Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το ΣΚ θα ερθει ο συζυξ Σοφακι αλλα το σαββατο αναμενεται ο κοκκινος στρατος επισης :(!

τεσπα θα δουμε...

λοιπον οσον αφορα στην πανα .... ο Κων/νος δεν φαινεται να ειναι ετοιμος ακομα αλλα δεν αγχωνομαι και πολύ. εγω να φανταστεις σαν μωρο μιλουσα από 8 μηνων και ενω τα ελεγα όλα εφτασα 3 ετων να κοψω την πανα. τα κακα δεν τα ελεγα!

επισης το θεμα της ομιλιας και εμενα με αγχωνει αλλα όταν σκεφτομαι λογικα ξερω ότι σκεφτομαι βλακειες. το παιδι μου θα μιλησει! ειναι πανεξυπνος και αυτο το βλεπω, καταλαβαινει τα παντα απλα για καποιο λογο αρνειται να μιλησει. τον βλεπω επίσης ότι οταν του λες να πει κατι δεν το λεει απλα εκει που καθομαι τον ακουω ξαφνικα να μου λεει μια καινουργια λεξη από μονος του!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το ΣΚ θα ερθει ο συζυξ Σοφακι αλλα το σαββατο αναμενεται ο κοκκινος στρατος επισης :(!

τεσπα θα δουμε...

λοιπον οσον αφορα στην πανα .... ο Κων/νος δεν φαινεται να ειναι ετοιμος ακομα αλλα δεν αγχωνομαι και πολύ. εγω να φανταστεις σαν μωρο μιλουσα από 8 μηνων και ενω τα ελεγα όλα εφτασα 3 ετων να κοψω την πανα. τα κακα δεν τα ελεγα!

επισης το θεμα της ομιλιας και εμενα με αγχωνει αλλα όταν σκεφτομαι λογικα ξερω ότι σκεφτομαι βλακειες. το παιδι μου θα μιλησει! ειναι πανεξυπνος και αυτο το βλεπω, καταλαβαινει τα παντα απλα για καποιο λογο αρνειται να μιλησει. τον βλεπω επίσης ότι οταν του λες να πει κατι δεν το λεει απλα εκει που καθομαι τον ακουω ξαφνικα να μου λεει μια καινουργια λεξη από μονος του!

ε το επόμενο ΣΚ πήγαινε εσύ να τον επισκεφθείς!!!;););)

για την πάνα δεν ξέρω αν είναι έτοιμη....μάλλον όχι...

σας είχα πει που την έβαλα στο γιογιο και έκλειγε....σα να φοβόταν να τα κάνει εκεί...τεσπα....θα ξαναδοκιμάσω σε λίγο καιρό...

όχι τίποτα άλλο αλλά έλεγα αν την κόψει μέχρι το Φλέβαρη, να δω μήπως υπάρχει κενή θέση σε παιδικό να την έγραφα...

Για την ομιλία ακριβως το ίδιο κι εμείς!

αντιλαμβάνεται τα πάντα, σε βαθμό που πλεόν μερικά πράγματα που δε θέλω να ακούει,τα λέω στα αγγλικά στον άντρα μου(!) και απο λέξεις κάθε μέρα λέει καινούριες!

χθες ήταν η μέρα της μιμομης(=συγνωμη)!

όλη τη μέρα μου έλεγε μιμομη!!! χαχαχαχαχα!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ε το επόμενο ΣΚ πήγαινε εσύ να τον επισκεφθείς!!!;););)

για την πάνα δεν ξέρω αν είναι έτοιμη....μάλλον όχι...

σας είχα πει που την έβαλα στο γιογιο και έκλειγε....σα να φοβόταν να τα κάνει εκεί...τεσπα....θα ξαναδοκιμάσω σε λίγο καιρό...

όχι τίποτα άλλο αλλά έλεγα αν την κόψει μέχρι το Φλέβαρη, να δω μήπως υπάρχει κενή θέση σε παιδικό να την έγραφα...

Για την ομιλία ακριβως το ίδιο κι εμείς!

αντιλαμβάνεται τα πάντα, σε βαθμό που πλεόν μερικά πράγματα που δε θέλω να ακούει,τα λέω στα αγγλικά στον άντρα μου(!) και απο λέξεις κάθε μέρα λέει καινούριες!

χθες ήταν η μέρα της μιμομης(=συγνωμη)!

όλη τη μέρα μου έλεγε μιμομη!!! χαχαχαχαχα!!!

α καλα... εσενα λεει και τρισυλλαβες! ο Κων/νο για να πει "πατατα" λεει πρωτα "πα" και αν του πεις: τι "πα" αγαπη μου; σου προθετει και το "τατα". ολκληρη τη λεξη την εχει πει μια -δυο φορες :D

α καλα... εσενα λεει και τρισυλλαβες! ο Κων/νο για να πει "πατατα" λεει πρωτα "πα" και αν του πεις: τι "πα" αγαπη μου; σου προθετει και το "τατα". ολκληρη τη λεξη την εχει πει μια -δυο φορες :D

χαχαχαχα!!

η Βαλέρια κάνει το αναποδο!

τη λέει τατα την πατατα και αν τη ρωτησω μόνο θα την πει πατατα....

συμπι....τεμπελάκια μου φαίνεται βγηκαν τα παιδιά μας!!!:D:D:D

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα!!

η Βαλέρια κάνει το αναποδο!

τη λέει τατα την πατατα και αν τη ρωτησω μόνο θα την πει πατατα....

συμπι....τεμπελάκια μου φαίνεται βγηκαν τα παιδιά μας!!!:D:D:D

αν δεν ταιριαζανε δεν θα συμπεθεριαζαμε!!!!!:P

Καλημέρα!!!

Καλό μηνα!!!

Μπήκε ο μηνας των γενεθλίων μας!!!

μπαίνουμε και επισήμως στην κατηγορία των 2χρονων!!!!:D

σήμερα ξεκιναει η ανιψιά μου παιδικό!

το πόσο ζηλεύω την αδερφη μου δε λέγεται!!!

να είχα κι εγω 2-3 ωρίτσες έστω, μόνη μου στο σπίτι να κάνω καμια δουλειά και να ηρεμησω λίγο....είμαι πολύ τσιτωμένη τελευταία...

βλέπω οτι κι εγω και η Βαλέρια έχουμε κουραστεί απο την κλεισούρα...και έρχεται και χειμωνας....να δω πως θα την παλέψουμε....ουφ....

πήγα χθες στον Παπασωτηρίου να της πάρω κανένα βιβλίο αλλά ζαλίστηκα....

θα τα βρω απο το σάιτ του ποιά θέλω και θα πάω να τα ζητησω στο καταστημα γιατί αλλιώς δε βγάζω άκρη!

χαμός γινόταν!

είδα και κάτι ωραία ντιβιντι που λέγονται IQ και ένα που κοιταξα έλεγε οτι τους μαθαίνει τα χρωματα σε συνδιασμό με μουσική απο τη συμφωνική του Λονδίνου...καλό φαίνεται αλλά φοβάμαι μη το παρω και βγει πατάτα...

όχι τιποτα άλλο αλλά κάνει και γυρω στα 18 ευρω!

ίσως βέβαια της πάρω 2-3 για δωρο για τα γενέθλια της....γιατί παιχνιδια αποκλείεται να της πάρω! δε χωράνε άλλα εδω μέσα!

όποιος έρχεται σπίτι αυτό μας λέει....οτι το έχουμε παρακάνει με τα παιχνίδια...

παιδότοπος είμαστε!!!

και να σκεφτείτε έχω πολύ καιρό να της αγοράσω παιχνίδι!

πάω να της διαβάσω παραμύθι!

φιλιά!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα.......ολα καλα?αν και ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα μπηκα να ευχηθω στον Παντελακο μας!!!!Χρονια σου πολλα Παντελακο...να τα εκατοστησεις να εισαι γερος και ευτυχισμενος με την υπεροχη οικογενεια σου!!!Ευμορφακι να το χαιρεσαι το παλλικαρι σου!!!!πολλα φιλια και στα 2 ζουζουνακια!!!

χρονια πολλα Παντελακο! να εισαι παντα καλα αγορακι μου και να προσεχεις τις γυναικες σου!

Ελενακι - καζαμια μου τι εχεις;:confused: ό,τι και να ειναι παντως ευχομαι να ειναι περαστικο και συντομο!

καλημερα φιλεναδες!!!!!

Καλημέρα!!!

1030012ob65svgj89.gif

Χρόνια πολλά στον μεγάλο αδερφό πλέον τον Παντελάκο!!!

Ευμορφάκι μου να τον χαίρεστε, να είναι πάντα γερός και οτι στόχους βάλει στη ζωή του να τους πετύχει!

Ελενάκι....ελπίζω να μη συμβαίνει κάτι σοβαρό...

Σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια πάντως!!!

σύμπι...τι έγινε με τον παιδικό τελικά???

εγω κορίτσια χθες ήμουν χάλια....

η Βαλέρια όλη τη μέρα γκρίνιαζε non-stop και κουράστηκα πολύ...

δεν ξέρω τι είχε....μου φάνηκε οτι είδα άσπρα τα ούλα της πίσω και ίσως έρχεται κανένας τραπεζίτης αλλά δεν είμαι σίγουρη...

αφού όταν την έπαιρνα αγκαλιά ηρεμούσε...και αγκαλιά μόνο αν περπατούσα έτσι???όχι να την κραταω αγκαλιά στον καναπέ καθιστη....:shock:

τι να πω.....πάντως νομίζω οτι έχω φτάσει στα όρια μου....δεν ξέρω...:(

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδιτσες μου,,,,με το ενα χερι γραφω κ το αλλο κραταω την φωτογραφικη μηχανη κ βλεπουμε βιντεο!!

Ευμορφουλα χρονια πολλα να χερεσαι τον γιοκα σου..γερο να ναι το παιδακι σου μια ζωη και ευτυχισμενο!!Ευχομαι υγεια και ευτυχια για ολη σου την οικογενεια,,περιμενουμε φωτο απο την μπουμπουκα σου!!!

Μαρακι γλυκο τι καλα να εισαι εγκυουλα..

Σοφακι μου πως ειναι το Βαλεριακι?

Ελενιτσα ευχομαι να ναι κατι ασημαντο της ημερας ..

Φιλες μου σας αφηνω,,θα μπω να σας πω νεακια το βραδυ και να σχολιασω κ τα νεακια απο τις υπολοιπες φιλεναδιτσες.....αυτο τον μηνα ελπιζω να εχω και ιντερνετ γιατι με αυτο το στικ δεν παει αλλο//αδικα λεφτα καθε μηνα....

αααα και κατι τελευταιο,,,η μικρη βγαζει εδω και εναμιση μηνα κατι κοκκινιλες(ειχε γινει κ εκζεμα) στα σημεια που δενει(κολλαει)το παμπερσς...οταν ειχε χειροτερεψει βαζαμε μια κρεμουλα με κορτιζονη...μολις την σταματαμε κ κανουμε συντηρηση με ταλκ βγαινει παλι...σας εχει συμβει στα μικρα σας?η παιδιατρος ειπε να συνεχισουμε με κορτιζονη,,αλλα δεν κανει κ τπτ το αποτελεσματικο...

Παω να μαγειρεψω και να σιδερωσω 3-4 πληντηρια

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

ξεχασα να σας πω πωσ καποιος μπλοκαρε το φεις μου..μου βγαζε πως πριν 3 μερες προσπαθουσε καποιος απο ταιβαν ,,,τι ειναι παλι τουτο...δεν νομιζω να σας εχει σταλει τπτ?μαλλον θα βγαλω τις φωτο της μικρης

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

ξεχασα να σας πω πωσ καποιος μπλοκαρε το φεις μου..μου βγαζε πως πριν 3 μερες προσπαθουσε καποιος απο ταιβαν ,,,τι ειναι παλι τουτο...δεν νομιζω να σας εχει σταλει τπτ?μαλλον θα βγαλω τις φωτο της μικρης

η σελιδα σου υπαρχει κανονικα απλα προσπαθησε καποιος να μπει....το εχω παθε και εγω με εναν απο λαμια......αλλαξε κωδικο.......και καλο ειναι να βγαλεις τις φωτο της μικρης.......θα το κανω και εγω!!!!

και πως το καταλαβατε αυτο βρε κοριτσια;

οταν εχεις γραψει το πιν σου στο βγαζει αυτοματα το φεισμπουκ.....οτι καποιος προσπαθησε να μπει στην σελιδα σας απο την ταδε περιοχη....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...