Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Σεπτέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σοφακι μου ουτε εγω συμφωνω με τις ενο λογω μεθοδους του περιβοητου βιβλιου...τι μας επιασε τωρα εκεινο το "μοιραιο" βραδυ δεν ξερω...ή μαλλον ξερω, νυσταζαμε τοσο πολυ που δε θελαμε να σηκωθουμε, αλλα μας εδωσε η Ειρηνη και καταλαβαμε!!!!!!! χαχαχα

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 23,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• makarinaerthei

3411

• fairytale

3304

• maria_s

2450

• zoi_m

1533

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας....μπηκα να πω Χρονια πολλα στην Μαρια μας .....οτι επιθυμεις για σενα και την οικογενεια σου .....να εχεις παντα χαρες !!!!!θα μπω ισως αργοτερα.....φιλια

Γεια σας!

Μαρακι μου χρονια πολλα!Να τα εκατοστησεις και να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου!

Στα υπολοιπα κοριτσια Γιωτα,Λια χαρηκα πολυ που ειστε καλα και τα μπεμπε μες την κοιλιτσα σας!

Γιωτα κι εγω πηγα Μυκονο αλλα τετοια αισχη δεν ειδα.Ηταν οι καλυτερες διακοπες που εκανα.Με τον αντρα μου λεμε πως θελουμε οπωσδηποτε να ξαναερθουμε στο νησι.

Εγω ακομα εδω...δεν εχω γεννησει ακομα αλλα ειμαστε στην τελικη ευθεια.

Χθες πηγα μια βολτα τον Παντελη με το καροτσι στην γειτονια και με επιασε ενας πονος κατω χαμηλα στην κοιλια που ειπα οτι αυτο ηταν...θα γεννησω στον δρομο...

η αποσταση μεχρι να φτασω στο σπιτι μου φανηκε 40 χλμ.

Για να ανεβω και την ανηφορα δε...αφηστε τα.Τελικα δεν γεννησα.

Για τον υπνο που λετε κι εγω δυσκολευομαι με τον Παντελη.

Οταν τον κοιμιζα στην κουνια,απλα τον εβαζα στο κρεβατι και εφευγα.

Μιλουσε αυτος,κοπανιοταν απο δω κι απο κει και στο τελος κοιμοταν.

Με το καινουργιο κρεβατι δυσκολευομαι πολυ.

Τον βαζω για υπνο και κατεβαινει.Μπορει να μας παρει μεχρι και μια ωρα για να κοιμηθει.Δεν εχω και τον Σαββα για βοηθεια οποτε καταλαβαινετε οτι ολο το βαρος πεφτει πανω μου.

Εκανα αυτο που λεει η νταντα στον ΣΚΑΙ...μου πηρε μια ωρα...τα νευρα μου κουρελια...και να φωναζω σαν υστερικη...την συγκεκριμενη μερα ηταν μεσημερι κι εγω δεν αισθανομουν και πολυ καλα...αισθανομουν οτι με εγκαταλειπουν οι δυναμεις μου και θα λυποθυμησω.Και να εχεις εναν Παντελη να σηκωνεται απο το κρεβατι,εγω να του φωναζω κι αυτος να γελαει γιατι το περασε παιχνιδι.

Τωρα εχω βρει αλλο κολπο...παιρνει στο κρεβατι ενα παιχνιδι και του λεω οτι αν ξανακατεβει θα του το παρω.Επειδη το εχω εφαρμοσει καταλαβε οτι δεν αστειευομαι και πριν λιγο κατεβηκε μονο 2 φορες.Του πηρε 10 λεπτα να κοιμηθει.Μια χαρα...

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

den sas diabasa,,mpika na pv nea apo ton giatro...h mikri einai 1,5 kilo..mallon gia megaloytsiko mvraki milame leei o gatros,,,to mono kako einai pvw mas brike idronefrwsi sto aristero nefraki,,,eimai poli xalia giati diabazv sto gkoygkl xilies dyo blakeies gia syndroma k teteoia,,,ua mpw kapoia alli stigmi files moy,,filakia se oleq

dwwxMjG.jpgdwwxp3.png

cPuSp2.png

den sas diabasa,,mpika na pv nea apo ton giatro...h mikri einai 1,5 kilo..mallon gia megaloytsiko mvraki milame leei o gatros,,,to mono kako einai pvw mas brike idronefrwsi sto aristero nefraki,,,eimai poli xalia giati diabazv sto gkoygkl xilies dyo blakeies gia syndroma k teteoia,,,ua mpw kapoia alli stigmi files moy,,filakia se oleq

Λιάκι....μην αγχωνεσαι!!!

λάθος σάιτ μου φαίνεται κοιτάς!!!

εγω που το κοίταξα λίγο για την υδρονέφρωση, διάβασα οτι μπορεί ακόμα και στον επόμενο υπέρηχο που θα κάνεις να μην υπάρχει αλλά ακόμα κι αν υπάρχει δεν είναι κάτι σοβαρό!

αν συνεχίσει να υπάρχει και μετά τη γέννα απλά θα δωσει ο γιατρός λίγη αντιβίωση για να μην πάθει ουρολοίμωξη!

τις χαζομάρες που διαβάζεις για συνδρομα, κλπ να μην τις κοιτάς!

απο μόνη της η υδρονέφρωση δεν αποτελεί δείκτη για συνδρομο...

εγω αν ήμουν στη θέση σου το μόνο που θα κοιτούσα τωρα, θα ήταν να βρω έναν καλο παιδουρολόγο σε περίπτωση που χρειαστεί να δει το παιδί μετά τη γέννα! που φυσικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη χρειαστεί καν!;)

απλά για να είσαι ενημερωμενη και να μην πανικοβάλλεσαι αργότερα!

δηλαδή αφού λογικά μόλις γεννηθεί η μπουμπού, θα πρέπει να την τσεκάρετε με ένα υπέρηχο νεφρων, τουλάχιστον να είσαι σίγουρη οτι έχεις βρει καλό γιατρό και να μην τρέχεις τότε να ψάχνεις!!!

όλα καλά θα πάνε πάντως!!!

μην αγχωνεσαι και αγχωνεται και η μπουμπουκίτσα σου στην κοιλίτσα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας....μπηκα να πω Χρονια πολλα στην Μαρια μας .....οτι επιθυμεις για σενα και την οικογενεια σου .....να εχεις παντα χαρες !!!!!θα μπω ισως αργοτερα.....φιλια

καλέ δωσε σημα.....ποια Μαρία έχει γενέθλια????

η συμπι μου???????????

Γεια σας!

Μαρακι μου χρονια πολλα!Να τα εκατοστησεις και να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου!

Στα υπολοιπα κοριτσια Γιωτα,Λια χαρηκα πολυ που ειστε καλα και τα μπεμπε μες την κοιλιτσα σας!

Γιωτα κι εγω πηγα Μυκονο αλλα τετοια αισχη δεν ειδα.Ηταν οι καλυτερες διακοπες που εκανα.Με τον αντρα μου λεμε πως θελουμε οπωσδηποτε να ξαναερθουμε στο νησι.

Εγω ακομα εδω...δεν εχω γεννησει ακομα αλλα ειμαστε στην τελικη ευθεια.

Χθες πηγα μια βολτα τον Παντελη με το καροτσι στην γειτονια και με επιασε ενας πονος κατω χαμηλα στην κοιλια που ειπα οτι αυτο ηταν...θα γεννησω στον δρομο...

η αποσταση μεχρι να φτασω στο σπιτι μου φανηκε 40 χλμ.

Για να ανεβω και την ανηφορα δε...αφηστε τα.Τελικα δεν γεννησα.

Για τον υπνο που λετε κι εγω δυσκολευομαι με τον Παντελη.

Οταν τον κοιμιζα στην κουνια,απλα τον εβαζα στο κρεβατι και εφευγα.

Μιλουσε αυτος,κοπανιοταν απο δω κι απο κει και στο τελος κοιμοταν.

Με το καινουργιο κρεβατι δυσκολευομαι πολυ.

Τον βαζω για υπνο και κατεβαινει.Μπορει να μας παρει μεχρι και μια ωρα για να κοιμηθει.Δεν εχω και τον Σαββα για βοηθεια οποτε καταλαβαινετε οτι ολο το βαρος πεφτει πανω μου.

Εκανα αυτο που λεει η νταντα στον ΣΚΑΙ...μου πηρε μια ωρα...τα νευρα μου κουρελια...και να φωναζω σαν υστερικη...την συγκεκριμενη μερα ηταν μεσημερι κι εγω δεν αισθανομουν και πολυ καλα...αισθανομουν οτι με εγκαταλειπουν οι δυναμεις μου και θα λυποθυμησω.Και να εχεις εναν Παντελη να σηκωνεται απο το κρεβατι,εγω να του φωναζω κι αυτος να γελαει γιατι το περασε παιχνιδι.

Τωρα εχω βρει αλλο κολπο...παιρνει στο κρεβατι ενα παιχνιδι και του λεω οτι αν ξανακατεβει θα του το παρω.Επειδη το εχω εφαρμοσει καταλαβε οτι δεν αστειευομαι και πριν λιγο κατεβηκε μονο 2 φορες.Του πηρε 10 λεπτα να κοιμηθει.Μια χαρα...

Ευμορφάκι μου πλησιαζει η μέρα ε???:D:D:D

κουράγιο και μην παρακουράζεσαι βρε....

αχ με άγχωσες τωρα....γιατί λεω σε κανένα μήνα να βάλω τη Βαλέρια σε κρεβάτι....λες να μου αρχίσει τις βόλτες?????????

ωχ αμάν.......

γιατί και μένα στην κούνια μιλάει, τραγουδάει και μετά κοιμάται....

τι κάνει η νταντά στο Σκάι???

έχω πολύ καιρό να το δω....

Σοφακι μου ουτε εγω συμφωνω με τις ενο λογω μεθοδους του περιβοητου βιβλιου...τι μας επιασε τωρα εκεινο το "μοιραιο" βραδυ δεν ξερω...ή μαλλον ξερω, νυσταζαμε τοσο πολυ που δε θελαμε να σηκωθουμε, αλλα μας εδωσε η Ειρηνη και καταλαβαμε!!!!!!! χαχαχα

ε πες το έτσι!!!

δεν κάνατε τη μέθοδο "κοιμήσου παιδί μου"....

εσείς κανατε τη μέθοδο "κοιμήσου παιδί μου γιατί η μαμά κι ο μπαμπάς τα έχουν παίξει"!!!!!!

και η Ειρηνούλα εφαρμοσε τη δικη της μέθοδο:

"βρε και να νυσταζετε....το δικό μου θα περάσει στο τέλος!!!":tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Λια μου μην αγχωνεσαι κουκλιτσα μου...το ιδιο ειχε και ο Παντελης και ειναι μια χαρα.Καναμε υπερηχο νεφρων και κυστεογραφια και ηταν ολα μια χαρα.

Δεν ειναι τιποτα...απλα περασαμε μια μικρη ουρολοιμωξη οταν ηταν 20 ημερων αλλα με την αντιβιωση περασε και απο τοτε δεν εχουμε τιποτα.Απλα πρεπει να ενημερωσεις τον/την παιδιατρο.

Στον επομενο υπερηχο που θα σε κανει ο γιατρος σου θα σου πει την εξελιξη.

Εμενα μου ελεγε οτι ολα ηταν μια χαρα και ετσι ηταν.

Σ'αυτην μου βρηκαν υπερηχογενες εντερο αλλα ο γιατρος μου με καθησυχασε.

Με καθησυχασε και η Σοφια γιατι το ειχε και η Βαλερια.

Να εις που ολα θα πανε καλα.Απολαυσε την εγκυμοσυνη σου:)Ο,τι θελεις παλι να με ρωτησεις εδω ειμαι.

Ναι Σοφακι η συμπι σου εχει γενεθλια...τς...τς...τς...δεν ντρεπεσαι...να μην θυμασαι τα γενεθλια της συμπεθερας σου :P

Λοιπον η νταντα λεει οτι το βαζουμε για υπνο και το καληνυχτιζουμε.Μπορει να του διαβασουμε και κανενα παραμυθακι για να το ηρεμησουμε(εγω δεν του διαβαζω).

Αν σηκωθει,το παιρνουμε απο το χερακι και το ξαναβαζουμε για υπνο λεγοντας του με ηρεμη και γλυκια φωνη "ειναι ωρα για υπνο αγαπη μου...σ'αγαπω" και φευγουμε απο το δωματιο.

Αν ξανασηκωθει και οσες φορες ξανασηκωθει το παιρνουμε απο το χερακι και το ξαναβαζουμε για υπνο χωρις να του πουμε τιποτα αυτη την φορα.

Αυτο πρεπει να το κανουμε οσες μα οσες φορες χρειαστει.Μπορει να παρει και μια και δυο ωρες.Ειναι εξαντλητικο,το ξερω.

Εχει τυχει και εχω κατσει διπλα του σε ενα καρεκλακι χωρις να του μιλαω και να τον βλεπω απλα για να αισθανεται την παρουσια μου.Εμεινα καθηλωμενη στο καρεκλακι και μιση ωρα μεχρι να κοιμηθει στην κατασταση μου.

Πιστευω οτι περναει φαση προσαρμογης ή ετσι θελω να πιστευω.

καλημερααααααααααα!

ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες (με εσενα συμπι θα τα πουμε αργοτερα :mad::x:tongue:)!

ανηκω επισημως πια στο κλαμπ των 35 και ενα θα σας πω... ειναι σουπερ!

αισθανομαι πολύ καλα και καμια σχαση με τη φρικη που εφαγα στα 31 χα χα χα χα! για καποιο λογο νομιζω ότι βρισκομαι στην τελεια ηλικια!!!!!

τεσπα... Λιακι μου δεν ειναι τιποτα θα δεις! συμφωνω σε όλα με τη συμπι μου αλλα και με το ευμορφακι που εχει αντιστοιχη εμπειρια! ολα καλα θα πανε με την κουκλαρα σου!

Ευμορφια μου περιμενουμε μηνυμα μολις γεννησεις και φωτος φυσικα! σου ευχομαι με εναν πονο και προσεχε μην γεννησεις σε καμια ανηφορα με τα ψωνια στο χερι :P

κατα τα αλλα εγω πνιγομαι, ειμαι γραφειο αλλα θα ειμαι ον λαιν για να σας παρακολυθω!

φιλουθιααααααα!

Καλημέρα!!!

σύμπι μου!!!!!!!!!!!!!

να τα εκατοστησεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οτι επιθυμείς να το έχεις και να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν!!!

2700002uktlw3qgcv.gif

(είδατε τι παθαίνω που δε μπαίνω φέις????:tongue::tongue::tongue:)

εγω πήρα τον παιδίατρο και έχουμε ραντεβού στις 11:30 γιατί δεν παλεύεται ο βηχας της Βαλ....

4:30-6 έβηχε το κοριτσάκι μου...

ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.

εν τω μεταξυ η γειτόνισα μας η μπουμπού που παιζανε προχθες παρέα, χθες είχε 39,5 πυρετό...ελπίζω να μην κολλήσαμε κι απο εκεί τίποτα...

έτρωγε η μια το μπισκότο της άλλης....:rolleyes:

η Ζωίτσα μας που είναι βρε παιδιά???

ελπίζω τα δυσκολα που έλεγε να μην είναι κάτι σοβαρό.

λοιπόν πάω να σηκώσω τη μικρη να ετοιμαστούμε!

φιλάκια!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααα!

ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες (με εσενα συμπι θα τα πουμε αργοτερα :mad::x:tongue:)!

ανηκω επισημως πια στο κλαμπ των 35 και ενα θα σας πω... ειναι σουπερ!

αισθανομαι πολύ καλα και καμια σχαση με τη φρικη που εφαγα στα 31 χα χα χα χα! για καποιο λογο νομιζω ότι βρισκομαι στην τελεια ηλικια!!!!!

τεσπα... Λιακι μου δεν ειναι τιποτα θα δεις! συμφωνω σε όλα με τη συμπι μου αλλα και με το ευμορφακι που εχει αντιστοιχη εμπειρια! ολα καλα θα πανε με την κουκλαρα σου!

Ευμορφια μου περιμενουμε μηνυμα μολις γεννησεις και φωτος φυσικα! σου ευχομαι με εναν πονο και προσεχε μην γεννησεις σε καμια ανηφορα με τα ψωνια στο χερι :P

κατα τα αλλα εγω πνιγομαι, ειμαι γραφειο αλλα θα ειμαι ον λαιν για να σας παρακολυθω!

φιλουθιααααααα!

σύμπι μου.....χίλια συγνωμη!!!

δε σε ξέχασα!!!

απλά δεν το ηξερα!!!

μα κι αυτη η Ελενίτσα δε το λέει νωρίτερα να ειδοποιησει και μένα την ασχετη!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!

δε μας είπες όμως....τα 35 είναι η τέλεια ηλικία για ποιό πράγμα???????

για ένα δεύτερο παιδί ίσως????????????????????????????????:tongue::tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

σύμπι μου.....χίλια συγνωμη!!!

δε σε ξέχασα!!!

απλά δεν το ηξερα!!!

μα κι αυτη η Ελενίτσα δε το λέει νωρίτερα να ειδοποιησει και μένα την ασχετη!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!

δε μας είπες όμως....τα 35 είναι η τέλεια ηλικία για ποιό πράγμα???????

για ένα δεύτερο παιδί ίσως????????????????????????????????:tongue::tongue::tongue::tongue:

για ενα δευτερο παιδί, εναν δευτερο γαμο... ποιος ξερει;;;;; χα χα χα χα :tongue:

καλημερα σας!!!!Καλα Μαρακι τι πινεις και δεν μας δινεις?τι επαθες καλε? Σοφακι κανε κατι η συμπεθερα σου αποτρελενεται......

Λια μου μην αγχωνεσαι.....προφανως λαθος σαιτ διαβαζες....δεν ειναι το ανησυχητικο.....θα δεις πως θα γεννηθει μια χαρα το κοριτσι σου!!!!κανε ομως αυτο που λεει η Σοφια και η Ευμορφια.....ολα θα πανε καλα.Γιωτουλι τι κανεις εσυ? Ευμορφια...ολα καλα ετσι? αντε ερχεται η ωρα......

Ζωιτσα να χαιρεσαι τον συζυγο για εχθες το ειδα τυχαια στο ημερολογιο......μπες να μας πεις οτι εισαι καλα!!!!!

Σοφακι περαστικα στην μικρη.....αντε και οταν γυρισεις να μας πεις τι εχει η ζουζουνα σου!!

για ενα δευτερο παιδί, εναν δευτερο γαμο... ποιος ξερει;;;;; χα χα χα χα :tongue:

εσένα την κατασταση σου θα την αξιολογησω μόλις περάσουν οι πολλές ζεστες και οι σεισμοί....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλημερα σας!!!!Καλα Μαρακι τι πινεις και δεν μας δινεις?τι επαθες καλε? Σοφακι κανε κατι η συμπεθερα σου αποτρελενεται......

Λια μου μην αγχωνεσαι.....προφανως λαθος σαιτ διαβαζες....δεν ειναι το ανησυχητικο.....θα δεις πως θα γεννηθει μια χαρα το κοριτσι σου!!!!κανε ομως αυτο που λεει η Σοφια και η Ευμορφια.....ολα θα πανε καλα.Γιωτουλι τι κανεις εσυ? Ευμορφια...ολα καλα ετσι? αντε ερχεται η ωρα......

Ζωιτσα να χαιρεσαι τον συζυγο για εχθες το ειδα τυχαια στο ημερολογιο......μπες να μας πεις οτι εισαι καλα!!!!!

Σοφακι περαστικα στην μικρη.....αντε και οταν γυρισεις να μας πεις τι εχει η ζουζουνα σου!!

γυρισαμε απο το γιατρο....τραχειοβρογχιτιδα η μικρά....

θα πάρουμε σιροπάκι για το βηχα και εισπνοες αερολιν και ελπίζουμε να καλυτερευσει για να γλιτωσουμε την αντιβιωση....

το θετικό είναι οτι απο τον προηγουμενο μηνα που μας είχε δει πήρε 900γμ και επιτέλους σπάσαμε το φράγμα των 11 κιλων και φτάσαμε τα 11.400γρμ!!!!! ολεεεε!!!!

χαχαχαχα!!!

καλά το ύψος δεν το αναφέρω καν....χαχαχαχαχαχα!!!!!:D

Ζωίτσα να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!!!!!!!!!!!!

μπες να μας πεις κανένα νέο!!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

εσένα την κατασταση σου θα την αξιολογησω μόλις περάσουν οι πολλές ζεστες και οι σεισμοί....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

γυρισαμε απο το γιατρο....τραχειοβρογχιτιδα η μικρά....

θα πάρουμε σιροπάκι για το βηχα και εισπνοες αερολιν και ελπίζουμε να καλυτερευσει για να γλιτωσουμε την αντιβιωση....

το θετικό είναι οτι απο τον προηγουμενο μηνα που μας είχε δει πήρε 900γμ και επιτέλους σπάσαμε το φράγμα των 11 κιλων και φτάσαμε τα 11.400γρμ!!!!! ολεεεε!!!!

χαχαχαχα!!!

καλά το ύψος δεν το αναφέρω καν....χαχαχαχαχαχα!!!!!:D

Ζωίτσα να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!!!!!!!!!!!!

μπες να μας πεις κανένα νέο!!!!

ελα βρε το Βαλεριακι..... περαστικουλια σας και ευχομαι να την γλιτωσετε την αντιβιωση. εγω τρεμω μην τυχον αρρωστησει και χρηζει αντιβιωσης γιατι ειμαι σχεδον βέβαιη ότι θα μου την φτυσει στα μουτρα!

μπραβο για τα κιλακια σας παντως! ειστε σουπερ!

ααα και η κατασταση μου ειναι μια χαρα! τι λεω καλε μια χαρα; ΔΥΟ χαρές είναι!!!!!:tongue::P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...