Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!

πόσο χάρηκα με τα νέα της Ευμορφίας μας!!!

ήρθε η κουκλίτσα της!!! πόση χαρά!!!:D

εμείς γυρίσαμε νωρίτερα απο οτι είχαμε κανονίσει...

η Βαλέρια μου σηκωσε πυρετό το Σάββατο το απόγευμα....38,6 ίσως και παραπάνω....και λέω ίσως παραπάνω γιατί πήραμε απο ένα φαρμακείο ένα θερμόμετρο του 4λεπτου(!) και άντε να κρατησεις ένα 2χρονο 4 λεπτά ακίνητο!!!

Τελοσπάντων....δεν ήθελα να την ταλαιπωρησω και άντι για σήμερα το βραδυ, αναχωρησαμε σημερα το πρωί...

δηλαδή μια μερούλα κάτσαμε....ωραία ήταν πάντως αυτη η 1 μέρα!!!

φαγαμε το σαββατο το μεσημέρι τις αστακομακαρονάδες μας και το βράδυ αρνί σουβλας, κοκορέτσια,κλπ....

πάντως δεν τη γλιτωνουμε την αντιβιωση...θα μιλήσω το πρωί με τον γιατρό μας και είμαι σιγουρη οτι θα μου πει να την παρει....βράζει το στηθος της όταν αναπνέει....

ευτυχως τουλάχιστον είναι καλή η διαθεση της!

Κατερίνα μου μπράβο στο Νικολιό σου που μιλάει κανονικά!

ελπίζω συντομα να ακολουθησουμε κι εμείς!!!!

Σοφάκι μου μου κόπηκαν τα πόδια μόλις διαβασα τι έγινε....πολλή προσοχη....τι να πω....εγω δεν την αφηνω καθόλου να αγγιζει καλώδια,κλπ....τρεμω...

Ζωίτσα κι εγω που θα μου φτιάξει ο μπαμπάς μου το κρεβατι της Βαλέριας είτε 1,90 είτε 2,00 λέω να το κάνω....γιατί τρωει χωρο και το μαξιλάρι (όταν θα χρησιμοποιησουμε) συν οτι εγω σκοπευω να της το κρατησω μέχρι να μεγαλώσει....μόνο αλλαγη στρωματος θα της κάνω σε κάποια χρόνια...

Καληνύχτα!!!

πάω να βάλω θερμόμετρο στη ζουζουνα μου....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σας!!!ολα καλα?

Κατερινακι μου δεν το θυμομουν......ειδα το τικερακι σου και εβγαλα λαθος συμπερασμα!!!!παντως χαρηκα που μπηκες και μαθαμε ευχαριστα για τον αστερι σου....παντως εχω να πω και να συμφωνησω με την Κατερινα οτι το καθε παιδακι εχει τον δικο του συγχρονισμο και την καταλληλα στιγμη για να ξεκινησει κατι.....οπως ο Νικολας ετσι ηταν και ο Ανδρεας μιλουσε καθαρα απο πολυ μικρος και εκοψε την πανα με μιας.....σου μετεδιδε ομως το ποτε ειναι ετοιμος.....ενω η Ευη μου ηταν πολυ διαφορετικα και ο Μαρινος!!!!Συν της αλλης καποια κοπελα(νομιζω η Λια) ειχε πει για τα παιδακια του Σεπτεμβρη....ειναι αληθεια...το εχω ψαξει.....τα παιδακια που γεννηθηκαν τον Σεπτεβρη σε σχεση με τα υπολοιπα του φθινοπωρου ειναι λιγο πιο "αργα" σε οποιαδηποτε δραστηριοτητα....αυτο ομως δεν ειναι κατι το ανησυχητικο......

οι υπολοιπες τι κανετε?Σοφακι περαστικα και παλι στην μικρη σου....προσοχη....σου ειπε απο τι μπορει καλλησε?μηπως απο air condition?

οι εγκυουλες?ολα καλα?...αν θυμαμαι η Ευμορφια μας ηταν 37 εβδομαδων....γι αυτο ηταν μικρουλα η μπουμπου......

Μαρακι πως πανε τα κεφια?;):P

Σοφακι ειδα τις φωτο της μικρης....ειναι ιδια εσυ!!!!και συν της αλλης ειναι μια χαρα παιδακι.....εχει και κατι μαγουλακια για τσιμπημα....κουκλιτσα!!!!

Σε ευχαριστούμε Λενιω μου για τα καλά σου λόγια!!!

μάλλον κόλλησε απο την ανιψιά μου που είχε βηχα και επειδή το αναπνευστικό της είναι επιρρεπές σε βρογχίτιδες,κλπ απ'οτι μας είπε ο παιδιατρος, της το γυρισε στην τραχειοβρογχιτιδα...βάλε κι οτι συνεχεια ίδρωνε και είχε αεράκι....μας την έκανε μάλλον αυτό....

ελπίζω να το ξεπεράσουμε σύντομα....

πάντως είχε πολύ γέλιο το πρωί....σηκωθηκα στις 5:30 να της δωσω το σιρόπι για το βηχα και να της κάνω και μάσκα αερολίν...μόλις ήπιε το σιρόπι μου λέει: ααααααα...όλο!!!!

της λέω εγω:

έλα να κάνουμε τη μασκα και να μετρησουμε μεχρι το 10....

και η Βαλέρια: ένα, λύο, δέκα!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

μα πόσο γρηγορα μετραει αυτό το παιδί!

η Ευμο δεν είχε κλείσει τις 38 εβδομαδες??? έτσι νόμιζα....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

κατ' αρχην να ευχηθω περαστικα στο κοριτσακι μου, το νυφάκι μου, το Βαλεριακι μου, το οποιο είναι μια κουκλα (περιέργως) αφρατουλα και πολύ γλυκια!

πως ξημερωθήκατε Σοφακι; πινετε αντιβιωση; ελπιζω να αισθανεται πολύ καλυτερα το πουλακι μου!

λοιπον κοριτσια , επειδη το εχω σχεδον ξεχασει το ολο θεμα θελω να ρωτησω τα εξης:

ειχα μια "υποπτη" επαφη με τον Αρη 13-14 μερα του κυκλου μου. λεω ύποπτη γιατι δεν ηταν "εντελως" ελευθερη.... τεσπα. από εκεινη την ημερα εχω μια πρωινη θερμοκρασια (την ψιλιαστηκα και μετριεμαι) 37-37,2, πονακια στην κοιλια σαν περιοδου (κανονικα ειναι να αδαιθετησω το Σαββατο), ελαφρυ πόνο στη μεση, πονοκεφαλο και σημερα το πρωι μια ελαφρια ταση για εμετο. λετε να εχουμε θεμα;

καλημερα!

κατ' αρχην να ευχηθω περαστικα στο κοριτσακι μου, το νυφάκι μου, το Βαλεριακι μου, το οποιο είναι μια κουκλα (περιέργως) αφρατουλα και πολύ γλυκια!

πως ξημερωθήκατε Σοφακι; πινετε αντιβιωση; ελπιζω να αισθανεται πολύ καλυτερα το πουλακι μου!

λοιπον κοριτσια , επειδη το εχω σχεδον ξεχασει το ολο θεμα θελω να ρωτησω τα εξης:

ειχα μια "υποπτη" επαφη με τον Αρη 13-14 μερα του κυκλου μου. λεω ύποπτη γιατι δεν ηταν "εντελως" ελευθερη.... τεσπα. από εκεινη την ημερα εχω μια πρωινη θερμοκρασια (την ψιλιαστηκα και μετριεμαι) 37-37,2, πονακια στην κοιλια σαν περιοδου (κανονικα ειναι να αδαιθετησω το Σαββατο), ελαφρυ πόνο στη μεση, πονοκεφαλο και σημερα το πρωι μια ελαφρια ταση για εμετο. λετε να εχουμε θεμα;

Καλημέρα!!!

ευχαριστούμε συμπι μου!!!

το (περιεργως) πήγαινε στο κούκλα ή στο αφρατούλα?????

χαχαχαχαχαχαχα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

είδες??? παρά τα κιλά της έχει και μαγουλάκια και βυζάκια και μπουτάκια!!!

ξεκινησαμε αντιβιωση χθες....όλη τη μέρα δεν έκανε πυρετό αλλά στις 3 που σηκωθηκα να της δωσω την αντιβιωση, ψηνόταν...γυρω στο 39 είχε...

της έδωσα και ντεπόν...

ευτυχως απο διάθεση είναι μια χαρά!!! μόνο με το φαί λίγο έχουμε θέμα...δεν τρωει όσο πριν...και την καταλαβαίνω...

τεσπα ελπίζω συντομα να γινει καλά!

ωωωωωωωωωωωω σύμπι λες να έχουμε ευχάριστα??????????

τα συμπτωματα μοιάζουν....

παρακολουθησε το και το Σάββατο θα ξέρουμε!!!;)

οτι κι αν συμβαίνει, ευχομαι να είναι οτι επιθυμείς!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα......καλε τι διαβαζω πρωι πρωι?Μαρακι λες να εχουμε ευχαριστα...γι αυτο η τρελλη σου διαθεση.....μακαρι....στο ευχομαι ολοψυχα!!!αντε και με την κορη.....να συμπεθεριασεις και με μενα...δυο γιους εχω βρε....!!!!Σοφακι για παρε και εσυ σειρα παρακαλω......περαστικα και στην μικρη Βαλερια...κοιτα να δεις ομως καθε φορα που λες οτι πηρε κανα γραμμαριο παντα αρρωσταινει.....!!!!παντως εγω την βρισκω μια χαρα....

βρε κοριτσια δεν ξερω.... ειναι συμπτωματα αυτα; ειναι νομιζω. εκανα ενα τεστ αλλα χαζομαρα μου γιατι ειναι πολύ νωρις και φυσικα βγηκε αρνητικο. πηγα να κανω και χοριακη εχθες γιατι εχω ενα θεμα με βηχα που με ταλαιπωρει και θελω να παρω κανα φαρμακι να γλιττωσω αλλα μου ειπαν οτι η χοριακη ανεβαινει 12 περιπου μερες μετα τη συλληψη. η υποτιθεμενη συλληψη θα εγινα το περασμενο Σαββατο (στις 20/8) οπότε το δωδεκαημερο συμπιπτει με την εναρξη της καινουργιας περιοδου μου. χμμμμμμμ.... αν και δεν προσπαθουμε με τον Αρη δεν σας κρυβω ότι θελω να ειμαι εγκυος!

βρε το "περιεργως" πηγαινε στο αφρατουλα γιατι με τα κιλα που εχει δεν δικαιολογουνται τα μπουτακι και τα βυζακια χα χα χα

39 ειχε το πουλακι μου ε; κριμα.... εγω όταν εχει ο Κων/νος πυρετο εχω και εγω!

καλημερα......καλε τι διαβαζω πρωι πρωι?Μαρακι λες να εχουμε ευχαριστα...γι αυτο η τρελλη σου διαθεση.....μακαρι....στο ευχομαι ολοψυχα!!!αντε και με την κορη.....να συμπεθεριασεις και με μενα...δυο γιους εχω βρε....!!!!Σοφακι για παρε και εσυ σειρα παρακαλω......περαστικα και στην μικρη Βαλερια...κοιτα να δεις ομως καθε φορα που λες οτι πηρε κανα γραμμαριο παντα αρρωσταινει.....!!!!παντως εγω την βρισκω μια χαρα....

αν κανω κορη θα σε εχω στα υποψη Ελενιτσα μου! ειναι κουκλια οι γιοι σου!

Διαφημίσεις

εγω απο χειμωνα κοριτσια!!! μη βιαζεστε!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

είδες βρε Ελενίτσα?

με το που χαίρομαι που πάχυνε, τσουπ αρρωσταίνει....

μου το έχουν ματιάσει το κορίτσι μου!

σαν εμφάνιση μια χαρά δειχνεί! σε καμία περίπτωση δεν τη λές αδυνατη παρόλο που ζυγιζει 11400!

προφανως παίζει ρόλο και το ύψος....:D:D:D

αφού κοιτούσα χθες το σαιτ του νεξτ για να παραγγείλω τα χειμωνιατικα της Βαλέριας και απο νούμερο θα της πάρω το 1,5-2 και πάλι μπορεί να της είναι και άνετουτσικα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

βρε κοριτσια δεν ξερω.... ειναι συμπτωματα αυτα; ειναι νομιζω. εκανα ενα τεστ αλλα χαζομαρα μου γιατι ειναι πολύ νωρις και φυσικα βγηκε αρνητικο. πηγα να κανω και χοριακη εχθες γιατι εχω ενα θεμα με βηχα που με ταλαιπωρει και θελω να παρω κανα φαρμακι να γλιττωσω αλλα μου ειπαν οτι η χοριακη ανεβαινει 12 περιπου μερες μετα τη συλληψη. η υποτιθεμενη συλληψη θα εγινα το περασμενο Σαββατο (στις 20/8) οπότε το δωδεκαημερο συμπιπτει με την εναρξη της καινουργιας περιοδου μου. χμμμμμμμ.... αν και δεν προσπαθουμε με τον Αρη δεν σας κρυβω ότι θελω να ειμαι εγκυος!

βρε το "περιεργως" πηγαινε στο αφρατουλα γιατι με τα κιλα που εχει δεν δικαιολογουνται τα μπουτακι και τα βυζακια χα χα χα

συμπι μου αφού το θες, στο ευχομαι ολόψυχα να είσαι!!!!!

για το βηχα πάρε καμια καραμελίτσα μέχρι να σιγουρευτεις!

βρε το καταλαβα οτι πήγαινε στο αφρατούλα! αφου στο σχολίασα μετά!!!πλάκα σου εκανα!!!:D:D:D

εγω παραδόξως είμαι ιδιαιτερως ψυχραιμη στις αρρωστιες!

αυτος που παθαινει πατατρακ είναι ο άντρας μου!

πανικός!!!

χαχαχαχαχα!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αχ σε καταλαβαινω!!!! εγω στον Μαρινο εκανα τεστ εγκυμοσυνης καθε 3 μερες μεχρι να βγει θετικο......οποτε ας αναμενουμε μεχρι την Δευτερα και ξανακανεις ενα τεστακι.....:Dαντε με τα θετικοτερα αποτελεσματα......

αχ σε καταλαβαινω!!!! εγω στον Μαρινο εκανα τεστ εγκυμοσυνης καθε 3 μερες μεχρι να βγει θετικο......οποτε ας αναμενουμε μεχρι την Δευτερα και ξανακανεις ενα τεστακι.....:Dαντε με τα θετικοτερα αποτελεσματα......

για να δουμε μην ειναι ανεμογκαστρι! χα χα χα χα

καλημεραααα!

τι κανετε τσουπρες;

εγω καλα αν και ψιλοαπογοητευτηκα σημερα πουρνο- πουρνό! η θερμοκρασια μου ειναι 36,9, εβγαλα και 2 σπυρακια, ποναει η μεση αρα.... αδιαθετω ωσονουπω! δεν βαριεσαι :P

κατα τα αλλα γραφειο, ζεστη, πολύ υγρασια και ενα καρο εκκρεμοτητες!

για μπειτε για καλημερα! θελω λογια παρηγοριας κλαααααααααψψψψψψψψψ, κλαααααααααααψψψψψψ .... εγώ πότε θα ξαναγινω μανα;;;;;:tongue::tongue::tongue:

Bonjour!!!

συμπι μου θα ξαναγινεις μάνα....το πότε....εξαρταται!!!

πότε έρχεται πάλι ο αντρουλης σου?????;););)

βάλτον κατω και βουρ!!!

αφού χαρηκες τόσο στο ενδεχόμενο μιας πιθανης, απρογραμματιστης ωστόσο, εγκυμοσύνης, γιατί δεν την προγραμματίζεις κιόλας?????????????????

άντε βάλτε μπρος λέμεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!

αφου το θελεις το νινι!!!!!!!!!

οπότε αν τωρα αδιαθετησεις, απλά κάνε υπομονή να περάσουν οι μέρες για να το προσπαθησετε κανονικα!!!:cool:

εγω απο χθες έχω διαφορες απορίες....

πχ μηπως πρέπει να δοκιμάσω να κόψω την πάνα στη Βαλέρια?

για την ομιλία της επίσης αναρωτιέμαι...δεν αγχωνομαι απλά αναρωτιεμαι...

τη βλέπω εξελίσσεται κάθε μέρα αλλά αρκείται σε 2συλλαβες και 3συλλαβες λέξεις...2 λέξεις μαζί λέει μόνο όταν λέει γεια σου ή που πα??(=που πας?)...

τεσπα....θα μιλήσει με τον καιρό απλά μάλλον έχω πολύ ελευθερο χρόνο και σκεφτομαι βλακείες!:rolleyes:

λεω να πάω στον Παπασωτηριου να της πάρω κανένα καινούριο βιβλίο να διαβάζουμε γιατί τα εχει βαρεθεί αυτα που έχει!

της πήρα κάτι παραμυθια απο το τζάμπο αλλά δεν της αρεσαν!

επίσης είμαι πολύ χαρούμενη γιατί βρηκα γιατρό στην Καλαμάτα που αναλαμβάνει vbac!!!!!!!!!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...