Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ!!!!

Κοριτσακια μου καλημερα!!!!ειδατε βρηκα τροπο να επικοινωνησω μαζι σας!!!ας είναι καλα το ελενακι που το εχω ζαλισει και το βρηκα μικρο και το εκμεταλευομαι…πως είναι τα παιδακια μας?σας διαβαζω από το κινητο αλλα δεν μπορω να σας απαντησω δυστυχως….

Καταρχην να πω χρονια πολλα σε όλα τα παιδακια που εχουν γενεθλια αυτό το μηνα!ειναι ο μηνας μας!!

Να είναι όλα καλοτυχα και ευτυχισμενα στη ζωη τους και να μπορεσουν να καταφερουν ότι πραγματικα θελουν…και ευχομαι να ερθουν καλυτερες μερες για να περασουν και αυτά καλυτερα γιατι γεννηθηκαν σε μια δυσκολη εποχη…..

Γιωτουλα δεν θυμομουν ότι ειχαμε μαζι γενεθλια!!!!

Σοφακι εσεις κανατε γαμοβαπτιση την ημερα των γενεθλιων μας ε????

Ζωιτσα κοριτσακι μου σου ευχομαι να γεννησεις πανευκολα και συντομα να κρατησεις στην αγκαλια σου ξανα ένα υπεροχο μουτρακι….

Μαρακι μου εμεις τα ειπαμε κ στο φεις και το ποσο μου αρεσει ο γιος σου το ξερεις!!!!αχ του πεφτω λιγο μεγαλη κ ασχημη για τα κυβικα του….

Τα νεα μας τωρα είναι γενικα καλα…ξεκινησαμε κ σταθμο εδώ και 3 μερες..σε γενικες γραμμες καλα τα παει.δεν καθεται όμως πολύ.1.5-2 ωρες την ημερα για καμια 10αρια μερες που είναι οι μερες της προσαρμογης μπορει κ περισσοτερο μπορει κ λιγοτερο.

Ειμαστε τρελες παρλαπιπες….το τι λεει το στομα της δεν λεγεται!!!!μιλαει παρα πολύ τα θυμαται όλα κ τα λεει την καταλληλη στιγμη κ εννοειται πως δεν μπορουμε να πουμε τιποτα μπροστα της που δεν θελουμε να ακουσει…προτασεις κανονικες 8 λεξεις μια χαρα!!!λεει μια μερα «α κοιμησουμε α τσιπνισουμε κ μετα α παμε στο μεισσι»δηλαδη θα κοιμηθουμε θα ξυπνησουμε κ μετα θα παμε στο μελισσι…η πολλες φορες λεει «σιμεα α παμε στις κουνιες αβιο α παμε στη θαασα»…θα την φαω!χτες περναγαμε με το αυτοκινητο από ένα περιπτερο που εχω σταματησει 1-2 φορες για τσιγαρα…και μου λεει «ε θεουμε τσιγαα σημερα,εχουμε,αβιο παλι»….!!!!!καναμε κ μινι γενεθλια χτες κ τα κανονικα μας την κυριακη…..εσβησε κ 10 φορε το κερακι!!!ολο παλι παλι ελεγε…ελα μαμανια μια ακομα…..

Ααα το καλοκαιρι καναμε μπανιο στη θαλασσα μια χαρα με μπρατσακια κολυμπαγε τελεια…εκανε κ στροφες γυρω από τον εαυτο της μεσα στη θαλασσα εκανε κ πισω κ επεπλεε στην επιφανεια του νερου εκανε κ ποδαρακια χτυπαγε κ κουναγε χερακια κ κολυμπουσε..μιλαμε τρελο ψαρακι!διακοπες δεν πηγαμε καπου αλλου περα από το εξοχικο!καλα ηταν όμως….

Αχ τι καλα μπορεσα κ σας ειπα 2 κουβεντες επιτελους!!!!!ολο στο τρεξιμο ημουν!

Να ξερετε ότι σας διαβαζω κ σας σκεφτομαι!κ αν θελετε στειλτε τα μειλ σας στην ελενιτσα κ εκεινη θα μου τα στειλει να τα εχω και να μπορω να σας στελνω κανα μειλ από τη δουλεια.εχω μονο της σοφιας κ της ελενιτσας!!!!μαρια ουτε το δικο σου δεν εχω!!!!!φιλακια πολλα πολλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!!!

σας ευχαριστω πολύ για τις ευχές σας!!!

να είστε όλες καλά και να χαίρεστε τα ζουζούνια σας!!!

δεν προλαβαίνω να σχολιάσω πολλά μια και έχει δουλειά ο συζυγος στον υπολογιστη και το λαπτοπ το έχει η πεθερά...(μη χε....)...

τεσπα!!!

ωραία που ακούω για γενεθλιάκια και πάρτυ!

εμείς θα αρκεστούμε στις ευχες φετος λόγω πενθους...

Ζωίτσα μη σκας με το τι σκέφτεται ο καθενας....

εγω πάντως δεν αφηνω περιθωρια ούτε καν να δείξουν οτι τη λυπούνται....

οκ έχει αλλεργία και δνε κάνει αν φάει γαλακτοκομικά...ε και??????

άσε που εγω ακόμα κι αν της περάσει η αλλεργία, με κατσικισιο θα συνεχίσω τη διατροφή της και αγελαδίνο θα τρωει μόνο όπου δεν μπορώ να το αποφυγω...οπότε, έτσι κι αλλιώς, στο κατσικισιο θα στρεφόμουν!

στα γενέθλια της θα της φτιάξω εγω ωραιότατη τουρτίτσα, θα της αγοράσω και διακοσμητικά πάνω και θα την κόψουμε οι 3 μας!

Λιάκι τι έχει βγάλει η μικρη?

εμένα η Βαλέρια έχει γεμίσει κοκκινίλκες σε όλο το σωμα και έχει φαγούρα...

αν και μάλλον δροτσίλες είναι γιατί αυτό το παιδί συνέχεια ιδρωνει!!!!!!!

είδα και στο πιπί της τωρα που την άλλαζα και θορυβηθηκα λίγο να πω την αλήθεια...

Τάτι μου χάρηκα που έστω και έτσι μαθαμε νέα σου!!!!!!!!!

μπράβο στη Ραφελίτσα που μιλάει τόσο!!!

δεν προλαβαίνω να σχολιάσω άλλα!!!σας αφηνω γιατί θέλει τον υπολογιστη ο Παν.!!!!

Φιλάκια πολλά!!!!!!!!!!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μπηκα να σας πω νεα απο παιδιατρο,,,παιδευομαι εδω και μιση ωρα να ανοιξουν οι σελιδες,,ευτυχως απο δευτερα θα χω ιντερνετ,,,τεσπα..

Ολα καλα η μικρη,,καναμε το εμβολιακι μας,κλαψαμε παρα πολυ,μα παρα πολυ,εκανε συνεχως ντα την παιδιατρο και της ελεγε μη μη,ποτε ποτε...χαχαχαχα!!

Πατησαμε σχεδον τα 13 κιλα και ειμαστε 92 ποντακια..μια χαρα!!

Τα σπυρακια τελικα οπως μας ειπε δεν ειναι τπτ το σοβαρο,,το συναντα συχνα σε παιδακια ιδιως σε αυτα που εχουν και ευαισθητο δερματακι...σταματαμε την ελοκον και παιρνουμε μια αλλη(δεν θυμαμαι ονομα) και βλεπουμε,,,μου πε πως αργει να περασει..θα δουμε,,,θα περιμενω λιγο καιρο και αν δω πως χειροτερευει η δεν περναει θα την παω σε δερματολογο!!!

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

καλημερα σας!!!

Λιακι χαιρομαι που ειναι κατι πιο απλο....περαστικα της.Αν ομως δεν της υποχωρει σιγα σιγα κατευθειαν σε δερματολογο ετσι?

Σοφακι σερφαρει η πεθερα?χιχιχιχιχι

εγω εχω εναν φοβερο πονοδοντο σημερα......θα κανω ομως υπομονη......!!!τι να πιω να μου περασει?

καλημέρα!!!

καλά τα νέα απο την παιδίατρο Λιάκι!

και μοντέλο το κορίτσι σου!!!

πρέπει κι εμείς να πάμε για το εμβόλιο και φοβάμαι μην αντιπαθήσει τον καινούριο γιατρό που θα της το κάνει γιατί ως τωρα τα πάνε τέλεια!

αν και θα φάει έξτρα τσιμπημα που θα της κάνω και εξετάσεις αίματος!

εκεί δεν αγχωνομαι ιδιαίτερα όμως!!

11 μηνών που της είχα κάνει ούτε είχε κλάψει!!! κοιτούσε τη βελόνα με απορία!:D

πρέπει αύριο να βγω στα μαγαζιά πριν τελειώσει το τελευταίο 10ήμερο των εκπτώσεων, να κοιτάξω μήπως της βρω κανένα αθλητικό παπουτσάκι και να πάρω δωρο για έναν γάμο που μας έχουν καλέσει αν και δε θα πάμε φυσικά...

σύμπι τι έγινε με τον παιδικό τελικά??

εγω πραγματικά δνε ξέρω πως θα περάσει ο χειμώνας με τη μικρη μέσα στο σπίτι....

πρέπει να βρω διάφορες ασχολίες να μη βαριέται το κορίτσι μου...

ωχ ξύπνησε....

εδω γυρω θα είμαι....μάλλον!!!!

Φιλάκια!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!!

Λιακι χαιρομαι που ειναι κατι πιο απλο....περαστικα της.Αν ομως δεν της υποχωρει σιγα σιγα κατευθειαν σε δερματολογο ετσι?

Σοφακι σερφαρει η πεθερα?χιχιχιχιχι

εγω εχω εναν φοβερο πονοδοντο σημερα......θα κανω ομως υπομονη......!!!τι να πιω να μου περασει?

σερφάρει τρομάρα της.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

για τον πονόδοντο όποιο παυσίπονο σε πιάνει καλύτερα....

αν είναι έντονος προτείνω πονσταν...κάνει καλή δουλειά...

τωρα που είπες πονόδοντο, ξέχασα να σας πω....

παρατηρησα τα δοντάκια της Βαλέριας και δεν είναι κατάλευκα όπως φαντάζομαι οτι θα πρέπει να είναι και σκέφτομαι να τη πάω σε παιδοδοντίατρο στην Αθήνα να τη δει...έχετε κανέναν υπόψη σας?

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Φιλεναδιτσες μου ηρθα!

Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας για την γεννηση της μπουμπους μου και για τα γενεθλια του Παντελη!

Ευχομαι να ειστε ολες και ολα τα παιδακια καλα...μεσα και εξω απο την κοιλιτσα :P

Α,ρε Ελενιτσα κινητο ημερολογιο εισαι...τιποτα δεν σου ξεφευγει...:P

Χρονια πολλα και στις Φροσουλα και Ραφαελιτσα!Μανουλες να τις χαιρεστε και να τις καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!

Σοφακι να ζησετε κι εσεις και να ειστε παντα αγαπημενοι!

Εγω τελικα γεννησα στις 25/8 στις 14:35 την μπουμπου μου (Αυγουστομωρο την εκανα).

Γεννηθηκε 3250 και 50 ποντους.Ερχοταν με το κεφαλι να κοιταει κατα πανω και δυσκολευτηκα λιγο να την βγαλω.

Ειναι παρα πολυ καλη.Ειναι ησυχη και τα βραδια την ξυπναω εγω για να φαει.

Δεν με κουραζει καθολου.Εκει που κουραζομαι ειναι ο Παντελης.

Ευτυχως ο Σαββας με βοηθαει πολυ με τον Παντελη.Τον εχει αναλαβει ο ιδιος και εγω εχω αναλαβει την μικρη,μιας και την θηλαζω.

Ηρθε την Παρασκευη και ο παιδιατρος...εβαλε μεσα σε 4 μερες 270 γρ.!!!Μια χαρα με το γαλατακι της μανουλας,γιατι το ειχα και ενα αγχος.

Μας βρηκε τα ισχια μας πολυ χαλαρα γι αυτο φοραμε και 2 πανες.

Οσον αναφορα τον μεγαλο υπερηχο που ειχαμε βρει υπερηχογενες εντερο μας ειπε ο παιδιατρος οτι θα κανουμε εναν υπερηχο ανω και κατω κοιλιας οταν θα γινει 2 μηνων,για να δουμε που βρισκομαστε.

Ο Παντελακος μου δεν δειχνει να ζηλευει ...το αντιθετο μαλιστα...ειναι προστατευτικος.Μολις ακουσει λιγο την φωνουλα της τρεχει να δει τι θελει και αμεσως φωναζει μαμα.

Οταν ειναι να παει βολτα με τον μπαμπα του τρεχει και την φιλαει και μετα φιλαει εμενα.

Προς το παρον ολα καλα.

Φευγω γιατι την ακουω να σκουζει.

Μολις μπορεσω θα ξαναμπω.

Φιλακια σε ολες!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Καλημέρα!!!

Καλώς μας ήρθες διπλομανούλα πλέον Ευμορφια μας!!!!

και πάλι να σου ζησει η ησυχούλα σου!!!!!!!!!!!!

εννοείται οτι μόλις βρεις χρόνο θέλουμε πληρη την ιστορία για τη γέννηση της μικρης!!!:D

κι ο Παντελάκος μωρέ τι καλός....μπράβο στον μεγάλο αδελφούλη που προσέχει το μωρό σας!!!

μια χαρα κι ο θηλασμός! τέλεια!!!

ε τωρα αν πω οτι δε ζηλεψα(με την καλή έννοια εννοείται!)....ψέματα θα πω!!!:D

καλά εμάς μας έχει τρελάνει η Βαλ με τις τσαχπινιές της....έχει πολύ γέλιο!!!

μου σκόρπισε χθες τα μανταλάκια στο πατωμα και της λέω: μμάζεψε τα σε παρακαλώ...

κι αρχίζει το σκατό να γελάει κακαριστά, να μου χορεύει, να κάνει νάζια, για να το ξέχασω και να μη τα μαζέψει!!!!

επίσης έχει ανακαλύψει το "ντε τέλω" κι όλη την ωρα αυτό λέει:

Βαλέρια θες γιαούρτι?

ντε τέλω......

Βαλέρια θες να παίξεις με τα τουβλάκια σου?

ντε τέλω....ε μπολώ....(=δε μπορώ)

μου έρχεται να τη φάω!!!!:D

που ειστε καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεε???????????????????

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα!!!!!!!!!!!

Ευμορφακι τι καλα που ειναι τοσο καλο μωρακι η κορουλα σου! αλλα και ο Παντελης τζεντλεμαν! σε ζηλευω με την καλη εννοια εννοειται και σου ευχομαι να εισαι διπλα ευτυχισμενη πια για ολη σου τη ζωη!!!!!

Συμπι λεει και προτασουλες η Βαλερια ετσι; χα ειναι μια χαρα που ανησυχουσες! εμενα λεει μονο 3 προτασεις:" το τοτσ καιει" δηλ " το τοστ καει"

"μαμα κοιτα" και "μαμα νανι". με εχει προβληματισει αρκετα αλλα εχω παρατηρησει πως όταν του λεω να πει μια λεξη δεν την λεει και στο ασχετο πεταει λεξεις μονος του! ειναι λιγο πνευμα αντιλογιας. εχθες μου εκανε το εξης: το μεσημερι ηθελα να τον βαλω για υπνο μιας και ηταν φανερο ότι νυσταζε. ξαπλωσαμε μαζι στο κρεβατι μου (εκει κοιμομαστε τα μεσημερια) αλλα αυτος σηκωθηκε και πηγε σε μια σκηνουλα που του εχω μεσα στο δωματιο του. πηγα κανα δυο φορες να τον παρω αλλα δεν εβγαινει και μου ζηταγε γαλα. εφοσον ειχε φαει μιση μπριζολα και πατατες του εξηγησα ότι γαλα θα πιει το απογευμα αν θελει και τωρα θα κανουμε νανι. δεν εβγαινε από τη σκηνη με τιποτα. φευγω ξαπλωνω στο κρεβατι μου σκεπτομενη οτι θα βαρεθει και θα ερθει. η ωρα περναγε δεν ακουγα τιποτα. παω στο δωματιο του και τι να δω; κοιμοταν καθιστος μεσα στη σκηνη σαν το Βουδα! από το πεισμα του κοιμοταν ορθιος και δεν ερχοταν στο κρεβατι μαζι μου το τερας!

Ζωουλα μου ξεχασα τα γενεθλια του Τεο!

να τον χαιρεστε αγαπη, να ειναι υγιης,καλοτυχος και ευτυχισμενος όλη του τη ζωη! να ειναι παντα πρωτοπορος, όπως στο καφε μας, να τον θαυμαζουν όλοι και εσεις να καμαρωνετε!!!!!:D

σερφάρει τρομάρα της.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

για τον πονόδοντο όποιο παυσίπονο σε πιάνει καλύτερα....

αν είναι έντονος προτείνω πονσταν...κάνει καλή δουλειά...

τωρα που είπες πονόδοντο, ξέχασα να σας πω....

παρατηρησα τα δοντάκια της Βαλέριας και δεν είναι κατάλευκα όπως φαντάζομαι οτι θα πρέπει να είναι και σκέφτομαι να τη πάω σε παιδοδοντίατρο στην Αθήνα να τη δει...έχετε κανέναν υπόψη σας?

Σοφακι εχω εναν πελατη παιδοδοντιατρο που εδρευει όμως στο Ιλιον. αν σε ενδιαφερει να σου στειλω τα στοιχεια του. σαν γιατρο δεν το ξερω αλλα γενικα ειναι πολύ πραος ανθρωπος!

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!!εδω ειμαι και εγω.....Ευμορφακι...χαιρομαι που ειναι τοσο ησυχη η μικρη σου και ο Παντελακος μωρε σε βοηθαει....ειδες ο αντρας του σπιτιου!!!!σορυ που εγραψα λαθος πληροφοριες για την μπουμπου δεν σε ακουγα και καλα στο τηλ......

Σοφακι...αυτα που λες με την Βαλερια να κανει και ο Μαρινος....λεει ζε σελει= δεν θελει.....ολη την ωρα...τωρα λεει κο μου=δικο μου και πιλι= πιπιλα....λεει και κατι αλλα κουλα δικα του....καποια στιγμη θα βγαλουμε νοημα...παντως τα αδερφια του τα φωναζει κανονικα........αααα τι θυμηθηκα...καλε Μαρια τι παιδι ειναι αυτο που εχεις?...... ....το εγραψα και στο φεις......κουκλος ειναι το λιγοτερο!!!!

να πω και χρονια πολλα στον Νικολα της Μαριας....πολυχρονος και ευτυχισμενος!!!το χαιρεστε το σουργελακι σας!!!!

καλημερα!!!!!!!!!!!

Ευμορφακι τι καλα που ειναι τοσο καλο μωρακι η κορουλα σου! αλλα και ο Παντελης τζεντλεμαν! σε ζηλευω με την καλη εννοια εννοειται και σου ευχομαι να εισαι διπλα ευτυχισμενη πια για ολη σου τη ζωη!!!!!

Συμπι λεει και προτασουλες η Βαλερια ετσι; χα ειναι μια χαρα που ανησυχουσες! εμενα λεει μονο 3 προτασεις:" το τοτσ καιει" δηλ " το τοστ καει"

"μαμα κοιτα" και "μαμα νανι". με εχει προβληματισει αρκετα αλλα εχω παρατηρησει πως όταν του λεω να πει μια λεξη δεν την λεει και στο ασχετο πεταει λεξεις μονος του! ειναι λιγο πνευμα αντιλογιας. εχθες μου εκανε το εξης: το μεσημερι ηθελα να τον βαλω για υπνο μιας και ηταν φανερο ότι νυσταζε. ξαπλωσαμε μαζι στο κρεβατι μου (εκει κοιμομαστε τα μεσημερια) αλλα αυτος σηκωθηκε και πηγε σε μια σκηνουλα που του εχω μεσα στο δωματιο του. πηγα κανα δυο φορες να τον παρω αλλα δεν εβγαινει και μου ζηταγε γαλα. εφοσον ειχε φαει μιση μπριζολα και πατατες του εξηγησα ότι γαλα θα πιει το απογευμα αν θελει και τωρα θα κανουμε νανι. δεν εβγαινε από τη σκηνη με τιποτα. φευγω ξαπλωνω στο κρεβατι μου σκεπτομενη οτι θα βαρεθει και θα ερθει. η ωρα περναγε δεν ακουγα τιποτα. παω στο δωματιο του και τι να δω; κοιμοταν καθιστος μεσα στη σκηνη σαν το Βουδα! από το πεισμα του κοιμοταν ορθιος και δεν ερχοταν στο κρεβατι μαζι μου το τερας!

Ζωουλα μου ξεχασα τα γενεθλια του Τεο!

να τον χαιρεστε αγαπη, να ειναι υγιης,καλοτυχος και ευτυχισμενος όλη του τη ζωη! να ειναι παντα πρωτοπορος, όπως στο καφε μας, να τον θαυμαζουν όλοι και εσεις να καμαρωνετε!!!!!:D

ε καλά....το ντε τέλω δεν το λες ακριβψς πρόταση αλλά καλά πάμε απ'οτι φαίνεται!!!

πάντως γελάω πολύ κάθε φορά που τα λέει!!!

εμένα πάλι όταν της λέω λέξεις και της ζητησω να επαναλάβει το κάνει!

προχθές πρέπει να είπαμε μαζί πάνω απο 50 λέξεις! γέλιο είχε!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

κοιμηθηκε καθιστός???????????????????

βρε το τέρας!!!!

τέλειος!!!

επ κοπελιά....στις 10 του μήνα δεν είναι ο Τεό???

ή κάνω λάθος????????????

Σοφακι εχω εναν πελατη παιδοδοντιατρο που εδρευει όμως στο Ιλιον. αν σε ενδιαφερει να σου στειλω τα στοιχεια του. σαν γιατρο δεν το ξερω αλλα γενικα ειναι πολύ πραος ανθρωπος!

δωστα μου τα στοιχεία του....θα μου πει και η Τατιάνα σε μερικές μέρες....και θα δω σε ποιόν θα πάω!!!

καλημερα σας!!!εδω ειμαι και εγω.....Ευμορφακι...χαιρομαι που ειναι τοσο ησυχη η μικρη σου και ο Παντελακος μωρε σε βοηθαει....ειδες ο αντρας του σπιτιου!!!!σορυ που εγραψα λαθος πληροφοριες για την μπουμπου δεν σε ακουγα και καλα στο τηλ......

Σοφακι...αυτα που λες με την Βαλερια να κανει και ο Μαρινος....λεει ζε σελει= δεν θελει.....ολη την ωρα...τωρα λεει κο μου=δικο μου και πιλι= πιπιλα....λεει και κατι αλλα κουλα δικα του....καποια στιγμη θα βγαλουμε νοημα...παντως τα αδερφια του τα φωναζει κανονικα........αααα τι θυμηθηκα...καλε Μαρια τι παιδι ειναι αυτο που εχεις?...... ....το εγραψα και στο φεις......κουκλος ειναι το λιγοτερο!!!!

να πω και χρονια πολλα στον Νικολα της Μαριας....πολυχρονος και ευτυχισμενος!!!το χαιρεστε το σουργελακι σας!!!!

α ναι! χρόνια πολλά στον σοκολατούλη της Μαρίας!

να τα εκατοστήσει και καλή πρόοδο στο σχολείο που ξεκινάει!!!:D

και ο Μαρίνος ζε σέλει εεε???????? χαχαχαχαχα!!!

πολύ τη διασκεδάζω αυτη τη φάση με την ομιλία!!!:D:D:D:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλε Μαρω ο Τεο εχει στις 10 γενεθλια!!!

με πρόλαβε το κινητό ημερολόγιο!!!

και της Λίας στις 10 δεν είναι?

να ειδοποιείτε γιατί εγω δε θυμάμαι!!!

εμείς πάντως φετος έχουμε γενέθλια Τρίτη και 13!!!

καλό ε?????????:tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

με πρόλαβε το κινητό ημερολόγιο!!!

και της Λίας στις 10 δεν είναι?

να ειδοποιείτε γιατί εγω δε θυμάμαι!!!

εμείς πάντως φετος έχουμε γενέθλια Τρίτη και 13!!!

καλό ε?????????:tongue:

χιχιχιχιχιχ!!!παρε χαρτι και γραφε!!!!

10/09 γενεθλια Τεο και Χρυσοβαλαντω

11/09 δεν θυμαμαι ποιας Μαριανθης.....θα το ψαξω

13/09 Βαλερια

15/09 Ανδρεας

23/09 Αναστασης

24/09 Μαρινος

29/09 Κωνσταντινος

ενταξει? :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...