Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπερδευτηκα καλε μην βαρατε!

νομιζω ότι εγραψε η Ζωη οτι του εκαναν γενεθλια γι αυτο! δεν πειραζει! ζωηηηηηηηη να διαβασεις τις ευχες μου προκαταβολικα!

να μας ζησει και ο Νικολιος! να ειναι γερό το πουλακι μου και παντα χαρουμενο, γελαστο και ευτυχισμενο!

Ελενιτσα ευχαριστω για το κοπλιμαν :tongue:. καλα και εγω ομορφο τον βλεπω αλλα ειναι δικος μου και δεν ειμαι αντικειμενικη!

βρε συμπι γιατι μου ταραζεσαι που ειναι Τριτη και 13; σιγα τα ωα! η Βαλερια θα ξορκισει τη γρουσουζια της μερας χα χα χα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χιχιχιχιχιχ!!!παρε χαρτι και γραφε!!!!

10/09 γενεθλια Τεο και Χρυσοβαλαντω

11/09 δεν θυμαμαι ποιας Μαριανθης.....θα το ψαξω

13/09 Βαλερια

15/09 Ανδρεας

23/09 Αναστασης

24/09 Μαρινος

29/09 Κωνσταντινος

ενταξει? :D

εισαι θεα!

χιχιχιχιχιχ!!!παρε χαρτι και γραφε!!!!

10/09 γενεθλια Τεο και Χρυσοβαλαντω

11/09 δεν θυμαμαι ποιας Μαριανθης.....θα το ψαξω

13/09 Βαλερια

15/09 Ανδρεας

23/09 Αναστασης

24/09 Μαρινος

29/09 Κωνσταντινος

ενταξει? :D

ωραία!!!

με κάλυψες!!!

τωρα μένει αν μου θυμίζετε τι ημερομηνία έχουμε για να τα λέω τα χρόνια πολλά!!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!

α και να προσθέσω στις 28/09 είναι ή Αννα της Μαριάννας!!!

μπερδευτηκα καλε μην βαρατε!

νομιζω ότι εγραψε η Ζωη οτι του εκαναν γενεθλια γι αυτο! δεν πειραζει! ζωηηηηηηηη να διαβασεις τις ευχες μου προκαταβολικα!

να μας ζησει και ο Νικολιος! να ειναι γερό το πουλακι μου και παντα χαρουμενο, γελαστο και ευτυχισμενο!

Ελενιτσα ευχαριστω για το κοπλιμαν :tongue:. καλα και εγω ομορφο τον βλεπω αλλα ειναι δικος μου και δεν ειμαι αντικειμενικη!

βρε συμπι γιατι μου ταραζεσαι που ειναι Τριτη και 13; σιγα τα ωα! η Βαλερια θα ξορκισει τη γρουσουζια της μερας χα χα χα

α καθόλου δεν ταράζομαι!!!

εγω γενικά τις μέρες που οι άλλοι θεωρούν γρουσουζιά, τις θεωρώ τυχερες!!!

το 13 απο πριν γεννηθει η Βαλέρια ήταν ο αγαπημένος μου αριθμός!!!

πάωωωωω!!!

επιτέλους ξυπνησε η Βαλέρια!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπερα!

Καλημέρα!!!

Καλώς μας ήρθες διπλομανούλα πλέον Ευμορφια μας!!!!

και πάλι να σου ζησει η ησυχούλα σου!!!!!!!!!!!!

εννοείται οτι μόλις βρεις χρόνο θέλουμε πληρη την ιστορία για τη γέννηση της μικρης!!!:D

κι ο Παντελάκος μωρέ τι καλός....μπράβο στον μεγάλο αδελφούλη που προσέχει το μωρό σας!!!

μια χαρα κι ο θηλασμός! τέλεια!!!

ε τωρα αν πω οτι δε ζηλεψα(με την καλή έννοια εννοείται!)....ψέματα θα πω!!!:D

καλά εμάς μας έχει τρελάνει η Βαλ με τις τσαχπινιές της....έχει πολύ γέλιο!!!

μου σκόρπισε χθες τα μανταλάκια στο πατωμα και της λέω: μμάζεψε τα σε παρακαλώ...

κι αρχίζει το σκατό να γελάει κακαριστά, να μου χορεύει, να κάνει νάζια, για να το ξέχασω και να μη τα μαζέψει!!!!

επίσης έχει ανακαλύψει το "ντε τέλω" κι όλη την ωρα αυτό λέει:

Βαλέρια θες γιαούρτι?

ντε τέλω......

Βαλέρια θες να παίξεις με τα τουβλάκια σου?

ντε τέλω....ε μπολώ....(=δε μπορώ)

μου έρχεται να τη φάω!!!!:D

που ειστε καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεε???????????????????

Σ'ευχαριστω πολυ Σοφακι μου!

Τι ωραια λεξη το διπλομανουλα:D

Ξερω βρε οτι ζηλευεις με την καλη εννοια.;)

Σου ευχομαι συντομα και με ενα δευτερο θαυματακι!

Η Βαλερια ειναι ΘΕΑ!

Τι φωτος ειναι αυτες?Ποσο μεγαλωσε το κοριτσι μας!

Μια χαρα ειναι και στα κιλα της.Μοντελο.

Και απο τσαχπινια διαβαζω... αλλο τιποτα.

Να γιατι ηθελα να κανω και κορη.Να μου κανει τετοιες τσαχπινιες και να λιωνω.

Να τις φοραω φορεματακια,κοκκαλακια,καλσονακια και να καμαρωνω εγω απο διπλα σαν γυφτικο σκερπανι...χαχαχα!

καλημερα!!!!!!!!!!!

Ευμορφακι τι καλα που ειναι τοσο καλο μωρακι η κορουλα σου! αλλα και ο Παντελης τζεντλεμαν! σε ζηλευω με την καλη εννοια εννοειται και σου ευχομαι να εισαι διπλα ευτυχισμενη πια για ολη σου τη ζωη!!!!!

Συμπι λεει και προτασουλες η Βαλερια ετσι; χα ειναι μια χαρα που ανησυχουσες! εμενα λεει μονο 3 προτασεις:" το τοτσ καιει" δηλ " το τοστ καει"

"μαμα κοιτα" και "μαμα νανι". με εχει προβληματισει αρκετα αλλα εχω παρατηρησει πως όταν του λεω να πει μια λεξη δεν την λεει και στο ασχετο πεταει λεξεις μονος του! ειναι λιγο πνευμα αντιλογιας. εχθες μου εκανε το εξης: το μεσημερι ηθελα να τον βαλω για υπνο μιας και ηταν φανερο ότι νυσταζε. ξαπλωσαμε μαζι στο κρεβατι μου (εκει κοιμομαστε τα μεσημερια) αλλα αυτος σηκωθηκε και πηγε σε μια σκηνουλα που του εχω μεσα στο δωματιο του. πηγα κανα δυο φορες να τον παρω αλλα δεν εβγαινει και μου ζηταγε γαλα. εφοσον ειχε φαει μιση μπριζολα και πατατες του εξηγησα ότι γαλα θα πιει το απογευμα αν θελει και τωρα θα κανουμε νανι. δεν εβγαινε από τη σκηνη με τιποτα. φευγω ξαπλωνω στο κρεβατι μου σκεπτομενη οτι θα βαρεθει και θα ερθει. η ωρα περναγε δεν ακουγα τιποτα. παω στο δωματιο του και τι να δω; κοιμοταν καθιστος μεσα στη σκηνη σαν το Βουδα! από το πεισμα του κοιμοταν ορθιος και δεν ερχοταν στο κρεβατι μαζι μου το τερας!

Ζωουλα μου ξεχασα τα γενεθλια του Τεο!

να τον χαιρεστε αγαπη, να ειναι υγιης,καλοτυχος και ευτυχισμενος όλη του τη ζωη! να ειναι παντα πρωτοπορος, όπως στο καφε μας, να τον θαυμαζουν όλοι και εσεις να καμαρωνετε!!!!!:D

Μαρακι μου κι εσενα σ'ευχαριστω πολυ και σου ευχομαι συντομα να γινεις κι εσυ διπλομανουλα!

Διαβασα οτι το επιδιωκεις κιολας.

Στο ευχομαι ολοψυχα!:)

Χαχαχα...γελασα πολυ με τον Κων/νο.

Ακου εκει κοιμοταν ορθιος απο το πεισμα του...θα ηθελα να ημουν απο μια μερια να τον εβλεπα.

Απαιχτος!!!;)

καλημερα σας!!!εδω ειμαι και εγω.....Ευμορφακι...χαιρομαι που ειναι τοσο ησυχη η μικρη σου και ο Παντελακος μωρε σε βοηθαει....ειδες ο αντρας του σπιτιου!!!!σορυ που εγραψα λαθος πληροφοριες για την μπουμπου δεν σε ακουγα και καλα στο τηλ......

Σοφακι...αυτα που λες με την Βαλερια να κανει και ο Μαρινος....λεει ζε σελει= δεν θελει.....ολη την ωρα...τωρα λεει κο μου=δικο μου και πιλι= πιπιλα....λεει και κατι αλλα κουλα δικα του....καποια στιγμη θα βγαλουμε νοημα...παντως τα αδερφια του τα φωναζει κανονικα........αααα τι θυμηθηκα...καλε Μαρια τι παιδι ειναι αυτο που εχεις?...... ....το εγραψα και στο φεις......κουκλος ειναι το λιγοτερο!!!!

να πω και χρονια πολλα στον Νικολα της Μαριας....πολυχρονος και ευτυχισμενος!!!το χαιρεστε το σουργελακι σας!!!!

Ελενιτσα μου μην ζητας συγνωμη καλη μου:)

Δεν εγινε και τιποτα.

Κι εγω η γαιδουρα δεν σε ευχαριστησα που ανοιξες post:oops:

Σ'ευχαριστω πολυ!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλησπέρα!!!

Καλησπερα!

Σ'ευχαριστω πολυ Σοφακι μου!

Τι ωραια λεξη το διπλομανουλα:D

Ξερω βρε οτι ζηλευεις με την καλη εννοια.;)

Σου ευχομαι συντομα και με ενα δευτερο θαυματακι!

Η Βαλερια ειναι ΘΕΑ!

Τι φωτος ειναι αυτες?Ποσο μεγαλωσε το κοριτσι μας!

Μια χαρα ειναι και στα κιλα της.Μοντελο.

Και απο τσαχπινια διαβαζω... αλλο τιποτα.

Να γιατι ηθελα να κανω και κορη.Να μου κανει τετοιες τσαχπινιες και να λιωνω.

Να τις φοραω φορεματακια,κοκκαλακια,καλσονακια και να καμαρωνω εγω απο διπλα σαν γυφτικο σκερπανι...χαχαχα!

Ευμορφάκι μου δεν έχω αγόρι για να ξέρω πως συμπεριφέρονται αλλά με την κόρη θα δεις πολύ νάζι!!!:D

βάλε μας καμια φωτο της μπουμπούκας να τη δούμε!!!

πωπω αν έμενα κοντά θα ερχόμουν να μυρίσω λίγη μωρουδίλα!!!:D:D:D:D

σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια για το Βαλεριάκι μου!!!

η οποία μου έχει βγει μεγάλη υπναρού!!!!

χθες κοιμηθηκε 11 το βράδυ με 11 το πρωι σημερα και το μεσημέρι 3:30-6:30!!!

και στις 6:30 την ξύπνησα εγω!!!!

σας εχω ξαναρωτησει αλλά δε θυμάμαι τι μου είχατε πει!!!

πόσο γάλα πίνουν τα παιδάκια σας?

η Βαλ. το πρωί που ξυπνάει πίνει ένα ποτηρι του νερού κατσικίσιο(γυρω στα 220μλ)...

και το κορυφαίο είναι οτι πίνει το γάλα, στο καπάκι πίνει άλλο ένα ποτηρι νερό και αμέσως μετά θηλάζει κιόλας!!!

μα τι δίψα είναι αυτη??????:D

Ζωίτσα που είσαι?????

ήθελα να σε ρωτησω....

τελικά αποφάσισες αν θα δοκιμάσεις για φυσιολογικό τοκετό???

πότε είναι η ΠΗΤ σου?

άντε καληνυχτούδια!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας και απο εμενα!!!

Εδω ολα καλα!!!Οχι δεν γεννησα ακομα!!!!Η μικρη ομως πατησε αισιως τα 3 κιλα!!!!

Γεννησε ομως η κουμπαρα μου σημερα και εμενα μεεχει πιασει ξαφνικα μια αγωνια....

Ευμορφακι να τη χαιρεσαι τη κορουλα σου.....Πολυ σε ζηλευω που ειναι τοσο βολικη και εσυ τοσο ευτυχισμενη.....

Μαρακ λαθος εκανες....10 γιορταζει ογιος μου.....Απλα εκανατα γενεθλια του μια εβδομαδα πιο πριν για να μην εχουμε καμια εκπληξη.....Καταλαβαινεις,,,

Παρολα αυτα σε ευχαριστω για τιςευχες σου...Ηταν πολυ συγκινητικες.....

Σοφακι δεν ξερουμε ακομα πως θα το κανουμε....Θα δουμε μεχρι τελευταια στιγμη....Η γυναικολογος μου μου ειπε συγκεκριμενα οτι θα εξαρτηθει απο την διαστολη μου απο το βαρος της μικρης και απο την κατασταση της μτρας εκεινη τη στιγμη....οποτε αναμενουμε....Εγω πιστευω οτι μεχρι την αλλη εβδομαδα που κλεινω τις 38 εβδομαδες λογικα θα βγει μια ακρη....Εχω και εγω αγωνια βεβαια για το πως θα γεννησω....Ασε που ποτε δεν ειχα πονους γεννας και τωρα αγχωνομαι αν θα καταλαβω οτι ηρθε η ωρα....Τι να πω.....Οπως και να εχει ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!!

Κατα τα αλλα τα ιδια....Ο μικρος δοκιμαζει τα ορια μου και το τι μπορει να κανει....Αν τον αφησω για ενα λεπτο μονο του θα κανει ακριβως αυτο που του εχω απαγορευμενο.....Ειναι απιστευτο!!!!!Βεβαια δεν τον μαλωνω ποτε γιατι το βρισκω φυσιολογικο...Απλα του εξηγω ξανα και ξανα για πιο λογο δεν πρεπει να το κανει....Οχι οτι χαμπαριαζει....Και εγω πρεπει να εχω συνεχεια το νου μου στα παντα....

Κατα τα αλλα και εμεις μιλαμε αρκετα καλα μαλλον....Αρχισαμε προτασεις 3 λεξεων ...Αλλα φυσικα δεν τα λεει και ολα καθαρα...

βαβασει ειναι διαβασει.....κακασει ειναι χαλασει.....κοκοσει ειναι φουσκωσει και αλλα τετοια ωραια πραγματα που προσπαθω να αποκρυπτογραφησω καθε μερα....

Λιακι ημουν σιγουρη οτι η μικρη δεν θα ειχε τιποτα το ανησυχητικο.....Εγω θα σου ελεγα μαλιστα μηπως να την αφηνες που και που χωρις πανα για να παιρνει αερα η περιοχη.....Κατα τα αλλα τι κανει η μικρη στην κοιλιτσα σου?

Λοιπον σας αφηνω....Παω να πλακωσω το παγωτο και να δω καμια ταινια....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλημέρα!!!

ωραία νέα με το Σοφάκι δίπλα!!!

σύμπι ελπίζω σύντομα να ακούσουμε και τα δικά σου!!!;););)

Ζωίτσα μια χαρά η μπουμπούκα σου!!!

μπράβο!!!

τωρα για τη γέννα, είναι καλό που η γιατρός σου έχει τον φυσιολογικό υπόψη της!

Τελοσπάντων βέβαια, να έρθει η μπέμπα με το καλό γερη και ο τρόπος που θα γεννηθεί είναι δευτερεύων!

μην αγχωνεσαι πάντως! είμαι σίγουρη οτι οι πόνοι της γέννας δεν περνάνε απαρατηρητοι για να μην τους καταλάβεις!!! θα καταλάβεις τις συσπάσεις,κλπ όταν έρθει η ωρα!

ο Τεό σε δοκιμάζει ε???

υπομονή....τι να πω...

θα έρθει σε λίγες μερες η μικρούλα σας και θα έχει να ασχολείται με εκείνη!

με καλή διάθεση ελπίζω!!!

να σας ζησει και το μωράκι της κουμπάρας σου!!!

κοντινά θα είναι τα μωράκια σας!!!!

Ευμορφία έχω απορία και για σένα!!!!!

ο Παντελάκος τωρα που σε είδε να θηλάζεις, ζήλεψε?

ζητησε να θηλάσει?

πάω να βάλω το ψάρι στο φούρνο και να πάμε καμια βολτούλα για καφέ μετά!

Φιλάκια!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα σας!!!ολα καλα?σας φανηκε περεργο που μπηκα Σαββατο..αλλα με "χωνασε" σημερα στο μαγαζι και εχει παει ο μπαμπας μας τα παιδια βολτα εκτος του Μαρινου γιατι δεν μα αφησε το βραδυ να κοιμηθουμε απο τους εμετους.....και ηταν πολυ εξαντλημενος..οποτε τον εστειλα στην πεθερα μου. Εχθες στο σχολειο του ειχαν ψαρι....αλλα ο Μαρινος τον πειραζε.....της ειπα της δασκαλας του να του δωσει γιατι το εχει ξεπερασει πλεον.....αλλα κανανε την βλακεια και του δωσανε και φετα...και επαθε δηλητηριαση το καημενο!!!!σημερα εχουμε ολα τα σεντονια της κουνιας για πλυσιμο......αλλα τουλαχιστον συνηλθε....

Ζωιτσα μου με το καλο να ερθει το κοριτσι σου......

Λοιπον να ευχηθω κιολας στα ζουζουνια μας.....ΘΟΔΩΡΑΚΟ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ..ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΚΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΣΟΥ

ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ.....ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑΖΙΑ!!!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ....

ααα ρε ελενακι γλυκο..εισαι αστερι!!

Μπηκα να πω ενα ευχαριστω για τις ευχουλες σας γιατι δεν ξερω αν θα τα καταφερω να μπω μεχρι το βραδυ,,θα εχω την μικρη αποκλειστικα επειδη ο αντρας μου α λειπει σημερα..παρουσιαση φανελας στην χαλκιδα και μπουζουκια μετα,,γκρρρρρρ..τεσπα...αρα αυριο θα σβησουμε τα δυο μας κερακια και θα σας ανεβασω και φωτογραφιουλα αφου εχω και ιντερνετ πλεον αρα θα ανεβει γρηγορα!!!

Ζωιτσα να χαιρομαστε τα παιδακια μας φιλη μου...παντα ευτυχισμενα κασι γερα να ειναι...με το καλο και τα μπεμπακια μας!!!

σας αφηνω..παω να ξαπλωσω γιατι ζητημα να εχω κοιμηθει 3 ωρες χθες βραδυ,,αρχισαν οι ανησυχιες και δεν βολευομαι πουθενα!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλά είμαι για τα πανηγυρια τελικά!!!

φτου μου!!!

δε σας είποα εγω να μου θυμίζετε και τις ημερομηνίες για να λέω τα χρόνια πολλά???????????

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Χρόνια πολλά με υγεία και απεριοριστη ευτυχία στα κουκλάκια Χρυσοβαλαντούλα και Θοδωράκη!!!

Λιάκι και Ζωίτσα να τα χαίρεστε και με το καλό να υποδεχθείτε τα μπεμπάκια σας!!!

Για τη Χρυσοβαλαντούλα μας:

588818bxvjhr877l.gif

και για το Θοδωράκη μας:

1030012ob65svgj89.gif

πωπω βρε Ελενάκι τι πέρασε ο Μαρινούλης???

μα καλά έδωσαν ψάρι μαζί με τυρί????????? πάνε καλά κι αυτες μωρέ???

ευτυχως του πέρασε ε??

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας και απο εμενα!!!

Εδω ολα καλα!!!Οχι δεν γεννησα ακομα!!!!Η μικρη ομως πατησε αισιως τα 3 κιλα!!!!

Γεννησε ομως η κουμπαρα μου σημερα και εμενα μεεχει πιασει ξαφνικα μια αγωνια....

Ευμορφακι να τη χαιρεσαι τη κορουλα σου.....Πολυ σε ζηλευω που ειναι τοσο βολικη και εσυ τοσο ευτυχισμενη.....

Μαρακ λαθος εκανες....10 γιορταζει ογιος μου.....Απλα εκανατα γενεθλια του μια εβδομαδα πιο πριν για να μην εχουμε καμια εκπληξη.....Καταλαβαινεις,,,

Παρολα αυτα σε ευχαριστω για τιςευχες σου...Ηταν πολυ συγκινητικες.....

Σοφακι δεν ξερουμε ακομα πως θα το κανουμε....Θα δουμε μεχρι τελευταια στιγμη....Η γυναικολογος μου μου ειπε συγκεκριμενα οτι θα εξαρτηθει απο την διαστολη μου απο το βαρος της μικρης και απο την κατασταση της μτρας εκεινη τη στιγμη....οποτε αναμενουμε....Εγω πιστευω οτι μεχρι την αλλη εβδομαδα που κλεινω τις 38 εβδομαδες λογικα θα βγει μια ακρη....Εχω και εγω αγωνια βεβαια για το πως θα γεννησω....Ασε που ποτε δεν ειχα πονους γεννας και τωρα αγχωνομαι αν θα καταλαβω οτι ηρθε η ωρα....Τι να πω.....Οπως και να εχει ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!!

Κατα τα αλλα τα ιδια....Ο μικρος δοκιμαζει τα ορια μου και το τι μπορει να κανει....Αν τον αφησω για ενα λεπτο μονο του θα κανει ακριβως αυτο που του εχω απαγορευμενο.....Ειναι απιστευτο!!!!!Βεβαια δεν τον μαλωνω ποτε γιατι το βρισκω φυσιολογικο...Απλα του εξηγω ξανα και ξανα για πιο λογο δεν πρεπει να το κανει....Οχι οτι χαμπαριαζει....Και εγω πρεπει να εχω συνεχεια το νου μου στα παντα....

Κατα τα αλλα και εμεις μιλαμε αρκετα καλα μαλλον....Αρχισαμε προτασεις 3 λεξεων ...Αλλα φυσικα δεν τα λεει και ολα καθαρα...

βαβασει ειναι διαβασει.....κακασει ειναι χαλασει.....κοκοσει ειναι φουσκωσει και αλλα τετοια ωραια πραγματα που προσπαθω να αποκρυπτογραφησω καθε μερα....

Λιακι ημουν σιγουρη οτι η μικρη δεν θα ειχε τιποτα το ανησυχητικο.....Εγω θα σου ελεγα μαλιστα μηπως να την αφηνες που και που χωρις πανα για να παιρνει αερα η περιοχη.....Κατα τα αλλα τι κανει η μικρη στην κοιλιτσα σου?

Λοιπον σας αφηνω....Παω να πλακωσω το παγωτο και να δω καμια ταινια....

Γεια σου βρε Ζωιτσα!

Να χαιρεσαι τον Θοδωρακη σου!Να ειναι παντα ευτυχισμενος και με το καλο να δεχτει την αδερφουλα του και να γινει ο μεγαλος αδερφος πια!

Ειδες η μπουμπου σου?Μια χαρα τα πηρε τα κιλακια της.

Μην ανησυχεις ολα θα πανε καλα!

Να σας ζησει και το μωρακι της κουμπαρας σου!

Καλημέρα!!!

ωραία νέα με το Σοφάκι δίπλα!!!

σύμπι ελπίζω σύντομα να ακούσουμε και τα δικά σου!!!;););)

Ζωίτσα μια χαρά η μπουμπούκα σου!!!

μπράβο!!!

τωρα για τη γέννα, είναι καλό που η γιατρός σου έχει τον φυσιολογικό υπόψη της!

Τελοσπάντων βέβαια, να έρθει η μπέμπα με το καλό γερη και ο τρόπος που θα γεννηθεί είναι δευτερεύων!

μην αγχωνεσαι πάντως! είμαι σίγουρη οτι οι πόνοι της γέννας δεν περνάνε απαρατηρητοι για να μην τους καταλάβεις!!! θα καταλάβεις τις συσπάσεις,κλπ όταν έρθει η ωρα!

ο Τεό σε δοκιμάζει ε???

υπομονή....τι να πω...

θα έρθει σε λίγες μερες η μικρούλα σας και θα έχει να ασχολείται με εκείνη!

με καλή διάθεση ελπίζω!!!

να σας ζησει και το μωράκι της κουμπάρας σου!!!

κοντινά θα είναι τα μωράκια σας!!!!

Ευμορφία έχω απορία και για σένα!!!!!

ο Παντελάκος τωρα που σε είδε να θηλάζεις, ζήλεψε?

ζητησε να θηλάσει?

πάω να βάλω το ψάρι στο φούρνο και να πάμε καμια βολτούλα για καφέ μετά!

Φιλάκια!!!

Σοφακι,ο Παντελης ζητησε την πρωτη και την δευτερη μερα που ηρθα σπιτι να θηλασει.Δεν θηλασε ομως.Τωρα του φαινεται τελειως φυσιολογικο.

Δεν πινει ομως γαλα.Λες να κανει απεργια απο το γαλα λογω του οτι η μπουμπου πινει απο την μαμα?χαχαχα!

καλημερα σας!!!ολα καλα?σας φανηκε περεργο που μπηκα Σαββατο..αλλα με "χωνασε" σημερα στο μαγαζι και εχει παει ο μπαμπας μας τα παιδια βολτα εκτος του Μαρινου γιατι δεν μα αφησε το βραδυ να κοιμηθουμε απο τους εμετους.....και ηταν πολυ εξαντλημενος..οποτε τον εστειλα στην πεθερα μου. Εχθες στο σχολειο του ειχαν ψαρι....αλλα ο Μαρινος τον πειραζε.....της ειπα της δασκαλας του να του δωσει γιατι το εχει ξεπερασει πλεον.....αλλα κανανε την βλακεια και του δωσανε και φετα...και επαθε δηλητηριαση το καημενο!!!!σημερα εχουμε ολα τα σεντονια της κουνιας για πλυσιμο......αλλα τουλαχιστον συνηλθε....

Ζωιτσα μου με το καλο να ερθει το κοριτσι σου......

Λοιπον να ευχηθω κιολας στα ζουζουνια μας.....ΘΟΔΩΡΑΚΟ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ..ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΚΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΣΟΥ

ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ.....ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑΖΙΑ!!!ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ....

Τι λες βρε Ελενιτσα μου!Ψαρι με τυρι?Δεν πανε καλα οι ανθρωποι...

Πως ειναι τωρα ο Μαρινουλης?Συνηλθε καθολου?

ααα ρε ελενακι γλυκο..εισαι αστερι!!

Μπηκα να πω ενα ευχαριστω για τις ευχουλες σας γιατι δεν ξερω αν θα τα καταφερω να μπω μεχρι το βραδυ,,θα εχω την μικρη αποκλειστικα επειδη ο αντρας μου α λειπει σημερα..παρουσιαση φανελας στην χαλκιδα και μπουζουκια μετα,,γκρρρρρρ..τεσπα...αρα αυριο θα σβησουμε τα δυο μας κερακια και θα σας ανεβασω και φωτογραφιουλα αφου εχω και ιντερνετ πλεον αρα θα ανεβει γρηγορα!!!

Ζωιτσα να χαιρομαστε τα παιδακια μας φιλη μου...παντα ευτυχισμενα κασι γερα να ειναι...με το καλο και τα μπεμπακια μας!!!

σας αφηνω..παω να ξαπλωσω γιατι ζητημα να εχω κοιμηθει 3 ωρες χθες βραδυ,,αρχισαν οι ανησυχιες και δεν βολευομαι πουθενα!!

Λια μου να χαιρεσαι την Χρυσοβαλαντω σου!Να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη!Με το καλο και η δευτερη κορουλα σου!

Καμια δεν ειναι τριγυρω ε?

Μπηκα να κανω μια ερωτηση...τα παιδακια σας τρωνε το φαγητο τους?

Γιατι ο Παντελης δεν τρωει.Συνηθως τρωει μερικες μπουκιες και μετα αφου μασησει λιγο την τροφη την βγαζει.

Εχω απογοητευτει...λετε να ειναι φαση?

Αν μπορουσε να ζησει μονο με σταφυλια...θα ετρωγε μονο σταφυλια.Τα τσακιζει.

Ολο παει στο ψυγειο και λεει "οθία" δηλαδη σταφυλια.

Και το αλλο?Δεν πινει τοσο γαλα οσο επινε παλια.Το βραδυ συγκεκριμενα,καθολου.

Τι θα το κανω αυτο το παιδι?

Δεν τρωει και απο την στεναχωρια μου εχω νευρα και του φωναζω.

Ειναι που ειμαι και αυπνη...ενα παραπανω.

Ευμορφακι μονο εγω ειμαι εδω απο οτι φαινεται και δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω και πολυ....

Εμενα ο δικος μου παντα ετρωγε....Ομως μηπως με αυτο τον τροπο προσπαθει να σου ταβηξει την προσοχη?Μπορει βεβαια να ειναι και φαση τι να πω....Οσο να πεις η γεννηση της αδελφουλας του ειναι μεγαλη αλλαγη στη ζωη του....Εχετε δοκιμασει να φατε οι δυο σας μαζι?ή να τον ρωτησεις τι θα ηθελε να φαει σημερα δινοντας του 2 επιλογες να διαλεξει?Εγω τουλαχιστον οταν τον βλεπω να μην θελει κατι τοτε τον βαζω να διαλεξει...Ας πουμε το πρωι αν δεν θελει να πιει το γαλα του του δειχνω 2 φλιτζανια και τον ρωταω σε ποιο θελει να του κανω το γαλα....ΑΥτο παντα πιανει σε μας....Ή αμα δεν θελει να φαει τα φρουτα του τον ρωταω αν θελει να φαει ροδακινο ή σταφυλια...Καταλαβαινεις τι θελω να πω ε?

Οσο για την αυπνια φανταζομαι πως εισαι....Ετσι υποθετω θα ειιμαι και εγω σε λιγο καιρο....

Τι να πω βρε ευμορφακι μου....κουραγιο και υπομονη....

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλησπέρα!!!

πήγαμε για μπανάκι σημερα στη θάλασσα!

είχε λίγο κύμα αλλά ήταν πολύ ζέστη!!!

είχα να πάω για μπάνιο απο τις 23 Ιουλίου λόγω των συμβάντων με τον πεθερό μου....

και σημερα είχαμε το μνημόσυνο των 40....

μου το τρέλαναν το παιδί όλοι!

κάνε αυτό, κάνε εκείνο, πάρε με αγκαλιά, δωσμου φιλάκι....

λες και είχε την όρεξη τους η Βαλέρια και μόλις τους έλεγε "ντε τέλω" μου έλεγαν οτι είναι γκρινιάρα!!!

ένα παιδί που κοιμάται κάθε μέρα μέχρι τις 10:30 το πρωί και την ξύπνησα απο τις 8 για να παμε στην εκκλησία όπου γινόταν χαμός απο τον κόσμο(ήταν 4 μνημόσυνα μαζί!) και τη ζέστη και μου την έβγαλαν γκρινιάρα επειδή δεν ήθελε να κάνει τη μαριονέτα τους!!!!

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σοφακι,ο Παντελης ζητησε την πρωτη και την δευτερη μερα που ηρθα σπιτι να θηλασει.Δεν θηλασε ομως.Τωρα του φαινεται τελειως φυσιολογικο.

Δεν πινει ομως γαλα.Λες να κανει απεργια απο το γαλα λογω του οτι η μπουμπου πινει απο την μαμα?χαχαχα!

όταν ζητησε να θηλάσει του έδωσες να δοκιμάσει???

σε ζαλίζω ε αλλα το έχω απορία!:D:D:D

Καμια δεν ειναι τριγυρω ε?

Μπηκα να κανω μια ερωτηση...τα παιδακια σας τρωνε το φαγητο τους?

Γιατι ο Παντελης δεν τρωει.Συνηθως τρωει μερικες μπουκιες και μετα αφου μασησει λιγο την τροφη την βγαζει.

Εχω απογοητευτει...λετε να ειναι φαση?

Αν μπορουσε να ζησει μονο με σταφυλια...θα ετρωγε μονο σταφυλια.Τα τσακιζει.

Ολο παει στο ψυγειο και λεει "οθία" δηλαδη σταφυλια.

Και το αλλο?Δεν πινει τοσο γαλα οσο επινε παλια.Το βραδυ συγκεκριμενα,καθολου.

Τι θα το κανω αυτο το παιδι?

Δεν τρωει και απο την στεναχωρια μου εχω νευρα και του φωναζω.

Ειναι που ειμαι και αυπνη...ενα παραπανω.

Λοιπόν και η Βαλέρια απο τωρα τελευταία που πέρασε την τραχειοβρογχίτιδα, μου κάνει νούμερα με το φαγητό....

με χίλια κόλπα όμως τελικά την καταφέρνω να φάει...

για να φάει το γιαούρτι της πρέπει απαραιτήτως να ταισουμε κια τα πλαστικά παπάκια της....:rolleyes:

φρούτα αλεσμένα δε θέλει πλέον...σαν τον Παντελή....δωστης σταφύλια και μπορεί να φάει ένα κιλό στην καθισιά της!!!

τωρα απο γάλα δεν ξερω....εμένα πίνει το πρωί 200μλ περίπου και θηλάζει και 3 φορές την ημέρα...

περιμένω να της πάρω κρεβάτι για να αποθηλάσουμε....δηλαδή να μπει στη λογική οτι στο καινούριο κρεβάτι ξαπλώνουμε και κοιμόμαστε χωρίς τζιτζι απο τη μαμά!

πάντως ο καινούριος μας παιδίατρος μου είχε πει οτι σε αυτη την ηλικία πρέπει να πίνουν 500μλ γάλα την ημέρα το ΠΟΛΥ...

όπου σε αυτα τα 500μλ δεν είναι απαραιτητο να κατεβάσει 2 250άρια μπουκάλια την ημέρα...

ας πιεί 200 κι αν φάει μισό γιαούρτι και ένα κομμάτι τυρι είναι οκ!

η γνωμη μου είναι να μην τον πιέζεις καθόλου με το φαί...

αντιλαμβάνεται το άγχος σου και αντιδράει...

πρόσφερε του χαλαρά φαγητό και κυρίως συχνά μέσα στην ημέρα...

επίσης κάποια στιγμή που θα είναι να θηλάσει η μπέμπα, ρωτα τον:

"Παντελάκο τωρα που θα πιεί γάλα η αδερφούλα σου, θες να σου φτιάξω και σένα να κάτσεις δίπλα μου να πιείτε παρέα???"

και συμφωνω και με τη Ζωίτσα....να του δίνεις πάντα 2 επιλογές...

φάση είναι πιστευω...συν τη μεγάλη αλλαγη με την έλευση της μπέμπας σας....μπορεί να μην εκφράζει τη ζήλια του με άσχημο τρόπο αλλά υπάρχει...και ίσως να το δείχνει έτσι....

κάνε λίγη υπομονή πάντως....τωρα που είναι και η αρχη με τη ζουζουνίτσα σας στο σπίτι μόνο να φανταστω μπορώ την κούραση....

αλλά σύντομα όλα θα μπουν σε μια σειρά....

και απ'όπου μπορείς να δεχθείς βοήθεια, να το κάνεις....

Ζωίτσα τι κάνεις???????????????

το μπεμπέ σε αφηνει να κοιμηθείς ή στριφογυρίζει??

αν και τωρα δεν έχει και πολύ χωρο εκει μέσα!;)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αλοοοοοο!!!!νυχτοπουλι ειμαι:D τι κανετε?????

χρονια πολλα και ευτυχισμενα Θοδωρακο και Χρυσοβαλαντουλα.Να ειστε παντα γερα και ευτυχισμενα.Κοριτσια να τα χαιρεστε τα ζουζουνια σας:D:D:Dμε το καλο τα μπεμπακια σας!!!!!

ελενιτσα περαστικα στον Μαρινουλη.βρε κοριτσια γιατι δεν κανει ψαρι με τυρι????????ο Αναστασης παντα με τυρι το τρωει και δεν τον εχει πειραξει ποτε.απο 10 μηνων.....οταν πρωτο ξεκινησαμε να τρωει ψαρι το μονο φαγητο που απαγορευσε ο παιδιατρος να τρωει μαζι με το ψαρι ηταν το αβγο....ολα τα αλλα κανονικα.και εγω αυτο ηξερα .......οι περισσοτεροι που γνωριζω εδω ετσι το τρωνε......εχουμε και ενα φαγητο εδω που το κανουν με ψαρι ,γαλα και τυρι......κουταμαρα κανω που του το δινω?????:confused:αλλα ποτε δεν τον εχει πειραξει......

και εμενα δεν τρωει καθολου ουτε φαγητο ουτε τα φρουτα:-(:sad:χαμος γινεται καθε μερα.ολο το σπιτι κατεβαζω για να φαει 10 μπουκιες.......το γαλα μισοαποκοιμημενος το πινει διαφορετικα......ουτε να το φτυσει.εχω απελπιστει με τη φαση που περναει τωρα.ολο νευρα και φωνεσ.μασ χτυπαει,πεταει πραγματα,δεν μασ ακουει.και εμεισ ολο με το καλο.....αλλα ανθρωποι ειμαστε και που και που ανεβαινει και η φωνη...εκει να δειτε:-(:-(

αλλαξε αποτομα!!!:confused::-(

XWF8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...