πολύ ήλιο....

άστα να πάνε....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!

δεν μπορω να γραψω τιποτα... εχω συγκλονιστει από την ιστορια της ευμορφιας μας ειλικρινα! εχω εναν κομπο στο λαιμο από τη συγκινηση. Ευμορφια μου να ξερεις ότι παντα σε συμπαθουσα αλλά πραγματικα σε αγαπησα από τοτε που ειπες ότι αποφασισατε με το Σαββα να κρατησετε το μωρο ακομα και όταν οι εξετασεις δεν ηταν καλες. τωρα που διαβασα και την ιστορια του τοκετου ξερω ότι δεν επεσα εξω με σενα. εισαι καταπληκτικος ανθρωπος και δεν υπερβαλω! να εισαι παντα καλα, ευτυχισμενη με την οικογενεια σου και χαρουμενη παντα....

ετοιμη ειμαι να με παρουν τα ζουμια για αυτο θα μπω αργοτερα!

καλημερα σας!!!ολα καλα?ελειψα λογω σχολειων......ο Μαρινος ευτυχως μετα τον εμετο εκεινο το βραδυ συνηλθε...σε αντιθεση με τα αδερφια του που ειναι χαλια......ξημερωματα Δευτερας κατα τις 2 η Ευη να εχει κανει το κρεβατι της χαλια απο τον εμετο...ευτυχως που ειχε ζεστο νερο και την επλυνα..... το πρωι ξυπναει η καημενη γεματη απο διαρροια...ο Ανδρεας να ποναει η κοιλια του...και να θελει εμετο.....δεν ηξερα τι να πρωτοκανω.......ετοιμαζομαστε εν τελει για το σχολειο....η Ευη να εχει γινει ασπρη σαν το πανι...ωσπου μου λιποθυμαει......εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου.......αφου την συνεφερα....μας ειπαν τα σχετικα οι παιδαγωγοι και τα πηγα σπιτι για υπνο......τους εδωσα λιγη κοκακολα για να μην κανουν εμετο....και τους εφτιαξα μακαρονια με μυνζηθρα....ειναι το καλυτερο για γαστρεντεριτιδα.

Συν της αλλης εχω και τον Κωστα μπουκωμενο να τρεχει η μυτη του και σημερα να τον ποναει και ο λαιμος του......κανει λες και θα πεθανει.Εμενα με ποναει το στομαχι μου σημερα.....ημουν και εγω λιγο μπουκωμενη με συναχι αλλα εβαλα τον ορο του Μαρινου και συνηλθα.

λοιπον να πουμε και τα δικα σας.......Ευμορφακι μου αρεσε η ιστορια της γεννας σου καθως και ο πεθερουλης........μην ανησυχεις για τον Παντελακο.....τα εκανε και ο Ανδρεας και η Ευη να κοψουν το γαλα σε τετοια φαση και ηλικια....μετα το ζητησαν μονα τους αλλα μπορεις να το καλυψεις με τυρι η γιαουρτακι......

Σοφακι εχεις δικιο με αυτα που λες για τους συγγενεις.....και εγω νευριαζω...αλλα τους απανταω ομως!!!!την πιπιλα να την κοψεις οπως λες....ειναι ο πιο σωστος τροπος...την κοβεις σιγα σιγα στο πισω μερος απο λιγο και σε καποια φαση θα την πεταξει απο μονη της....εμεις που βγαζουμε τους τραπεζιτες και εναν κυνοδοντα.....την θελει ολη την ωρα στο στομα αλλα προσπαθω να την δινω μονο την νυχτα.Ζωιτσα μου εχεις δικιο για το ψαρι επειδη ο Μαρινουλης ειχε θεμα με το ψαρι....οταν εφαγε την φετα τον πειραξε...αλλα μπορει και αυτη να ηταν αλοιωμενη.

Τελικα γενεθλια ειχε ο Χρηστος την Μαριανθης εκ Παρου.......πολυχρονος να ειναι φιλεναδιτσα.......να τον χαιρεσαι, γερος και ευτυχισμενος!!!!

Εχθες ομως πρεπει να ειχε και της αλλης Μαριανθης...ο Βασιλακης..... χρονια πολλα αστερι.....να σε χαιρονται οι γονεις σου

Καλε που ειναι εκεινο το κοριτσι?χαθηκε εντελως.....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΑΣ.....ΣΟΦΑΚΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΧΠΙΝΑ ΣΟΥ...ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΑΖΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΔΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ.......

701820ls3o9h6xup.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...